Tipscantik Photos on Instagram

See related and similar tags

TAMPAK NYATA KAN..!! . . Fabil Lip Cream Lip cream matte yang diformulasikan menggunakan bahan alami, daun moringa dan vitamin e, mampu berfungsi sebagai lip cream, eye shadow, dan juga blush on. . . . Memiliki 7 pilihan warna yang sangat natural dan cantik.. sangat mendukung untuk mewarnai harimu setiap hari. Apa saja mereka? . 1. Hana - Mauve 2. Balqis - Coklat 3. Humaira - Merah bata nude 4. Jasmin - Pink coral 5. Misha - Merah 6. Najwa - Pink nude 7. Shireen - Maroon Tak cukup 1 pilihan warna untuk dikoleksi ya..:) . . . . #fabilbeauty #yourtrullybeauty #fabilova #kosmetikfabil #lipcream #loosepowder #daycream #kecantikan #produkkecantikan #tipskecantikan #kecantikanwajah #kecantikankulit #ragamkecantikan #infokencatikan #cantik #cantikalami #tipscantik #cantiksehat #tutorialmakeup #makeupnatural #belanjadarirumah #dirumahajadulu #dirumahaja

0

FUNGSI #DemicaWhiteningLotion Demica lotion boleh pakai di seluruh badan tau termasuk muka sekali. Jimatkan? Dah la bau wangi.. Kalau nak jadikan makeup base/ primer pn boleh sebelum pakai foundation atau bedak..☺️ Paling paling best mestilah sesuai dijadikan sunblock sbb ada SPF50. Takdelah sunburn teruk nanti bila main panas. Ada yg nak join Agent #DemicaWhiteningLotion ? Modal serendah RM112 sahaja. Komen “NAK JOIN AGENT” sekarang! . . #DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

0

Cara praktis untuk berhemat . . . Sudah tidak diragukan lagi, make up memang membuat lebih percaya diri. Tapi dengan kondisi #dirumahaja terus, kayanya gak mungkin habis untuk makeup saja. Masih banyak barang penting yang lebih diperlukan. . . . Kalau ada yang nawarin ini gimana? . Sebuah produk lip cream yang gak hanya menawarkan 1 fungsi, tapi bisa memberikan kamu 3 fungsi. Yang tadinya perlu membeli 3 produk make up, kali ini kamu hanya perlu 1 saja. Kamu bisa ber make up, tanpa takut boros, bahkan bisa berhemat. . . . Fabil Lip Cream Lip cream matte yang diformulasikan menggunakan bahan alami, daun moringa dan vitamin e, mampu berfungsi sebagai lip cream, eye shadow, dan juga blush on. . . . Memiliki 7 pilihan warna yang sangat natural dan cantik.. sangat mendukung untuk mewarnai harimu setiap hari. Apa saja mereka? 1. Hana - Mauve 2. Balqis - Coklat 3. Humaira - Merah bata nude 4. Jasmin - Pink coral 5. Misha - Merah 6. Najwa - Pink nude 7. Shireen - Maroon . . . . #fabilbeauty #yourtrullybeauty #fabilova #kosmetikfabil #lipcream #loosepowder #daycream #kecantikan #produkkecantikan #tipskecantikan #kecantikanwajah #kecantikankulit #ragamkecantikan #infokencatikan #cantik #cantikalami #tipscantik #cantiksehat #tutorialmakeup #makeupnatural #belanjadarirumah #dirumahajadulu #dirumahaja

0

Untuk mendapatkan kulit cantik, bersih, cerah alami dan sehat itu butuh proses ya ladies.. Jangan teriming -iming dengan hasil yang instant ya ladies.. Apalagi yang sudah keihatan hasilnya hanya dalam hitungan hari atau minggu.. So... Be smart! Untuk memilih skincare dan perawatan yang aman untuk kulit wajah cantik mu.. #tipscantik #cantikalami #cantiksehat #kulitbersih #kulitsehat #kulitcantik #produknasaherbal #nasabatam

0

WAWA Compact Powder RM39 Hello girls! So ini lah rahsia nak sentiasa cantik macam wawa. #wawacompactpowder adalah bedak yang paling baik untuk menutupi cela dan yang paling penting ia mengandungi double formulation untuk oily skin. And of course senang untuk bawa di mana mana. Tak perlu belanja bedak mahal hanya guna #wawacompactpowder je dah letop.💕💕 . 🎀KELEBIHAN #WAWACOMPACTPOWDER MENYERAP MINYAK PADA MUKA - #wawacompactpowder ini memberi kesan yang glowing pada muka bila kita apply di samping tu muka uolss nampak sangat matte dan Ada sedikit glowing glowing gittew. . 🎀SEBAGAI AGEN PENYERAP MATAHARI - Berfungsi untuk melindungi kulit dari sinar uv dan tahan melebihi dari 12 jam. Formula dan kandungan yang suci, halal dan bebas pewangi😊 . 🎀TERDAPAT 3 PILIHAN WARNA YANG MENARIK - 🌸Code Light: Untuk kulit muka yang putih licin fulus mulus. . 🌸Code Natural: Untuk kulit sawo matang, kuning langsat. . 🌸Code Tanned: Untuk kulit gelap #wawacosmetics #wawaserumskinbooster #wawafoundationserum #wawasoftlens #wawalipmatte #rahsiakecantikan #tipscantik #wawacosmeticsmsia

0

WAWA Compact Powder RM39 Hello girls! So ini lah rahsia nak sentiasa cantik macam wawa. #wawacompactpowder adalah bedak yang paling baik untuk menutupi cela dan yang paling penting ia mengandungi double formulation untuk oily skin. And of course senang untuk bawa di mana mana. Tak perlu belanja bedak mahal hanya guna #wawacompactpowder je dah letop.💕💕 . 🎀KELEBIHAN #WAWACOMPACTPOWDER MENYERAP MINYAK PADA MUKA - #wawacompactpowder ini memberi kesan yang glowing pada muka bila kita apply di samping tu muka uolss nampak sangat matte dan Ada sedikit glowing glowing gittew. . 🎀SEBAGAI AGEN PENYERAP MATAHARI - Berfungsi untuk melindungi kulit dari sinar uv dan tahan melebihi dari 12 jam. Formula dan kandungan yang suci, halal dan bebas pewangi😊 . 🎀TERDAPAT 3 PILIHAN WARNA YANG MENARIK - 🌸Code Light: Untuk kulit muka yang putih licin fulus mulus. . 🌸Code Natural: Untuk kulit sawo matang, kuning langsat. . 🌸Code Tanned: Untuk kulit gelap #wawacosmetics #wawaserumskinbooster #wawafoundationserum #wawasoftlens #wawalipmatte #rahsiakecantikan #tipscantik #wawacosmeticsmsia

0

WAWA Compact Powder RM39 Hello girls! So ini lah rahsia nak sentiasa cantik macam wawa. #wawacompactpowder adalah bedak yang paling baik untuk menutupi cela dan yang paling penting ia mengandungi double formulation untuk oily skin. And of course senang untuk bawa di mana mana. Tak perlu belanja bedak mahal hanya guna #wawacompactpowder je dah letop.💕💕 . 🎀KELEBIHAN #WAWACOMPACTPOWDER MENYERAP MINYAK PADA MUKA - #wawacompactpowder ini memberi kesan yang glowing pada muka bila kita apply di samping tu muka uolss nampak sangat matte dan Ada sedikit glowing glowing gittew. . 🎀SEBAGAI AGEN PENYERAP MATAHARI - Berfungsi untuk melindungi kulit dari sinar uv dan tahan melebihi dari 12 jam. Formula dan kandungan yang suci, halal dan bebas pewangi😊 . 🎀TERDAPAT 3 PILIHAN WARNA YANG MENARIK - 🌸Code Light: Untuk kulit muka yang putih licin fulus mulus. . 🌸Code Natural: Untuk kulit sawo matang, kuning langsat. . 🌸Code Tanned: Untuk kulit gelap #wawacosmetics #wawaserumskinbooster #wawafoundationserum #wawasoftlens #wawalipmatte #rahsiakecantikan #tipscantik #wawacosmeticsmsia

0

DAPATKAN KULIT SEPUTIH GADIS KOREA Mcm mana? Hanya perlu dapatkan #DemicaWhiteningLotion utk kegunaan harian dari muka sampai kaki. Bila stay terlalu lama dekat cuaca panas atau beraircond kulit kita akan kusam/ kering. #DemicaWhiteningLotion berfungsi utk mencerahkan & bg kulit moist je sepanjang hari even duk rumah je 😍 . Harga RM39.90/botol tahan 1-3 bulan. Komen “PM” utk #DemicaSquad contact. #DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

0

Produk terhangat di pasaran!!😱😱 Memang terbukti berkesan utk anda yg ada masalah jerawat, parut jerawat dan banyaaaak lagi. Jom cepat cepat grab dengan harga promosi😍😍😍 Maklumat lanjut tekan link bawah ni ye https://wa.me/60172590358 https://acplushq.com/ #acplus_menghapus_jerawat #acplus #ubatjerawat #bebasjerawat #jerawat #awetmuda #antijerawat #acpluscandy #putih #mukabersih #flawless #kulitcerah #jerawatpasir #glowing #jerawatbadan #kulitberminyak #cantik #tipscantik #berkesandanselamat

0

SAI JADIKAN DEMICA LOTION SEBAGAI SUNBLOCK HARIAN SPF50 yg terkandung dlm #DemicaWhiteningLotion sgt sesuai utk korang yg kerap terdedah dgn panas matahari. Apa kelebihan SPF pd kulit? . 👉Melindungi kulit dari sunburn . 👉Menjaga kesihatan kulit . 👉Meningkatkan kelembapan kulit . Jom grab now dgn #DemicaSquad yg sah di bawah. #DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

0

DEMICA ICE CREAM KEGEMARAN RAMAI Hello #DemicaLovers ! Apa yg korang akn suka sgt dgn #DemicaLipmatte ni bau dia mcm aiskrim vanila guys, ngam sangat dgn packaging aiskrim yg comel 🤩. First sapuan melembapkan bibir, dah pakai lama pn takkan kering sampai sakit bibir. Nak order dgn #DemicaSquad ? Korang cakap je nak COD atau POS ke mana kat bawah ni 👇 #Demica #DemiCantik #DemicaIceCream #demicalipmatte #DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

0

WEI! BASUH SIKIT MUKA TU SEDAP SIKIT ORG TENGOK Pernah kena sound macam ni?! jom cuba ni 👇 . 2 biji sehari dah cukup utk nampk cerah bersih. Dah lebih 13567 yang menggunakan dan berjaya rawat kulit. AJWA ASTAXANTHIN 6000X KEBERKESANAN BERBANDING VITAMIN C ======================== Kebaikan Ajwa Astaxanthin ======================== ✅ Merawat jerawat ✅ Memulihkan sunburn ✅ Memudarkan jeragat ✅ Merawat parut jerawat ✅ mengecilkan liang pori ✅ memulihkan kulit berminyak ✅ Mencerahkan & membersihkan kulit . [JAMINAN] Siap ada kelulusan KKM. No kelulusan (MAL18106006NC) . Dapatkan dengan harga PROMOSI SEKARANG!! LIMITED 36 ORG!! . TEKAN LINK untuk respon pantas http://www.wasap.my/60107138306/Ajwa.Astaxanthin #ajwa_astaxanthin.16 #AjwaAstaxantinHQ #poriberlubanghilang #jerawatkecut #parutponbolehilang #ubatjerawat #bebasjerawat #jerawat #awetmuda #antijerawat #putih #mukabersih #flawless #kulitcerah #jerawatpasir #glowing #jerawatbadan #kulitberminyak #cantik #tipscantik #berkesandanselamat #ajwaastaxanthin

0

SUNSCREEN PEMUTIH 10 SAAT! . Apa kandungan dlm #DemicaWhiteningLotion ? . 🥥Olive Oil - menghidrasi kulit agar tetap lembap & halus. 🐚Pearl Extract - melindungi kulit dari sinaran UVA & UVB. 🌝Pro Vitamin B3 - melembutkan kulit wajah. 🥛Milk Extract - merawat sel kulit mati & melembutkan kulit agar putih berseri. Jgn lupa dapatkan Demica Lotion dari #DemicaSquad , recommended sgt utk korang yg tak suka sunscreen melekit. #DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

0

Selain mengkonsumsi makanan kaya nutrisi, kamu perlu asupan tambahan untuk diet sehatmu. Armoura Slim and Beauty Drinks punya asupan nutrisi yang kamu perlukan. Dengan kandungan buah plum yang menangkal radikal bebas serta membantu metabolisme tubuh. Diet jadi aman plus ngga gampang sakit. 😍 #yakindenganarmoura #armouraslimandbeautydrinks #armouraid #tipsdiet #yukdiet #dietalami #tipscantik #yukcantikalami #dietplum #slimbeauty #healthydrink #buahplum #armoura #armouraultracream #susudiet #dietplum #plumuntukdiet #yukdiet #cantik #alami #mulus #dietalami #dietherbal #cantikalami #langsing #langsingmulus #gadis #armourabogor #viral

0

LOTION MAGIC UTK SEMUA ORANG Wahhhh kenapa #DemicaWhiteningLotion ni lotion magic? Yelahh 1 botol sesuai dijadikan ✅sunblock ✅krim siang ✅lotion badan ✅base make up ✅pelembap muka Magic la tu kan? Lagi magic sbb sekali sapu terus nampak ketara kulit lagi putih! #DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

0

Quinn V sesuai diambil oleh : Semua wanita / anak dara dan semua peringkat umur seawal 16 tahun. Wanita yang berpantang atau sedang menyusu ( DILARANG AMBIL KETIKA MENGANDUNG ) . . WHATSAPP NOW NOW NOW. 🔥 🦋 Rina : 011.3362.7416 🦋 Rina : 011.3362.7416 🦋 Rina : 011.3362.7416 . . 📬 Everyday! . Click link di bio @ohhmybeauty.co . . #royalemoneymaker #quinnv #quinns #tipskurussihat #1stinmalaysia #quinnvindo #tipskurus #quinnsbyamyera #quinnvpalembang #dropshipwanted #codselangor #quinnvbandarsaujanaputra #quinnvputraheight #codshahalam #shahalam #codsubang #agentwanted #jomkurus #tipscantik #quinnvjakarta #quinnvmedan #bodygoals #sexybody #freegift #quinnsselangor #rewardgold #rewardcash #quinnskl #quinnvselangor #azamtahun2020

0

⁉️JANGAN MENGHAMBAKAN SUAMI/BOYFRIEND KORANG⁉️ . Selalu senggugut? Sampai nak bergerak pun tak boleh, ada yang sampai muntah² 😩 Awak kena settle hal ni cepat, sebelum makin parah.. Nak ke nak sangat saya bantu? . . Dengan hanya 3 Hari, InsyaAllah masalah korang akan SELESAI JAMINAN 💯 anda akan senang hati, suami puji ,suami lekat taknak lepas❗ Berminat? COD ALL AREA KL SELANGOR. . WHATSAPP NOW NOW NOW. 🔥 🦋 RINA : 011.3362.7416 . Click link di bio @ohhmybeauty.co . #royalemoneymaker #quinnv #quinns #tipskurussihat #1stinmalaysia #quinnvindo #tipskurus #quinnsbyamyera #quinnvpalembang #dropshipwanted #codselangor #quinnvbandarsaujanaputra #quinnvputraheight #codshahalam #shahalam #codsubang #agentwanted #jomkurus #tipscantik #quinnvjakarta #quinnvmedan #bodygoals #sexybody #freegift #quinnsselangor #rewardgold #rewardcash #quinnskl #quinnvselangor #azamtahun2020

0

DEMICA LOTION KALIS AIR, WUDHU SAH TAK? Yupp memang betul bila pakai lotion kalis air, air takkan kena permukaan kulit. So, bila ambik wudhu, memang TAK SAH. Mcm mana nak bagi SAH WUDHU? Time wudhu tu WAJIB cuci dgn sabun bahagian yg pakai lotion tu. Bila wudhu dah sempurna, solat pn takde masalah. Korang boleh gunakan #DemicaWhiteningLotion dgn yakin & selamat. Dah jelas kan?☺️ . #DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicasetiawangsa #demicakeramat

0

Saya tahu korang ada masalah. Tapi kenapa diam? Kenapa lambat bertindak? Korang tahu? Hampir 75% wanita hadap masalah Miss V berbau Berpunca daripada masalah KEPUTIHAN Bila nak rawat, kalau bukan sekarang? Nak tunggu BERUAM?Nak tunggu BERBAU?Dan yang paling teruk..Nak tunggu BERKUDIS? Jangan sampai suami dah jemu, siap puji janda sebelah rumah lagi. Nak ke nak sangat saya bantu? Dengan hanya 3 Hari, InsyaAllah masalah korang akan SELESAI JAMINAN 💯 anda akan senang hati, suami puji ,suami lekat taknak lepas❗ Berminat? COD ALL AREA KL SELANGOR. . WHATSAPP NOW NOW NOW. 🔥 🦋 RINA : 011.3362.7416 . Click link di bio @ohhmybeauty.co . #royalemoneymaker #quinnv #quinns #tipskurussihat #1stinmalaysia #quinnvindo #tipskurus #quinnsbyamyera #quinnvpalembang #dropshipwanted #codselangor #quinnvbandarsaujanaputra #quinnvputraheight #codshahalam #shahalam #codsubang #agentwanted #jomkurus #tipscantik #quinnvjakarta #quinnvmedan #bodygoals #sexybody #freegift #quinnsselangor #rewardgold #rewardcash #quinnskl #quinnvselangor #azamtahun2020

0

4 KELEBIHAN #DEMICAWHITENINGLOTION YG BUATKAN UOLS FALL IN LOVE TERUS . . 1)Botol comel •Size botol 50ml sangat mudah dibawa ke mana sahaja. Letak dlm handbag pun tak rasa berat 😉 . 2)Lotion spray •Sangat mudah digunakan. Hanya goncangkan & spray sahaja di kawasan yg terdedah dgn cahaya matahari. •Cth: muka, tangan & kaki . 3)SPF 50 •Melindungi kulit dari sinar UVA & UVB yg boleh menyebabkan kulit kemerah-merahan & sunburn. . 4)Bau wangi & tekstur halus •Wowww lotion ni bau bunga, lembut mcm bau baby je. Spray je, ratakan tak sampai 10 saat terus meresap dlm kulit. . . Bestkan?? Jom dapatkan kulit putih seputih gadis Korea! . DM no fon korang SEKARANG . . #DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

0

2

SAI JADIKAN DEMICA LOTION SEBAGAI SUNBLOCK HARIAN SPF50 yg terkandung dlm #DemicaWhiteningLotion sgt sesuai utk korang yg kerap terdedah dgn panas matahari. Apa kelebihan SPF pd kulit? . 👉Melindungi kulit dari sunburn . 👉Menjaga kesihatan kulit . 👉Meningkatkan kelembapan kulit . Jom grab now dgn #DemicaSquad yg sah di bawah. #DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

0

“4 BAHAN UTAMA” DEMICA LOTION VIRAL YG SELAMAT UTK PUTIHKAN KULIT SEPUTIH AWEK KOREA Sape tengah survey lagi #DemicaWhiteningLotion ni? Jgn risau, uols boleh google sendiri kelebihan yg ada pada Pro Vitamin B3, Pearl Extract, Milk Extract & Olive oil. Semestinya buatkan kulit uols glowing, pulihkan sunburn & kulit nampak putih fresh! Wowwww! Nak #DemicaWhiteningLotion sampai depan rumah uols esok?? Komen “DM” #DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

0

PUTIH DGN SEKALI SPRAY Demica Whitening Lotion berasaskan ‘water base’ yg sesuai utk semua jenis kulit termasuk . ✅kulit kering ✅kulit berminyak ✅kulit kusam #DemicaWhiteningLotion berbentuk botol silinder jenis spray yg berisipadu 50ml & mudah dibawa ke mana shj🧴 . 👉Mcm mana nak order?? Komen “PM” kat bawah. #DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

0

Assalamualaikum uolls... KENAPA WANIE SUKA SANGAT DEMICA LOTION? . ✅Ada SPF50 utk protect kulit dari sinaran UV ✅Ada ektrak susu & minyak zaitun utk kulit lembap ✅Putih dlm 10 saat je lepas apply Nak kulit glowing, cerah & gebu time #StayAtHome wajib apply Demica lotion okayy 💕 . #DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

0

PERHATIAN UTK SI PEMALAS TAPI NAK CANTIK . . Jom Mimi share 3 rahsia utk dapat kulit cantik dgn mudah. . 1️⃣CUCI MUKA 2 KALI SEHARI Paling malas pun WAJIB amalkan cuci muka sekurang-kurangnya pagi & malam. Udara kat luar pn kotor tau so sblm tidur cuci muka dulu okay 👌🏻. . 2️⃣PENYEGAR WAJAH Lepas cuci muka, liang pori kita akan terbuka. So utk kecilkan pori sangat disarankan utk sapu toner/penyegar mengikut kesesuaian kulit uols. . 3️⃣PELEMBAP WAJAH Pelembap wajah/ suncscreen yg terbaik adalah #DemicaWhiteningLotion . Dah la ada SPF50. Sangat sesuai utk sapu kat kulit muka, tangan & kaki sblm keluar rumah utk protect kulit dr sunburn. . Anyway ada yg nak dapatkan #DemicaWhiteningLotion tak? Mimi nak bagi SPECIAL GIFT utk setiap pembelian. . 👉Jom DM nombor fon now utk dapatkan DWL+FREE GIFT. . . #DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

0

MAKIN HARI MAKIN RAMAI JATUH CINTA DGN DEMICA LOTION Tekstur #DemicaWhiteningLotion mmg agak sedikit cair, ringan, cepat meresap, lembut pd kulit & bau pun wangi je! ❤️ Yg paling best boleh pakai kat muka & badan tauuuu 🌈 . Recommended sgt utk yg tak suka lotion melekit. Jom dapatkan SEKARANG dgn #DemicaSquad berdekatan korang👇 . #DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

0

APA YG BEST SANGAT DEMICA LOTION NI? Ramai yg tahu #DemicaWhiteningLotion mampu memutihkan kulit dgn sekali sapuan. Bukan tu je, ia juga mampu merawat kulit korang yg kusam atau kering. SPF50 yg ada dlm Demica lotion akan bantu lindungi kulit dari sunburn teruk🥵 . Utk info lanjut boleh terus je komen kat bawah okay👌 . #DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

0

KENAPA SAI SUKA DO OHH PAKAI DEMICA LOTION NI? First sbb ada SPF50 yg boleh protect kulit dr sunburn. Then, yg buat kulit Sai putih glowing bila apply DWL semestinya ekstrak mutiara. Cara pakai senang je..spray, ratakan & siapppp! Senang sgt nak dpt kulit seputih gadis Korea. Setiap pembelian 2 botol lotion akan dapat FREE #DemicaPuff . Sape nak?? Komen “NAKKK” . #DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

0

1 BOTOL DEMICA LOTION BOLEH TAHAN 1-3 BULAN 1 botol #DemicaWhiteningLotion biasanya boleh tahan sampai 90 hari bersamaan dgn 700 semburan, tp bergantung jugak atas penggunaan korang. Kalau buat mandi memang sehari dah licin 😜 . Mcm mana nak dapatkan lotion viral ni? Komen “DM DWL” utk #DemicaSquad contact. #DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

0

1 BOTOL DEMICA LOTION BOLEH TAHAN 1-3 BULAN 1 botol #DemicaWhiteningLotion biasanya boleh tahan sampai 90 hari bersamaan dgn 700 semburan, tp bergantung jugak atas penggunaan korang. Kalau buat mandi memang sehari dah licin 😜 . Mcm mana nak dapatkan lotion viral ni? Komen “DM DWL” utk #DemicaSquad contact. #DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

0

PERHATIAN UTK SI PEMALAS TAPI NAK CANTIK . . Jom Mimi share 3 rahsia utk dapat kulit cantik dgn mudah. . 1️⃣CUCI MUKA 2 KALI SEHARI Paling malas pun WAJIB amalkan cuci muka sekurang-kurangnya pagi & malam. Udara kat luar pn kotor tau so sblm tidur cuci muka dulu okay 👌🏻. . 2️⃣PENYEGAR WAJAH Lepas cuci muka, liang pori kita akan terbuka. So utk kecilkan pori sangat disarankan utk sapu toner/penyegar mengikut kesesuaian kulit uols. . 3️⃣PELEMBAP WAJAH Pelembap wajah/ suncscreen yg terbaik adalah #DemicaWhiteningLotion . Dah la ada SPF50. Sangat sesuai utk sapu kat kulit muka, tangan & kaki sblm keluar rumah utk protect kulit dr sunburn. . Anyway ada yg nak dapatkan #DemicaWhiteningLotion tak? Mimi nak bagi SPECIAL GIFT utk setiap pembelian. . 👉Jom DM nombor fon now utk dapatkan DWL+FREE GIFT. . . #DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

0

PENTING KE PENGGUNAAN SUNSCREEN? 1 # Menjaga tona kulit wajah. 2 # Mengurangkan risiko kanser kulit. 3 # Mengelakkan dari kulit terbakar. 4 # Mencegah penuaan kulit 5 # Mengekalkan kelembutan kulit Pening ke nak cari sunscreen yg sesuai? Pakai jerr #DemicaWhiteningLotion yg ada SPF50 & sesuai utk sapu kat muka, tangan & bahagian yg terdedah dgn matahari. Komen “DM” utk dapatkan DWL dgn #DemicaSquad . #DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

0

1 BOTOL DEMICA LOTION BOLEH TAHAN 1-3 BULAN 1 botol #DemicaWhiteningLotion biasanya boleh tahan sampai 90 hari bersamaan dgn 700 semburan, tp bergantung jugak atas penggunaan korang. Kalau buat mandi memang sehari dah licin 😜 . Mcm mana nak dapatkan lotion viral ni? Komen “DM DWL” utk #DemicaSquad contact. #DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

0

Tak kenal maka tak cinta ❤️ Demica dah jadi kegilaan mua @makeupbyteynathirah , dia review ikhlas tentang #DemicaLipmatte yg menjadi kegilaan ramai artis² sekarang ni. Kalau MUA pun kata best, tu dah kira dapat lesen besar dah gais! Semua dah jatuh cinta dgn produk² Demica termasuk la MUA, korang bila pulak? Harga sangat sangattttttt MURAH. Jangan tunggu #DemicaIceCream ni cair dulu baru nak grab, nanti menyesal. Hiks 🤪 . Jom click link di Bio CIKTIN SEKARANG!!💋 #DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #nakcantik #tipscantik #putihberseri #amyaznan #zarinaanjoulie #artismalaysia #tv3 #covid19 #blackhanifah #tomok #ctdk #PKP #frontlineworkers

0

Setiap malam sebelum tidur, Adda makesure kulit muka dah diberi nutrisi yg cukup untuk lebih sihat dengan Youth Skincare. Bukan setakat dalaman dijaga.Luaran pon dijaga rapi. Bila dah pakai Youth ni, baru rasa yakin kat diri. Kulit pun sedap je lembut macam pegang kulit waina tau.Oucch!! Memang rugi teruk kalau tak beli Youth bulan ni tau. Boleh dapat penjimatan hingga RM238 lebih tau. Sekali dengan keahlian percuma. Postage percuma. Cash rebate. Nak apa lagi? Lekas dm adda untuk dapat kulit cantik dan sihat. youth #YouthSkincare youth #YouthSkincare #organicskincare #travelmurah #organicskincare #organic #SkincareShaklee #shaklee #shakleemalaysia #tipscantik #makeuptutorial #beautyhacks #naturalmakeup #makeuplook #neelofa #review #giveaway #ebook #dropshipwanted #AddaSvTobe #shakleeselangor #shakleesetiaalam #serumorganic #eyecream

0

Tak kenal maka tak cinta ❤️ Demica dah jadi kegilaan mua, dia review ikhlas tentang #DemicaLipmatte yg menjadi kegilaan ramai artis² sekarang ni. Kalau MUA pun kata best, tu dah kira dapat lesen besar dah gais! Semua dah jatuh cinta dgn produk² Demica termasuk la MUA, korang bila pulak? Harga sangat sangattttttt MURAH. Jangan tunggu #DemicaIceCream ni cair dulu baru nak grab, nanti menyesal. Hiks 🤪 . #DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicalimbangsarawak #demicalimbang #demicalipmatte #demicasarawak #teamshuhadapinky

0

Put all carya cosmetics products inside your handbag 🥰 semuanya in travel friendly size. Sooo easy lah korang nak pergi mana-mana 💖 . . Follow nad rapat-rapat untuk macam-macam lagi tutorial daripada lady boss carya sendiri ❤️ jangan lupa TURN ON NOTIFICATION sebab tak lama nad nak buat giveaway tau 😍 . . #caryacosmetics #eyeshadowpallete #FLAcademy #TipsCantik #bussinesswoman #mirafilzah #TeamFL #FLwarriors #muaselangor #makeuptips #caryashahalam #caryadamansara #caryasungaibuloh #uitmdihatiku #makeupkit #eyelinertutorial #eyeshadowtutorial #dropshipwanted #agentwanted

0

KENAPA DEMICA LIPMATTE JADI LIPMATTE FAVRET DEMICA LOVERS ? Semua orang fall in love dgn texture #DemicaIceCream ni yg moist je bila apply kat bibir. Tak perlu sapu vaseline guys! Bila dah meresap dlm bibir mmg soft je rasa tak crack langsung 💋 Malas nak cakap banyak, korang tgk video ni okay ❤️ . Jom click link di Bio CIKTIN SEKARANG!!💋 #DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #amyaznan #zarinaanjoulie #artismalaysia #tv3 #covid19 #blackhanifah #tomok #ctdk #PKP #frontlineworkers

0

JOM KENALI “4 KANDUNGAN UTAMA” DEMICA WHITENING LOTION YG AKAN PULIHKAN SUNBURN DLM MASA 10 SAAT . . KANDUNGAN 1: OLIVE OIL/ MINYAK ZAITUN •Minyak zaitun sangat popular sbg pelembap semulajadi & dgn penggunaan konsisten dpt mencegah kita dari terkena kanser kulit. •Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit sensitif & menggelupas . KANDUNGAN 2: PEARL EXTRACT/ SERBUK MUTIARA •Serbuk mutiara akan memberi kesan glowing & kulit nampak lebih segar. •Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit kering . KANDUNGAN 3: PRO VITAMIN B3 •Pro Vitamin B3 akan menjaga kulit dari mengeluarkan minyak berlebihan yg akan menyebabkan jerawat timbul. •Sangat sesuai utk kulit berjerawat, parut atau berjeragat. . KANDUNGAN 4: MILK EXTRACT/ EKSTRAK SUSU •Susu akan membersihkan kulit, mencerahkan kulit & menjadikan kulit halus. •Sangat sesuai utk sunburn atau tona kulit tidak sekata. . . Jom click link di Bio CIKTIN SEKARANG!!💋 #DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #amyaznan #zarinaanjoulie #artismalaysia #tv3 #covid19 #blackhanifah #tomok #ctdk #PKP #frontlineworkers

0

KENAPA WANIE SUKA SANGAT DEMICA LOTION? . ✅Ada SPF50 utk protect kulit dari sinaran UV ✅Ada ektrak susu & minyak zaitun utk kulit lembap ✅Putih dlm 10 saat je lepas apply Nak kulit glowing, cerah & gebu time #StayAtHome wajib apply Demica lotion okayy 💕 . #DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicakuantan #codkuantan #demicalotionkuantan

0

Fungsi vitaline dalam tubuh : ⏩ Membuat kulit anda putih, halus dan merona. . ⏩ Mencerahkan wajah dan badan anda.memperhalus teksture kulit. . ⏩ Mencerahkan wajah dan badan anda, memperhalus teksture kulit. . ⏩ Menghilang kan bintik-bintik hitam bekas jerawat dan mencegah nya kembali. . ⏩ Bibir dan puting yg hitam akan menjadi merah muda karena pigmen gelap akan berkurang. . ⏩ Memutihkan ketiak yg hitam , selangkangan , lipetan-lipetan lain pada tubuh yg hitam. . ⏩ Mengencangkan kulit, mengatasi kulit kering. . ⏩ Mengatasi radikal bebas yang masuk kedalam tubuh.Tanda-tanda penuaan pada kulit akan memudar (kembali awet muda) Informasi lebih lanjut hubungi: 📱Wa :  082286893766 (FAST RESPON) #suntikputih #suntikpemutih #pemutihpermanen #putihalami #pemutihterbaik #pemutihbadan #pemutihwajah #tipscantik #putih #skincare #vitalinetiens #oriflameindonesia #tiens #vitaline #pemutihbadan #pemutihwajah #pemutihkulit #pemutihherbal

0

RAHASIA BIBIR PINK ALAMI TEPERCAYA LAGI ADA PROMO !!! Punya Bibir Pucat,Hitam dan Kering? Atasi Dengan Produk PENCERAH Bibir 💋 Gel Scrub Secret💋 Hasil sudah terlihat setelah 7x pemakaian dan hasil terbaik diperoleh setelah 15-20x pemakaian. Hasilnya permanen , herbal alami dan tanpa efek samping😍 Berfungsi sebagai antioksidan alami yg membuat kulit bibir lebih segar dan cerah. Kaya akan beta karoten lechitine dan Vitamin E yg bagus utk menjaga kesehatan kulit bibir 💋 ++++++ Tidak ada efek samping.. Sudah sertifikasi: Halal MUI BPOM Apa saja keunggulannya😍😍 : ———————————— ✔️Mengangkat kulit mati/kering di bibir. ✔️Menjaga kelembaban dan mencerahkan bibir. ✔️Mengembalikan warna asli bibir yang terlanjur hitam akibat merokok. ✔️Aman dipakai dan tidak ada efek samping. ✔️Cocok dipakai untuk cowok juga. ✔️Hasil akan langsung terlihat pada pemakaian pertama. Jadi dijamin aman dipakai 😃😊 ORDER NOW Followus : @beauty_lipmask.official Followus : @beauty_lipmask.official Followus : @beauty_lipmask.official . Call me Whatsapp : 0857- 7440-1451 NOTE* : BISA BANGET BUAT COWOK #berminyak #jerawat #solusiberminyak #solusicantik #maskerterbaik #cantik #cantiknatural #spirulinaoriginal #chitosan #tipscantik #beautytips #beautyinfluencer #viral #trending #2020

0

hai bebs! saat - saat #WorkFromHome begini, sebenarnya semakin rawan utk kulit wajah kita berjerawat, karena kita berhadapan dengan laptop terus, makan tidak teratur, tidak mencuci muka karena merasa wajah tidak kotor karena dirumah aja. hal hal tersebut harus dihindari bebs supaya muka kamu tidak jerawatan nih! selain itu ada beberapa hal lainnya juga beb , yuk disimak apa aja yang harus diperhatikan! jangan lupa skincarean untuk menjaga ke glowingan mu ya bebs!⠀ #beauteamor #makeup #skincare #serum #jualserum #skincaremurah #olshopskincare #skincarekorea #kbeauty #skincaretips #tipsskincare #makeuptips #serumkorea #jualtoner #tonerwajah #covid19 #tonerkorea #tonermurah #nacific #beautytips #naturerepublic #tipscantik #tipssehat #masker #maskerwajah #sheetmask #somebymi #nacific #innisfree

1

RAHASIA BIBIR PINK ALAMI TEPERCAYA LAGI ADA PROMO !!! Punya Bibir Pucat,Hitam dan Kering? Atasi Dengan Produk PENCERAH Bibir 💋 Gel Scrub Secret💋 Hasil sudah terlihat setelah 7x pemakaian dan hasil terbaik diperoleh setelah 15-20x pemakaian. Hasilnya permanen , herbal alami dan tanpa efek samping😍 Berfungsi sebagai antioksidan alami yg membuat kulit bibir lebih segar dan cerah. Kaya akan beta karoten lechitine dan Vitamin E yg bagus utk menjaga kesehatan kulit bibir 💋 ++++++ Tidak ada efek samping.. Sudah sertifikasi: Halal MUI BPOM Apa saja keunggulannya😍😍 : ———————————— ✔️Mengangkat kulit mati/kering di bibir. ✔️Menjaga kelembaban dan mencerahkan bibir. ✔️Mengembalikan warna asli bibir yang terlanjur hitam akibat merokok. ✔️Aman dipakai dan tidak ada efek samping. ✔️Cocok dipakai untuk cowok juga. ✔️Hasil akan langsung terlihat pada pemakaian pertama. Jadi dijamin aman dipakai 😃😊 ORDER NOW Followus : @beauty_lipmask.official Followus : @beauty_lipmask.official Followus : @beauty_lipmask.official . Call me Whatsapp : 0857- 7440-1451 NOTE* : BISA BANGET BUAT COWOK #berminyak #jerawat #solusiberminyak #solusicantik #maskerterbaik #cantik #cantiknatural #spirulinaoriginal #chitosan #tipscantik #beautytips #beautyinfluencer #viral #trending #2020

0

RAHASIA BIBIR PINK ALAMI TEPERCAYA LAGI ADA PROMO !!! Punya Bibir Pucat,Hitam dan Kering? Atasi Dengan Produk PENCERAH Bibir 💋 Gel Scrub Secret💋 Hasil sudah terlihat setelah 7x pemakaian dan hasil terbaik diperoleh setelah 15-20x pemakaian. Hasilnya permanen , herbal alami dan tanpa efek samping😍 Berfungsi sebagai antioksidan alami yg membuat kulit bibir lebih segar dan cerah. Kaya akan beta karoten lechitine dan Vitamin E yg bagus utk menjaga kesehatan kulit bibir 💋 ++++++ Tidak ada efek samping.. Sudah sertifikasi: Halal MUI BPOM Apa saja keunggulannya😍😍 : ———————————— ✔️Mengangkat kulit mati/kering di bibir. ✔️Menjaga kelembaban dan mencerahkan bibir. ✔️Mengembalikan warna asli bibir yang terlanjur hitam akibat merokok. ✔️Aman dipakai dan tidak ada efek samping. ✔️Cocok dipakai untuk cowok juga. ✔️Hasil akan langsung terlihat pada pemakaian pertama. Jadi dijamin aman dipakai 😃😊 ORDER NOW Followus : @beauty_lipmask.official Followus : @beauty_lipmask.official Followus : @beauty_lipmask.official . Call me Whatsapp : 0857- 7440-1451 NOTE* : BISA BANGET BUAT COWOK #berminyak #jerawat #solusiberminyak #solusicantik #maskerterbaik #cantik #cantiknatural #spirulinaoriginal #chitosan #tipscantik #beautytips #beautyinfluencer #viral #trending #2020

0

RAHASIA BIBIR PINK ALAMI TEPERCAYA LAGI ADA PROMO !!! Punya Bibir Pucat,Hitam dan Kering? Atasi Dengan Produk PENCERAH Bibir 💋 Gel Scrub Secret💋 Hasil sudah terlihat setelah 7x pemakaian dan hasil terbaik diperoleh setelah 15-20x pemakaian. Hasilnya permanen , herbal alami dan tanpa efek samping😍 Berfungsi sebagai antioksidan alami yg membuat kulit bibir lebih segar dan cerah. Kaya akan beta karoten lechitine dan Vitamin E yg bagus utk menjaga kesehatan kulit bibir 💋 ++++++ Tidak ada efek samping.. Sudah sertifikasi: Halal MUI BPOM Apa saja keunggulannya😍😍 : ———————————— ✔️Mengangkat kulit mati/kering di bibir. ✔️Menjaga kelembaban dan mencerahkan bibir. ✔️Mengembalikan warna asli bibir yang terlanjur hitam akibat merokok. ✔️Aman dipakai dan tidak ada efek samping. ✔️Cocok dipakai untuk cowok juga. ✔️Hasil akan langsung terlihat pada pemakaian pertama. Jadi dijamin aman dipakai 😃😊 ORDER NOW Followus : @beauty_lipmask.official Followus : @beauty_lipmask.official Followus : @beauty_lipmask.official . Call me Whatsapp : 0857- 7440-1451 NOTE* : BISA BANGET BUAT COWOK #berminyak #jerawat #solusiberminyak #solusicantik #maskerterbaik #cantik #cantiknatural #spirulinaoriginal #chitosan #tipscantik #beautytips #beautyinfluencer #viral #trending #2020

0

Aprendamos juntos a tener una mejor alimentación!! Y tener un excelente estilo de vida!!🍃😋👌🏻✨✨🥗🏋🏻‍♂️

1

Jom consult skin dengan Nuha❤️ Click link at the bio now! 🌸🧕🏻

1

Honest feedback from our beloved costumers🌸 Nak kulit cantik? Glowing? Tapi tak tahu product yang sesuai dengan kulit? Jom CONSULT SKIN DENGAN NUHA☺️❤️ Click the link at the bio❤️ With love, Nuha, Your Mary Kay Beauty Consultant✨❤️

1

Another testimony from our beloved customers❤️ Nak kulit cantik tapi tak tahu product yang sesuai? Nuha ready untuk tolong awak😍 JOM CONSULT SKIN DENGAN NUHA! ❤️ Click the link at the bio now🙆🏻‍♀️ With love, Nuha, Your Mary Kay Beauty Consultant❤️🧕🏻

1

🌸BOTANICAL EFFECT SKINCARE🌸 BE didatangkan dalam 3 jenis utk kesesuaian kulit iaitu Formula Dry, Normal dan Oily. Kita boleh menggabungkan ketiga2 jenis formula ini utk menyesuaikan dgn keperluan kulit. Kerana setiap orang mempunyai keadaan dan jenis kulit yg berbeza. Sila lihat di bawah :- 🔺Formula 1 : Dry Skin ✔ekstrak Flaxseed yg kaya dgn sumber Omega-3 utk menyuburkan kulit ✔ekstrak Sea Kelp untuk pelembapan kulit 🔺Formula 2 : Normal Skin ✔ekstrak Frangipani Flower untuk melindungi dari serangan radikal bebas di persekitaran ✔ekstrak Water Lily pula untuk menggalakkan kesihatan kulit yg seimbang 🔺Formula 3 : Oily Skin ✔ekstrak Kanuka (White Tea Tree) untuk fungsi pembersihan menyeluruh ✔ekstrak Guava (Jambu Baru) yg kaya dgn salicylic acid untuk rawatan utk kulit berjerawat, acne. Ada 4 item dalam regimen BE ini :- ✨(1) Pencuci/Cleanser 3 dalam 1 ✨(2) Mask ✨(3) Freshener ✨(4) Hydrate / Moisturizer 🍒Set ini boleh bertahan sehingga 5 atau 6 bulan penggunaan secara konsistent dengan kos yg rendah dan berpatutan. Nak tahu skincare yang sesuai dengan kulit? Get a FREE CONSULTATION from me now! 🤩 Click the link at the bio now😍🧕🏻 With love, Nuha, Your Mary Kay Beauty Consultant ❤️🧕🏻

1

🌸SKINCARE BOTANICAL EFFECT🌸 Product Review from our beloved customer❤️ Nak tahu skincare yang sesuai untuk kulit? Get a FREE CONSULTATION from me now! Click the link on the bio now❤️ With Love, Nuha, Your Mary Kay Beauty Consultant❤️🧕🏻

1

🌸SET BOTANICAL EFFECT🌸 MARY KAY BOTANICAL EFFECTS (BE) - SET PENJAGAAN WAJAH ASAS 🍓 --------------------------------- 🍒Salah satu produk terlaris dalam Mary Kay ialah Botanical Effects Skincare. Ianya adalah skincare yang mudah dan sesuai untuk customized skincare yg mengikut keperluan kulit yg berbeza. 🍒BE dipadatkan dengan element botanical kompleks seperti silymarin (milk thistle) dan Luo Han Guo (dikenali sebagai Longetivity Fruit) yang merupakan sumber antioksidan yang tinggi/berkuasa. Malah, ia tidak mengandungi bahan dye syntethic, tanpa wangian serta sesuai untuk kulit yg sensitif. 🍒BE didatangkan dalam 3 jenis utk kesesuaian kulit iaitu Formula Dry, Normal dan Oily. Kita boleh menggabungkan ketiga2 jenis formula ini utk menyesuaikan dgn keperluan kulit. Kerana setiap orang mempunyai keadaan dan jenis kulit yg berbeza. Sila lihat di bawah :- 🔺Formula 1 : Dry Skin ✔ekstrak Flaxseed yg kaya dgn sumber Omega-3 utk menyuburkan kulit ✔ekstrak Sea Kelp untuk pelembapan kulit 🔺Formula 2 : Normal Skin ✔ekstrak Frangipani Flower untuk melindungi dari serangan radikal bebas di persekitaran ✔ekstrak Water Lily pula untuk menggalakkan kesihatan kulit yg seimbang 🔺Formula 3 : Oily Skin ✔ekstrak Kanuka (White Tea Tree) untuk fungsi pembersihan menyeluruh ✔ekstrak Guava (Jambu Baru) yg kaya dgn salicylic acid untuk rawatan utk kulit berjerawat, acne. Ada 4 item dalam regimen BE ini :- ✨(1) Pencuci/Cleanser 3 dalam 1 ✨(2) Mask ✨(3) Freshener ✨(4) Hydrate / Moisturizer 🍒Set ini boleh bertahan sehingga 5 atau 6 bulan penggunaan secara konsistent dengan kos yg rendah dan berpatutan. Nak tahu skincare apa yang terbaik untuk awak? Click at the link at bio to get a FREE CONSULTATION from me! 🧕🏻❤️ Sincerely, Nuha, Your Mary Kay Beauty Consultant ✨❤️

1

ALHAMDULILLAH, KULIT MUKA DAN SATU BADAN LICIN ✨ Itu lah luahan perasaan seorang brader, Masrul dari Ampang setelah amalkan 4 botol Ajwa Astaxanthin dan 2 sabun sahaja dah dapat result yang sangat memuaskan 👍🏻 . Seorang yang amat pentingkan penampilan ini sbb kerja nak jumpa client 👥 kan, jadi perlulah semuanya terurus 🤵🏻 Kepada korang yang ada masalah muka 👱🏻‍♂️👱🏽‍♀️ atau satu badan 👫, boleh lah DM atau tekan link di bio untuk saya bantu In shaa Allah saya bantu korang selesaikan kulit muka korang dgn ikut guide saya je mesti boleh 💪🏻 Abang ni boleh mesti korang juga boleh kan rawat masalah kulit muka korang 😎 #ajwaastaxanthin #mukabersih #mukacerah #penawarkulitmuka #consultationseumurhidup #ajwa_astaxanthin.16 #AjwaAstaxantinHQ #poriberlubanghilang #jerawatkecut #parutponbolehilang #ubatjerawat #bebasjerawat #jerawat #awetmuda #antijerawat #putih #mukabersih #flawless #kulitcerah #jerawatpasir #glowing #jerawatbadan #kulitberminyak #cantik #tipscantik #berkesandanselamat #ajwaastaxanthin

0

CUMA AMALKAN 2 BIJI SETIAP HARI BINTIK HITAM DAH HILANG⁉️⁉️ . Customer repeat order lagi sebab lepas amalkan Ajwa Astaxanthin ni bintik hitam kat muka dah hilang 🤩 . . Ajwa Astaxanthin ni mengandungi bahan 🍇 L-GLUTATHIONE 🍇 🍊 VITAMIN C 🍊 🍒 ASTAXANTHIN 🍒 . Alhamdulillah kami dah berjaya bantu ramai org dan mempunyai lebih daripada 3791 testimoni berjaya tau 😎 Sila tekan link whatsapp di bio atau tinggalkan no whatsapp abg/akak untuk dapatkan info lanjut Ajwa Astaxanthin 😊😊👇 #ajwa_astaxanthin.16 #AjwaAstaxantinHQ #poriberlubanghilang #jerawatkecut #parutponbolehilang #ubatjerawat #bebasjerawat #jerawat #awetmuda #antijerawat #putih #mukabersih #flawless #kulitcerah #jerawatpasir #glowing #jerawatbadan #kulitberminyak #cantik #tipscantik #berkesandanselamat #ajwaastaxanthin

0

JERAGAT PUDAR SEAWAL 7 HARI ..tak sangka Jeragat 3 tahun lepas dah mula hilang, baru amalkan seminggu dah nmpak perubahan kulit semakin ploles.. Hanna,38 Tahun. KAMI DI HQ ada buat PROMOSI <3 http://www.wasap.my/60165676803/Ajwa.Astaxanthin Kami akan guide satu persatu sampai bersih kulit muka dari JERAGAT :) Tinggalkan number wasap untuk daptkan harga promosi atau click link di sediakan di bawah :) http://www.wasap.my/60165676803/Ajwa.Astaxanthin #ajwa_astaxanthin.16 #AjwaAstaxantinHQ #poriberlubanghilang #jerawatkecut #parutponbolehilang #ubatjerawat #bebasjerawat #jerawat #awetmuda #antijerawat #putih #mukabersih #flawless #kulitcerah #jerawatpasir #glowing #jerawatbadan #kulitberminyak #cantik #tipscantik #berkesandanselamat #ajwaastaxanthin

0

PROMOSI KAW NI! 🎉🎊 . Wajib cuba! Kalau mmg teringin nk kulit licin .. baru la kacak..tak nmpk brumur . Selesaikan Terus Semua: - Kulit cerah - Tiada Jerawat - Kulit segar & tak kusam - Kulit licin . AJWA ASTAXANTHIN ✅ Sesuai digunakan oleh lelaki dan wanita ✅ 6000x ganda lebih efektif drpd VitC ✅ Hilangkn jrawat dan parot jrawat dan jragat ✅ Lindung kuliit daripada sinar UV yg mnjadi punca kpd kuliit beminyak ✅ Menghilangkn tompok itam ✅ Membaiki kuliit kusam ✅ Mencerahkn kuliit gelap akibat sun burn ✅ Melembapkn kuliit . Sy nak berikan Offer Special untuk anda : . 1. Jimat RM150 daripada harga sebenar. 2. Free gift 5. Free postage . ======== ✔ DILULUSKAN KKM : MAL180106006NC ✔ Diluluskan Halal oleh JAKIM. Nombor Rujukkan: JAKIM/(S)/(22.00)/492/2/ 1 066-02/2018 . . Haaa tunggu apa lagi, jom tekan link kt bawah ni dan dapatkan PROMOSI ! 👇👇👇 http://www.wasap.my/60165676803/Ajwa.Astaxanthin #ajwa_astaxanthin.16 #AjwaAstaxantinHQ #poriberlubanghilang #jerawatkecut #obatjerawatdamamsara #sungaibuloh #jerawatkl #parutponbolehilang #ubatjerawat #bebasjerawat #jerawat #awetmuda #antijerawat #putih #mukabersih #flawless #kulitcerah #jerawatpasir #glowing #jerawatbadan #kulitberminyak #cantik #tipscantik #berkesandanselamat #ajwaastaxanthin

0