Theolivetreemag Photos on Instagram

See related and similar tags

@diogo.marcal 1
@tania.joao

always going up ...

3
@joao.b.pombeiro

[Frankfurt, 16.10.2019]

1
@personlani

M

2
@paticas

Suspense mood

11
@caracolinho

"Life is a beautiful ride." #caracolinho🇵🇱

26
@isi_owl

• T H E D O V E • „A mourning dove's beauty is an understated one: the colors of its feathers ranging through various shades of gray and drab violet, often with a striking splash of turquoise around the eyes.“ ~ by Jonathan Miles ~ . . . #doorsofinstagram #modena #italiancities #curated_minimal #pocket_minimal #minimalartist #soulminimalist #theolivetreemag #broadmag #paperjournalmag #minimalint #9minimal7 #rentalmag #paradiseofminimal #somewheremagazine #walls_talking #gominimalmag #minimalism42 #minimal_perfection #minimal #minimalzine #minimalism_world #candyminimal #raw_minimal #ic_minimal #eraminimal #great_captures_minimal #unlimitedminimal #minimalistic

0
@saraculler

“A Sliver Of Green”.

10
@theolivetreemag

Presents: @miss.violante . ⭐⭐⭐⭐⭐ . Congratulations 👏👏👏 and thank you for using our tag: . #theolivetreemag . 👁👁 Please take time to visit the artist's gallery and spread some IG love. . #theolivetreemag_miss_violante . Follow our friends: . @great_captures_minimal #gcm_minimal

2
@adel_chaor

Bordeaux, 2018

2
@yousaychristopherisaywalken

Hello 🐛 . . . [Made with @inshot.app | Musik: My Summer Love | Url: https://icons8.com/music]

4
@schiel.analog

The solitude of a hotel room in Pittsburgh. | #schieldigital #sonya7iii . . . . . . . . #theolivetreemag #documentingspace #documentaryphotography #documentedfaith

1
@asrulsugih

Kucing santai.

2
@brianhardd

"Level Tersulit Main Instagram Itu Bikin Caption" • Stok foto banyak, ngedit udah, tag location jelas, hashtag juga udah prepared dari kemaren, kemudian STUCK belum bisa tekan tombol post gara-gara caption, hahaa. Hal demikian kerap kali jadi problematika millenials belakangan ini. • Caption seolah-olah kaya ngelawan raja terakhir yang level sulitnya minta ampun. Seandainya ada yang jual cheat untuk ngelawan raja terakhir yang namanya caption, mungkin banyak yang beli cheatnya kali yaa. • Udah gitu ada beberapa temen gw kalo mau posting malah nanya "Bang ini captionnya apa ya?". Waduu gini ya bukan berarti gw bisa bikin caption terus kalo ada yang nanya gitu dengan gampangnya gw bikinin caption cuyy. Bikin caption gak semudah membalikkan telapak tangan orang mager. Kadang caption tercipta bisa berhari-hari, kalo kata anak freelance bisa bikin caption tergantung invoice udah cair apa belum. Hehee • Ya udah gini aja mending kita bersyukur @instagram menciptakan kolom caption sebelum kita posting. Itu tandanya kita sebagai user diajak untuk berfikir merangkai kata hingga menjadi sebuah kalimat yang bisa merepresentasikan foto yang bakalan kita posting. #forevermagazine #gominimalmag

132
@paulobaganha

Rhinoceros 📣The Smashing Pumpkins

7
@madmenezes

. Half frame

32
@raffaelenault

Ça me plaît d’imaginer que ces anciens téléphones publics peuvent me permettre d’entrer en relation avec le monde disparu d’où ils viennent. Marx dirait que penser ainsi revient à fétichiser les objets. Moi je dirais plutôt que ça relève d’un réflexe enfantin, comme quand petit je croyais que mon nounours avait une âme.

1
@simple.dreaming

7
@sisselia 2
@eddrobertson_

Spring has arrived in Aus

1
@pmnunes

EndOfTheDay

4
@pmnunes

OnTheElevator

3
@dearjeanette

“The humans are dead” Love this little guy! He looks pretty friendly and comes in peace I’m sure but that line from Robots by Flight of the Concords has been in my head since I snapped this fella a few days back. Part of a much larger work by @cept_trp and The Rolling People, found on Hassard Street, E2. He was added in a few years after the main piece was done, way back in 2012 would you believe! #therollingpeople #acolourstory #cornersofmyworld #urbanwalls #sprayart #somewheremagazine #dailydoseofcolour #colourhunters #dearjeanette #graff #forevermagazine #wallart #apricotmagazine #archivecollectivemag #minimalzine #mindtheminimal #paperjournalmag #londonstreets #splendid_urban #londoncollective #theolivetreemag #reframedmag #grafflife #urbanart #soulminimalist #minimalmood #streetartistry #minimalhunter

4
Next »