Usahawanonline Photos on Instagram

See related and similar tags

@perfect_promil

Semoga yang like dan komen amin bulan ini bisa cepat mempunyai momongan.,. Amiinn . . . . . “Yaa Allah, maafkan saya dan suami/istri. Beri kami yaa Allah, keturunan seperti mereka yang lebih dulu mempunyai keturunan. Bila kami ada kesalahan hingga doa terhalang, mohon dimaafkan, dan kabulkan doa kami yaa Allah. Kami janji akan memperbaiki dan menambah segala ibadah wajib dan sunnah-sunnah kami. Akan memperbanyak dan membesarkan sedekah kami. Engkau teramat mampu dan kuasa membuat kami mempunyai keturunan, tidak ada halangan sama sekali.” Yuk Bunda amin kan like dan share doa ini bunda. agar bunda yang belum dberikan keturunan segera dberikan keturunan yang soleh/solehah. AAMIIN =================================================== Tekan ♥, dan mention teman kamu untuk saling berbagi tentang info kesehatan!! . Jangan lupa Like dan Tag teman atau saudara terdekat kalian Follow: ⤵⤵⤵ Follow: ⤵⤵⤵ @perfect_promil @perfect_promil @perfect_promil @perfect_promil 🏥Untuk mendapatkan info kesehatan, medis, Program hamil & hiburan bayi ️✔ contact person 085601471064 . . #terapiinstagram #syukurselalu #usahawanonline #viral #belajarinstagram #usahawanmuda #freedom #gainpost #myprogrambaby #love #lifestyle #instadairy #youcanduit #powergold #shaklee #dms360 #nurraysabeauty #toneexcel #testimoni #jsd #ukhwahti #instagood #eusahawan #bisnesonline #seminar at Jakarta

0
@my.pregnant

Mau tahu enggak bagaimana caranya bisa positif hamil dalam waktu 1-3 bulan ? Mau tahu enggak gimana caranya menghilangkan KISTA, MIOM dan Penyumbatan Tuba tanpa harus di Operasi berkali kali dg biaya tinggi ? Mau tahu enggak gimana caranya melancarkan Siklus Haid, menghilangkan Keputihan, PCOS, Toxo, Rubella dengan cara mudah ? Mau tahu enggak gimana cara mengobati suami yang kena masalah Azoospermia (sperma kosong/mandul), Oligospermia (sperma encer), Asthenozospermia (sperma kurang gesit), Teratospermia (sperma bentuknya tak lazim), Varikokel, Ejakulasi Dini, Lemah Syahwat dll dengan cara cepat, sehat dan Tepat ? Mau tahu enggak bagaimana caranya menurunkan Berat Badan 5-10 kg dalam 2 minggu tapi badan tetap sehat dan bugar ? Yang mau tahu kontak kami ya Konsultasi Gratis kok.. https://api.whatsapp.com/send?phone=6282247197177 kami Free konsultasi🇬‌🇷‌🇦‌🇹‌🇮‌🇸 Follow: @my.pregnant @my.pregnant @my.pregnant @my.pregnant @my.pregnant 🏥Untuk mendapatkan info kesehatan, medis, Program hamil & kewanitaan ️✔ contact person: https://api.whatsapp.com/send?phone=6282247197177 ️ ️ at Kalimantan, Kalimantan Barat, Indonesia

1
@arsya.product

Arsya Beaute sedang mencari DROPSHIP!! . 💛 Post kita orang 🌻 Modal pon kami (takde modal pon boleh buat) 🌾 Bahan iklan kami . 🌾 Untung anda (Keuntungan RM5 - 32) . 😆 Tak payah pos barang 💕 Tak perlu simpan barang (zero risk barang tak terjual) 🍓 Tak ada Yuran pendaftaran . Sapa2 yg berminat boleh whatsapp sis tau Klik whatapps link di bio okey . #Universitipendidikansultanidris #Universitiputramalaysia #Universitisainsmalaysia #bazarpaknil #ipoh #UniversitiTeknologiMara #Universititeknologipetronas #Universitiutaramalaysia #upm #Upmbintulu #Upmserdang #upsi #Uptownkotadamansara #Uptownpuchongnightbazaar #Uqashasenrose #usahawanonline #Usimnilai #usm #Utara #utem #uthmjohor #Utmskudai #Utmskudaijohor #utp #Uum #vdollybyfazura #Vdollytumpat #vendor #Vendorampang #Vendorbangi

0
@manisantanjongkarang

💖BUKA ORDER UNTUK DELIVERY RABU💖 . 🏍COD/PICKUP TANJONG KARANG/KUALA SELANGOR *cas delivery ikut jarak 👍 Yg nak order boleh chat saya terus yaa😍😍 . 📩Whatsapp 0133431386 untuk order cepat2! . . P/S: Selain kawasan dinyatakan di atas, boleh juga order dan agent lain yg berdekatan dengan anda akan hantar👍❤ . . #manisan #keksedap #minibomboloni #kekmango #redvelvet #lasagna #lasagnaTanjongKarang #lasagnaKualaSelangor #creampuff #creampuffTanjongKarang #creampuffKualaSelangor #manisanSelangor #keklazat #usahawanonline #usahawanmuda #malaysia #2018 #durian #NFNSHOPPE #tanjongkarang #tanjungkarang #kualaselangor #sekinchan #selangor #produkmalaysia #instafoodmalaysia at Tanjung Karang

0
@brandgifts7

🔥18K gold diamond earrings 🔥  Welcome enquiry and order  Wholesale and retail. I am a jewelry wholesale & manufacturer from China. I have my own jewelry factory. We can cooperate with each other . We can customized make if you give me a jewelry design draft or pictures,or If you are interested in our collections .wholesale and customized jewelry. All factory price.😎 please add my whatapp +8618559805292 #China #Singapore #Dubai #SaudiArabia #Qatar #Italy #France #Paris #HongKong #Macao #UAE #USA #usahawanmuda  #hermesusa  #usahawanonline #singaporegp #qatarfashion #qatarairways #chinatown #dubaitag #dubaifashion #dubaifashionblogger #dubaifashionista #saudiarabian #saudiarabiatag #qatarinstagram #italyiloveyou #italya #franceparis #america

1
@ayohamil_sehat034

Semoga yang like dan komen Amin di beri amanah 2 ruh di dalam rahimnya… آمِيّنْ... آمِيّنْ... يَ رَ بَّلْ عَلَمِيّنْ . . Benar memang Bahagia itu bisa dengan cara sederhana namun akan selalu ada harga untuk Hal hal terbaik yang kita inginkan terjadi dalam hidup ini dimana Mahal dan murahnya sesuatu itu cuma soal prioritas , jika Kebahagiaan kita prioritasnya adalah kesehatan dan hadirnya anak dan keturunan maka apapun itu akan menjadi layak untuk ditempuh, namun jika hadirnya anak bukan prioritas dan hanya menjadi sekedar INGIN saja maka itu tdk lah menjadi sebuah keharusan .. Tetapkan prioritas hidupmu percayalah Allah senantiasa mendengar kepada mereka yang berdoa dengan khidmat dan dengan usaha yang Tepat .. Promil Bunda layak di tempuh .. Amin Yra... Jika ingin berikthiar dan konsultasi lebih lanjut mengenalnya hambatan kehamilan, silahkan hubungi Terapis kami. 🙇🙇🙇 Konsultasi gratiss,,, 📲 Whatsapp: 0895415495372 at Bandung

1
@manierabeauty

Ready stock💕 Fuhh Lipmatte SoBella ni mmg ramai custmer beli😘 APA YG BEST LIPMATTE SOBELLA ni ? 👄 Texture ringan macam tak pakai pape 👄 Warna pigmented gilerr 👄 Tahan lama minum steady jer 👄 Wudhu' friendly 👄 Tak keringkan bibir okay 👄 Mengandungi madu asli Uolls berminat blh whatssap akak yer😘👇 016-2588958 #sobellasolawa #agentsobellasetiaalam #sobellaeyeshadowstick #jualan #jualanmurah #sobellalipmatte #sobellaeyeshadow #sobellaeyeshadow2minit #agentklang #agentshahalam #vendorswanted #vendorsneeded #kosmetic #kosmeticmurah #makeuptutorial #mua #makeupartist #usahawanmuda #usahawanonline #usahawanjutawan #ootdfashion #ootdfashion #tutorialmakeup #tutorialmakeupnatura

0
@manierabeauty

Ready stock💕 Fuhh Lipmatte SoBella ni mmg ramai custmer beli😘 APA YG BEST LIPMATTE SOBELLA ni ? 👄 Texture ringan macam tak pakai pape 👄 Warna pigmented gilerr 👄 Tahan lama minum steady jer 👄 Wudhu' friendly 👄 Tak keringkan bibir okay 👄 Mengandungi madu asli Uolls berminat blh whatssap akak yer😘👇 016-2588958 #sobellasolawa #agentsobellasetiaalam #sobellaeyeshadowstick #jualan #jualanmurah #sobellalipmatte #sobellaeyeshadow #sobellaeyeshadow2minit #agentklang #agentshahalam #vendorswanted #vendorsneeded #kosmetic #kosmeticmurah #makeuptutorial #mua #makeupartist #usahawanmuda #usahawanonline #usahawanjutawan #ootdfashion #ootdfashion #tutorialmakeup #tutorialmakeupnatural2

1
@manierabeauty

Ready stock💕 Fuhh Lipmatte SoBella ni mmg ramai custmer beli😘 APA YG BEST LIPMATTE SOBELLA ni ? 👄 Texture ringan macam tak pakai pape 👄 Warna pigmented gilerr 👄 Tahan lama minum steady jer 👄 Wudhu' friendly 👄 Tak keringkan bibir okay 👄 Mengandungi madu asli Uolls berminat blh whatssap akak yer😘👇 016-2588958 #sobellasolawa #agentsobellasetiaalam #sobellaeyeshadowstick #jualan #jualanmurah #sobellalipmatte #sobellaeyeshadow #sobellaeyeshadow2minit #agentklang #agentshahalam #vendorswanted #vendorsneeded #kosmetic #kosmeticmurah #makeuptutorial #mua #makeupartist #usahawanmuda #usahawanonline #usahawanjutawan #ootdfashion #ootdfashion #tutorialmakeup #tutorialmakeupnatural😍😍😍😍😍😍

0
@manisantanjongkarang

💖BUKA ORDER UNTUK DELIVERY RABU💖 . 🏍COD/PICKUP TANJONG KARANG/KUALA SELANGOR *cas delivery ikut jarak 👍 Yg nak order boleh chat saya terus yaa😍😍 . 📩Whatsapp 0133431386 untuk order cepat2! . . P/S: Selain kawasan dinyatakan di atas, boleh juga order dan agent lain yg berdekatan dengan anda akan hantar👍❤ . . #manisan #keksedap #minibomboloni #kekmango #redvelvet #lasagna #lasagnaTanjongKarang #lasagnaKualaSelangor #creampuff #creampuffTanjongKarang #creampuffKualaSelangor #manisanSelangor #keklazat #usahawanonline #usahawanmuda #malaysia #2018 #durian #NFNSHOPPE #tanjongkarang #tanjungkarang #kualaselangor #sekinchan #selangor #produkmalaysia #instafoodmalaysia at Tanjung Karang

0
@siiip_waterless_wash

==================================== Dapat dipesan di tokopedia, shopee & bukalapak... ==================================== PRICE (NORMAL): Shoes Cleaner 100ml: 35ribu, Shoes Cleaner 250ml: 70ribu, Shoe conditioner 100ml: 35 ribu, Shoes deodorant 100ml: 35 ribu, Unyellowing 100ml: 40 ribu, Lem sepatu 100ml: 35 ribu, Scratch removal 100ml: 20 ribu, Cat sepatu canvas/kulit 100ml: 35 ribu. . Semua produk dapat diaplikasikan untuk sepatu, tas, helm, topi, jaket & boneka. =================================== Telp/wa: 085212540403 082243238883 #berusahabaik #paketusaha #cucisepatusendiri #usahakecil #usahawanonline #usahasampingan #usahamuda #usaha #usahawan #usahatanggakejayaan #berusaha #usaharumahan #laundrysepatu #peluangusahaiburumahtangga #usahawanmuda #modalusaha #usahamandiri #cucisepatusemarang #peluangusahamurah #cucisepatu #peluangusahamudah #cucisepatumurah #usahamodalkecil #usahaonline #peluangusaha #peluangusahaonline at Tembalang, Jawa Tengah, Indonesia

0
@promil_mybaby

Yuk cek IG kami, seputar kehamilan, membantu PASUTRI supaya cepat hamil atau mempunyai momongan dengan metode yang relatif singkat, apapun peghalangnya, seperti : KISTA MIOM SIKLUS HAID TIDAK LANCAR TUBA FALOPI OBESITAS/KEGEMUKAN KEKURUSAN KELAINAN MULUT RAHIM KELAINAN RAHIM INVEKSI VAGINA (keputihan) KURET BERULANG - ULANG PCOS ENDOMETRIOSIS VERIKOKEL TORCH ( virus/bakteri ) MASALAH SPERMA, DLL kami punya solusi yang cepat, tepat, efektif dan sehat. 95% TERBUKTI KEBERHASILANYA, KONSULTASI GRATIS. Follow: @promil_mybaby @promil_mybaby @promil_mybaby @promil_mybaby @promil_mybaby @promil_mybaby 🏥Untuk mendapatkan info kesehatan, keluhan kewanitaan, medis & program hamil (konsultasi gratis) privasi terjaga💯 ️✔ contact person : 📲WA: 082331413800 👇👇👇 Http://api.whatsapp.com/send?phone=6282331413800 at Pasuruan

3
@manisantanjongkarang

💖BUKA ORDER UNTUK DELIVERY RABU💖 . 🏍COD/PICKUP TANJONG KARANG/KUALA SELANGOR *cas delivery ikut jarak 👍 Yg nak order boleh chat saya terus yaa😍😍 . 📩Whatsapp 0133431386 untuk order cepat2! . . P/S: Selain kawasan dinyatakan di atas, boleh juga order dan agent lain yg berdekatan dengan anda akan hantar👍❤ . . #manisan #keksedap #minibomboloni #kekmango #redvelvet #lasagna #lasagnaTanjongKarang #lasagnaKualaSelangor #creampuff #creampuffTanjongKarang #creampuffKualaSelangor #manisanSelangor #keklazat #usahawanonline #usahawanmuda #malaysia #2018 #durian #NFNSHOPPE #tanjongkarang #tanjungkarang #kualaselangor #sekinchan #selangor #produkmalaysia #instafoodmalaysia at Tanjung Karang

0
@leeza_perfumehijab_house

=========================== 7 SEBAB PATUT MELARAM DENGAN KURUNG ASYURA 😘 =========================== ➡️ MATERIAL KOREAN COMO CREPE yang tidak jarang mudah di iron , dibasuh berkali kali warna tidak luntur dan paling penting tak mudah kedut tauuu ... ➡️ WUDHUK FRIENDLY rugi kalau pakai baju yg 'mewah' tapi tak boleh nak berwudhuk .. ➡️ 7 WARNA YG MENARIK ada warna yg hot dan warna yg sweeett gituuuu.. ➡️ SAIZ AVAILABLE S HINGGA 2XL wahhhh bestnyaaa, saiz comel pon ada , korang boleh pilih mengikut cutting body masing masing . ➡️ CUTTING BAJU YG SANGAT SELESA potongan baju yang sgt selesa dan memudahkan pergerakan korang . Cutting yg sangat mewah mcm di custom made sendiri tauuu .. best gilerrrr .. ➡️ KUALITI JAHITAN YG SUPER DUPER GEMPAK sangat kemas dan teliti itu yg kami titik beratkan . ➡️ DESIGN KHAS yg mempunyai lipatan yg unik dan bunga 3D yg di hiasi batu swarovski.. Harga Terkini ○ Kurung Asyura Harga Ds RM134 Postage Semenanjung FREE POSTAGE S/sarawak + RM8 postage Pm/wassap 0173979350 #baju #bajukurung #sayajualbaju #jualonline #usahawanonline #instashopmalaysia #bazaarpaknil #visitmyig #zizanmall #patahsayapbertongkatparuh

1
@ramen_cokelat

💖BUKA ORDER UNTUK DELIVERY RABU💖 . 🏍COD/PICKUP TANJONG KARANG/KUALA SELANGOR *cas delivery ikut jarak 👍 Yg nak order boleh chat saya terus yaa😍😍 . 📩Whatsapp 0133431386 untuk order cepat2! . . P/S: Selain kawasan dinyatakan di atas, boleh juga order dan agent lain yg berdekatan dengan anda akan hantar👍❤ . . #manisan #keksedap #minibomboloni #kekmango #redvelvet #lasagna #lasagnaTanjongKarang #lasagnaKualaSelangor #creampuff #creampuffTanjongKarang #creampuffKualaSelangor #manisanSelangor #keklazat #usahawanonline #usahawanmuda #malaysia #2018 #durian #NFNSHOPPE #tanjongkarang #tanjungkarang #kualaselangor #sekinchan #selangor #produkmalaysia #instafoodmalaysia at Tanjung Karang

0
@superbrainy.ococ

Tidur yang nyenyak adalah perisai utama yang dapat menolong kita menangani stress. Badan anda perlu mendapat rehat yang secukupnya untuk rasa lebih semangat dan bermotivasi keesokan harinya. Selamat Malam.

2
@superbrainy.ococ

Yang paling efektif untuk saya ialah susu suam yang dicampur dengan sedikit madu lebah dan kacang almond. Alternatif yang lagi bagus dan mujarab dimana ia dapat membantu dalam perkembangan otak ialah coco OCOC! Minum segelas sebelum tidur okay? Belum ada? DM saya. Stok masih ada.

2
@ramen_cokelat

💖BUKA ORDER UNTUK DELIVERY RABU💖 . 🏍COD/PICKUP TANJONG KARANG/KUALA SELANGOR *cas delivery ikut jarak 👍 Yg nak order boleh chat saya terus yaa😍😍 . 📩Whatsapp 0133431386 untuk order cepat2! . . P/S: Selain kawasan dinyatakan di atas, boleh juga order dan agent lain yg berdekatan dengan anda akan hantar👍❤ . . #manisan #keksedap #minibomboloni #kekmango #redvelvet #lasagna #lasagnaTanjongKarang #lasagnaKualaSelangor #creampuff #creampuffTanjongKarang #creampuffKualaSelangor #manisanSelangor #keklazat #usahawanonline #usahawanmuda #malaysia #2018 #durian #NFNSHOPPE #tanjongkarang #tanjungkarang #kualaselangor #sekinchan #selangor #produkmalaysia #instafoodmalaysia at Tanjung Karang

0
@luminodiphandbag

CNK TRAPEZOID TOP HANDLE BAG CK2-50270209 RM160 . ✅ Free Dustbag ✅ Free Paperbag Postage : RM9 sm / RM12 ss ETA: 7-14 working days Status:Pre order with Full payment Original from factory Saiz : 29.5cm x 20.5cm x 15.5cm Colour : Black/Light Blue/Yellow . #begtangan #cnk #slingbag #handbag #crossbodybag #bagsabahmurah #usahawanonline #kotakinabaluonlineshop #kotabeludonlineshop #sabahonlineshop #sarawakonlineshop #sabahonlineseller #luminodiphandbag

0
@luminodiphandbag

CNK TRAPEZOID TOP HANDLE BAG CK2-50270209 RM160 . ✅ Free Dustbag ✅ Free Paperbag Postage : RM9 sm / RM12 ss ETA: 7-14 working days Status:Pre order with Full payment Original from factory Saiz : 29.5cm x 20.5cm x 15.5cm Colour : Black/Light Blue/Yellow . #begtangan #cnk #slingbag #handbag #crossbodybag #bagsabahmurah #usahawanonline #kotakinabaluonlineshop #kotabeludonlineshop #sabahonlineshop #sarawakonlineshop #sabahonlineseller #luminodiphandbag

0
@luminodiphandbag

CNK TRAPEZOID TOP HANDLE BAG CK2-50270209 RM160 . ✅ Free Dustbag ✅ Free Paperbag Postage : RM9 sm / RM12 ss ETA: 7-14 working days Status:Pre order with Full payment Original from factory Saiz : 29.5cm x 20.5cm x 15.5cm Colour : Black/Light Blue/Yellow . #begtangan #cnk #slingbag #handbag #crossbodybag #bagsabahmurah #usahawanonline #kotakinabaluonlineshop #kotabeludonlineshop #sabahonlineshop #sarawakonlineshop #sabahonlineseller #luminodiphandbag

0
@luminodiphandbag

CNK TRAPEZOID TOP HANDLE BAG CK2-50270209 RM160 . ✅ Free Dustbag ✅ Free Paperbag Postage : RM9 sm / RM12 ss ETA: 7-14 working days Status:Pre order with Full payment Original from factory Saiz : 29.5cm x 20.5cm x 15.5cm Colour : Black/Light Blue/Yellow . #begtangan #cnk #slingbag #handbag #crossbodybag #bagsabahmurah #usahawanonline #kotakinabaluonlineshop #kotabeludonlineshop #sabahonlineshop #sarawakonlineshop #sabahonlineseller #luminodiphandbag

1
@luminodiphandbag

CNK TRAPEZOID TOP HANDLE BAG CK2-50270209 RM160 . ✅ Free Dustbag ✅ Free Paperbag Postage : RM9 sm / RM12 ss ETA: 7-14 working days Status:Pre order with Full payment Original from factory Saiz : 29.5cm x 20.5cm x 15.5cm Colour : Black/Light Blue/Yellow . #begtangan #cnk #slingbag #handbag #crossbodybag #bagsabahmurah #usahawanonline #kotakinabaluonlineshop #kotabeludonlineshop #sabahonlineshop #sarawakonlineshop #sabahonlineseller #luminodiphandbag

0
@sitimin.ahmad

"SETUJU TAK... . Sebab utama nak kurus ialah untuk BERIBADAT. . Ya, nak nampak muda! Ya, nak nampak cantik! Ya, nak pakai balik baju-baju lama! Ya, nak hilangkan sakit-sakit lutut dan sendi sebab berat berlebihan! Ya, nak lebih bertenaga dan stamina tinggi! . Muda boleh jadi tua, akan ada masa korang sakit sebab tak de orang sentiasa sihat dan baju berganti lain mengikut peredaran fesyen. . Tapi bila nak kurus sebab mudah beribadah dan nak sentiasa mengingati Maha pencipta insyaAllah ia satu BIG WHY yang kuat💪🏻 . Kurus itu bonus, sihat itu nikmat❤️ . ○ ○ #teamckrosliza#kurussihat#sihatcantik#coachingonline#dietsihat#jomkurus#tipkurusmudah#tipkuruscepat#cabarankurus#dietkirakalori#kurustanpalapar#kalorimakan#fitmalaysia#utm#bisnessonline#missfazura#ajimaura#shoppingonline#neelofa#selangor#terapiinstagram#AuraInsta#AuraInstaBatch13#usahawanonline#IGMASHUP#alifsyukriterlajaklaris

0
@luminodiphandbag

CNK TRAPEZOID TOP HANDLE BAG CK2-50270209 RM160 . ✅ Free Dustbag ✅ Free Paperbag Postage : RM9 sm / RM12 ss ETA: 7-14 working days Status:Pre order with Full payment Original from factory Saiz : 29.5cm x 20.5cm x 15.5cm Colour : Black/Light Blue/Yellow . #begtangan #cnk #slingbag #handbag #crossbodybag #bagsabahmurah #usahawanonline #kotakinabaluonlineshop #kotabeludonlineshop #sabahonlineshop #sarawakonlineshop #sabahonlineseller #luminodiphandbag

1
@ramen_cokelat

💖BUKA ORDER UNTUK DELIVERY RABU💖 . 🏍COD/PICKUP TANJONG KARANG/KUALA SELANGOR *cas delivery ikut jarak 👍 Yg nak order boleh chat saya terus yaa😍😍 . 📩Whatsapp 0133431386 untuk order cepat2! . . P/S: Selain kawasan dinyatakan di atas, boleh juga order dan agent lain yg berdekatan dengan anda akan hantar👍❤ . . #manisan #keksedap #minibomboloni #kekmango #redvelvet #lasagna #lasagnaTanjongKarang #lasagnaKualaSelangor #creampuff #creampuffTanjongKarang #creampuffKualaSelangor #manisanSelangor #keklazat #usahawanonline #usahawanmuda #malaysia #2018 #durian #NFNSHOPPE #tanjongkarang #tanjungkarang #kualaselangor #sekinchan #selangor #produkmalaysia #instafoodmalaysia at Tanjung Karang

0
@promil_mybaby

Yuk cek IG kami, seputar kehamilan, membantu PASUTRI supaya cepat hamil atau mempunyai momongan dengan metode yang relatif singkat, apapun peghalangnya, seperti : KISTA MIOM SIKLUS HAID TIDAK LANCAR TUBA FALOPI OBESITAS/KEGEMUKAN KEKURUSAN KELAINAN MULUT RAHIM KELAINAN RAHIM INVEKSI VAGINA (keputihan) KURET BERULANG - ULANG PCOS ENDOMETRIOSIS VERIKOKEL TORCH ( virus/bakteri ) MASALAH SPERMA, DLL kami punya solusi yang cepat, tepat, efektif dan sehat. 95% TERBUKTI KEBERHASILANYA, KONSULTASI GRATIS. Follow: @promil_mybaby @promil_mybaby @promil_mybaby @promil_mybaby @promil_mybaby @promil_mybaby 🏥Untuk mendapatkan info kesehatan, keluhan kewanitaan, medis & program hamil (konsultasi gratis) privasi terjaga💯 ️✔ contact person : 📲WA: 082331413800 👇👇👇 Http://api.whatsapp.com/send?phone=6282331413800 at Pasuruan

1
@qum.army

Komen “Setuju” - ❤️ | Like gambar 📩 | Mention sahabatmu 🔊 | Komen positif . 👉 | follow @QUM.ARMY 👉 | follow @QUMSQUAD 👉 | follow @QUMSNIPER at QUM EMPIRE

5
@konsultan_promil1

Memiliki seorang anak dalam rumah tangga sangatlah di butuhkan karena dia yang melangkapi kebahagian dalam rumah tangga dan bisa memberikan suasana baru. Akan tetapi terkadang ada penghalang sehingga bisa menghambat kehamilan seperti: 👉MIOM 👉KISTA 👉PCOS 👉PENYUMBATAN SAL TUBA {NON PATEN KIRI DAN KANAN} 👉KANKER SERVIKS 👉APS 👉EKTOPIK 👉KEPUTIHAN 👉GANGGUAN HORMON 👉SPERMA ENCER 👉AZOOSPERMIA 👉OLIGOSPERMIA 👉TORCH 👉DLL. Jika para bunda mengalami masalah tersebut kami akan membantu memberikan solusi agar bisa tertuntaskan, dalam waktu yang relatif singkat dengan tingkat keberhasilan 95% Kasus penanganan tercepat 1 bulan dan terlama 3 bulan sudah langsung hamil. TERBARU DI INDONESIA MEMBERI BUKTI BUKAN JANJI DENGAN PROMIL TERAPY HERBAL BIOENTROPY ENERGY YANG SUDAH BANYAK MEMBANTU PASANGAN SUAMI DAN ISTRI UNTUK HAMIL. TIDAK PERLU BIAYA YANG BANYAK SEPERTI BAYI TABUNG DAN IMSEMNISASI. SEGERA KONSULTASIKAN MASALAH DAN KELUHAN ANDA BERSAMA KAMI 🔺HEALTH & PREGRANCY CONSULTANT🔺 🆓Pelayanan informasi kesehatan 📝😉Solusi atasi penghambat kehamilan ↝↝↝↝↝↝↝↝↝↝↝↝↝↝↝ Untuk bimbingan dan informasi lebih lengkap📥📥 contact person↪↪ wa; 083833847534

1
@akademiguruniagaplt

Bismillah. . Assalamualaikum semua. . . InshaaAllah. Semua dari sahabat sahabat yang baca status ini sentiasa di lebatkan rezeki. Pagi begini anak semua dah ke sekolah. Tinggal berempat dengan anak ketiga yang birthdaynya baru sahaja lepas. Siap siapkan diri ke opis sebab nak selesaikan list to do hari ini. Penting sekali. Plan dan laksanakan. . #Usahawan #usahawanOnline #UsahawanMuda #UsahawanOnlineBerjaya #UsahawanGuruNiaga #UsahawanWanita #UsahawanLelaki #Copywriting #Storytelling #AkademiGuruNiaga #TuanIzan

0
@amir_tonewow

Bang, ramai ker org nak daftar simkad ni? . Orang marah kat maxis, port out ke digi. Marah kat digi portout ke celcom. Marah kat celcom portout ke umobile. Tak pernah lagi dengar orang marah kat telco terus nak guna public phone or giveup taknak gunakan phone selamanya. Mcm gitu la pentingnya simkad pada pengguna sekarang ni... Yg penting kenalkan simkad tonewow yg mesra pengguna dan byk manfaat ni kepada seramai mungkin bakal pengguna... Create passive income dengan tonewow. *Daftar dan simkad diberi percuma. *Bimbingan dan panduan diberi percuma. *Simkad utk edar kepada customer diberi percuma. ... Klik link ni utk daftar. Dapatkan simkad dan bimbingan dari saya... PERCUMA JER . WhatsApp 011 7036 6396 http://amirtonewow.wasap.my/ #tonewow #toneexcel #tonegroup #amirtonewow #usahawan #testimoni #simkadbuatduit #buatduittoneexcel #tukarsimkad #shaklee #youcanduit #usahawanmuda #usahawanonline #nurraysabeauty #cuckoo #simkadtonewow #bisnesparttime #buatduitonline #bisnesmurah #incomepasif #Selangor #malaysia #unlimitedincome #untungberkalikali #motivator #businessteam #android #prepaidthatspay #ootd

2
@produkkecantikan.online

HANYA YG SERIUS NAK KURUS JER...KAYYY... 💕[email protected] . .🔹XSTRES KE TENGOK LEMAK BERLIPAT2 DIPERUT BERLAPIS2 TU? . 🔹DAGU 2 LAPIS . 🔹LENGAN JANGAN CAKAP LER KENDUR GELEBEH JER . 🔹PEHA BILA JALAN BERGESEL2 DAN KULIT PEHA BERKERUT2 PENUH SELULIT. . . 🔹BILA BALIK TENGOK IPAR DUAI JELES X TERKATA LANGSING JER WALAUPUN DAH BERANAK PINAK . 🔹NAK KURUS TAPI MAKIN RISAU BILA TGH PANTANG *DIET* PENDEK KATA BILA NAMPAK MAKANAN JADI PANTANG NAMPAK....KIRA NAK MENGUNYAH JER KEJA NYA...TEKANAN BETUL... . 🔹DAH MACAM2 PRODUK DICUBA TAPI XLAH TURUN SANGAT, YG NGERI TURUN 2KG TAK SAMPAI 2 MINGGU NAIK 4KG....JADI BERAT YOYO. . 🔹BERAT BADAN LAGI JANGAN CAKAP LER...DAH SEPATUTNYA IKUT LORONG KIRI JER...KATEGORI KENDERAAN BERAT ATAU MUATAN LEBIH . . 🔹DAH TUH ACERMANE NAK BUAT LAGI? HAMPIR PUTUS ASA DAH KAK LONG NIE.. . . 🌟MEH SINI AKAK XMO CITA PANJANG. 10 HARI IKUT PROGRAM NIE. RM55 SEKOTAK UTK 10HARI TARGET TURUN 5KG. KALI X TURUN AKAK REFUND SEMUA DUIT KORANG. . . WhatsApp 017 4204470 WhatsApp 017 4204470 WhatsApp 017 4204470 . . #testimoniwd #WomenDesireeEssentialCream #baazaronline #baazarpaknilprodukkecantikkan #bazarpaknilmurah #wdecmurah #wdeclovers #wdec #wd #calitcalitcantik #cantik #awetmuda #moodrepublik #instafamous #instashop #like4like #likeforfollow #teammokda #terapiinstagram #ajimaura #syukurselalu #usahawanonline #viral #usahawanmuda #youcanduit #testimoni #instagood #eusahawan #instafamous #erezeki #bisnesonline

2
@evolusicoway

#boothcoway Harini Bamfir #FirPakarCoway berada di booth Giant Pandan Kapital, Pandan Indah dari petang hingga malam untuk membantu masyarakat sekitar akan kepentingan air dan udara yang bersih dalam kehidupan seharian. Bukan sahaja dapat air yang bersih. Kerja-kerja di dapur Akak dan Abam juga menjadi mudah, menjimatkan masa dan wang jika dah pasang penapis air coway ni. Jangan segan jangan malu untuk bertanya dengan Bamfir tentang Coway. Bamfir bersedia membantu sesiapa sahaja yang perlukan bantuan untuk dapatkan air yang bersih. 👉 Call 012-6071676 atau Tekan link wasap diBIO untuk maklumat lanjut. "Mencegah Itukan Lebih Baik Dari Merawat" #13harinakmasukpuasa #nakpuasadah #EvolusiCoway #LivingBetter . . . #coway #cowayhq #csteam #kerjayacoway #i #n #u #cowaykl #cowayshahalam #cowayputrajaya #cowayterengganu #topagentcoway #onlinebusiness #usahawanonline #usahawan #maluapabossku #puasa #ramadhan #villaem2 #penapisairneo #penapisair #penapisudara at Pandan Indah

0
@galery.baby1

Semoga yang like dan komen amin bulan ini bisa cepat mempunyai momongan.,. Amiinn Pertanyaan sederhana yang seringkali menjadi dilema " Dan lalu apakah semua keinginan bisa terwujud jika tanpa usaha ? " ... dan jika semua usaha bisa dengan mudah mencapai hasil lalu bagaimana kita akan belajar mengerti arti dari kalimat sabar .. ketekunan dan keyakinan dalam diri mu lah yang sesungguhnya akan membawa mu mencapai sesuatu yg lebih dari harapanmu .. jangan berhenti dan menyerah begitu saja karna di setiap keinginan yang terpanjat melalui doa , Tuhan pasti tunjukan jalan dan berikan kemampuan dalam menggapainya . Follow: http://bit.ly/galery.babysehat 🏥Untuk mendapatkan info kesehatan, medis, Program hamil & hiburan bayi ️✔ contact person : ️✔ BBM : Dbb5db9d ✔ W/A : 082313956930 at Bandung

1
@asilah_beautycartel

Siapa sini yang nak kahwin? TAPI... modal tak cukup! Tak tahu nak cari income tambahan macam mana! Buntu dah, nak pinjam loan, tak lepas! Hmm...🤔 Cuba respon sikit... Kalau hampa dengar perkongsian beauty spa ni, mesti hampa akan rasa masih ada peluang dan ruang untuk hampa cari dan cukupkan duit nikah tanpa berhutang. Guna duit sendiri nikah, kan lagi berkat tu... Jom dengar sat...🤓 ==================== APA ISTIMEWANYA FACIAL BEAUTY CARTEL😍 ==================== . ✔ Kulit rasa segar & bersih ✔ Hilangkan whiteheads & blackheads ✔ Hilangkan kekotoran pada kulit wajah ✔ Hilangkan minyak2 berlebihan pada kulit wajah ✔ Kulit jadi lebih lembut & licin ✔ Instant V Shape dan hilangkan kedutan pada wajah. ✔ Hilangkan double chin dalam 10 minit sahaja ✔ Pudarkan jeragat, bekas jerawat,eyebag, mengecilkan pori ✔ Meruncingkan bentuk wajah . Jangan risau Asilah boleh membantu anda✌ rawatan terus ke tempat anda...anda yg tentukan lokasinya! . Rawatan selama 1jam bergantung pd jenis kulit . Asilah 0197317570 . Asilah 0197317570 . 💙🔝 Facial Home Spa💙 . #mobilespamalaysia #adaabeautycartel #cucimuka #beautycartel #facial #facialspa #georgetownfacial #facialpp #collagen #skincare #eternalbeauty #pengantin #collagenterbaik #ejendiperlukan #pakejkahwin #mobilespajelutong #imsuperstar #incometambahan #makeup #mobilespa #facialspa #dermahydra #usahawanonline #imsuperstar #mobilespageorgetown #elysyle #mybeautyprenuer #mobilefacialkedah #beautycartelpenang . ❤️ Beauty Cartel No.1 🇲🇾 at Penang Island

0
@theweddings.diary

LOWONGAN PEKERJAAN! Mau digaji 10-30 juta sebulan kak?? Bisa banget dong BISNIS INI SANGAT COCOK UNTUK IRT,PELAJAR,KULIAH, KERJA,PENGANGGURAN untuk semua kalangan @liliana_fransisco ⚠️ BIG PROMO HANYA UTK 10 ORANG PERTAMA ⚠️ Gaji/Penghasilan Minimal 350-1 JUTA/Hari !!! Kamu mau kan biar ATM gendut 😊 YUK JOIN 😘 ❌NO MLM ❌NO JUDI ❌NO MONEY GAMES 100% halal Penasaran?? KONTAK ADMIN SEKARANG WA: 083141758017 LANGSUNG KLIK ikutin IG nya 👇👇👇 @liliana_fransisco @liliana_fransisco @liliana_fransisco

1
@muslimah_queens_closet

Penampilan cantik bukanlah soal pakaian yang "Wowwww" tapi penampilan cantik yang sesungguhnya adalah ketika kita merasa selesa dengan diri sendiri😍 Saat kita yakin, selesa dan nyaman, percayalah kita akan nampak lebih cantik❤❤❤ . #bajukurung #kurungmoden #kurunglonggar #bajuraya2019 #bajukurungmurah #bajukurungcantik #bajutradisional #bajutradisionalmelayu #pengapit #bajupengapit #bajukurungplain #terapiinstagram #ajimaura #inijugakamanah #sakarantai7 #puncakalamfasa3 #uitm #uia #politeknik #cspscs #gengmama #nursingfriendly #kurungpahang #gengcikgu #pensyarah #usahawanonline #surirumah #sayajual #produkviral #muslimah

2
@luminodiphandbag

CNK CHUNKY CHAIN TOTE BAG CK2-30270180 RM160 . ✅ Free Dustbag ✅ Free Paperbag Postage : RM9 sm / RM12 ss ETA: 7-14 working days Status:Pre order with Full payment Original from factory Colour : White/Moss/Pink . #begtangan #cnk #totebag #bagsabahmurah #usahawanonline #kotakinabaluonlineshop #kotabeludonlineshop #sabahonlineshop #sarawakonlineshop #sabahonlineseller #luminodiphandbag

1
@luminodiphandbag

CNK CHUNKY CHAIN TOTE BAG CK2-30270180 RM160 . ✅ Free Dustbag ✅ Free Paperbag Postage : RM9 sm / RM12 ss ETA: 7-14 working days Status:Pre order with Full payment Original from factory Colour : White/Moss/Pink . #begtangan #cnk #totebag #bagsabahmurah #usahawanonline #kotakinabaluonlineshop #kotabeludonlineshop #sabahonlineshop #sarawakonlineshop #sabahonlineseller #luminodiphandbag

0
@luminodiphandbag

CNK CHUNKY CHAIN TOTE BAG CK2-30270180 RM160 . ✅ Free Dustbag ✅ Free Paperbag Postage : RM9 sm / RM12 ss ETA: 7-14 working days Status:Pre order with Full payment Original from factory Colour : White/Moss/Pink . #begtangan #cnk #totebag #bagsabahmurah #usahawanonline #kotakinabaluonlineshop #kotabeludonlineshop #sabahonlineshop #sarawakonlineshop #sabahonlineseller #luminodiphandbag

1
@luminodiphandbag

CNK CHUNKY CHAIN TOTE BAG CK2-30270180 RM160 . ✅ Free Dustbag ✅ Free Paperbag Postage : RM9 sm / RM12 ss ETA: 7-14 working days Status:Pre order with Full payment Original from factory Colour : White/Moss/Pink . #begtangan #cnk #totebag #bagsabahmurah #usahawanonline #kotakinabaluonlineshop #kotabeludonlineshop #sabahonlineshop #sarawakonlineshop #sabahonlineseller #luminodiphandbag

1
@luminodiphandbag

CNK CHUNKY CHAIN TOTE BAG CK2-30270180 RM160 . ✅ Free Dustbag ✅ Free Paperbag Postage : RM9 sm / RM12 ss ETA: 7-14 working days Status:Pre order with Full payment Original from factory Colour : White/Moss/Pink . #begtangan #cnk #totebag #bagsabahmurah #usahawanonline #kotakinabaluonlineshop #kotabeludonlineshop #sabahonlineshop #sarawakonlineshop #sabahonlineseller #luminodiphandbag

1
@luminodiphandbag

CNK CHUNKY CHAIN TOTE BAG CK2-30270180 RM160 . ✅ Free Dustbag ✅ Free Paperbag Postage : RM9 sm / RM12 ss ETA: 7-14 working days Status:Pre order with Full payment Original from factory Colour : White/Moss/Pink . #begtangan #cnk #totebag #bagsabahmurah #usahawanonline #kotakinabaluonlineshop #kotabeludonlineshop #sabahonlineshop #sarawakonlineshop #sabahonlineseller #luminodiphandbag

1
@bossladycartel

Senang citer klau betul2 dah ready nak start biz facial home spa.. pastikan join #beautycartel 😘💖😍👍🏻 . 💙🔝 Facial Home Spa💙 . #bellabeauty #facialhomespa #antiaging #facial #facialspa #serumwajah #duittambahan #collagen #skincare #duittepi #mmbc #proskin #ejendiperlukan #pakejkahwin #ejendiperlukanseluruhmalaysia #proskinmy #incometambahan #makeup #bisnesonline #facelift #dermahydra #usahawanonline #mua #ariani #lazada #akuyangpakaikauyangpanas #elysyle . ❤️ Beauty Cartel No.1 🇲🇾 ❤️

2
@tuanizanshafiee

Bismillah. . Assalamualaikum semua. . . InshaaAllah. Semua dari sahabat sahabat yang baca status ini sentiasa di lebatkan rezeki. Pagi begini anak semua dah ke sekolah. Tinggal berempat dengan anak ketiga yang birthdaynya baru sahaja lepas. Siap siapkan diri ke opis sebab nak selesaikan list to do hari ini. Penting sekali. Plan dan laksanakan. . #Usahawan #usahawanOnline #UsahawanMuda #UsahawanOnlineBerjaya #UsahawanGuruNiaga #UsahawanWanita #UsahawanLelaki #Copywriting #Storytelling #AkademiGuruNiaga #TuanIzan

0
@yankoskincare.byzara

KEBAIKAN MAGIC TONER : . . 🌹Menutup liang pori terbuka 🌹Melicinkan kulit muka 🌹Melembutkan kulit muka 🌹Kulit muka jadi sejuk 🌹Menyegarkan kulit muka 🌹Mematikan jerawat 🌹Menanggalkan sisa kotoran 🌹Mengecutkan Jerawat 🌹Melindungi kulit dari sinar UV 🌹Meratakan tona kulit 🌹Menjadikan kulit lebih tegang & anjal . 🌹Mencerahkan kulit 🌹Memudarkan jeragat & pigmen 🌹Memudarkan bintik-bintik hitam 🌹Boleh digunakan satu badan 🌹Sesuai untuk lelaki & wanita . . . #yankoskincare #yankoskincaremalaysia #yankoskincareoriginal #yankoskincarebyzara #magictoner #skincaremurah #usahawanonline #fatzura #sajat #sayajual #bazarpaknil #trustedseller #kulitputih #kulitcerah #kulitcantik #bebasjerawat #motifviral #perempuan #bazarmalaysia #bazaronlinemalaysia

0
@mamboart_designs

Fuh.. Dari jauh dah nampak.. . Nak buat Marketing tools untuk Business atau Produk, biarlah boleh jadi tumpuan mata yang memandang.. Lagi-lagi ketika menyertai Event.. . Tapi kena ingat color tu biar bersesuaian dengan konsep branding business tu.. . #mamboartcreativestudio #mamboartdesigns #designs #branding #advertising #website #corporate #usahawancuckoo #usahawanmuda #usahawanjutawan #usahawan #usahawanonline #usahawandyxy #businessowner #usahawanita at MamboArt Creative Studio

0
@zarynazara

🗣 *EBW KL...... HOT! HOT! BERAPIIIIII!* 🔥🔥 🗣 *EBW KL...... HOT! HOT! BERAPIIIIIII!* 🔥🔥 🗣 *EBW KL...... HOT! HOT! BERAPIIIIIII!* 🔥🔥 Adakah anda sudah bersedia?* . Letupkan diri anda dgn menghadiri *Elysyle Beauty Workshop* utk bisnes Mobile Facial . *Mengapa anda perlu menghadiri Elysyle Beauty Workshop* . 💃🏻 *Belajar secara mendalam konsep & kaedah mudah utk mengekalkan kecantikan dalaman & luaran* . 💃🏻 *Perkongsian ilmu & tip-tip rahsia bagaimana utk memantapkan penguasaan bisnes kecantikan anda* . 💃🏻 *Menyaksikan kehebatan transformasi pemimpin & bagaimana mereka menjadikan "kecantikan" sebagai KERJAYA.* . 💃🏻 *Trend apakah yang mampu mengubah kehidupan kita pada masa akan datang?* . 💃🏻 *Apakah persiapan atau tindakan yang perlu kita lakukan untuk menghadapi era internet ini?* . 🎯 Opps tunggu dulu... Ini juga merupakan peluang kerjaya yang menjanjikan pendapatan lumayan. . Anda nak terbakar dan membakar 🔥🔥🔥 Wajib datang !! . OH YES !! 🏆💻📡 . Rugi jika anda tidak menyertai. Jadi dapatkan tiket & daftar secepat mungkin. . Www.wasap.my/60123401649 ( Ina ) . *Elysyle Beauty Workshop + Bersijil * *Tarikh: 27-28/04/2019* *Tempat : Le Quadri Hotel, KL *Harga Tiket: RM 129* (makanan tanpa penginapan) . Www.wasap.my/60123401649 #mobilespamalaysia #kerjasampingan #zayrabeautycartel #vshapefacial #beautycartel #bisnesgosokmuka #ejendiperlukan #usahawanonline #buatduitonline #projekduitraya #projekraya

1
@pembekalproduk_hargakilang

. . Filling lotion putih 3 saat.. Harga murah direct kilang OEM.. bukan biasherrr - biasherrr 😎😎 . . Ada yang berminat dan ingin berusaha utk jenamakan kosmetik jenama sendiri? .. Mari Wasap team chaQ 0175897661.. . . Produk dan bekas menarik kita sediakan utk kemudahan pihak cust buat pilihan yg tepat.. Terima kasih .. semoga anda berjaya dan kaya.. 😍😍 Team chaQ #trusteedseller . . #serumjenamasendiri #serumbioessence #kilangserum #kilangoemproduk #kilangkosmetikjenamasendiri #hargadirectkilang #usahawanonline #promosi #bisnesonline #serumbotoxbymami #jutawanproduk #jutawanproduksendiri #kkmproduct #kkmapproved #cosmetics #serumbotoxkkm #serumwhitening #serumviral #serumberhantu #sabunjenamasendiri #sabunhomemade #sabunarganoil #sabunwhitening #whiteningsoap #sabunjerawat #sabunviral at Tanjung Malim

0
@zayra_beautycartel

🗣 *EBW KL...... HOT! HOT! BERAPIIIIII!* 🔥🔥 🗣 *EBW KL...... HOT! HOT! BERAPIIIIIII!* 🔥🔥 🗣 *EBW KL...... HOT! HOT! BERAPIIIIIII!* 🔥🔥 Adakah anda sudah bersedia?* . Letupkan diri anda dgn menghadiri *Elysyle Beauty Workshop* utk bisnes Mobile Facial . *Mengapa anda perlu menghadiri Elysyle Beauty Workshop* . 💃🏻 *Belajar secara mendalam konsep & kaedah mudah utk mengekalkan kecantikan dalaman & luaran* . 💃🏻 *Perkongsian ilmu & tip-tip rahsia bagaimana utk memantapkan penguasaan bisnes kecantikan anda* . 💃🏻 *Menyaksikan kehebatan transformasi pemimpin & bagaimana mereka menjadikan "kecantikan" sebagai KERJAYA.* . 💃🏻 *Trend apakah yang mampu mengubah kehidupan kita pada masa akan datang?* . 💃🏻 *Apakah persiapan atau tindakan yang perlu kita lakukan untuk menghadapi era internet ini?* . 🎯 Opps tunggu dulu... Ini juga merupakan peluang kerjaya yang menjanjikan pendapatan lumayan. . Anda nak terbakar dan membakar 🔥🔥🔥 Wajib datang !! . OH YES !! 🏆💻📡 . Rugi jika anda tidak menyertai. Jadi dapatkan tiket & daftar secepat mungkin. . Www.wasap.my/60123401649 ( Ina ) . *Elysyle Beauty Workshop + Bersijil * *Tarikh: 27-28/04/2019* *Tempat : Le Quadri Hotel, KL *Harga Tiket: RM 129* (makanan tanpa penginapan) . Www.wasap.my/60123401649 #mobilespamalaysia #kerjasampingan #zayrabeautycartel #vshapefacial #beautycartel #bisnesgosokmuka #ejendiperlukan #usahawanonline #buatduitonline #projekduitraya #projekraya

2
@pembekalproduk_hargakilang

. . Tengah duk syiokkk2 staff duk filling boss mai tangkap gambooo lakk.. Akuttt tawwww boss tgokkkk.. toklehhh berhuhuhuhu 😄😄😄 . . LOTION PUTIH 3 SAAT.. SAPU2 TERUIH PUTIHHH.. aummm 😙😙😙 . . Ada yang berminat dan ingin berusaha utk jenamakan kosmetik jenama sendiri? .. Mari Wasap team chaQ 0175897661.. . . Produk dan bekas menarik kita sediakan utk kemudahan pihak cust buat pilihan yg tepat.. Terima kasih .. semoga anda berjaya dan kaya.. 😍😍 Team chaQ #trusteedseller . . #serumjenamasendiri #serumbioessence #kilangserum #kilangoemproduk #kilangkosmetikjenamasendiri #hargadirectkilang #usahawanonline #promosi #bisnesonline #serumbotoxbymami #jutawanproduk #jutawanproduksendiri #kkmproduct #kkmapproved #cosmetics #serumbotoxkkm #serumwhitening #serumviral #serumberhantu #sabunjenamasendiri #sabunhomemade #sabunarganoil #sabunwhitening #whiteningsoap #sabunjerawat #sabunviral at Tanjung Malim

0
@hamil_duluan

Semoga yang like dan komen amin bulan ini bisa cepat mempunyai momongan.,. Amiinn "Sebuah Harapan Mendapatkan Buah Hati" Tak pernah ada kata lelah buat berjuang menghadirkamu nak. Cepatlah hadir dirahim bunda. Jawablah penantian panjang kami Ya Allah. Berikanlah kami keturuanan yang sholeh. Yang akan menjadi pewaris kami kelak. Percayakan kami untuk menjaga titipanmu, mendidik, merawatnya seperti orang tua lainya yang mendidik anak2nya sampai menjadi orang yang sukses dan berguna. Amin... “Robbana hablana min azqajinaa wa zurriyatina qurrota’ayunin, waj’alna lil muttaqiina imama.” Artinya: “Ya Tuhan kami, anugerakanlah kepada istri-istri kami dan keturunan kami sebagai penyenang hati (kami), dan jadikanlah kami imam bagi orang-orang yang bertakwa.” (QS. Al-Furqan: 74). #regrann Follow: @hamil_duluan @hamil_duluan @hamil_duluan 🏥Untuk info kesehatan, medis, Program hamil & hiburan bayi ️✔ contact person : Http://www.wasap.my/+6281770643127 #terapiinstagram #syukurselalu #usahawanonline #viral #belajarinstagram #usahawanmuda #myprogrambaby #love #lifestyle #instadairy #youcanduit #powergold #shaklee #dms360 #nurraysabeauty #toneexcel #testimoni #ukhwahti #instagood #usahawan #bisnesonline #seminar

2
@anitakusmia

Hanya Dengan 26 Juta, Anda bisa Memiliki TANAH 100m SHM . . Include : -Biaya Surat Surat PPJB-AJB-SHM -Biaya Perawatan 1 Tahun -Bonus Kebun Kurma / Durian . . Lokasi Strategis Masuk Dari Jalan Propinsi View Bagus Cocok Untuk Bangun Villa Passive Income Dari Bonus Kebunnya . . Persyaratan beli : 1. Harus Muslim 2. KTP 3. KK 4. NPWP . . Akan di bangun fasilitas seperti : - Masjid Jami' - Boarding School - Kolam Renang - Taman Bermain - Area Panahan dan Berkuda - Kolam Pemancingan . . Info lengkap Hubungi Kang Awang Indopro Tlp/ WA : 0817 1717 2040 . . . . . . . . . . . . . . #kavlingandalus #kavlingandalusia #muajonggol #kulinerjonggol #usahabaru #usahahalal #usahawanonline #usahapersit #usahaanakmuda #usahadirumah #usahaonlineshop #usahamikro #gurucantik #gurusekumpul #gurumuda #gurukutersayang #guru #kiyaikanjeng #jualkavlingjakarta #jualkavlingtangerang #jualbelionline #jualbelikavlingislam #jualtanahmurah #jualtanahjakarta #jualproperty #jualpropertyjakarta #jualpropertybogor #bisnis #bisnisonline #bisnistanah

0
@nerry.topstokis

Rezeki tak pernah salah alamat! rezeki datang pada waktu yg tepat. jgn pernah putus asa dan usaha tangga kejayaan. disaat semua org syok duduk umah berhujung minggu semalam tapi Nerry memilih selepas habis je sukaneka sekolah anak terus bergegas ke Pantai Timur untuk menghantar stok. mula-mula Ain hanya ingin menjadi Agen Appecut tetapi bertukar fikiran untuk menjadi Stokis Nerry terus gara-gara demand yg tinggi dan selalu stok kat tangan tak pernah cukup. So beliau upgrade menjadi Stokis Appecut terus. Tahniah @ainiwan.stokis 💖💖 . . Welcome to my Team Ain. So sesape area Temerloh atau Mentakab dan sekitar boleh roger Squad Admin untuk COD Appecut . . . #appecut #kisahsemalam #agentwanted #appecutnerrys #surirumah #appecutkasipecah #myteam #stokis #ejendiperlukan #stokisappecutpahang #stokisappecuttemerloh #onlinebusiness #usahawanonline #kerjadarirumah #buatduitonline #jombuatduit #projekraya2019 #weightloss #nakkurus #nakdiet #appecutbentong #appecutmentakab #appecuttemerloh #appecutjengka #appecutjerantut #gentingsempah #pahang #malaysia at McDonald's Genting Sempah DT

2
@appecut.masterstokis

Rezeki tak pernah salah alamat! rezeki datang pada waktu yg tepat. jgn pernah putus asa dan usaha tangga kejayaan. disaat semua org syok duduk umah berhujung minggu semalam tapi Admin memilih selepas habis je sukaneka sekolah anak terus bergegas ke Pantai Timur untuk menghantar stok. mula-mula Ain hanya ingin menjadi Agen Appecut tetapi bertukar fikiran untuk menjadi Stokis Admin terus gara-gara demand yg tinggi dan selalu stok kat tangan tak pernah cukup. So beliau upgrade menjadi Stokis Appecut terus. Tahniah @ainiwan.stokis 💖💖 . . Welcome to my Team Ain. So sesape area Temerloh atau Mentakab dan sekitar boleh roger Squad Admin untuk COD Appecut . . . #appecut #appecutnerrys #appecutkasipecah #myteam #stokis #kisahsemalam #ejendiperlukan #stokisappecutpahang #onlinebusiness #usahawanonline #kerjadarirumah #buatduitonline #jombuatduit #projekraya2019 #weightloss #nakkurus #nakdiet #appecutbentong #appecutmentakab #appecuttemerloh #appecutjengka #appecutjerantut #gentingsempah #pahang #malaysia at McDonald's Genting Sempah DT

0
@manierabeauty

Ready stock💕 Fuhh Lipmatte SoBella ni mmg ramai custmer beli😘 APA YG BEST LIPMATTE SOBELLA ni ? 👄 Texture ringan macam tak pakai pape 👄 Warna pigmented gilerr 👄 Tahan lama minum steady jer 👄 Wudhu' friendly 👄 Tak keringkan bibir okay 👄 Mengandungi madu asli Uolls berminat blh whatssap akak yer😘👇 016-2588958 #sobellasolawa #agentsobellasetiaalam #sobellaeyeshadowstick #jualan #jualanmurah #sobellalipmatte #sobellaeyeshadow #sobellaeyeshadow2minit #agentklang #agentshahalam #vendorswanted #vendorsneeded #kosmetic #kosmeticmurah #makeuptutorial #mua #makeupartist #usahawanmuda #usahawanonline #usahawanjutawan #ootdfashion #ootdfashion #tutorialmakeup #tutorialmakeupnatural

0
@flexible.c0

Yeay😍Semua parcel dah siap pos☺Nanti korang tunggu je depan rumah tau😉 ▪ Tekan link di bio kami sekarang ▪ #igshoponline #igshopmalaysia #usahawanonline #usahawanbumiputera #hoodiemalaysia #viralvideo #viralmalaysia #klipviral #belikebro #parcel #awesome #maluapabossku

2
@ftr_formulatarikrezeki

Tawakal je bank in utk FTR, berdesup rezeki masyukkk. RM40,000 Alhamdulillah rezeki Allah pd org yang benar-2 tawakal. . Jom baca testimoni di atas. Sangat luar biasa hebat. Syukur Alhamdulillah. . Ada Special Offer menanti uols, jom kita sembang sampai jadi ❤️ . LeaderFTR_Selangor Whatsapp 0189687611 at Perpustakaan Tun Seri Lanang, Universiti Kebangsaan Malaysia

3
@rahsia_percepatan_rezeki

Tawakal je bank in utk FTR, berdesup rezeki masyukkk. RM40,000 Alhamdulillah rezeki Allah pd org yang benar-2 tawakal. . Jom baca testimoni di atas. Sangat luar biasa hebat. Syukur Alhamdulillah. . Ada Special Offer menanti uols, jom kita sembang sampai jadi ❤️ . LeaderFTR_Selangor Whatsapp 0189687611 at Perpustakaan Tun Seri Lanang, Universiti Kebangsaan Malaysia

2
@luminodiphandbag

CNK REVERSIBLE FLAP CROSSBODY BAG CK2-80270098 RM160 . ✅ Free Dustbag ✅ Free Paperbag Postage : RM9 sm / RM12 ss ETA: 7-14 working days Status:Pre order with Full payment Original from factory Saiz : 20cm x 17cm x 10cm Colour : Beige/Green/Orange . #begtangan #cnk #crossbodybag #bagsabahmurah #usahawanonline #kotakinabaluonlineshop #kotabeludonlineshop #sabahonlineshop #sarawakonlineshop #sabahonlineseller #luminodiphandbag

0
@luminodiphandbag

CNK REVERSIBLE FLAP CROSSBODY BAG CK2-80270098 RM160 . ✅ Free Dustbag ✅ Free Paperbag Postage : RM9 sm / RM12 ss ETA: 7-14 working days Status:Pre order with Full payment Original from factory Saiz : 20cm x 17cm x 10cm Colour : Beige/Green/Orange . #begtangan #cnk #crossbodybag #bagsabahmurah #usahawanonline #kotakinabaluonlineshop #kotabeludonlineshop #sabahonlineshop #sarawakonlineshop #sabahonlineseller #luminodiphandbag

1
@luminodiphandbag

CNK REVERSIBLE FLAP CROSSBODY BAG CK2-80270098 RM160 . ✅ Free Dustbag ✅ Free Paperbag Postage : RM9 sm / RM12 ss ETA: 7-14 working days Status:Pre order with Full payment Original from factory Saiz : 20cm x 17cm x 10cm Colour : Beige/Green/Orange . #begtangan #cnk #crossbodybag #bagsabahmurah #usahawanonline #kotakinabaluonlineshop #kotabeludonlineshop #sabahonlineshop #sarawakonlineshop #sabahonlineseller #luminodiphandbag

1
@luminodiphandbag

CNK REVERSIBLE FLAP CROSSBODY BAG CK2-80270098 RM160 . ✅ Free Dustbag ✅ Free Paperbag Postage : RM9 sm / RM12 ss ETA: 7-14 working days Status:Pre order with Full payment Original from factory Saiz : 20cm x 17cm x 10cm Colour : Beige/Green/Orange . #begtangan #cnk #crossbodybag #bagsabahmurah #usahawanonline #kotakinabaluonlineshop #kotabeludonlineshop #sabahonlineshop #sarawakonlineshop #sabahonlineseller #luminodiphandbag

0
@luminodiphandbag

CNK REVERSIBLE FLAP CROSSBODY BAG CK2-80270098 RM160 . ✅ Free Dustbag ✅ Free Paperbag Postage : RM9 sm / RM12 ss ETA: 7-14 working days Status:Pre order with Full payment Original from factory Saiz : 20cm x 17cm x 10cm Colour : Beige/Green/Orange . #begtangan #cnk #crossbodybag #bagsabahmurah #usahawanonline #kotakinabaluonlineshop #kotabeludonlineshop #sabahonlineshop #sarawakonlineshop #sabahonlineseller #luminodiphandbag

2
@luminodiphandbag

CNK REVERSIBLE FLAP CROSSBODY BAG CK2-80270098 RM160 . ✅ Free Dustbag ✅ Free Paperbag Postage : RM9 sm / RM12 ss ETA: 7-14 working days Status:Pre order with Full payment Original from factory Saiz : 20cm x 17cm x 10cm Colour : Beige/Green/Orange . #begtangan #cnk #crossbodybag #bagsabahmurah #usahawanonline #kotakinabaluonlineshop #kotabeludonlineshop #sabahonlineshop #sarawakonlineshop #sabahonlineseller #luminodiphandbag

0
@tuanizanshafiee

Bismillah. . Assalamualaikum semua. . . Petua berniaga supaya perniagaan berjalan lancer adalah dengan mengelak daripada meminjam wang atau memberi pinjam. Pinjaman akan menyebabkab proses perniagaan tergugat dan mengalami masalah. Perniagaan sebaiknya dimulakan tanpa pinjaman atau mengikut kemampuan modal, jika modal kecil perlu berniaga kecilan dahulu dan sebaliknya. Begitu juga dalam perniagaan jangan memberi pinjam supaya modal pusingan terus berjalan dan melicinkan perniagaan. Pengalaman saya berniaga dengan membekal garam kepada mini market dengan memberi pinjam memberikan masalah perniagaan terutama apabila kedai atau mini market menghadapi masalah hingga menjadi hutang hangus. Begitu juga memberi pinjam kepada rakan perniagaan akan memberi masalah mendapatkan balik pinjaman yang diberi kerana sememangnya sifat manusia manis apabila meminjam tapi pahit bayar balik pinjaman. . #Usahawan #usahawanOnline #UsahawanMuda #UsahawanOnlineBerjaya #UsahawanGuruNiaga #UsahawanWanita #UsahawanLelaki #Copywriting #Storytelling #AkademiGuruNiaga #TuanIzan

0
@promilalfath

Ih adik, kasihan ayah😆 . . Semoga yang like dan komen amin bulan ini bisa cepat mempunyai momongan.,. Amiinn Gak butuh dan gak harus percaya atau tidak , yang penting ikut Promilnya , sebab nantipun masih tetap tidak akan percaya kalo ternyata bisa Hamil beneran ... Karna sesungguhnya keyakinan itu akan tumbuh bersama dengan proses ketika di lakukan bukan habis waktu hanya untuk di pikirkan .. Mari cermati niat awalnya apakah mau Hamil beneran atau hanya sekedar ingin saja .... Promil bee layak untuk di tempuh GRATIS KONSULTASI Hidup yang bermakna dan berarti saat kita memiliki penerus dari darah daging kita sendiri... #regrann Follow: @promilalfath 🏥Untuk mendapatkan info kesehatan, medis, Program hamil & hiburan bayi ️✔ contact person 085926187441 #terapiinstagram #syukurselalu #usahawanonline #viral #belajarinstagram #usahawanmuda #freedom #gainpost #love #lifestyle #instadairy #youcanduit #powergold #shaklee #dms360 #nurraysabeauty #toneexcel #testimoni #ukhwahti #instagood #usahawan #bisnesonline #seminar at DKI Jakarta

3
@mjbeautycartel

🗣 *EBW KL...... HOT! HOT! BERAPI!* 🔥🔥 . 🗣 *EBW KL...... HOT! HOT! BERAPIIIIII!* 🔥🔥 . 🗣 *EBW KL...... HOT! HOT! BERAPIIIIIII!* 🔥🔥 . Adakah anda sudah bersedia?* . . Letupkan diri anda dgn menghadiri *Elysyle Beauty Workshop* utk bisnes Mobile Facial . *Mengapa anda perlu menghadiri Elysyle Beauty Workshop* . . 💃🏻 *Belajar secara mendalam konsep & kaedah mudah utk mengekalkan kecantikan dalaman & luaran* . 💃🏻 *Perkongsian ilmu & tip-tip rahsia bagaimana utk memantapkan penguasaan bisnes kecantikan anda* . 💃🏻 *Menyaksikan kehebatan transformasi pemimpin & bagaimana mereka menjadikan "kecantikan" sebagai KERJAYA.* . 💃🏻 *Trend apakah yang mampu mengubah kehidupan kita pada masa akan datang?* . 💃🏻 *Apakah persiapan atau tindakan yang perlu kita lakukan untuk menghadapi era internet ini?* . 🎯 Opps tunggu dulu... Ini juga merupakan peluang kerjaya yang menjanjikan pendapatan lumayan. . Anda nak terbakar dan membakar 🔥🔥🔥 Wajib datang !! . OH YES !! 🏆💻📡 . Rugi jika anda tidak menyertai. Jadi dapatkan tiket & daftar secepat mungkin. 📝📝 . *Elysyle Beauty Workshop + Bersijil * *Tarikh: 27-28/04/2019* *Tempat : Le Quadri Hotel, KL . *Harga Tiket: RM 129* (makanan tanpa penginapan) . #mobilespamalaysia #kerjasampingan #mjbeautycartel #vshapefacial #beautycartel #bisnesgosokmuka #ejendiperlukan #usahawanonline #buatduitonline #projekduitraya #projekraya - #parttime #parttimejob

5
@izza_liezzbeautyspa

RAWATAN FIR HOT BLANKET/SAUNA . Pakej ini juga termasuk dalam rawatan berpantang.Pada yang berminat boleh mencuba dengan harga promo dari kami! . Sesekali dapat manjakan diri pasti rasa fresh sgt.😉 Peluh jahat sume keluar merecik2 sangat efektif untuk buang kolestrol, meredakan sakit badan, melancarkan peralanan darah, pecahkn lemak dan bagi yg sukar tidur pun memang terbaik untuk treatment ini. Sebut sahaja FIR hot slimming blanket sudah pasti kegunaannya untuk slimming kan? Disini izza nk berkongsi la sikit tentang kelebihan Infrared Thermal Slimming Blanket! 💁 . 👉thermotherapy digunakn secara meluas dlm penurunan berat badan dan rawatan haba fizikal. . . 👉menggunakn prinsip penembusan gelombang elektromagnet dan resonans, yg boleh mengalirkn haba dalam dibawah lapisan kulit 3-5cm. . . 👉dalam jangkamasa yg singkat, menggalakn metabolisme cecair badan, mempercepatkan pergerakan darah,limfa, mengembangkn saluran darah, meningkatkn jumlah oksigen, mengaktifkn sistem limfa. . 👉Dapat mengeluarkn toksin,lemak yang berlebihan dan membantu asid lemak bebas keluar melalui kelenjar peluh. . 👉Dalamasa yang sama dapat mengurangkn keradangan kronik(Rheumatoid/Reumatik Artritis).Dapat melegakn kesakitan, merehatkn otot, mengurangkn keletihan dan menenangkn saraf. . Jom dapatkan treatment firhotblanket ini bersama K. izza. Boleh terus wasap 📲 018 7622074 atau terus link ke 👇 www.wasap.my/60187622074/bookingslotberpantang www.wasap.my/60187622074/bookingslotberpantang . ❤🔝 Facial Home Spa Servis/confinement❤ . # #izzaliezzbeautyspa #beautyworkshop #facialhomespa #antiaging #facial #facialspa #serumwajah #confinementcare #duittambahan #collagen #skincare #duittepi #ejendiperlukan #pakejberpantang #pakejkahwin #firhotblanket #penutuppantang #ejendiperlukanseluruhmalaysia #facial #incometambahan #makeup #bisnesonline #facelift #dermahydra #usahawanonline #mua #jeragathilang #saunamurah

0
@flerr_kuantan

Ada orang tambah followers dulu baru menjual . Ada orang yang menjual baru nak tambah followers . Awak yang mana??🤔😙 . #tanyaje #happymonday at Kuantan

2
@pembekalproduk_hargakilang

. . Produk terbaik.. viral !!! Minimum order 50 pcs ++.. Tester ada dijual min 10 pcs.. 15 ml each.. . . Ada yang berminat dan ingin berusaha utk jenamakan kosmetik jenama sendiri? .. Mari Wasap team chaQ 0175897661.. . . Produk dan bekas menarik kita sediakan utk kemudahan pihak cust buat pilihan yg tepat.. Terima kasih .. semoga anda berjaya dan kaya.. 😍😍 Team chaQ #trusteedseller . . #serumjenamasendiri #serumbioessence #kilangserum #kilangoemproduk #kilangkosmetikjenamasendiri #hargadirectkilang #usahawanonline #promosi #bisnesonline #serumbotoxbymami #jutawanproduk #jutawanproduksendiri #kkmproduct #kkmapproved #cosmetics #serumbotoxkkm #serumwhitening #serumviral #serumberhantu #sabunjenamasendiri #sabunhomemade #sabunarganoil #sabunwhitening #whiteningsoap #sabunjerawat #sabunviral at Tanjung Malim

2
Next »