Tanjungmalimperak Photos on Instagram

See related and similar tags

Report inappropriate content

@kadirmahmod

#Repost @fitzoneinspire • • • • • #JBL #JomBakarLemak by #FITZONE untuk sesi september akan berlangsung di #perak dan #melaka dimana coach @kadirmahmod dan coach @angah_mzas akan menjadi coach dikawasan itu. Jom warga #tanjungmalimperak dan #melaka bersama #bakar #lemak anda dan mengamalkan gaya hidup #sihat .

1
@soonhengtyre

Terima kasih boss bawa kete kesayangan Volkswagen GTI support Tayar Baru SAFERICH 235/35/19.....hargai para pelanggan yakin pada apa jua produk dan brand yang Soon Heng Tyre rekomen....jumpa lagi boss..... #soonhengtyre #soonhengtyrecarservices #tanjungmalim #tanjungmalimperak #saferich #saferichtires #saferiches #volkswagen #volkswagens #volkswagenlove #volkswagengolfgti #volkswagenlife at SOON HENG TYRE,SPORT RIM&CAR SERVICES (顺兴轮胎)

1
@soonhengtyre

PROMOSI KUAT SEBELUM tarikh SST! Tayar Offer BRIDGESTONE EP300 195/55/15 Last 30biji saja.....pada sesiapa yang tidak hendak lepaskan peluang ni, sila kunjungi Soon Heng Tyre untuk maklumat terlanjut...... #bridgestone #bridgestonetires #bridgestonepotenza #bridgestonetyres #bridgestones #bridgestonewheels #bridgestoneep150 #soonhengtyre #soonhengtyrecarservices #tanjungmalim #tanjungmalimperak at SOON HENG TYRE,SPORT RIM&CAR SERVICES (顺兴轮胎)

0
@soonhengtyre

RIM TIP TOP UNTUK DIJUAL 2nd Sport Rim TE37 15”✘8.0 4/100 ET25 2tone Brown Condition memang cun macam baru, siapa cepat dia dapat, ni betul2 rim yang ramai minati..... #soonhengtyrecarservices #soonhengtyre #tanjungmalim #tanjungmalimperak #te37sl #te37 #te37v #te37rt #te37ultra #te37tuesday #te37x #te37tta #te37gang #te37reps #te37vsl #te37slblackedition #te37wheels #te37bronze #te37superlap #usedrim #usedrims #usedrimsforsale at SOON HENG TYRE,SPORT RIM&CAR SERVICES (顺兴轮胎)

0
@kurung.moden.kctrtw

. LOREZ 5.0 ▶️ Material moss crepe ▶️ senang untuk menyusu boleh selak ja ▶️ senang untuk whuduk kerana material memeri ▶️ kain duyung full getah . . Harga : rm79/ helai rm129/2 helai (tak termasuk postage) Saiz [email protected] add rm5 /helai . . Whatsapp _0169475831 . . . #kctrtw #lorez5kctrtw #bajukurung #kurungmoden #ajimaura #terapiinstagram #bazaarpaknil #bazaaronline #bajukurungterbaru #kurungmuslimah #kurungplain #kurungmodenmurah #bajuraya2018 #sedondonraya #sedondonbridesmaid #bajurayahaji #kepalabatas #sungaidua #sungaibuloh #tanjungmalimperak #paritrajabatupahat #rompinn9 #bandarmelaka #serdangkedah #politeknik #kolejkomuniti #muslimahfashion #ctdk #mirafilzah #tawausabah at Sungai Petani

0
@keknad_babyfood

Haaaa boss baby pun suka mammam tauu. Ni cerita pagi tadi ni,muka baru bangun tido buchuk machamm tak mandi terus mammam avocado puree 🥑 by #Mammambabyfood Boss cakap 😋👍🏻 Jom kawankawan boss cuba jugak..😘 #tanjungmalimfood #tanjungmalimkini #tanjungmalimperak #mammambabyfood

0
@rahidahrahmat_exclusivebeauty

Simpan buat kenangan. Team mobile spa facial tanjung malim #tanjungmalimperak #sungkai #ipoh #vvshapes #lifting #suplimentkesihatan #detoks #perutkempismudah Wtssp 0126941305 at Rz Beauty & Collection

0
@soonhengtyre

Terima Kasih boss bawa kete kesayangan HONDA HRV support dan pasang 4biji SAFERICH TYRE 215/55/17 98W XL.....customer bertenang hati pakai Tayar yang Soon Heng Tyre mengesyorkan, tayar yang berkualiti tinggi lagi harga mudah miliki... #honda #hondaelement #hondamalaysia #hondamalaysiaclub #hondahrv #hondahrvclub #hondahrvmalaysia #hrv #soonhengtyre #soonhengtyrecarservices #tanjungmalim #tanjungmalimperak #saferich #saferichtires #saferiches at SOON HENG TYRE,SPORT RIM&CAR SERVICES (顺兴轮胎)

1
@soonhengtyre

UNTUK DIJUAL 2nd Sport Rim VOGUE 15”✘7jj 100/114.3 ET38 Lip.red/ black SIAPA CEPAT DIA DAPAT #usedrims #usedrim #usedrimsforsale #soonhengtyre #soonhengtyrecarservices #tanjungmalim #tanjungmalimperak #voguewheels #voguerims at SOON HENG TYRE,SPORT RIM&CAR SERVICES (顺兴轮胎)

0
@soonhengtyre

UNTUK DIJUAL 2nd Sport Rim SC-02 16”✘7jj 100/114.3 ET40 Matt brown Rim masih cantik 100% tiada masalah...SIAPA CEPAT DIA DAPAT #sc02 #sc020 #soonhengtyre #soonhengtyrecarservices #tanjungmalim #tanjungmalimperak #usedrim #usedrims #usedrimsforsale at SOON HENG TYRE,SPORT RIM&CAR SERVICES (顺兴轮胎)

1
@soonhengtyre

Terima kasih boss support RYMAX 5/30 Fully Synthetic Oil, 100% made in Holland.....Datang cuba sekiranya nak tahu apa kelainannya dengan minyak lain...kereta akan jaga dompet anda sekiranya anda pun jaga dengan ia... #soonhengtyre #soonhengtyrecarservices #rymaxlubricants #tanjungmalim #tanjungmalimperak #rymaxlubricantsmalaysia #rymax_lubricants #rymax #honda #hondaelement at SOON HENG TYRE,SPORT RIM&CAR SERVICES (顺兴轮胎)

0
@rahidahrahmat_exclusivebeauty

Set date anda sayang2 untuk nikmati pkj facial vvip yg menggunakan produk organik dari japan dan mesin teknologi korea yg POWERRR... #facialvshapedagu #vshapeface #vshapetanjungmalim #vshapperak #liftingface #enternelbeauty #mesinebkorea #mesinmagic #tanjungMalimPerak #perakselangor #mobilespafacial #ButikRzBeauty #butikpengantintgmalim #butikpengantinperak Wtssp 0126941305 ieda at Rz Beauty & Collection

0
@soonhengtyre

Terima kasih kepada para pelanggan yang support tetap pada kami selama ini...Soon Heng Tyre berjanji bagi Tayar yang bermutu tinggi dan harga yang murah miliki untuk semua...seperti apa yang boss support TAYAR SAFERICH 195/60/15...... #soonhengtyre #soonhengtyrecarservices #tanjungmalim #tanjungmalimperak #saferich #saferichtires #saferiches at SOON HENG TYRE,SPORT RIM&CAR SERVICES (顺兴轮胎)

1
@soonhengtyre

UNTUK DIJUAL 2nd Sport Rim CAZERA 17”✘8jj 4/114.3 ET40 Lip.black Rim berkilat kilat macam baru, memang berbaloi baloi... #soonhengtyre #soonhengtyrecarservices #tanjungmalim #tanjungmalimperak #cazera #usedrim #usedrims #usedrimsforsale at SOON HENG TYRE,SPORT RIM&CAR SERVICES (顺兴轮胎)

1
@soonhengtyre

UNTUK DIJUAL 2nd Sport Rim 3SDM 15”✘7.5jj 4/100 ET32 Rim Model yang diminati ramai skrg...Condition mmg tip top...SIAPA CEPAT DIA DAPAT #soonhengtyre #soonhengtyrecarservices #tanjungmalim #tanjungmalimperak #3sdm #3sdmwheels #3sdmforged #3sdmgang at SOON HENG TYRE,SPORT RIM&CAR SERVICES (顺兴轮胎)

0
@soonhengtyre

UNTUK DIJUAL 2nd Sport Rim Size: 15”✘6.5jj Pcd: 100/114.3 Offset: ET40 Condition: 9.5/10 Rim cantik tidak bengkok atau bocor, datang tengok sendiri sebelum terlambat... SIAPA CEPAT DIA DAPAT #soonheng #soonhengtyrecarservices #tanjungmalim #tanjungmalimperak #usedrims #usedrim #usedrimsforsale at SOON HENG TYRE,SPORT RIM&CAR SERVICES (顺兴轮胎)

1
@rahidahrahmat_exclusivebeauty

Depa syok update cite ai husna tu haaa.apa ceritanya pun kakak xdan nak tengok.mai lah tengok kakak uodate cstmr facial kakk minggu ni,lupakan jelah si husna tu ye... #facialvshapedagu #mesinebkorea #tanjungMalimPerak #ButikRzBeauty #butikpengantinperak #butikpengantintgmalim #facialvvip

0
@nanakifli91

dessert #homebaker #tanjungmalimperak

0
@zaim194

Tak sangkakan saya terasa happy sangat berjumpa dengan uncle mamat khalid #throwback 2017 #sarangarthub #tanjungmalimperak

0
@soonhengtyre

Amboi!!! KIA FORTE dapat kasut baru Sport Rim 19”✘8.5jj & 19”✘9.5jj sekali 4biji Tayar Baru SAFERICH 235/35/19 91W XL......Terima kasih boss atas kesokongan.....heheheeh... #soonhengtyre #soonhengtyrecarservices #tanjungmalim #tanjungmalimperak #saferich #saferichtires #saferiches #kia #kiaclub #kiaforte #forteclub #kiafortemalaysia #kiamalaysia at SOON HENG TYRE,SPORT RIM&CAR SERVICES (顺兴轮胎)

0
@nsabeauty.perak

Lahaiiii senang je apply serum ainaa ni haaa. Budak kecik pun boleh buat haaaaa. . Apatah lagi kita yang da besar ni. Heeee :) bangun2 esok pagi ceria jee. . apa tak nye, jerawat da kecut parut da pudar, pores makin kecik 0167892487 #nsaserum #nsabeautyserum #nsateammija #fastreply #nsabeautytanjungmalim. #upsi #tamanbahtera #khar #kuo #kz #dewanbesarupsi #soaring #tanjungmalimperak #perak #sabah #sandakancity

1
@ain_jmay

RepostBy @nsabeauty.mija: "Alhamdulillah dengan izin Allah, serum ini sangat membantu which is boleh merawat kulit kita menghilangkan jerawat dan parut jerawat sekali gus ! . . Yana ni mommy to be, means, Ainaa serum ni sangat selamat. mommy yang tengah preggy tu boleh consume serum ni. . . Haaaa tunggu apa lagi, jom buat pre Order next week mija post. Hee. . . Ws Aina tau : 0195471564 0195471564 0195471564 . . . ==================== #nsaserum #nsabeautyserum #nsateammija #fastreply #nsabeautytanjungmalim. #upsi #tamanbahteraupsi #kz #sitc #syantik #tanjungmalimperak #perak #kelantan #telukintan #yusufdance😂 #yusufiskandar #agentnsa #agentperak #cod #cantik #hafizmahamad #syafiqahaina #nsabeauty #nsaagent (via #InstaRepost @AppsKottage)

3
@ainasyakila_1704

Alhamdulilah selesai kem koko di tajung malim..happy sgt²..rindu dh weyh😭 huwaa..papepon terima kasih pada abg² dn kakak² Fesi..maaf kalau ad yg xdi tag😂 #kemkokosmkbandarutama #kembernamnaturehut #tanjungmalimperak #rindukem #janjihappy at Bandar Utama

1
@nanakifli91

filling durian for cream puff #creampuffsedap #homebaker #tanjungmalimperak

0
@soonhengtyre

Terima kasih member bawa Nissan Serena Hybrid support 2biji Tayar Baru SAFERICH 95W XL 225/45/18......heheheh, janji puas hati... #soonhengtyre #soonhengtyrecarservices #tanjungmalim #tanjungmalimperak #saferich #saferichtires #saferiches #nissan #nissanlife #nissanlivina #nissanlove #nissangang #nissanclub #nissanowners at SOON HENG TYRE,SPORT RIM&CAR SERVICES (顺兴轮胎)

2
@cottoncrib

🌟 grey-pink🌟 Cotton bidang 45, 4 mtr Rm65 exc pos 📲📲 017 571 6705 #kaincotton #kainela #kainpasangcantik #kainelamurah #kainpasangmurah #sayakualkaincotton #tanjungmalimperak #sayajualcottoncantik at Cotton Crib

0
@cottoncrib

Dark Blue 🌹🌷🌸 Cotton bidang 45, 4 mtr Rm65 tk msk pos Whatsapp 017 571 6705 #kain #kainela #kaincotton #kainelaterkini #kainpasangmurahcantik #kainelamurah #sayajualcottoncantik #sayajualcotton #tanjungmalimperak at Cotton Crib

1
@cottoncrib

🌿hitam-kelabu🌿 Bidang 45 , 4 mtr (sepasang baju) Rm65 tak masuk pos #kaincotton #kainela #kaincottonpasangcantik #kaincottonborong #sayajualcottoncantik #tanjungmalimperak at Cotton Crib

0
@cottoncrib

13072018 Cotton bidang 45, 4 mtr. Whatsapp 017 571 6705 #kain #kaincotton #kainpasangcantik #kainelaterkini #kaincottonpasangcantik #sayajualcottoncantik #tanjungmalimperak

0
@adiecampro

Assalammualaikum...Salam 1 CamPro #TeamSettingCamPro #TSCTuned #UnlimitedSpeed #TanjungMalimPerak TARIKH: 13 JUL 2018 (JUMAAT) MASA: 09.00 MLM HINGGA HABIS KERETA LOKASI: PARKING SEGI FRESH, TANJUNG MALIM, PERAK. ^ Sticker Tsc Tuned = RM 10.00 # Sebarang Pertanyaan Boleh Hubungi @ Whatsapp : Adie Tsc aka Aiful 017-3095219

0
@tsc_tuned

Assalammualaikum...Salam 1 CamPro #TeamSettingCamPro #TSCTuned #UnlimitedSpeed #TanjungMalimPerak TARIKH: 13 JUL 2018 (JUMAAT) MASA: 09.00 MLM HINGGA HABIS KERETA LOKASI: PARKING SEGI FRESH, TANJUNG MALIM, PERAK. ^ Sticker Tsc Tuned = RM 10.00 # Sebarang Pertanyaan Boleh Hubungi @ Whatsapp : # Ijam Bangi - 012-275 5197 # Zali Exo - 017-3735829 # Tora ToraTsc (Hairie) - 014-7119064 # Ikram TSC - 0 16-257 6045 # Faiz TSC - 019-3952417

1
@delicioussnack.miersya

Haaa ada lagi org beli. Murah rezeki hari ni. Xsmpai setengah hari dha ramai yg beli.. Grab cepat 😋 Limited stock 😮 #psasgenerations #psas #wondercheese #sedapgiler #kriukkriuk #behrang2020 #tanjungmalimperak at Politeknik sultan azlan shah

0
@purple_luve

Assalamualaikum & slmt pagi segarnye rse pg jumaat niee ... 💜 #balikkampung #tanjungmalimperak

0
@soonhengtyre

235/55/18 SAFERICH FRC66 TYRE 104V XL TYRE FOR SUV CAR.......pada para pelanggan yang pernah pakai, memang tahu kualitinya dan keselamatan sentiasa dijamin... #soonhengtyre #soonhengtyrecarservices #tanjungmalim #tanjungmalimperak #saferich #saferichtires #saferiches at SOON HENG TYRE,SPORT RIM&CAR SERVICES (顺兴轮胎)

2
@faraalipbuttertanjungmalim

Assalamualaikum Sy nk letgo Crocs Rio Women Authentic. Reason nk letgo, sbb saiz kecik, sy beli saiz 5, muat² je dgn kaki, Warna hitam mcm dlm gmbr,. Beli kat shopee, nk jual harga rugi je. Beli pon sbb nk pakai g keje Ad yg minat x? Sangat selesa bila pakai, sbb ringan, bole pakai pergi kerja, kelas ,jalan² dll. Harga kt shopee rm70. Sy nk jual rm50 je. Kasut baru lg ye, bru smpi 10hb 7., pakai utk test je, lpas tu simpan, minat bole pm sy 0149196053 #pasarkaratupsi #tanjungmalimperak #politekniksultanazlanshah #upsi #protoncitytgmalim #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #kasutmurah #kasutcrocs #kasutcrocsmalaysia #kasutraya at Tanjung Malim

3
@soonhengtyre

Terima kasih boss support lagi New Sport Rim 14”✘6jj, rim cantik kereta lagi bergaya..... #soonhengtyre #soonhengtyrecarservices #tanjungmalim #tanjungmalimperak at SOON HENG TYRE,SPORT RIM&CAR SERVICES (顺兴轮胎)

2
@soonhengtyre

Terima kasih boss bawa kereta kesayangannya Mercedez Benz support 2biji Tayar Baru SAFERICH 245/35/19 93W XL.....Tayar berkualiti yang kami mengesyorkan tidak pernah mengecewakan...Kesokongan anda pada Soon Heng Tyre amat kami hargai... #soonhengtyre #soonhengtyrecarservices #tanjungmalim #tanjungmalimperak #saferich #saferichtires #saferiches #mercedesbenz #mercedez #mercedezbens #mercedez_benz #mercedezamg #benz at SOON HENG TYRE,SPORT RIM&CAR SERVICES (顺兴轮胎)

0
@soonhengtyre

Terima kasih boss bawa kereta VOLKSWAGEN PASSAT support 4biji Tayar Baru SAFERICH 235/45/17 97W XL,kami mengutamakan kualiti tayar, diikuti dengan harga yang mudah miliki, jangan harapkan tayar yang terlalu murah untuk tayar yang berkualiti tinggi...kerana keselamatan semua bergantung pada tayar yang dipakai.... #soonhengtyre #soonhengtyrecarservices #tanjungmalim #tanjungmalimperak #saferich #saferichtires #saferiches #volkswagen #volkswagens #volkswagenlove #volkswagenmotorsport #volkswagenpassat #volkswagenracing #volkswagenpassatcc at SOON HENG TYRE,SPORT RIM&CAR SERVICES (顺兴轮胎)

1
@soonhengtyre

Kereta Kancil dapat kasut baru, terima kasih boss support New Sport Rim 14”✘6jj sekali 4biji Tayar Baru.....Sebelum atau Selepas Raya Kereta pun kena handsome juga......hahaha #soonhengtyrecarservices #soonhengtyre #tanjungmalim #tanjungmalimperak #peroduamalaysia #perodua #peroduabetterbrighter #peroduakelisa #peroduaclub #peroduasales #peroduakancil #peroduaonline #kelisa #kelisaclub #peroduakelisaclub at SOON HENG TYRE,SPORT RIM&CAR SERVICES (顺兴轮胎)

1
@soonhengtyre

Member bawa Proton Waja turbo datang pasang 4biji Tayar Baru SAFERICH 215/45/17 91W XL......Soon Heng Tyre hanya bagi Tayar yang Berkualiti tinggi, terima kasih atas kesokongan boss... #soonhengtyre #soonhengtyrecarservices #tanjungmalim #tanjungmalimperak #proton #protonedar #protoncars #protoncity #protonmotorsports #protonwaja #protonwajaclub #protonwajamalaysia #waja #wajaclub #wajaclubmalaysia #wajaclubsarawakregion #saferich #saferichtires #saferiches at SOON HENG TYRE,SPORT RIM&CAR SERVICES (顺兴轮胎)

0
@soonhengtyre

Alamak... sibuk sampai lupa nak ambil gambar kete dengan kasut barunya.....Terima kasih boss datang support New Sport Rim VOSSEN dengan 4biji Tayar Baru.....Rim bergaya harga berpatutan, janji puas hati... hehehe #soonhengtyrecarservices #soonhengtyre #tanjungmalim #tanjungmalimperak #vossen #vossenwheels #vossen_ukraine #vossen_czech #vossen_wheels #vossenforged #vossenxwork #vossenprecisionseries #vossencvt #vossenukraine #vossen_society #vossencv3 #vossen_ua #vossens #vossenrims #vossenteam #vossenhype #vossennye at SOON HENG TYRE,SPORT RIM&CAR SERVICES (顺兴轮胎)

0
@nanakifli91

Thank you oder from us😍 #tanjungmalimperak #homebaker Do whtsapp 013 6338377 for oder😊😊

0
@soonhengtyre

Terima kasih boss datang lagi support 2biji SAFERICH TYRE 205/55/16 91W, bukan tiada sebab kenapa tayar ni diminati ramai, harga mudah dimiliki, dan kualiti yang terjamin.... #proton #protonexora #protonclub #protonexoraclub #exoraclub #soonhengtyre #soonhengtyrecarservices #tanjungmalim #tanjungmalimperak #saferich #saferichtires #saferiches at SOON HENG TYRE,SPORT RIM&CAR SERVICES (顺兴轮胎)

0
@soonhengtyre

SEBELUM DAN SELEPAS Terima kasih para pelanggan sekali lagi memilih SAFERICH Tayar yang Soon Heng Tyre mengesyorkan, Tayar Berkualiti dan Harga murah miliki. Untuk menyambut Hari Raya 2018 ni, boss juga tukarkan sekali kasut baru GP 16”✘7jj untuk kete kesayangannya, kami menghargai kesokongan semua, dan janji memberi produk dan servis terbaik.... #proton #protonexora #protonclub #protonexoraclub #exoraclub #soonhengtyre #soonhengtyrecarservices #tanjungmalim #tanjungmalimperak #saferich #saferichtires #saferiches #gp #gpwheel #gpwheels #gprims at SOON HENG TYRE,SPORT RIM&CAR SERVICES (顺兴轮胎)

0
@soonhengtyre

Terima kasih boss atas kesokongan lagi, New Sport Rim RPF1 16”✘7jj, 4biji SAFERICH 205/45/16 87W XL dan Sport Spring.....kereta nampak handsome dengan kasut baru, lebih stabil dan seronok menbawanya.....hehehhehe #soonhengtyrecarservices #soonhengtyre #tanjungmalim #tanjungmalimperak #enkei #enkeirpf1 #enkeiwheels #enkeienthusiast #enkeisport #enkeiracing #enkeirims #enkei92 #rpf1 #rpf #rpf1gang #rpfamily #rpfwheels #saferich #saferichtires #saferiches #proton #protonexora #protonclub #protonexoraclub #exoraclub at SOON HENG TYRE,SPORT RIM&CAR SERVICES (顺兴轮胎)

0
@nanakifli91

Selamat hari raya..anyone?untuk open house,cookies kt rumah hbs,kudapan.. Do whtsapp us 013 6338377..delivery skitar tg malim #tanjungmalimperak

0
@ararazak

Doakn perjlnan cik ara selamat sampai. Ada jgk rzki nk p umh mak ngn abh. Wlaupon ku tertinggal train pagi tadi #Allahtuknada #tanjungmalimperak

0
@soonhengtyre

SELAMAT HARI RAYA 2018 UNTUK DIJUAL 2nd Sport Rim DYNAMIC Size: 15”✘6.5 Pcd: 100/114.3 Offset: ET 38 Colour: Full red/black Condition: 9.9999/10 SIAPA CEPAT DIA DAPAT #hariraya #hariraya2018 #raya2018 #harirayaaidilfitri #rayaaidilfitri #soonhengtyrecarservices #soonhengtyre #tanjungmalim #tanjungmalimperak #usedrims #usedrim #usedrimsforsale #dynamicwheels #dynamicwheels #dynamicwheel at SOON HENG TYRE,SPORT RIM&CAR SERVICES (顺兴轮胎)

0
@soonhengtyre

SELAMAT HARI RAYA 2018. Customer lama dah, asyik memuji dua biji Tayar SAFERICH yang beliau pakai setahun lebih memang tip top, jadi datanglah tukar dua biji lagi tayar baru untuk Hari Raya ni....Customer komen bunga tayar masih tebal, senyap dan sedap dipakai walaupun selalunya bawa pergi alik Ulu Yam dan Sg. Tua. Tayar yang berkualiti memang lain, para pelanggan rekomen untuk member-member, semua dapat tayar baru dengan harga berpatutan, dan pakai dengan hati tenang.... #soonhengtyre #soonhengtyrecarservices #tanjungmalim #tanjungmalimperak #saferich #saferichtires #saferiches #hariraya #hariraya2018 #raya2018 #harirayaaidilfitri #rayaaidilfitri #protonmotorsports #protoncity #proton #protoncars #protonedar #protonwira #protonwiraaeroback #protonwiraclub #protonwiramalaysia #wiraclub #wiraclubmalaysia at SOON HENG TYRE,SPORT RIM&CAR SERVICES (顺兴轮胎)

0
@soonhengtyre

SELAMAT HARI RAYA 2018 UNTUK DIJUAL 2nd Sport Rim Size: 15”✘6.5jj Pcd: 4/100 Offset: ET 38 Colour: Lip.Gold Condition: 8.5/10 SIAPA CEPAT DIA DAPAT #soonhengtyre #soonhengtyrecarservices #tanjungmalim #tanjungmalimperak #usedrims #usedrim #usedrimsforsale #hariraya #hariraya2018 #raya2018 #harirayaaidilfitri #rayaaidilfitri at SOON HENG TYRE,SPORT RIM&CAR SERVICES (顺兴轮胎)

0
Next »