Vitaminc Photos on Instagram

See related and similar tags

Report inappropriate content

@thriveanyway

I love this time of year.

1
@kisha_kosmetik

PETUA NENEK DULU-DULU CERAH BERSERI & PINKISH-PINKISH. Tips terakhir paling mudah! 😍 SUSU KUNYIT BADAM MADU Bahan–Bahan : 1⃣ Susu rendah lemak 2⃣ 1 inci kunyit ditumbuk kasar 3⃣ 2 sudu madu 4⃣ 3 biji badam ditumbuk kasar Cara-Caranya : 1⃣ Panaskan susu masukkan kunyit hidup Kacau perlahan kemudian kemudian masukkan badam. 2⃣ Tuang susu dalam gelas, masukkan madu. 3⃣ Kacau dan boleh terus diminum. NOTA KAKI : Amalkan dengan minum dua kali seminggu sebelum tidur. Boleh diamalkan waktu datang bulan. Jika mahu dijadikan minuman harian, jangan letak kunyit. Kalau rasa leceh nak buat semua tu, kemam jer dianz vitamin. Tak sampai seminit dah cantik 😍 Whatsapp 0125404239 Rm50 sebotol/30biji #AgenDianz #TeamAuraDianz # jerawat #jeragat #kulitkusam #kulithitam #kulitberminyak #eczema #dianz #vitc #VitaminC

0
@iherb_yana

at Мкр Авиаторов

0
@iherb_yana

at Leningrad Oblast

0
@iherb_yana

at Leningrad Oblast

0
@iherb_yana

at Leningrad Oblast

0
@iherb_yana

at Leningrad Oblast

0
@iherb_yana

at Leningrad Oblast

0
@iherb_yana

at Saint Petersburg, Russia

0
@iherb_yana

at Leningrad Oblast

0
@iherb_yana

at Saint Petersburg, Russia

0
@iherb_yana

at Saint Petersburg, Russia

0
@iherb_yana

at Leningrad Oblast

0
@mymakeup_addict

"Ada set Vitamin C sendiri tapi xtahu siapa boleh buat IV drip?" 💉Servis drip Vitamin C dgn harga murah😱 🍊Drip service + material ➡️ Rm35 🍊Drip + material + Vitamin C ➡️ Rm60 🍊Cindella + Drip service ➡️ Rm125 🍊Snow White + Drip service ➡️ Rm125 🍊Vit C concentrate 2ml ➡️ Rm20 🍊Transportation fees ➡️ Rm10 🍊Walk in ➡️ No transportation charge ✔️Free consultation. ✔️Using sterile equipment & material. ✔️Low risk of infection. ✔️Good result. ✔️Special price if take package. ✔️IV service at your home. Package : 5x ➡️ Rm250 10x ➡️ Rm480 Whatsapp 0135841402 #vitamincinjectionmalaysiamurah #vitamincinjectionmalaysia #vitamincinjections #vitamincinjectionmurah #vitaminc #vitamincipoh #Vitamincperak #dripvitaminc #dripvitc #dripvitamin #dripvitamincutara #dripvitamincipoh #dripvitamincperak #ivvitamins #ivvitamintherapy #ivvitamin #ivvitaminc #ivvitamindrip #dripvitamincmurah #dripvitamincmalaysia #transamin #transamin250mg #transamininjection #transaminmalaysia #transaminmurah #dripservice #whiteninginjection #whiteninginjections #whiteninginjectionmurah #whiteninginjectionmalaysia

0
@iherb_yana

at Leningrad Oblast

0
@iherb_yana

at Leningrad Oblast

0
@iherb_yana

at Leningrad Oblast

1
@iherb_yana

at Leningrad Oblast

0
@iherb_yana

at Leningrad Oblast

0
@iherb_yana

at Saint Petersburg, Russia

0
@virgo_ru24by08

Nguyên ngày ở sg có đặc sản kẹt xe ,.... Về lại dành t/gian cho gđ,... Gọi nói xàm với con em,...blablab,,,, ☝️😌😝 Giờ là lúc dành cho bản thân,..💆🏻💆🏻 Mỗi lần an quả này thì cứ như bị hành xác,... 🤦‍♀️🤦‍♀️ p/s dành cả tuổi thanh xuân chỉ để tách lựu🐤🍃🐤🍃🥜🥝🥑🍉🍍🥕🍑 #fruits #heathyfood #vitaminc #relax

0
@iherb_yana

at Leningrad Oblast

0
@iherb_yana

at Leningrad Oblast

1
@iherb_yana

at Leningrad Oblast

0
@iherb_yana

0
@iherb_yana

at Leningrad Oblast

0
@kisha_kosmetik

SEDAPKAN DIANZ VITAMIN Mmg sedap DIANZ VITAMIN ni tau. Rasa dia masam2 manis. MUDAH N BERKESAN. x perlu bancuh2 bagai klu nak cntik. 😊 KELEBIHANNYA: - kulit lebih glowy dan berseri - mempercepat penumbuhan sel kulit baru - merawat masalah parut , jerawat , resdung , stretch marks ,kulit kusam . SELAMAT UNTUK MASA HAID, IBU MENGANDUNG DAN MENYUSU. ==== cara makan ==== > 1 biji sehari selepas makan > 2 bji sehari utk BOOSTER WHITENING Harga sgt2 MAMPU MILIK UOLLSS 😍 berbaloi baloi oi!!!! Hihi 1 botol/RM50/ 30 BIJI + PERCUMA 3 SPECIAL FREE GIFT Whatsapp 0125404239 Whatsapp 0125404239 Whatsapp 0125404239 . . #AgenDianz #TeamAuraDianz #jerawat #jeragat #eczema #kulitkusam #kulitgelap #kulithitam #kulitberminyak #tonatidaksekata #vitc #vitaminc #dianz #luluskkm

1
@makeupowe_love

2
@my_dot_cat

Getting vitamin C from the sun. Happy Friday. #sun #vitaminc #cat #catsun #sunbathing #catstagram #friday #happycat

0
@ppanida_yy

❥เปิดตัวสูตรใหม่การันตีขาวไวกว่าเดิม 5 เท่าเลยจ้า ❥ไม่ขาวเรายินดีคืนเงินจ้า🆑 ❥คุณภาพนี่ไม่ต้องพูดถึงการันตีหนักกว่าเดิม 100 เท่าเลยจ้า 1.ผิวขาวไวกว่าเดิม 5-10เท่า 2. ดูดซึมได้ดีจึงทำให้เห็นผลเร็ว เพราะเป็นชนิด ไตรเปปไทน์ ไม่ใช่เปปไทน์คู่ธรรมดา 3. แม้กระทั่งคนเห็นผลยาก ยังสามารถเห็นผลได้ดีกว่าทานตัวอื่นๆ 4. ต้านแดด ปกป้องแดดเสมือนฟิล์มป้องกันผิว 5. ทานแล้วไม่อ้วน เพราะไม่มีส่วนผสมของแป้ง 6. ลดฝ้า กระ จุดด่างดำได้ดีมาก 7. หลุมสิว สิวแพ้ สิวอักเสบ หายเร็วขึ้น 8. ผิวขาวอมชมพูเร็ว เพราะมี gluta C ไม่ใช่ค่อยๆขาวเหมือน gluta ทั่วไป 9. ไม่เป็นพิษต่อตับ แต่ยังช่วย Detox ตับเพราะสารสกัดทุกตัวสกัดจาก ออแกนนิก 100 % 10. ช่วยเรื่องกระดูก ข้อกระดูก ได้ดีมาก 11. ทานได้ตั้งแต่อายุ 12 ปีขึ้นไป 12. ผู้ให้นมบุตรทานได้ เว้นแต่ลูกเล็กไม่แพ้อาหารทะเล 13. ผิวขาว สุขภาพดี ต้านแดด ปลอดภัยเพราะมีใบรับรองครบทุกตัว 14. อย. 13-1-22459-5-0042 ออนไลน์ในชื่อ ตรา CL เรียบร้อย 15. ได้ใบรับรอง BIS จากราชวงศ์อังกฤษ ถือว่าสากลเป็นที่ยอมรับทั่วโลก 16. GMP จากราชวงศ์อังกฤษ สามารถส่งส่งค้าเข้าได้ทุกประเทศทั่วโลก 17. มี ฮาลาน ที่เป็นใบรับรอง จากจุฬาราชมนตรี สามารถเข้าประเทศมุสลิมได้ 18. ในราคา 250฿ 60 แคปซูล ไม่มีแบรนด์ไหนกล้าให้ขนาดนี้ ไม่ลองถือว่าเสียเปล่า 19. ทางแบรนด์ไม่มีตัวเเทนคนไหนขายต่ำกว่า 250฿ เพราะ ต้นทุนสินค้าถือว่า แพงมาก หากเจอต่ำกว่าราคา เราการันตีได้ว่าคุณเสี่ยงจะเจอของปลอม 20. ทางแบรนด์เลือกคอลลาเจนที่ได้จากปลาทะเลน้ำลึก เพราะ มีความใกล้เคียงกับคอลลาเจนที่อยู่ในร่างกายคนที่สุด ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ #clcollagen #clcollagen #gluta #collagen #vitaminc #primeworldenterprise #ceoprime #balloons #ขาว #white #ขาวสุด _____________________________________________ 💰ราคา. 250฿ ได้60แคปซูล ทานได้ 1เดือนเลย โปรโมชั่นตอนนี้ สั่ง 2 ซอง ส่งฟรี EMS คุ้มมาก!! 👍

0
@medik8_us

All weekend! Www.Medik8.us

1
@seribella.sabah.vco

Struggle dengan berat badan berlebihan? Sembelit berterusan? Cuba amal Seritoks.. inshaAllah berkesan. Cuma perlu kemam 1 tablet setiap malam. Kesan boleh dirasai selepas pengambilan 1 tablet. Serius.. 😊 Cuba dulu baru tahu. RM29 #vco #supplement #jamumoden #vcoantioksidan #agentvco #agentseri #sayajual #catalyst #bellaammara #bellealyahya #supplementcantik #supplementkulit #trustedagent #srteam #teamseristars #makanantambahan #serigroup #supplementkulit #flawless #seribellasabah #supplementsabah #sabahbeautyguide #almamarzuq #vitaminc #seritoks #vcosabah #serisoap #serisoapsabah #seritokssabah

1
@ilsimania

#VitaminC 🍋 . . . . . . . . . . . . #colores #colors #colorful #Colourhunters #AmorLimon #LemonLove

0
@dermesse_skincare

You don't have to get trampled like Rick on Black Friday! Shop Dermesse Black Friday deals online today - SALE ENDS AT MIDNIGHT PST! Visit DermesseStore.com or Amazon.com/Shops/Dermesse (see direct Amazon link in profile) Black Friday Deals on: 1. 8 oz. Cleanser Cream 2. 8 oz. Cleanser Gel 3. 8 oz. Toner 4. 2 oz. Oil-Free Moisturizer - 2 Pack 5. 1 oz. Vitamin C 10% 6. 1 oz. Hyaluronic Acid 7. .5 oz. Optimize Eye Cream 8. 1 oz. Vitamin C 20% with Vitamins E, B, and Ferulic Acid .... #dermesse #skin #skincare #blackfriday #blackfriday2017 #deals #sale #blackfridaydeals #premiumskincare #beauty #cosmetics #vitaminc #eyecream #cleanser #toner #hyaluronicacid #vitamine #ferulicacid #vitaminb #moisturizer #oilfree #dontgettrampled #TWD

2
@seribella.sabah.vco

Let's get your inner Combo. Kenapa terbaik bila ambil dua-dua? Sebab Seritoks bersihkan badan kita dari toksin dan membuatkan penyerapan nutrien lebih efektif. Bayangkan bila semua khasiat Seribella diserap dalam badan. Badan sihat, hilang jeragat, kulit lembab, jerawat malu bertapak... Mau ka tidak? Hehe #vco #supplement #jamumoden #vcoantioksidan #agentvco #agentseri #sayajual #catalyst #bellaammara #bellealyahya #supplementcantik #supplementkulit #trustedagent #srteam #teamseristars #makanantambahan #serigroup #supplementkulit #flawless #seribellasabah #supplementsabah #sabahbeautyguide #almamarzuq #vitaminc #seritoks #vcosabah #serisoap #serisoapsabah #seritokssabah

0
@themake_upstation

I cannot believe how many products I have used up this month! 🤗 This is the @olehenriksen Truth Serum Collagen Booster 🍊 I love this stuff!! I have been using this for years! I highly recommend using Vitamin C in your skincare routine. ☀️ * * #olehenriksen #vitaminc #skincare #skincareempties #skincarejunkie #truthserum #collagenbooster #beautyempties #emptyproducts #bbloggers #beautygurus #beautyreviews #mua #mue #slave2beauty #beautylover #skincareroutine #beautyjunkies #beautyaddict #instabeauty #blog #bloggers

2
@seribella.sabah.vco

Parut semakin hilang dengan Seribella. Siapa yg ada masalah yang sama? Jomlah cuba Seribella... Ikhtiar, tiada yang berhasil tanpa usaha... Ada collagen & vitamin C bersama madu, olive oil dan tomato dalam satu tablet. Jom usaha sama-sama.. 😉 Harga: RM60 #vco #supplement #jamumoden #vcoantioksidan #agentvco #agentseri #sayajual #catalyst #bellaammara #bellealyahya #supplementcantik #supplementkulit #trustedagent #srteam #teamseristars #makanantambahan #serigroup #supplementkulit #flawless #seribellasabah #supplementsabah #sabahbeautyguide #almamarzuq #vitaminc #seritoks #vcosabah #serisoap #serisoapsabah #seritokssabah

1
@satin_skinz_rnjshop

1
@icestrive4success

No alcohol yesterday gave my Body the energy to get to work early today . #Greentea #yogi #healthy #living #Lemon #vitaminc #nutrition #Working #Blackhealth

0
@medskinsolutions

BLACK FRIDAY DEAL Head over to our website and enjoy a free product of your choice with the purchase of any 3! • www. BeautyProphet.com/medskinsolutions#medskinsolutions #collagen #eyetreatment #collagenspray #vitaminc #medspa #blackfriday

0
@ripeeat

Oranges going into a couple of creations ready for tomorrow. We'll be at Ulverston's Dickensian Festival all day Saturday and Sunday, hope to see you there! #ripeeat #lakedistrict #oranges #seasonaleats #ulverston #dickensianfestival #cakes #cooking #glutenfree #refinedsugarfree #dairyfree #vegan #plantbased #vitaminc

1
@irada_official_

พร้อมส่งจ้า . Silicone Bra by Angel Bra Bra @350บาท . ซิลิโคนบรา ปีกนก รุ่นเชือกวิเศษ รูด ดึง ก็อกตึงได้ Angel Bra Bra บราปีกนก รุ่นเชือกวิเศษ ((แบบมีเชือกดึงนมให้ชิด)) แองเจิ้ลบรา ซิลิโคนบรา รุ่นปีกนก item ที่คุณผู้หญิงทุกคนต้องมีติดตู้เสื้อผ้าไว้ค่ะ มั่นใจทุกครั้งที่ต้องออกงานกับชุดเปิด โชว์หลังสวยๆ สำหรับชุดเปิดหลัง ใส่ออกงานราตรี ให้คุณมั่นใจ ในค่ำคืนพิเศษที่จะมาถึง คุณสมบัติของ ซิลิโคนบรา ปีกนก รุ่นเชือกวิเศษ - นวัตกรรมใหม่ของซิลิโคนบรา ที่จะช่วยให้อกคุณชิดยิ่งขึ้น - ใช้ง่ายเพียงแปะติดที่หน้าอกแล้วรูดปรับระดับความชิดได้ตามต้องการ - โชว์อกสวยได้อย่างมั่นใจ - ยกอกชิดด้วยดีไซน์ปีกนก ซิลิโคนบราปีกนก Brand Angel Bra Bra ดีไซน์กล่องที่สวยงาม พร้อมบอกวิธีการใช้ รวมถึง การดูแลทำความสะอาด รุ่นนี้กาวตัวบราเป็นตัวใหม่ล่าสุด เหนียว ติด ทน และมีการทดสอบว่า ไม่แพ้หรือระคายเคืองต่อผิวค่ะ **สามารถล้างทำความสะอาด นำกลับมาใช้ซ้ำได้หลายครั้ง #Vivskin #bimil #bimilhelloaura #bimilgoodbyewrinkles #snailwhite #malissakiss #whitemeup #medileen #doraserum #soniya #2twhite #oceanskin #wealthyhealth #wealthyhealthofficial #wealthyhealthhairandnailbeauty #hairandnail #hairandnailbeauty #wealthyhealthhairandnail #grapeseed #royaljelly #vitaminC #livertonic #liverdetox #placenta #sheepplacenta #deerplacenta #GoodlukDetox #NatchaBlueberry #Ohho #Endocare

0
@irada_official_

พร้อมส่งจ้า . Limited 2017 ขนาดจัมโบ้ ราคาเดิม !!! @269บาท . Shiseido Perfect Whip Foam 150 ML เนื้อโฟมเนียนนุ่มจะช่วยชำระล้างเครื่องสำอางและสิ่งสกปรกบนผิวหน้าได้อย่างล้ำลึก ผิวสะอาดหมดจดโดยไม่ก่อให้เกิดการระคายเคือง #Vivskin #bimil #bimilhelloaura #bimilgoodbyewrinkles #snailwhite #malissakiss #whitemeup #medileen #doraserum #soniya #2twhite #oceanskin #wealthyhealth #wealthyhealthofficial #wealthyhealthhairandnailbeauty #hairandnail #hairandnailbeauty #wealthyhealthhairandnail #grapeseed #royaljelly #vitaminC #livertonic #liverdetox #placenta #sheepplacenta #deerplacenta #GoodlukDetox #NatchaBlueberry #Ohho #Endocare

0
@irada_official_

พร้อมส่งจ้า . NATRABIO ACNE RELIEF @650บาท . อาหารเสริมรักษาและป้องกันสิว ลดสิว รักษาสิว สิวยุบไว NatraBio, Acne Relief, 60 Tablets วิตามินกินรักษาสิวที่หายไวที่สุดและลดรอยดำได้ดี อีกทั้งช่วยในเรื่องหลุมสิวให้ตื้นขึ้นด้วยค่า Acne Relife นำเข้าจากประเทศสหรัฐอเมริกา บริษัท NatraBio เป็นผู้ผลิตอาหารเสริมชั้นนำมากว่า 30 ปี Acne Relief ส่วนผสมจากธรรมชาติ 100% Acne Relief ไม่ทำให้เกิดอาการง่วงซึม Acne Relief ไม่รบกวนชีวิตประจำวัน Acne Relief เห็นผลเร็วใน 2 สัปดาห์ ง่าย สะดวก ราคาถูก มาตรฐานสูง #Vivskin #bimil #bimilhelloaura #bimilgoodbyewrinkles #snailwhite #malissakiss #whitemeup #medileen #doraserum #soniya #2twhite #oceanskin #wealthyhealth #wealthyhealthofficial #wealthyhealthhairandnailbeauty #hairandnail #hairandnailbeauty #wealthyhealthhairandnail #grapeseed #royaljelly #vitaminC #livertonic #liverdetox #placenta #sheepplacenta #deerplacenta #GoodlukDetox #NatchaBlueberry #Ohho #Endocare

0
@irada_official_

พร้อมส่งจ้า . Browit By Nongchat (12 คู่) @200บาท . ไอเทมเด็ดที่จะเสกคิ้วคุณให้ปัง!!! รังสรรค์โดยกูรูคิ้วชื่อดังอย่าง "น้องฉัตร" ด้วยโครงสติ๊กเกอร์เขียนคิ้ว น้องฉัตร ที่จะช่วยให้คุณสะดวกมากยิ่งขึ้น เพียงแค่แปะ ระบาย แล้วลอกออก คุณก็จะมีรูปทรงคิ้วที่คมกริบ #Vivskin #bimil #bimilhelloaura #bimilgoodbyewrinkles #snailwhite #malissakiss #whitemeup #medileen #doraserum #soniya #2twhite #oceanskin #wealthyhealth #wealthyhealthofficial #wealthyhealthhairandnailbeauty #hairandnail #hairandnailbeauty #wealthyhealthhairandnail #grapeseed #royaljelly #vitaminC #livertonic #liverdetox #placenta #sheepplacenta #deerplacenta #GoodlukDetox #NatchaBlueberry #Ohho #Endocare

0
@irada_official_

พร้อมส่งจ้า . 📍95% ลูกค้าซื้อซ้ำ ✅ ลูกค้าใช้ดี กล้าบอกต่อให้คนใกล้ตัวใช้ 💚 เจลล้างหน้าวาซาบิ ช่วยแก้ปัญหา ⏩ ผิวแพ้ง่าย หมองคล้ำ ไม่ขาวใส แพ้เครื่องสำอาง หรือแพ้สารสเตียรอยด์ เป็นสิวผด ผื่น รอยดำจากสิว ผิวหน้าหยาบกระด้าง มีริ้วรอย ‼️ ใช้ก่อนผิวดีก่อนนะจ๊ะ #Endocare #Glowmori #Helloeyetape #Counterconcept #Counterconceptserum #Bimil #Mezo #Cob9 #Pibu #Kissskincare #2twhite #Luxuryabalonecream #Sbn #Ozeegluta #Malissakiss #4L #Medileen #Medileenkor #Snailwhitebodybooster #Medileenwhiteplus #Lpb #Extrabodyfirming #Fairyfanatic #Whitemeup #Extrafacefirming #LPB #Cocoro #Anticellulite #Vitaminc #Pantip

0
@jemaima.beauty_

TESTIMONI BERJAYA 👆👆👆💞💞💞 . . . Lets try! Whatsapp 011-28292854 now -------------------------- 💞Agent&Dropship Needed😘 💞More Info Whatsapp » 011-28292854 👞Jom Follow @aadi_lanstore -------------------------- #luluskkm #supplement #kebaikanjemaima #kelebihanjemaima #skin #jemaimainfo #sisikikanmerah #jemaimapills #jemaimawhiteningpills #jemaimatips #onlineshop #flawless #gebu #beauty #jemaima #jemaimabeauty #jemaimadihati #love #jemaimatestimoni #collagen #jemaimateam #putihdancantik #cosmetics #skincare #serum #vitaminc #slimming #glowing #agentdropshipdiperlukan #whiteningpills

1
@husnabeauty.health

Kalau korang nak lengkapkan set penjagaan kulit, kak sena cadangkan ambil kolagen ni. Sangat cepat kesan dan hasil yg akan korang dapat inshaAllah. Dengan izinNya. Collagen ni kalau korang ambil dia ibarat macam naik kapal terbang taw cepat sangat sampai berbanding korang naik kereta kan? Set kulit cantik tu ibarat naik kereta lah hehe.. sampai mmg sampai, tapi lambat sikit 😊 . . Sama macam Collagen ni, dia sampai tapi dengan pantas! ✈ tu yang best sangat Collagen ni.. mmg kak sena suka gila! Kesan dia memang ketara, dan cepat 🙊 kak sena sendiri dah rasa taw.. baru 3 sachet pori makin mengecil 😎👍 best gila! . . Ni haa rata rata testimoni customer kak sena selepas consume Collagen : . . 🍁 kulit bertambah cerah 🍁kulit lebih lembut & moist! 🍁 effect glowing secara natural 😍 🍁jerawat susah nak tumbuh, kalau tumbuh pun kejap je dah kecut 😊👍 🍁parut sangat cepat hilangg (best part!) 🍁pori lebih mengecil & kulit smooth 🍁 blackhead & whitehead berkurang sangat ketara 🍁rambut tak mudah gugur & baby hair cepat tumbuh . . So korang jangan tunggu lagi, jangan buang masa lagi dah.. kolagen ni seriously the best way utk dptkan kulit idaman korang 😍😍 Misi GOJES tu memang boleh dapat lah kalau consume collagen ni sekarang 😘👍 fast action, fast result gais ❤ . . The best thing tentang collagen ni, dia serbuk macam debu. Sangat halus. Sebabtu dia sangat mudah meresap dalam tubuh badan kita then bagi kesan yg cepat 😎😀 weee.. jom amalkan kolagen terbaik ni ❤ . . Husna Kamilen | 011 3314 7039 Your Favourite SID SHAKLEE #shakleemalaysia #sayamakansayajual #sayajual #shakleerawang #shakleemurah #shakleeeffect #shakleeuitm #shakleelover #shakleepromo #shakleebandartasikputeri #milkbooster #setberpantang #setibuhamil #setjerawat #vitaminc #detox #setkurus #sayajualshaklee #setcantik #ESP #skincare #collagen #collagenpowdershaklee

1
@husnabeauty.health

Kalau korang nak lengkapkan set penjagaan kulit, kak sena cadangkan ambil kolagen ni. Sangat cepat kesan dan hasil yg akan korang dapat inshaAllah. Dengan izinNya. Collagen ni kalau korang ambil dia ibarat macam naik kapal terbang taw cepat sangat sampai berbanding korang naik kereta kan? Set kulit cantik tu ibarat naik kereta lah hehe.. sampai mmg sampai, tapi lambat sikit 😊 . . Sama macam Collagen ni, dia sampai tapi dengan pantas! ✈ tu yang best sangat Collagen ni.. mmg kak sena suka gila! Kesan dia memang ketara, dan cepat 🙊 kak sena sendiri dah rasa taw.. baru 3 sachet pori makin mengecil 😎👍 best gila! . . Ni haa rata rata testimoni customer kak sena selepas consume Collagen : . . 🍁 kulit bertambah cerah 🍁kulit lebih lembut & moist! 🍁 effect glowing secara natural 😍 🍁jerawat susah nak tumbuh, kalau tumbuh pun kejap je dah kecut 😊👍 🍁parut sangat cepat hilangg (best part!) 🍁pori lebih mengecil & kulit smooth 🍁 blackhead & whitehead berkurang sangat ketara 🍁rambut tak mudah gugur & baby hair cepat tumbuh . . So korang jangan tunggu lagi, jangan buang masa lagi dah.. kolagen ni seriously the best way utk dptkan kulit idaman korang 😍😍 Misi GOJES tu memang boleh dapat lah kalau consume collagen ni sekarang 😘👍 fast action, fast result gais ❤ . . The best thing tentang collagen ni, dia serbuk macam debu. Sangat halus. Sebabtu dia sangat mudah meresap dalam tubuh badan kita then bagi kesan yg cepat 😎😀 weee.. jom amalkan kolagen terbaik ni ❤ . . Husna Kamilen | 011 3314 7039 Your Favourite SID SHAKLEE #shakleemalaysia #sayamakansayajual #sayajual #shakleerawang #shakleemurah #shakleeeffect #shakleeuitm #shakleelover #shakleepromo #shakleebandartasikputeri #milkbooster #setberpantang #setibuhamil #setjerawat #vitaminc #detox #setkurus #sayajualshaklee #setcantik #ESP #skincare #collagen #collagenpowdershaklee

0
@husnabeauty.health

Kalau korang nak lengkapkan set penjagaan kulit, kak sena cadangkan ambil kolagen ni. Sangat cepat kesan dan hasil yg akan korang dapat inshaAllah. Dengan izinNya. Collagen ni kalau korang ambil dia ibarat macam naik kapal terbang taw cepat sangat sampai berbanding korang naik kereta kan? Set kulit cantik tu ibarat naik kereta lah hehe.. sampai mmg sampai, tapi lambat sikit 😊 . . Sama macam Collagen ni, dia sampai tapi dengan pantas! ✈ tu yang best sangat Collagen ni.. mmg kak sena suka gila! Kesan dia memang ketara, dan cepat 🙊 kak sena sendiri dah rasa taw.. baru 3 sachet pori makin mengecil 😎👍 best gila! . . Ni haa rata rata testimoni customer kak sena selepas consume Collagen : . . 🍁 kulit bertambah cerah 🍁kulit lebih lembut & moist! 🍁 effect glowing secara natural 😍 🍁jerawat susah nak tumbuh, kalau tumbuh pun kejap je dah kecut 😊👍 🍁parut sangat cepat hilangg (best part!) 🍁pori lebih mengecil & kulit smooth 🍁 blackhead & whitehead berkurang sangat ketara 🍁rambut tak mudah gugur & baby hair cepat tumbuh . . So korang jangan tunggu lagi, jangan buang masa lagi dah.. kolagen ni seriously the best way utk dptkan kulit idaman korang 😍😍 Misi GOJES tu memang boleh dapat lah kalau consume collagen ni sekarang 😘👍 fast action, fast result gais ❤ . . The best thing tentang collagen ni, dia serbuk macam debu. Sangat halus. Sebabtu dia sangat mudah meresap dalam tubuh badan kita then bagi kesan yg cepat 😎😀 weee.. jom amalkan kolagen terbaik ni ❤ . . Husna Kamilen | 011 3314 7039 Your Favourite SID SHAKLEE #shakleemalaysia #sayamakansayajual #sayajual #shakleerawang #shakleemurah #shakleeeffect #shakleeuitm #shakleelover #shakleepromo #shakleebandartasikputeri #milkbooster #setberpantang #setibuhamil #setjerawat #vitaminc #detox #setkurus #sayajualshaklee #setcantik #ESP #skincare #collagen #collagenpowdershaklee

1
@husnabeauty.health

Kalau korang nak lengkapkan set penjagaan kulit, kak sena cadangkan ambil kolagen ni. Sangat cepat kesan dan hasil yg akan korang dapat inshaAllah. Dengan izinNya. Collagen ni kalau korang ambil dia ibarat macam naik kapal terbang taw cepat sangat sampai berbanding korang naik kereta kan? Set kulit cantik tu ibarat naik kereta lah hehe.. sampai mmg sampai, tapi lambat sikit 😊 . . Sama macam Collagen ni, dia sampai tapi dengan pantas! ✈ tu yang best sangat Collagen ni.. mmg kak sena suka gila! Kesan dia memang ketara, dan cepat 🙊 kak sena sendiri dah rasa taw.. baru 3 sachet pori makin mengecil 😎👍 best gila! . . Ni haa rata rata testimoni customer kak sena selepas consume Collagen : . . 🍁 kulit bertambah cerah 🍁kulit lebih lembut & moist! 🍁 effect glowing secara natural 😍 🍁jerawat susah nak tumbuh, kalau tumbuh pun kejap je dah kecut 😊👍 🍁parut sangat cepat hilangg (best part!) 🍁pori lebih mengecil & kulit smooth 🍁 blackhead & whitehead berkurang sangat ketara 🍁rambut tak mudah gugur & baby hair cepat tumbuh . . So korang jangan tunggu lagi, jangan buang masa lagi dah.. kolagen ni seriously the best way utk dptkan kulit idaman korang 😍😍 Misi GOJES tu memang boleh dapat lah kalau consume collagen ni sekarang 😘👍 fast action, fast result gais ❤ . . The best thing tentang collagen ni, dia serbuk macam debu. Sangat halus. Sebabtu dia sangat mudah meresap dalam tubuh badan kita then bagi kesan yg cepat 😎😀 weee.. jom amalkan kolagen terbaik ni ❤ . . Husna Kamilen | 011 3314 7039 Your Favourite SID SHAKLEE #shakleemalaysia #sayamakansayajual #sayajual #shakleerawang #shakleemurah #shakleeeffect #shakleeuitm #shakleelover #shakleepromo #shakleebandartasikputeri #milkbooster #setberpantang #setibuhamil #setjerawat #vitaminc #detox #setkurus #sayajualshaklee #setcantik #ESP #skincare #collagen #collagenpowdershaklee

2
@husnabeauty.health

Kalau korang nak lengkapkan set penjagaan kulit, kak sena cadangkan ambil kolagen ni. Sangat cepat kesan dan hasil yg akan korang dapat inshaAllah. Dengan izinNya. Collagen ni kalau korang ambil dia ibarat macam naik kapal terbang taw cepat sangat sampai berbanding korang naik kereta kan? Set kulit cantik tu ibarat naik kereta lah hehe.. sampai mmg sampai, tapi lambat sikit 😊 . . Sama macam Collagen ni, dia sampai tapi dengan pantas! ✈ tu yang best sangat Collagen ni.. mmg kak sena suka gila! Kesan dia memang ketara, dan cepat 🙊 kak sena sendiri dah rasa taw.. baru 3 sachet pori makin mengecil 😎👍 best gila! . . Ni haa rata rata testimoni customer kak sena selepas consume Collagen : . . 🍁 kulit bertambah cerah 🍁kulit lebih lembut & moist! 🍁 effect glowing secara natural 😍 🍁jerawat susah nak tumbuh, kalau tumbuh pun kejap je dah kecut 😊👍 🍁parut sangat cepat hilangg (best part!) 🍁pori lebih mengecil & kulit smooth 🍁 blackhead & whitehead berkurang sangat ketara 🍁rambut tak mudah gugur & baby hair cepat tumbuh . . So korang jangan tunggu lagi, jangan buang masa lagi dah.. kolagen ni seriously the best way utk dptkan kulit idaman korang 😍😍 Misi GOJES tu memang boleh dapat lah kalau consume collagen ni sekarang 😘👍 fast action, fast result gais ❤ . . The best thing tentang collagen ni, dia serbuk macam debu. Sangat halus. Sebabtu dia sangat mudah meresap dalam tubuh badan kita then bagi kesan yg cepat 😎😀 weee.. jom amalkan kolagen terbaik ni ❤ . . Husna Kamilen | 011 3314 7039 Your Favourite SID SHAKLEE #shakleemalaysia #sayamakansayajual #sayajual #shakleerawang #shakleemurah #shakleeeffect #shakleeuitm #shakleelover #shakleepromo #shakleebandartasikputeri #milkbooster #setberpantang #setibuhamil #setjerawat #vitaminc #detox #setkurus #sayajualshaklee #setcantik #ESP #skincare #collagen #collagenpowdershaklee

2
@miin.dirgel

เฮลลโหลวววซิสสสส อยากสิวหาย หน้าขาว ตัวขาวก่อนปีใหม่ทัก‼️ 1 ซอง 250฿ 60 แคปซูล ทานได้ 1 เดือนคุ้มมาก >>> เห็นผลชัดใน 3 วัน <<<< 2 ซองขึ้นไป ส่งฟรี EMS 📌 รีวิวเด็ดตลอด #จากลูกค้าที่ทานจริงน๊า #ทักตอนนี้แม่ค้าตอบไวมากกก #clcollagen #gluta #collagen #vitaminc #primeworldenterprise #ceoprime #balloons #ขาว #white #ขาวสุด #รับตัวแทนฟรี #รับสมัครตัวแทนจำหน่าย #รับตัวแทน

0
@juli2629

GLUCELLA, GLUCELLA,GLUCELLA... . Apa sih glucella??? 🤔🤔udah kayak virus dimna2 ngomongin glucella!! Seriusan blm kenal glucella OMG.??? . Minuman rasa Apel yg bikin kamu AWET MUDA 😍😍 Bikin kulit Putih merata, halus, bebas jerawat, bebas flek, bebas kerutan tanda penuaan 😊😊😊 Jadi yg mau Awet Muda, GLUCELLA yaa . Reseller welcome! 😘 🔰Bergaransi barang sampai di tempat, dijamin asli awas produk palsu byk beredar. 🔰Melayani pengiriman dalam dan luar Negeri Konsul? Order? Join Bisnis? yg original hanya di 👇👇👇👇👇 Juliana Wa:081269900348 #glucella #glucellahwi #hwiglucella #glucellamurah #glucellaori #glucellaasli #jualglucella #jualglucellamurah #jualglucellaasli #jualglucellaori #beliglucella #beliglucellamurah #pemutih #obatputih #kolagen #nonmercury #pemutihaman #glutation #vitaminc

0
@julibogedale

🍊to go! #vitaminc

2
@putihkorea.soo

Putih korea ni semua golongan boleh consume. Tapi adik2, puteri nasihatkan untuk 12 tahun dan keatas. Sebab sebenarnya umur bawah 12tahun kebawah ni kolagen dalam badan masih banyak, kulit tiada masalah sangat. And Ibu mengandung pula, kandungan 3 bulan keatas. Biar hormon stabil dulu baru consume suplimen . . Lagi satu Puan founder minta maaf ya pada alergik seafood tu. Tak boleh consume putih korea sebab putih korea ada kandungan astaxanthin yang mana daripada hasil laut untuk meningkatkan kolagen dalam badan. Sooo maaf ya sayang . . 🌹KESAN SEAWAL 7 HARI! 🌹KULIT GLOWING & PUTIH 🌹SENANG DIBAWA 🌹DETOX DALAMAN 🌹PRODUK KEMAM TERUS CANTIK 🌹SELAMAT & HALAL 🌹TAK PERLU INJECT / PIL 🌹KKM ✔💯 🌹SESUAI UNTUK LELAKI / PEREMPUAN 🌹SESUAI UNTUK SEMUA PERINGKAT UMUR . . . PUTIH KOREA 🌸 Sesuai untuk semua peringkat umur 😊 Ibu mengandung (3 bulan keatas)😍 Ibu menyusukan 😄 Ibu yang berpantang ☺ . . Sebotol RM75 💵 100g tahan sebulan 👓 tidak termasuk postage 💲 . . Whatsapp 📲 (Fast reply) : 0128417717 (Puteri) atau tekan link in bio! . . #thejunnilovers #thejunnisabah #thejunnitawau #tjcodtawausabah #tjcodtawau #healthcare #beauty #pretty #putih #igshop #insta #instagram #singapore #brunei #tawausabah #tawau #sabah #indonesia #malaysia #korea #putihkorea #thejunniputihkorea #thejunni #serbukmutiara #rosehip #vitaminc #putihkoreareseller #teamputihmuluskorea #patibijianggur #vitamine

1
@beaute_vcsannona

Nampak tak beza make up sebelum pakai serum #Vcsannona dengan selepas? Swipe👉 untuk gambar sebelum . . Make up lebih smooth dan kulit lebih sihat uolls😍 . . 💕1 botol 5ml RM39 . 💕1botol 15ml RM90 . 💕BELI 2 BOTOL 15ML FREE MOISTURIZER / DERMAROLLER / VIT C TABLET . 💕TRIAL SET RM117 PROMOSI RM99 + Serum 5ml + Moisturizer spf30 + Cleanser 60ml . . Berminat klik link di bio atau wassap 0136503825

1
@shoppingkitani

Assalamualaikum semua~~ selamat pagi..seperti biasa jgn kita lupa untuk besyukur kepada Allah SWT kerna dpertemukn lagi dhari jumaat yg penuh berkat ini~~ Jgn lupa minum tun teja dimulakan dengan bismillah, selawat dan bertawakkal kepadaNya~ niatkn dengan apa yang kita inginkn dan yakin kepadaNya~ insyaAllah akan dipermudahkn..aamiin aamiin ya rabbal alamiin~ 😊😊😊 #jamutunteja #jtt #jamutunteja_hq #bersyukur #yakin #selawat #tawakkal #niat #vitaminc #beautyforwoman@ms.homeonline

0
@shopproprlifestyle

Life may give you lemons but these lemons give your skin life. Our best-selling Neogen’s Lemon Bio-Peel Gauze features real lemon extract to buff away dull skin! Available @shopproprlifestyle . . . . #neogen #koreanskincare #exfoliate #lemon #vitaminc #kbeauty #kbeautyshop #kbeautytribe #skincare #skincareroutine #kbeautyaddict #asianskincare #glowingskin

2
@satin_skinz_rnjshop

Satin skinz gluta tabs banyak manfaat nya loh lihat deh fto kk ini before & after nya Bikin iriii 😂😂 . . Tenaang yg iri yg baperr merapat yuuu . Yg mau tanya tanya kepo dan penasaran bisa hub kita yaahhh... 😊😊😊

1
@beautyhealthybynorayuni

Ni testimoni dari kaum lelaki pulak😍😍 Lelaki dan perempuan semua boleh consume...🚹🚺 . Superrrrr Hot items🔥🔥🔥 . Kenapa super hot item sangat?? . Sebab bila konsisten kita akan dapat kulit yang super flawless dan jerawat pun takut nak singgah. . Kulit flawless dengan SET KECANTIKAN SHAKLEE . ❤ESP ❤VITAMIN C . Jerawat takut nak singgah,kalau dulu suka hati jer nak tumbuh melata...😝😝 Esp berfungsi merawat kulit kita yang rosak. Macam mana?? . Esp membantu membaiki sel-sel yang rosak,menghasilkan sel kulit yang sihat. No wonder jika kulit kita liang roma terbuka luas atau bekas jerawat dengan pengambilan ESP secara konsisten mampu membantu. Manakala,vitamin c membantu pembentukan kolagen,melindungi kulit dari radikal bebas. Memang penjagaan kulit yang lengkap dari dalam hingga luar. Kulit pun makin hari makin cerah!! . AYU | 0148081364 #beautyhealthybynorayuni #esp #vitaminc #flawless #kulitlicin #kulitkusam #bebasjerawat

0
@beautyhealthybynorayuni

Superrrrr Hot items🔥🔥🔥 . Kenapa super hot item sangat?? . Sebab bila konsisten kita akan dapat kulit yang super flawless dan jerawat pun takut nak singgah. . Kulit flawless dengan SET KECANTIKAN SHAKLEE . ❤ESP ❤VITAMIN C . Jerawat takut nak singgah,kalau dulu suka hati jer nak tumbuh melata...😝😝 Esp berfungsi merawat kulit kita yang rosak. Macam mana?? . Esp membantu membaiki sel-sel yang rosak,menghasilkan sel kulit yang sihat. No wonder jika kulit kita liang roma terbuka luas atau bekas jerawat dengan pengambilan ESP secara konsisten mampu membantu. Manakala,vitamin c membantu pembentukan kolagen,melindungi kulit dari radikal bebas. Memang penjagaan kulit yang lengkap dari dalam hingga luar. Kulit pun makin hari makin cerah!! . AYU | 0148081364 #beautyhealthybynorayuni #esp #vitaminc #flawless #kulitlicin #kulitkusam #bebasjerawat

0
@sheyraa_beauty

JIMAT TAHAN SAMPAI 6 BULAN!😍😍 . . Alhamdulillah seronok betul sheyra bila customer semua bagi feedback yang VITAMIN C NI POWER SANGAT!👍😊 DAH LA TAHAN SAMPAI 6 BULAN, KALAU VITAMIN C BELI KAT LUAR TU SEBULAN JE MAMPU TU PUN NASIB JEE KALAU ADE LEBIH🤦‍♀️🤣 . . Antara manfaat VITAMIN C ialah. . . . ✔Tinggi dengan antioksidan. ✔Imun booster. ✔Membantu dalam penghasilan kolagen. ✔Menghalang kenaikan jerawat di kulit. ✔Mengurangkan kesan parut & kedutan. ✔Menghilangkan sunburn. ✔Menjadikan kulit lebih cerah dan pinkish. ✔Melindungi kulit dari radiasi matahari. ✔Mencegah pembentukan jeragat. ✔Mengelakkan kulit kering dan kusam. ✔Mengelakkan inflamasi / keradangan. ✔Memperbaiki resdung. ✔Memperbaiki simptom pendarahan. ✔Mengelak gusi berdarah. ✔Mengurangkan simptom demam dan selsema. . . Bila dah konsisten berbulan bulan, you all akan notice banyak perubahan yang berlaku!!Bukan kulit je cerah berseri, dalaman pun sihat sekali .😍😍 . . Boleh wasap sheyra utk fast respon keyh. Visit ig sheyra then bolwh klik je link kat atas tu. Tak perlu save2 nombor hehehe.😁😁 . . @sheyraa_beauty @sheyraa_beauty @sheyraa_beauty . . Shahira Rozali Sr. 019 6767 079 YOUR SHAKLEE concultant. . . #shakleeeffect #vitaminc #vitamincmurah #nakkulitcerah #ubatjeragat #ubatjerawat #shakleehululangat #shakleecheras #shakleebangi #shakleekajang #shakleeampang #shakleeserdang #shakleeKL #shakleeKualaLumpur #shakleeputrajaya #nakkulitsihat #nakkulitcerah #ubatjerawat #vitamincshaklee #nakcerahsekata #shakleegombak #shakleeserdang #shakleepudu #shakleemaluri #shakleeequinepark #ipreview @preview.app

0
@khunrose_sale

พร้อมส่งจ้า . Babalah Be Wish Acrylic Glow Blush On 4g - 03 Merry Me . มาเสกพวงแก้มให้เปล่งปลั่ง โกลว์สวยกันด้วยบลัชออนตัวนี้เลยค่า ใหม่ล่าสุดเลยน้า จากแบรนด์ Babalah ค่ะ โดยตัวนี้จะโดดเด่นด้วยการที่เป็นบลัชออนที่อัดแน่นมาในตลับด้วยกัน 2 สี ที่จะสามารถปัดแบบสีเดี่ยวๆ ก็ได้ หรือว่าปัดแบบวนๆ เพื่อทำให้บลัชสองสีผสมกันเกิดผสมเป็นสีใหม่ก็ได้หมดเลยน้า ซึ่งเวลาที่ปัดออกมาแล้ว เนื้อสีจะกลืนเนียนสวยไปกับผิว และช่วยทำให้ผิวเป็นสีเปล่งปลั่งระเรื่อ น่ารักมาก #Vivskin #bimil #bimilhelloaura #bimilgoodbyewrinkles #snailwhite #malissakiss #whitemeup #medileen #doraserum #soniya #2twhite #oceanskin #wealthyhealth #wealthyhealthofficial #grapeseed #royaljelly #vitaminC #livertonic #liverdetox #placenta #sheepplacenta #deerplacenta #GoodlukDetox #NatchaBlueberry #Ohho #Endocare

0
@capjempolkosmetik

VITAMIN C ACORBIC . Pentingnya pengambilan vitamin c untuk kecantikan kulit. Yang kerap naik jerawat atau jeragat tak mahu pudar tu, amalkan pengambilan vitamin C! . . KEBAIKAN VITAMIN C: . 🌸 Mencantikkan dan mencerahkan kulit. 🌸 Memudarkan parut jerawat dan jeragat. 🌸 Melembabkan kulit. 🌸 Sekatakan warna kulit. 🌸 Menstabilkan kitaran haid 🌸 Mengurangkan kedut di wajah 🌸mencantikan kulit dengan tanpa kesan sampingan. 🌸 Membuat kulit semakin sihat 🌸 Menghalang jerawat dari naik semula kerana vitamin c menjaga kesihatan dari dalaman badan. 🌸 Mereka yang selalu naik jerawat dibahagian belakang badan sesuai mengambil vitamin C ini. 🌸 Kulit muka semakin cerah berseri dan tidak kusam lagi. 🌸 Pori-pori muka semakin mengecil. . sayang naaaaak cantik ? naaaak segak ?? naaak sehat ?? vitamim c acorbic la sayang #versidatovida 😊 . dapatkan vitamin c acorbic original dengan hanya klik link wasap di bio 😀 . #capjempolkosmetik #vitamin #vitaminc #vitamincacorbic #vitamincacorbic1000mg #vitamincacorbicmurah #vitamincacorbicmalaysiamurah

0
@khunrose_sale

พร้อมส่งจ้า . 😔ปัญหาหนักใจ ของใครๆหลายๆคน ♥หุ่นแซ่บสวย มีดีให้โชว์👙 😂แต่ต้องหลบซ่อน เพราะมีรอยแตกลาย😢 ⏩วันนี้เรามีทางออกให้คุณ 🌿สกินนี่เซรั่ม เซรั่มลดรอยแตกลาย 👉เพียงแค่ ทา เป็นประจำ ิเห็นผลการเปลี่ยนแปลงทันใจใน3 สัปดาห์👌 💋แล้วจะมัวแอบซ่อนอยู่ทำไม ใช้ซิคะ จะได้อวดหุ่นแซ่บ🔥 #Endocare #Glowmori #Helloeyetape #Counterconcept #Counterconceptserum #Bimil #Mezo #Cob9 #Pibu #Kissskincare #2twhite #Snailwhitebodybooster #Medileenwhiteplus #Lpb #Extrabodyfirming #Fairyfanatic #Whitemeup #Extrafacefirming #LPB #Cocoro #Anticellulite #Vitaminc #Pantip

0
@cl.collagennn_

ให้โลกมันเป็นสีชมพูวววว #ความพาสเทล และดีไซน์ไม่เหมือนใคร บอกเลยใส่ใจกับแบบซองมาก เปลี่ยนหลายรอบ และคุณภาพของ #clcollagen นี่ไม่ต้องพูดถึง การันตีหนักกว่าเดิม 100 เท่า . 1. ผิวขาวไวกว่าเดิม 8 เท่า 2. ดูดซึมได้ดีจึงทำให้เห็นผลเร็ว เพราะเป็นชนิด ไตรเปปไทน์ ไม่ใช่เปปไทน์คู่ธรรมดา 3. แม้กระทั่งคนเห็นผลยาก ยังสามารถเห็นผลได้ดีกว่าทานตัวอื่นๆ 4. ต้านแดด ปกป้องแดดเสมือนฟิล์มป้องกันผิว 5. ทานแล้วไม่อ้วน เพราะไม่มีส่วนผสมของแป้ง 6. ลดฝ้า กระ จุดด่างดำได้ดีมาก 7. หลุมสิว สิวแพ้ สิวอักเสบ หายเร็วขึ้น 8. ผิวขาวอมชมพูเร็ว เพราะมี gluta C ไม่ใช่ค่อยๆขาวเหมือน gluta ทั่วไป 9. ไม่เป็นพิษต่อตับ แต่ยังช่วย Detox ตับเพราะสารสกัดทุกตัวสกัดจาก ออแกนนิก 100 % 10. ช่วยเรื่องกระดูก ข้อกระดูก ได้ดีมาก 11. ทานได้ตั้งแต่อายุ 12 ปีขึ้นไป 12. ผู้ให้นมบุตรทานได้ เว้นแต่ลูกเล็กไม่แพ้อาหารทะเล 13. ผิวขาว สุขภาพดี ต้านแดด ปลอดภัยเพราะมีใบรับรองครบทุกตัว 14. อย. 13-1-22459-5-0042 ออนไลน์ในชื่อ ตรา CL เรียบร้อย 15. ได้ใบรับรอง BIS จากราชวงศ์อังกฤษ ถือว่าสากลเป็นที่ยอมรับทั่วโลก 16. GMP จากราชวงศ์อังกฤษ สามารถส่งส่งค้าเข้าได้ทุกประเทศทั่วโลก 17. มี ฮาลาน ที่เป็นใบรับรอง จากจุฬาราชมนตรี สามารถเข้าประเทศมุสลิมได้ 18. ในราคา 250฿ 60 แคปซูล ไม่มีแบรนด์ไหนกล้าให้ขนาดนี้ ไม่ลองถือว่าเสียเปล่า 19. ทางแบรนด์ไม่มีตัวเเทนคนไหนขายต่ำกว่า 250฿ เพราะ ต้นทุนสินค้าถือว่า แพงมาก หากเจอต่ำกว่าราคา เราการันตีได้ว่าคุณเสี่ยงจะเจอของปลอม 20. ทางแบรนด์เลือกคอลลาเจนที่ได้จากปลาทะเลน้ำลึก เพราะ มีความใกล้เคียงกับคอลลาเจนที่อยู่ในร่างกายคนที่สุด ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ #clcollagen #clcollagen #gluta #collagen #vitaminc #primeworldenterprise #ceoprime #balloons #ขาว #white #ขาวสุด

0
@shopbyt___

ให้โลกมันเป็นสีชมพูวววว #ความพาสเทล และดีไซน์ไม่เหมือนใคร บอกเลยใส่ใจกับแบบซองมาก เปลี่ยนหลายรอบ และคุณภาพของ #clcollagen นี่ไม่ต้องพูดถึง การันตีหนักกว่าเดิม 100 เท่า . 1. ผิวขาวไวกว่าเดิม 8 เท่า 2. ดูดซึมได้ดีจึงทำให้เห็นผลเร็ว เพราะเป็นชนิด ไตรเปปไทน์ ไม่ใช่เปปไทน์คู่ธรรมดา 3. แม้กระทั่งคนเห็นผลยาก ยังสามารถเห็นผลได้ดีกว่าทานตัวอื่นๆ 4. ต้านแดด ปกป้องแดดเสมือนฟิล์มป้องกันผิว 5. ทานแล้วไม่อ้วน เพราะไม่มีส่วนผสมของแป้ง 6. ลดฝ้า กระ จุดด่างดำได้ดีมาก 7. หลุมสิว สิวแพ้ สิวอักเสบ หายเร็วขึ้น 8. ผิวขาวอมชมพูเร็ว เพราะมี gluta C ไม่ใช่ค่อยๆขาวเหมือน gluta ทั่วไป 9. ไม่เป็นพิษต่อตับ แต่ยังช่วย Detox ตับเพราะสารสกัดทุกตัวสกัดจาก ออแกนนิก 100 % 10. ช่วยเรื่องกระดูก ข้อกระดูก ได้ดีมาก 11. ทานได้ตั้งแต่อายุ 12 ปีขึ้นไป 12. ผู้ให้นมบุตรทานได้ เว้นแต่ลูกเล็กไม่แพ้อาหารทะเล 13. ผิวขาว สุขภาพดี ต้านแดด ปลอดภัยเพราะมีใบรับรองครบทุกตัว 14. อย. 13-1-22459-5-0042 ออนไลน์ในชื่อ ตรา CL เรียบร้อย 15. ได้ใบรับรอง BIS จากราชวงศ์อังกฤษ ถือว่าสากลเป็นที่ยอมรับทั่วโลก 16. GMP จากราชวงศ์อังกฤษ สามารถส่งส่งค้าเข้าได้ทุกประเทศทั่วโลก 17. มี ฮาลาน ที่เป็นใบรับรอง จากจุฬาราชมนตรี สามารถเข้าประเทศมุสลิมได้ 18. ในราคา 250฿ 60 แคปซูล ไม่มีแบรนด์ไหนกล้าให้ขนาดนี้ ไม่ลองถือว่าเสียเปล่า 19. ทางแบรนด์ไม่มีตัวเเทนคนไหนขายต่ำกว่า 250฿ เพราะ ต้นทุนสินค้าถือว่า แพงมาก หากเจอต่ำกว่าราคา เราการันตีได้ว่าคุณเสี่ยงจะเจอของปลอม 20. ทางแบรนด์เลือกคอลลาเจนที่ได้จากปลาทะเลน้ำลึก เพราะ มีความใกล้เคียงกับคอลลาเจนที่อยู่ในร่างกายคนที่สุด ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ #clcollagen #clcollagen #gluta #collagen #vitaminc #primeworldenterprise #ceoprime #balloons #ขาว #white #ขาวสุด

0
@lindsaydizzle

Seems like the kitchen counter is feeling sick along with the rest of us...

1
@babyglutavitc_official

เรื่องผิวใครๆ ก็ไว้ใจ และเลือกให้ "babygluta" เป็นตัวช่วยในการดูแลผิว 💓 🔻สีผิวไม่สม่ำเสมอ🙅 หน้าโทรม🙅 เป็นสิว🙅 ทานกลูต้ามาหลายตัวไม่เคยเห็นผล🙅 สุดท้ายก็เสียเงินฟรี‼️ เปิดใจลองทานเบบี้กลูต้ากล่องเดียวติดใจแน่นอน 💖 🔻ลูกค้าหลายคนพึงพอใจกับผลลัพธ์เป็นจำนวนมาก 98% กลับซื้อซ้ำ เพราะเห็นผลจริงใน 7 วัน 😍 🔻babygluta 1 กล่อง ได้ทั้ง "กลูต้าและวิตซี" จึงช่วยทำให้ร่างกายดูดซึมได้ดีมากยิ่งขึ้นและเห็นผลไวกว่ากลูต้าแบรนด์ปกติทั่วไปถึง 10 เท่า 👍 ------------------------------------------- 🌟1 กล่อง 550฿ | 2 กล่อง 1,090฿ ฟรี ems. 📲สอบถาม/สั่งซื้อ/สมัครตัวแทน Line : @shopbaby (มี@นะค้า) ----------------------------------------- #อยากขาว #สวย #ขาวใส #ออร่า #ราคาถูก #กลูต้า #วิตามินซี #ขาวหลักร้อย #babygluta #baby #gluta #vitc #vitaminc #อยากขาวไว #สวย #ขาวจริง #ขาวออร่า #ราคาหลักร้อย #ขาวเทพๆ #ขาวจริงไม่มโน #ขาว #glutavitc #babyglutavitc

1