Suprisedeliverykl Photos on Instagram

See related and similar tags

Tauhu Bergedil Ayam & Daging by @taisybakery 😍😍😍😍 @taisybakery. . . #taisylovers #taisybakeryfeedback Tauhu bergedil berapiii by @taisybakery Mmg berapi rasa diaaaa youllss. Yg suka pedas wajib cuba! #rugitakbeli #rugitakcuba . . Apa yg special sangat tauhu bergedil @taiysbakery ni adalah sos kicap dia yg superb sedap & tiada kentang! Kami hanya menggunakan isi ayam atau daging sahaja di dalam Tauhu kami 😍😍😍😍 . . Yang nak order boleh boleh terus dm atau klik je link bio kat atas utk booking order yaaa. Mcm biasa, cara nak order at least 2hari sebelum dari tarikh yg korang nak pick up/ delivery yaa. Delivery charges adalah mengikut kawasan! Sebarang tempahan utk majlis2 besar seperti akikah, nikah, harijadi boleh inform 3hari sebelum majlis berlangsung ya! . Menuuu Tauhu bergedil berapi by @taisybakery Tauhu bergedil Ayam Rm0.60 /1pcs Rm5/9pcs Rm10/17pcs Tauhu bergedil Daging Rm0.80/1pcs Rm5/7pcs Rm10/13pcs . . (boleh request taknak pedas) . . #tauhubergedil #tauhubergedilayam #tauhubergedildaging #tauhubergedilmurah #taisybakery #taisylovers #taisybakeryfeedback #tauhubergedilviral #tauhubergedilsedap #tauhubergedilpicnic #picnickl #picnicmurah #fooddelivery #fooddeliverykl #icook #deliverykl #suprisedeliverykl

0

Surprise Delivery utk 👨🏻‍🎓Konvokesyen👩🏻‍🎓 🎂Birthday 🎂 🎉Anniversary🎉 Kami menerima tempahan 🌹 Flower bouquet 💐 🍭 Chocolate bouquet 🍫 🍓 Fruit basket 🍇 🌹 Fresh flower 🌹 🛏 Room hotel deco 🎁 Nk order boleh contact kami, tekan link wasap di profile Bio..😊 #happybirthday #happyanniversary #freshflowers #bungasegar #flowerbouquet #jambanganbunga #chocolatebouquet #putrajaya #cyberjaya #kl #bunga #hadiah #convocation #konvokesyen #suprisedeliverykl #ros #iloveu #taska #graduasi #hansgiftandflower #surprisedeliveryputrajaya #surprisedeliverypuchong #surprisedeliverykajang #surprisedeliverybangi #surprisedeliverycyberjaya #hotairballoongift #hotairballoon #kissesbouquet #chocolatebouquetmurah #chocolatebouquetputrajaya

0

Super Surprise Chocolate Bouquet🎁🎁 Welcome Any order before 2days in advance... 🏠Homemade wangsa maju KL (Freelance) 📲 WhatsApp:014-6037476 🛵Surprise Delivery (Extra Charges) 🌱Cod KLCC /KLSentral/bukitbintang/Wangsamaju/ LRT Station/MRT Station #suprisebouquet #suprisedeliverykl #kl #wangsamaju #setapakflorist #floristklcc #choclatebouquet #floristkl #klflorist #floristbangsar #handbouquet #bungatangan #homemade #codwangsamaju #klsentral #nusentral #sunwayvelocitymall #cochrane #ampang #cheras #jalanampang #lrtwangsamaju #bankrakyat #bangsarsouth #bangsar #hadiah #klangvalley #birthday #anniversary #convogift

0

Surprise delivery utk 👨🏻‍🎓Konvokesyen👩🏻‍🎓 🎂Birthday 🎂 🎉Anniversary🎉 Kami menerima tempahan 🌹 Flower bouquet 💐 🍭 Chocolate bouquet 🍫 🍓 Fruit basket 🍇 🌹 Fresh flower 🌹 🛏 Room hotel deco 🎁 Tekan link wasap di profile Bio..😊 #happybirthday #happyanniversary #freshflowers #bungasegar #flowerbouquet #jambanganbunga #chocolatebouquet #bungamurah #surprisedelivery #putrajaya #cyberjaya #kl #bunga #hadiah #puchong #convocation #konvokesyen #mirafilzah #suprisedeliverykl #ros #iloveu #taska #graduasi #hansgiftandflower

1

Majlis dah nak dekat... 👨🏻‍🎓Konvokesyen👩🏻‍🎓 🎂Birthday 🎂 🎉Anniversary🎉 Kami menerima tempahan 🌹 Flower bouquet 💐 🍭 Chocolate bouquet 🍫 🍓 Fruit basket 🍇 🌹 Fresh flower 🌹 🛏 Room hotel deco 🎁 Nk order boleh contact kami, tekan link wasap di link Bio..😊 #happybirthday #happyanniversary #freshflowers #bungasegar #flowerbouquet #jambanganbunga #chocolatebouquet #bungamurah #surprisedelivery #putrajaya #cyberjaya #kl #bunga #hadiah #puchong #convocation #konvokesyen #mirafilzah #suprisedeliverykl #ros #iloveu #taska #graduasi #surprisedeliveryputrajaya #hansgiftandflower #surprisedeliverymurah #surprisebirthday #hotairballoon #freshflower #adelleasofea

0

Surprise delivery untuk customer👏😁. Perasaan tak, bila kita memberi hadiah, dan penerima happy, secara tak langsung hati kita pun akan happy. Tak pasal2 boleh jadi seharian kita tersengih3 😁. Besar kan nikmat bila membahagiakan orang lain😊❤️. Surprise delivery untuk pasangan suami isteri atau kawan sejantina sahaja ya . #muazzinbakery #suprisedeliveryshahalam #suprisedeliverykl #suprisedeliveryklang #shahalam #klang

1

. Selamat hari lahir encik tunang 🎉🎉🎉 . https://www.facebook.com/teddybearmurahpuchong . Hi semua.. nak buat surprise delivery?? . ❤️birthday? ❤️anniversary? ❤️sorry? ❤️get well soon? ❤️convocation bouquet? ❤️good luck? . senarai harga boleh rujuk : https://www.facebook.com/teddybearmurahpuchong/shop/ . untuk whatsapp lebih mudah dan pantas tanpa perlu save nombor sila klick sini -------> http://wasap.my/60123631741 untuk tempahan.. urgent order pun boleht tau ! InshaAllah kalau kami free, kami terima tempahan anda.. . untuk whatsapp lebih mudah dan pantas tanpa perlu save nombor sila klick sini -------> http://wasap.my/60123631741 http://wasap.my/60123631741 http://wasap.my/60123631741 . #teddybearmurahpuchong #teddybearpuchong #sayajualteddybear #surprisedeliverypuchong #suprisedeliverykl #suprisedeliveryselangor #suprisedeliverycheras #suprisedeliverypetalingjaya #suprisedeliveryshahalam #supriseplannerselangor #suprisedeliverykl #suprisekl #supriseselangor #suprisebirthdayshahalam #suprisedeliverymurahselangor #suprisedeliverymurahmalaysia #suprisebirthdayselangor #suprisebirthdaykualalumpur #surprisemurah #putrajayadelivery #cyberjayadelivery #wargapuchong #0123631741 #surprisedelivery #happybirthday

0

. Selamat hari lahir encik tunang 🎉🎉🎉 . https://www.facebook.com/teddybearmurahpuchong . Hi semua.. nak buat surprise delivery?? . ❤️birthday? ❤️anniversary? ❤️sorry? ❤️get well soon? ❤️convocation bouquet? ❤️good luck? . senarai harga boleh rujuk : https://www.facebook.com/teddybearmurahpuchong/shop/ . untuk whatsapp lebih mudah dan pantas tanpa perlu save nombor sila klick sini -------> http://wasap.my/60123631741 untuk tempahan.. urgent order pun boleht tau ! InshaAllah kalau kami free, kami terima tempahan anda.. . untuk whatsapp lebih mudah dan pantas tanpa perlu save nombor sila klick sini -------> http://wasap.my/60123631741 http://wasap.my/60123631741 http://wasap.my/60123631741 . #teddybearmurahpuchong #teddybearpuchong #sayajualteddybear #surprisedeliverypuchong #suprisedeliverykl #suprisedeliveryselangor #suprisedeliverycheras #suprisedeliverypetalingjaya #suprisedeliveryshahalam #supriseplannerselangor #suprisedeliverykl #suprisekl #supriseselangor #suprisebirthdayshahalam #suprisedeliverymurahselangor #suprisedeliverymurahmalaysia #suprisebirthdayselangor #suprisebirthdaykualalumpur #surprisemurah #putrajayadelivery #cyberjayadelivery #wargapuchong #0123631741 #surprisedelivery #happybirthday

0

. Selamat hari lahir encik tunang 🎉🎉🎉 . https://www.facebook.com/teddybearmurahpuchong . Hi semua.. nak buat surprise delivery?? . ❤️birthday? ❤️anniversary? ❤️sorry? ❤️get well soon? ❤️convocation bouquet? ❤️good luck? . senarai harga boleh rujuk : https://www.facebook.com/teddybearmurahpuchong/shop/ . untuk whatsapp lebih mudah dan pantas tanpa perlu save nombor sila klick sini -------> http://wasap.my/60123631741 untuk tempahan.. urgent order pun boleht tau ! InshaAllah kalau kami free, kami terima tempahan anda.. . untuk whatsapp lebih mudah dan pantas tanpa perlu save nombor sila klick sini -------> http://wasap.my/60123631741 http://wasap.my/60123631741 http://wasap.my/60123631741 . #teddybearmurahpuchong #teddybearpuchong #sayajualteddybear #surprisedeliverypuchong #suprisedeliverykl #suprisedeliveryselangor #suprisedeliverycheras #suprisedeliverypetalingjaya #suprisedeliveryshahalam #supriseplannerselangor #suprisedeliverykl #suprisekl #supriseselangor #suprisebirthdayshahalam #suprisedeliverymurahselangor #suprisedeliverymurahmalaysia #suprisebirthdayselangor #suprisebirthdaykualalumpur #surprisemurah #putrajayadelivery #cyberjayadelivery #wargapuchong #0123631741 #surprisedelivery #happybirthday

0

. Alaaaa, receiver x de kat rumah, mama nyaaa wakil kann 😉 happy birthday 😄 . https://www.facebook.com/teddybearmurahpuchong . Hi semua.. nak buat surprise delivery?? . ❤️birthday? ❤️anniversary? ❤️sorry? ❤️get well soon? ❤️convocation bouquet? ❤️good luck? . senarai harga boleh rujuk : https://www.facebook.com/teddybearmurahpuchong/shop/ . untuk whatsapp lebih mudah dan pantas tanpa perlu save nombor sila klick sini -------> http://wasap.my/60123631741 untuk tempahan.. urgent order pun boleht tau ! InshaAllah kalau kami free, kami terima tempahan anda.. . untuk whatsapp lebih mudah dan pantas tanpa perlu save nombor sila klick sini -------> http://wasap.my/60123631741 http://wasap.my/60123631741 http://wasap.my/60123631741 . #teddybearmurahpuchong #teddybearpuchong #sayajualteddybear #surprisedeliverypuchong #suprisedeliverykl #suprisedeliveryselangor #suprisedeliverycheras #suprisedeliverypetalingjaya #suprisedeliveryshahalam #supriseplannerselangor #suprisedeliverykl #suprisekl #supriseselangor #suprisebirthdayshahalam #suprisedeliverymurahselangor #suprisedeliverymurahmalaysia #suprisebirthdayselangor #suprisebirthdaykualalumpur #surprisemurah #putrajayadelivery #cyberjayadelivery #wargapuchong #0123631741 #surprisedelivery #happybirthday

0

. Alaaaa, receiver x de kat rumah, mama nyaaa wakil kann 😉 happy birthday 😄 . https://www.facebook.com/teddybearmurahpuchong . Hi semua.. nak buat surprise delivery?? . ❤️birthday? ❤️anniversary? ❤️sorry? ❤️get well soon? ❤️convocation bouquet? ❤️good luck? . senarai harga boleh rujuk : https://www.facebook.com/teddybearmurahpuchong/shop/ . untuk whatsapp lebih mudah dan pantas tanpa perlu save nombor sila klick sini -------> http://wasap.my/60123631741 untuk tempahan.. urgent order pun boleht tau ! InshaAllah kalau kami free, kami terima tempahan anda.. . untuk whatsapp lebih mudah dan pantas tanpa perlu save nombor sila klick sini -------> http://wasap.my/60123631741 http://wasap.my/60123631741 http://wasap.my/60123631741 . #teddybearmurahpuchong #teddybearpuchong #sayajualteddybear #surprisedeliverypuchong #suprisedeliverykl #suprisedeliveryselangor #suprisedeliverycheras #suprisedeliverypetalingjaya #suprisedeliveryshahalam #supriseplannerselangor #suprisedeliverykl #suprisekl #supriseselangor #suprisebirthdayshahalam #suprisedeliverymurahselangor #suprisedeliverymurahmalaysia #suprisebirthdayselangor #suprisebirthdaykualalumpur #surprisemurah #putrajayadelivery #cyberjayadelivery #wargapuchong #0123631741 #surprisedelivery #happybirthday

0

. Alaaaa, receiver x de kat rumah, mama nyaaa wakil kann 😉 happy birthday 😄 . https://www.facebook.com/teddybearmurahpuchong . Hi semua.. nak buat surprise delivery?? . ❤️birthday? ❤️anniversary? ❤️sorry? ❤️get well soon? ❤️convocation bouquet? ❤️good luck? . senarai harga boleh rujuk : https://www.facebook.com/teddybearmurahpuchong/shop/ . untuk whatsapp lebih mudah dan pantas tanpa perlu save nombor sila klick sini -------> http://wasap.my/60123631741 untuk tempahan.. urgent order pun boleht tau ! InshaAllah kalau kami free, kami terima tempahan anda.. . untuk whatsapp lebih mudah dan pantas tanpa perlu save nombor sila klick sini -------> http://wasap.my/60123631741 http://wasap.my/60123631741 http://wasap.my/60123631741 . #teddybearmurahpuchong #teddybearpuchong #sayajualteddybear #surprisedeliverypuchong #suprisedeliverykl #suprisedeliveryselangor #suprisedeliverycheras #suprisedeliverypetalingjaya #suprisedeliveryshahalam #supriseplannerselangor #suprisedeliverykl #suprisekl #supriseselangor #suprisebirthdayshahalam #suprisedeliverymurahselangor #suprisedeliverymurahmalaysia #suprisebirthdayselangor #suprisebirthdaykualalumpur #surprisemurah #putrajayadelivery #cyberjayadelivery #wargapuchong #0123631741 #surprisedelivery #happybirthday

0