Tunamayonis Photos on Instagram

See related and similar tags

Resepi Wanpaku Sandwich @malina_lina_pg Bahan² disertakan dalam #video Nak tengok bahan² bertulisan ada di post sebelah. Untuk full video version youtube, boleh klik link berikut https://youtu.be/dvbSfMsGJRE Tips: Semua sayuran mesti lah dicuci terlebih dahulu dan dilap dengan #kitchentowel supaya #sandwich tidak berair. Kalau nak guna buah boleh guna buah kiwi gold sebab rasanya sangat ngam untuk dengan wanpaku Sandwich #videocreator #videotutorialmasak #resepiviral #wanpakusandwichmalaysia #wanpakusando #resepi #resep #resepiwanpaku #jomcuba #healthyfood #healthybreakfast #breakfast #simplefood #jommasakwithtcboy #masaktaksusah #masak #wanpakumalaysia #sandwichjepun #onepacksando #sedapdansihat #tunamayonis @tcboymalaysia #sandwichwanpaku #videomasak #tutorialmasak

14

#wanpakusandwich #viral benar kan #sandwichs ni sis pun terjebak sekali la #eatclean katenya. Makan separuh pun dah kenyang.Nampak #simple tapi lengkap semuanya. Saya guna #rotiputih #telurrebus #tunamayonis @tcboymalaysia #sayuranfresh #salad #tomatoceri Korang boleh apa jer sayuran kegemaran, asal berlapis dan berwarna warni dibalut kemas, jadilah #wanpaku ni Nak bagitau kalau guna #tunamayonnaise #tcboy tak perlu tambah garam atau apa² ya. Dah seimbang rasanya. ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° #jommasakwithtcboy #jombuatsendiri #belajarbuat #lunchboxsimple #masaktaksusah #foodporn #foodbloggers #food #cookery #menusihat #resep #wanpakumalaysia #sisbuatsendiri #masaksimple2

8

太爱花生酱了,直接涂满满的, 邪恶的花生酱,又爱又恨。😂😂😂 爱你每天要吃😍😍😍好香 恨你是因为吃了太肥了啦。😂😂😂 #jobbienutbutter #tunamayonis #三明治 #全麦面包

0

失误的早餐, 面包🍞太焦了。😂😂😂 但是还是美味,照吃不误。 #三明治 #黑色料理 #sandwich #tunamayonis #鸡蛋

0

lunch today... #sandwich #tunamayonis #salad

0

Baru nak breakfast..lebih sarapan & bekal anak ke sekolah. #tunamayonis

2

8 March 2018 / khamis Tempahan untuk Tenghari ini dan Penghantaran ke Rawang Selangor. Terima Kasih yang menempah 👍 * Spaghetti Oglio * Oblong + Scramble Egg + Blackpepper Sauce * Sandwich Egg Mayonis * Sandwich Tuna Mayonis * #makbesahlempeng #lempeng #sambalikanbilis #boothmakanan #boxsarapanpagi #boxsarapanpagimakbesahlempeng #sandwich #oblong #spaghettioglio #spaghetti #tempahanmakanan #deliverymakanan #booth #tunamayonis #eggmayonis #rawang #batangkali #johor #selangor #melaka #negerisembilan #majlis #jamuanmakan #tamanpelangirawang #rawangselangor

0

Hujan turun dgn lebatnya..angin bertiupan...suara sayup2 kedengaran..."sayang buat sandwish "maka terhasil lah karya mysarah😅 #rotisandwish #tunamayonis #cheseeemeleleh #milo'opanas 😚😙

0

Assoted Sandwich... #foodporn #foodlover #tunamayonis #chickenslice #eegmayo

1

#sandwichOvenMokciikk #sandwich3Flavour Ada extra 1box (dalam tu extra ada #tunaMayonis) siapa nak boleh booking yaaaaa. Masih harga promo Rm25 shj! 💕💕💕 0139615003

1

[OPEN ORDER] Assalamualaikum. Khamis 1.9.2016 Cod : SMKA Durian Guling 730am-815am shj Mokciikk open utk #sandwichOvenMokciikk #sandwich3Flavour Harga promo Rm25 (np:Rm30) ✔ 6set #tunaMayonis ✔ 6set #chickenMayonis ✔ 6set #eggMayonis Siapa2 yg area laluan ke SMKA Durian Guling boleh la nak order..hihihiiiii 🍞☕🍞☕

0

Assalamualaikum. Esok Ahad 21.8.2016 Ada sandwich. Sape nak boleh terjah mokciikk 0139615003. #sandwichOvenMokciikk #sandwich3Flavour Harga promo Rm25 (np:Rm30) ✔ 6set #tunaMayonis ✔ 6set #chickenMayonis ✔ 6set #eggMayonis 🍞☕🍞☕

0

Masih lagi dalam terai menerai..eh gittewww..yg ni flav #tuna..ada 3flavour semua.. #tunaMayonis #eggMayonis #chickenMayonis Dah kenyang makang nasik..kasi bekal nenek & tok ayah #husna #hisham nak balik kelantan dgn sandwich drp #ovenMokciikk.. 😘😘😘 Yg #chickenMayonis nenek & tok ayah sukaaaaa sgt..mokciikk apa lg..kembang semangkuk eh eh eehhh 😜😜😜

3