Topokkihalal Photos on Instagram

See related and similar tags

Open order topokki dengan berbagai varian. Ready setiap minggu. Bisa COD area Blitar Varian topokki : Topokki Original (Tteok+Sosis+Dimsum Goreng) 18.000 Topokki Komplit (Tteok+Sosis+Dimsum Goreng+Chicken Crispy+Keju) 26.000 Topokki Dimsum (Tteok+Sosis+Dimsum Goreng) 23.000 Topokki Keju (Tteok+Sosis+Dimsum Goreng+Keju) 21.000 Topokki Dimsum Keju (Tteok+Sosis+Dimsum Goreng+Keju) 23.000 Topokki Chicken (Tteok+Sosis+Dimsum Goreng+Chicken Crispy) 23.000 Spicy Chicken Wing 23.000 Yuk kak gercep dijamin nagihhhhh #novitacellularkademangan #novitaolshop24 #topokki #topokkimurah #topokkihalal #topokkikekinian #topokkiinstan #tapokkicheese #topokkienak #topokkiblitar #topokkipedas #spicywings #spicychicken #spicychickenwings

0

Open order topokki dengan berbagai varian. Ready setiap minggu. Bisa COD area Blitar Varian topokki : Topokki Original (Tteok+Sosis+Dimsum Goreng) 18.000 Topokki Komplit (Tteok+Sosis+Dimsum Goreng+Chicken Crispy+Keju) 26.000 Topokki Dimsum (Tteok+Sosis+Dimsum Goreng) 23.000 Topokki Keju (Tteok+Sosis+Dimsum Goreng+Keju) 21.000 Topokki Dimsum Keju (Tteok+Sosis+Dimsum Goreng+Keju) 23.000 Topokki Chicken (Tteok+Sosis+Dimsum Goreng+Chicken Crispy) 23.000 Spicy Chicken Wing 23.000 Yuk kak gercep dijamin nagihhhhh #novitacellularkademangan #novitaolshop24 #topokki #topokkimurah #topokkihalal #topokkikekinian #topokkiinstan #tapokkicheese #topokkienak #topokkiblitar #topokkipedas #spicywings #spicychicken #spicychickenwings

0

Open order topokki dengan berbagai varian. Ready setiap minggu. Bisa COD area Blitar Varian topokki : Topokki Original (Tteok+Sosis+Dimsum Goreng) 18.000 Topokki Komplit (Tteok+Sosis+Dimsum Goreng+Chicken Crispy+Keju) 26.000 Topokki Dimsum (Tteok+Sosis+Dimsum Goreng) 23.000 Topokki Keju (Tteok+Sosis+Dimsum Goreng+Keju) 21.000 Topokki Dimsum Keju (Tteok+Sosis+Dimsum Goreng+Keju) 23.000 Topokki Chicken (Tteok+Sosis+Dimsum Goreng+Chicken Crispy) 23.000 Spicy Chicken Wing 23.000 Yuk kak gercep dijamin nagihhhhh #novitacellularkademangan #novitaolshop24 #topokki #topokkimurah #topokkihalal #topokkikekinian #topokkiinstan #tapokkicheese #topokkienak #topokkiblitar #topokkipedas #spicywings #spicychicken #spicychickenwings

0

Open order topokki dengan berbagai varian. Ready setiap minggu. Bisa COD area Blitar Varian topokki : Topokki Original (Tteok+Sosis+Dimsum Goreng) 18.000 Topokki Komplit (Tteok+Sosis+Dimsum Goreng+Chicken Crispy+Keju) 26.000 Topokki Dimsum (Tteok+Sosis+Dimsum Goreng) 23.000 Topokki Keju (Tteok+Sosis+Dimsum Goreng+Keju) 21.000 Topokki Dimsum Keju (Tteok+Sosis+Dimsum Goreng+Keju) 23.000 Topokki Chicken (Tteok+Sosis+Dimsum Goreng+Chicken Crispy) 23.000 Spicy Chicken Wing 23.000 Yuk kak gercep dijamin nagihhhhh #novitacellularkademangan #novitaolshop24 #topokki #topokkimurah #topokkihalal #topokkikekinian #topokkiinstan #tapokkicheese #topokkienak #topokkiblitar #topokkipedas #spicywings #spicychicken #spicychickenwings

0

Open order topokki dengan berbagai varian. Ready setiap minggu. Bisa COD area Blitar Varian topokki : Topokki Original (Tteok+Sosis+Dimsum Goreng) 18.000 Topokki Komplit (Tteok+Sosis+Dimsum Goreng+Chicken Crispy+Keju) 26.000 Topokki Dimsum (Tteok+Sosis+Dimsum Goreng) 23.000 Topokki Keju (Tteok+Sosis+Dimsum Goreng+Keju) 21.000 Topokki Dimsum Keju (Tteok+Sosis+Dimsum Goreng+Keju) 23.000 Topokki Chicken (Tteok+Sosis+Dimsum Goreng+Chicken Crispy) 23.000 Spicy Chicken Wing 23.000 Yuk kak gercep dijamin nagihhhhh #novitacellularkademangan #novitaolshop24 #topokki #topokkimurah #topokkihalal #topokkikekinian #topokkiinstan #tapokkicheese #topokkienak #topokkiblitar #topokkipedas #spicywings #spicychicken #spicychickenwings

0

Open order topokki dengan berbagai varian. Ready setiap minggu. Bisa COD area Blitar Varian topokki : Topokki Original (Tteok+Sosis+Dimsum Goreng) 18.000 Topokki Komplit (Tteok+Sosis+Dimsum Goreng+Chicken Crispy+Keju) 26.000 Topokki Dimsum (Tteok+Sosis+Dimsum Goreng) 23.000 Topokki Keju (Tteok+Sosis+Dimsum Goreng+Keju) 21.000 Topokki Dimsum Keju (Tteok+Sosis+Dimsum Goreng+Keju) 23.000 Topokki Chicken (Tteok+Sosis+Dimsum Goreng+Chicken Crispy) 23.000 Spicy Chicken Wing 23.000 Yuk kak gercep dijamin nagihhhhh #novitacellularkademangan #novitaolshop24 #topokki #topokkimurah #topokkihalal #topokkikekinian #topokkiinstan #tapokkicheese #topokkienak #topokkiblitar #topokkipedas #spicywings #spicychicken #spicychickenwings

0

Malam2 ni makan ramen topokki sedap nyeee 🤤🤤🤤 . Senang saja nak masak guna Rice Cake Jongga & Topokki Express Paste 🥰 . Boleh WhatsApp utk order, stock xbanyak. Siapa cepat dia dapat 🤭🤭 . #ricecakehalal #ricecake #topokkiexpress #topokkihalal #topokkimurah #jjajanginstantpaste #jjajangmyeonhalal #jjajangmyeon #koreanfoodlover #koreafoodhalal #kfoodlovers #koreanfood #koreanfoodie #marimogokl #marimogo

0

Yang dekat kita boleh COD . Yang jauh kita boleh POS . . Setiap pembelian 2cup keatas ada freegift tauuu !! 😍😍 . #topokkimurah #topokkihalal #topokkiinstant #babynilofa_toppoki #bukanscammer #rezekihalal #ilovetodothis #notbecauseofmoney #asmr #mukbang

0

Assalamualaikum 😊 . Toppoki Instant READYSTOCK !! . Termurah wehh !! Korang takkan jumpa harga yang lagi murah dari nii !! Percaya lahhh ! . Sis jual Rm12 jeee !! Korang tunggu apa grab sekaranggg !! . #topokkimurah #topokkihalal #topokkiinstant #babynilofa_toppoki #bukanscammer #rezekihalal #ilovetodothis #notbecauseofmoney #asmr #mukbang

0

Opening Tomorrow 😍😍😍 . . . #topokki #topokkihalal #kdrama #klover

0

OPEN ORDER FOR CHINGU TOPOKKI ! Korang suka makan korean food ? Jom beli instant topokki & makan dekat rumah. Limited slots still available ! So jom order sekarang, utk cuba 😎 . 1 pack lengkap chingu topokki ni, korang akan dapat: ✅11 pcs (standard size) topokki yg diimport dari korea ✅1 pack homemade sos topokki . Cara utk masak topokki ni sangatlah mudah ! Korang just rebus topokki & panaskan semula sos topokki tu dgn sedikit air. Lepas tu, baru korang gaul dgn topokki yg korang dah rebus tu. Nak lagi sedap, korang boleh letak telur rebus atau makan sekali dgn samyang topokki (Highly recommended 🤤) . Harga: 🔥RM13 for each pack🔥 . Self Pick-Up: •Geno Hotel •Seksyen 20 (Petronas) •Seksyen 22 (Petronas) •Bandar Parklands . Cod Available: •Within Shah Alam (Delivery charge depends on location) . Duduk jauh ? Mcm mana nak beli 😭 Jgn risau, postage kan ada ! . Postage Fee (1-2 packs): Semenanjung: Add on RM10 Sabah & Sarawak: Add on RM15 . Berminat nak order ? Korang just click link whatsapp dekat bio ok 👍🏼 . #topokki #topokkimurah #topokkihalal #koreanfood #sayajual #topokkishahalam #myeongdongtopokki

0

CHINGU TOPOKKI 🍢 . Kalau siapa tak makan pedas korang mesti boleh terima rasa ni 🥰 its not too spicy but rasa dia akan buat korang nak order lagi !! . . 💸 PRICE 💸 RM 13 only per pack RM 12 per pack if buy more than pack . . 🚚 POSTAGE 🚚 RM 8 for SM RM10 for SS . . 🚗 COD 🚗 -putrajaya -seri kembangan -desa pinggiran putra . . #topokki #teammaroo #sayajualtopokki #topokkimurah #topokkihalal #topokkiserikembangan #topokkidpp #topokkidesapinggiranputra #topokkiputrajaya #topokkisedap

0

CHINGU TOPOKKI 🍢 . Kalau siapa tak makan pedas korang mesti boleh terima rasa ni 🥰 its not too spicy but rasa dia akan buat korang nak order lagi !! . . 💸 PRICE 💸 RM 13 only per pack RM 12 per pack if buy more than pack . . 🚚 POSTAGE 🚚 RM 8 for SM RM10 for SS . . 🚗 COD 🚗 -putrajaya -seri kembangan -desa pinggiran putra . . #topokki #teammaroo #sayajualtopokki #topokkimurah #topokkihalal #topokkiserikembangan #topokkidpp #topokkidesapinggiranputra #topokkiputrajaya #topokkisedap

0

CHINGU TOPOKKI 🍢 . Kalau siapa tak makan pedas korang mesti boleh terima rasa ni 🥰 its not too spicy but rasa dia akan buat korang nak order lagi !! . . 💸 PRICE 💸 RM 13 only per pack RM 12 per pack if buy more than pack . . 🚚 POSTAGE 🚚 RM 8 for SM RM10 for SS . . 🚗 COD 🚗 -putrajaya -seri kembangan -desa pinggiran putra . . #topokki #teammaroo #sayajualtopokki #topokkimurah #topokkihalal #topokkiserikembangan #topokkidpp #topokkidesapinggiranputra #topokkiputrajaya #topokkisedap

0

Kreasi olahan KIMCHI . . . Kimchi adalah makanan tradisional Korea, salah satu jenis asinan sayur hasil fermentasi yang diberi bumbu pedas. Setelah digarami dan dicuci, sayuran dicampur dengan bumbu yang dibuat dari udang krill, kecap ikan, bawang putih, jahe dan bubuk cabai merah. Yang baru dari OMONI. Ada #kimchi juga yaa.. Harga dijamin lebih ramah dikantong dibanding resto resto. Praktis pula, tinggal hap 😍 . . . #Tteokbokkihalal #yopokkihalal #topokkihalal #rabokkihalal #samyanghalal #kimbaphalal #makanankorea #camilankorea #ramyeonhalal #kimchihalal #kimchimurah #mrkimchi #kimchi #kimchifriedrice #kimchisoup #kimchijjigae #kimchidumplings #kimchirice #kimchistew #KimchiKimchi #kimchipancake #kimchivibes #kimchitime #mukbang #mukbangkimchi

0

Kreasi olahan KIMCHI . . . Kimchi adalah makanan tradisional Korea, salah satu jenis asinan sayur hasil fermentasi yang diberi bumbu pedas. Setelah digarami dan dicuci, sayuran dicampur dengan bumbu yang dibuat dari udang krill, kecap ikan, bawang putih, jahe dan bubuk cabai merah. Yang baru dari OMONI. Ada #kimchi juga yaa.. Harga dijamin lebih ramah dikantong dibanding resto resto. Praktis pula, tinggal hap 😍 . . . #Tteokbokkihalal #yopokkihalal #topokkihalal #rabokkihalal #samyanghalal #kimbaphalal #makanankorea #camilankorea #ramyeonhalal #kimchihalal #kimchimurah #mrkimchi #kimchi #kimchifriedrice #kimchisoup #kimchijjigae #kimchidumplings #kimchirice #kimchistew #KimchiKimchi #kimchipancake #kimchivibes #kimchitime #mukbang #mukbangkimchi

0

Kreasi olahan KIMCHI . . . Kimchi adalah makanan tradisional Korea, salah satu jenis asinan sayur hasil fermentasi yang diberi bumbu pedas. Setelah digarami dan dicuci, sayuran dicampur dengan bumbu yang dibuat dari udang krill, kecap ikan, bawang putih, jahe dan bubuk cabai merah. Yang baru dari OMONI. Ada #kimchi juga yaa.. Harga dijamin lebih ramah dikantong dibanding resto resto. Praktis pula, tinggal hap 😍 . . . #Tteokbokkihalal #yopokkihalal #topokkihalal #rabokkihalal #samyanghalal #kimbaphalal #makanankorea #camilankorea #ramyeonhalal #kimchihalal #kimchimurah #mrkimchi #kimchi #kimchifriedrice #kimchisoup #kimchijjigae #kimchidumplings #kimchirice #kimchistew #KimchiKimchi #kimchipancake #kimchivibes #kimchitime #mukbang #mukbangkimchi

0

Siapa yang kaki tengok drama korea mesti tahu kan fizah nak jual apa? 😀 Jangan risau makanan yang fizah jual halalan toyyiban 💕

1

Terima kasih kerana repeat order dengan M.A Topokki 🤩 . Kita akan buka area seperti biasa. Dan ini masa operasi baharu kita . 👇 👇 . Masa operasi: Selasa - Ahad Delivery hour: 12pm - 3pm . . Jadi yang lain kalau berminat nak selit order untuk SELASA 2 JUN 2020 - AHAD 7 JUN 2020 ni . . Boleh klik link whatsapp di bio sis yea 😉 . . #topokkihomemade #topokkihalal #citarasamalaysia #bmf #koreanfood #streetfood #jajangmyeon #rabokki #mukbang #newdish #newmenu #ramadan2020 #stayhome #staysafe.

0

Terima kasih kerana repeat order dengan M.A Topokki 🤩 . Kita akan buka area seperti biasa. Dan ini masa operasi baharu kita . 👇 👇 . Masa operasi: Selasa - Ahad Delivery hour: 12pm - 2pm . . Jadi yang lain kalau berminat nak selit order untuk SELASA 2 JUN 2020 - AHAD 7 JUN 2020 ni . . Boleh klik link whatsapp di bio sis yea 😉 . . #topokkihomemade #topokkihalal #citarasamalaysia #bmf #koreanfood #streetfood #jajangmyeon #rabokki #mukbang #newdish #newmenu #ramadan2020 #stayhome #staysafe.

0

Terima kasih kerana membeli dengan M.A Topokki 🤩 . Kita akan buka area seperti biasa. Dan ini masa operasi baharu kita . 👇 👇 . Masa operasi: Selasa - Ahad Delivery hour: 12pm - 2pm . . Jadi yang lain kalau berminat nak selit order untuk SELASA 2 JUN 2020 - AHAD 7 JUN 2020 ni . . Boleh klik link whatsapp di bio sis yea 😉 . . #topokkihomemade #topokkihalal #citarasamalaysia #bmf #koreanfood #streetfood #jajangmyeon #rabokki #mukbang #newdish #newmenu #ramadan2020 #stayhome #staysafe.

0

Siapa lagi nak join untukp postage esok ? Sis ni grab #SetBToppokiInstant ! . Yeayyy 🥰🥰 . Ada FreeGift tauuu !! . Sesiapa yang berminat untuk grab boleh whatsapp yaa . Klik je Link kat Bio tuu .. . Kalau korang nak jimat ! Korang boleh tekan #SetCombo untuk tengok set apa sis ada sediakan 😝😛 . Waktu cuticuti ni lah korang boleh spend time buat aktiviti dengan abang kakak semua ! Buat #Mukbang 😂 Haa! Kena dah tu kalau pilih #SetCombo korang dah tak payah susahsusah nak keluar rumah ! Confirm terus sampai depan rumah ! Senang kan !? Jadi korang tunggu apa lagi ?? . Grab sekarang !! 😜 . #topokkimurah #topokkihalal #topokkiinstant #babynilofa_toppoki #bukanscammer #rezekihalal #ilovetodothis #notbecauseofmoney #asmr #mukbang

0

Coming soon. New item from us 😍

1

TTAEKBOKKI Korean food. Superrr superrr mantull guys. Dijamin termurahhhh !!! Yukk order keburu keabisan gaes😉 Price : 15k Jaksel : FREE ONGKIR! Only wa : 089669682997 081617568554 Luar Jaksel via gosend&grabsend #toppokkimurah #toppokkii #koreanfood #koreanfoodmurah #ttaekbokkimurah #ttaekbokki #kueberaskorea #kueberas #like4likes #followforfollow #kimchi #topokijakarta #tteokbokkijakarta #taekbokkitangerang #topokkihalal #toppokkienak #kimchihalal

0

Annyeonghaseyo! . Ini air tangan sendiri utk orang tersayang. Jadi kita masak lebih sikit. Paste yang sy guna adalah Topokki Express by Marimogo, dijamin Halal dan Sedap! 😋🤤🤤 . . Boleh pre-order Topokki Paste dgn saya, tekan link di Bio ye. Stock akan sampai dalam minggu ni. 🥰 #topokkiexpress #topokkihalal #topokkimurah #jjajanginstantpaste #jjangmyeon #jjajangmyeonhalal #kfoodlovers #koreanfoodlover #koreanfoodie #marimogo #marimogokl #kualalumpur

0

Nak tengok drama korea sambil feeling tak? Hehe jom order topokki murah dan halal ni😍 TOPOKKI HALAL di Malaysia🍜 Boleh la tengok drama korea sambil feeling2 kan🤪 . . ✅ Rice Cakes (11-12 pcs) ✅ Topokki Sauce ✅ One Pack RM13.00 ✅ Ramen samyang set for only RM17.00 / set ✅ Combo 3 packs only for RM33.00 #topokki #topokkihalal #topokkisedap #topokkimudah #topokkimurah #dramakorea #runningman #chingutopokkibanting #topokkimovechallenge #myeongdongtopokki #hargamurah #hargaborong #covid19 #malaysia #chingutopokki

0

Nak tengok drama korea sambil feeling tak? Hehe jom order topokki murah dan halal ni😍 TOPOKKI HALAL di Malaysia🍜 Boleh la tengok drama korea sambil feeling2 kan🤪 . . ✅ Rice Cakes (11-12 pcs) ✅ Topokki Sauce ✅ One Pack RM13.00 ✅ Ramen samyang set for only RM17.00 / set ✅ Combo 3 packs only for RM33.00 #topokki #topokkihalal #topokkisedap #topokkimudah #topokkimurah #dramakorea #runningman #chingutopokkibanting #topokkimovechallenge #myeongdongtopokki #hargamurah #hargaborong #covid19 #malaysia #chingutopokkibanting

0

Nak tengok drama korea sambil feeling tak? Hehe jom order topokki murah dan halal ni😍 TOPOKKI HALAL di Malaysia🍜 Boleh la tengok drama korea sambil feeling2 kan🤪 . . ✅ Rice Cakes (11-12 pcs) ✅ Topokki Sauce ✅ One Pack RM13.00 ✅ Ramen samyang set for only RM16.50 / set ✅ Combo 3 packs only for RM33.00 #topokki #topokkihalal #topokkisedap #topokkimudah #topokkimurah #dramakorea #runningman #chingutopokkibanting #topokkimovechallenge #myeongdongtopokki #hargamurah #hargaborong #covid19 #malaysia #chingutopokki

0

Kalau you order instant topokki,this is what you’re going to receive 🤩 rice cakes and topokki sauce! whatsapp to place your order now! (link in bio) Details Topokki ✅Rice Cakes 11-12pcs ✅ Topokki Sauce ✅Free Bamboo Chopsticks ✅Add on Ramen rm4.50 (optional) 🎈RM13 per pack 📬Postage RM8

1

APE YG KORANG PERLU TAHU ? . ❗️Our topokki are freshly import from Korea and homemade sauce from Malaysia 😋 ❗️Each pack korang akan dapat 11 pcs of topokki with topokki sauce 🤤 ❗️Easy cooking instructions ! ❗️Boleh dimakan dgn samyang topokki (The best combination) or makan dgn topokki sauce mcm biasa ❗️Please keep your topokki in the fridge to preserve it ❗️Our topokki can last up to 10 days in room temperature Utk order, korang boleh click whatsapp link dekat bio 👍🏼 . #chingutopokki #chingutopokkishahalam #sayajual #onlineshopping #topokki #topokkimurah #topokkihalal #koreanfood

0

S: Mana satu favourite korang? Lebih2 lagi selepas tengok KDrama or Variety show, mana satu yang buatkan korang terliur? 🤤🤤 . . . . Me: Everything!!! 😋😋😋 #jjajanginstantpaste #topokkihalal #topokkiexpress #gochujang #koreafoodhalal #koreanfoodlover #kdrama #kfoodlovers #marimogo

0

CHINGU TOPOKKI IN THE HOUSE ! . Hi guys 👋🏻 We are officially @chinguchickenmy topokki agent for Shah Alam area . For those yg nak order topokki boleh order sekarang. We are currently open for order until 4 June. Self pick-up / cod akan dibuat selepas 4 June. Harap maklum☝🏻 . Price: 🔥RM13 for each pack🔥 . Self Pick-Up: •Geno Hotel •Seksyen 20 (Petronas) •Seksyen 22 (Petronas) •Bandar Parklands . Cod: •Within Shah Alam (Delivery charge depends on location) . Kindly place your order thru: Whatsapp: +6011-26269682 (Click on the link at bio) . #topokki #topokkimurah #topokkihalal #sayajual #onlineshop #chingutopokki #myeongdongtopokki #koreanfood #supportlocalbusiness

0

Waiting for so long already? Hehe now we’re coming back 😍 RM13 per pack, got free chopsticks 😋 #topokki #topokkihalal #chingutoppkkiperak #cikgu #topokkimurah #topokkisedap #uum #utp #uitmshahalam #uitm #upm #ukm #um #raya2020 #tiktok #hargamurah #

0

Perkenalkan makanan korea homemade dan halal. Bagi pengemar makanan korea macam ioolss ni.. Nak santai2 tengok drama korea jom kita try topokki yg viral 😁 TOPOKKI HALAL di Malaysia🍜 Jom kita makan topokki sambil tgok latest drama 😂 ✅ Rice Cakes (11-12 pcs) ✅ Topokki Sauce (not too spicy) ✅ One Pack RM13.00 ✅ Combo 3 packs only for RM33.00 #topokki #topokkihalal #topokkisedap #topokkimudah #topokkimurah #dramakorea #runningman #chingutopokkibanting #topokkimovechallenge #myeongdongtopokki #hargamurah #hargaborong #covid19 #malaysia #chingutopokki

0

Nak tengok drama korea sambil feeling tak? Hehe jom order topokki murah dan halal ni😍 TOPOKKI HALAL di Malaysia🍜 Boleh la tengok drama korea sambil feeling2 kan🤪 . . ✅ Rice Cakes (11-12 pcs) ✅ Topokki Sauce ✅ One Pack RM13.00 ✅ Ramen samyang set for only RM16.50 / set ✅ Combo 3 packs only for RM33.00 #topokki #topokkihalal #topokkisedap #topokkimudah #topokkimurah #dramakorea #runningman #chingutopokkibanting #topokkimovechallenge #myeongdongtopokki #hargamurah #hargaborong #covid19 #malaysia #chingutopokki

0

Nak tengok drama korea sambil feeling tak? Hehe jom order topokki murah dan halal ni😍 TOPOKKI HALAL di Malaysia🍜 Boleh la tengok drama korea sambil feeling2 kan🤪 . . ✅ Rice Cakes (11-12 pcs) ✅ Topokki Sauce ✅ One Pack RM13.00 ✅ Ramen samyang set for only RM16.50 / set ✅ Combo 3 packs only for RM33.00 #topokki #topokkihalal #topokkisedap #topokkimudah #topokkimurah #dramakorea #runningman #chingutopokkibanting #topokkimovechallenge #myeongdongtopokki #hargamurah #hargaborong #covid19 #malaysia #chingutopokki

0

Nak tengok drama korea sambil feeling tak? Hehe jom order topokki murah dan halal ni😍 TOPOKKI HALAL di Malaysia🍜 Boleh la tengok drama korea sambil feeling2 kan🤪 . . ✅ Rice Cakes (11-12 pcs) ✅ Topokki Sauce ✅ One Pack RM13.00 ✅ Ramen samyang set for only RM16.50 / set ✅ Combo 3 packs only for RM33.00 #topokki #topokkihalal #topokkisedap #topokkimudah #topokkimurah #dramakorea #runningman #chingutopokkibanting #topokkimovechallenge #myeongdongtopokki #hargamurah #hargaborong #covid19 #malaysia #chingutopokki

0

Readystock . Topokki + fishcake (Include sauce) 300gr . Idr 45.000 . Halal . #jualtopokki #jualtopokkimurah #topokki #topokkimurah #topokkihalal #tteokbokki #jualtteokbokki #tteokbokkimurah #jualtteokbokkimurah #tteokbokkihalal

0

Ramai jugak customer sis yang beli sebab anak2 minta suruh beli kan.. Anak sis pon kalau buat 1 cup tu, sis boleh makan semulut ja.. Pastu anak sis habiskan semua ... ... ... #topokkimalaysia #topokkihalal #tteokbokki #kedah #alorsetar #yankedah #sungaipetani #bazarpaknil #sayajualmakanan #sayajualmurah #sayajualmalaysia #mukbang #mukbangmalaysia #ramenmalaysia

0

Ramai jugak customer sis yang beli sebab anak2 minta suruh beli kan.. Anak sis pon kalau buat 1 cup tu, sis boleh makan semulut ja.. Pastu anak sis habiskan semua ... ... ... #topokkimalaysia #topokkihalal #tteokbokki #kedah #alorsetar #yankedah #sungaipetani #bazarpaknil #sayajualmakanan #sayajualmurah #sayajualmalaysia #mukbang #mukbangmalaysia #ramenmalaysia

0

READY STOCK DI SHOPEE ! Siapa yang kepengen banget makan tteok-bokki alias topokki ?? Langsung klik link di bio ya , rasa nya asli seperti di korea !! Kamu ga perlu jauh-jauh untuk mencari topokki , biar makanan mu yang mendatangi mu 😛 #topokkimurah #topokki #koreanfoodlover #korean #topokkihalal #topokkiinstan #shopee #ShopeeID #gorilabananajkt #koreanfoods #fankorea #tteokbokki #topokkijakarta

0

Add some sesame seeds & egg for the best taste!✨😋 #chingutopokki #halalfood #halalingredients #topokkihalal #koreanfood #makanankorea #mukbang

0

This one looks so delicious 🥰✨ #chingutopokki #halalfood #halalingredients #topokkihalal #koreanfood #makanankorea #mukbang

0

Lets eat our topokki with cheese 😋✨ #chingutopokki #halalfood #halalingredients #topokkihalal #koreanfood #makanankorea #mukbang

0

Lets eat our topokki with fishcakes, eggs & cheese 😋✨ #chingutopokki #halalfood #halalingredients #topokkihalal #koreanfood #makanankorea #mukbang

0

Lets eat our topokki with egg & sausages 😋✨ #chingutopokki #halalfood #halalingredients #topokkihalal #koreanfood #makanankorea #mukbang

0

Lets eat our topokki with egg and cabagge 😋✨ #chingutopokki #halalfood #halalingredients #topokkihalal #koreanfood #makanankorea #mukbang

0

Siapa disini yang suka nonton Korea? Pasti pernah liat topokki kan??? Wah ini nih cocok banget buat nemenin kamu nonton K-Drama. TOPOKKI INSTANT cuma 28.000/pack aja! Isinya ada topokki, fish cake, saus, keju, bubuk cabai dan wijen. Cara masaknya juga gampang banget! Yuk order sekarang juga! Untuk free ongkir bisa order via Tokopedia ya! Link ada di Bio. #jualtopokkijakarta #jualtopokkimurah #jualmakanankoreajakarta #jualmakanankorea #tteokbokkijakarta #tteokbokkijkt #tteokbokkijktmurah #jualtteokbokki #jualtteokbokkihalal #jualtteokbokkimurah #topokkihalal #topokkiinstan #tteokbokkiinstan #jualtteokbokkimurahjakarta #topokkijakarta #ttebokkijakarta #makanankorea #makanankoreahalal #makanankoreajakarta #makanankoreamurah

0

#Repost @marooshop_ • • • • • • Here is the list of our #TeamMaroo ✨ . Admin ; 📍 Seremban & Selangor 👤 @marooshop_ / @hxnnxsx / @nxrfxiz . Agent ; 📍Kedah & Penang 👤 @topokki_utara / @hajarsyafiqah . Agent ; 📍Penang 👤 @palieeeeeee . Agent ; 📍Dengkil, Selangor 👤 @koreanfoodengkil / @nrnablh_ . Agent ; 📍Kota Tinggi, Johor 👤 @topokki_chingu . . . #koreanfoodengkil #koreanfood #topokkihalal #chinguchickenmy #topokkimalaysia #topokkiselangor #topokkidengkil #topokkimalaysia #newtopokki #halalingredients #homemadesauces #delicioustopokki #topokkikdrama #TeamMaroo #kdramalover #Got7 #kpop #halaltopokki #halalfood #koreanfoodmy

0