Tanjungmalim Photos on Instagram

See related and similar tags

Report inappropriate content

@kita_bakor

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُم‏ Abang nak bgtau ni, PROMOSI #westerndulang dilanjutkan. Terima kasih kepada yg terus menyokong #kitabakor. Apalagi #kitabakorlah geng. -western dulang rm25.00 WAKTU OPERASI :5ptg-11.30mlm. ALAMAT : NO 23A,taman sungkai perdana,35600 sungkai perak Whatapp : 01140785132 Col : 0175323128 📷 : kitabakor (ig) :Kita bakor chicken chop (fb) #kitabakorstyle #localwestern #streetfood #westerndulang #chickenchop #lambchop #meatball #bakor #sungkai #bidor #tapah #slimriver #tanjungmalim #trolak #instafood #food #halal #westernfood #delicious #jjcmtv3 #jadiviral #foodporn #perak #foodperak #malaysiafood #foodart #viral at Kita bakor chicken chop

0
@oilnurul.yleo

Korang tengok la banyaknya FREE GIFTS yang korang akan dapat kalau register sebagai member & buat pembelian cukup 400 points! Total FREEBIES tu bernilai RM711.50 pada harga ahli. HARI INI 15hb Ogos RABU last day untuk grab semua gifts ni ye selain dapat jimat RM30 untuk postage. Kalau order lepas 15hb boleh jugak cuma TAK DAPAT free Eo Gentle Baby, Citrus Fresh & free postage. . Meh wassap kak Nurul sekarang juga di 012-2436707. Nak senang Click 👇 . http://nurulrosli.wasap.my http://nurulrosli.wasap.my http://nurulrosli.wasap.my Untuk IG Klik whatsapp di profil 😄 Your Trusted Young Living Distributor, Nurul Rosli 012-2436707 #younglivingmalaysia #yleomalaysia #younglivingkualalumpur #younglivingbangsar #bangsar #younglivingdamansara #younglivingikea #ikeamalaysia #younglivingshahalam #shahalam #younglivingsetiaalam #younglivingsetiacitymall #younglivingsetiaalam #younglivingklang #younglivingbukitrajah #younglivingbukitberuntung #younglivingrawang #rawang #younglivingaeonrawang #younglivingserendah #younglivingbatangkali #younglivingkualakububharu #kualakububharu #younglivingtanjungmalim #tanjungmalim #younglivinghuluselangor #huluselangor #younglivingperak #younglivingipoh #SeedToSeal

0
@dyxycosmeticsbyina

Dyxy sentiasa terbaik tau 😍😍, Mari dapatkan set lengkap dyxy bersama harga menarik 😘🎉 . . . Kalau ada nak tanya jangan malu untuk DM or COMMENT ye. Ina sudi menjawab. Tak beli pun tak pe 😘. . . . 🇱🇷Trusted Seller Since 2016 💐BC CREAM ☘FACE MIST 💄MATTE LIPSTICK 👀MASCARA 🍄BRUSH #ShahAlam #TanjungMalim #Behrang #SlimRiver #Besout #Sungkai #Trolak

0
@dyxycosmeticsbyina

Dyxy sentiasa terbaik tau 😍😍, Mari dapatkan set lengkap dyxy bersama harga menarik 😘🎉 . . . Kalau ada nak tanya jangan malu untuk DM or COMMENT ye. Ina sudi menjawab. Tak beli pun tak pe 😘. . . . 🇱🇷Trusted Seller Since 2016 💐BC CREAM ☘FACE MIST 💄MATTE LIPSTICK 👀MASCARA 🍄BRUSH #ShahAlam #TanjungMalim #Behrang #SlimRiver #Besout #Sungkai #Trolak

0
@dyxycosmeticsbyina

Dyxy sentiasa terbaik tau 😍😍, Mari dapatkan set lengkap dyxy bersama harga menarik 😘🎉 . . . Kalau ada nak tanya jangan malu untuk DM or COMMENT ye. Ina sudi menjawab. Tak beli pun tak pe 😘. . . . 🇱🇷Trusted Seller Since 2016 💐BC CREAM ☘FACE MIST 💄MATTE LIPSTICK 👀MASCARA 🍄BRUSH #ShahAlam #TanjungMalim #Behrang #SlimRiver #Besout #Sungkai #Trolak

0
@dyxycosmeticsbyina

💕 SET DYXY COSMETICS 💕 . . . Kalau ada nak tanya jangan malu untuk DM or COMMENT ye. Ina sudi menjawab. Tak beli pun tak pe 😘. . . . 🇱🇷Trusted Seller Since 2016 💐BC CREAM ☘FACE MIST 💄MATTE LIPSTICK 👀MASCARA 🍄BRUSH #ShahAlam #TanjungMalim #Behrang #SlimRiver #Besout #Sungkai #Trolak

0
@dyxycosmeticsbyina

💕 DYXY LOVER 💕 . . . Kalau ada nak tanya jangan malu untuk DM or COMMENT ye. Ina sudi menjawab. Tak beli pun tak pe 😘. . . . 🇱🇷Trusted Seller Since 2016 💐BC CREAM ☘FACE MIST 💄MATTE LIPSTICK 👀MASCARA 🍄BRUSH #ShahAlam #TanjungMalim #Behrang #SlimRiver #Besout #Sungkai #Trolak

0
@dyxycosmeticsbyina

The mind is everything. What you think you become 😉👍💕 . . . Kalau ada nak tanya jangan malu untuk DM or COMMENT ye. Ina sudi menjawab. Tak beli pun tak pe 😘. . . . 🇱🇷Trusted Seller Since 2016 💐BC CREAM ☘FACE MIST 💄MATTE LIPSTICK 👀MASCARA 🍄BRUSH #ShahAlam #TanjungMalim #Behrang #SlimRiver #Besout #Sungkai #Trolak

0
@dyxycosmeticsbyina

👀 MASCARA 👀 . . . Kalau ada nak tanya jangan malu untuk DM or COMMENT ye. Ina sudi menjawab. Tak beli pun tak pe 😘. . . . 🇱🇷Trusted Seller Since 2016 💐BC CREAM ☘FACE MIST 💄MATTE LIPSTICK 👀MASCARA 🍄BRUSH #ShahAlam #TanjungMalim #Behrang #SlimRiver #Besout #Sungkai #Trolak

0
@dyxycosmeticsbyina

👀 MASCARA 👀 . . . Kalau ada nak tanya jangan malu untuk DM or COMMENT ye. Ina sudi menjawab. Tak beli pun tak pe 😘. . . . 🇱🇷Trusted Seller Since 2016 💐BC CREAM ☘FACE MIST 💄MATTE LIPSTICK 👀MASCARA 🍄BRUSH #ShahAlam #TanjungMalim #Behrang #SlimRiver #Besout #Sungkai #Trolak

0
@dyxycosmeticsbyina

👀MASCARA 👀 . . . Kalau ada nak tanya jangan malu untuk DM or COMMENT ye. Ina sudi menjawab. Tak beli pun tak pe 😘. . . . 🇱🇷Trusted Seller Since 2016 💐BC CREAM ☘FACE MIST 💄MATTE LIPSTICK 👀MASCARA 🍄BRUSH #ShahAlam #TanjungMalim #Behrang #SlimRiver #Besout #Sungkai #Trolak

0
@arsyabeautehq

PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . Nak tahu rahsianya ?? . ✔BEBAS MERKURI ✔BEBAS BAHAN KIMIA ✔BEBAS HYDROQUINE ✔Lulus KKM . PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . 👉🏻Kelebihan Serum : 🌱melembutkan kulit 🌱mencerahkan kulit 🌱merawat kulit wajah 🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat 🌱mengecilkan pori 🌱melembapkan kulit 🌱kulit jd halus dan berseri 🌱menganjalkan kulit 🌱melambatkan proses kedutan . ✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇 . click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #Ipoh #Taiping #Sitiawan #SimpangEmpat #TelukIntan #BatuGajah #Lumut #KampungKoh #KualaKangsar #SungaiSiputUtara #Tapah #Bidor #ParitBuntar #AyerTawar #BaganSerai #TanjungMalim #PantaiRemis #Kangar #KualaPerlis #sayajualserum #arsyabeaute #serumviral #serumjeragat #serumjerawat

0
@arsyabeautehq

PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . Nak tahu rahsianya ?? . ✔BEBAS MERKURI ✔BEBAS BAHAN KIMIA ✔BEBAS HYDROQUINE ✔Lulus KKM . PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . 👉🏻Kelebihan Serum : 🌱melembutkan kulit 🌱mencerahkan kulit 🌱merawat kulit wajah 🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat 🌱mengecilkan pori 🌱melembapkan kulit 🌱kulit jd halus dan berseri 🌱menganjalkan kulit 🌱melambatkan proses kedutan . ✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇 . click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #Ipoh #Taiping #Sitiawan #SimpangEmpat #TelukIntan #BatuGajah #Lumut #KampungKoh #KualaKangsar #SungaiSiputUtara #Tapah #Bidor #ParitBuntar #AyerTawar #BaganSerai #TanjungMalim #PantaiRemis #Kangar #KualaPerlis #sayajualserum #arsyabeaute #serumviral #serumjeragat #serumjerawat

0
@erikayati1979

Next customer LOVE BEAUTY SPA nak buat masker bunga rose , waaahhhh tak sabar tgu date 16hb nie, bunga fresh tau, masker bunga rose nie bagi wajah berseri, segar, dan auranya yang positif , nak cuba boleh call 01114333156 @ 0102846080 , Puan Yatie . #rasa #batangkali #kualakubu #tanjungmalim #behrang #bukitsentosa

0
@nufaylaserum.batangkali

KEBAIKAN #NufaylaSerum . 🌸 Melembutkan kulit muka 🌸 Mengecutkan jerawat 🌸 Menghilangkan jeragat 🌸 Memudarkan parut jerawat & luka 🌸 Kulit muka GLOWING 🌸 Menghilangkan masalah kulit berminyak 🌸 Menghilangkan masalah kulit kering 🌸 Menghilangkan masalah kulit kusam 🌸 Makeup tahan lebih lama 🌸 Tona kulit sekata . 📩 Dm / 📱Whatsapp Alia : +60133762699 . 🚘 Cod : Batang Kali, Serendah , Rasa, Rawang , Kuala Kubu Bharu . 📦 Postage : Isnin - Sabtu . . . #liangporimengecil #nakcantik #rayahaji2018 #liangporiterbuka #jeragattebal #kangar #alorsetar #penang #ipoh #shahalam #kualalumpur #negerisembilan #johorbharu #kotabahru #kuantan #kualaterengganu #sandakan #kuching #nsabeauty #ainaaserum #azanisserum #uitmshahalam #tanjungmalim #uitmpuncakalam #nufaylaserum

0
@tudungsitimurni_azrina

#PERTAMA #DIDUNIA . . . Pertama didunia yang mempunyai cekak dibahagian leher, dan paten dibawah perlindungan Akta Reka Bentuk Perindustrian 1996. . . . SAYA ULANG ‼ . . . Rekaan ini dibawah perlindungan hak Harta Intelek. Rekaan ini didaftarkan dibawah Akta Reka Bentuk Perindustrian 1996. . . . Kelebihannya: ❤Anda tidak lagi memerlukan Kerongsang untuk menggayakan tudung ini. ❤Bantu Elak Masalah Alahan Besi Kerongsang. ❤Tudung Original keluaran dari Pengasas, Madame Uni. . . . Wahai Wanita, Berbanggalah anda dengan menyarungkan TUDUNG SITIMURNI ! . . . KERANA.. WANITA... #DIRIMU BERHAK TERBAIK #DIRIMU BEGITU BERHARGA #DIRIMU BEGITU EKSKLUSIF . . . Gayakan Dirimu dgn TUDUNG SITIMURNI. Jom tgk koleksi2 menarik dan eksklusif dari kami. tekan link wasap dibawah: wasap.my/601111285177/tudungSITIMURNI wasap.my/601111285177/tudungSITIMURNI wasap.my/601111285177/tudungSITIMURNI Cod area #selayang #btcaves #gombak #kepong #sgbuluh #rawangtown #countryhome #tasikputeri #bukitberuntung #kualakububaharu #tanjungmalim #instantshawl #hijab #tudungrayahaji #tudungonlinemalaysia #koleksibajuraya2018 #tudungSITIMURNI #instantshawl #luvlyteamSITIMURNI #teamREKHA #janapendapatan #ejendiperlukan at Rawang, Selangor

1
@dyxycosmeticsbyina

💕 FACE MIST 💕 . . . Kalau ada nak tanya jangan malu untuk DM or COMMENT ye. Ina sudi menjawab. Tak beli pun tak pe 😘. . . . 🇱🇷Trusted Seller Since 2016 💐BC CREAM ☘FACE MIST 💄MATTE LIPSTICK 👀MASCARA 🍄BRUSH #ShahAlam #TanjungMalim #Behrang #SlimRiver #Besout #Sungkai #Trolak

0
@dyxycosmeticsbyina

💕 FACE MIST 💕 . . . Kalau ada nak tanya jangan malu untuk DM or COMMENT ye. Ina sudi menjawab. Tak beli pun tak pe 😘. . . . 🇱🇷Trusted Seller Since 2016 💐BC CREAM ☘FACE MIST 💄MATTE LIPSTICK 👀MASCARA 🍄BRUSH #ShahAlam #TanjungMalim #Behrang #SlimRiver #Besout #Sungkai #Trolak

0
@dyxycosmeticsbyina

💕 FACE MIST 💕 . . . Kalau ada nak tanya jangan malu untuk DM or COMMENT ye. Ina sudi menjawab. Tak beli pun tak pe 😘. . . . 🇱🇷Trusted Seller Since 2016 💐BC CREAM ☘FACE MIST 💄MATTE LIPSTICK 👀MASCARA 🍄BRUSH #ShahAlam #TanjungMalim #Behrang #SlimRiver #Besout #Sungkai #Trolak

0
@soonhengtyre

RIM TIP TOP UNTUK DIJUAL 2nd Sport Rim TE37 15”✘8.0 4/100 ET25 2tone Brown Condition memang cun macam baru, siapa cepat dia dapat, ni betul2 rim yang ramai minati..... #soonhengtyrecarservices #soonhengtyre #tanjungmalim #tanjungmalimperak #te37sl #te37 #te37v #te37rt #te37ultra #te37tuesday #te37x #te37tta #te37gang #te37reps #te37vsl #te37slblackedition #te37wheels #te37bronze #te37superlap #usedrim #usedrims #usedrimsforsale at SOON HENG TYRE,SPORT RIM&CAR SERVICES (顺兴轮胎)

0
@kita_bakor

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُم‏ Abang nak bgtau ni, PROMOSI #westerndulang dilanjutkan. Terima kasih kepada yg terus menyokong #kitabakor. Apalagi #kitabakorlah geng. -western dulang rm25.00 WAKTU OPERASI :5ptg-11.30mlm. ALAMAT : NO 23A,taman sungkai perdana,35600 sungkai perak Whatapp : 01140785132 Col : 0175323128 📷 : kitabakor (ig) :Kita bakor chicken chop (fb) #kitabakorstyle #localwestern #streetfood #westerndulang #chickenchop #lambchop #meatball #bakor #sungkai #bidor #tapah #slimriver #tanjungmalim #trolak #instafood #food #halal #westernfood #delicious #jjcmtv3 #jadiviral #foodporn #perak #foodperak #malaysiafood #foodart #viral at Kita bakor chicken chop

0
@deltaroutdoorsmy

Zipline Abseiling kat Strata Waterfall * first timer * newbies * takde kawan Jangan risau crew semua terlatih dan friendly .. Lokasi : Tanjung Malim Meetpoint : Deltar Outdoors My ( waze / google map) Ader yg nak join x?? Date : 18 / 8 / 2018 ( Sabtu ) Fee RM45 include - instructor and guide - equipment & ppei - lunchpack - 4wd transfer Kalau minat terus dm or wasap 017-3124639 (Arif) #stratawaterfall #ziplineabseiling #tanjungmalim #tanjungmalimperak #tourismperak #muallimadventure at Deltar Outdoors My

0
@izbeauty__

Cuba dulu sampai jadi, jangan ada "tidak". Baru lah boleh tengok kemampuan kita setakat mana. . Ingat tu 😊 . #agentsah #dollanis #sobella #sistho #crush #wawacosmestics #liptint #lipmatte #psas #behrang #sungkai #slimriver #trolak #tanjungmalim #besaut #politeknik

1
@lipmatte_arsya

ARSYA SWEET LIPMATTE . BUKAN LIPMATTE BIASA² , LIPMATTE BOLEH MERAWAT BIBIR SEKALI . Ingat macam lipmatte lain, rupanya yang ni boleh merawat BIBIR KERING & MEREKAH sekali. . Calit- calit cun. Tak perlu nak makeup tebal² lagi. Nak cantik tak ? . Apa yg BEST tentang ARSYA SWEET LIPMATTE : 💋 Mudah dipakai 💋 Bibir lembap sentiasa 💋 Tak melekit 💋 5 warna yang mengikut TREND masa kini 💋 Mengandungi SHEA BUTTER yg merawat bibir KERING & MEREKAH 💋 Mengandungi "VIT E" yg berfungsi sebagai PELEMBAP BIBIR . . Harga 🌸: 1 PCS RM20 (add postage RM7/SM & RM11/SS) 5 PCS RM100 (FREE POSTAGE+FREE GIFT) . click whatsapp link di bio @Lipmatte_arsya atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order/info . #Ipoh #Taiping #Sitiawan #SimpangEmpat #TelukIntan #BatuGajah #Lumut #KampungKoh #KualaKangsar #SungaiSiputUtara #Tapah #Bidor #ParitBuntar #AyerTawar #BaganSerai #TanjungMalim #PantaiRemis #Kangar #KualaPerlis #lipmattemurah #lipmattemalaysia #lipmattecream #lipmatteviral #bazarpaknil #sayajuallipmatte #arsyabeaute

0
@dinemostudio

Petang petang ni kalau tak tahu nak makan apa, boleh serbu Dinemo Studio, confirm balik rumah kekenyangan 😋🤚🏻 • 💁🏻‍♀️ Boleh delivery ke rumah anda ya (Antara Gapi , Ulu Yam , Serendah , Batang Kali)😍 • • 🛣 Waze / Maps : Dinemo Studio -- di Antara Gapi 🏬 7-1 (Tingkat 1), Jalan Gapi 1A/2, Antara Gapi ( landmark 99 Speedmart, bersebelahan bengkel motor Castrol & Hardware) • HUBUNGI KAMI : ☎️ wasap.my/60173634284/dinemostudio ☎️ wasap.my/60123368424/dinemostudio • #rawang #batangkali #uluyam #antaragapi #kualakububharu #huluselangor #bukitberuntung #bukitsentosa #serendah #sungaichoh #kalumpang #kerling #tanjungmalim #bandarbarubatangkali #ligamas #jalanjalancarimakan #kafe #restoran #makanan #talam #ramensamyang #kedaimakan #foodhunter #tempatmakan #lepaking #qualitytime #makan #makanan #makanmakan

0
@ainaserum.my

Lelaki perlu ke jaga kulit muka? SANGAT SANGAT LAH PERLU! . Sebenarnya, kulit lelaki lah paling senang nak jaga. Yelah, lelaki mana makeup! . Hanya cuci muka guna AINAA CLEANSER & tepek AINAA SERUM selepas cuci muka. Itu je cara nak jaga kulit lelaki, senangkan?! Tinggal nak atau taknak sahaja . Kenapa kena beli sekarang?! Kita ada lebih 5000 testimoni yang dah terbukti berkesan & penerimaan di luar sana sangat laju! . Hm seronokkan siapa yang kulit dah okay untuk raya nanti? Yang kulit tengah breakout tu, nak buat apa? Jangan di tengok atau dipicit. Cepat order sekarang! #fastreply #nsabeautykualaterengganu #gongbadak #manir #tanjungmalim #shahalam #tamanbahtera #pretty #syantik #kpop #cantik #hafizmahammad #Syafiqahaina #mirafilzah #ootd #girl #makeup #royalweeding #dsv #nur #datoserivida #tunM #rosmah #najib #lawak #rahsiahatiperempuan #syantikdance #ramadhan #tutorialraya #ainaacosmetic

1
@ainaserum.my

Lelaki perlu ke jaga kulit muka? SANGAT SANGAT LAH PERLU! . Sebenarnya, kulit lelaki lah paling senang nak jaga. Yelah, lelaki mana makeup! . Hanya cuci muka guna AINAA CLEANSER & tepek AINAA SERUM selepas cuci muka. Itu je cara nak jaga kulit lelaki, senangkan?! Tinggal nak atau taknak sahaja . Kenapa kena beli sekarang?! Kita ada lebih 5000 testimoni yang dah terbukti berkesan & penerimaan di luar sana sangat laju! . Hm seronokkan siapa yang kulit dah okay untuk raya nanti? Yang kulit tengah breakout tu, nak buat apa? Jangan di tengok atau dipicit. Cepat order sekarang! #fastreply #nsabeautykualaterengganu #gongbadak #manir #tanjungmalim #shahalam #tamanbahtera #pretty #syantik #kpop #cantik #hafizmahammad #Syafiqahaina #mirafilzah #ootd #girl #makeup #royalweeding #dsv #nur #datoserivida #tunM #rosmah #najib #lawak #rahsiahatiperempuan #syantikdance #ramadhan #tutorialraya #ainaacosmetic

2
@lipmatte_arsya

ARSYA SWEET LIPMATTE . BUKAN LIPMATTE BIASA² , LIPMATTE BOLEH MERAWAT BIBIR SEKALI . Ingat macam lipmatte lain, rupanya yang ni boleh merawat BIBIR KERING & MEREKAH sekali. . Calit- calit cun. Tak perlu nak makeup tebal² lagi. Nak cantik tak ? . Apa yg BEST tentang ARSYA SWEET LIPMATTE : 💋 Mudah dipakai 💋 Bibir lembap sentiasa 💋 Tak melekit 💋 5 warna yang mengikut TREND masa kini 💋 Mengandungi SHEA BUTTER yg merawat bibir KERING & MEREKAH 💋 Mengandungi "VIT E" yg berfungsi sebagai PELEMBAP BIBIR . . Harga 🌸: 1 PCS RM20 (add postage RM7/SM & RM11/SS) 5 PCS RM100 (FREE POSTAGE+FREE GIFT) . click whatsapp link di bio @Lipmatte_arsya atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order/info . #Ipoh #Taiping #Sitiawan #SimpangEmpat #TelukIntan #BatuGajah #Lumut #KampungKoh #KualaKangsar #SungaiSiputUtara #Tapah #Bidor #ParitBuntar #AyerTawar #BaganSerai #TanjungMalim #PantaiRemis #Kangar #KualaPerlis #lipmattemurah #lipmattemalaysia #lipmattecream #lipmatteviral #bazarpaknil #sayajuallipmatte #arsyabeaute

0
@dyxy.abamcosmetics

MASCARA DYXY BEST ! 😍👍 Bagi wanita mata ni ada makna, ada perasaan.. Jadi kalau nak nampak CANTIK mata tu, boleh cuba FIBRE MASCARA DYXY. Paling senang pakai. Calit² sekejap, terus lentik + lebat + panjang 😍😘 . Pakai selalu pun boleh sebab ada vitamin E dan sesuai untuk kulit mata sensitif. Nak cuci pun cuma tarik² ja lepas basahkan dengan air. Bessst kan? 😊😘 Terpikat tak youlls kalau mcm ni gaya bestnya? Haa, jom lah beli FIBRE MASCARA DYXY dalam combo, lebih jimat.. 📲 www.wasap.my/60149125668 #dyxyupsi #dyxy #dyxycosmetics #iqmaltumindyxy #dyxysimpangrenggam #simpangrenggam #dyxytanjungmalim #tanjungmalim #dyxymurah #paritbetak #benut #upsi

0
@kadirmahmod

#Repost @fitzoneinspire • • • • • WARGA #tanjungmalim jangan lepaskan peluang untuk jadi lebih sihat, lebih aktif dan lebih cergas. #JomBakarLemak musim 5 #tanjungmalim akan bermula pada 1/9/2018 di bawah kedalian coach @kadirmahmod . Tarikh mula pendaftaran adalah 15/8/2015 jam 10.05 a.m. kejar tawaran #earlybird #diskaun untuk 10 pendaftran terawal. Waktu latihan??? tengok gambar sebelah 😎 #JBL5 #FITZONE #FITZONERS #sihat #kurus #perak

0
@kadirmahmod

#Repost @fitzoneinspire • • • • • WARGA #tanjungmalim jangan lepaskan peluang untuk jadi lebih sihat, lebih aktif dan lebih cergas. #JomBakarLemak musim 5 #tanjungmalim akan bermula pada 1/9/2018 di bawah kedalian coach @kadirmahmod . Tarikh mula pendaftaran adalah 15/8/2015 jam 10.05 a.m. kejar tawaran #earlybird #diskaun untuk 10 pendaftran terawal. Waktu latihan??? tengok gambar sebelah 😎 #JBL5 #FITZONE #FITZONERS #sihat #kurus #perak

1
@fitzoneinspire

WARGA #tanjungmalim jangan lepaskan peluang untuk jadi lebih sihat, lebih aktif dan lebih cergas. #JomBakarLemak musim 5 #tanjungmalim akan bermula pada 1/9/2018 di bawah kedalian coach @kadirmahmod . Tarikh mula pendaftaran adalah 15/8/2015 jam 10.05 a.m. kejar tawaran #earlybird #diskaun untuk 10 pendaftran terawal. Waktu latihan??? tengok gambar sebelah 😎 #JBL5 #FITZONE #FITZONERS #sihat #kurus #perak

1
@nufaylaserum.selangor

KEBAIKAN #NufaylaSerum . 🌸 Melembutkan kulit muka 🌸 Mengecutkan jerawat 🌸 Menghilangkan jeragat 🌸 Memudarkan parut jerawat & luka 🌸 Kulit muka GLOWING 🌸 Menghilangkan masalah kulit berminyak 🌸 Menghilangkan masalah kulit kering 🌸 Menghilangkan masalah kulit kusam 🌸 Makeup tahan lebih lama 🌸 Tona kulit sekata . . 📩 Dm / Whatsapp Cik Alia ⬇ +601116393104 +601116393104 . . 🚘 Cod : Kl Sentral , Pekan Rawang , Serendah , Batang Kali , Rasa, Mrt Sungai Buloh . . 📦 Postage : Isnin - Sabtu . . . #serumajaib #jerawatpasir #bebasjerawat #bebasjeragat #ubatparut #jerawatkurang #ubatparutjerawat #bintikhitam #ubatjeragat #ubatjerawat #antijeragat #jeragatkronik #antijerawat #parutpudar #bintikhitam #sunburn #jeragatkurang #parutkurang #rawang #melaka #kangar #tanjungmalim #seremban #ipoh #nufaylaserumselangor #ainaaserum #azanisserum #dropshipmalaysia at Ampang, Kuala Lumpur

0
@nufaylaserum.selangor

KEBAIKAN #NufaylaSerum . 🌸 Melembutkan kulit muka 🌸 Mengecutkan jerawat 🌸 Menghilangkan jeragat 🌸 Memudarkan parut jerawat & luka 🌸 Kulit muka GLOWING 🌸 Menghilangkan masalah kulit berminyak 🌸 Menghilangkan masalah kulit kering 🌸 Menghilangkan masalah kulit kusam 🌸 Makeup tahan lebih lama 🌸 Tona kulit sekata . . 📩 Dm / Whatsapp Cik Alia ⬇ +601116393104 +601116393104 . . 🚘 Cod : Kl Sentral , Pekan Rawang , Serendah , Batang Kali , Rasa, Mrt Sungai Buloh . . 📦 Postage : Isnin - Sabtu . . . #serumajaib #jerawatpasir #bebasjerawat #bebasjeragat #ubatparut #jerawatkurang #ubatparutjerawat #bintikhitam #ubatjeragat #ubatjerawat #antijeragat #jeragatkronik #antijerawat #parutpudar #bintikhitam #poriporiterbuka #jeragatkurang #parutkurang #rawang #melaka #kangar #tanjungmalim #seremban #ipoh #nufaylaserumselangor #ainaaserum #azanisserum #dropshipmalaysia at Kuala Kubu Bharu

0
@kuahrojakchombie_batangkali

Hitam bukan sebarang hitam. Ni si hitam pujaan hati ramai orang 😘 Kena sekali, Confirm ketagih. #KetagihBaqHang at Serendah

3
@annarshoppe

🌹Kurung Mini by Whopy🌹 . . Material & Details:- .. ⚘Material English Cotton⚘Simple dan Trendy . ⚘Sesuai utk formal dan casual⚘Tidak panas dan serap peluh⚘Tidak mengecut dan mudah iron ⚘Wuduk friendly- zip dipergelangan tangan ⚘Span di bahu nampak lebih tegap dan tidak jatuh ⚘Kain potongan duyung kembang⚘Zip di belakang baju - zip sorok nampak lebih kemas dan elegant⚘Pinggang separuh getah selesa bila dipakai ⚘Size dari S-XXL . *ukuran baju sila swipe gambar ke kiri⬅️ . . Design lain klik di bawah 👇👇👇 #KurungMiniWhopybyannarshoppe . . 👗SIZE AVAILABLE :- . ✔BM068 👉 ... XL ... ♻️ updated :  140818 . . NORMAL PRICE : RM 80 + POSTAGE . PROMOSI HEBAT 👇👇👇 .. 🔥RM 69 + FREE POSTAGE 🔥 🔥RM 69 + FREE POSTAGE 🔥 🔥RM 69 + FREE POSTAGE 🔥 *promosi sah sehingga 31.08.18 . . 😍HARGA & KUALITI Memang best..😉 . . . 😻Jom beli sekarang! . . WhatsApp untuk pertanyaan /order 📲 . 👉 0194172329 👉 0194172329 👉 0194172329 http: www.wasap.my/+60194172329 .📌Nak senang click link bio di atas 😁 . . 🌷Terima Kasih🌷 . . #annarshoppe #paritbuntar #baganserai #kamunting #bukitgantang #taiping #sgsiput #tambun #ipoh #batugajah #kualakangsar #beruas #parit #kampar #serimanjung #sitiawan #ayertawar #seriiskandar #telukintan #gopeng #tapah #pasirsalak #lumut #bagandatok #telukintan #tanjungmalim #seriiskandar

0
@annarshoppe

🌹Kurung Mini by Whopy🌹 . . Material & Details:- .. ⚘Material English Cotton⚘Simple dan Trendy . ⚘Sesuai utk formal dan casual⚘Tidak panas dan serap peluh⚘Tidak mengecut dan mudah iron ⚘Wuduk friendly- zip dipergelangan tangan ⚘Span di bahu nampak lebih tegap dan tidak jatuh ⚘Kain potongan duyung kembang⚘Zip di belakang baju - zip sorok nampak lebih kemas dan elegant⚘Pinggang separuh getah selesa bila dipakai ⚘Size dari S-XXL . *ukuran baju sila swipe gambar ke kiri⬅️ . . Design lain klik di bawah 👇👇👇 #KurungMiniWhopybyannarshoppe . . 👗SIZE AVAILABLE :- . ✔BM065 👉 ... XXL ... ♻️ updated :  140818 . . NORMAL PRICE : RM 80 + POSTAGE . PROMOSI HEBAT 👇👇👇 .. 🔥RM 69 + FREE POSTAGE 🔥 🔥RM 69 + FREE POSTAGE 🔥 🔥RM 69 + FREE POSTAGE 🔥 *promosi sah sehingga 31.08.18 . . 😍HARGA & KUALITI Memang best..😉 . . . 😻Jom beli sekarang! . . WhatsApp untuk pertanyaan /order 📲 . 👉 0194172329 👉 0194172329 👉 0194172329 http: www.wasap.my/+60194172329 .📌Nak senang click link bio di atas 😁 . . 🌷Terima Kasih🌷 . . #annarshoppe #paritbuntar #baganserai #kamunting #bukitgantang #taiping #sgsiput #tambun #ipoh #batugajah #kualakangsar #beruas #parit #kampar #serimanjung #sitiawan #ayertawar #seriiskandar #telukintan #gopeng #tapah #pasirsalak #lumut #bagandatok #telukintan #tanjungmalim #seriiskandar

0
@annarshoppe

🌹Kurung Mini by Whopy🌹 . . Material & Details:- .. ⚘Material English Cotton⚘Simple dan Trendy . ⚘Sesuai utk formal dan casual⚘Tidak panas dan serap peluh⚘Tidak mengecut dan mudah iron ⚘Wuduk friendly- zip dipergelangan tangan ⚘Span di bahu nampak lebih tegap dan tidak jatuh ⚘Kain potongan duyung kembang⚘Zip di belakang baju - zip sorok nampak lebih kemas dan elegant⚘Pinggang separuh getah selesa bila dipakai ⚘Size dari S-XXL . *ukuran baju sila swipe gambar ke kiri⬅️ . . Design lain klik di bawah 👇👇👇 #KurungMiniWhopybyannarshoppe . . 👗SIZE AVAILABLE :- . ✔BM062 👉 ... S M L XL XXL ... ♻️ updated :  140818 . . NORMAL PRICE : RM 80 + POSTAGE . PROMOSI HEBAT 👇👇👇 .. 🔥RM 69 + FREE POSTAGE 🔥 🔥RM 69 + FREE POSTAGE 🔥 🔥RM 69 + FREE POSTAGE 🔥 *promosi sah sehingga 31.08.18 . . 😍HARGA & KUALITI Memang best..😉 . . . 😻Jom beli sekarang! . . WhatsApp untuk pertanyaan /order 📲 . 👉 0194172329 👉 0194172329 👉 0194172329 http: www.wasap.my/+60194172329 .📌Nak senang click link bio di atas 😁 . . 🌷Terima Kasih🌷 . . #annarshoppe #paritbuntar #baganserai #kamunting #bukitgantang #taiping #sgsiput #tambun #ipoh #batugajah #kualakangsar #beruas #parit #kampar #serimanjung #sitiawan #ayertawar #seriiskandar #telukintan #gopeng #tapah #pasirsalak #lumut #bagandatok #telukintan #tanjungmalim #seriiskandar

0
@chococojarby_mai

🍫 FEEDBACK CUSTOMER 🍫 . Ramai yang dah order, ramai yang dah rasa, RAMAI YANG DAH JATUH CINTA 💕😉 anda tunggu apa lagi? . Moh lekaih pm order . #chococojarbymai #chocojarmurah #feedbackcjbymai #politeknik #politekniksultanazlanshah #behrang #behrang2020 #codbehrang2020 #psas #codpsas #tanjungmalim #murmurje #sedapnya #pmorder #pastisedap #confirmsedap #sekalicubanaklagi #nyumnyum at Behrang Stesen,Behrang

1
@mebella_printing

Alhamdulillah. Again, a satisfied customer of MeBella_Printing.😍 . Ada siapa2 lagi nak order bolh roger saya ye 01124030490 - Mukmin. Design dan harga boleh bincang 😄 . #design #korea #printingbaju #basketball #nice #cute #cetakbajumurah #Selama #TanjungMalim #tempahbajusehelai #bajufamily #bajurewang #bajukelas #bajucouple #bajucompany

0
@annarshoppe

🌹Kurung Mini by Whopy🌹 . . Material & Details:- .. ⚘Material English Cotton⚘Simple dan Trendy . ⚘Sesuai utk formal dan casual⚘Tidak panas dan serap peluh⚘Tidak mengecut dan mudah iron ⚘Wuduk friendly- zip dipergelangan tangan ⚘Span di bahu nampak lebih tegap dan tidak jatuh ⚘Kain potongan duyung kembang⚘Zip di belakang baju - zip sorok nampak lebih kemas dan elegant⚘Pinggang separuh getah selesa bila dipakai ⚘Size dari S-XXL . *ukuran baju sila swipe gambar ke kiri⬅️ . . Design lain klik di bawah 👇👇👇 #KurungMiniWhopybyannarshoppe . . 👗SIZE AVAILABLE :- . ✔BM061 👉 ... XL XXL ... ♻️ updated :  140818 . . NORMAL PRICE : RM 80 + POSTAGE . PROMOSI HEBAT 👇👇👇 .. 🔥RM 69 + FREE POSTAGE 🔥 🔥RM 69 + FREE POSTAGE 🔥 🔥RM 69 + FREE POSTAGE 🔥 *promosi sah sehingga 31.08.18 . . 😍HARGA & KUALITI Memang best..😉 . . . 😻Jom beli sekarang! . . WhatsApp untuk pertanyaan /order 📲 . 👉 0194172329 👉 0194172329 👉 0194172329 http: www.wasap.my/+60194172329 .📌Nak senang click link bio di atas 😁 . . 🌷Terima Kasih🌷 . . #annarshoppe #paritbuntar #baganserai #kamunting #bukitgantang #taiping #sgsiput #tambun #ipoh #batugajah #kualakangsar #beruas #parit #kampar #serimanjung #sitiawan #ayertawar #seriiskandar #telukintan #gopeng #tapah #pasirsalak #lumut #bagandatok #telukintan #tanjungmalim #seriiskandar

0
@lipmatte_arsya

ARSYA SWEET LIPMATTE . BUKAN LIPMATTE BIASA² , LIPMATTE BOLEH MERAWAT BIBIR SEKALI . Ingat macam lipmatte lain, rupanya yang ni boleh merawat BIBIR KERING & MEREKAH sekali. . Calit- calit cun. Tak perlu nak makeup tebal² lagi. Nak cantik tak ? . Apa yg BEST tentang ARSYA SWEET LIPMATTE : 💋 Mudah dipakai 💋 Bibir lembap sentiasa 💋 Tak melekit 💋 5 warna yang mengikut TREND masa kini 💋 Mengandungi SHEA BUTTER yg merawat bibir KERING & MEREKAH 💋 Mengandungi "VIT E" yg berfungsi sebagai PELEMBAP BIBIR . . Harga 🌸: 1 PCS RM20 (add postage RM7/SM & RM11/SS) 5 PCS RM100 (FREE POSTAGE+FREE GIFT) . click whatsapp link di bio @Lipmatte_arsya atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order/info . #Ipoh #Taiping #Sitiawan #SimpangEmpat #TelukIntan #BatuGajah #Lumut #KampungKoh #KualaKangsar #SungaiSiputUtara #Tapah #Bidor #ParitBuntar #AyerTawar #BaganSerai #TanjungMalim #PantaiRemis #Kangar #KualaPerlis #lipmattemurah #lipmattemalaysia #lipmattecream #lipmatteviral #bazarpaknil #sayajuallipmatte #arsyabeaute

0
@annarshoppe

🌹Kurung Mini by Whopy🌹 . . Material & Details:- .. ⚘Material English Cotton⚘Simple dan Trendy . ⚘Sesuai utk formal dan casual⚘Tidak panas dan serap peluh⚘Tidak mengecut dan mudah iron ⚘Wuduk friendly- zip dipergelangan tangan ⚘Span di bahu nampak lebih tegap dan tidak jatuh ⚘Kain potongan duyung kembang⚘Zip di belakang baju - zip sorok nampak lebih kemas dan elegant⚘Pinggang separuh getah selesa bila dipakai ⚘Size dari S-XXL . *ukuran baju sila swipe gambar ke kiri⬅️ . . Design lain klik di bawah 👇👇👇 #KurungMiniWhopybyannarshoppe . . 👗SIZE AVAILABLE :- . ✔BM060 👉 ... XL XXL ... ♻️ updated :  130818 . . NORMAL PRICE : RM 80 + POSTAGE . PROMOSI HEBAT 👇👇👇 .. 🔥RM 69 + FREE POSTAGE 🔥 🔥RM 69 + FREE POSTAGE 🔥 🔥RM 69 + FREE POSTAGE 🔥 *promosi sah sehingga 31.08.18 . . 😍HARGA & KUALITI Memang best..😉 . . . 😻Jom beli sekarang! . . WhatsApp untuk pertanyaan /order 📲 . 👉 0194172329 👉 0194172329 👉 0194172329 http: www.wasap.my/+60194172329 .📌Nak senang click link bio di atas 😁 . . 🌷Terima Kasih🌷 . . #annarshoppe #paritbuntar #baganserai #kamunting #bukitgantang #taiping #sgsiput #tambun #ipoh #batugajah #kualakangsar #beruas #parit #kampar #serimanjung #sitiawan #ayertawar #seriiskandar #telukintan #gopeng #tapah #pasirsalak #lumut #bagandatok #telukintan #tanjungmalim #seriiskandar

0
@annarshoppe

🌹Kurung Mini by Whopy🌹 . . Material & Details:- .. ⚘Material English Cotton⚘Simple dan Trendy . ⚘Sesuai utk formal dan casual⚘Tidak panas dan serap peluh⚘Tidak mengecut dan mudah iron ⚘Wuduk friendly- zip dipergelangan tangan ⚘Span di bahu nampak lebih tegap dan tidak jatuh ⚘Kain potongan duyung kembang⚘Zip di belakang baju - zip sorok nampak lebih kemas dan elegant⚘Pinggang separuh getah selesa bila dipakai ⚘Size dari S-XXL . *ukuran baju sila swipe gambar ke kiri⬅️ . . Design lain klik di bawah 👇👇👇 #KurungMiniWhopybyannarshoppe . . 👗SIZE AVAILABLE :- . ✔BM059 👉 ... XL XXL ... ♻️ updated :  130818 . . NORMAL PRICE : RM 80 + POSTAGE . PROMOSI HEBAT 👇👇👇 .. 🔥RM 69 + FREE POSTAGE 🔥 🔥RM 69 + FREE POSTAGE 🔥 🔥RM 69 + FREE POSTAGE 🔥 *promosi sah sehingga 31.08.18 . . 😍HARGA & KUALITI Memang best..😉 . . . 😻Jom beli sekarang! . . WhatsApp untuk pertanyaan /order 📲 . 👉 0194172329 👉 0194172329 👉 0194172329 http: www.wasap.my/+60194172329 .📌Nak senang click link bio di atas 😁 . . 🌷Terima Kasih🌷 . . #annarshoppe #paritbuntar #baganserai #kamunting #bukitgantang #taiping #sgsiput #tambun #ipoh #batugajah #kualakangsar #beruas #parit #kampar #serimanjung #sitiawan #ayertawar #seriiskandar #telukintan #gopeng #tapah #pasirsalak #lumut #bagandatok #telukintan #tanjungmalim #seriiskandar

0
@annarshoppe

🌹Kurung Mini by Whopy🌹 . . Material & Details:- .. ⚘Material English Cotton⚘Simple dan Trendy . ⚘Sesuai utk formal dan casual⚘Tidak panas dan serap peluh⚘Tidak mengecut dan mudah iron ⚘Wuduk friendly- zip dipergelangan tangan ⚘Span di bahu nampak lebih tegap dan tidak jatuh ⚘Kain potongan duyung kembang⚘Zip di belakang baju - zip sorok nampak lebih kemas dan elegant⚘Pinggang separuh getah selesa bila dipakai ⚘Size dari S-XXL . *ukuran baju sila swipe gambar ke kiri⬅️ . . Design lain klik di bawah 👇👇👇 #KurungMiniWhopybyannarshoppe . . 👗SIZE AVAILABLE :- . ✔BM058 👉 ... XL XXL ... ♻️ updated :  130818 . . NORMAL PRICE : RM 80 + POSTAGE . PROMOSI HEBAT 👇👇👇 .. 🔥RM 69 + FREE POSTAGE 🔥 🔥RM 69 + FREE POSTAGE 🔥 🔥RM 69 + FREE POSTAGE 🔥 *promosi sah sehingga 31.08.18 . . 😍HARGA & KUALITI Memang best..😉 . . . 😻Jom beli sekarang! . . WhatsApp untuk pertanyaan /order 📲 . 👉 0194172329 👉 0194172329 👉 0194172329 http: www.wasap.my/+60194172329 .📌Nak senang click link bio di atas 😁 . . 🌷Terima Kasih🌷 . . #annarshoppe #paritbuntar #baganserai #kamunting #bukitgantang #taiping #sgsiput #tambun #ipoh #batugajah #kualakangsar #beruas #parit #kampar #serimanjung #sitiawan #ayertawar #seriiskandar #telukintan #gopeng #tapah #pasirsalak #lumut #bagandatok #telukintan #tanjungmalim #seriiskandar

0
@baby_colours

Ready stock Lacte Disposable Breastpad Senang digunakan 3D contour shape Penyerapan terbaik Dipek berasingan. Bersih dan mesra untuk kegunaan travel. #disposablebreastpad #lactebreastpad #sayajualbreastpad #breastpadmurah JOM Kunjungi kami BUTIK BARANGAN BAYI & KANAK2 (BABY COLOURS) Isnin - sabtu (11am- 8.30pm) AHAD TUTUP Sebarang info lanjut @ BOLEH FOLLOW IG KAMI baby_colours @ Call 0175842226 / www.wasap.my/60175842226 #butikbabytanjungmalim #butikbaranganbayi #babycomel #bayicomel #viralmalaysia #igshop #igshopmalaysia #butikbaranganbayitanjungmalim #babycolours #kedaibabyonline #kedaibabymurah #tanjungmalim #upsi #protoncity #behrang2020 #behrang #slimriver #sungkai #politekniksultanazlanshah #kualakububharu #rawang #bukitberuntung #serendah #batangkali at Baby Colours

0
@arsyabeautehq

PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . Nak tahu rahsianya ?? . ✔BEBAS MERKURI ✔BEBAS BAHAN KIMIA ✔BEBAS HYDROQUINE ✔Lulus KKM . PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . 👉🏻Kelebihan Serum : 🌱melembutkan kulit 🌱mencerahkan kulit 🌱merawat kulit wajah 🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat 🌱mengecilkan pori 🌱melembapkan kulit 🌱kulit jd halus dan berseri 🌱menganjalkan kulit 🌱melambatkan proses kedutan . ✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇 . click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #Ipoh #Taiping #Sitiawan #SimpangEmpat #TelukIntan #BatuGajah #Lumut #KampungKoh #KualaKangsar #SungaiSiputUtara #Tapah #Bidor #ParitBuntar #AyerTawar #BaganSerai #TanjungMalim #PantaiRemis #Kangar #KualaPerlis #sayajualserum #arsyabeaute #serumviral #serumjeragat #serumjerawat

0
@annarshoppe

🌹Kurung Mini by Whopy🌹 . . Material & Details:- .. ⚘Material English Cotton⚘Simple dan Trendy . ⚘Sesuai utk formal dan casual⚘Tidak panas dan serap peluh⚘Tidak mengecut dan mudah iron ⚘Wuduk friendly- zip dipergelangan tangan ⚘Span di bahu nampak lebih tegap dan tidak jatuh ⚘Kain potongan duyung kembang⚘Zip di belakang baju - zip sorok nampak lebih kemas dan elegant⚘Pinggang separuh getah selesa bila dipakai ⚘Size dari S-XXL . *ukuran baju sila swipe gambar ke kiri⬅️ . . Design lain klik di bawah 👇👇👇 #KurungMiniWhopybyannarshoppe . . 👗SIZE AVAILABLE :- . ✔BM057 👉 ... S L XL XXL ... ♻️ updated :  130818 . . NORMAL PRICE : RM 80 + POSTAGE . PROMOSI HEBAT 👇👇👇 .. 🔥RM 69 + FREE POSTAGE 🔥 🔥RM 69 + FREE POSTAGE 🔥 🔥RM 69 + FREE POSTAGE 🔥 *promosi sah sehingga 31.08.18 . . 😍HARGA & KUALITI Memang best..😉 . . . 😻Jom beli sekarang! . . WhatsApp untuk pertanyaan /order 📲 . 👉 0194172329 👉 0194172329 👉 0194172329 http: www.wasap.my/+60194172329 .📌Nak senang click link bio di atas 😁 . . 🌷Terima Kasih🌷 . . #annarshoppe #paritbuntar #baganserai #kamunting #bukitgantang #taiping #sgsiput #tambun #ipoh #batugajah #kualakangsar #beruas #parit #kampar #serimanjung #sitiawan #ayertawar #seriiskandar #telukintan #gopeng #tapah #pasirsalak #lumut #bagandatok #telukintan #tanjungmalim #seriiskandar

1
@annarshoppe

🌹Kurung Mini by Whopy🌹 . . Material & Details:- .. ⚘Material English Cotton⚘Simple dan Trendy . ⚘Sesuai utk formal dan casual⚘Tidak panas dan serap peluh⚘Tidak mengecut dan mudah iron ⚘Wuduk friendly- zip dipergelangan tangan ⚘Span di bahu nampak lebih tegap dan tidak jatuh ⚘Kain potongan duyung kembang⚘Zip di belakang baju - zip sorok nampak lebih kemas dan elegant⚘Pinggang separuh getah selesa bila dipakai ⚘Size dari S-XXL . *ukuran baju sila swipe gambar ke kiri⬅️ . . Design lain klik di bawah 👇👇👇 #KurungMiniWhopybyannarshoppe . . 👗SIZE AVAILABLE :- . ✔BM056 👉 ... S L XL XXL ... ♻️ updated :  130818 . . NORMAL PRICE : RM 80 + POSTAGE . PROMOSI HEBAT 👇👇👇 .. 🔥RM 69 + FREE POSTAGE 🔥 🔥RM 69 + FREE POSTAGE 🔥 🔥RM 69 + FREE POSTAGE 🔥 *promosi sah sehingga 31.08.18 . . 😍HARGA & KUALITI Memang best..😉 . . . 😻Jom beli sekarang! . . WhatsApp untuk pertanyaan /order 📲 . 👉 0194172329 👉 0194172329 👉 0194172329 http: www.wasap.my/+60194172329 .📌Nak senang click link bio di atas 😁 . . 🌷Terima Kasih🌷 . . #annarshoppe #paritbuntar #baganserai #kamunting #bukitgantang #taiping #sgsiput #tambun #ipoh #batugajah #kualakangsar #beruas #parit #kampar #serimanjung #sitiawan #ayertawar #seriiskandar #telukintan #gopeng #tapah #pasirsalak #lumut #bagandatok #telukintan #tanjungmalim #seriiskandar

1
@socks_shoppe

Stoking soka bercorak . Rm10 sepasang . komen je "nak" (beli borong sis kasi harga borong ye) . Jom cepat pm sis . Visit @socks_shoppe Follow @socks_shoppe . Nak order? Klik 👉📱 www.wasap.my/60199394173 . COD : Upsi / Proton City / Jerteh / Pasir Puteh / Mersing / kuantan . #stokincantik #stokinsoka #stongan #stokinmurah #fesyenmuslimah #jumtutupaurat #stokinrare #stoking #muslimahwear #muslimahstyle #soka #stokinsokamurah #sayajualmurah #im4u #handsockmurah #handsockmuslimah #handsock #handsocks #wanitamuslimah #upsi #jerteh #pasirputeh #protoncity #sm4u #stokinsoka😍 #stokin #tanjungmalim #jertehbesut

2
@socks_shoppe

🎉🎉PROMOSI KEMBALI LAGI 🎉🎉 . 7 pasang RM 50.00 sahaja stokin soka original . FRee POstage 📮 . Masa terhad. . Nak? . Atau komen je "nak" (beli borong sis kasi harga borong ye) . Jom cepat pm sis . Visit @socks_shoppe Follow @socks_shoppe . Nak order? Klik 👉📱 www.wasap.my/60199394173 . COD : Upsi / Proton City / Jerteh / Pasir Puteh / Mersing / kuantan . #stokincantik #stokinsoka #stongan #stokinmurah #fesyenmuslimah #jumtutupaurat #stokinrare #stoking #muslimahwear #muslimahstyle #soka #stokinsokamurah #sayajualmurah #im4u #handsockmurah #handsockmuslimah #handsock #handsocks #wanitamuslimah #upsi #jerteh #pasirputeh #protoncity #sm4u #stokinsoka😍 #stokin #tanjungmalim #jertehbesut

1
@cadar.topsale

CADAR AI ZHUO 6 IN 1 . Rm90 Pos 12 sm / 20 ss 🚚Poslaju domestik @ GDEX 1 cadar fitted king / queen 1 comforter tebal ( toto ) 2 sarung bantal 2 sarung bantal golek 100% cotton Lembut gebu Span yg tak bergumpal bila basuh 1280 thread count #cadarmurahmalaysia #cadarmurah #shahalam #petalingjaya #wangsamaju #terengganu #kangar #perlis #alorsetar #kuching #seremban #serikembangan #puchong #tanjungmalim #ipoh #dengkil #cadarcantikmurah

0
@cadar.topsale

CADAR AI ZHUO 6 IN 1 . Rm90 Pos 12 sm / 20 ss 🚚Poslaju domestik @ GDEX 1 cadar fitted king / queen 1 comforter tebal ( toto ) 2 sarung bantal 2 sarung bantal golek 100% cotton Lembut gebu Span yg tak bergumpal bila basuh 1280 thread count #cadarmurahmalaysia #cadarmurah #shahalam #petalingjaya #wangsamaju #terengganu #kangar #perlis #alorsetar #kuching #seremban #serikembangan #puchong #tanjungmalim #ipoh #dengkil #cadarcantikmurah

0
Next »