Whiteninginjection Photos on Instagram

See related and similar tags

Report inappropriate content

@injection2u.my

Sebelum tidur wajib telan whitening detox melanin ni dulu untuk whitening booster . Barulah telan / drip apa2 supplement pun cepat berkesan . Yang penting mampu milik 😊 . Boleh putih permanent tau jika diambil secara berterusan kerana terdapat campuran daripada Nexentury Fair Plus II Capsule yang untuk putih kekal tuu , tapi jauh lebih murah . Best kannn . WHITENING DETOX MELANIN 😍 Mencerah , putihkan Kulit Seluruh Badan dan kekal 😍Membantu Proses Detoksfikasi dan Penyingkiran Toksin serta Bahan Kimia di dalam badan. 😍Membantu Merawat Masalah Kulit seperti Jerawat, Jeragat & Kulit Kusam. 😍Merangsang Penghasilan Kolagen Secara Semulajadi. 😍Membantu Menghilangkan Parut di Muka & Seluruh Badan. 😍Membantu Melambatkan Proses Penuaan & Menegangkan Kulit. 😍Membantu Melembabkan kulit 😍Melawaskan Sistem penghadaman 😍menaikkan breast yang kendur 😍breast montok dan padat 😍mengawal berat badan & kembali langsing . * RM70 / 1 BOTOL / 7 BIJI * 1 BIJI SELANG 3 HARI UNTUK PUTIHKAN SKIN / * 1 BIJI SETIAP MALAM SEBELUM TIDUR UNTUK WHITENING BOOSTER * FREE POSTAGE * FREE GUIDE CARA MAKAN . DM/WHATSAPP 0123819391 DM/WHATSAPP 0123819391 DM/WHATSAPP 0123819391 . #detox #whiteningdetox #whiteningdetoxmelanin #ubatputih #putihkekal #nexentury #29nexentury #nexentury29 #nexenturymalaysia #nexenturyoriginal #injections #injectionmalaysia #whiteninginjection #slimminginjection #jaw #jawwhiteeggcrystalskin

1
@injection2u.my

Sebelum tidur wajib telan whitening detox melanin ni dulu untuk whitening booster . Barulah telan / drip apa2 supplement pun cepat berkesan . Yang penting mampu milik 😊 . Boleh putih permanent tau jika diambil secara berterusan kerana terdapat campuran daripada Nexentury Fair Plus II Capsule yang untuk putih kekal tuu , tapi jauh lebih murah . Best kannn . WHITENING DETOX MELANIN 😍 Mencerah , putihkan Kulit Seluruh Badan dan kekal 😍Membantu Proses Detoksfikasi dan Penyingkiran Toksin serta Bahan Kimia di dalam badan. 😍Membantu Merawat Masalah Kulit seperti Jerawat, Jeragat & Kulit Kusam. 😍Merangsang Penghasilan Kolagen Secara Semulajadi. 😍Membantu Menghilangkan Parut di Muka & Seluruh Badan. 😍Membantu Melambatkan Proses Penuaan & Menegangkan Kulit. 😍Membantu Melembabkan kulit 😍Melawaskan Sistem penghadaman 😍menaikkan breast yang kendur 😍breast montok dan padat 😍mengawal berat badan & kembali langsing . * RM70 / 1 BOTOL / 7 BIJI * 1 BIJI SELANG 3 HARI UNTUK PUTIHKAN SKIN / * 1 BIJI SETIAP MALAM SEBELUM TIDUR UNTUK WHITENING BOOSTER * FREE POSTAGE * FREE GUIDE CARA MAKAN . DM/WHATSAPP 0123819391 DM/WHATSAPP 0123819391 DM/WHATSAPP 0123819391 . #detox #whiteningdetox #whiteningdetoxmelanin #ubatputih #putihkekal #nexentury #29nexentury #nexentury29 #nexenturymalaysia #nexenturyoriginal #injections #injectionmalaysia #whiteninginjection #slimminginjection #jaw #jawwhiteeggcrystalskin

0
@injection2u.my

Sebelum tidur wajib telan whitening detox melanin ni dulu untuk whitening booster . Barulah telan / drip apa2 supplement pun cepat berkesan . Yang penting mampu milik 😊 . Boleh putih permanent tau jika diambil secara berterusan kerana terdapat campuran daripada Nexentury Fair Plus II Capsule yang untuk putih kekal tuu , tapi jauh lebih murah . Best kannn . WHITENING DETOX MELANIN 😍 Mencerah , putihkan Kulit Seluruh Badan dan kekal 😍Membantu Proses Detoksfikasi dan Penyingkiran Toksin serta Bahan Kimia di dalam badan. 😍Membantu Merawat Masalah Kulit seperti Jerawat, Jeragat & Kulit Kusam. 😍Merangsang Penghasilan Kolagen Secara Semulajadi. 😍Membantu Menghilangkan Parut di Muka & Seluruh Badan. 😍Membantu Melambatkan Proses Penuaan & Menegangkan Kulit. 😍Membantu Melembabkan kulit 😍Melawaskan Sistem penghadaman 😍menaikkan breast yang kendur 😍breast montok dan padat 😍mengawal berat badan & kembali langsing . * RM70 / 1 BOTOL / 7 BIJI * 1 BIJI SELANG 3 HARI UNTUK PUTIHKAN SKIN / * 1 BIJI SETIAP MALAM SEBELUM TIDUR UNTUK WHITENING BOOSTER * FREE POSTAGE * FREE GUIDE CARA MAKAN . DM/WHATSAPP 0123819391 DM/WHATSAPP 0123819391 DM/WHATSAPP 0123819391 . #detox #whiteningdetox #whiteningdetoxmelanin #ubatputih #putihkekal #nexentury #29nexentury #nexentury29 #nexenturymalaysia #nexenturyoriginal #injections #injectionmalaysia #whiteninginjection #slimminginjection #jaw #jawwhiteeggcrystalskin

0
@ns_beautycantik

Cindelle booster _Booster for injection_ MUST BUY !!! RM200/box 10amp ===== It can be mixed with any whitening product for a better and faster effect. Composition : Thiamine Hydrochloride 1000mg Biotin 850mg Vitamin C 2000mg Collagen booster 5000mg Whatsapp +60175005707 Worlwide shipment ============ Mix #cindellebooster dengan mana2 produk whitening injection lain untuk boost skin cepat cerah putih gebussss!! Whatsapp +60175005707 #cindellebooster #cindelle #nakputih #cepatputih #kulitcerah #whiteningbooster #booster #boosterinjection #whiteninginjection #boostskin #cindelleboosterori #boostercindelle #kuwait #australia #malaysia #usa #dubai #kenya #france #africa #nigeria #philipines #brunei

0
@ns_beautycantik

#Placenta LUCCHINI STEMCELL 10amp RM250 termasuk pos 30amp RM580 termasuk pos Whatsapp +60175005707 ✔Parut hitam? ✔Muka berlekuk? ✔Nak ratakan skin? ✔Jom cuba placenta lucchini stemcell. Bila ada stemcell ni sel2 yang rosak mmg dia repair balik tau. ======== ✅💯 Original Guaranteed #injectionputih #injectionmalaysia #parut #paruthitam #kulitgelap #scar #kulitlicin #antiaging #mukaberlubang #jerawat #repairskin #Placentalucchinistemcell #Placentastemcell #Placentainjection #lucchinistemcell #injectplacenta #placentalucchini #placentalucchinidremcellmalaysia #whiteninginjection #malaysia #kuwait #bahrain #oman #france #dubai #usa #africa #philipines Whatsapp +60175005707

0
@injection2u.my

Ive been learn a lot during past few months of my hiatus. I will bring in more high quality of injection. Still in learning process but will do my best for you. . Typical mind of our poeple are bila sebut injection/dripping mesti nak freak out. Its just a normal routine utk sihatkan badan. Doesnt mean injection je nak putih, nak gebu. It is one of a way to supply your body with the right amount of vitamins. Same way like you taking an oral supplements. . Another asean country dah biasa dgn coctail injections and so on. Even they are produce their own products. Internationally lagi berlambak tak terkira. Dari dose rendah sampai lah yg tinggi. Kita je yang kena pandai pilih. . Artis malaysia pun jangan cakaplah cantik sejak lahir. Ye ada yg mmg sebelum popular dah sedia cantik but still they do this kind of thing to maintain it too. Not enough with that, facial, spa are normal to them. Even founder products pun buat. Sbb tu bukan setakat makan, telan, sapu korang boleh jadi macam diorang. Kalau founder bagitahu rahsia, memang sendu lah barang diorang. Kita sendiri kena bijak berfikir. Tapi suka nak ingatkan, kalau nak result hebat, modal pun perlu lebih lah ye. . For any inquiries , please don't hesitate to DM/WHATSAPP 0123819391 DM/WHATSAPP 0123819391 DM/WHATSAPP 0123819391 . #detox #whiteningdetox #whiteningdetoxmelanin #ubatputih #putihkekal #nexentury #29nexentury #nexentury29 #nexenturymalaysia #nexenturyoriginal #injections #injectionmalaysia #whiteninginjection #slimminginjection

0
@injection2u.my

Ive been learn a lot during past few months of my hiatus. I will bring in more high quality of injection. Still in learning process but will do my best for you. . Typical mind of our poeple are bila sebut injection/dripping mesti nak freak out. Its just a normal routine utk sihatkan badan. Doesnt mean injection je nak putih, nak gebu. It is one of a way to supply your body with the right amount of vitamins. Same way like you taking an oral supplements. . Another asean country dah biasa dgn coctail injections and so on. Even they are produce their own products. Internationally lagi berlambak tak terkira. Dari dose rendah sampai lah yg tinggi. Kita je yang kena pandai pilih. . Artis malaysia pun jangan cakaplah cantik sejak lahir. Ye ada yg mmg sebelum popular dah sedia cantik but still they do this kind of thing to maintain it too. Not enough with that, facial, spa are normal to them. Even founder products pun buat. Sbb tu bukan setakat makan, telan, sapu korang boleh jadi macam diorang. Kalau founder bagitahu rahsia, memang sendu lah barang diorang. Kita sendiri kena bijak berfikir. Tapi suka nak ingatkan, kalau nak result hebat, modal pun perlu lebih lah ye. . For any inquiries , please don't hesitate to DM/WHATSAPP 0123819391 DM/WHATSAPP 0123819391 DM/WHATSAPP 0123819391 . #detox #whiteningdetox #whiteningdetoxmelanin #ubatputih #putihkekal #nexentury #29nexentury #nexentury29 #nexenturymalaysia #nexenturyoriginal #injections #injectionmalaysia #whiteninginjection #slimminginjection

0
@injection2u.my

Ive been learn a lot during past few months of my hiatus. I will bring in more high quality of injection. Still in learning process but will do my best for you. . Typical mind of our poeple are bila sebut injection/dripping mesti nak freak out. Its just a normal routine utk sihatkan badan. Doesnt mean injection je nak putih, nak gebu. It is one of a way to supply your body with the right amount of vitamins. Same way like you taking an oral supplements. . Another asean country dah biasa dgn coctail injections and so on. Even they are produce their own products. Internationally lagi berlambak tak terkira. Dari dose rendah sampai lah yg tinggi. Kita je yang kena pandai pilih. . Artis malaysia pun jangan cakaplah cantik sejak lahir. Ye ada yg mmg sebelum popular dah sedia cantik but still they do this kind of thing to maintain it too. Not enough with that, facial, spa are normal to them. Even founder products pun buat. Sbb tu bukan setakat makan, telan, sapu korang boleh jadi macam diorang. Kalau founder bagitahu rahsia, memang sendu lah barang diorang. Kita sendiri kena bijak berfikir. Tapi suka nak ingatkan, kalau nak result hebat, modal pun perlu lebih lah ye. . For any inquiries , please don't hesitate to DM/WHATSAPP 0123819391 DM/WHATSAPP 0123819391 DM/WHATSAPP 0123819391 . #detox #whiteningdetox #whiteningdetoxmelanin #ubatputih #putihkekal #nexentury #29nexentury #nexentury29 #nexenturymalaysia #nexenturyoriginal #injections #injectionmalaysia #whiteninginjection #slimminginjection

0
@ns_beautycantik

#TyreseBlanc II RM450 Product Name : Tyrese Blanc II Clarity of White 1box: rm450!! Tyrese Blanc II boleh meningkatkan stamina , memperbaiki sistem #metabolisme tubuh , membuat tidur lebih nyenyak . Wow , baru tau kan product #injection ni banyak manfaatnya.. . MANFAAT TYRESE BLANC : ⭐ #memutihkan kulit serta #meremajakan kulit ⭐ mengembalikan keseimbangan kulit dengan cepat ⭐ meregenerasi sel2 kulit yg mati ⭐ #melembabkan kulit ⭐ mencegah timbulnya jerawat ⭐ menghilangkan #bekasjerawat & bekas luka ⭐ meratakan warna kulit yang belang & #bertompok ⭐ mengurangi garis2 wajah ⭐ membantu proses penyembuhan luka ⭐ membuat kulit lebih halus, segar dan bercahaya ⭐ memperbaiki sistem kekebalan tbh ⭐ meningkatkan stamina ⭐ memperbaiki sistem metabolisme tubuh Recommended Dosage : Usual adults once or twice a week with mixture of 8 ingredients. Combination: 8 amps x 4 sets ======== ✅💯 Original Guaranteed #injectionmurah #injectionbeauty #injectionmalaysia #suntikputih #injectputih #nakputih #putihgebu #whiteninginjection #injectionputihmalaysia #malaysia #kuwait #brunei #africa #singapore #dubai #tyreseblancoriginal #tyreseblancmalaysia #tyreseblanc2 #tyreseblancii #tyreseblanc Whatsapp +60175005707

2
@ns_beautycantik

#GLUTAX2000GS RECOMBINED WHITE RM230 • #Memutihkan dan memberi nutrisi kepada kulit • Membuat kulit TEGANG dan anjal • Mengurangkan bintik-bintik gelap • Memperbaiki penuaan dan juga melindungi dari #jerawat • Melembutkan kulit • Mengurangkan #eyebag di bawah mata • Membuat kulit fleksibel , halus , sihat dan bercahaya • #Antipenuaan dan anti - kedut • Mencegah jerawat dan menghilangkan cela • Meningkatkan penyembuhan luka • Memperbaiki sel #kulitrosak • Mampu mempertahankan KOLAGEN yang ada dalam tubuh dan supaya kulit menjadi lebih anjal Not recommended for : Pregnant women and breast-feeding During menstrual periods of women Allergy to vitamins of any kind Patients with cardiovascular problems 1 box contains: 10 gluta vials 10 ampoules (5 ml) 10 ampoules (2ml) Method :  intravenously (IV) One injection session every week for 1 or 2 months depending on your body metabolism. So 1 box will last about 10 weeks. Then can reduce the dosage to 1 session every 2 or 3 weeks for maintenance. Cara pemakaian whitening injection  GLUTAX 2000GS RECOMBINED WHITE: • Campurkan satu set 1 set di campur jadi 1 dalam 1 Spuit • Di suntikan Intra Vena ( IV) / Intra Muscular ( IM) • Hasil terbaik lakukan sesi selama 1x dalam seminggu • Lakukan penyuntikan secara rutin agar mempercepat proses pemutihan untuk mendapatkan hasil kulit putih yang cerah, halus dengan hasil terbaik • Dinasihatkan perlu makan sebelum melakukan suntikan • Perbanyakkan minum air masak kerana sifatnya larut dalam air dan dapat membantu proses memutihan dan melembabkan kulit ======== ======== ✅💯 Original Guaranteed #glutax2000gsoriginal #glutax2000gsmalaysia #glutax2000 #glutax #whiteninginjection #injectionputih #kulitcerah #glowing #flawless #cucukputih #nakputih #injectionartis #injectputih #malaysia #german #kuwait #bahrain #oman #france Whatsapp +60175005707

0
@ns_beautycantik

#veniscynexgen RM240 TERMASUK POS Manfaat Veniscy 1. Skin repair untuk Kulit berjerawat/jeragat 2. Menghilangkan Kulit kusam 3. Menghilangkan Parut,bintik2 hitam 4. Menghilangkan Tona tidak sekata 5. Memutihkan kulit 6. Melindungi kulit badan, melindungi hati, buah pinggang, otak dan lemak darah (orang yang khas yang sesuai untuk tidur lewat dan masalah hati. ======== ✅💯 Original Guaranteed #VitaminCMurahOriginal #Whiteningbooster #serumbotox #injectionmurahoriginal #singapore #veniscynexgenori #veniscynexgen #slimminginjection #veniscynexgenmalaysia #kulitcantik #cepatputih #kulitcerah #injectputih #cucukputih #nakputih #putihgebu #whiteninginjection #malaysia #usa #dubai #oman #germany #france #africa Whatsapp +60175005707

0
@ns_beautycantik

#veniscynexgen RM240 TERMASUK POS Manfaat Veniscy 1. Skin repair untuk Kulit berjerawat/jeragat 2. Menghilangkan Kulit kusam 3. Menghilangkan Parut,bintik2 hitam 4. Menghilangkan Tona tidak sekata 5. Memutihkan kulit 6. Melindungi kulit badan, melindungi hati, buah pinggang, otak dan lemak darah (orang yang khas yang sesuai untuk tidur lewat dan masalah hati. ======== ✅💯 Original Guaranteed #VitaminCMurahOriginal #Whiteningbooster #serumbotox #injectionmurahoriginal #singapore #veniscynexgenori #veniscynexgen #slimminginjection #veniscynexgenmalaysia #kulitcantik #cepatputih #kulitcerah #injectputih #cucukputih #nakputih #putihgebu #whiteninginjection #malaysia #usa #dubai #oman #germany #france #africa Whatsapp +60175005707

0
@ns_beautycantik

#MIXING WHITE RM170 PASTIKAN ORIGINAL BARU LA RESULT MERECIKKKK !! ==================== Mixing White ENERGIZE ==================== Mixing White Energize mempunyai komposisi yang lengkap sebagai pemutihan kulit dan anti penuaan yang mampu mencerahkan kulit yang kusam dan  membantu menjaga kadar kolagen dan memberikan rona merah jambu pada kulit. Fungsi / Manfaat Suntik Mixing White Energize Switzerland : ✔Meningkatkan daya tahan tubuh ✔Memberikan rona pink pada kulit ✔Membuat kulit lebih putih dan cerah ✔Membantu peremajaan kulit ✔Memudarkan pigmentasi / flek2 hitam pada wajah dan tubuh. ✔Serta mencerahkan kulit yang kusam. ✔Mencegah kerosakan kulit akibat dari radiasi sinar matahari. ✔Membantu menjaga kadar kolagen, sehingga kulit akan tampak bercahaya,  menjadi kencang dan elastis. Mixing white energize mengandung : L-Glutatione 1500mg L-Ascorbic Acid 500mg M-Tranexamic Acid 250mg Niacin 300 mg NAC 300 mg High Alpha Lipoic Acid 200 mg Packaging : 6 vials L-Glutathione 1500 mg, 6 ampules L-Ascorbic 500 mg,  Niacin 300 mg,  N-acetylcysteine (NAC) 300 mg,  High Alpha-Lipoic Acid 200 mg. ======== ✅💯 Original Guaranteed #mixingwhite #mixingwhiteoriginal #mixingwhitemurah #injection #whiteninginjection #putihmelepak #kulitputih #cepatcerah #kulitcerah #nakcerah #suntikputih #cucukputih #kuwait #bahrain #france #malaysia #philippines #whiteninginjection #injectputih #injectionmalaysia #dubai Whatsapp +60175005707

0
@ns_beautycantik

#MIXING WHITE RM170 PASTIKAN ORIGINAL BARU LA RESULT MERECIKKKK !! ==================== Mixing White ENERGIZE ==================== Mixing White Energize mempunyai komposisi yang lengkap sebagai pemutihan kulit dan anti penuaan yang mampu mencerahkan kulit yang kusam dan  membantu menjaga kadar kolagen dan memberikan rona merah jambu pada kulit. Fungsi / Manfaat Suntik Mixing White Energize Switzerland : ✔Meningkatkan daya tahan tubuh ✔Memberikan rona pink pada kulit ✔Membuat kulit lebih putih dan cerah ✔Membantu peremajaan kulit ✔Memudarkan pigmentasi / flek2 hitam pada wajah dan tubuh. ✔Serta mencerahkan kulit yang kusam. ✔Mencegah kerosakan kulit akibat dari radiasi sinar matahari. ✔Membantu menjaga kadar kolagen, sehingga kulit akan tampak bercahaya,  menjadi kencang dan elastis. Mixing white energize mengandung : L-Glutatione 1500mg L-Ascorbic Acid 500mg M-Tranexamic Acid 250mg Niacin 300 mg NAC 300 mg High Alpha Lipoic Acid 200 mg Packaging : 6 vials L-Glutathione 1500 mg, 6 ampules L-Ascorbic 500 mg,  Niacin 300 mg,  N-acetylcysteine (NAC) 300 mg,  High Alpha-Lipoic Acid 200 mg. ======== ✅💯 Original Guaranteed #mixingwhite #mixingwhiteoriginal #mixingwhitemurah #injection #whiteninginjection #putihmelepak #kulitputih #cepatcerah #kulitcerah #nakcerah #suntikputih #cucukputih #kuwait #bahrain #france #malaysia #philippines #whiteninginjection #injectputih #injectionmalaysia #dubai Whatsapp +60175005707

0
@beenaa_amani

Kenapa nak putih kena suntik? Sebab 96% vitamin terus diserap badan, lebih bagus dr makan supplement cuma 20-35% sahaja khasiat vitamin yg diserap.. Apa itu Whitening Dripping? A very big secret kept by many asian/indian/caucasian/middle eastern celebrities, and yes it’s good for you too! menjadi kegilaan ramai Celebrities bukan sahaja antarabangsa, tetapi juga kat Malaysia utk memutihkan kulit yg gelap. So sekarang mesti korang dah perasan kan ramai sangat artis Malaysia yg dulunya gelap tapi tetiba lepas 2 bulan tengok2 melepak2 je putihnya... . . Whitening IV drip ni apa? Ia adalah gabungan beberapa jenis vitamin active dan bahan utama seperti Glutathione yg bertindak untuk memutihkan kulit dengan cara suntikan ke dalam salur darah. Jadi penyerapannya 96% lebih tinggi berbanding anda memakan supplement sebab tu la kesan nya bagus dan cepat pada kulit.. Patut la pelik makan supplement berbotol2 tapi tak putih2 kan? . . . Is it safe? Yes it safe as long as you guna produk yg ORIGINAL, dos yg SELAMAT and tak overdose, follow step okay.. dan bukan suntik SENDIRI.. Siapa beli biasanya sis akan bagi list tempat/klinik/dripper utk korang buat drip okay. (Tak semua area covered). . . Kesan berapa lama? Bergantung pada darah dan metabolism serta tindak balas individu. Paling cepat seawal 24hr dah mula nampak kesan awal.. . . Putih mcm mana? Pernah tengok Eina Azman? Adira? Haaaa.. Yes dari gelap boleh jadi putih mcm tu... . . . For PURCHASE, PRICE & ENQUIRIES Whatsapp +6017-7754553 (Strictly no calls) BEAUTY INJECTION & SUPPLEMENT POSTAGE : MONDAY - FRIDAY Will reply anytime within 24 hours . : . :  #cindella #treninjection  #placentalucchinisheep #complexion6  #complexion6plus #japanplatinum  #snowwhiteinjection #whitejadeaid  #cindella1200mg #tren500mg  #nangkuang  #mixingwhite #whiteningbooster  #lipolab #placentastemcell  #bioswissstemcell #whiteninginjection  #tranexamicacid #rexwhitening  #blogger  #beautyblogger #beautyreview  #koreanbeauty  #ivdrip #neelofa  #fattahamin  #skinwhitening #kbeauty  #malaysia  #kulitputih

0
@beenaa_amani

Kenapa nak putih kena suntik? Sebab 96% vitamin terus diserap badan, lebih bagus dr makan supplement cuma 20-35% sahaja khasiat vitamin yg diserap.. Apa itu Whitening Dripping? A very big secret kept by many asian/indian/caucasian/middle eastern celebrities, and yes it’s good for you too! menjadi kegilaan ramai Celebrities bukan sahaja antarabangsa, tetapi juga kat Malaysia utk memutihkan kulit yg gelap. So sekarang mesti korang dah perasan kan ramai sangat artis Malaysia yg dulunya gelap tapi tetiba lepas 2 bulan tengok2 melepak2 je putihnya... . . Whitening IV drip ni apa? Ia adalah gabungan beberapa jenis vitamin active dan bahan utama seperti Glutathione yg bertindak untuk memutihkan kulit dengan cara suntikan ke dalam salur darah. Jadi penyerapannya 96% lebih tinggi berbanding anda memakan supplement sebab tu la kesan nya bagus dan cepat pada kulit.. Patut la pelik makan supplement berbotol2 tapi tak putih2 kan? . . . Is it safe? Yes it safe as long as you guna produk yg ORIGINAL, dos yg SELAMAT and tak overdose, follow step okay.. dan bukan suntik SENDIRI.. Siapa beli biasanya sis akan bagi list tempat/klinik/dripper utk korang buat drip okay. (Tak semua area covered). . . Kesan berapa lama? Bergantung pada darah dan metabolism serta tindak balas individu. Paling cepat seawal 24hr dah mula nampak kesan awal.. . . Putih mcm mana? Pernah tengok Eina Azman? Adira? Haaaa.. Yes dari gelap boleh jadi putih mcm tu... . . . For PURCHASE, PRICE & ENQUIRIES Whatsapp +6017-7754553 (Strictly no calls) BEAUTY INJECTION & SUPPLEMENT POSTAGE : MONDAY - FRIDAY Will reply anytime within 24 hours . : . :  #cindella #treninjection  #placentalucchinisheep #complexion6  #complexion6plus #japanplatinum  #snowwhiteinjection #whitejadeaid  #cindella1200mg #tren500mg  #nangkuang  #mixingwhite #whiteningbooster  #lipolab #placentastemcell  #bioswissstemcell #whiteninginjection  #tranexamicacid #rexwhitening  #blogger  #beautyblogger #beautyreview  #koreanbeauty  #ivdrip #neelofa  #fattahamin  #skinwhitening #kbeauty  #malaysia  #kulitputih

0
@beenaa_amani

Kenapa nak putih kena suntik? Sebab 96% vitamin terus diserap badan, lebih bagus dr makan supplement cuma 20-35% sahaja khasiat vitamin yg diserap.. Apa itu Whitening Dripping? A very big secret kept by many asian/indian/caucasian/middle eastern celebrities, and yes it’s good for you too! menjadi kegilaan ramai Celebrities bukan sahaja antarabangsa, tetapi juga kat Malaysia utk memutihkan kulit yg gelap. So sekarang mesti korang dah perasan kan ramai sangat artis Malaysia yg dulunya gelap tapi tetiba lepas 2 bulan tengok2 melepak2 je putihnya... . . Whitening IV drip ni apa? Ia adalah gabungan beberapa jenis vitamin active dan bahan utama seperti Glutathione yg bertindak untuk memutihkan kulit dengan cara suntikan ke dalam salur darah. Jadi penyerapannya 96% lebih tinggi berbanding anda memakan supplement sebab tu la kesan nya bagus dan cepat pada kulit.. Patut la pelik makan supplement berbotol2 tapi tak putih2 kan? . . . Is it safe? Yes it safe as long as you guna produk yg ORIGINAL, dos yg SELAMAT and tak overdose, follow step okay.. dan bukan suntik SENDIRI.. Siapa beli biasanya sis akan bagi list tempat/klinik/dripper utk korang buat drip okay. (Tak semua area covered). . . Kesan berapa lama? Bergantung pada darah dan metabolism serta tindak balas individu. Paling cepat seawal 24hr dah mula nampak kesan awal.. . . Putih mcm mana? Pernah tengok Eina Azman? Adira? Haaaa.. Yes dari gelap boleh jadi putih mcm tu... . . . For PURCHASE, PRICE & ENQUIRIES Whatsapp +6017-7754553 (Strictly no calls) BEAUTY INJECTION & SUPPLEMENT POSTAGE : MONDAY - FRIDAY Will reply anytime within 24 hours . : . :  #cindella #treninjection  #placentalucchinisheep #complexion6  #complexion6plus #japanplatinum  #snowwhiteinjection #whitejadeaid  #cindella1200mg #tren500mg  #nangkuang  #mixingwhite #whiteningbooster  #lipolab #placentastemcell  #bioswissstemcell #whiteninginjection  #tranexamicacid #rexwhitening  #blogger  #beautyblogger #beautyreview  #koreanbeauty  #ivdrip #neelofa  #fattahamin  #skinwhitening #kbeauty  #malaysia  #kulitputih

0
@nanonanosakura

Glutax 23000GK DNA Glutokines . Harga Sale only 700 rb . Komposisi : High Grade DNA Glutokines 23000g (DNA GSH + Energy Active Cytokines) Alpha Lipoic Acid 1800mg Epidermal Growth Factor 3200mg Kojic Acid 1200mg Oxygenox 920mg (Oxygen Skin Supply) Multivitamin 5000mg Natural Collagen 2000mg Selenium 1800mg DNA Marine White Elements 1500mg DNA Vegetal Placenta 330mg Manfaat : Mencerahkan dan memutihkan warna kulit dengan cepat. Melindungi kulit dari sinar UV, melembabkan dan menyehatkan kulit agar kulit tetap ternutrisi. Meningkatkan elastisitas kulit Melembabkan kulit Mencegah perubahan warna kulit ketika terexpos radiasi UV Mengurangi garis-garis halus dan kerutan Mengecilkan pori-pori Menangkal radikal bebas berlebihan yang akan menggangi fungsi otak dan organ Membantu menyembuhkan luka dan bekas luka Mencegah keriput dan penuaan Mencegah jerawat dan menghilangkan noda #glutax23000gknsgrup #glutax23000gkmurah #glutax23000gk #glutax23000 #glutax23000gkdnaglutokines #suntikputih #suntikputihori #suntikputihmurah #suntikputihartis #injeksiglutax #injeksiglutaxmurah #injeksiglutaxitaly #injeksiglutaxasli #supplierinjeksiwhitening #supplierinjeksi #whiteninginjection #whiteninginjectionoriginal #whiteninginjections #suntikpemutih #081903090893 #glutaxnsgrup

4
@nanonanosakura2

Glutax 23000GK DNA Glutokines . Harga Sale only 700 rb . Komposisi : High Grade DNA Glutokines 23000g (DNA GSH + Energy Active Cytokines) Alpha Lipoic Acid 1800mg Epidermal Growth Factor 3200mg Kojic Acid 1200mg Oxygenox 920mg (Oxygen Skin Supply) Multivitamin 5000mg Natural Collagen 2000mg Selenium 1800mg DNA Marine White Elements 1500mg DNA Vegetal Placenta 330mg Manfaat : Mencerahkan dan memutihkan warna kulit dengan cepat. Melindungi kulit dari sinar UV, melembabkan dan menyehatkan kulit agar kulit tetap ternutrisi. Meningkatkan elastisitas kulit Melembabkan kulit Mencegah perubahan warna kulit ketika terexpos radiasi UV Mengurangi garis-garis halus dan kerutan Mengecilkan pori-pori Menangkal radikal bebas berlebihan yang akan menggangi fungsi otak dan organ Membantu menyembuhkan luka dan bekas luka Mencegah keriput dan penuaan Mencegah jerawat dan menghilangkan noda #glutax23000gknsgrup #glutax23000gkmurah #glutax23000gk #glutax23000 #glutax23000gkdnaglutokines #suntikputih #suntikputihori #suntikputihmurah #suntikputihartis #injeksiglutax #injeksiglutaxmurah #injeksiglutaxitaly #injeksiglutaxasli #supplierinjeksiwhitening #supplierinjeksi #whiteninginjection #whiteninginjectionoriginal #whiteninginjections #suntikpemutih #081903090893 #glutaxnsgrup

0
@nanonanosakura1

Glutax 23000GK DNA Glutokines . Harga Sale only 700 rb . Komposisi : High Grade DNA Glutokines 23000g (DNA GSH + Energy Active Cytokines) Alpha Lipoic Acid 1800mg Epidermal Growth Factor 3200mg Kojic Acid 1200mg Oxygenox 920mg (Oxygen Skin Supply) Multivitamin 5000mg Natural Collagen 2000mg Selenium 1800mg DNA Marine White Elements 1500mg DNA Vegetal Placenta 330mg Manfaat : Mencerahkan dan memutihkan warna kulit dengan cepat. Melindungi kulit dari sinar UV, melembabkan dan menyehatkan kulit agar kulit tetap ternutrisi. Meningkatkan elastisitas kulit Melembabkan kulit Mencegah perubahan warna kulit ketika terexpos radiasi UV Mengurangi garis-garis halus dan kerutan Mengecilkan pori-pori Menangkal radikal bebas berlebihan yang akan menggangi fungsi otak dan organ Membantu menyembuhkan luka dan bekas luka Mencegah keriput dan penuaan Mencegah jerawat dan menghilangkan noda #glutax23000gknsgrup #glutax23000gkmurah #glutax23000gk #glutax23000 #glutax23000gkdnaglutokines #suntikputih #suntikputihori #suntikputihmurah #suntikputihartis #injeksiglutax #injeksiglutaxmurah #injeksiglutaxitaly #injeksiglutaxasli #supplierinjeksiwhitening #supplierinjeksi #whiteninginjection #whiteninginjectionoriginal #whiteninginjections #suntikpemutih #081903090893 #glutaxnsgrup

0
@nanonanosakura2

Glutax 23000GK DNA Glutokines . Harga Sale only 700 rb . Komposisi : High Grade DNA Glutokines 23000g (DNA GSH + Energy Active Cytokines) Alpha Lipoic Acid 1800mg Epidermal Growth Factor 3200mg Kojic Acid 1200mg Oxygenox 920mg (Oxygen Skin Supply) Multivitamin 5000mg Natural Collagen 2000mg Selenium 1800mg DNA Marine White Elements 1500mg DNA Vegetal Placenta 330mg Manfaat : Mencerahkan dan memutihkan warna kulit dengan cepat. Melindungi kulit dari sinar UV, melembabkan dan menyehatkan kulit agar kulit tetap ternutrisi. Meningkatkan elastisitas kulit Melembabkan kulit Mencegah perubahan warna kulit ketika terexpos radiasi UV Mengurangi garis-garis halus dan kerutan Mengecilkan pori-pori Menangkal radikal bebas berlebihan yang akan menggangi fungsi otak dan organ Membantu menyembuhkan luka dan bekas luka Mencegah keriput dan penuaan Mencegah jerawat dan menghilangkan noda #glutax23000gknsgrup #glutax23000gkmurah #glutax23000gk #glutax23000 #glutax23000gkdnaglutokines #suntikputih #suntikputihori #suntikputihmurah #suntikputihartis #injeksiglutax #injeksiglutaxmurah #injeksiglutaxitaly #injeksiglutaxasli #supplierinjeksiwhitening #supplierinjeksi #whiteninginjection #whiteninginjectionoriginal #whiteninginjections #suntikpemutih #081903090893 #glutaxnsgrup

0
@nanonanosakura

Glutax 23000GK DNA Glutokines . Harga Sale only 700 rb . Komposisi : High Grade DNA Glutokines 23000g (DNA GSH + Energy Active Cytokines) Alpha Lipoic Acid 1800mg Epidermal Growth Factor 3200mg Kojic Acid 1200mg Oxygenox 920mg (Oxygen Skin Supply) Multivitamin 5000mg Natural Collagen 2000mg Selenium 1800mg DNA Marine White Elements 1500mg DNA Vegetal Placenta 330mg Manfaat : Mencerahkan dan memutihkan warna kulit dengan cepat. Melindungi kulit dari sinar UV, melembabkan dan menyehatkan kulit agar kulit tetap ternutrisi. Meningkatkan elastisitas kulit Melembabkan kulit Mencegah perubahan warna kulit ketika terexpos radiasi UV Mengurangi garis-garis halus dan kerutan Mengecilkan pori-pori Menangkal radikal bebas berlebihan yang akan menggangi fungsi otak dan organ Membantu menyembuhkan luka dan bekas luka Mencegah keriput dan penuaan Mencegah jerawat dan menghilangkan noda #glutax23000gknsgrup #glutax23000gkmurah #glutax23000gk #glutax23000 #glutax23000gkdnaglutokines #suntikputih #suntikputihori #suntikputihmurah #suntikputihartis #injeksiglutax #injeksiglutaxmurah #injeksiglutaxitaly #injeksiglutaxasli #supplierinjeksiwhitening #supplierinjeksi #whiteninginjection #whiteninginjectionoriginal #whiteninginjections #suntikpemutih #081903090893 #glutaxnsgrup

4
@dunia_injeksi

Isi Nang Kuang/set - Copulamin b12 - PanNobel Injection - Soragen-s Injection - Ancare Injection - Trentine Injection - Lisamin - Thioccan Injection - Kinpomin - Aminogen-x Komposisi : - L-Isoleucine 0.8mg - L-Leucine 1.1mg - L-Lysine 1.0mg - L-Methionine 1.05mg - L-Phenylalanine 1.1mg - L-Threonine 0.5mg - L-Tryptophan 0.25mg - L-Valine 0.75mg - L-Arginine 2.0mg - L-Histidine 0.5mg - Glycine 5.0mg - L-Alanine 3.5mg - L-Glutamic Acid 4.5mg - L-Proline 3.5mg - Sodium Hydroxide 1.6mg - Potassium Hydroxide 1.68mg - Mag-Acetate 4H2O 1.07mg - Malic Acid 3.0mg - Sorbitol 25mg - Xylitol 25mg - Ascorbic Acid 0.4mg - Riboflavin Sodium Phosphate 0.0025mg - Inositol 0.5mg - Nicotinamide 0.06mg - Pyridoxine HCl 0.04mg Fungsi : - Mencerahkan kulit, melembabkan kulit dan anti penenuaan. Kulit lebih cerah dan pigmentasi - Untuk semua kulit yang bermasalah seperti Jerawat, parut Jerawat dan lain lain masalah kulit. - Anti Oksidan - Anti pigmentasi / Freckles - Anti BintikHitam / Umur Spot - Minimalkan pori-pori dan meningkatkan warna kulit #jualsuntikputih #suntikputih #suntikputihartis #infuspemutih #infuswhitening #whiteninginjection #suntikputihpermanen #jualinjeksi #injeksipemutih #pelangsing #injeksipelangsing #meso #suntikmeso #mesotherapy #etaterangkanlah

0
@dunia_injeksi

THE NEW ESENSEU WHITE Made in Korea Isi : 6vial 6ampul 2ml 6ampul 5ml Komposisi : (vial) 5000mg ginseng glutathione 300mg alpha lipoic acid 300mg epidermal growth factor (ampul 2ml) 300mg vitamin b complex (ampul 5ml) 500mg natural collagen extract 1500mg l'acido ascorbic 300mg vitamin e Manfaat : - Memperkuat kekebalan tubuh dan sistem syaraf - Meningkatkan imun tubuh - Mengurangi kerutan dan garis halus - Antioksidan - Memperbaiki kondisi kulit - Melembabkan kulit - Mengembalikan elastisitas kulit - Detoksifikasi - Mencerahkan sekaligus memutihkan tone kulit - Meratakan tone kulit - Melindungi hati/liver Dosis : seminggu sekali Cara Pemakaian : injeksi intravena #jualsuntikputih #suntikputih #Suntikputihartis #infuspemutih #infuswhitening #whiteninginjection #suntikputihpermanen #jualinjeksi #injeksipemutih #pelangsing #injeksipelangsing #meso #suntikmeso #mesotherapy #etaterangkanlah #thenewesenseuwhite #jualthenewesenseuwhite #thenewesenseuwhitemurah #thenewesenseuwhiteasli

0
@dunia_injeksi

COMPLEXION 10 Made in Korea Isi : 4 infus sekali infus 10macam (7ampul dan 3vial) Komposisi : . Glutathione 5000mg (10ml vial) . Ascorbic acid 5000mg (10ml ampul) . Alpha lipoic acid 250mg (5ml vial) . Amino acid 500mg (5ml vial) . Tranexamic acid 500mg (5ml ampul) . Embryo stem cell extract 50,000iu (5ml ampul) . Ginkgo biloba extract / ginkgoflavonglucoside (5ml ampul) . Cyanocobalamine / vit. B12 2000mcg (2ml ampul) . Vitamin B complex (2ml ampul) . Selenium 0.35mcg (2ml ampul) BIO RAE kembali mengeluarkan infus whitening varian TERBARU dengan manfaat LEBIH lengkap dengan hasil putih LEBIH maksimal. BIO RAE COMPLEXION 10 adalah skin whitening 10 system. Sekali infus terdiri 7ampul dan 3vial. BIO RAE COMPLEXION 10 memberikan banyak keLEBIHan, LEBIH banyak LEBIH lengkap LEBIH putih LEBIH maksimal dan LEBIH.... Cara Pemakaian : Infus Intravena #jualsuntikputih #suntikputih #suntikputihartis #infuspemutih #infuswhitening #whiteninginjection #suntikputihwhitening #jualinjeksi #injeksipemutih #pelangsing #injeksipelangsing #meso #suntikmeso #mesotherapy #etaterangkanlah #complexion10 #jualcomplexion10 #complexion10murah #complexion10asli

1
@dunia_injeksi

COMPLEXION 8 Bio-Rae Skin Whitening System Made in Korea COMPLEXION 8 Skin Whitening System adalah merek yang sangat terkenal dengan kualitas produk terjamin dari rumah sakit bedah plastik di Korea. Isi : 4set infus sekali infus 2vial dan 8ampul Komposisi : 4ampul 2cc Cyanocobalamin (Vitamin B12) 2000mcg 4ampul 2cc Vita B (Vitamin B-Complex) 4ampul 5cc Tranexamic Acid 1000mg 4ampul 5cc Natural Collagen Extract 350mg 4ampul 5cc Thiotic Acid (Alpha Lipoic Acid) 50mg 4ampul 10cc Ascorbic Acid (Vitamin C) 5000mg 4vial 10cc Activecell Complex Extract 10,000 i.u 4vial 15cc Glutathione 5000mg Manfaat : - Memutihkan kulit dan meringankan bekas luja - Anti-Aging menyamar kerutan akibat penuaan - Antioksidan - Kulit halus - Mencerahkan dan memberikan nutrisi untuk kulit - Meningkatkan elastisitas kulit - Meringankan pigmentasi yang disebabkan sinar ultraviolet dari sinar matahari - Merangsang pembentukan kolagen - Mencegah terbentuknya bintik hitam atau pigmentasi - Menghambat produksi melanin kulit - Melembabkan kulit - Kulit kenyal halus bercahay dan lembut - Menekan pembentukan jerawat / noda jerawat - Mengecilkan pori-pori dan mencerahkan warna kulit Dosis : seminggu sekali Metode : infus intravena #jualsuntikputih #suntikputih #suntikputihartis #infuspemutih #infuswhitening #whiteninginjection #suntikputihpermanen #jualinjeksi #injeksipemutih #pelangsing #injeksipelangsing #meso #suntikmeso #mesotherapy #etaterangkanlah #complexion8 #jualcomplexion8 #complexion8murah #complexion8asli

0
@milienabeautyinjection

🐼 DARK CIRCLE!! 🐼 . Kalau lah ade keupayaan kita sendiri, confirm memang nak hilangkan dark circle dulu. Kalau tgk cermin tu, Allahurabbi... Macam panda 😂 . Tapi jgn risau. Keupayaan Glutax 180000 ni utk pelbagai masaalah kulit , Kulit kusam, jerawat, jeragat, dark circle, eyebag, kedut , parut semuanya boleh dirawat dan kesannya akan terlihat setelah 2-3 kali suntikan , tp jgn lupa minum air yg banyak, Elakkan kafien , seafood dan minuman berais utk mendapatkan hasil yg memuaskan😉 . ====================== . ✔TRUSTED SELLER ✔READY STOCK ✔100% ORIGINAL ✔LIST CLINIC WILL BE GIVEN AFTER PAYMENT . 📲 WHATSAPP ▶ ▶ http://www.wasap.my/60129353779 . ====================== . #mixingwhite #placentaluchinnisheep #biocellcollagenforte #glutax5gs #glutax200gs #glutax600gs #glutax500gs #glutaxdna #glutax2000gs #glutax8000gz #beautyinjection #cindella #miracleskinserumbotox #veniscyegf #lcarnitine #liponsaure #evgenis #miraclewhite #whiteninginjection #sayajualmurah #pillvitamincrosehipuk #cindella #bioraecomplexion #amcjapan #snowwhitejapan #japanplatinum #tyreseblanc #cindelle3000 #glutax70000 #terapiinstagram #ibutunggal

0
@avantangolumis

MIRACLE WHITE ~With Multi Vitamin contains balanced of combination of vitamins, antioxidents & mineral. ~ Reduce the effects of aging from inside out ~ For Softer skin, Smooter & younger looking 😘😘😘😘😘😘 So you guys come let cantik macam nursajat & dapat kan kulit putih dan flowless dengan miracle white For details & order 📲0168478295 #miraclewhite #esensuewhitegold #dripvitc #whiteningsolution #whiteninginjection #original #genuine #letscantikjanganmengata #kotakinabalu #sabah

0
@dunia_injeksi

Aqua Skin Veniscy Bio Swiss Celergen, sangat direkomendasikan oleh para dokter ahli kecantikan, karena kandungan dan komposisinya sangat baik digunakan untuk peremajaan kulit dan whitening agar mendapatkan hasil atau efek whitening terbaik. Isi 6 Set (6 Vial Besar + 6 Vial Kecil + 6 Ampul) Komposisi Aqua Skin Veniscy Bio Swiss Celergen : Bio Swiss Lyophilized Powder (6 vials) Veniscy L-Glutathione 90.000mg Veniscy Nonapeptide 1.600mg Veniscy (Dimethylaminoethanol) DMAE 400mg Veniscy Coenyme Q10 2.600mg Veniscy Selenium 700mg Bio Swiss Lyopilized Powder (6vials) Aqua Skin Multivitamin 7.000mg Aqua Skin Kojic Acid 500mg Aqua Skin Copper Peptide 400mg Aqua Skin Vegetal Placenta 650mg Bio Swiss Composition 5ml (6 ampoules) Aqua Skin L-Ascorbic Acid 13.000mg Aqua Skin Natural Collagen Ectract 2.500mg Aqua skin Hyaluronic Acid 2.250mg Aqua Skin (Alpha Lipoic Acid) ALA 1.200mg Aqua Skin Matrixyl 3000 800mg Bio Swiss Composition 2ml (6ampoules) Bio Celergen Stem Cell 500mg Indikasi : Untuk Memutihkan Kulit dan Anti Aging. #jualsuntikputih #suntikputih #suntikputihartis #infuspemutih #infuswhitening #whiteninginjection #suntikputihartis #jualinjeksi #injeksipemutih #pelangsing #injeksipelangsing #meso #suntikmeso #mesotherapy #etaterangkanlah #aquaskinveniscyinjection #aquaskinveniscymurah #aquaskinveniscyasli

0
@dunia_injeksi

Isi : 10 Ampul cindella 10 ampul luthione 10 ampul vitamin c Cindella , Whitening Injeksi Terbaik di Korea. Disebut Injeksi Cindella ,injeksi baby face dan terdiri dari bahan utama asam alpha - llipoic , bergerak di dalam dan di luar sel untuk memberantas Oxigen aktif , bantuan antioksi dan dari kekuatan untuk antioksidan . Meningkatkan aksi antioksi dan Vitamin C , Vitamin E , Coenzyme Q , Glutathione . 400 kali lebih dari anti oksi dan dari vitamin C , E dan menahan oksigen berbahaya . Whitening - Kulit lebih cerah dan pigmentasi - Anti Oksidan - Anti pigmentasi / Freckles - Anti BintikHitam / Umur Spot - Menekan pembentukan jerawat / noda / jerawat - Minimalkan pori-pori dan meningkatkan warna kulit Perbaikan sel - Penyembuhan Luka dan Scar - Merangsang Kolagen - Menghilangkan Racun di Hati anti Aging - Meningkatkan Produksi dari darah - Menyembuhkan Cedera Jaringan dan Kerusakan - Garis-garis halus dan kerutan halus - Meningkatkan imunitas ,Stabilitas tidur - Skin Lifting & Firming - Perbaikan Kulit - Firmer dan mengangkat kulit - Meningkatkan Kekuatan Kulit dan Elastisitas Rekomendasi dosis : Sekali seminggu , 10 kali untuk pengobatan . perawatan : 1x dalam 2 minggu - 1x sebulan METODE : intravena ( IV ) #jualsuntikputih #suntikputih #suntikputihartis #infuspemutih #infuswhitening #whiteninginjection #suntikputihpermanen #jualinjeksi #injeksipemutih #pelangsing #injeksipelangsing #meso #suntikmeso #mesotherapy #etaterangkanlah #cindella600mg #jualcindella600mg #cindella600mgmurah #cindella600mgasli #jualcindella

0
@dunia_injeksi

Isi : 10 Ampul cindella 10 ampul luthione 10 ampul vitamin c Cindella , Whitening Injeksi Terbaik di Korea. Disebut Injeksi Cindella ,injeksi baby face dan terdiri dari bahan utama asam alpha - llipoic , bergerak di dalam dan di luar sel untuk memberantas Oxigen aktif , bantuan antioksi dan dari kekuatan untuk antioksidan . Meningkatkan aksi antioksi dan Vitamin C , Vitamin E , Coenzyme Q , Glutathione . 400 kali lebih dari anti oksi dan dari vitamin C , E dan menahan oksigen berbahaya . Whitening - Kulit lebih cerah dan pigmentasi - Anti Oksidan - Anti pigmentasi / Freckles - Anti BintikHitam / Umur Spot - Menekan pembentukan jerawat / noda / jerawat - Minimalkan pori-pori dan meningkatkan warna kulit Perbaikan sel - Penyembuhan Luka dan Scar - Merangsang Kolagen - Menghilangkan Racun di Hati anti Aging - Meningkatkan Produksi dari darah - Menyembuhkan Cedera Jaringan dan Kerusakan - Garis-garis halus dan kerutan halus - Meningkatkan imunitas ,Stabilitas tidur - Skin Lifting & Firming - Perbaikan Kulit - Firmer dan mengangkat kulit - Meningkatkan Kekuatan Kulit dan Elastisitas Rekomendasi dosis : Sekali seminggu , 10 kali untuk pengobatan . perawatan : 1x dalam 2 minggu - 1x sebulan METODE : intravena ( IV ) #jualsuntikputih #suntikputih #Suntikputihartis #infuspemutih #infuswhitening #whiteninginjection #suntikputihpermanen #jualinjeksi #injeksipemutih #pelangsing #injeksipelangsing #meso #suntikmeso #mesotherapy #etaterangkanlah #cindella1200mg #jualcindella1200mg #cindella1200mgmurah #cindella1200mgasli #jualcindella

0
@dunia_injeksi

Cindella 5 in 1 Complexion Skin Whitening... Dengan kandungan 5 komposisi, Cindella Complexion Skin Whitening hadir untuk memutihkan dan mengatasi masalah kulit Anda. Made In Korea Komposisi 5 in 1 : 6 x 5ml Ampul : Ascorbic Acid 1250mg Coenzyme Q10 100mg Thioctic Acid 250mg 6 x 2ml Ampul : Epidermal Growth Factor (EGF) 250mg 6 x Vial : Luthione - Glutathione 1200mg Manfaat : Menekan pembentukan jerawat / noda / jerawat Memperkecil pori-pori dan meningkatkan warna kulit Mencegah pembentukan penuaan pada kulit Memutihkan dan mencerahkan kulit Sebagai Anti Oksidan Sebagai Anti Aging Merangsang pembentukan kolagen Menyegarkan dan Melembabkan kulit Whitening & Firming ( Memutihkan dan mengencangkan ) #jualsuntikputih #suntikputih #suntikputihartis #infuspemutih #infuswhitening #whiteninginjection #suntikputihpermanen #jualinjeksi #injeksipemutih #pelangsing #injeksipelangsing #meso #suntikmeso #mesotherapy #etaterangkanlah #cindella5in1 #jualcindella5in1 #cindella5in1murah #cindella5in1asli #jualcindella

0
@terawhite_putih

KULIT GEBU LICIN DAN PUTIH MELEPAK KESAN SEAWAL 7 HARI 😍😍😍 TERA WHITE COMBO: THE BEST & FASTEN BILA COMBINE 2 PRODUK INI! Cara pengambilan kedua-kedua produk (1) & (2) ini pulak. 📌Pagi: COLLA GLUTACAPS, Malam: PEARL HARGA: Normal Price is RM150 NOW ONLY RM120 FREE POSTAGE + FREE WHITENING CREAM 😍 UNTUK ORDER/BORONG: Whatsapp only ☎️ +60176620628 #sayajual #sayajualmurah #cindellainjection #cindellamurah #cindellaoriginal #cindella1200mg #visitmyig #dermanictranscap #dermanictranscapmurah #dermanicoriginal #whiteninginjection #promosimurah #whiteninginjection #terawhiteoriginal #collaglutacaps #promosimurahterawhite #terawhitemurah #terawhiteinternational #snowwhiteinjection #snowwhitemurah #surihatimrpilot #laraohlara #lofattah #sales #transaminoriginal #transaminmurah #transamininjection #whiteningdrip #japanplatinummurah #adibizara

0
@dunia_injeksi

Ishiye Kojico 5000 Whitening Made in JAPAN More Powerful, More Faster Result, More Whitening ! Isi : 6set Komposisi : - 6 vials of 5000mg Kojic Acid Extract, 500mg Amino Acid & 250mg AHA - 6 ampoules of Natural Collagen 0.75mg, Ascorbic Acid 1250mg Manfaat Dari Ishiye Kojico Whitening : - Memutihkan dan mencerahkn warna kulit - Meringankan Scar - Meningkatkan elastisitas kulit - Meringankan Pigmentasi Hasil Simulasi terkena sinar matahari - Meningkatkan Kompleksi Kulit - Merangsang Pembentukan Kolagen - Anti Bintik Hitam, Pigmentasi - Meremajakan sel kulit - Meminimalkan Garis Halus #jualsuntikputih #suntikputih #suntikputihartis #infuspemutih #infuswhitening #whiteninginjection #suntikputihpermanen #jualinjeksi #injeksipemutih #pelangsing #injeksipelangsing #meso #suntikmeso #mesotherapy #etaterangkanlah #ishiyekojico5000whitening #jualishiyekojico5000whitening #ishiyekojico5000whiteningmurah #ishiyekojico5000whiteningasli #jualishiyekojico

0
@terawhite_putih

KULIT GEBU LICIN DAN PUTIH MELEPAK KESAN SEAWAL 7 HARI 😍😍😍 TERA WHITE COMBO: THE BEST & FASTEN BILA COMBINE 2 PRODUK INI! Cara pengambilan kedua-kedua produk (1) & (2) ini pulak. 📌Pagi: COLLA GLUTACAPS, Malam: PEARL HARGA: Normal Price is RM150 NOW ONLY RM120 FREE POSTAGE + FREE WHITENING CREAM 😍 UNTUK ORDER/BORONG: Whatsapp only ☎️ +60176620628 #sayajual #sayajualmurah #cindellainjection #cindellamurah #cindellaoriginal #cindella1200mg #visitmyig #dermanictranscap #dermanictranscapmurah #dermanicoriginal #whiteninginjection #promosimurah #whiteninginjection #terawhiteoriginal #collaglutacaps #promosimurahterawhite #terawhitemurah #terawhiteinternational #snowwhiteinjection #snowwhitemurah #surihatimrpilot #laraohlara #lofattah #sales #transaminoriginal #transaminmurah #transamininjection #whiteningdrip #japanplatinummurah #adibizara

0
@dermanic_putihoriginal

KULIT GEBU LICIN DAN PUTIH MELEPAK KESAN SEAWAL 7 HARI 😍😍😍 TERA WHITE COMBO: THE BEST & FASTEN BILA COMBINE 2 PRODUK INI! Cara pengambilan kedua-kedua produk (1) & (2) ini pulak. 📌Pagi: COLLA GLUTACAPS, Malam: PEARL HARGA: Normal Price is RM150 NOW ONLY RM120 FREE POSTAGE + FREE WHITENING CREAM 😍 UNTUK ORDER/BORONG: Whatsapp only ☎️ +60176620628 #sayajual #sayajualmurah #cindellainjection #cindellamurah #cindellaoriginal #cindella1200mg #visitmyig #dermanictranscap #dermanictranscapmurah #dermanicoriginal #whiteninginjection #promosimurah #whiteninginjection #terawhiteoriginal #collaglutacaps #promosimurahterawhite #terawhitemurah #terawhiteinternational #snowwhiteinjection #snowwhitemurah #surihatimrpilot #laraohlara #lofattah #sales #transaminoriginal #transaminmurah #transamininjection #whiteningdrip #japanplatinummurah #adibizara

0
@dermanic_putihoriginal

KULIT GEBU LICIN DAN PUTIH MELEPAK KESAN SEAWAL 7 HARI 😍😍😍 TERA WHITE COMBO: THE BEST & FASTEN BILA COMBINE 2 PRODUK INI! Cara pengambilan kedua-kedua produk (1) & (2) ini pulak. 📌Pagi: COLLA GLUTACAPS, Malam: PEARL HARGA: Normal Price is RM150 NOW ONLY RM120 FREE POSTAGE + FREE WHITENING CREAM 😍 UNTUK ORDER/BORONG: Whatsapp only ☎️ +60176620628 #sayajual #sayajualmurah #cindellainjection #cindellamurah #cindellaoriginal #cindella1200mg #visitmyig #dermanictranscap #dermanictranscapmurah #dermanicoriginal #whiteninginjection #promosimurah #whiteninginjection #terawhiteoriginal #collaglutacaps #promosimurahterawhite #terawhitemurah #terawhiteinternational #snowwhiteinjection #snowwhitemurah #surihatimrpilot #laraohlara #lofattah #sales #transaminoriginal #transaminmurah #transamininjection #whiteningdrip #japanplatinummurah #adibizara

0
@dunia_injeksi

Glutax 5gs 3rd Gen Advance Made in Italy Komposisi : 10vial - Glutathione 5000mg - Ascorbic Acid 3000mg - Epidermal Growth Factor (EGF) 2000mg - Collagen 1000mg - CO Q10 600mg 10ampul 5ml - Vegetal Placenta 1000mg - Ovine Placenta Extract 1000mg - Alpha Lipoic Acid (ALA) 350mg - Grape Seed Extract 200mg 10ampul 2ml - Multivitamins 2000mg - Pro Vitamin B3 B5 B12 800mg - Vitamin E 500mg Manfaat : - Dapat memutihkan dan mencerahkan kulit. - Membantu mempertahankan kelembaban kulit sehingga dapat terhindar dari kulit kering. - Menghambat terjadinya penuaan dini (sebagai anti aging). - Mengembalikan elastisitas kulit. - Sebagai Antioksidan. - Mencegah pembentukan jerawat. - Mempercepat penyembuhan luka, dan bekas luka. - Menghilangkan Flek-Flek Hitam pada kulit. - Memberikan Nutrisi Pada kulit. - Melancarkan aliran darah lebih baik dan mencegah penyakit Stroke Dosis : Seminggu sekali atau seminggu dua kali. #jualsuntikputih #suntikputih #suntikputihartis #infuspemutih #infuswhitening #whiteninginjection #suntikputihpermanen #jualinjeksi #injeksipemutih #pelangsing #injeksipelangsing #meso #suntikmeso #mesotherapy #etaterangkanlah #glutax5gs3rdgenadvance #jualglutax5gs3rdadvance #glutax5gs3rdadvancemurah #glutax5gs3rdadvanceasli #jualglutax

0
@barbieskin_whitening_injection

Masalah Gemok? Masalah banyak lemak tepu? Masalah doublechin? . Masalah jerawat? Masalah jeragat? Masalah kulit kusam? Masalah kulit gelap? . Barbie ni boleh tolong anda! Bagitahu je apa masalah korang dia boleh tolong😆 Jangan risau Doktor Barbie boleh bantu . Whatsapp: 017-2734373 #whiteninginjection #whiteninginjectiobmurah #barbieskin #putihmelepak #bodyscrub #setfacial #cindelle3000

0
@dunia_injeksi

Isi 12set 12 Ampul Breast Tightening dan 12 Ampul Firming Produk pengencang dan pembesar payudara buatan Spanyol, yang efektif dalam membentuk payudara lebih kencang dan lebih berisi, sesuai dengan ukuran yang anda inginkan. Tidak perlu melakukan operasi atau implan payudara karena dengan hanya menggunakan Breast Care maka ukuran payudara akan meningkat secara signifikan. Manfaat Breast Care : - Menambah dan membesarkan ukuran payudara secara signifikan. - Mengencangkan payudara dalam waktu relatif singkat tanpa harus operasi atau implan payudara. - Membentuk payudara menjadi lebih sexy dan ideal. - Membantu merawat kekencangan kulit pada area sekitar payudara #jualsuntikputih #suntikputih #suntikputihartis #infuspemutih #infuswhitening #whiteninginjection #suntikputihpermanen #jualinjeksi #injeksipemutih #pelangsing #injeksipelangsing #meso #suntikmeso #mesotherapy #etaterangkanlah #pembesarpayudara #payudarabesar #minyakbulus #injeksipayudara

0
@ns_beautycantik

#Placenta LUCCHINI STEMCELL 10amp RM250 termasuk pos 30amp RM580 termasuk pos Whatsapp +60175005707 ✔Parut hitam? ✔Muka berlekuk? ✔Nak ratakan skin? ✔Jom cuba placenta lucchini stemcell. Bila ada stemcell ni sel2 yang rosak mmg dia repair balik tau. ======== ✅💯 Original Guaranteed #injectionputih #injectionmalaysia #parut #paruthitam #kulitgelap #scar #kulitlicin #antiaging #mukaberlubang #jerawat #repairskin #Placentalucchinistemcell #Placentastemcell #Placentainjection #lucchinistemcell #injectplacenta #placentalucchini #placentalucchinidremcellmalaysia #whiteninginjection #malaysia #kuwait #bahrain #oman #france #dubai #usa #africa #philipines Whatsapp +60175005707

0
@dunia_injeksi

1.520.000 Produk injeksi import Spanyol yang bermanfaat sebagai pembesar dan pengencang payudara terbaik "Breast Fit System" dengan isi kemasan 20ampul dengan metode pemakaian Mesoterapy pada titik lingkar payudara. Isi Kemasan : 20ampul/box Negara Asal : Spanyol Manfaat Breast Fit System : Membesarkan dan Mengencangkan payudara tanpa harus operasi atau implant payudara . Metode dan Dosis Pemakaian : Menggunakan teknik Mesoterapy pada titik-titik lingkar payudara yang akan dibesarkan atau dikencangkan .Metode standar terdiri dari sesi pengobatan selama 5 minggu, 2ampul pada masing-masing payudara total 4 ampul dalam 1 sesi. 1 terapkan volume ml untuk setiap titik . Dari klavikula, turun sepanjang otot dada dengan 3 garis injeksi paralel Dari areola, lanjutkan 4baris injeksi, dalam bentuk sunburst Di ruang bawah payudara, di sepanjang penyisipan pada thorax #jualsuntikputih #suntikputih #suntikputihartis #infuspemutih #infuswhitening #whiteninginjection #suntikputihpermanen #jualinjeksi #injeksipemutih #pelangsing #injeksipelangsing #meso #suntikmeso #mesotherapy #etaterangkanlah #breastfit #jualbreastfit #breastfitmurah #breastfitasli

0
@ns_beautycantik

#Esenseu White II (Advance Skin Brightening System) NOW!!=RM 250.00 FREE POSTAGE 6 set (6 kali injection💉) . . Esenseu White ll bantu merawat⏩ 💖Kulit gelap 💖Merawat parut 💖Jerawat 💖Lebam bawah mata 💖Kulit lebih putih, gebu dan licin ============ Esenseu White:Skin Brightening System Main benefit of our product: 1. Skin brightening and whitening. 2. Enhance immunity, anti-radiation. 3. Detoxification, protect the liver, anti-allergy. 4. Increase eyesight and prevent eye disease. 5. Anti- Aging. Why Ginseng? 1. Strengthens the Immune and Nervous Systems. 2. Prevents tissue and organ prolapse and improves blood circulation. 3. Reduce Wrinkles. 4. Antioxidant effects. 5. Refining and rehydrating the skin. 6. Treatment of dark circles and skin diseases. 7. Purifies the blood of toxins. 8. Mental clarity and focus. Injection Method: This product is administered by intravenously (IV) or intramuscular (IM) Not Suitable For: - Breast feeder. - Injection on women period. - Allergy to vitamin (any kind). - Pregnant woman - Patient with cardiovascular problem Origin Korea ======== ✅💯 Original Guaranteed #EsenseuWhitemurah #Esenseuwhitemalaysia #cindelle3000murah #liponsaure #NC24 #nakputih #kulitputih #whiteninginjection #injectionputih #injectputih #injectmalaysia #EsenseuWhite #Esenseuwhiteinjection #putihgebu #malaysia #kenya #dubai #kuwait #africa #brazil #philippines #singapore Whatsapp +60175005707

0
@bienetre.b

Description Of L-Carnitine Skin Whitening: L-Carnitine Is An Amino Acid Synthesized From Essential Amino Acids, Tysine And Methionline In The Kidneys And Livers. It’s Main Function Is To Transport ‘Long Chain Fatty Acids’ Such As Glucose, Fats, Carbohydrates And Proteins, Especially From The Inter Membrane Space Of The Carbohydrates And Fats Storage Areas Essentially Accumulated From The Food We Eat And Converts It Into Energy. These Injections Helps In Skin Whitening Process Naturally. In The Mitochondria Is Where Fats And Carbohydrates Is Being Converted Into Energy Via A Process Called ‘Beta Oxidation’ With The Help Of L-Carnitine Which Is Also Responsible For Improving Oxygen Utilization And Energy Production By The Heart Muscle. Thus, L-Carnitine The Transporter Of Fat Is Needed As Well For The Removal Of Products Waste Or Toxins Produced From The Mitochondria During Energy Production, Enables Them To Be Eliminated From The Body. Ingredients Of L-Carnitine Skin Whitening: L-Carnitine. Proteins. Vitamins. Benefit Of Injections: Skin Clarity Aura. Fade Dark Spots. Reduce Blemishes And Freckles. Add Energy To The Skin. Smooth And Soft To The Touch Throughout The Body. Reduce Wrinkles. Improve The Immune System. Nourish The Liver And Improve Sleep Quality. Brightness And Smoothness Of The Skin. Improve Uneven Skin Tone. Promoting Firmness And Elasticity Of Skin Tissue. Not Suitable For: Breast Feeder. Injection On Period Women. Pregnant Women. Allergy To Vitamin C. Patient With Cardiovascular Problem. RM150 only!! #lcarn #lcarnitin #5g #whiteninginjection #provenresult #fastresult #skinwhitening #skinrepair #antiaging #antiwrinkle #flawless #firming #clearskin

0
@prettywhite.pw

Mixing white baru.. upgrade dr mixing white lama. Blue dot(ADA BUBBLE) . . Manfaat Mixing White Dazzle Boost : Meningkatkan daya tahan tubuh. Membuat kulit lebih putih dan cerah. Membantu peremajaan kulit. Memudarkan pigmentasi / flek2 hitam pada wajah dan tubuh. Serta mencerahkan kulit yg kusam. Mencegah kerusakan kulit akibat dari radiasi sinar matahari. Membantu menjaga kadar kolagen, sehingga kulit akan tampak bercahaya, menjadi kencang dan elastis. . . . Kandungan Dan Komposisi Mixing white Dazzle Boost : DNA Glutathione Transferase 23000mg DNA Glutathione Reductase 20000mg 5ML Dazzle Booster 13000mg (Gamma-Tocopherol, Cholecalciferol, Ascorbic Acid, Calcium, Zinc, Selenium, Genistein, Enzyme Complex) Make sure yang blue dot and ada bubble baru ori okies.. . 🖍CLINIC LIST PROVIDED 🖍 FREE CONSULTATION 🖍FREE POSTAGE 🖍📲 WHATSAPP +6011-33375249 . . #tranexamicacid #glutax500gs #dermanic #complexion6malaysia #mixingwhite #treninjection #mixingwhitedazzleboost #mixingwhitedazzle #jmmasterprowhite #placentalucchinisheep #vitamax2gs #vitamincrosehip #whiteninginjection #glutax300g #cindella #tren100mg #glutaxgold #beautyinjections #mixingwhiteoriginal #breastinjection #veniscynexgen #cindellabione #rexpharma #cindellainjection #nangkuang #japanplatinumoriginal #glutax5gs #vcinjection #transamininjection

0
@akunpromowhiteninginject.id

Harga 190.000 Kontak, Line : whiteninginject.id Bbm : D9EBE2E9 WA: +6281390247789 CHERRO WHITENING .. Isi 10 ampul / box 2ml / ampul .. Made In Switzerland .. ASCORBIC ACID 1G,P HYDROXYBENZOATE DE METHYL 0.004 G,P HYDROXY BENZOATE DE PROPYLE O.OOO5 G,WATER FOR PREPARATIONS QSP 2ML .. Cherro Whitening mengandung formulasi antioxidant yang dimaksudkan untuk memutihkan kulit serta menjaga kesehatan dan kerejamaan kulit. Cherro Whitening dapat mengobati dan mencegah berbagai masalah kulit akibat polusi, radiasi sinar matahari, stress, rorok, alkohol, infeksi, dan konsumsi obat residual. Cherro Whitening akan secara bertahap memutihkan warna kulit dan memudarkan hiperpigmentasi pada kulit seperti menghilangkan flek hitam, keriput, bintik hitam penuaan dan paparan sinar matahari. .. Dosis : 1 x per minggu Secara Intravena .. #cherrowhitening #cherrowhiteningmurah #cherrowhiteningasli #cherrowhiteningori #suntikputih #suntikputihori #suntikputihmurah #suntikputihartis #injeksiglutax #injeksiglutaxmurah #injeksiglutaxitaly #injeksiglutaxasli #supplierinjeksiwhitening #supplierinjeksi #whiteninginjection #whiteninginjectionoriginal #whiteninginjections #suntikpemutihkulit

0
@glutax.id

Harga 190.000 Kontak, Line : whiteninginject.id Bbm : D9EBE2E9 WA: +6281390247789 CHERRO WHITENING .. Isi 10 ampul / box 2ml / ampul .. Made In Switzerland .. ASCORBIC ACID 1G,P HYDROXYBENZOATE DE METHYL 0.004 G,P HYDROXY BENZOATE DE PROPYLE O.OOO5 G,WATER FOR PREPARATIONS QSP 2ML .. Cherro Whitening mengandung formulasi antioxidant yang dimaksudkan untuk memutihkan kulit serta menjaga kesehatan dan kerejamaan kulit. Cherro Whitening dapat mengobati dan mencegah berbagai masalah kulit akibat polusi, radiasi sinar matahari, stress, rorok, alkohol, infeksi, dan konsumsi obat residual. Cherro Whitening akan secara bertahap memutihkan warna kulit dan memudarkan hiperpigmentasi pada kulit seperti menghilangkan flek hitam, keriput, bintik hitam penuaan dan paparan sinar matahari. .. Dosis : 1 x per minggu Secara Intravena .. #cherrowhitening #cherrowhiteningmurah #cherrowhiteningasli #cherrowhiteningori #suntikputih #suntikputihori #suntikputihmurah #suntikputihartis #injeksiglutax #injeksiglutaxmurah #injeksiglutaxitaly #injeksiglutaxasli #supplierinjeksiwhitening #supplierinjeksi #whiteninginjection #whiteninginjectionoriginal #whiteninginjections #suntikpemutihkulit

0
@glutax.id

Harga 190.000 Kontak, Line : whiteninginject.id Bbm : D9EBE2E9 WA: +6281390247789 CHERRO WHITENING .. Isi 10 ampul / box 2ml / ampul .. Made In Switzerland .. ASCORBIC ACID 1G,P HYDROXYBENZOATE DE METHYL 0.004 G,P HYDROXY BENZOATE DE PROPYLE O.OOO5 G,WATER FOR PREPARATIONS QSP 2ML .. Cherro Whitening mengandung formulasi antioxidant yang dimaksudkan untuk memutihkan kulit serta menjaga kesehatan dan kerejamaan kulit. Cherro Whitening dapat mengobati dan mencegah berbagai masalah kulit akibat polusi, radiasi sinar matahari, stress, rorok, alkohol, infeksi, dan konsumsi obat residual. Cherro Whitening akan secara bertahap memutihkan warna kulit dan memudarkan hiperpigmentasi pada kulit seperti menghilangkan flek hitam, keriput, bintik hitam penuaan dan paparan sinar matahari. .. Dosis : 1 x per minggu Secara Intravena .. #cherrowhitening #cherrowhiteningmurah #cherrowhiteningasli #cherrowhiteningori #suntikputih #suntikputihori #suntikputihmurah #suntikputihartis #injeksiglutax #injeksiglutaxmurah #injeksiglutaxitaly #injeksiglutaxasli #supplierinjeksiwhitening #supplierinjeksi #whiteninginjection #whiteninginjectionoriginal #whiteninginjections #suntikpemutihkulit

0
@glutax.id

Harga 190.000 Kontak, Line : whiteninginject.id Bbm : D9EBE2E9 WA: +6281390247789 CHERRO WHITENING .. Isi 10 ampul / box 2ml / ampul .. Made In Switzerland .. ASCORBIC ACID 1G,P HYDROXYBENZOATE DE METHYL 0.004 G,P HYDROXY BENZOATE DE PROPYLE O.OOO5 G,WATER FOR PREPARATIONS QSP 2ML .. Cherro Whitening mengandung formulasi antioxidant yang dimaksudkan untuk memutihkan kulit serta menjaga kesehatan dan kerejamaan kulit. Cherro Whitening dapat mengobati dan mencegah berbagai masalah kulit akibat polusi, radiasi sinar matahari, stress, rorok, alkohol, infeksi, dan konsumsi obat residual. Cherro Whitening akan secara bertahap memutihkan warna kulit dan memudarkan hiperpigmentasi pada kulit seperti menghilangkan flek hitam, keriput, bintik hitam penuaan dan paparan sinar matahari. .. Dosis : 1 x per minggu Secara Intravena .. #cherrowhitening #cherrowhiteningmurah #cherrowhiteningasli #cherrowhiteningori #suntikputih #suntikputihori #suntikputihmurah #suntikputihartis #injeksiglutax #injeksiglutaxmurah #injeksiglutaxitaly #injeksiglutaxasli #supplierinjeksiwhitening #supplierinjeksi #whiteninginjection #whiteninginjectionoriginal #whiteninginjections #suntikpemutihkulit

0
@whiteninginject.id

Harga 190.000 Kontak, Line : whiteninginject.id Bbm : D9EBE2E9 WA: +6281390247789 CHERRO WHITENING .. Isi 10 ampul / box 2ml / ampul .. Made In Switzerland .. ASCORBIC ACID 1G,P HYDROXYBENZOATE DE METHYL 0.004 G,P HYDROXY BENZOATE DE PROPYLE O.OOO5 G,WATER FOR PREPARATIONS QSP 2ML .. Cherro Whitening mengandung formulasi antioxidant yang dimaksudkan untuk memutihkan kulit serta menjaga kesehatan dan kerejamaan kulit. Cherro Whitening dapat mengobati dan mencegah berbagai masalah kulit akibat polusi, radiasi sinar matahari, stress, rorok, alkohol, infeksi, dan konsumsi obat residual. Cherro Whitening akan secara bertahap memutihkan warna kulit dan memudarkan hiperpigmentasi pada kulit seperti menghilangkan flek hitam, keriput, bintik hitam penuaan dan paparan sinar matahari. .. Dosis : 1 x per minggu Secara Intravena .. #cherrowhitening #cherrowhiteningmurah #cherrowhiteningasli #cherrowhiteningori #suntikputih #suntikputihori #suntikputihmurah #suntikputihartis #injeksiglutax #injeksiglutaxmurah #injeksiglutaxitaly #injeksiglutaxasli #supplierinjeksiwhitening #supplierinjeksi #whiteninginjection #whiteninginjectionoriginal #whiteninginjections #suntikpemutihkulit

0
@whiteninginject.id

Harga 190.000 Kontak, Line : whiteninginject.id Bbm : D9EBE2E9 WA: +6281390247789 CHERRO WHITENING .. Isi 10 ampul / box 2ml / ampul .. Made In Switzerland .. ASCORBIC ACID 1G,P HYDROXYBENZOATE DE METHYL 0.004 G,P HYDROXY BENZOATE DE PROPYLE O.OOO5 G,WATER FOR PREPARATIONS QSP 2ML .. Cherro Whitening mengandung formulasi antioxidant yang dimaksudkan untuk memutihkan kulit serta menjaga kesehatan dan kerejamaan kulit. Cherro Whitening dapat mengobati dan mencegah berbagai masalah kulit akibat polusi, radiasi sinar matahari, stress, rorok, alkohol, infeksi, dan konsumsi obat residual. Cherro Whitening akan secara bertahap memutihkan warna kulit dan memudarkan hiperpigmentasi pada kulit seperti menghilangkan flek hitam, keriput, bintik hitam penuaan dan paparan sinar matahari. .. Dosis : 1 x per minggu Secara Intravena .. #cherrowhitening #cherrowhiteningmurah #cherrowhiteningasli #cherrowhiteningori #suntikputih #suntikputihori #suntikputihmurah #suntikputihartis #injeksiglutax #injeksiglutaxmurah #injeksiglutaxitaly #injeksiglutaxasli #supplierinjeksiwhitening #supplierinjeksi #whiteninginjection #whiteninginjectionoriginal #whiteninginjections #suntikpemutihkulit

0
@whiteninginject.id

Harga 190.000 Kontak, Line : whiteninginject.id Bbm : D9EBE2E9 WA: +6281390247789 CHERRO WHITENING .. Isi 10 ampul / box 2ml / ampul .. Made In Switzerland .. ASCORBIC ACID 1G,P HYDROXYBENZOATE DE METHYL 0.004 G,P HYDROXY BENZOATE DE PROPYLE O.OOO5 G,WATER FOR PREPARATIONS QSP 2ML .. Cherro Whitening mengandung formulasi antioxidant yang dimaksudkan untuk memutihkan kulit serta menjaga kesehatan dan kerejamaan kulit. Cherro Whitening dapat mengobati dan mencegah berbagai masalah kulit akibat polusi, radiasi sinar matahari, stress, rorok, alkohol, infeksi, dan konsumsi obat residual. Cherro Whitening akan secara bertahap memutihkan warna kulit dan memudarkan hiperpigmentasi pada kulit seperti menghilangkan flek hitam, keriput, bintik hitam penuaan dan paparan sinar matahari. .. Dosis : 1 x per minggu Secara Intravena .. #cherrowhitening #cherrowhiteningmurah #cherrowhiteningasli #cherrowhiteningori #suntikputih #suntikputihori #suntikputihmurah #suntikputihartis #injeksiglutax #injeksiglutaxmurah #injeksiglutaxitaly #injeksiglutaxasli #supplierinjeksiwhitening #supplierinjeksi #whiteninginjection #whiteninginjectionoriginal #whiteninginjections #suntikpemutihkulit

0
@akunpromowhiteninginject.id

Harga 190.000 Kontak, Line : whiteninginject.id Bbm : D9EBE2E9 WA: +6281390247789 CHERRO WHITENING .. Isi 10 ampul / box 2ml / ampul .. Made In Switzerland .. ASCORBIC ACID 1G,P HYDROXYBENZOATE DE METHYL 0.004 G,P HYDROXY BENZOATE DE PROPYLE O.OOO5 G,WATER FOR PREPARATIONS QSP 2ML .. Cherro Whitening mengandung formulasi antioxidant yang dimaksudkan untuk memutihkan kulit serta menjaga kesehatan dan kerejamaan kulit. Cherro Whitening dapat mengobati dan mencegah berbagai masalah kulit akibat polusi, radiasi sinar matahari, stress, rorok, alkohol, infeksi, dan konsumsi obat residual. Cherro Whitening akan secara bertahap memutihkan warna kulit dan memudarkan hiperpigmentasi pada kulit seperti menghilangkan flek hitam, keriput, bintik hitam penuaan dan paparan sinar matahari. .. Dosis : 1 x per minggu Secara Intravena .. #cherrowhitening #cherrowhiteningmurah #cherrowhiteningasli #cherrowhiteningori #suntikputih #suntikputihori #suntikputihmurah #suntikputihartis #injeksiglutax #injeksiglutaxmurah #injeksiglutaxitaly #injeksiglutaxasli #supplierinjeksiwhitening #supplierinjeksi #whiteninginjection #whiteninginjectionoriginal #whiteninginjections #suntikpemutihkulit

0
@akunpromowhiteninginject.id

Harga 190.000 Kontak, Line : whiteninginject.id Bbm : D9EBE2E9 WA: +6281390247789 CHERRO WHITENING .. Isi 10 ampul / box 2ml / ampul .. Made In Switzerland .. ASCORBIC ACID 1G,P HYDROXYBENZOATE DE METHYL 0.004 G,P HYDROXY BENZOATE DE PROPYLE O.OOO5 G,WATER FOR PREPARATIONS QSP 2ML .. Cherro Whitening mengandung formulasi antioxidant yang dimaksudkan untuk memutihkan kulit serta menjaga kesehatan dan kerejamaan kulit. Cherro Whitening dapat mengobati dan mencegah berbagai masalah kulit akibat polusi, radiasi sinar matahari, stress, rorok, alkohol, infeksi, dan konsumsi obat residual. Cherro Whitening akan secara bertahap memutihkan warna kulit dan memudarkan hiperpigmentasi pada kulit seperti menghilangkan flek hitam, keriput, bintik hitam penuaan dan paparan sinar matahari. .. Dosis : 1 x per minggu Secara Intravena .. #cherrowhitening #cherrowhiteningmurah #cherrowhiteningasli #cherrowhiteningori #suntikputih #suntikputihori #suntikputihmurah #suntikputihartis #injeksiglutax #injeksiglutaxmurah #injeksiglutaxitaly #injeksiglutaxasli #supplierinjeksiwhitening #supplierinjeksi #whiteninginjection #whiteninginjectionoriginal #whiteninginjections #suntikpemutihkulit

0
@rumah_collagen

SLC24A5 is a gene located in the chromosome 15 in human body. It is comprised of 396 amino acid molecules. Recent medical studies revealed that SLC24A5 gene activities determines the number and activity of melanocytes, which is identical in animals or human, i.e. higher activity of SLC24A5 gene will lead to increased number of melanocyte, which will produce more melanin, causing darker skin tone. Those with lower SLC24A5 gene activities will have lesser melanocytes, hence leading to lighter skin tone. It has been proven that SLC24A5 gene activity in Caucatians is much lower than other ethnics. Base on this finding, Swiss Medical scientists have been observing the SLC24A5 gene and in 2005, they finally discovered the inhibitor of SLC24A5 gene. After In Vivo, In Vitro, animals and human study, SLC24A5Inhibitor II has finally become the most reliable, safety and powerful skin whitening agent in the world! Today, SLC24A5 Inhibitor II has been made into injections, which can inhibit the activities of SLC24A5 gene, hence reduce the activities of melanocytes, reducing melanin secretion, providing a fast, safe and effective whitening treatment to general public. Indication: Clinical study revealed that SLC24A5 Inhibitor II can suppress the acitivities of of SLC24A5 gene, by disabling this gene, chemical pathways of melanin producing hormones, e.g. tyrosinase, NCKX5...etc, making the skin become fairer. Under the control of patented technology, SLC24A5 Inhibitor II will only act on melanocyte in the skin without affecting other pigmented cells in the hairs and eyes. Hence injection of SLC24A5 Inhobitor II will not lead to albinism , but will achieve superb whitening efficacies. This product has been proven clinically to be effective in dark skin tone, pigmentation, uneven skin tone...etc. Presentation: Each box contains 6 ampoules of 10ml injectible SLC24A5 Inhibitor II. Want order ? Whatsapp +6285777223534 Worldwide shipping #slc24a5inhibitor2 #slc24a5inhibitor #slc24a5inhibitorIIjakarta #slc24a5inhibitorIIindonesia #slc24a5inhibitorIIoriginal #slc24a5inhibitorIIasli #slc24a5inhibitorII #suntikputih #suntikkromosom #whiteninginjection #slc24a5murah #slc24a5cheap #sl

0
@rumah_collagen

SLC24A5 adalah gen yang terletak di kromosom 15 dalam tubuh manusia. Program ini terdiri dari 396 molekul asam amino. penelitian medis terbaru menunjukkan bahwa kegiatan SLC24A5 gen menentukan jumlah dan aktivitas melanosit, yang identik pada hewan atau manusia, yaitu aktivitas yang lebih tinggi dari gen SLC24A5 akan menyebabkan peningkatan jumlah melanosit, yang akan menghasilkan lebih banyak melanin,menyebabkan warna kulit lebih gelap. Mereka dengan kegiatan SLC24A5 gen lebih rendah akan memiliki melanosit lebih rendah, maka menyebabkan warna kulit lebih ringan/putih.Telah terbukti bahwa gen SLC24A5 aktivitas di Caucatians jauh lebih rendah dibandingkan etnis lainnya. Berdasarkan temuan ini, Swiss Medical ilmuwan telah mengamati gen SLC24A5 dan pada tahun 2005, mereka akhirnya menemukan inhibitor gen SLC24A5. Setelah Di Vivo, In Vitro, hewan dan studi manusia, SLC24A5 Inhibitor akhirnya menjadi keselamatan, paling dapat diandalkan dan agen pemutih kulit yang kuat di dunia!saat ini, SLC24A5 Inhibitor telah dibuat menjadi suntikan, yang dapat menghambat aktivitas gen SLC24A5, sehingga mengurangi aktivitas melanosit, mengurangi sekresi melanin, menyediakan perawatan cepat, aman dan efektif whitening untuk masyarakat umum. Indikasi: studi klinis menunjukkan bahwa SLC24A5 Inhibitor dapat menekan acitivities dari gen SLC24A5, dengan menonaktifkan gen ini, jalur kimia melanin memproduksi hormon, misalnya tirosinase, NCKX5 ... dll, membuat kulit FAST RESPON: Sms atau whatsapp 085777223534 . Harga 19 juta . #slc24a5inhibitor2 #slc24a5inhibitor #slc24a5inhibitorIIjakarta #slc24a5inhibitorIIindonesia #slc24a5inhibitorIIoriginal #slc24a5inhibitorIIasli #slc24a5inhibitorII #suntikputih #suntikkromosom #whiteninginjection #slc24a5murah #slc24a5cheap #slc24a5inhibitorjakarta #suntikcollagen #kolagen #collagen #kromosom #suntikputihasli

0
@dripbyfea

MONDAY SLOT 20/11 . Setiap orang idamkan kulit yang putih, gebu, licin. Dan paling penting kelihatan bermaya... Tahukah anda penampilan membuatkan kita lebih berkeyakinan dan percaya pada diri.. . Bila tengok orang cantik lalu.. bulat je mata.. entah apa rahsia cantik mereka?? Bila tengok diri sendiri.. hmmm sedihnya 😓😔😔... . Dah la korang, jangan sedih lagi.. so today Fea nak kongsi apa rahsia cantik, putih-gebu. Yang sangat menjadi pilihan artis-artis dan vvip di Malaysia. . Nah... ni rahsianya suntikan vitamic C yang menjadi trend kecantikan terkini. Memiliki kulit idaman dengan cepat, mudah dah selamat. . So korang boleh hubungi Fea untuk FREE consultant. Berminat korang boleh hubungi dengan tekan link di atas ❤️ . . #sayabuatservicesinjection #injectionservicemelaka #melakapeople #beautyispain #beauticiantherapist #letscantik #melaka #injectionwhitening #injectionmurahmurahoriginal #whiteninginjection #drippermurah #drippermelaka #dripmelaka #dripmurah #dripbyfea #facejab #aesthetic #esthetics #injectionservice #putihgebu #belleclinic #klinikkelly #kellymedispa #miraclewhite #placenta #facejab #viral at Melaka

0
@seller_injection

"TRIAL SET CINDELLA1200MG NOW WE OPEN TRIAL FOR THIS PRODUCT! Original from Korea ya. Putih seluruh badan. Siapa cepat dia dapat. Kita open batch 1 for loose set cindella1200mg ni ya. Habis batch 1 tak pasti nak open batch 2 for loose bila lagi. Org korea pakai ni tau. Siapa tak ckup modal nak beli ni halfset n fullset meh try loose set. Pm me for more details. #whiteninginjection #whiteninginjectionmurah #mixingwhite #mixingdazzleboost #miraclewhitening #trialcindella1200mg #cindelle3000 #complexion6 #cindella1200mg #injection #murah #bazaarpaknil #bazaar #bisnesonlinemalaysia #ipoh #ipohcityawesome #perakian #perak #malaysia

0
@dripbyfea

MONDAY SLOT 20/11 . Setiap orang idamkan kulit yang putih, gebu, licin. Dan paling penting kelihatan bermaya... Tahukah anda penampilan membuatkan kita lebih berkeyakinan dan percaya pada diri.. . Bila tengok orang cantik lalu.. bulat je mata.. entah apa rahsia cantik mereka?? Bila tengok diri sendiri.. hmmm sedihnya 😓😔😔... . Dah la korang, jangan sedih lagi.. so today Fea nak kongsi apa rahsia cantik, putih-gebu. Yang sangat menjadi pilihan artis-artis dan vvip di Malaysia. . Nah... ni rahsianya suntikan vitamic C yang menjadi trend kecantikan terkini. Memiliki kulit idaman dengan cepat, mudah dah selamat. . So korang boleh hubungi Fea untuk FREE consultant. Berminat korang boleh hubungi dengan tekan link di atas ❤️ . . #sayabuatservicesinjection #injectionservicemelaka #melakapeople #beautyispain #beauticiantherapist #letscantik #melaka #injectionwhitening #injectionmurahmurahoriginal #whiteninginjection #drippermurah #drippermelaka #dripmelaka #dripmurah #dripbyfea #facejab #aesthetic #esthetics #injectionservice #putihgebu #belleclinic #klinikkelly #kellymedispa #miraclewhite #placenta #facejab #viral at Melaka

0
@dripbyfea

MONDAY SLOT 20/11 . Setiap orang idamkan kulit yang putih, gebu, licin. Dan paling penting kelihatan bermaya... Tahukah anda penampilan membuatkan kita lebih berkeyakinan dan percaya pada diri.. . Bila tengok orang cantik lalu.. bulat je mata.. entah apa rahsia cantik mereka?? Bila tengok diri sendiri.. hmmm sedihnya 😓😔😔... . Dah la korang, jangan sedih lagi.. so today Fea nak kongsi apa rahsia cantik, putih-gebu. Yang sangat menjadi pilihan artis-artis dan vvip di Malaysia. . Nah... ni rahsianya suntikan vitamic C yang menjadi trend kecantikan terkini. Memiliki kulit idaman dengan cepat, mudah dah selamat. . So korang boleh hubungi Fea untuk FREE consultant. Berminat korang boleh hubungi dengan tekan link di atas ❤️ . . #sayabuatservicesinjection #injectionservicemelaka #melakapeople #beautyispain #beauticiantherapist #letscantik #melaka #injectionwhitening #injectionmurahmurahoriginal #whiteninginjection #drippermurah #drippermelaka #dripmelaka #dripmurah #dripbyfea #facejab #aesthetic #esthetics #injectionservice #putihgebu #belleclinic #klinikkelly #kellymedispa #miraclewhite #placenta #facejab #viral at Melaka

0
@seller_injection

Lets Dripping! Barbie boleh tolong selesaikan masalah anda. Ramai customer yang repeat oder. Original & high quality! Bukan FAKE. Boleh check kalau FAKE kami pulangkan balik duit anda. #whiteninginjection #whiteninginjectionmurah #evgenisdumovit #esensuewhite #evgenisregenerationpack #injection #murah #bazaarpaknil #bazaar #bisnesonlinemalaysia #ipoh #ipohcityawesome #perakian #perak #malaysia #nexentury #complexion10

2
@dripbyfea

MONDAY SLOT 20/11 . Setiap orang idamkan kulit yang putih, gebu, licin. Dan paling penting kelihatan bermaya... Tahukah anda penampilan membuatkan kita lebih berkeyakinan dan percaya pada diri.. . Bila tengok orang cantik lalu.. bulat je mata.. entah apa rahsia cantik mereka?? Bila tengok diri sendiri.. hmmm sedihnya 😓😔😔... . Dah la korang, jangan sedih lagi.. so today Fea nak kongsi apa rahsia cantik, putih-gebu. Yang sangat menjadi pilihan artis-artis dan vvip di Malaysia. . Nah... ni rahsianya suntikan vitamic C yang menjadi trend kecantikan terkini. Memiliki kulit idaman dengan cepat, mudah dah selamat. . So korang boleh hubungi Fea untuk FREE consultant. Berminat korang boleh hubungi dengan tekan link di atas ❤️ . . #sayabuatservicesinjection #injectionservicemelaka #melakapeople #beautyispain #beauticiantherapist #letscantik #melaka #injectionwhitening #injectionmurahmurahoriginal #whiteninginjection #drippermurah #drippermelaka #dripmelaka #dripmurah #dripbyfea #facejab #aesthetic #esthetics #injectionservice #putihgebu #belleclinic #klinikkelly #kellymedispa #miraclewhite #placenta #facejab #viral at Melaka

0
@seller_injection

Stock sampai😍 Sekali sampai berkotak2 lepastu kejap ja habis. Laku kerass semua!!! Dalam masa seminggu kena restock. Kalau tak laku kita tak restock😘 #whiteninginjection #whiteninginjectionmurah #evgenisdumovit #esensuewhite #evgenisregenerationpack #injection #murah #bazaarpaknil #bazaar #bisnesonlinemalaysia #ipoh #ipohcityawesome #perakian #perak #malaysia #nexentury #complexion10

1
@phperfectskin

Postage for this Monday 🤗 - Hari Rabu mungkin last postage tau!! Whatsapp puteri cepat cepat kalau nak barang uolls di post sebelum puteri bercuti 🤗 whatsapp puteri cepat cepat ya. For easy way nak order , click the link dekat bio . We supply various types of injections/beauty pills and supplements. Instead of beauty skin , we also supply for slimming injection. We are first supplier , which is direct warehouse. 🍎 dripper list , clinic list turut disediakan 🍎 whatsapp for fast reply ya . 📞 Whatsapp : +6017 627 5099. 📞 Whatsapp : +6017 627 5099. . 💉Free clinic list 🍎Free dripper list (home service) . #whiteninginjection #injectionmurahoriginal #Glucentapremium15000 #vitcuk #vitamincrosehip #vitamincrosehipuk #cindella1200mg #glutax8000gz #placentalucchinisheep #vitcrosehipuk #vitamincrosehip #lucchiniplacenta #japanplatinum #glutax500gs #placentasheep #mixingwhitemurah #tyreseblancmurah #cindellamurah #cindella1200mgmurah #japanplatinummurah #japanplatinum #japanplatinumgreen

0
@chanteq_cny

cindella 1200mg 100% original 👍🏻👍🏻❤️FULL SET=RM580 ❤️HALF=RM370 ❤️LOOSE ITEM =RM90. Guys, yg mana dah makan macam2 produk tak putih2 jugak kulit, WAJIB try suntik plak okay.. Tu lah rahsia artis2 and duta2 produk serta pengasas produk gebu gebas, bukannya putih disebabkan produk yg dorang makan. Tapi setiap minggu dorang disiplin buat suntikan vitamin for skin for 2-6 months continuosly.. Bukan suntik sekali esok terus putih kekal sampai ke tua, NO NO NO..!! Kena konsisten ya.. Minimum 2 months tapi korang blh nampak perubahan awal dalam 24hrs to 1 week depend on body individu. . . Suntikan ni bukan kat Malaysia je, fenomena suntik ni dah lama wujud di Japan, Korea, Europe.. Yg artis2 kulit gelap mcm Rihanna, Ciara, Bipasha Basu, Kajol, Beyonce pun suntik.. Korang blh google muka dorang yg lama2 and compare warna skin dorang yg sekarang.. Huge different. . . Testimoni customer kami pun ramai sangat2 yg dah berjaya dan ramai juga artis Malaysia menggunakan produk kami.. Anda bila lagi? . Emma akan tolong korang adjust ikut budget dan keperluan kulit, consultation dan tips FREE OF CHARGE. whatpas 016-3536350. #cindella1200mgmurahoriginal #whiteninginjection #suntikputih

0
@qaira_beautycare

NEW FLAWLESS INJECTION ! . 🎉 Bila dah upgrade ni kelebihan dia 10x ganda lebih cepat & 10x ganda lebih meletops effectnya 🎉 . Kelebihan flawless injection yang baru : . 💞Merawat & menghilangkan masalah kulit seperti jerawat , blackhead/whitehead , pori yang terbuka , pigmentation & lain2 . 💞Mampu mencerahkan kulit badan & muka . 💞Menjadikan kulit badan & muka anjal serta glowing2 . 💞Mengimbangkan semula pH kulit yang terkena mercury & hydroquinone . ✊🏻Harga mampu milik ! . Meh whatsapp qaira skin problem uolls atau bagitau qaira skin macam mana u olls nak 💁🏻 . Whatsapp/SMS Qaira di : +6019-3602013 . #onlineshop #instaniaga #tweetniaga #injection #aurawhite #tabitaskincare #labourse #transacid #qairabeautycare #ibuputih #mixingwhite #sayajual #whitening #shahalam #subangjaya #suntikanputihkulit #suntikan #ubatjerawat #whiteninginjection #kulitmulus #suntikanvitamin #suntikanvitaminc #sayajualmurah #sayajualbarangkecantikan #sayajualprodukkecantikan #injectionshahalam #injectionkualalumpur #serviceinjection #servicedripping #terpaksacantik

0
@qaira_beautycare

Flawless injection sangat2 effective untuk kulit yang ada masalah pimples . P/S pimples ni boleh disebabkan skincare yang tinggi hydroquinone & mercury .. selain tu boleh timb sebabkan hormone yang tak balance & persekitaran yang kotor . Untuk order dan details lebih lanjut , boleh terus direct contact qaira : . Whatsapp/SMS Qaira di : +6019-3602013 #onlineshop #instaniaga #tweetniaga #injection #aurawhite #tabitaskincare #labourse #transacid #qairabeautycare #ibuputih #mixingwhite #sayajual #whitening #shahalam #subangjaya #suntikanputihkulit #suntikan #ubatjerawat #whiteninginjection #kulitmulus #suntikanvitamin #suntikanvitaminc #sayajualmurah #sayajualbarangkecantikan #sayajualprodukkecantikan

0
@mymakeup_addict

Nak PUTIH satu badan dgn masa yg singkat? Nak hilangkan JERAWAT & PARUT JERAWAT? 💉Servis drip Vitamin C dgn harga murah😱 🍊Drip service + material ➡️ Rm35 🍊Drip + material + Vitamin C ➡️ Rm60 🍊Cindella + Drip service ➡️ Rm125 🍊Snow White + Drip service ➡️ Rm125 🍊Vit C concentrate 2ml➡️ Rm20 🍊Transportation fees ➡️ Rm10 🍊Walk in ➡️ No transportation charge ✔️Free consultation. ✔️Using sterile equipment & material. ✔️Low risk of infection. ✔️Good result. ✔️Special price if take package. ✔️IV service at your home. Package : 5x ➡️ Rm250 10x ➡️ Rm480 Whatsapp 0135841402 #vitamincinjectionmalaysiamurah #vitamincinjectionmalaysia #vitamincinjections #vitamincinjectionmurah #vitaminc #vitamincipoh #Vitamincperak #dripvitaminc #dripvitc #dripvitamin #dripvitamincutara #dripvitamincipoh #dripvitamincperak #ivvitamins #ivvitamintherapy #ivvitamin #ivvitaminc #ivvitamindrip #dripvitamincmurah #dripvitamincmalaysia #transamin #transamin250mg #transaminmurah #dripservice #whiteninginjection #whiteninginjections #whiteninginjectionmurah #whiteninginjectionmalaysia

0
@kosmo_injeksi

Manfaat Glutax 12G Advanced-HD : - Sebagai pemutih kulit yang lebih cepat - Meratakan warna kulit - Melembabkan dan mencerahkan kulit - Sebagai anti aging dan antioksidan bagi kulit - Menghaluskan kulit - Meregenerasi sel-sel kulit yang mati - Mencegah kolestrol dan Stroke - Membantu mempercepat penyembuhan luka - Meredakan Nyeri Rematik - Melindngi kulit dari paparan sinar matahari - Mencegah kanker Dosis : Suntikkan satu set Glutax 12 G 1200 mg Glutathione pada intravena (IV) Seminggu sekali untuk mendapatkan hasil yang maksimal. Kandungan : - Glutathione 12000 mg - Ascorbic Acid 2300 mg - Alpha Lipoic Acid 300 mg - Collagen Extract 450 mg - Vitamin E 400 mg - Pro Vitamin B3 350 mg - Pro Vitamin B5 200 mg Isi : 6 Ampul Kecil Cair 6 ampul Besar Cair 6 Vial Serbuk • Price : Rp. 605.000,- • #glutax #glutax12g #glutax12gori #glutax12gs #suntikputihaman #suntikpemutihmurah #suntikputih #suntikputihjakarta #suntikvitc #suntikpemutih #glutathione #glutax #whiteninginjectionmurah #whiteninginjection #whiteninginjectionoriginal #whiteninginjections #injeksiglutaxitaly #injeksimurah #injeksiwhitening #injeksiglutax #injeksiputih #onlineshopjakarta #cewekseksi #pemutihbadan #pemutihkulit #perawatankulit #perawatantubuh

0
@bl_beautyinjection

VENISCY NEXGEN PROWHITE Eropah Korea digabungkan teknologi terkini, white magic....yg menjadi anda utk "WHITE WHITE WHITE " Veniscy Nexgen Prowhite mampu mengembalikan kembali kulit yg rosak digantikan dgn sel kulit yg baru yg diakibatkan oleh faktor penuaan atau bekas luka dan menjadikan kulit lbh tegang dan nmpk lebih cerah pd seluruh bahagian kulit tubuh/bdn. Kelebihan -cairkan pigmentasi muka -kesan pemutihan yg jelas -anti penuaan -meningkatkan imuniti -melindungi kulit bdn, hati, buah pinggang, otak dan lemak darah ( sesuai utk org yg tdo lewat dan masalah hati) Untuk -kulit berjerawat/ jeragat -kulit kusam -parut, bintik2 hitam -tona tidak sekata 📲012-3218209 Serious Buyer Only!!! No Back Out Buyer!!! ================================= APA KELEBIHAN ANDA BELI DARI SAYA? 📍Free CONSULTATION 📍Free List Clinic/Number servis Inject/DRIPPER LIST 📍Harga lagi murah selepas pembelian PERTAMA #whiteninginjection #whiteningdrip #putihgebuanjalkurus #slimminginjection #placentainjection #antiaginginjection #dripservicejb #injectionwhiteningkl #injectionwhiteningsingapore #injectionwhiteningdubai #injectionwhiteningbrunei #miraclewhite #cabincrew #drippergirls #dripbeauty #beautyinjectionjb #beautyinjectiondubai

0