Womendesiree Photos on Instagram

See related and similar tags

RAHSIA MINUM AIR LEMON YANG RAMAI TAK TAHU . . LEMON sememangnya banyak khasiat yang tersendiri. Sama ada untuk kesihatan mahupun kecantikan. . . Disebalik amalkan minum air lemon setiap hari, terdapat RAHSIA yang mungkin uolls tahu atau pun tak. . . Ok, hari ni Kak Bedah nak SHARE serba sikit RAHSIA manfaat yang ada jika minum air lemon setiap hari. . . 1. Menyokong dan meningkatkan sistem imunisasi. Kaya dengan vitamin C mampu menyokong pertahanan badan serta melawan jangkitan selesema. . . 2. Memberi kulit yang sihat dan cantik. Vitamin C dan antioksidan dapat menangani kerosakan kulit dari radikal bebas (kedutan, jeragat, tanda penuaan). . . Cara sediakan 🍋 1. Hiris nipis sebiji lemon dan rendamkan di dalam segelas air suam 2. Biarkan beberapa minit, dan minum (ambil sebelum sarapan) . . Mudah kan. Semoga bermanfaat untuk uolls. . Selamat Mencuba . #WDTA #womenDesiree #krimviral #krimBioTeknologiNano #kirimAwetMuda #krimjerawat #krimjeragat #ubatkulikusam #kulitberminyak #kulitkering #wdselangor #wdmelaka #codareamelaka

0

JERAWAT TIDAK BERHENTI TUMBUH DAN BERNANAH!! _ Inilah yg dialami oleh anak buah Fatin (agen AB) sendiri nama nadira usia baru 17 tahun. Muka dia mula berjerawat teruk selepas menggunakan satu produk (biarlah rahsia).. Dan selepas itu..dia macam sudah trauma untuk try apa² produk.. _ Tapi... Bila Fatin nampak keadaan muka dia yg jadi 'grabel' 🤭 Fatin paksa dia untuk guna #Women_Desiree (WD) sbb kesian dengan keadaan muka dia yg semakin teruk. Baru belasan tahun tapi jerawat sudah bermaharajalela di muka!! Kalau tidak dirawat dari sekarang... Bayangkan apa jadi bila sudah berumur 20an..30an kannn.. _ Pada mulanya.. Dia macam tidak yakin sbb trauma untuk mencuba apa² produk tapi setelah anty dia ni paksa 😂 Akhirnya dia mencuba WD dan sabun pencuci #Nourain (dua produk ni Fatin sendiri guna.. Itu yg berani paksa dia guna 😁) _ Gambar pertama > Sebelum guna. Gambar kedua > Selepas 3 minggu guna WD Gambar ketiga > hasilnya selepas 2 bulan konsisten 😍 _ Perubahan yg sangat ketara. Bukan jerawat saja yg semakin hilang, malah kelihatan lebih cerah dari sebelumnya. _ Dalam WD ada bahan #treepeony yang berfungsi menyingkirkan toksin kotor dalam badan, selagi badan bertoksin selagi tu la jerawat datang menyinggah, muka kusam!Makan supplement pun tiada kesan jika toksin masih banyak dalam badan! _ Selain tu, WD juga ada bahan #puerariamirifica Yang bertindak sebagai agent pencerah dan agent anti penuaan yang sangat bagus utk kesihatan kulit, kuku, rambut, menghilangkan jerawat, menstabilan hormon😍 _ Kepada remaja di luar sana yg sedang mengalami kulit terutama jerawat, jangan biarkan masalah anda terus menganggu kehidupan seharian kerana.. Fatin percaya bila ada masalah kulit muka yg teruk.. Ini menyebabkan kita kurang keyakinan diri untuk berdepan dgn org ramai!! Tapi.. Bertindaklah sekarang! Jom ikhtiar dengan WD, Fatin akan cuba bantu anda, guide cara yang betul untuk pakai WD, _ Lagi satu.. Yang paling best dengan wd ni kalau guna secara konsisten.. TERawet muda sekali tau... syiok kannn... _ Jom dapatkan Kombo wd harini, join LD hadiah bernilai RM15K untuk dimenangi. #WomenDesiree Berminat sila klik link wasap d bio🔝

0

KAD LUCKY DRAWWW PON LETOPSS BEB! Bagi pembelian mana mana Set Kombo Women Desiree 2 Unit Women Desiree 3 Unit Women Desiree + VH (PENCUCI INTIM) Women Desiree + Peea Dolce (Lotion Cerah Gebuss) Women Desiree + VH (PENCUCI INTIM) + Peea Dolce (Lotion Cerah Gebuss) Anda LAYAK UNTUK JOIN SATU TICKET NO BERTUAH YANG BERNILAI RM15 000 Perghhhh meleleh dia punya tawaran hebat kali ni tau. Dah lah Women Desiree tu Calit Calit Tegang, Calit Calit Mantop, Calit Calit Awet Muda, Calit Calit lelama makin jelita. Dapat plak HADIAH PUNYA GEMPAK MACAM NI HQ OFFER. Memangg bertuahlahhh bagi Pengguna Pengguna Women Desiree kan? Setiap hariii mimpi indah jer teringat Lucky Draw yang meletopp macam ni. Siapalah di antara bertuah nanti kan? Jomm joinnn, ajak kawan kawan saudara mara, kawan kerja, jiran jiran join sekali tau. Sesama cantik Kalau bertuah sesama dapat HADIAHH. Aduhhhh mbakkk ke BALII kita yukk. 🤣 Sesiapa yang belum cuba tu, yang dah cuba tapi lepas sebotol dah stop dan nak rujuk semula atau yang nak repeat order tu cecepat la ye sesayanggg sebab sekarang harga promo pecah dinding masih berlangsung jimat rm40. Kak ana juga nak kasi free gift gempakk untuk sesayangg kak ana ni. Cepat tekan link wasap kak ana di bawah ini untuk order 👇 60192807726 60192807726 60192807726 Atau boleh follow IG kak ana 👇 @wd_womendesiree_kl @wd_womendesiree_kl @wd_womendesiree_kl Dan klik link wasap on bio IG kak ana untuk order. #WDGombak #WDKualaLumpur #WDBatuCaves #UbatJerawat #KrimAwetMuda #KrimWD #wdselangor #LubukRahsiaAwetMuda #UbatJeragatHilang #WDMurah #WDHargaRM80 #SetKomboWD #SetKomboGeloraAsmara #SetKomboKalisUsia #WomenDesiree #Jerawat #Jeragat #AwetMuda #AktifFollower #WDBrunei #WDSingapor

0

Jerawat dan parut jerawat hilang dan kulit kembali sihat dan segar.... Alhamdullilah akak tumpang gembira tengok pengguna2 WDTA happy dan tersenyum. . -Terbukti WDTA bukan calang2 krim... -pakat mai jum ushar dibawah 👇 . 🍄💢Harga Promosi pembelian seunit💢 . ✅Harga asal seunit RM100 ✅harga promo seunit RM80 . 🎈FREE POS SATU MALAYSIA 🎈FREE GIFT 🎈FRER VIDEO CARA PAKAI . 🍄💢Pembelian combo( 2unit)💢 . ✅Harga Asal RM200 ✅Harga promo RM160 . 🎈LAYAK JOIN LUCKY DRAW 🎈FREE POS SATU MALAYSIA 🎈FREE GIFT 🎈FREE VIDEO CARA PAKAI . 👉1 unit tahan 2 bulan ada yang customer guna 4 bulan bergantung penggunaan sendiri... . .Jadi nak beli 1 atau combo? . #wdtabukitmertajam #wdta #wdtautara #womendesiree #treatmentcream #dealeradleesyabeauty #glowing #wdtapenang #tegang #krimkalisusia

0

Ingin kulit sihat, badan sihat, kulit glowing, ada masalah kulit kusam, kulit jeragat, kesan dan parut jerawat, yang dah mempunyai kulit cantik nak lagi bertambah cantik dan muka nampak glowing, pipi toing2... Mai-mai pakat whaapp kak 0197270616 follow akak kat wdta_delisa untuk info yang membantu menyelesaikan masalah kulit anda... Tak susah mana pon tekan button follow dan whatappa akak laju2....InsyaAllah akak bole bantu... 💝 . #wdta #wdtautara #wdtaseberangperai #womendesiree #dealeradleesyabeauty #wdtakulim #treatmentcream #kulitcerah #kulitputih

0

KENAPA PERLU DISAPU PADA NADI? . 👉Masih lagi ada yang tertanya-tanya, kenapa perlu di sapu pada nadi? . 👉Women Desiree Essential Cream bukanlan [email protected] biasa yang terdapat di pasaran yang biasanya kita pakai part by part untuk kesan2 tertentu... BUKAN YE.. . 👉Pada nadi terdapat pembuluh darah yang paling besaq di mana ia adalah tempat pengaliran darah yang paling laju dalam tubuh kita. . 👉Dengan revolusi BIO TEKNOLOGI NANO, krim ini sangat halus molekulnya, 50 kali ganda lebih halus dari liang sehelai roma dan ia mampu meresap 12 kali ganda lebih pantas terus ke bawah lapisan kulit.. . 👉Dengan daya penyerapan yang lebih menyeluruh ia membaik pulih dalaman kita dari saluran darah serta menyahtoksikkan badan dari radikal bebas. . 👉Sebab itulah disarankan untuk membuat sapuan pada nadi supaya zat-zat yang terdapat dlm krim ini bole meresap ke dlm badan dengan cepat . 👉Permasalahan dalaman kita akan di baik pulih peringkat demi peringkat sehingga memberi kesan #mencerah #menganjal #menegangkan kulit sekaligus membuatkan kita tampak kesan #awetmuda dan lebih berseri. . -Bukan Supplement -Bukan Jamu -Bukan Skincare . -Tapi bila konsisten sepenuhnya, InsyaAllah kesannya anda sendiri akan merasainya.... -Nak nampak muda sebaya dng anak dara????? -korang mesti cuba... . #wdta #womendesiree #dealeradleesyabeauty #glowing #wdtautara #wdta_delisa #wdtapenang #treatmentcream

0

TERUJA BACA bila customer puashati dengan krim #WDTA ni 😭 Cantiknyaaa kulit akak tu umur 55 tahun tapi #AwetMuda. Akak ni setia konsisten cecalit #WomenDesiree, setahun lebih dah. Memang tak sesia konsisten pakai. Jadi yang mana baru 1 botol pastu claim tak berhasil tu bawak-bawak lah muhasabah yerrr. Memacam feedback, akak-akak ni share dalam group wassap pengguna WD. Ni baru tiga ke empat orang yang share belum semua dalam tu lebih 200 orang pengguna yang guna #KrimAjaib ni. Pada uols yang rasa ragu-ragu dan tak yakin tu, ambik peluang ni baca sendiri apa kata mereka ya 😊. InsyaAllah orang boleh faham, kenapa krim WDTA ni laku kerassss 😘 💁Anda bila lagi ??? Nak tahu Ape yang BEST pasal WDTA⏩ KLIK jer LINK⤵️ . http://www.wasap.my/60136160661/RahsiakrimAjaibWDTA

0

ALHAMDULILLAH........ 👉Makin hari, makin glowing, gebu gebas, kulit muka yang sihat malah satu badan pon sihat, dik kerana konsisten mencalit krim WDTA nie yang hanya sebesaq 15 gm... Kecil-kecil cili padi.... . 👉Terima kasih kepada pengguna-pengguna WDTA. Anda sememangnya membuat pilihan terbaik untuk kesihatan diri dan kulit anda. . 👉Produk lulus KKM . 👉Ada sijil halal JAKIM . 👉Ratusan malah mencecah ribuan pengguna setia WDTA ini sejak di perkenalkan 5 tahun lepas.Permintaannya makin hari,makin meningkat. . 👉Stokis dan ejen2 sah WDTA sampai tidor tak lena gara2 risau/bimbang stok WDTA ditangan habis... 😱😱😱 demi memenuhi permintaan pengguna WDTA ini. . 👉Akak sendiri dah menggunakkan produk ini dan inilah sebabnya akak wujudkan IG wdta_delisa nie untuk kongsi info dan pengalaman tentang krim 'KALIS USIA' nie. . 👉Sesungguhnya satu pengalaman yang luar biasa dan indah kepada sesiapa yang telah mencubanya..... . #wdta #wdta_delisa #wdtautara #dealeradleesyabeauty #womendesiree #glowing #treatmentcream #wdtakulim #kulitcerah

0

❤ WOMEN DESIREE TRIPLE ADVANCED ❤ . . 📌 MENGANJALKAN DAN MENEGANGKAN . . Mampu membentuk wajah yang tembam menjadi lebih V shape, Kesan kulit wajah jadi tegang macam buat rawatan lifting dekat spa. Pipi umpama pakai botox. Yang mana perbelanjaan untuk dapatkan kesan macam tu pon beribu ribu sebulan. Tapi dengan WDTA perbelanjaan kurang dari RM100. . . 📌 MENCERAHKAN . . Dengan adanya kandungan bahan seperti Gluthathione dan Arbutin Mampu mencerahkan kulit umpama ambil sumplement whitening yang lain. Tapi dengan WDTA tak perlu shake shake atau telan pil. Just sapu kat 3 point nadi je setiap hari. Mudah kan? Yer lah teknologi advance. . . Semua Kandungan bahan yang ada pada WDTA adalah sangat baik untuk merawat kulit wajah kita. Yang mana sel sel baru akan pantas terbentuk dan jaringan kolagen semakin kuat dengan adanya zat zat yang ada dalam kandungan bahan WDTA antaranya Peauraria Mirifica , Gluthatione , Arbutin dan Ekstrak Peoney.

1

Sebelum tido biar tengok gambar ni sampai masuk dalam mimpi. Manatahu akan jadi kenyataan nanti. Percutian di BALI PERCUMA buat awak pengguna #WomenDesiree Kalau berminat meh la masuk meminang set kombo bersama #WDTA. Pasti berbaloi. www.wasap.my/60149985262/NakSetKombo K selamat malam semua 😘. #miaWD #DealerAdleesyaBeauty #TeamIzahPower #LuckyDrawAB #GrandPrize #cubadulubarutahu #diyakini_dipercayai_terbukti_berkesan #FreePostageSeluruhMalaysia

0

Sebelum tido biar tengok gambar ni sampai masuk dalam mimpi Manatahu akan jadi kenyataan nanti Percutian di BALI PERCUMA buat awak pengguna #WomenDesiree #LuckyDrawAB #GrandPrize

0

Soalan paling femes bila nak cuba WD, mesti ramai yang tanya boleh ke hilangkan jerawat atas muka? . Mestilah boleh uolss. Perasan tak 30% feedback dari wd ni semuanya berkaitan jerawat. Parut jerawat, jerawat pasir, jerawat batu semua boleh hilang lepas cuba krim ni . Jerawat ni bukan punca dari luaran je, bahagian dalaman pon main peranan jugak jadi bila sisa toksin yang bertakung dalam badan dah dibuang keluar, jerawat pon hilang sama . Bila dalaman dah cantik. Automatic luaran pon jadi cantik gituew. Hiksss . . Jom Cantik dengan WD dan rasai lah perubahannya ❤️ Nak grab #KrimNanoWDTA? Jom whatsapp tekan link di bio #womendesiree #womendesire #wdpromosi #womendesireeessentialcream #wdec #calitcalitcantik #WomenDesireeTripleAdvance #wdtaperak #wdtaipoh #womendesirehq #wdbeauty #adleesyabeautyipoh #adleesyabeautyhq #wdtaperak #womendesireperak #wdperak #wdcodnegerisembilan #wdcodnilai #womendesireeessentialcream #womendesiree

0

Sebelum tido biar tengok gambar ni sampai masuk dalam mimpi. . . Manatahu akan jadi kenyataan nanti. . . Percutian di BALI PERCUMA buat awak pengguna #WomenDesiree . . #LuckyDrawAB #GrandPrize

0

Sebelum tido biar tengok gambar ni sampai masuk dalam mimpi. . . Manatahu akan jadi kenyataan nanti. . . Percutian di BALI PERCUMA buat awak pengguna #WomenDesiree . . #LuckyDrawAB #GrandPrize

0

🌷WOMEN DESIREE TRIPLE ADVANCE🌷 . . Sebarang pertanyaan, boleh inbox atau terus whatsapp Naz 📱7237885 . . #nazlinawdbrunei #dealernaz #wd #dealerbrunei #naz_adleesyabeauty #calitcalit #wdtalover_brunei #wdta #womendesiree #cantikluardalam #womendesireetripleadvance #dealeradleesyabeautybrunei

0

Awak, zaman apa ni pakai 360, beauty camera lagi ni? . Sekarang zaman Produk terlajak hebat #WD tau. . Calit2 je di nadi2, tak susah. Simple dan jimat masa uolls yang takde masa nak makan supplement. . Kulit jadi cantik, bersih, flawless. Bukan muka jee WD rawat, seluruh badan sekali jadi cantik. Yang best tu boleh kelihatan awet muda dengan WD tapi kenalah consistant 😁 . . ---------------------------------------------- . . Sebarang pertanyaan, boleh inbox atau terus whatsapp Naz 📱7237885 . . #dealernaz #dealerbrunei #naz_adleesyabeauty #calitcalit #wdtalover_brunei #wdta #womendesiree #cantikluardalam #womendesireetripleadvance #dealeradleesyabeautybrunei

0

Arbutin bahan semulajadi yang prosesnya diperoleh melalui ekstrasi daun dari tanaman bearberry. Arbutin merupakan kandungan yang lazim ditemukan dalam berbagai produk kecantikan yang berfungsi untuk mencerahkan kulit. Tak dinafikan dalam #womendesiree ada kandungan arbutin terserbut. . . Itu sebab setiap pengguna #WD akan dapat kesan mencerahkan. Bukan pada kulit wajah sahaja tau, tapi satu badan kita. Krim #WD tidak sesuai untuk masalah lain macam penyakit kronik dan sebagainya. . . . Sebabnya krim WD ni sendiri kami focus untuk masalah kulit sahaja. Untuk masalah lain kalau untuk lecur kulit, parut, bibir lebam, masalah eyebag, inshaAllah. Untuk luar kategori tu saya tiada jaminan. . . . Percaya atau tidak, adik manis kita ni parut hitam dan jeragatnya pada wajah makin pudar dan makin hilang. Asbab konsisten dan minum air secukupnya. Untuk WD memang kita galakkan minum air dan konsisten.

1

Mashaallah . Apa yang mampu terucap. Terkesima, teruja, wow sesangat ni akibat penangan 8 botol WD sis ni boleh berbangga dengan dirinya diatas kesetiaannya mencalit dengan WD. . Ye Allah jua yang beri kesembohan tapi kita kena ada usaha juga. Dan keyakinan kepada WD membuahkan hasil yang begini POSITIF kepada sis ni. . Sesayang cuma konsisten dan sabar, cara guna amatlah mudah, just apply kat 3 poin nadi jer , 2 kali sehari, butget mampu milik. 1 botol boleh bertahan 1 _3 bulan ikut cara penggunaan masing masing. . Bahan nya pun diimpot khas dari oversea, Teknoloji tercanggih #BIO_NANO_TEKNOLOJI. sebab tu pakai calit calit jer. Yer, darling dah lebih 5 tahun dalam pasaran Malaysia, dan terkini udah sampai ke Singapura, Brunei dan Indonesia. Semua pakat nak cantik dengan WD ni. . Lelaki pun boleh guna juga, nanti jadi lawa, machoo dan semakin nampak muda. Yes repeat order memang tinggi. 80% pengguna akan terus nak mencalit bila dah tau manfaat krim magik bersaka ni. . Produk berkualiti antarabangsa sesayang. Ada KKM, diproses di Kilang bertaraf GMP serta ada sijil halal lagii. . Nak kulit , #TEGANG_ANJAL_CERAH_AWETMUDA inilah masanya. . Nak jimat bolehlah melamar WD sementara harga kasih sayang masih oonzz dari HQ. Wasap cni meh www.wasap.my/0177948951 atau klik link di bio #WDkotatinggi #ubatjerawat #jeragat #wdta #kulit kusam #womendesiree #wdmurah #activefollowers #wdawetmuda #wdsarawak #wdkuantan #wdpahang #wdperak #wdmelaka #wdbrunei #wdsingapore #wdlabuan #wdputrajaya #wdselangor #wdpenang #wdkedah #wdperlis #wdsabah #wdkelantan #wdjohor #wdterengganu #Wdkualalumpur

0

Wah! Petua baru lagi. Ada rahsia tersembunyi lagi disebalik vaseline. Mesti ramai yang suka sebab ramai orang perempuan yang alami kan? Usia masih muda tapi dah muncul kedutan keliling mata. Salah satunya sebab mata letih dan tak cukup tidur. . . Siapa selalu alami garis halus atau kedutan di kawasan keliling mata? Kulit masih tegang cantik, tapi makeup susah nak sembunyikan kawasan kedutan mata ni. Nah! Ada cara mudah lagi guna vaseline. . . ✅ BAHAN : VASELINE (boleh dapatkan di watson botol macam dalam gambar) 1. Ambil secalit vaseline 2. Sapu pada kawasan kedutan atau keliling mata termasuk eyebag dan lingkaran mata hitam. 3. Lakukan setiap malam. 4. Rasai perubahan garis halus makin berkurang! . . . Nak lagi mudah? Juma suggest siapa ada WD, sapu nipis WD di kawasan garis halus dan kedutan. Antara fungsi WDTA ni adalah menegangkan. Jadi memang sangat membantu siapa yang ada kedutan dimuka tu. . . Lagi sekarang ni WD dah guna latest formula dengan 3 kali lebih cepat dan berkesan. Sebab tu memang ada tau tak sampai 5 minit kedut kat mata pun boleh kurang. Best kan macam tu. . . Selamat mencuba! Nampak benda ringan, tapi ni yang selalu menganggu penampilan kan? Tag kawan-kawan korang yang selalu alami masalah ni 😘 . . #WomenDesiree #wdta #KrimAwetMuda #CalitcalitCantik #girl #followme #beauty #nofilter #parut #kulitberminyak #kulitkering #jerawat #jeragat #awetmuda #blackhead #whitehead #kulitcantik #kulitcerah #cerah #kulitsihat #kusam #kulitkusam #putih #kulitsensitif #kulitgelap #kulitflawless #periodproblems #sephora #hijabista

0

Sebelum tido biar tengok gambar ni sampai masuk dalam mimpi. Manatahu akan jadi kenyataan nanti. Percutian di BALI PERCUMA buat awak pengguna #WomenDesiree #LuckyDrawAB #GrandPrize

0