Tudungantistarch Photos on Instagram

See related and similar tags

Redwood in action 😍 Ada yang masih tercari-cari tudung cotton voile yang bercorak. Hah jangan risau koleksi exclusive printed kami material premium cotton voile dan exclusive design tau πŸ€— . Bidang 50 : RM 49 exc postage Bidang 60 : RM 59 exc postage . Kalau nak tahu design yang masih available boleh whatsapp anis okay. Klik link di bio 😘 . #bawalcottonvoile #bawalcottonprinted #bawalcottonpremium #bawalcottoncorak #bawalcottonplain #bawalcottonlabuh #bawalbidang50 #bawalbidang60 #bawalshawllabuh #bawalcantik #tudungbidang60 #tudungbidang50 #tudungbawallabuh #tudungantistarch #bawalsenangbentuk #bawalantistarch #bawalcotton #bawalbidangbesar #bawalbidanglabuh #bawalcottoncantik #bawalcottonbidang50

4

Bukan kaleng kaleng tau Bawal Luna by Sarahfuad ni πŸ™ˆπŸ’–. . Sis cantik kita ni pakai code Cornflower Blue tau,nampak manis je tengok 😘. . Promo Y.E.S Bawal Luna dan Nayna tinggal lagi 2 hari sahaja lagiβ€Ό. . 🌸Bawal Luna RM19 (N.P : RM29). 🌸Bawal Nayna RM25 (N.P : RM49). . Masih belum grab bawal SF dengan harga promo?. . Boleh dm atau click link di bio @sarahfuad_byciknad to order. FAST REPLY πŸ“²πŸ’―βœ…βœ…. . . #sarahfuad #sfsister #luna #batch10 #bawalkoreanchiffon #koreanchiffon #bawalheavychiffon #bawalchiffon #tudungchiffon #bawalchiffonbidang47 #bawalchiffonbidang50 #bawalchiffonbidang55 #bawalchiffonbidang60 #bawalbidang48 #bawalbidang50 #bawalbidang55 #bawalbidang60 #tudungbidang47 #tudungbidang50 #tudungbidang55 #tudungbidang60 #goodqualitywithlowestprice #tudunglabuh #tutorialtudunglabuh #tudungantistarch #bawalantistarch #bawalmurah #kualitibutik

0

🌻 BAWAL HAVVA 🌻 . . Tudung bawal yang berukuran 1.15 x 1.15 meter (bidang 48) merupakan tudung yang ironless, anti kedut, anti starch, tak pekak, tak jarang langsung, tahan lasak dan paling BEST boleh terus sarung tanpa inner tanpa risau (MOOD MALAS : ON) 😁 . . Code : FIESTA . . Only RM35 per piece 😍 . . Postage : Senanjung RM10 /SabahSarawak RM15 . . Whatsapp πŸ“² 011 - 2746 - 0204 . . #tudungbawal #bawalbatutabur #tudungbatutabur #bawaldiamond #bawalexclusive #bawalswarovski #tudungbest #bawalmurah #bawaltakjarang #bawalmudahbentuk #bawalantiinner #tudungantistarch #bawalantistarch #tudungmudahbentuk #minimalironing

0

🌻 BAWAL HAVVA 🌻 . . Tudung bawal yang berukuran 1.15 x 1.15 meter (bidang 48) merupakan tudung yang ironless, anti kedut, anti starch, tak pekak, tak jarang langsung, tahan lasak dan paling BEST boleh terus sarung tanpa inner tanpa risau (MOOD MALAS : ON) 😁 . . Code : FIESTA . . Only RM35 per piece 😍 . . Postage : Senanjung RM10 /SabahSarawak RM15 . . Whatsapp πŸ“² 011 - 2746 - 0204 . . #tudungbawal #bawalbatutabur #tudungbatutabur #bawaldiamond #bawalexclusive #bawalswarovski #tudungbest #bawalmurah #bawaltakjarang #bawalmudahbentuk #bawalantiinner #tudungantistarch #bawalantistarch #tudungmudahbentuk #minimalironing

0

🌻 BAWAL HAVVA 🌻 . . Tudung bawal yang berukuran 1.15 x 1.15 meter (bidang 48) merupakan tudung yang ironless, anti kedut, anti starch, tak pekak, tak jarang langsung, tahan lasak dan paling BEST boleh terus sarung tanpa inner tanpa risau (MOOD MALAS : ON) 😁 . . Code : FIESTA . . Only RM35 per piece 😍 . . Postage : Senanjung RM10 /SabahSarawak RM15 . . Whatsapp πŸ“² 011 - 2746 - 0204 . . #tudungbawal #bawalbatutabur #tudungbatutabur #bawaldiamond #bawalexclusive #bawalswarovski #tudungbest #bawalmurah #bawaltakjarang #bawalmudahbentuk #bawalantiinner #tudungantistarch #bawalantistarch #tudungmudahbentuk #minimalironing

0

Assalamualaikum semua . Agak agak ni code apa? Cantik tau warna ni, min yang kulit gelap pun confident pakai code ni sebab warna dia senang masuk dengan semua kulit 😘 . And benda paling penting haruslah dia punya awning tu kebaboom gitu 😎 . Nak tengok colour yang available? - TEKAN LINK KAT BIO OR JUST DM ME OKAYY πŸ˜‡ . #ffwardrobe #teamffwardrobe #bawalritaci #promobawal #tudungforlife #tutorials #tutorialhijabsimple #bawalbidang50 #bawalrubu #bawalrubuclassic #tudungmurahmalaysia #tudungberkualititinggi #teamds #teamdsffwardrobe #bawalffwardrobe #tudungantistarch #tudungbawalmudahbentuk #tudungidaman #katakata #quotes #nasihat #twitterquotes #dennakkonvo

0

🌻 BAWAL HAVVA 🌻 . . Tudung bawal yang berukuran 1.15 x 1.15 meter (bidang 48) merupakan tudung yang ironless, anti kedut, anti starch, tak pekak, tak jarang langsung, tahan lasak dan paling BEST boleh terus sarung tanpa inner tanpa risau (MOOD MALAS : ON) 😁 . . Code : MAGENTA . . Only RM35 per piece 😍 . . Postage : Senanjung RM10 /SabahSarawak RM15 . . Whatsapp πŸ“² 011 - 2746 - 0204 . . #tudungbawal #bawalbatutabur #tudungbatutabur #bawaldiamond #bawalexclusive #bawalswarovski #tudungbest #bawalmurah #bawaltakjarang #bawalmudahbentuk #bawalantiinner #tudungantistarch #bawalantistarch #tudungmudahbentuk #minimalironing

0

🌻 BAWAL HAVVA 🌻 . . Tudung bawal yang berukuran 1.15 x 1.15 meter (bidang 48) merupakan tudung yang ironless, anti kedut, anti starch, tak pekak, tak jarang langsung, tahan lasak dan paling BEST boleh terus sarung tanpa inner tanpa risau (MOOD MALAS : ON) 😁 . . Code : MAGENTA . . Only RM35 per piece 😍 . . Postage : Senanjung RM10 /SabahSarawak RM15 . . Whatsapp πŸ“² 011 - 2746 - 0204 . . #tudungbawal #bawalbatutabur #tudungbatutabur #bawaldiamond #bawalexclusive #bawalswarovski #tudungbest #bawalmurah #bawaltakjarang #bawalmudahbentuk #bawalantiinner #tudungantistarch #bawalantistarch #tudungmudahbentuk #minimalironing

0

🌻 BAWAL HAVVA 🌻 . . Tudung bawal yang berukuran 1.15 x 1.15 meter (bidang 48) merupakan tudung yang ironless, anti kedut, anti starch, tak pekak, tak jarang langsung, tahan lasak dan paling BEST boleh terus sarung tanpa inner tanpa risau (MOOD MALAS : ON) 😁 . . Code : MAGENTA . . Only RM35 per piece 😍 . . Postage : Senanjung RM10 /SabahSarawak RM15 . . Whatsapp πŸ“² 011 - 2746 - 0204 . . #tudungbawal #bawalbatutabur #tudungbatutabur #bawaldiamond #bawalexclusive #bawalswarovski #tudungbest #bawalmurah #bawaltakjarang #bawalmudahbentuk #bawalantiinner #tudungantistarch #bawalantistarch #tudungmudahbentuk #minimalironing

0

🌻 BAWAL HAVVA 🌻 . . Tudung bawal yang berukuran 1.15 x 1.15 meter (bidang 48) merupakan tudung yang ironless, anti kedut, anti starch, tak pekak, tak jarang langsung, tahan lasak dan paling BEST boleh terus sarung tanpa inner tanpa risau (MOOD MALAS : ON) 😁 . . Code : MAROON . . Only RM35 per piece 😍 . . Postage : Senanjung RM10 /SabahSarawak RM15 . . Whatsapp πŸ“² 011 - 2746 - 0204 . . #tudungbawal #bawalbatutabur #tudungbatutabur #bawaldiamond #bawalexclusive #bawalswarovski #tudungbest #bawalmurah #bawaltakjarang #bawalmudahbentuk #bawalantiinner #tudungantistarch #bawalantistarch #tudungmudahbentuk #minimalironing

0

🌻 BAWAL HAVVA 🌻 . . Tudung bawal yang berukuran 1.15 x 1.15 meter (bidang 48) merupakan tudung yang ironless, anti kedut, anti starch, tak pekak, tak jarang langsung, tahan lasak dan paling BEST boleh terus sarung tanpa inner tanpa risau (MOOD MALAS : ON) 😁 . . Code : MAROON . . Only RM35 per piece 😍 . . Postage : Senanjung RM10 /SabahSarawak RM15 . . Whatsapp πŸ“² 011 - 2746 - 0204 . . #tudungbawal #bawalbatutabur #tudungbatutabur #bawaldiamond #bawalexclusive #bawalswarovski #tudungbest #bawalmurah #bawaltakjarang #bawalmudahbentuk #bawalantiinner #tudungantistarch #bawalantistarch #tudungmudahbentuk #minimalironing

0

🌻 BAWAL HAVVA 🌻 . . Tudung bawal yang berukuran 1.15 x 1.15 meter (bidang 48) merupakan tudung yang ironless, anti kedut, anti starch, tak pekak, tak jarang langsung, tahan lasak dan paling BEST boleh terus sarung tanpa inner tanpa risau (MOOD MALAS : ON) 😁 . . Code : MAROON . . Only RM35 per piece 😍 . . Postage : Senanjung RM10 /SabahSarawak RM15 . . Whatsapp πŸ“² 011 - 2746 - 0204 . . #tudungbawal #bawalbatutabur #tudungbatutabur #bawaldiamond #bawalexclusive #bawalswarovski #tudungbest #bawalmurah #bawaltakjarang #bawalmudahbentuk #bawalantiinner #tudungantistarch #bawalantistarch #tudungmudahbentuk #minimalironing

0

🌻 BAWAL HAVVA 🌻 . . Tudung bawal yang berukuran 1.15 x 1.15 meter (bidang 48) merupakan tudung yang ironless, anti kedut, anti starch, tak pekak, tak jarang langsung, tahan lasak dan paling BEST boleh terus sarung tanpa inner tanpa risau (MOOD MALAS : ON) 😁 . . Code : WILD . . Only RM35 per piece 😍 . . Postage : Senanjung RM10 /SabahSarawak RM15 . . Whatsapp πŸ“² 011 - 2746 - 0204 . . #tudungbawal #bawalbatutabur #tudungbatutabur #bawaldiamond #bawalexclusive #bawalswarovski #tudungbest #bawalmurah #bawaltakjarang #bawalmudahbentuk #bawalantiinner #tudungantistarch #bawalantistarch #tudungmudahbentuk #minimalironing

0

🌻 BAWAL HAVVA 🌻 . . Tudung bawal yang berukuran 1.15 x 1.15 meter (bidang 48) merupakan tudung yang ironless, anti kedut, anti starch, tak pekak, tak jarang langsung, tahan lasak dan paling BEST boleh terus sarung tanpa inner tanpa risau (MOOD MALAS : ON) 😁 . . Code : WILD . . Only RM35 per piece 😍 . . Postage : Senanjung RM10 /SabahSarawak RM15 . . Whatsapp πŸ“² 011 - 2746 - 0204 . . #tudungbawal #bawalbatutabur #tudungbatutabur #bawaldiamond #bawalexclusive #bawalswarovski #tudungbest #bawalmurah #bawaltakjarang #bawalmudahbentuk #bawalantiinner #tudungantistarch #bawalantistarch #tudungmudahbentuk #minimalironing

0

🌻 BAWAL HAVVA 🌻 . . Tudung bawal yang berukuran 1.15 x 1.15 meter (bidang 48) merupakan tudung yang ironless, anti kedut, anti starch, tak pekak, tak jarang langsung, tahan lasak dan paling BEST boleh terus sarung tanpa inner tanpa risau (MOOD MALAS : ON) 😁 . . Code : WILD . . Only RM35 per piece 😍 . . Postage : Senanjung RM10 /SabahSarawak RM15 . . Whatsapp πŸ“² 011 - 2746 - 0204 . . #tudungbawal #bawalbatutabur #tudungbatutabur #bawaldiamond #bawalexclusive #bawalswarovski #tudungbest #bawalmurah #bawaltakjarang #bawalmudahbentuk #bawalantiinner #tudungantistarch #bawalantistarch #tudungmudahbentuk #minimalironing

0

Assalamualaikum dan hai semua πŸ€— Hari ni Ciknad nak share new tutorial Bawal Luna by @sarahfuadhq🌷. . Ciknad kasi 2 tutorial terus kat awak semua 😘 Feel free to make use of it untuk stylekan tudung awak semua 🌸. . Masih ada 5 hari ya semua untuk Year End Saleβ€Ό Mana yang masih berminat nak dapatkan koleksi tudung SarahFuad, boleh dm atau click je link di bio @sarahfuad_byciknad to order ya πŸ₯° FAST REPLY πŸ“²πŸ’―βœ…βœ…. . . #sarahfuad #sfsister #luna #batch10 #bawalkoreanchiffon #koreanchiffon #bawalheavychiffon #bawalchiffon #tudungchiffon #bawalchiffonbidang47 #bawalchiffonbidang50 #bawalchiffonbidang55 #bawalchiffonbidang60 #bawalbidang48 #bawalbidang50 #bawalbidang55 #bawalbidang60 #tudungbidang47 #tudungbidang50 #tudungbidang55 #tudungbidang60 #goodqualitywithlowestprice #tudunglabuh #tutorialbawallabuh #tutorialbawalchiffon #tutorialbawal #tudungantistarch #bawalantistarch #bawalmurah #kualitibutik

0

Ada student matrik Kelantan tak kat siniiii 😎 . Puas hati baca feedback customer camni hehehe . Terus dia nak repeat kalau ada cour baru 😘 . Untuk last batch 2019 ni, kita ada 17 pilihan colour tau πŸ˜‡ . How to order or to know what colour are still available? 1. Dm me Or 2. Click link in my bio, it's automatically ask about what colour are still available πŸ˜‰ . #ffwardrobe #teamffwardrobe #bawalritaci #promobawal #tudungforlife #tutorials #tutorialhijabsimple #bawalbidang50 #bawalrubu #bawalrubuclassic #tudungmurahmalaysia #tudungberkualititinggi #teamds #teamdsffwardrobe #bawalffwardrobe #tudungantistarch #tudungbawalmudahbentuk #tudungidaman #katakata #quotes #nasihat #twitterquotes #dennakkonvo

0

Abstract Pink masih available bidang 50 dan bidang 60. Material premium cotton voile yang konfem selesa 😍 . Apa yang best material premium cotton voile ? ❀ 100% senang bentuk ❀ 100% tidak jarang ❀ Ringan dan tak melekat di badan ❀ Less iron ❀ Custom made design ❀ Anti starch . Whatsapp anis untuk details. Klik link di bio ok 😘 . #bawalcottonvoile #bawalcottonprinted #bawalcottonpremium #bawalcottoncorak #bawalcottonplain #bawalcottonlabuh #bawalbidang50 #bawalbidang60 #bawalcantik #tudungbidang60 #tudungbidang50 #tudungbawallabuh #tudungantistarch #bawalsenangbentuk #bawalantistarch #bawalcotton #bawalbidangbesar #bawalbidanglabuh #bawalcottoncantik #bawalcottonbidang50 #bawalcottonbidang60

0

🌻 BAWAL HAVVA 🌻 . . Tudung bawal yang berukuran 1.15 x 1.15 meter (bidang 48) merupakan tudung yang ironless, anti kedut, anti starch, tak pekak, tak jarang langsung, tahan lasak dan paling BEST boleh terus sarung tanpa inner tanpa risau (MOOD MALAS : ON) 😁 . . Code : HONEY . . Only RM35 per piece 😍 . . Postage : Senanjung RM10 /SabahSarawak RM15 . . Whatsapp πŸ“² 011 - 2746 - 0204 . . #tudungbawal #bawalbatutabur #tudungbatutabur #bawaldiamond #bawalexclusive #bawalswarovski #tudungbest #bawalmurah #bawaltakjarang #bawalmudahbentuk #bawalantiinner #tudungantistarch #bawalantistarch #tudungmudahbentuk #minimalironing

0