Tudungforlife Photos on Instagram

See related and similar tags

SEMUA ORANG TANYA TUDUNG BELI KAT MANA 😆 . Pergi kelas Jumaat ni biasanya student pakai simple simple je, sebab sekejap je pun. Tapi simple simple pun kene pakai kemas kemas baru crush notice! 😜 . DARI KIRI ; HEATHER (BIDANG 55),PASSION BLUE (BIDANG 50),SLATE BLUE (BIDANG 50) . Don't forger our special promo 😘💙 . #ffwardrobe #teamffwardrobe #bawalritaci #promobawal #tudungforlife #tutorials #tutorialhijabsimple #bawalbidang50 #bawalrubu #bawalrubuclassic #tudungmurahmalaysia #tudungberkualititinggi #teamds #teamdsffwardrobe #bawalffwardrobe #tudungantistarch #tudungbawalmudahbentuk #tudungidaman #katakata #quotes #nasihat #twitterquotes

0

Ada student tak kat siniiii 😎 . Puas hati baca feedback customer camni hehehe . Terus dia nak repeat kalau ada cour baru 😘 . Untuk last batch kali ni, kita ada 17 pilihan colour tau 😇 . How to order or to know what colour are still available? 1. Dm me Or 2. Click link in my bio, it's automatically ask about what colour are still available 😉 . #feedbacktahahijab #ffwardrobe #teamffwardrobe #bawalritaci #promobawal #tudungforlife #tutorials #tutorialhijabsimple #bawalbidang50 #bawalrubu #bawalrubuclassic #tudungmurahmalaysia #tudungberkualititinggi #teamds #teamdsffwardrobe #bawalffwardrobe #tudungantistarch #tudungbawalmudahbentuk #tudungidaman #katakata #quotes #nasihat #twitterquotes #dennakkonvo

0

KENAPA AWAK KENA PILIH BAWAL RUBU NI? 😘 . Sebab ada 3 BIDANG yang BEST GILE! . Bidang 48, Bidang 50 & Bidang 55. And ada lebih 10 pilihan warna yang akan buat korang pening nak pilih yang mana! Kite bagi lagi harga combo tak masuk akai! Haa mana nak dapat tudung high quality tapi harga murah zaman sekarang? . . . Taha jamin korang takkan menyesal la labur duit dekat tudung rubu ni, malah korang akan repeat order. 😋 . #ffwardrobe #teamffwardrobe #bawalritaci #promobawal #tudungforlife #tutorials #tutorialhijabsimple #bawalbidang50 #bawalrubu #bawalrubuclassic #tudungmurahmalaysia #tudungberkualititinggi

0

Shawl chiffon end curve. Also available in straight cut (petak) Price: rm 12 (excluding pos) 👍🏻 guarantee good quality. You will not be disappointed. Ready to post any day. Order now at 0162400484. #shawl #shawlchiffon #chiffonshawl #selendang # selendangchiffon #chiffonselendang #tudung #instashopmalaysia #tudungmurah #tudungforlife #tudunglover #chiffonlover

2