Tipsrumahtanggabahagia Photos on Instagram

See related and similar tags

korang taknak lesu, lemau,lapar masa puasa? dah cari booster alternatif untuk minum masa sahur? meh try kopi gorgeous. sumpah tak rugi kalau korg minum bulan puasa. badan bertenaga je. Wasap 0136354200 #kopijamu #kopiherba #gadisgorgeous #kopijamu #tipskurus #tipscantik #kurussihat #kurustanpadiet #kurustanpaubat #kurustanpabersenam #detox #keputihan #melancarkanhaid #sengugut #iktiarhamil #tipskurus #tipsrumahtanggabahagia #tipsbahagia #ketatmelekat #awetmuda #rinduyangterindah #anju #vivyyusof #aerilzafrel #jannanick #mirafilzah #dudukrumah #stayhome

0

korang taknak lesu, lemau,lapar masa puasa? dah cari booster alternatif untuk minum masa sahur? meh try kopi gorgeous. sumpah tak rugi kalau korg minum bulan puasa. badan bertenaga je. Wasap 0136354200 #kopijamu #kopiherba #gadisgorgeous #kopijamu #tipskurus #tipscantik #kurussihat #kurustanpadiet #kurustanpaubat #kurustanpabersenam #detox #keputihan #melancarkanhaid #sengugut #iktiarhamil #tipskurus #tipsrumahtanggabahagia #tipsbahagia #ketatmelekat #awetmuda #rinduyangterindah #anju #vivyyusof #aerilzafrel #jannanick #mirafilzah #dudukrumah #stayhome

0

korang taknak lesu, lemau,lapar masa puasa? dah cari booster alternatif untuk minum masa sahur? meh try kopi gorgeous. sumpah tak rugi kalau korg minum bulan puasa. badan bertenaga je. Wasap 0136354200 #kopijamu #kopiherba #gadisgorgeous #kopijamu #tipskurus #tipscantik #kurussihat #kurustanpadiet #kurustanpaubat #kurustanpabersenam #detox #keputihan #melancarkanhaid #sengugut #iktiarhamil #tipskurus #tipsrumahtanggabahagia #tipsbahagia #ketatmelekat #awetmuda #rinduyangterindah #anju #vivyyusof #aerilzafrel #jannanick #mirafilzah #dudukrumah #stayhome

0

korang taknak lesu, lemau,lapar masa puasa? dah cari booster alternatif untuk minum masa sahur? meh try kopi gorgeous. sumpah tak rugi kalau korg minum bulan puasa. badan bertenaga je. Wasap 0109030261 #kopijamu #kopiherba #gadisgorgeous #kopijamu #tipskurus #tipscantik #kurussihat #kurustanpadiet #kurustanpaubat #kurustanpabersenam #detox #keputihan #melancarkanhaid #sengugut #iktiarhamil #tipskurus #tipsrumahtanggabahagia #tipsbahagia #ketatmelekat #awetmuda #rinduyangterindah #anju #vivyyusof #aerilzafrel #jannanick #mirafilzah #dudukrumah #stayhome

0

korang taknak lesu, lemau,lapar masa puasa? dah cari booster alternatif untuk minum masa sahur? meh try kopi gorgeous. sumpah tak rugi kalau korg minum bulan puasa. badan bertenaga je. Wasap 0109030261 #kopijamu #kopiherba #gadisgorgeous #kopijamu #tipskurus #tipscantik #kurussihat #kurustanpadiet #kurustanpaubat #kurustanpabersenam #detox #keputihan #melancarkanhaid #sengugut #iktiarhamil #tipskurus #tipsrumahtanggabahagia #tipsbahagia #ketatmelekat #awetmuda #rinduyangterindah #anju #vivyyusof #aerilzafrel #jannanick #mirafilzah #dudukrumah #stayhome

0

PUNCA SUKAR HAMIL? Berat badan berlebihan. Hormon tak stabil dan byk lagi. Akak ni consume Gadis Gorgeous utk turunkan berat mana tau ada rezeki bila turunkan berat akak mengandung. . Dan Alhamdulillah dengan izin Allah setelah amalkan set Gadis Gorgeous akak disahkan mengandung. Ada x ada masalah sama? Biasanya klu yg ada masalah brt badan berlebihan doktor mmg akan cadangkan utk turunkan berat. Jom turunkan berat dgn Gadis Gorgeous.. #tipskurus #tipscantik #kurussihat #nurulwahid # #kurusrtanpaberlapar #kurustanpadiet #kurustanpabersenam #kurustanpaubat #detox #keputihan #melancarkanhaid #sengugut #iktiarhamil #tipskurus #tipsrumahtanggabahagia #tipsbahagia #ketatmelekat #awetmuda

0

Kenapa kena minum kopi gorgeous waktu pagi ? Untuk kenyangkan perut daripada berlapar Walaupun tak makan nasi yang banyak macam Sebelum ni energy tetap tip top 💪🏻 Kalau nak body slim Sebelum raya wajib Mulakan sekarang 🥰 #kopijamuherba #kopiherba #gadisgorgeos #gadisgorgeous #kopijamu #tipskurus #tipscantik #kurussihat #mirafilzah #rinduyangterindah #anju #kurustanpadiet #kurustanpabersenam #vivyyusoff #detox #keputihan #melancarkanhaid #sengugut #iktiarhamil #tipskurus #tipsrumahtanggabahagia #tipsbahagia #ketatmelekat #awetmuda - #regrann

0

Di antara keutamaan shalat Dhuha adalah:⁣⁣⁣ Pertama: Mengganti sedekah dengan seluruh persendian⁣⁣⁣ Kedua: Mendapat pahala haji dan umrah yang sempurna⁣⁣⁣ Ketiga: Menggugurkan Dosa⁣⁣⁣ Keempat: Meraih ghanimah atau keuntungan yang lebih cepat⁣⁣⁣ Kelima: Termasuk shalat awwabin (orang yang kembali taat)⁣⁣⁣ Keenam: Dibangunkan Rumah di Surga⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ Jika Bermanfaat Tekan 💜 dan Tag Teman, Sahabat atau Saudara kamu di Komentar, untuk saling mengingatkan dalam kebaikan.⁣⁣ ⁣⁣ Pastikan sudah Follow @suamiistrisamawa untuk update info menuju keluarga yang penuh ketentraman, kecintaan, dan karunia dari Allah, Insyaallah.⁣⁣ ⁣⁣ #suamiistrisamawa #keluargasamawa #suamiistri #tipspernikahan #pengantinmuslimah #pasanganromantis #wanitaindonesia #pernikahanislami #suamikusayang #keluargakecil #pernikahanidaman #siapnikah #calonistriidaman #suamibaik #keluargatercinta #keluargasakinahmawaddahwarahmah #istrisholihah #suamisholeh #pasangangasempurna #sakinahmawadahwarahmah #tipsrumahtanggabahagia #rumahtanggabahagiaselamanya #istriistriakhirzaman #istrisayangsuami #dhuha #dhuhatime #sholatdhuha

3

3 Cara Membeli Rumah Tanpa Riba . Semoga selalu dimudahkan dalam mendapatkan hunian terbaik dengan AMAN, HALAL, BERKAH dan Tanpa Ada RIBA. InsyaAllah. . . . Informasi lebih lanjut, hubungi : Call/WhatsApp : 082211117479 Website : www.pejuangrumahsyariah.com Youtube : ShariaMates . . . #tips #tipsmembelirumah #tipsrumahtanggabahagia #huniansyariah #aman #halal #berkah #tanpariba #rumahhalal #halalhome #propertysyariahbandung #shariamates #TipsShariaMates

0

.⁣ Tag Pak Suami di Komentar ya, biar nanti digandenga terus kalau lagi jalan-jalan. Apalagi kalau pas lagi belanja (Biar Gak Belok-Belok di Diskonan Gitu) 😍😍😍😍😍⁣⁣⁣⁣ .⁣ .⁣ 💐🌷Untuk tetap mendapatkan Tips dan Nasihat Suami-Istri setiap hari, Follow 😍😍⁣ -> @suamiistri.romantis⁣ -> @suamiistri.romantis⁣ .⁣ .⁣ .⁣ .⁣ ⁣⁣⁣.⁣ #istrisholehah #keluargacemara #istriidaman #keluargasakinah #istricerdas #sakinahmawaddahwarahmah #tipskeluarga #istrisholeha #keluargasakinahmawaddahwarahmah #tipsrumahtanggabahagia #suamiidaman #istrisolehah #keluargaislami #menikahbahagia #sakinahbersamamu #suamikusurgaku #kekasihhalal #suamiistribahagia #nasehatpernikahan #pasanganhalal #suamisholeh #nikahasik #istrikubidadariku

4

Awak pilih yg mana kopi @ coklat...😋😋 Dua2 boleh buat awak kurus tanpa sengaja tau...🥰🥰🥰 Tak kan tak jealous wei tengok testimony kita nie kuruihhh... #xspd #xsperfectdrink #xslatte #xsmocha #kuruscepat #xschoc #kurustanpaberlapar #kurustanpadiet #kurustanpaubat #ironikasih #duatakdircinta #rinduyangterindah #budaktebing #aerilzafrel #jannanick #azarazmi #mirafilzah #anju #vivyyusof #noradanish #intannajuwa #ctdk #tipsrumahtanggabahagia #dudukrumah #stayhome

0

Awak pilih yg mana kopi @ coklat...😋😋 Dua2 boleh buat awak kurus tanpa sengaja tau...🥰🥰🥰 Tak kan tak jealous wei tengok testimony kita nie kuruihhh... #xspd #xsperfectdrink #xslatte #xsmocha #kuruscepat #xschoc #kurustanpaberlapar #kurustanpadiet #kurustanpaubat #ironikasih #duatakdircinta #rinduyangterindah #budaktebing #aerilzafrel #jannanick #azarazmi #mirafilzah #anju #vivyyusof #noradanish #intannajuwa #ctdk #tipsrumahtanggabahagia #dudukrumah #stayhome

0

Sudah tau kalau suaminya ga peka, sudah tau kalau suami ga paham sama kode-kodean, tapi kenapa masih enggan bicara?🤔 Kenapa tidak minta bantuan langsung saat butuh? Kenapa malah melampiaskan kekesalan kepada yang lain, ngomel-ngomel ke anak, marah-marah sendiri ga jelas. Banting barang ini itu.😁 Kalau butuh bantuan suami, ayo bicara langsung! Jangan "konser sendiri" Bicaralah: "Bisa tolong bantu saya sebentar?" Yuk, belajar komunikasi efektif ke pasangan kita sendiri. 😉 - #tipsrumahtanggabahagia #rumahkusyurgaku #tipskomunikasi #suamiistri #bahagiaitudiciptakan #syukuritumembahagiakan #pasanganmuda #semangatbelajar

15

Nak kurus ! Pasti boleh. Tak susah pun minum je #XSPERFECTDRINK ni pagi n malam. . Sehari 2 kali mampu turunkan 30kilo tau. Bukan biasa2.. Sementara tengah promosi jom grab harini. Misi kurus 2020 bermulaaaa 💪🏻💪🏻 . Klik link kat bio. #xspd #xsperfectdrink #xslatte #xsmocha #kuruscepat #kurustanpaberlapar #kurustanpadiet #kurustanpaubat #kurustanpasenaman #ketatkanmissv #jujurlahnikahiaku #duatakdircinta #maaftakindah #seindahtujuhwarnapelangi #bukankahwinpaksa #syafiqkyle #aerilzafrel #azleekhairi #azarazmi #mirafilzah #uyainaarshad #seanlee #noradanish #jannanick #bclsinclair #tipsrumahtanggabahagia #tipskurus #seindahtunjuhpelangi

0

Nak kurus ! Pasti boleh. Tak susah pun minum je #XSPERFECTDRINK ni pagi n malam. . Sehari 2 kali mampu turunkan 30kilo tau. Bukan biasa2.. Sementara tengah promosi jom grab harini. Misi kurus 2020 bermulaaaa 💪🏻💪🏻 . Klik link kat bio. #xspd #xsperfectdrink #xslatte #xsmocha #kuruscepat #kurustanpaberlapar #kurustanpadiet #kurustanpaubat #kurustanpasenaman #ketatkanmissv #jujurlahnikahiaku #duatakdircinta #maaftakindah #seindahtujuhwarnapelangi #bukankahwinpaksa #syafiqkyle #aerilzafrel #azleekhairi #azarazmi #mirafilzah #uyainaarshad #seanlee #noradanish #jannanick #bclsinclair #tipsrumahtanggabahagia #tipskurus #seindahtunjuhpelangi

0

Kenapa kena minum kopi gorgeous waktu pagi ? Untuk kenyangkan perut daripada berlapar Walaupun tak makan nasi yang banyak macam Sebelum ni energy tetap tip top 💪🏻 Kalau nak body slim Sebelum raya wajib Mulakan sekarang 🥰 #kopijamuherba #kopiherba #gadisgorgeos #gadisgorgeous #kopijamu #tipskurus #tipscantik #kurussihat #mirafilzah #rinduyangterindah #anju #kurustanpadiet #kurustanpabersenam #vivyyusoff #detox #keputihan #melancarkanhaid #sengugut #iktiarhamil #tipskurus #tipsrumahtanggabahagia #tipsbahagia #ketatmelekat #awetmuda

0

Kenapa kena minum kopi gorgeous waktu pagi ? Untuk kenyangkan perut daripada berlapar Walaupun tak makan nasi yang banyak macam Sebelum ni energy tetap tip top 💪🏻 Kalau nak body slim Sebelum raya wajib Mulakan sekarang 🥰 #kopijamuherba #kopiherba #gadisgorgeos #gadisgorgeous #kopijamu #tipskurus #tipscantik #kurussihat #mirafilzah #rinduyangterindah #anju #kurustanpadiet #kurustanpabersenam #vivyyusoff #detox #keputihan #melancarkanhaid #sengugut #iktiarhamil #tipskurus #tipsrumahtanggabahagia #tipsbahagia #ketatmelekat #awetmuda

0

3 Tips Membeli Rumah Agar Tidak Kena Tipu. . Semoga selalu dimudahkan dalam mendapatkan hunian terbaik dengan AMAN, HALAL, BERKAH dan Tanpa Ada RIBA. InsyaAllah. . . . Informasi lebih lanjut, hubungi : Call/WhatsApp : 0822-1111-7479 Website : www.pejuangrumahsyariah.com Youtube : ShariaMates . . . #tips #tipsmembelirumah #tipsrumahtanggabahagia #huniansyariah #aman #halal #berkah #tanpariba #rumahhalal #halalhome #propertysyariahbandung #shariamates #TipsShariaMates

1

💢MALU ORG KATA PAKAI BAJU NK TECABUT BUTANG 💢 TULA ORG SURUH TRY TANAK TRY ... . Power sangat minuman ni sampai kurus melidi dah ada beribu testimoni kesan seawal 8 jam❗ . membakar lemak kaw kaw di peha, perut, punggung, lengan ❗ . Sesuai utk gemuk lemak, gemuk air, gemuk daging lelaki, perempuan semua boleh ‼️ Ibu menyusu pon boleh. Dah la murah, menjadi pulak.. jom kurus melidi..whatsapp cepat stok terhad Tekan Link Di Bio Terus . #xspd #xsperfectdrink #xslatte #xsmocha #kuruscepat #kurustanpaberlapar #kurustanpadiet #kurustanpaubat #kurustanpasenaman #ketatkanmissv #jujurlahnikahiaku #duatakdircinta #maaftakindah #seindahtujuhwarnapelangi #bukankahwinpaksa #syafiqkyle #aerilzafrel #azleekhairi #azarazmi #mirafilzah #uyainaarshad #seanlee #noradanish #jannanick #bclsinclair #tipsrumahtanggabahagia #tipskurus

0

Kenapa kena minum kopi gorgeous waktu pagi ? Untuk kenyangkan perut daripada berlapar Walaupun tak makan nasi yang banyak macam Sebelum ni energy tetap tip top 💪🏻 Kalau nak body slim Sebelum raya wajib Mulakan sekarang 🥰 #kopijamuherba #kopiherba #gadisgorgeos #gadisgorgeous #kopijamu #tipskurus #tipscantik #kurussihat #mirafilzah #rinduyangterindah #anju #kurustanpadiet #kurustanpabersenam #vivyyusoff #detox #keputihan #melancarkanhaid #sengugut #iktiarhamil #tipskurus #tipsrumahtanggabahagia #tipsbahagia #ketatmelekat #awetmuda

0

Kenapa kena minum kopi gorgeous waktu pagi ? Untuk kenyangkan perut daripada berlapar Walaupun tak makan nasi yang banyak macam Sebelum ni energy tetap tip top 💪🏻 Kalau nak body slim Sebelum raya wajib Mulakan sekarang 🥰 #kopijamuherba #kopiherba #gadisgorgeos #gadisgorgeous #kopijamu #tipskurus #tipscantik #kurussihat #mirafilzah #rinduyangterindah #anju #kurustanpadiet #kurustanpabersenam #vivyyusoff #detox #keputihan #melancarkanhaid #sengugut #iktiarhamil #tipskurus #tipsrumahtanggabahagia #tipsbahagia #ketatmelekat #awetmuda

0

Kenapa kena minum kopi gorgeous waktu pagi ? Untuk kenyangkan perut daripada berlapar Walaupun tak makan nasi yang banyak macam Sebelum ni energy tetap tip top 💪🏻 Kalau nak body slim Sebelum raya wajib Mulakan sekarang 🥰 #kopijamuherba #kopiherba #gadisgorgeos #gadisgorgeous #kopijamu #tipskurus #tipscantik #kurussihat #mirafilzah #rinduyangterindah #anju #kurustanpadiet #kurustanpabersenam #vivyyusoff #detox #keputihan #melancarkanhaid #sengugut #iktiarhamil #tipskurus #tipsrumahtanggabahagia #tipsbahagia #ketatmelekat #awetmuda

0

KEBAIKAN XS PERFECT DRINK . ☑️Membantu menurunkan berat badan ☑️Membantu melangsingkan tubuh badan ☑️Membantu melancarkan proses pembuangan air besar / sembelit ☑️Membantu proses detox badan ☑️Membantu meningkatkan metabolisme badan ☑️Membantu mencantikkan & menganjalkan kulit ☑️Membantu memberi rasa kenyang lebih lama ☑️Membantu mengawal selera makan ☑️Membantu membekalkan tenaga ☑️ Merapatkan Miss V wanita ☑️ Menganjalkan payudara wanita ☑️ Melancarkan Haid ☑️ Mengurangkan keguguran rambut . Kopi paling terbaik buat masa terkini👍🏻👍🏻 . Berminat terus wasap 😍 . https://api.whatsapp.com/send?phone=60168250840&text=xsperfect #xspd #xsperfectdrink #xslatte #xsmocha #kuruscepat #kurustanpaberlapar #kurustanpadiet #kurustanpaubat #kurustanpasenaman #ketatkanmissv #jujurlahnikahiaku #duatakdircinta #maaftakindah #seindahtujuhwarnapelangi #bukankahwinpaksa #syafiqkyle #aerilzafrel #azleekhairi #azarazmi #mirafilzah #uyainaarshad #seanlee #noradanish #jannanick #bclsinclair #tipsrumahtanggabahagia #tipskurus #seindahtunjuhpelangi

0

KEBAIKAN XS PERFECT DRINK . ☑️Membantu menurunkan berat badan ☑️Membantu melangsingkan tubuh badan ☑️Membantu melancarkan proses pembuangan air besar / sembelit ☑️Membantu proses detox badan ☑️Membantu meningkatkan metabolisme badan ☑️Membantu mencantikkan & menganjalkan kulit ☑️Membantu memberi rasa kenyang lebih lama ☑️Membantu mengawal selera makan ☑️Membantu membekalkan tenaga ☑️ Merapatkan Miss V wanita ☑️ Menganjalkan payudara wanita ☑️ Melancarkan Haid ☑️ Mengurangkan keguguran rambut . Kopi paling terbaik buat masa terkini👍🏻👍🏻 . Berminat terus wasap 😍 . https://api.whatsapp.com/send?phone=60168250840&text=xsperfect #xspd #xsperfectdrink #xslatte #xsmocha #kuruscepat #kurustanpaberlapar #kurustanpadiet #kurustanpaubat #kurustanpasenaman #ketatkanmissv #jujurlahnikahiaku #duatakdircinta #maaftakindah #seindahtujuhwarnapelangi #bukankahwinpaksa #syafiqkyle #aerilzafrel #azleekhairi #azarazmi #mirafilzah #uyainaarshad #seanlee #noradanish #jannanick #bclsinclair #tipsrumahtanggabahagia #tipskurus #seindahtunjuhpelangi

0

Xs premium coklat. Gabungan fungsi xs mocha + latte 3x ganda berkesan. 1 sachet sehari je dh cukup. PREMIUM. LIMITED EDITION. EXCLUSIVE. . Dia tak selalu ada. Once sold out lama ckt kena tunggu dia ada semula 😁 1 box RM99 20 sachet Nak order klik link di bio #xspd #xsperfectdrink #xslatte #xsmocha #kuruscepat #xschoc #kurustanpaberlapar #kurustanpadiet #kurustanpaubat #kurustanpasenaman #ketatkanmissv #ironikasih #duatakdircinta #rinduyangterindah #rinduyangterindah #budaktebing #aerilzafrel #jannanick #azarazmi #mirafilzah #anju #vivyyusoff #noradanish #intannajuwa #ctdk #tipsrumahtanggabahagia #tipskurus

0

Xs premium coklat. Gabungan fungsi xs mocha + latte 3x ganda berkesan. 1 sachet sehari je dh cukup. PREMIUM. LIMITED EDITION. EXCLUSIVE. . Dia tak selalu ada. Once sold out lama ckt kena tunggu dia ada semula 😁 1 box RM99 20 sachet Nak order klik link di bio #xspd #xsperfectdrink #xslatte #xsmocha #kuruscepat #xschoc #kurustanpaberlapar #kurustanpadiet #kurustanpaubat #kurustanpasenaman #ketatkanmissv #ironikasih #duatakdircinta #rinduyangterindah #rinduyangterindah #budaktebing #aerilzafrel #jannanick #azarazmi #mirafilzah #anju #vivyyusoff #noradanish #intannajuwa #ctdk #tipsrumahtanggabahagia #tipskurus

0

Xs premium chocolate. Sedap wakkkk. Tak payah tambah gula. Tak payah tambah susu. . 1 sachet xs coklat tu isi 150ml air panas. Minum panas boleh. Sejuk pun bolehh. . Mmg lemak2 gitu rasa dia ya Allah xblh nak describe sedap dia mcm mana. Minum nikmat. Pastu rasakan dia bakar lemak korang dgn dgt efektif. . Sekotak RM99 Free shaker Ada 20 sachet Sehari 1 sachet dah memadai utk bakar lemak. #xspd #xsperfectdrink #xslatte #xsmocha #kuruscepat #xschoc #kurustanpaberlapar #kurustanpadiet #kurustanpaubat #kurustanpasenaman #ketatkanmissv #ironikasih #duatakdircinta #rinduyangterindah #rinduyangterindah #budaktebing #aerilzafrel #jannanick #azarazmi #mirafilzah #anju #vivyyusoff #noradanish #intannajuwa #ctdk #tipsrumahtanggabahagia #tipskurus

0

Beberapa pelajaran dari nikah yang perlu dipahami bagi setiap yang ingin berumah tangga atau sudah berumah tangga.⁣⁣ ⁣⁣ Tujuan berkeluarga: senang dirasakan bareng, susah dirasakan bareng. Itulah hikmah dari doa yang diajarkan Nabi shallallahu ‘alaihi wa sallamkepada pengantin: Barakallahu laka wa baraka ‘alaika wa jama’a bainakumaa fii khoir … (Semoga Allah berkahi engkau dalam senang maupun susah, semoga Allah kumpulkan kalian berdua dalam kebaikan.)⁣⁣ ⁣⁣ Suami harus memperhatikan nafkah pada istri melihat pada dua keadaan: kebutuhan istri kemampuan suami.⁣⁣ ⁣⁣ Istri hendaklah banyak bersyukur pada pemberian suami sekecil apa pun itu. Ingatlah, wanita itu banyak masuk neraka, cuma lantaran banyak protes dan kurang bersyukur pada pemberian suami.⁣⁣ ⁣⁣ Kewajiban istri terbesar adalah taat pada suami. Dalam rumah tangga, harus saling mengajak dalam kebaikan dan mengingatkan ketika ada kekeliruan.⁣⁣ ⁣⁣ Semoga keluarga kita menjadi keluarga sakinah, mawaddah wa rahmah. Aamiin⁣⁣ ⁣⁣ Jika kamu suka Tekan 💜 dan Tag Teman, Sahabat, dan Saudara Muslimah kamu di komentar, untuk saling ingat mengingatkan dalam kebaikan Mom.⁣⁣ ⁣⁣ Pastikan sudah Follow @istricantikqu untuk mendapatkan update tips kecantikan, parenting islami, tausiyah dan info terbaru untuk wanita muslimah dan keluarga bahagia⁣⁣ ⁣⁣ #istricantikqu #istricantik #istrisholehah #wanitaindonesia #catatanmuslimah #dakwahmuslimah #sakinah #pernikahan #suamiku #muslimahcantik #istri #keluargasakinah #suamikusyurgaku #pasanganharmonis #nikahasyik #pasanganmuda #pasanganbahagia #suamiidaman #yuknikah #suamisholeh #keluargaceria #tipsrumahtanggabahagia #suamiistriduniaakhirat

25

*INFO XS PREMIUM CHOCOLATE* 👉🏻Minum 1 sachet sehari pun dh cukup. Minum pagi sebelum breakfast / malam sebelum tidur. (Digalakkan sebelum tidur sbb hot chocolate bagus utk tidur yg lena) 👉🏻nak minum 2 sachet sehari boleh ke? boleh je. Ambil pg n sebelum tidur. Mmg akan lg cepat kesan. Bykkan mnum air kosong sbb pembakaran lemak jadi kuasa kuda gituhhh😁 👉🏻boleh minum panas or dgn ais 👉🏻period boleh minum? Tak digalakkan sbb xs premium panas. Takut ganggu period 👉🏻ibu menyusu boleh minum? Klu baby bawah 6 bulan Tak boleh sbb xs choc ni panas dan ada fibre. Kesan bakar lemak dia 2x ganda. Takut effect pada baby yg belum ambil makanan pejal. Lepas 6 bulan boleh. Klu menyusu bawah 6 bulan dicadangkan ambil xs latte. 👉🏻Darah tinggi or darah rendah boleh minum? TAK BOLEH. Sbb panas takut mereka pening n rasa nak pitam. 👉🏻pesakit2 kronik tak boleh minum yaaaa . . Info lanjut klik link di bio. https://api.whatsapp.com/send?phone=60168250840&text=xsperfect #xspd #xsperfectdrink #xslatte #xsmocha #kuruscepat #kurustanpaberlapar #kurustanpadiet #kurustanpaubat #kurustanpasenaman #ketatkanmissv #jujurlahnikahiaku #duatakdircinta #maaftakindah #seindahtujuhwarnapelangi #bukankahwinpaksa #syafiqkyle #aerilzafrel #azleekhairi #azarazmi #mirafilzah #uyainaarshad #seanlee #noradanish #jannanick #bclsinclair #tipsrumahtanggabahagia #tipskurus #seindahtunjuhpelangi

0

*INFO XS PREMIUM CHOCOLATE* 👉🏻Minum 1 sachet sehari pun dh cukup. Minum pagi sebelum breakfast / malam sebelum tidur. (Digalakkan sebelum tidur sbb hot chocolate bagus utk tidur yg lena) 👉🏻nak minum 2 sachet sehari boleh ke? boleh je. Ambil pg n sebelum tidur. Mmg akan lg cepat kesan. Bykkan mnum air kosong sbb pembakaran lemak jadi kuasa kuda gituhhh😁 👉🏻boleh minum panas or dgn ais 👉🏻period boleh minum? Tak digalakkan sbb xs premium panas. Takut ganggu period 👉🏻ibu menyusu boleh minum? Klu baby bawah 6 bulan Tak boleh sbb xs choc ni panas dan ada fibre. Kesan bakar lemak dia 2x ganda. Takut effect pada baby yg belum ambil makanan pejal. Lepas 6 bulan boleh. Klu menyusu bawah 6 bulan dicadangkan ambil xs latte. 👉🏻Darah tinggi or darah rendah boleh minum? TAK BOLEH. Sbb panas takut mereka pening n rasa nak pitam. 👉🏻pesakit2 kronik tak boleh minum yaaaa . . Info lanjut klik link di bio. https://api.whatsapp.com/send?phone=60168250840&text=xsperfect #xspd #xsperfectdrink #xslatte #xsmocha #kuruscepat #kurustanpaberlapar #kurustanpadiet #kurustanpaubat #kurustanpasenaman #ketatkanmissv #jujurlahnikahiaku #duatakdircinta #maaftakindah #seindahtujuhwarnapelangi #bukankahwinpaksa #syafiqkyle #aerilzafrel #azleekhairi #azarazmi #mirafilzah #uyainaarshad #seanlee #noradanish #jannanick #bclsinclair #tipsrumahtanggabahagia #tipskurus #seindahtunjuhpelangi

0

3 Alasan Konsumen Membeli di Perumahan Syariah. . Apakah anda salah satunya ? . Semoga selalu dimudahkan dalam mendapatkan hunian terbaik dengan AMAN, HALAL, BERKAH dan Tanpa Ada RIBA. InsyaAllah. . . . Informasi lebih lanjut, hubungi : Call/WhatsApp : 082211117479 Website : www.pejuangrumahsyariah.com Youtube : ShariaMates . . . #tips #tipsmembelirumah #tipsrumahtanggabahagia #huniansyariah #aman #halal #berkah #tanpariba #rumahhalal #halalhome #propertysyariahbandung #shariamates #TipsShariaMates

0

korang taknak lesu, lemau,lapar masa puasa? dah cari booster alternatif untuk minum masa sahur? meh try kopi gorgeous. sumpah tak rugi kalau korg minum bulan puasa. badan bertenaga je. Wasap 01137658744 #kopijamuherba #kopiherba #gadisgorgeos #gadisgorgeous #kopijamu #tipskurus #tipscantik #kurussihat #mirafilzah #rinduyangterindah #kurusrtanpaberlapar #kurustanpadiet #kurustanpabersenam #kurustanpaubat #detox #keputihan #melancarkanhaid #sengugut #iktiarhamil #tipskurus #tipsrumahtanggabahagia #tipsbahagia #ketatmelekat #awetmuda

0

korang taknak lesu, lemau,lapar masa puasa? dah cari booster alternatif untuk minum masa sahur? meh try kopi gorgeous. sumpah tak rugi kalau korg minum bulan puasa. badan bertenaga je. Wasap 01137658744 #kopijamuherba #kopiherba #gadisgorgeos #gadisgorgeous #kopijamu #tipskurus #tipscantik #kurussihat #mirafilzah #rinduyangterindah #kurusrtanpaberlapar #kurustanpadiet #kurustanpabersenam #kurustanpaubat #detox #keputihan #melancarkanhaid #sengugut #iktiarhamil #tipskurus #tipsrumahtanggabahagia #tipsbahagia #ketatmelekat #awetmuda

0

korang taknak lesu, lemau,lapar masa puasa? dah cari booster alternatif untuk minum masa sahur? meh try kopi gorgeous. sumpah tak rugi kalau korg minum bulan puasa. badan bertenaga je. Wasap 01137658744 #kopijamuherba #kopiherba #gadisgorgeos #gadisgorgeous #kopijamu #tipskurus #tipscantik #kurussihat #mirafilzah #rinduyangterindah #kurusrtanpaberlapar #kurustanpadiet #kurustanpabersenam #kurustanpaubat #detox #keputihan #melancarkanhaid #sengugut #iktiarhamil #tipskurus #tipsrumahtanggabahagia #tipsbahagia #ketatmelekat #awetmuda

0

Bukan kopi biasye biasye ya.. kopi jamu gadis gorgeous mempunyai 30 herba terpilih antaranya kacip fatimah, akar serapat, madu, delima, halba, saffton, kismis, dan 23 herba lain yang bermutu tinggi. Antara khasiat kopi jamu gadia gorgeous adalah dapat: • Menaikkan metabolisme • Sekat selera makan • Kenyang lebih lama • Lawas membuang tidak cirit • Detox ,mengeluarkan toksin dalam badan. • Menaikkan aset-aset dalaman wanita • Menaikkan gairah • Cantikkan kulit ,lebih lembut ,lembab & putih • Anti Aging • Mengurangi keputihan • Merapatkan, menegangkan otot-otot vagina • Melancarkan haid • Mencegah senggugut • Sihatkan rahim • Membantu melambatkan monopouse • Membantu memperbaiki sistem hormon • Cergas, bertenaga, tidak letih & mengantuk • Lab test No sibutramin LULUS LAB TEST LULUS KKM Nak KURUS PUTIH MONTOK KETAT MELEKAT. . #kopijamuherba #kopiherba #gadisgorgeos #gadisgorgeous #kopijamu #tipskurus #tipscantik #kurussihat #kurusrtanpaberlapar #kurustanpadiet #kurustanpabersenam #kurustanpaubat #detox #keputihan #melancarkanhaid #sengugut #iktiarhamil #tipskurus #tipsrumahtanggabahagia #tipsbahagia #ketatmelekat #awetmuda #agentwanted #stokiswanted

0

Terbaik dari #GadisG0rge0us Aset mantap dambaan wanita Berat badan berlebihan. Hormon tak stabil dan byk lagi. 📲Www.wasap.my/60179162585/GGig #tipskurus #tipscantik #kurussihat #kurusrtanpaberlapar #kurustanpadiet #kurustanpabersenam #kurustanpaubat #detox #keputihan #melancarkanhaid #sengugut #iktiarhamil #tipskurus #awetmuda #tipsrumahtanggabahagia #tipsbahagia #ketatmelekat

0

Terbaik dari #GadisG0rge0us Aset mantap dambaan wanita Berat badan berlebihan. Hormon tak stabil dan byk lagi. 📲Www.wasap.my/60179162585/GGig #tipskurus #tipscantik #kurussihat #kurusrtanpaberlapar #kurustanpadiet #kurustanpabersenam #kurustanpaubat #detox #keputihan #melancarkanhaid #sengugut #iktiarhamil #tipskurus #awetmuda #tipsrumahtanggabahagia #tipsbahagia #ketatmelekat

0

Terbaik dari #GadisG0rge0us Aset mantap dambaan wanita Berat badan berlebihan. Hormon tak stabil dan byk lagi. 📲Www.wasap.my/60179162585/GGig #tipskurus #tipscantik #kurussihat #kurusrtanpaberlapar #kurustanpadiet #kurustanpabersenam #kurustanpaubat #detox #keputihan #melancarkanhaid #sengugut #iktiarhamil #tipskurus #awetmuda #tipsrumahtanggabahagia #tipsbahagia #ketatmelekat

0

Terbaik dari #GadisG0rge0us Aset mantap dambaan wanita Berat badan berlebihan. Hormon tak stabil dan byk lagi. 📲Www.wasap.my/60179162585/GGig #tipskurus #tipscantik #kurussihat #kurusrtanpaberlapar #kurustanpadiet #kurustanpabersenam #kurustanpaubat #detox #keputihan #melancarkanhaid #sengugut #iktiarhamil #tipskurus #awetmuda #tipsrumahtanggabahagia #tipsbahagia #ketatmelekat

0

Terbaik dari #GadisG0rge0us Aset mantap dambaan wanita Berat badan berlebihan. Hormon tak stabil dan byk lagi. 📲Www.wasap.my/60179162585/GGig #tipskurus #tipscantik #kurussihat #kurusrtanpaberlapar #kurustanpadiet #kurustanpabersenam #kurustanpaubat #detox #keputihan #melancarkanhaid #sengugut #iktiarhamil #tipskurus #awetmuda #tipsrumahtanggabahagia #tipsbahagia #ketatmelekat

0

Terbaik dari #GadisG0rge0us Aset mantap dambaan wanita Berat badan berlebihan. Hormon tak stabil dan byk lagi. 📲Www.wasap.my/60179162585/GGig #tipskurus #tipscantik #kurussihat #kurusrtanpaberlapar #kurustanpadiet #kurustanpabersenam #kurustanpaubat #detox #keputihan #melancarkanhaid #sengugut #iktiarhamil #tipskurus #awetmuda #tipsrumahtanggabahagia #tipsbahagia #ketatmelekat

0

Nak kurus nak ketatkan miss v nak montok nak kulit cerah tapi bajet takde? ye la bajet dah banyak habis beli ke barang pencegahan/preparation covid19 kan. dalam masa sama, nak kurus, nak sehat, nak cerah dan nak elak penyakit. yela raya pun dah xlama, xkan nak selamanya buncit kan? xpe kita ada jual kopi gorgeous 4in1 jimat ! Tak payah beli banyak produk dalam 1kotak ni boleh selesaikan masalah awak tau.. #kopijamuherba #kopiherba #gadisgorgeos #gadisgorgeous #kopijamu #tipskurus #tipscantik #kurussihat #mirafilzah #rinduyangterindah #kurusrtanpaberlapar #kurustanpadiet #kurustanpabersenam #kurustanpaubat #detox #keputihan #melancarkanhaid #sengugut #iktiarhamil #tipskurus #tipsrumahtanggabahagia #tipsbahagia #ketatmelekat #awetmuda

0

Nak kurus nak ketatkan miss v nak montok nak kulit cerah tapi bajet takde? ye la bajet dah banyak habis beli ke barang pencegahan/preparation covid19 kan. dalam masa sama, nak kurus, nak sehat, nak cerah dan nak elak penyakit. yela raya pun dah xlama, xkan nak selamanya buncit kan? xpe kita ada jual kopi gorgeous 4in1 jimat ! Tak payah beli banyak produk dalam 1kotak ni boleh selesaikan masalah awak tau.. #kopijamuherba #kopiherba #gadisgorgeos #gadisgorgeous #kopijamu #tipskurus #tipscantik #kurussihat #mirafilzah #rinduyangterindah #kurusrtanpaberlapar #kurustanpadiet #kurustanpabersenam #kurustanpaubat #detox #keputihan #melancarkanhaid #sengugut #iktiarhamil #tipskurus #tipsrumahtanggabahagia #tipsbahagia #ketatmelekat #awetmuda

0

Nak kurus nak ketatkan miss v nak montok nak kulit cerah tapi bajet takde? ye la bajet dah banyak habis beli ke barang pencegahan/preparation covid19 kan. dalam masa sama, nak kurus, nak sehat, nak cerah dan nak elak penyakit. yela raya pun dah xlama, xkan nak selamanya buncit kan? xpe kita ada jual kopi gorgeous 4in1 jimat ! Tak payah beli banyak produk dalam 1kotak ni boleh selesaikan masalah awak tau.. #kopijamuherba #kopiherba #gadisgorgeos #gadisgorgeous #kopijamu #tipskurus #tipscantik #kurussihat #mirafilzah #rinduyangterindah #kurusrtanpaberlapar #kurustanpadiet #kurustanpabersenam #kurustanpaubat #detox #keputihan #melancarkanhaid #sengugut #iktiarhamil #tipskurus #tipsrumahtanggabahagia #tipsbahagia #ketatmelekat #awetmuda

0

PUNCA SUKAR HAMIL? Berat badan berlebihan. Hormon tak stabil dan byk lagi. Akak ni consume Gadis Gorgeous utk turunkan berat mana tau ada rezeki bila turunkan berat akak mengandung. . Dan Alhamdulillah dengan izin Allah setelah amalkan set Gadis Gorgeous akak disahkan mengandung. Ada x ada masalah sama? Biasanya klu yg ada masalah brt badan berlebihan doktor mmg akan cadangkan utk turunkan berat. Jom turunkan berat dgn Gadis Gorgeous.. #tipskurus #tipscantik #kurussihat #nurulwahid # #kurusrtanpaberlapar #kurustanpadiet #kurustanpabersenam #kurustanpaubat #detox #keputihan #melancarkanhaid #sengugut #iktiarhamil #tipskurus #tipsrumahtanggabahagia #tipsbahagia #ketatmelekat #awetmuda

0

PUNCA SUKAR HAMIL? Berat badan berlebihan. Hormon tak stabil dan byk lagi. Akak ni consume Gadis Gorgeous utk turunkan berat mana tau ada rezeki bila turunkan berat akak mengandung. . Dan Alhamdulillah dengan izin Allah setelah amalkan set Gadis Gorgeous akak disahkan mengandung. Ada x ada masalah sama? Biasanya klu yg ada masalah brt badan berlebihan doktor mmg akan cadangkan utk turunkan berat. Jom turunkan berat dgn Gadis Gorgeous.. #tipskurus #tipscantik #kurussihat #nurulwahid # #kurusrtanpaberlapar #kurustanpadiet #kurustanpabersenam #kurustanpaubat #detox #keputihan #melancarkanhaid #sengugut #iktiarhamil #tipskurus #tipsrumahtanggabahagia #tipsbahagia #ketatmelekat #awetmuda

0