Thejunni Photos on Instagram

See related and similar tags

Report inappropriate content

@putihkorea.soo

Putih Korea adalah suplemen yang banyak khasiat! Haaaa dari kulit hitam boleh gebu macam awek korea uolsssss 😍 bukan tu je, yang mana kulit wajah berbukit bukit dengan jerawat jeragat tu, elok sangat consume Putih Korea ni uols. Tak sampai seminggu pun dah nampak kesan dia tau! 😘 Memang power lah Putih Korea! - . . . . 🌹KESAN SEAWAL 7 HARI! 🌹KULIT GLOWING & PUTIH 🌹SENANG DIBAWA 🌹DETOX DALAMAN 🌹PRODUK KEMAM TERUS CANTIK 🌹SELAMAT & HALAL 🌹TAK PERLU INJECT / PIL 🌹KKM ✔💯 🌹SESUAI UNTUK LELAKI / PEREMPUAN 🌹SESUAI UNTUK SEMUA PERINGKAT UMUR . . PUTIH KOREA 🌸 Sesuai untuk semua peringkat umur 😊 Ibu mengandung (3 bulan keatas)😍 Ibu menyusukan 😄 Ibu yang berpantang ☺ . . Sebotol RM75 💵 100g tahan sebulan 👓 tidak termasuk postage 💲 . . Whatsapp 📲 (Fast reply) : 0128417717 (Puteri) atau tekan link in bio! . . #thejunnilovers #thejunnisabah #thejunnitawau #healthcare #beauty #pretty #putih #igshop #instagram #singapore #brunei #tawausabah #tawau #sabah #indonesia #malaysia #korea #putihkorea #thejunniputihkorea #thejunni #serbukmutiara #rosehip #vitaminc #putihkoreareseller #teamputihmuluskorea #nakputihgebu #nakcantik #nakputih #vitamine #patibijianggur

0
@putihkoreabyleen

Assalamualaikum ! Sobahal khair . Sis nak bagitau hampa ni ! HARINI LAST PROMOSI WEH ! BOTOL BARUUU WUUUU ! LEPAS 15 DEC HARGA KEMBALI SEPERTI BIASA .HA LEKAIH LA ORDER . TAKNAK PUTIH KE ? TAKNAK KULIT PLOLES KE ? RUGI WEH . 💘 . . PUTIH KOREA 🌸 Sesuai untuk semua peringkat umur Ibu mengandung Ibu menyusukan Ibu yang berpantang . . RM80 TERMASUK POSTAGE+FREE GIFT . 100g Tahan lebih sebulan . . Whatsapp 0135997217 atau klik link di Bio ❤ . . . #TeamPKBeautyFiy . #TheJunni #thejunniSkincare #tjPutihKorea #PutihKorea #neelofa #fattahamin #ThejunniPutihKorea #TheJunniReseler #PutihDalamSeminggu #TanpaBahanTerlarang #ProdukMuslim #TheJunni #ProdukLaris #ProdukViral2017 #tjcodPERAK #tjcodAirPanas #tjcodGERIK

2
@nrasiykinx

FOUNDATION + LIPTINT Tutorial Makeup Kit The Junni. 🌸 1) Cuci muka dengan Mayla Gelsoap dan keringkan muka. 2) Sapu rata Day Cream Mayla di seluruh wajah dan leher. 3) Gunakan Foundation FullCoverage MakeupKitTJ sebelum keluar. 4) Oles Liptint di bibir dan jadikan effect ala ala korea. 5) Liptint juga boleh digunakan sebagai 'pemerah pipi' dan wajah kelihatan pinkish gitu! MakeupKit The Junni🌸 💌 Set Zakirah Foundation PicyPink + Liptint Rosella. Kulit Cerah dan ala Korea! 😉 💌 Set Syuhaila Foundation SandLatte + Liptint SandStone. Kulit Sederhana dan Natural gituu😘 MakeupKitTJ Hanya RM60 termasuk postage & gst + FREEGIFT 🎁🎉 📲 Whatsapp +601125408879 #thejunni #thejunnimakeupkit #makeup #makeupkit #thejunnipinkishwhite #thejunnimayla #thejunnibysyikinn

0
@nrasiykinx

FOUNDATION + LIPTINT Tutorial Makeup Kit The Junni. 🌸 1) Cuci muka dengan Mayla Gelsoap dan keringkan muka. 2) Sapu rata Day Cream Mayla di seluruh wajah dan leher. 3) Gunakan Foundation FullCoverage MakeupKitTJ sebelum keluar. 4) Oles Liptint di bibir dan jadikan effect ala ala korea. 5) Liptint juga boleh digunakan sebagai 'pemerah pipi' dan wajah kelihatan pinkish gitu! MakeupKit The Junni🌸 💌 Set Zakirah Foundation PicyPink + Liptint Rosella. Kulit Cerah dan ala Korea! 😉 💌 Set Syuhaila Foundation SandLatte + Liptint SandStone. Kulit Sederhana dan Natural gituu😘 📲 Whatsapp +601125408879 #thejunni #thejunnimakeupkit #makeup #makeupkit #thejunnipinkishwhite #thejunnimayla #thejunninormalset

0
@putihkorea_igshop

. Siapa kenal 2 model Koreannn ni? Siapa kenal tolong taggg kat komen bawah pelisss ❤️❤️. . PUTIH KOREA 🌸 Sesuai untuk semua peringkat umur Ibu mengandung Ibu menyusukan Ibu yang berpantang. . Sebotol RM 75 100g Tahan lebih sebulan. . To Order:- 📲 Whatsapp (Fast Respond): 011-25669465 . . #malaysia #indonesia #singapore #hargastudent #vscocam #instagram #onlineshopping #bazaar #healthcare #strawberry #pudina #insta #pretty #lover #like4like #beautyandthebeast #thejunni #putihkoreareseller #thejunnilovers #thejunniputihkorea #teamputihmuluskorea

0
@putihkorea_igshop

. Salam hi uolssss! Cantik ke tidak new packaging Putih Korea ni? Hehehe ini adalah packaging baru ya. Isi dalam tetap padu! Sama seperti sebelum ini 😘 Boleh whatsapp Airin untuk dapatkan Putih Korea! KORANG SUKA KE TAK SUKA NEW PACKAGING NI? COMMENT DI BAWAH 👇🏻😊 - PUTIH KOREA 🌸 Sesuai untuk semua peringkat umur Ibu mengandung Ibu menyusukan Ibu yang berpantang . . Sebotol RM 75 100g Tahan lebih sebulan . . To Order:- 📲 Whatsapp (Fast Respond): 011-25669465 . . #malaysia #indonesia #singapore #hargastudent #vscocam #instagram #onlineshopping #bazaar #healthcare #strawberry #pudina #insta #pretty #lover #like4like #beautyandthebeast #thejunni #putihkoreareseller #thejunnilovers #thejunniputihkorea #teamputihmuluskorea

0
@putihkorea_igshop

. Sedih sangat muka kusam, gelap + JERAWAT!!!! Itu masalah kritikal tau 😭 kulit kita masih remaja tapi kita treat macam kulit orang tua 😔sebab kita sibuk pakai skincare Tapi kita tak tahu dalaman kulit kita sebenarnya tak sihat . . PUNCA breakout akibat pakai skincare tak semestinya datangnye dari punca skincare Puncanya adalah lapisan dalaman kulit kita yang rosak, kotor! Kita punyalah sentalll kulit nak kasi flawless Tapi pori2 kita tersumbat! Minyak berlebihan terkumpul ishhhh sedih tak ??? . . Airin mmg suggest adik2 yang ada masalah jerawat tu try Putih Korea. Dah putih pun tak semestinya tak boleh cuba okay. Putih korea bukan buat kulit kita macam putih mayat Tapi kulit makin bertambah cantik dari dalam, bersih, flawless & bebas jerawat. . PUTIH KOREA 🌸 Sesuai untuk semua peringkat umur Ibu mengandung Ibu menyusukan Ibu yang berpantang. . Sebotol RM 75 100g Tahan lebih sebulan . . To Order:- 📲 Whatsapp (Fast Respond): 011-25669465 . . #malaysia #indonesia #singapore #hargastudent #vscocam #instagram #onlineshopping #bazaar #healthcare #strawberry #pudina #insta #pretty #lover #like4like #beautyandthebeast #thejunni #putihkoreareseller #thejunnilovers #thejunniputihkorea #teamputihmuluskorea

0
@by.beauteshoppe

... PUTIH KOREA NEW PACKAGING! WOW!! WOW!! Cantik kan.. . . NEXT batch punya version packaging nampak lg ekslusif uolls. Yang ni terserlah ape org kate keanggunan, feminim gitu. . . Mana yang tak nak lepaskan peluang utk grab new packaging. Boleh booking dulu, nnti stok panas2 smpai. Terus pos je. . Meh whatsapp 📲 0137912484. Untuk sebarang pertanyaan. Klik link kat BIO pn boleh! . #ThejunniPUTIHKOREA #putihkoreatestimoni #putihkorea #thejunni #neelofa #fatonahazali

0
@sisrenabeautystore

😩MUKA BREAKOUT OR SENSITIF?? . 🎀 KELEBIHAN NORMAL SET . . ✔️ tak mengelupas kan kulit/tak pedih ✔️ sesuai untuk muka breakout/sensitif ✔️ sangat lembut pada kulit ✔️ daripada ekstrak buah buahan ✔️ melembutkan tekstur kulit ✔️ membantu merawat kulit wajah ✔️ mengurangkan whitehead dan blackhead ✔️ mencerahkan kulit dari dalam . ✔️ melindungi kulit dari sinar matahari ✔️ ada SPF . . Jangan lepaskan peluang utk dapatkan segera set normal pinkish white. Hanya rm64 sahaja !! . . 📱 011-2679 4524 📱 011-2679 4524 #thejunnipinkishwhite #thejunni #bazarpaknil #thejunnilovers #thejunnikl #thejunnicheras #thejunnipinkishwhite #onlineshopmalaysia #casingmurah #skincare #igersmy #vitaminc #muslimah #ootd #fashionista #beautyproduct #sales #klcc #thejunnipinky #malaysia #hipster #fattahamin #fazura #neelofa #wanitaterakhir #fattzura #gegarvaganza2017 #tjcodcheras #tjcodampang

1
@sisrenabeautystore

😩MUKA BREAKOUT OR SENSITIF?? . 🎀 KELEBIHAN NORMAL SET . . ✔️ tak mengelupas kan kulit/tak pedih ✔️ sesuai untuk muka breakout/sensitif ✔️ sangat lembut pada kulit ✔️ daripada ekstrak buah buahan ✔️ melembutkan tekstur kulit ✔️ membantu merawat kulit wajah ✔️ mengurangkan whitehead dan blackhead ✔️ mencerahkan kulit dari dalam . ✔️ melindungi kulit dari sinar matahari ✔️ ada SPF . . Jangan lepaskan peluang utk dapatkan segera set normal pinkish white. Hanya rm64 sahaja !! . . 📱 011-2679 4524 📱 011-2679 4524 #thejunnipinkishwhite #thejunni #bazarpaknil #thejunnilovers #thejunnikl #thejunnicheras #thejunnipinkishwhite #onlineshopmalaysia #casingmurah #skincare #igersmy #vitaminc #muslimah #ootd #fashionista #beautyproduct #sales #klcc #thejunnipinky #malaysia #hipster #fattahamin #fazura #neelofa #wanitaterakhir #fattzura #gegarvaganza2017 #tjcodcheras #tjcodampang

1
@sisrenabeautystore

😩MUKA BREAKOUT OR SENSITIF?? . 🎀 KELEBIHAN NORMAL SET . . ✔️ tak mengelupas kan kulit/tak pedih ✔️ sesuai untuk muka breakout/sensitif ✔️ sangat lembut pada kulit ✔️ daripada ekstrak buah buahan ✔️ melembutkan tekstur kulit ✔️ membantu merawat kulit wajah ✔️ mengurangkan whitehead dan blackhead ✔️ mencerahkan kulit dari dalam . ✔️ melindungi kulit dari sinar matahari ✔️ ada SPF . . Jangan lepaskan peluang utk dapatkan segera set normal pinkish white. Hanya rm64 sahaja !! . . 📱 011-2679 4524 📱 011-2679 4524 #thejunnipinkishwhite #thejunni #bazarpaknil #thejunnilovers #thejunnikl #thejunnicheras #thejunnipinkishwhite #onlineshopmalaysia #casingmurah #skincare #igersmy #vitaminc #muslimah #ootd #fashionista #beautyproduct #sales #klcc #thejunnipinky #malaysia #hipster #fattahamin #fazura #neelofa #wanitaterakhir #fattzura #gegarvaganza2017 #tjcodcheras #tjcodampang

1
@sisrenabeautystore

😩MUKA BREAKOUT OR SENSITIF?? . 🎀 KELEBIHAN NORMAL SET . . ✔️ tak mengelupas kan kulit/tak pedih ✔️ sesuai untuk muka breakout/sensitif ✔️ sangat lembut pada kulit ✔️ daripada ekstrak buah buahan ✔️ melembutkan tekstur kulit ✔️ membantu merawat kulit wajah ✔️ mengurangkan whitehead dan blackhead ✔️ mencerahkan kulit dari dalam . ✔️ melindungi kulit dari sinar matahari ✔️ ada SPF . . Jangan lepaskan peluang utk dapatkan segera set normal pinkish white. Hanya rm64 sahaja !! . . 📱 011-2679 4524 📱 011-2679 4524 #thejunnipinkishwhite #thejunni #bazarpaknil #thejunnilovers #thejunnikl #thejunnicheras #thejunnipinkishwhite #onlineshopmalaysia #casingmurah #skincare #igersmy #vitaminc #muslimah #ootd #fashionista #beautyproduct #sales #klcc #thejunnipinky #malaysia #hipster #fattahamin #fazura #neelofa #wanitaterakhir #fattzura #gegarvaganza2017 #tjcodcheras #tjcodampang

3
@sisrenabeautystore

😩MUKA BREAKOUT OR SENSITIF?? . 🎀 KELEBIHAN NORMAL SET . . ✔️ tak mengelupas kan kulit/tak pedih ✔️ sesuai untuk muka breakout/sensitif ✔️ sangat lembut pada kulit ✔️ daripada ekstrak buah buahan ✔️ melembutkan tekstur kulit ✔️ membantu merawat kulit wajah ✔️ mengurangkan whitehead dan blackhead ✔️ mencerahkan kulit dari dalam . ✔️ melindungi kulit dari sinar matahari ✔️ ada SPF . . Jangan lepaskan peluang utk dapatkan segera set normal pinkish white. Hanya rm64 sahaja !! . . 📱 011-2679 4524 📱 011-2679 4524 #thejunnipinkishwhite #thejunni #bazarpaknil #thejunnilovers #thejunnikl #thejunnicheras #thejunnipinkishwhite #onlineshopmalaysia #casingmurah #skincare #igersmy #vitaminc #muslimah #ootd #fashionista #beautyproduct #sales #klcc #thejunnipinky #malaysia #hipster #fattahamin #fazura #neelofa #wanitaterakhir #fattzura #gegarvaganza2017 #tjcodcheras #tjcodampang

2
@sisrenabeautystore

😩MUKA BREAKOUT OR SENSITIF?? . 🎀 KELEBIHAN NORMAL SET . . ✔️ tak mengelupas kan kulit/tak pedih ✔️ sesuai untuk muka breakout/sensitif ✔️ sangat lembut pada kulit ✔️ daripada ekstrak buah buahan ✔️ melembutkan tekstur kulit ✔️ membantu merawat kulit wajah ✔️ mengurangkan whitehead dan blackhead ✔️ mencerahkan kulit dari dalam . ✔️ melindungi kulit dari sinar matahari ✔️ ada SPF . . Jangan lepaskan peluang utk dapatkan segera set normal pinkish white. Hanya rm64 sahaja !! . . 📱 011-2679 4524 📱 011-2679 4524 #thejunnipinkishwhite #thejunni #bazarpaknil #thejunnilovers #thejunnikl #thejunnicheras #thejunnipinkishwhite #onlineshopmalaysia #casingmurah #skincare #igersmy #vitaminc #muslimah #ootd #fashionista #beautyproduct #sales #klcc #thejunnipinky #malaysia #hipster #fattahamin #fazura #neelofa #wanitaterakhir #fattzura #gegarvaganza2017 #tjcodcheras #tjcodampang

3
@shop_putihkorea

. Siapa kenal 2 model Koreannn ni? Siapa kenal tolong taggg kat komen bawah pelisss ❤️❤️. . PUTIH KOREA 🌸 Sesuai untuk semua peringkat umur Ibu mengandung Ibu menyusukan Ibu yang berpantang. . Sebotol RM 75 100g Tahan lebih sebulan. . To Order:- 📲 Whatsapp (Fast Respond): 0183941749 . . #malaysia #indonesia #singapore #hargastudent #vscocam #instagram #onlineshopping #bazaar #healthcare #strawberry #pudina #insta #pretty #lover #like4like #beautyandthebeast #thejunni #putihkoreareseller #thejunnilovers #thejunniputihkorea #teamputihmuluskorea

0
@shop_putihkorea

. Sedih sangat muka kusam, gelap + JERAWAT!!!! Itu masalah kritikal tau 😭 kulit kita masih remaja tapi kita treat macam kulit orang tua 😔sebab kita sibuk pakai skincare Tapi kita tak tahu dalaman kulit kita sebenarnya tak sihat . . PUNCA breakout akibat pakai skincare tak semestinya datangnye dari punca skincare Puncanya adalah lapisan dalaman kulit kita yang rosak, kotor! Kita punyalah sentalll kulit nak kasi flawless Tapi pori2 kita tersumbat! Minyak berlebihan terkumpul ishhhh sedih tak ??? . . Aina mmg suggest adik2 yang ada masalah jerawat tu try Putih Korea. Dah putih pun tak semestinya tak boleh cuba okay. Putih korea bukan buat kulit kita macam putih mayat Tapi kulit makin bertambah cantik dari dalam, bersih, flawless & bebas jerawat. . PUTIH KOREA 🌸 Sesuai untuk semua peringkat umur Ibu mengandung Ibu menyusukan Ibu yang berpantang. . Sebotol RM 75 100g Tahan lebih sebulan . . To Order:- 📲 Whatsapp (Fast Respond): 0183941749 . . #malaysia #indonesia #singapore #hargastudent #vscocam #instagram #onlineshopping #bazaar #healthcare #strawberry #pudina #insta #pretty #lover #like4like #beautyandthebeast #thejunni #putihkoreareseller #thejunnilovers #thejunniputihkorea #teamputihmuluskorea

1
@sakura.beaute

The Junni normal pinkish set ini sesuai untuk semua peringkat umur bermula umur 12 tahun keatas. WhatsApp me to order and for more information 📲 0122393727 #authorizedthejunniagent #tjcodampang #thejunni #thejunnipinkish

0
@sakura.beaute

Kenali masalah kulit anda !! Jika terdapat sekarang soalan..boleh WhatsApp admin 📲0122393727 or click the link on my bio. #authorizedthejunniagent #thejunni #codareaampang #tjcodampang

0
@shop_putihkorea

. Salam hi uolssss! Cantik ke tidak new packaging Putih Korea ni? Hehehe ini adalah packaging baru ya. Isi dalam tetap padu! Sama seperti sebelum ini 😘 Boleh whatsapp Aina untuk dapatkan Putih Korea! KORANG SUKA KE TAK SUKA NEW PACKAGING NI? COMMENT DI BAWAH 👇🏻😊 - PUTIH KOREA 🌸 Sesuai untuk semua peringkat umur Ibu mengandung Ibu menyusukan Ibu yang berpantang . . Sebotol RM 75 100g Tahan lebih sebulan . . To Order:- 📲 Whatsapp (Fast Respond): 0183941749 . . #malaysia #indonesia #singapore #hargastudent #vscocam #instagram #onlineshopping #bazaar #healthcare #strawberry #pudina #insta #pretty #lover #like4like #beautyandthebeast #thejunni #putihkoreareseller #thejunnilovers #thejunniputihkorea #teamputihmuluskorea

1
@thejunni__hq

Pin pinnnn!! Founder post dalam group Jutawan. 200 botol Putih Korea on the wayy 😍 Siapa punya ni? 😆 Ngaku cepat haha Nak selit order / cod , Wasap je 011-37554130😉👌 kalau dah lama usha tu meh la cubaa hihii. Sebab yang order apa2 item #TheJunni dengan team Farhah bulan ni, layak dapat cabutan bertuah! 😍😍😍 Nak ke nak?

0
@thejunni_shoppe

Testimoni freshhh ni uolss! Alhamdulillah, customer customer PK semua happy dah dapat kulit cerah yang macam korang nak, PK memang effect super laju uolss. - Ada yang detox sebab nak buang toksin di badan baru lah dapat putih gebu seluruh badan, ada yang dapat effect cerah walaupun hanya 2 hari consume😍😍 . Masih tak percaya?? KESAN SEAWAL 7 HARI!!! Alhamdulillah syukur belum sampai sebulan produk putih korea dipasarkan ramai yang bagi feedback positif & paling penting keyakinan pengguna terhadap produk putih korea yang sememangnya berkesan & PREMIUM QUALITY. . Tak sabar kak sya nak share testimoni selepas mereka consume 1 botol nanti. Stay tuned! . . NAK ORDER? Boleh dapatkan dengan cara di bawah ye 😊👇 - To Order:- 📲 Whatsapp: 011-19976228 Putih Korea RM75 Lotion Whitening RM37 Makeup Kit (CLEARANCE SALE RM35)  Normal Pinkish White RM64  Mayla Skincare RM75  Mayla Advance RM106 - . #TheJunniPinkishWhite #TheJunniMAYLA #thejunnimakeupkit #TheJunniMAYLA #sayajualprodukkecantikan  #nakputih #produkkecantikan  #putihkekal  #putihinstant #hilangjerawat  #nomercury  #kkmapproved #normalsetthejunni  #thejunni #thejunniskincare  #thejunnipinkishwhite #thejunnilovers  #thejunnimayla #thejunnimalaysia #thejunniwhiteninglotion #makeupkitthejunni  #thejunnimakeupkit #thejunnimakeupkitesetzakirah #thejunnimakeupkitsetsyuhaila #teamjerunglapar #testimoniputihkorea

0
@putihkorea.co

2 model Koreannn 😍 . . #thejunni #thejunniputihkorea

0
@yana.putihkorea

・・・ Selalunya mutiara orang buat gelang or rantai tapi lepasni kita makan. Eh makan? Supplement #PutihKorea bakal berubah wajah😆. Ada serbuk mutiara yang boleh bagi result kebaboom cantik gebu gebas putih mulus macam retis korea 😝😝 Dengar cerita harga tak sampai RM100 😱 produk premium berkualiti tinggi. Semua boleh try including preggy mummy 🤰🏻Baby pun keluar nanti kiyut 😜 #tjcodtaiping #thejunnitaiping #thejunniperak #tjcodperak #thejunni #stokisPutihKorea #ThejunniPutihKorea #PutihKoreaRESELLER

0
@putihkorea_bydot

Hai Assalamualaikum. Korang ada masalah muka? Emm dah cuba pakai macam macam product tapi hasil still sama 😕 . Nak juga cantik macam korea? Artist? Taknak cucuk dosa! . . . . Haaa?! Aida shorkan ambil Putih korea ni 😍 senang jeee hanya perlu kemam 2 sudu kecil sebelum tidur 😆 dalam masa 7 hari dah dapat kesan lepastu putih pulak tu 😱 tak ke best begitu? Senang kan? . . . . Banyak kelebihan Putih korea ni! : 🌸 PUTIH SATU BADAN 😆 🌸 JERAWAT BATU PASIR HILANG 🌸 JERAWAT PON HILANG 🌸 PARUT JERAWAT HILANG 🌸 PARUT SEMUA HILANG 🌸 MUKA FLAWLESS MACAM ARTIST 🌸 MUKA LEMBUT ANJAL 🌸 YANG TUA NAMPAK MUDA 🌸 SEMUA LA OKEE 🌸 DALAM MASA 7 HARI PULA TU! . . . Jangan risau Putih korea ni bole digunakan semua peringkat umur. Dari 12 tahun sampai lah ketua 🙈 Walhal lelaki pon bole 😊 . . . Harga RM75 include postage. ( RM8 sm / RM12 ss ) . . Haaaa order cepat di 0185794706 / tekan je link di Bio. . . . #pk #putihcepat #PutihKorea #putihkoreathebest #putihkorea #putihkoreatestimoni #putihkoreareseller #putih #putihdalammasa7hari #putihgebu #productviral #produckkecantikan #productmurah #thejunnipinkishwhite #Thejunni #putihkoreabydot #putihkoreabydot #putihkoreaperak #murah #menawan #mirafilzah #selamatmalam #semenanjung #sabah #sarawak #OpenOrder #openorder #testemoni #putihkoreatestimoni #selamatpagi #selamapagidunia at Perak

7
@putihkorea_bycikti

Haiii dear ☺ Berminat nak consume Putih Korea ? *NOW PROMO Y.E.S BERLANGSUNG....* ‼ Kami bagi harga 🌸 TERMASUK POSTAGE 🌸 ✨ *RM 80 SM / RM 85 SS* ✨ #thejunni #putihkorea #TeamPutihMulusKorea #putihkoreaRESELLER #trustedseller #produklakukeras #jomorder

0
@thejunni.ipohmali

Junni Mayla, dengan 5x pencerahan berbanding normal set😍 Lebih efektif untuk mengecutkan jerawat dengan pantas😊. . Mayla Skincare hanya RM75 tahan 2 bulan😍. Mayla Advance hanya RM106 tahan 3 bulan😍. Jimat kan?😍🤗 Whatsapp leen 0134390051 #TheJunni #PutihKorea #AcneKiller #ajimaura #terapiinstagram

0
@thejunni___putihkorea

Alhamdulillah, stock #TheJunni dah sampai tadi 😌 Berhari-hari menunggu stock, finally sampai juga. Sampai-sampai, terus packing order customer. 1 Mayla Advance dah dipinang hari ni. Alhamdulillah ☺ Kesian pula tengok abang posmen tadi. Pukul 6.15pm masih bekerja untuk deliver semua barang sedangkan waktu kerja pejabat sampai 5 petang je 😥 TQ Abang Posmen 😘 #thejunni #thejunnilovers #putihkorea #putihkorealovers #resellerthejunni #resellerputihkorea #fattzura #instafamous #tjterengganu #tjselangor #tjpahang #tjkuantan #tjkualalumpur #tjperak #tjkedah #tjsabah #tjsarawak

0
@thejunni_letspretty

KAMI NAK TAU😡!! KAMI NAK TAU😡!! 😰 KENAPA-KENAPA??? KAMI NAK TAHU APA KANDUNGAN SET MAYLA THE JUNNI😤 SABAR-SABAR🤧 CUBA AWAK TENGOK DIBAWAH NI👇🏿 ✨DAY CREAM 🍇 strearic acid 🍇 cetyl alcohol 🍇 titanum dioxide 🍇 carbopol 🍇 cylometlione 🍇 glycerin liquid 🍇 mineral oil 🍇 olive oil 🍇 aqua 🍇 phenochem 🍇 fragrance 🍇 amp 🍇 vit c ✨ NIGHT CREAM 🍓strearic acid 🍓 cetyl alcohol 🍓 bee's wax 🍓 carbopol 🍓 cylometlione 🍓 glycerin 🍓 mineral oil 🍓 olive oil 🍓 aqua 🍓 phenochem 🍓 fragrance 🍓 amp 🍓 vit c 🍓 argan oil 🍓 grape oil 🍓 pomegranate extract ✨ GEL SOAP 🍈 aqua 🍈 sles 🍈 betai 🍈glycerin 🍈 alt. cde 🍈 fragrance🍈 collagen 🍈 vitamin c🍈 kojic extract 🍈 pomegranate 😎 SUDAH TAHU APALAGI ORDER LA..♥♥♥♥♥ 🌸JANGAN RISAU PRODUK KAMI DIJAMIN HALAL DAN DISAHKAN OLEH KKM 🌸 #tjcodkualakangsar #tjcodusas #postageseluruhmalaysia #postageavailable 🌸postage price : rm8SM/rm12SS 😘tidak dapat disangkal lagi harga yang berpatutan dan bersesuaian dengan kuantitinya..Apalagi order saja di www.wasap.my/60182206708 #thejunni #thejunnimalaysia #thejunniletspretty #productinternational #produkoriginal #produkbranded #produkhalal #produkbagus #produksihat #kecantikan #kecantikankulit #kecantikanwajah #kulitputih #malaysiaonlineshop #pencerahwajah #cream #usas #kualakangsar #perak #malaysia

1
@thejunni_letspretty

NORMAL SET PINKISH WHITE berasaskan buah strawberry yang menjadikan kulit putih pinkish. Tekstur jenis creamy & sangat melembabkan kulit. terutamanya bagi mereka yang masalah kulit kering,mengelupas & nipis. Juga sesuai untuk kulit yang sensitif,jerawat,jeragat/ kulit breakout. PINKISH CREAM boleh dojadikan sebagai ACNE KILLER untuk jerawat hormon/ period. ♥♥♥♥♥ 🌸JANGAN RISAU PRODUK KAMI DIJAMIN HALAL DAN DISAHKAN OLEH KKM 🌸 #tjcodkualakangsar #tjcodusas #postageseluruhmalaysia #postageavailable 🌸postage price : rm8SM/rm12SS 😘 tidak dapat disangkal lagi harga yang berpatutan dan bersesuaian dengan kuantitinya..Apalagi order saja di www.wasap.my/60182206708 😘 sebarang pertanyaan atau kemushkilan boleh la pm di www.wasap.my/60182206708 #thejunni #thejunnimalaysia #thejunniletspretty #thejunnipinkishwhite #thejunnimayla #thejunninormal #thejunnimakeupkit #setzakirah #setsyuhaila #produkbebasmerkuri #productinternational #produkoriginal #produkbranded #produkhalal #produkbagus #produksihat #kecantikan #kecantikankulit #kecantikanwajah #kulitputih #malaysiaonlineshop #jangancakapabangtakpayung #pencerahwajah #cream #usas #usim

0
@thejunni_letspretty

😱 THE JUNNI 😱 BEST SKINCARE EVER!!! 😎sapa yang dah pakai THE JUNNI tau la perasaan tu macam mana lebih kelihatan CANTIK, ANGGUN, KACAK dan JELITA ..produk THE JUNNI sesuai untuk semua lapisan umur tau😍😍 bahkan semua jantina boleh pakai produk THE JUNNI😉 ♥♥♥♥♥ 🌸JANGAN RISAU PRODUK KAMI DIJAMIN HALAL DAN DISAHKAN OLEH KKM 🌸 #tjcodkualakangsar #tjcodusas #postageseluruhmalaysia #postageavailable 🌸postage price : rm8SM/rm12SS 😘 tidak dapat disangkal lagi harga yang berpatutan dan bersesuaian dengan kuantitinya..Apalagi order saja di www.wasap.my/60182206708 😘 sebarang pertanyaan atau kemushkilan boleh la pm di www.wasap.my/60182206708 #thejunni #thejunnimalaysia #thejunniletspretty #thejunnipinkishwhite #thejunnimayla #thejunninormal #thejunnimakeupkit #setzakirah #setsyuhaila #produkbebasmerkuri #productinternational #produkoriginal #produkbranded #produkhalal #produkbagus #produksihat #kecantikan #kecantikankulit #kecantikanwajah #kulitputih #malaysiaonlineshop #jangancakapabangtakpayung #pencerahwajah #cream #usas #usim

1
@thejunni_syu

"Yakinlah dengan Allah menyembuhkan segala penyakit (masalah kulit). Dan dengan asbab The Junni anda mampu untuk milik kulit idaman anda" -TheJunni _ #thejunniMAYLA #thejunni #Thejunnipinkishwhite #Nomercury #BersihSelamatSuciHalal

0
@putihkorea.official

Apa ni restock je habis, restock je habis 😭😭 sampai dah tak ada ready stock ni 😭😭. Kenapa lah produk #putihkorea ni laku keras sangat ni. Kena order stock je ni 😅😅 semua pakat nak kulit cantik macam korea ni 🤔🤔 Kaknad tengah open pre order batch 5 part 3 tau!! Full payment je tau. Jadi lekaih lekaih lah whatsapp 👅 PUTIH KOREA 🌸 Sesuai untuk semua peringkat umur Ibu mengandung Ibu menyusukan Ibu yang berpantang. . Sebotol RM 75 100g Tahan lebih sebulan. . To Order:- 📲 Whatsapp (Fast Respond): 0134390051 . . #malaysia #indonesia #singapore #dropshipdiperlukan #dropshipwanted #dropshipneeded #hargastudent #vscocam #instagram #onlineshopping #bazaar #healthcare #strawberry #pudina #insta #pretty #lover #like4like #beautyandthebeast #thejunni #putihkoreareseller #thejunnilovers #thejunniputihkorea #ajimaura #terapiinstagram

1
@thejunni_misssyima

: " Yakinlah dengan Allah menyembuhkan segala penyakit ( masalah kulit ) dengan asbab Putih Korea anda mampu untuk miliki kulit idaman anda " - The Junni . . #testimoni #testimonithejunni #thejunnitestimoni #thejunni #skincare #organik #skincarerm48 #skincarerm50 #skincaremurah #skincaremalaysia at Perlis

0
@thejunni_shoppe

Testimoni freshhh ni uolss! Alhamdulillah, customer customer PK semua happy dah dapat kulit cerah yang macam korang nak, PK memang effect super laju uolss. - Ada yang detox sebab nak buang toksin di badan baru lah dapat putih gebu seluruh badan, ada yang dapat effect cerah walaupun hanya 2 hari consume😍😍 . Masih tak percaya?? KESAN SEAWAL 7 HARI!!! Alhamdulillah syukur belum sampai sebulan produk putih korea dipasarkan ramai yang bagi feedback positif & paling penting keyakinan pengguna terhadap produk putih korea yang sememangnya berkesan & PREMIUM QUALITY. . Tak sabar kak sya nak share testimoni selepas mereka consume 1 botol nanti. Stay tuned! . . NAK ORDER? Boleh dapatkan dengan cara di bawah ye 😊👇 - To Order:- 📲 Whatsapp: 011-19976228 Putih Korea RM75 Lotion Whitening RM37 Makeup Kit (CLEARANCE SALE RM35)  Normal Pinkish White RM64  Mayla Skincare RM75  Mayla Advance RM106 - . #TheJunniPinkishWhite #TheJunniMAYLA #thejunnimakeupkit #TheJunniMAYLA #sayajualprodukkecantikan  #nakputih #produkkecantikan  #putihkekal  #putihinstant #hilangjerawat  #nomercury  #kkmapproved #normalsetthejunni  #thejunni #thejunniskincare  #thejunnipinkishwhite #thejunnilovers  #thejunnimayla #thejunnimalaysia #thejunniwhiteninglotion #makeupkitthejunni  #thejunnimakeupkit #thejunnimakeupkitesetzakirah #thejunnimakeupkitsetsyuhaila #teamjerunglapar #testimoniputihkorea

0
@fairydust.hq

WEHHH GLOWINGGNYAAA KULIT PAKAI APA?!! 😍😍 . Haaa teringin bila jumpa kawan2 , semua duk tanya apa rahsia kulit nampakk glowingg, pinkish2 gitu 😆 Dengan hanya Fairy Dust Serum je, korang boleh hasil macam ni tau. Nak tau apa kelebihan serum magik ni? . . Fungsi Fairy Dust Serum . 🍦menaikkan pipi yang jatuh dan menjadikan ia berbentuk cantik bila anda tersenyum. 🍦melembapkan kulit sambil memberikan efek glowing. 🍦mencerahkan kulit tanpa pengelupasan yang menyakitkan. 🍦mengecilkan pori2 muka supaya muka anda tidak lagi berpeluh dan berminyak. 🍦merawat jerawat serta jeragat dan memudarkan parut 🍦mengurangkan kedutan dan garis usia yang terbentuk di wajah anda akibat stress dan peningkatan usia anda. -🍦membentuk bibir anda mungil . . Whatsapp 📲+60102988874 kalau nak kulit glowing memantul-mantul 😘 . #fairydust #fairydustserum #thejunni #perfectskinz #miracleserum #dnars #nourainskincare #jerawat #jeragat #serumviral

0
@thejunni.bybby

Petang tadi cikB ada ckp nk bagitahu apa yang suprise sgt kan ? Haaa, sekarang cikB dah tunaikan janji ye 😘 Suprise semua!! New packaging of #TheJunniPUTIGKOREA ! Simple yet ; Mewah Classy Elegant Eksklusif Lawa sangat kan? CikB pun suka dengan new packaging ni 😍😍 Jom order lekas meh! Esok last promo RM80 sebotol #PK . Rugi tak grab 😉 To order ; Klik link di bio 📲 #thejunni #thejunniagent #thejunnimurah #thejunnidropship #thejunniterengganu #tjcodterengganu #tjterengganu #thejunniteam #thejunniskincare #thejunnitrustedseller #thejunnireseller #thejunnimayla #thejunniputihkoreaterengganu #thejunninormalset #thejunnimakeupkit #thejunnilotionwhitening #teamretiskaya #ratukoreabeautiqa #sayajualskincare #sayajualskincaremurah #thejunnipinkishwhite #thejunnilover #thejunniteam #skincarekorea #agentsahthejunniganu #dropshipsahthejunniganu

1
@thejunnitrustedseller

. Alhamdulillah, stock #TheJunni dah sampai tadi 😌 Berhari-hari menunggu stock, finally sampai juga. Sampai-sampai, terus packing order customer. 1 Mayla Advance dah dipinang hari ni. Alhamdulillah ☺ Kesian pula tengok abang posmen tadi. Pukul 6.15pm masih bekerja untuk deliver semua barang sedangkan waktu kerja pejabat sampai 5 petang je 😥 TQ Abang Posmen 😘 . . To order : 📱 #01129218202 🎀 Klink link di bio #TheJunniTrustedSeller #TheJunniReseller #AgentTheJunni #AgentTheJunniTerengganu #TheJunniTerengganu #TeamRetisKaya #TheJunniTestimoni #TheJunniFeedback #TheJunniSkincare #TheJunniPinkishWhite #TheJunniMAYLA #TheJunniMakeUpKit #TheJunniWhiteningLotion #TheJunniPutihKorea #SkincareTravelFriendly #MakeUpTravelFriendly #LotionTravelFriendly #SuplimentTravelFriendly #tjcodterengganu #tjcodkualaterengganu #tjcodmanir #tjcodtelukmenara #tjcodsmakhairiah

0
@putihkoreapink

NEW FACE FOR PUTIH KOREA🎉🎊 HARGA YEAR END SALES 💣RM80 SM 💣RM85 SS 💎INC POSTAGE💎 👑HINGGA JUMAAT👑 #tj #thejunni #thejunnihq #thejunnilovers #thejunniputihkorea #thejunniputihmulus #thejunniputihgebu #teamjutawankakella #putihkorea #putihkoreareseller

1
@putihkoreapink

NEW FACE FOR PUTIH KOREA🎉🎊 HARGA YEAR END SALES 💣RM80 SM 💣RM85 SS 💎INC POSTAGE💎 👑HINGGA JUMAAT👑 #tj #thejunni #thejunnihq #thejunnilovers #thejunniputihkorea #thejunniputihmulus #thejunniputihgebu #teamjutawankakella #putihkorea #putihkoreareseller

0
@putihkoreapink

NEW FACE FOR PUTIH KOREA🎉🎊 HARGA YEAR END SALES 💣RM80 SM 💣RM85 SS 💎INC POSTAGE💎 👑HINGGA JUMAAT👑 #tj #thejunni #thejunnihq #thejunnilovers #thejunniputihkorea #thejunniputihmulus #thejunniputihgebu #teamjutawankakella #putihkorea #putihkoreareseller

0
@putihkorea_bycikti

Haiii dear ☺ Berminat nak consume Putih Korea ? *NOW PROMO Y.E.S BERLANGSUNG....* ‼ Kami bagi harga 🌸 TERMASUK POSTAGE 🌸 ✨ *RM 80 SM / RM 85 SS* ✨ #thejunni #putihkorea #TeamPutihMulusKorea #putihkoreaRESELLER #trustedseller #produklakukeras #jomorder

0
@nrasiykinx

Siapa ada masalah muka berjerawat yang bernanah ? Mesti seksa kann.. Nak cover pakai makeup pun takut sebab pedih sangat, takde keyakinan langsung nak berjumpa dengan orang ramai.. Jangan tunggu lagi , ambil peluang untuk pakai The Junni.. In shaa Allah kulit awak akan kembali cantik , bersih & glowing.. Inbox saya kayy , saya akan bantu guide awak sampai awak dapat kulit yg awak idamkan ❤ - Berminat untuk dapatkannya , boleh terus tekan link di bio saya kayy.. Normal set ada baki dalam 3 set saja lagi , gaiss.. Jomm order sekarang 😊 - #thejunni #thejunnipinkishwhite

0
@thejunni_shoppe

Testimoni freshhh ni uolss! Alhamdulillah, customer customer PK semua happy dah dapat kulit cerah yang macam korang nak, PK memang effect super laju uolss. - Ada yang detox sebab nak buang toksin di badan baru lah dapat putih gebu seluruh badan, ada yang dapat effect cerah walaupun hanya 2 hari consume😍😍 . Masih tak percaya?? KESAN SEAWAL 7 HARI!!! Alhamdulillah syukur belum sampai sebulan produk putih korea dipasarkan ramai yang bagi feedback positif & paling penting keyakinan pengguna terhadap produk putih korea yang sememangnya berkesan & PREMIUM QUALITY. . Tak sabar kak sya nak share testimoni selepas mereka consume 1 botol nanti. Stay tuned! . . NAK ORDER? Boleh dapatkan dengan cara di bawah ye 😊👇 - To Order:- 📲 Whatsapp: 011-19976228 Putih Korea RM75 Lotion Whitening RM37 Makeup Kit (CLEARANCE SALE RM35)  Normal Pinkish White RM64  Mayla Skincare RM75  Mayla Advance RM106 - . #TheJunniPinkishWhite #TheJunniMAYLA #thejunnimakeupkit #TheJunniMAYLA #sayajualprodukkecantikan  #nakputih #produkkecantikan  #putihkekal  #putihinstant #hilangjerawat  #nomercury  #kkmapproved #normalsetthejunni  #thejunni #thejunniskincare  #thejunnipinkishwhite #thejunnilovers  #thejunnimayla #thejunnimalaysia #thejunniwhiteninglotion #makeupkitthejunni  #thejunnimakeupkit #thejunnimakeupkitesetzakirah #thejunnimakeupkitsetsyuhaila #teamjerunglapar #testimoniputihkorea

0
@putihkorea.soo

Tak lama lagi after consume #ThejunniPUTIHKOREA ada lahhh tuu orang panggil SUSU. Ingatkan kenapa pulakkk 😅 rupanya kulit Putih dah macam susu hehe 😜 . . . . 🌹KESAN SEAWAL 7 HARI! 🌹KULIT GLOWING & PUTIH 🌹SENANG DIBAWA 🌹DETOX DALAMAN 🌹PRODUK KEMAM TERUS CANTIK 🌹SELAMAT & HALAL 🌹TAK PERLU INJECT / PIL 🌹KKM ✔💯 🌹SESUAI UNTUK LELAKI / PEREMPUAN 🌹SESUAI UNTUK SEMUA PERINGKAT UMUR . . PUTIH KOREA 🌸 Sesuai untuk semua peringkat umur 😊 Ibu mengandung (3 bulan keatas)😍 Ibu menyusukan 😄 Ibu yang berpantang ☺ . . Sebotol RM75 💵 100g tahan sebulan 👓 tidak termasuk postage 💲 . . Whatsapp 📲 (Fast reply) : 0128417717 (Puteri) atau tekan link in bio! . . #thejunnilovers #thejunnisabah #thejunnitawau #healthcare #beauty #pretty #putih #igshop #instagram #singapore #brunei #tawausabah #tawau #sabah #indonesia #malaysia #korea #putihkorea #thejunniputihkorea #thejunni #serbukmutiara #rosehip #vitaminc #putihkoreareseller #teamputihmuluskorea #nakputihgebu #nakcantik #nakputih #vitamine

0
@thejunni_feara

Tak perlu nak spend beratus-ratus beli produk, HANYA RM64 SAHAJA, dapat 3 items dalam 1 set Normal set pinkish white. 🌹 pinkish soap 🌹 pinkish 2 in 1 cream 🌹 pinkish day cream spf 50 To order: ↪📲 016-2949605 #thejunnipinkishwhite  #thejunnilovers  #thejunni #thejunnimayla  #thejunnilovers  #thejunnidiskaun #thejunnimurahoriginal  #thejunnimurah #skincareterbaik  #jerawat  #jeragat  #kusam #blackhead  #whitehead   #skinsolution  #makeup #makeupkit  #makeupkitthejunni

1
@thejunni_feara

Jom rasai kehebatan The Junni Pinkish White! Dah beribu orang Malaysia jadikan Normal Set ni sebagai skincare utama mereka tau! Kulit mereka pun dah cantik dan bersih 😍 Pinkish White boleh: 🌹️ Menghaluskan Kulit Wajah 🌹️ Mengatasi Kulit Breakout ️🌹Menghilangkan Jerawat To order: ↪📲 016-2949605 #thejunnipinkishwhite  #thejunnilovers  #thejunni #thejunnimayla  #thejunnilovers  #thejunnidiskaun #thejunnimurahoriginal  #thejunnimurah #skincareterbaik  #jerawat  #jeragat  #kusam #blackhead  #whitehead   #sk

0
@thejunni___putihkorea

Eh, apa tu? Kabur je, tak nampak ni! Haaa, uolls rasa apa? Nak tau tak apa ni? Kalau nak tau, make sure stay tune deh. Malam ni eyzah gitau 😘 Suprise mana boleh terburu-buru ☺ . #thejunni #thejunnilovers #putihkorea #putihkorealovers #resellerthejunni #resellerputihkorea #fattzura #instafamous #tjterengganu #tjselangor #tjpahang #tjkuantan #tjkualalumpur #tjperak #tjkedah #tjsabah #tjsarawak

0
@dyxy.perfect

DYXY Lipstick Lipstick ni dapat moistkan bibir walaupun matte. Paling penting long lasting tahan lama lebih dari 8jam 😱 Bau dia sangat laa fruity yang wangi. Kombinasi colour yang menarik dan sesuai untuk semua warna kulit. Ada tiga colour yang korang boleh pilih . . . 💄SEXY NUDE 💄FLIRTY ME 💄CHERRY RED All item free Postage . To order and more details 📞 0179248266 #thejunniskincarepinkish #thejunni #thejunnimayla #maylaskincare  #lotionwhitening #malaypretty #hijabista #jomcantik #iphone7 #produkmalaysia #nomercury #produktanpamerkuri #produktempatan #bukutarbiah #bukuviral  #lenscantik #makeupkitthejunni #foundation #liptint #foundationthejunni #liptintthejunni #foundationnatural #makeupmurah #liptintthejunni #dyxycosmetic #dyxy #facemist #dyxyfoundation #dyxycosmetic

0
@thejunni___putihkorea

Korang tau tak yg #FounderTheJunni pernah masuk TV? Ya uolls, #TheJunni pernah masuk TV tau. TV Al-Hijrah untuk segmen Saf Muslimah ☺ Bukan tu jeee. #TheJunniMAYLA pun dah masuk radio. Hari-hari iklan kat radio 😍😍 Jadi, masih ragu-ragu lagi ke dengan #ProdukTheJunni ? #thejunni #thejunnilovers #putihkorea #putihkorealovers #resellerthejunni #resellerputihkorea #fattzura #instafamous #tjterengganu #tjselangor #tjpahang #tjkuantan #tjkualalumpur #tjperak #tjkedah #tjsabah #tjsarawak

0
@thejunni.snow_white

Cara and step utk pakai makeup kit #thejunni ☝🏼☝🏼semoga manfaat utk uols😘 #teamanna #agentSnowWhiteViral #lotionSnowWhite #caresaurces

0
@thejunni___putihkorea

Kulit muka glowing mesti menjadi dambaan setiap gadis kat dunia ni. Siapa je tak nak kulit muka glowing kan? Dari jauh pun dah boleh nampak shine bright like a diamond 😍 Kalau nak kulit glowing, jom try produk keluaran syarikat TJUNNI (M) SDN BHD. Macam-macam ada! Dari skincare, losyen, make up sehinggalah supliment. Semua produk #TheJunni special sangat untuk uolls yg nak kulit lawa bal princess. Putih gebu gebas satu badan 😘 Tergoda tak? 😝 #thejunni #thejunnilovers #putihkorea #putihkorealovers #resellerthejunni #resellerputihkorea #fattzura #instafamous #tjterengganu #tjselangor #tjpahang #tjkuantan #tjkualalumpur #tjperak #tjkedah #tjsabah #tjsarawak

0
@thejunni_pinkishh

Kulit muka glowing mesti menjadi dambaan setiap gadis kat dunia ni. Siapa je tak nak kulit muka glowing kan? Dari jauh pun dah boleh nampak shine bright like a diamond 😍 Kalau nak kulit glowing, jom try produk keluaran syarikat TJUNNI (M) SDN BHD. Macam-macam ada! Dari skincare, losyen, make up sehinggalah supliment. Semua produk #TheJunni special sangat untuk uolls yg nak kulit lawa bal princess. Putih gebu gebas satu badan 😘 Tergoda tak? 😝

0
@thejunni_shoppe

Salam hi uolssssss! Cantik ke tidak new packaging PUTIH KOREA ni? Hehehe ini adalah packaging baru ya. Isi dalam tetap padu! Sama seperti sebelum ini😍😍 Boleh whatsapp sis untuk dapatkan Putih Korea! To Order:- 📲 Whatsapp: 011-19976228 Putih Korea RM75 Lotion Whitening RM37 Makeup Kit (CLEARANCE SALE RM35)  Normal Pinkish White RM64  Mayla Skincare RM75  Mayla Advance RM106 - . #TheJunniPinkishWhite #TheJunniMAYLA #thejunnimakeupkit #TheJunniMAYLA #sayajualprodukkecantikan  #nakputih #produkkecantikan  #putihkekal  #putihinstant #hilangjerawat  #nomercury  #kkmapproved #normalsetthejunni  #thejunni #thejunniskincare  #thejunnipinkishwhite #thejunnilovers  #thejunnimayla #thejunnimalaysia #thejunniwhiteninglotion #makeupkitthejunni  #thejunnimakeupkit #thejunnimakeupkitesetzakirah #thejunnimakeupkitsetsyuhaila

0
@thejunni_byme

Takut nak cuba takut tak sesuai dengan muka. Takpe uolls boleh lihat sendiri dengan feedback customer @thejunni_testimoni setelah menggunakan The Junni nii tanpa ragu ragu . . To order :- 📲 0173091637 #thejunnipinkiswhite #thejunnimayla #thejunnilovers #junnimaylaadvance #junnipinkishwhite #lotionwhitening #thejunni #junnipinkishwhite #Teamputihkoreafiqah

0
@tillas.beautskin

Korang tau tak yg #FounderTheJunni pernah masuk TV? Ya uolls, #TheJunni pernah masuk TV tau. TV Al-Hijrah untuk segmen Saf Muslimah ☺ Bukan tu jeee. #TheJunniMAYLA pun dah masuk radio. Hari-hari iklan kat radio 😍😍 Jadi, masih ragu-ragu lagi ke dengan #ProdukTheJunni ?

0
@thejunni_syu

✨The Junni Normal Set ni ada 3 item iaitu pinkish soap, day pinkish cream, dan pinkish 2in1 cream✨ . 🌸Kelebihan :-🌸 . 🌸Pinkish Soap🌸 🎀Melembabkan kulit wajah 🎀Menghilangkan jerawat 🎀Mencerahkan dan Memutihkan 🎀Mengurangkan parut jerawat yang lama / baru. 🎀Menyamaratakan tona kulit 🎀Tidak rasa pedih / tegang selepas menggunakannya 🎀Tiada kesan pengelupasan 🎀sangat lembut (creamy) . 🌸Day Pinkish cream🌸 🎀Tekstur yang ringan seperti BB cream dan selesa dipakai seharian 🎀Boleh dipakai dengan makeup 🎀Mencerahkan dan memutihkan kulit serta merta 🎀Merawat kulit dari dalam 🎀Melindungi kulit daripada sinaran UV kerana Day Pinkish Cream ini mengandungi SPF50 🎀Melembabkan kulit wajah yang kusam 🎀Meratakn tona kulit tidak sekata 🎀Bau yang wangi 🎀Mudah dibasuh (Wuduk friendly) dan mudah digunakan semula . 🌸Pinkish 2in1 cream🌸 🎀Boleh digunakan waktu malam sebagai krim malam 🎀Boleh digunakan pada siang hari sebagai pelembab (moisturizer) dan sebagai primer makeup untuk makeup tahan lebih lama kerana pinkish 2in1 cream mengandungi glycerin 🎀Krim yang meresap dan selesa digunakan seharian tanpa rasa melekit 🎀Penggunaan yang sedikit sahaja sudah memadai untuk mendapatkan kesan yang terbaik 🎀Boleh digunakan sebagai krim kecut jerawat hormon/stress/period. 🎀Mengecilkan pori-pori trebuka dan besar 🎀Mengurangkan bintik bintik hitam dan putih 🎀Membekalkan Vitamin C pada kulit 🎀Terdapat campuran pati Gluta untuk memutihkan dan mencerahkan kulit 0193439105 (putih pinkish) 🎀100% tanpa merkuri dan hydroquinone yang boleh merosakkan kulit anda 🎀Kesan boleh dilihat dalam masa 1-2 minggu mengikut penerimaan kulit pengguna tersebut (Kulit yang bermasalah kemungkinan mendapat kesan dalam jamgka masa yang berbeza) 🎀Boleh di mix dengan lotion badan 🎀Dapat menghilangkan jerawat dan jeragat 🎀Mengurangkan kesan sunburn 🎀Tiada pengelupasan . Haaa berlambak kelebihan normal set #thejunnipinkishwhite ni tau ! Jom grab sekarang dan jangan lepaskan peluang 😱😱 . 📲Whatsapp 0199308110 atau klik link di bio❤️ . #TheJunniPinkishWhite #TheJunniMayla #TheJunni #thejunnilovers

0
@putihkoreapink

NEW FACE FOR PUTIH KOREA🎉🎊 HARGA YEAR END SALES 💣RM80 SM 💣RM85 SS 💎INC POSTAGE💎 👑HINGGA JUMAAT👑 #tj #thejunni #thejunnihq #thejunnilovers #thejunniputihkorea #thejunniputihmulus #thejunniputihgebu #teamjutawankakella #putihkorea #putihkoreareseller

0
@putihkoreapink

NEW FACE FOR PUTIH KOREA🎉🎊 HARGA YEAR END SALES 💣RM80 SM 💣RM85 SS 💎INC POSTAGE💎 👑HINGGA JUMAAT👑 #tj #thejunni #thejunnihq #thejunnilovers #thejunniputihkorea #thejunniputihmulus #thejunniputihgebu #teamjutawankakella #putihkorea #putihkoreareseller

0
@thejunni.bybby

LANJUTAN PROMO Y.E.S ! MULAI 13 DISEMBER - 15 DISEMBER 2017 ! HARGA TERMASUK POSTAGE 😍 1 BOTOL RM 80 SM RM 85 SS ( N/p: RM 83 SM/RM87SS ) PEMBELIAN 2 BOTOL DAN KEATAS FREE POSTAGE UOLLS 😍😍😍 BEST KE TAK ? 😆 To order ; Klik link di bio 📲 #thejunni #thejunniagent #thejunnimurah #thejunnilover #thejunnidropship #thejunnitrustedseller #thejunnireseller #thejunnimakeupkit #thejunniputihkorea #thejunniacneset #thejunnimayla #thejunninormalset #thejunniterengganu #tjcodterengganu #tjterengganu #skincarekorea #sayajualskincaremurah #sayajualliptindanfoudationmurah #liptintmurah #foundationmurah #teamretiskaya #ratukoreabeautiqa #agentsahthejunniganu #dropshipsahthejunniganu

0
@fairydust.hq

Alhamdulillah tqq sebab teruss support Fairy Dust Serumm, masing2 tak menahanlah tu nak glowing jugakk kann? 🙈 Lepas skali pakai terus jadik cantik gitu, maklumlah nama pun serum pari2 gitu 😘 . . #fairydust #fairydustserum #thejunni #perfectskinz #dnars #nourainskincare #miracleserum #serumviral #jerawat #jeragat

2
@thejunni_shoppe

Salam hi uolssssss! Cantik ke tidak new packaging PUTIH KOREA ni? Hehehe ini adalah packaging baru ya. Isi dalam tetap padu! Sama seperti sebelum ini😍😍 Boleh whatsapp sis untuk dapatkan Putih Korea! To Order:- 📲 Whatsapp: 011-19976228 Putih Korea RM75 Lotion Whitening RM37 Makeup Kit (CLEARANCE SALE RM35)  Normal Pinkish White RM64  Mayla Skincare RM75  Mayla Advance RM106 - . #TheJunniPinkishWhite #TheJunniMAYLA #thejunnimakeupkit #TheJunniMAYLA #sayajualprodukkecantikan  #nakputih #produkkecantikan  #putihkekal  #putihinstant #hilangjerawat  #nomercury  #kkmapproved #normalsetthejunni  #thejunni #thejunniskincare  #thejunnipinkishwhite #thejunnilovers  #thejunnimayla #thejunnimalaysia #thejunniwhiteninglotion #makeupkitthejunni  #thejunnimakeupkit #thejunnimakeupkitesetzakirah #thejunnimakeupkitsetsyuhaila

0
@putihkorea_ayu

Lanjutan promo year end sale masih berjalan tapi sampai esok je gaisss... Pada wanita2,remaja dan lelaki2 yang inginkan kulit gebu,putih seperti artis korea,cepat grab promo ni sebelum terlambat..nanty terlepas pulak nak inginkan kulit seperti artis Korea Cepat whatsapp di 0172957285 #thejunni #putihkorea #produkviral #fattahamin #fazura #neelofaa #aydajebat #kulitputih #putihdancantik #wannaone #kangdaniel

1
@thejunni_shoppe

Salam hi uolssssss! Cantik ke tidak new packaging PUTIH KOREA ni? Hehehe ini adalah packaging baru ya. Isi dalam tetap padu! Sama seperti sebelum ini😍😍 Boleh whatsapp sis untuk dapatkan Putih Korea! To Order:- 📲 Whatsapp: 011-19976228 Putih Korea RM75 Lotion Whitening RM37 Makeup Kit (CLEARANCE SALE RM35)  Normal Pinkish White RM64  Mayla Skincare RM75  Mayla Advance RM106 - . #TheJunniPinkishWhite #TheJunniMAYLA #thejunnimakeupkit #TheJunniMAYLA #sayajualprodukkecantikan  #nakputih #produkkecantikan  #putihkekal  #putihinstant #hilangjerawat  #nomercury  #kkmapproved #normalsetthejunni  #thejunni #thejunniskincare  #thejunnipinkishwhite #thejunnilovers  #thejunnimayla #thejunnimalaysia #thejunniwhiteninglotion #makeupkitthejunni  #thejunnimakeupkit #thejunnimakeupkitesetzakirah #thejunnimakeupkitsetsyuhaila

0
@putihkorea.soo

atas tu selepas guna putih korea! yang bawah tu pulak sebelum hehe😊 nampak tak kehebatan Putih Korea ni?! . . . . 🌹KESAN SEAWAL 7 HARI! 🌹KULIT GLOWING & PUTIH 🌹SENANG DIBAWA 🌹DETOX DALAMAN 🌹PRODUK KEMAM TERUS CANTIK 🌹SELAMAT & HALAL 🌹TAK PERLU INJECT / PIL 🌹KKM ✔💯 🌹SESUAI UNTUK LELAKI / PEREMPUAN 🌹SESUAI UNTUK SEMUA PERINGKAT UMUR . . PUTIH KOREA 🌸 Sesuai untuk semua peringkat umur 😊 Ibu mengandung (3 bulan keatas)😍 Ibu menyusukan 😄 Ibu yang berpantang ☺ . . Sebotol RM75 💵 100g tahan sebulan 👓 tidak termasuk postage 💲 . . Whatsapp 📲 (Fast reply) : 0128417717 (Puteri) atau tekan link in bio! . . #thejunnilovers #thejunnisabah #thejunnitawau #healthcare #beauty #pretty #putih #igshop #instagram #singapore #brunei #tawausabah #tawau #sabah #indonesia #malaysia #korea #putihkorea #thejunniputihkorea #thejunni #serbukmutiara #rosehip #vitaminc #putihkoreareseller #teamputihmuluskorea #nakputihgebu #nakcantik #nakputih #vitamine #patibijianggur

0
@fairydust.hq

Petang guyss, korang dah try belum Snow White Crystal Cleanser yang best gila ni? 😆 Bukan setakat bolehh hilangkan jerawat, tapi lepas cuci muka pakai ni, terus nampakk glowing tau. Bila apply Fairy Dust Serum pulakk, komfemlah berganda-ganda kesan glowing diaa 😜 Jangan pelik kalau tiba2 kawan tanyaaa kenapa makin cantik nnti 🙈 . . #fairydust #fairydustserum #thejunni #perfectskinz #dnars #nourainskincare #miracleserum #serumviral #jerawat #miracleserumdanielin

0
@putihkorea_bycikti

Haiii dear ☺ Tak lama lagi HQ akan keluarkan PUTIH KOREA dengan packaging baru.. Takkan uolls nak tengok je? Moh leee pakat² consume Putih Korea ✨ *RM 75 SM / RM 77 SS* ✨ *harga promosi masih berjalan uolls #thejunni #putihkorea #TeamPutihMulusKorea #putihkoreaRESELLER #trustedseller #produklakukeras #jomorder

0
@thejunni_byzahra

Gaisss untuk bulan ni korang akan dpt this freegift tau 😘 so cepat cepat grab mana mana produk #thejunni okay 💕

1
@thejunniskincare_pinkish

MAYLA ADVANCE PILIHAN ORANG YANG BIJAK BERBELANJA . Siapa yang beli Mayla Advance memang Eika cop dia orang yang bijak bila shopping! Kenapa kenapa? Mestilah sebab Mayla Advance boleh jimatkan duit uols sebanyak RM44! 😱 Kalau uols beli Mayla Skincare (RM75), ianya hanya boleh bertahan selama 1 bulan penggunaan sahaja. Bila uols nak restock pada bulan kedua, uols dah berbelanja sebanyak RM150 untuk 2 bulan (dua box Mayla Skincare). Betul tak? 😊 . Tapi kalau uols beli 1 box Mayla Advance, ianya boleh bertahan selama 2 bulan pengunaan! Harga Mayla Advance pulak RM106 je. Jadi pada bulan kedua uols tak perlu restock lagi dah sebab skincare uols masih belum habis lagi time tu 😋 RM44 adalah amount yang banyak tau! Uols boleh pergi shopping benda lain pulak dengan duit tu. Jadi lah seorang pengguna yang bijak berbelanja okay 😘 . Normal set : RM64 Mayla basic : RM75 Mayla advance : RM106 Lotion : RM37 Makeup kit : RM52 Putih korea : RM75 Add postage : RM8 SM/RM12 SS To order and more details 📞 0179248266 #thejunniskincarepinkish #thejunni #thejunnimayla #maylaskincare #lotionajaib #lotionwhitening #malaypretty #hijabista #malaysia #tipsbeauty #jomcantik #iphone7 #produkmalaysia #nomercury #produktanpamerkuri #kekalcantik #shawlmurah #produktempatan #bukutarbiah #bukuviral #totebag #lenscantik #murahmurah

0
@mikhaiman.clothing

Aisyaa Long Top ni ada dari saiz S sampaila ke saiz 2XL. Jadi takde alasan tak mo bergaya hokay. Semua orang boleh bergaya sopan dengan long top ni. . . Untuk order atau pertanyaa boleh WhatsApp . 📲+ 601110183101 📲+ 601110183101 📲+ 601110183101 . Atau klik link di bio 👆🏻 . . #Aisyaa #thejunni #setsyarie #peplumlabuh #jubahsouq #kurungmurah #sayajualblouse #blouselabuh #blousemuslimah #syukurselalu #teamapplescarf #ootd #kurunglabuh #bellaammara #dexandra #bajuraya #blousemalaysia #perfumemalaysia #palazomurah #bawallabuh #bawalexclusive #mikhaiman at Universiti Tenaga Nasional - UNITEN

2
@putihkoreapink

NEW FACE FOR PUTIH KOREA🎉🎊 HARGA YEAR END SALES 💣RM80 SM 💣RM85 SS 💎INC POSTAGE💎 👑HINGGA JUMAAT👑 #tj #thejunni #thejunnihq #thejunnilovers #thejunniputihkorea #thejunniputihmulus #thejunniputihgebu #teamjutawankakella #putihkorea #putihkoreareseller

1
@putihkoreapink

NEW FACE FOR PUTIH KOREA🎉🎊 HARGA YEAR END SALES 💣RM80 SM 💣RM85 SS 💎INC POSTAGE💎 👑HINGGA JUMAAT👑 #tj #thejunni #thejunnihq #thejunnilovers #thejunniputihkorea #thejunniputihmulus #thejunniputihgebu #teamjutawankakella #putihkorea #putihkoreareseller

0
@putihkoreapink

NEW FACE FOR PUTIH KOREA🎉🎊 HARGA YEAR END SALES 💣RM80 SM 💣RM85 SS 💎INC POSTAGE💎 👑HINGGA JUMAAT👑 #tj #thejunni #thejunnihq #thejunnilovers #thejunniputihkorea #thejunniputihmulus #thejunniputihgebu #teamjutawankakella #putihkorea #putihkoreareseller

0