Worldrhinoday Photos on Instagram

See related and similar tags

Report inappropriate content

@american_rhino

A taste of new products to come. Cuffing seasons is just around the corner, folks! Cozy up with someone you love in a Kikoy blanket.

3
@kholid.saif

Virtual Run Indonesia bekerja sama dengan WWF- Indonesia menyelenggarakan "Run Rhino Run 2017" yaitu berlari sejauh minimal 10K untuk pelestarian badak, mengenalkan badak Indonesia, dan menyuarakan kondisi darurat satwa tersebut kepada masyarakat luas . Sekarang hanya ada lima spesies badak yang masih tersisa didunia, dua diantaranya terdapat di Indonesia, yaitu badak jawa (Rhinoceros sundaicus) dan badak sumatra (Dicherorinus sumatrensis). Kedua jenis satwa langka ini dikategorikan dalam status Kritis (critically endangered) oleh Lembaga Konservasi Dunia IUCN . So, lari yuk.. jangan menunda selagi masih bisa demi kebermanfaatan bersama😊 #RunRhinoRun #DaruratBadakIndonesia #WorldRhinoDay #VirtualRunIndonesia #PelariIndonesia #HealthyLifestyle

0
@rhino_movie

2 days and less than $5k to go! 177 people across the world have pledged to help bring this film to life. Last chance to join team #SidesofaHorn. If you believe in the power of film to inspire change, please visit the link in our bio.

2
@myrnaaryandini

@wwf_id - Meriahkan #WorldRhinoDay dengan lari & kampanye #DaruratBadakIndonesia dalam @VirtualRunID #RunRhinoRun Caranya: 1) Daftar di virtualrun.id 2) Lari dimanapun kamu berada sejauh 10km pada rentang waktu tanggal 21-29 Oktober 2017 Seluruh keuntungan dari acara ini akan digunakan untuk upaya pelestarian badak di Indonesia. Ayo daftarkan dirimu segera! Ada hadiah Trip ke @tnujungkulon untuk 3 (tiga) orang yang beruntung. ❤️🦏 #wwfid #togetherposibble #eventLari #runevent

0
@rhino_movie

3 days left to raise the funds for our film. We’re so close, but we need everyone to make a final push. If all of our Instagram followers visited the link in our bio and gave $5, we would hit our goal. We have come so far, please help us cross the finish line so we can bring this film to the world. #SidesofaHorn

11
@___.elga.___

at Budapest, Hungary

0
@rhino_movie

This anti-poaching ranger came from a local township on the border of a national park that he now protects. Other men from that same township have slipped into the world of poaching. What makes two men from the same circumstances go opposite ways in this war? Our film explores that question. #SidesofaHorn at South Africa

2
@iamasepsofyan

Jangan lari dari kenyataan bahwa badak sudah di ambang kepunahan. Ayo, selamatkan badak dengan berlari dalam Virtual Run Rhino Run! ✔✔✔ @Regrann from @wwf_id - Meriahkan #WorldRhinoDay dengan lari & kampanye #DaruratBadakIndonesia dalam @VirtualRunID #RunRhinoRun Caranya: 1) Daftar di virtualrun.id 2) Lari dimanapun kamu berada sejauh 10km pada rentang waktu tanggal 21-29 Oktober 2017 Seluruh keuntungan dari acara ini akan digunakan untuk upaya pelestarian badak di Indonesia. Ayo daftarkan dirimu segera! Ada hadiah Trip ke @tnujungkulon untuk 3 (tiga) orang yang beruntung. ❤️🦏 #wwfid #togetherposibble #eventLari #runevent - #regrann

0
@indira_natalia

Guys, tahu gak populasi badak di Indonesia sudah sangat gawat! Populasi badak di Indonesia tidak sampai 100 ekor, lho! Makanya banyak yg jomblo ngenes -> gak kawin2 -> gak beranak2an -> PUNAH! Sayang banget,'kan kalau badak di Indonesia sudah tidak ada? :( Nanti cucu-cucu kita bertanya2 terus pada kita seperti apa badak itu :( Nah, ayo saatnya peduli terhadap populasi badak di Indonesia biar badak tidak mati dengan jones! @wwf_id #wwfid #daruratbadakindonesia #worldrhinoday

3
@gumatrotting

Got to hang out with these guys on #worldrhinoday #savetherhinos at Sabi Sands Game Reserve

1
@tiara_rt

SAVE OUR RHINO!! Kenapasih kita harus melindungi badak dari ancaman kepunahan? Sebenarnya bukan hanya badak yang harus kita lindungi, tapi seluruh makhluk hidup didunia ini, meskipun dampaknya tidak langsung terasa, namun lama kelamaan akan terlihat. Maka dari itu sebelum terlambat yuk jaga dan rawat lingkungan kita. Dimulai dari diri sendiri dan detik ini❤ #WorldRhinoDay #daruratbadakIndonesia #wwfid

0
@dinipramesti

Badi terpaksa harus mewakili semua cabang lomba, karena teman-temannya sudah punah. Sedih ya 🙁 . Di alam, jumlah populasi badak bercula satu hanya tinggal 63 ekor saja. Oleh karena itu, si Rhinoceros sundaicus (italic) ini harus menjalani konservasi terpusat di Taman Nasional Ujung Kulon. . Tidak rela rasanya kalau si eksotis ini akan menjadi dongeng di masa depan. Yuk, peduli dengan kelestarian satwa liar sebelum terlambat! 😊 #WorldRhinoDay #DaruratBadakIndonesia #wwfid

4
@las.asimi

[Selamatkan Badak Indonesia!!] . Taukah kamu kalau populasi 2 spesies badak di Indonesia sudah dalam kategori kritis? Bahkan keduanya jumlahnya sudah kurang dari 100; Badak Jawa 63 ekor dan Badak Sumatra hanya tinggal sekitar 12 ekor(!) Badak Jawa pun sekarang semuanya hanya berada di Taman Nasional Ujung Kulon. . Wah, kalau saya sih cuma bisa nggambar, jadi setidaknya semoga komik ini bisa buat kita sadar akan kondisi kritis yang dialami badak di Indonesia, ya. . Have a nice weekend 🌟 #worldrhinoday #daruratbadakindonesia #wwfid

2
@nina_karina_ratudillak

Ditinggal Emak ke pasar tanpa kabar saja kita rasanya mau bongkar pagar.... Bagaimana kalau nasib kita seperti badak di atas ??? Oleh sebab itu mari selamatkan mereka sebelum benar-benar menjadi sejarah #worldrhinoday #daruratbadakindonesia #wwfid

4
@sapphire_1110

[Kanan ---> Kiri] . Dengan jumlah habitat yang semakin terbatas, penyakit yang ditularkan hewan ternak masyarakat dan bencana alam mengancam kehidupan badak di Indonesia 🔥 Dan sedikitnya jumlah berkembang biak satwa badak, menjadikan badak sebagai spesies langka untuk saat ini 😭 . Untuk kalian ketahui, spesies Badak Jawa hanya tersisa 63 ekor, sedangkan Badak Sumatera hanya tersisa 12 ekor! Bayangkan! Bukan hal tak mungkin nasib mereka sama seperti Harimau Jawa 🐯 . Meski manusia jarang melihatnya, badak merupakan satwa yang memiliki jasa penting untuk memelihara kualitas hutan 🏞 Melalui cara makannya sebagai satwa “browser” (pemakan semak dan pucuk dedaunan), badak membantu mengurangi pemanasan global 🌏 Ya, itu karena pucuk daun baru yang tumbuh akan menyerap karbondioksida lebih banyak dibanding pucuk daun yang tua 🌱 . Badak Jawa dan badak Sumatera merupakan satwa langka dilindungi yang saat ini berstatus Kritis (Critically Endangered) 😱😱 adalah tugas kita bersama untuk turut menjaganya supaya spesies kebanggaan Indonesia tersebut tidak punah dan tinggal cerita 🇮🇩💕 . . #WorldRhinoDay #daruratbadakindonesia #wwfid #SaveTheRhino . . . ⚠️DO NOT REPOST OR EDIT MY ARTWORK WITHOUT MY PERMISSION. GIVE CREDIT FOR REPOST⚠️ . . #art #artwork #artist #comic #fanarts #funny #funnymemes #memesdaily #artistdaily #artistdailylife #traditionalartwork #pencil #draw #drawing #sketchbook #studentdaily #shortcomic #comicstrip #color #competition #rhino

6
@mahrozi_muhammad

Salah satu jenis badak di Indonesia yaitu Badak Jawa yang unik karena sebagai satu-satunya badak bercula satu di dunia, oleh International Union for the Conservation of Nature and Natural Resources atau IUCN, di kategorikan sebagai satwa yang “sangat terancam punah” (critically endangered species). Kategori ini diumumkan IUCN pasca kematian satu-satunya individu Badak Jawa yang hidup di belantara Vietnam tahun 2011. Ia tewas akibat perburuan liar yang dilakukan oleh tangan manusia. artikel lengkapnya silahkan dibaca di https://www.kompasiana.com/irwanlalegit/agar-badak-jawa-dan-sumatera-tak-punah-dari-pertiwi-ini_58047005b07a61ba1809da4f “Saya tidak ingin melihat ke dalam mata anak-anak saya atau cucu saya dan berkata ‘kita harusnya bisa menyelamatkan Badak Jawa, jika saja dahulu kita mau mencoba sedikit lebih keras.” dikutip dari http://www.mongabay.co.id/2012/06/05/pertahanan-terakhir-badak-paling-langka/amp/ #daruratbadakIndonesia #wwfid #WorldRhinoDay @wwf_id

0
@yasmine_2.a

Selama bertahun-tahun perburuan badak untuk diambil culanya ataupun bagian-bagian lain menjadi alasan utama mengapa semakin berkurang populasi satwa tersebut. Dimana kepedulian kita? Memburu, memusnahkan, memangsa hingga mereka harus menyandang nama satwa langka. Mengapa cula mereka kita rebut? Apakah kita tega membiarkan mereka punah? Kemana rasa kepedulian kita? Marilah kita bantu melestarikan badak. Bangkitlah! dan lakukan dari sekarang! "Nyawa tetaplah nyawa Meski ia bersemayam dalam jasad hewan" @wwf_id #WorldRhinoDay #daruratbadakIndonesia #wwfid

2
@jasperdoest

Artwork of a poached rhino by the incredible Vincent Mock (@vincentmockartist) as presented during the first #rhinoweek hosted by the Alliance Precious Biospheres at @circlnl. The alliance aims to inspire and connect a diversity of people and organizations that are active in protection and conservation of precious biospheres by co-initiating and organizing thought provocative events. These newly formed platforms go beyond current borders and will serve to co-create the emerging future of nature conservation. The first event centered around a key species that is threatened to go extinct in the near future: the rhinoceros. As an artist Vincent Mock (1980) inhabits many worlds. The African wilderness, the depths of the ocean; his sense of responsibility as an environmentalist always reflected in his work. Life-size sculptures of endangered marine animals, deer antlers adorned with glass beads, the skull of a poached rhinoceros are but a few of the many artworks he has created to communicate his ideas about the world we live in. Whether contemplating the transience of life on earth or asking questions regarding the complexities of human consciousness, Mock does not allow us to rest easily, he excites our imagination and reminds us of our interdependence with the natural world, or perhaps the link we are losing. at Circl

2
@purpleraingamebreeding

World rhino day: The Purple Rain Game Breeders staff members participated in the world rhino day walk hosted by Madikwe Game Reserve on Saturday the 23rd of September, showing our support to protect our natural heritage!

1
@dedy_tri21

Populasi badak di Indonesia ini sangatlah langka. Disebabkan maraknya perburuan hewan ini untuk diambil culanya. Katanya sih culanya sangat bermanfaat sebagai obat. Tapi bukankah ilmu kedokteran sekarang ini sudah sangat canggih. Kenapa harus menggunakan cara tradisional. Coba bayangkan jika kalian adalah seekor badak. Bagai mana rasanya kehilangan satu bagian terpenting dari tubuh kalian. Bayangkan pula jika kalian yang kehilangan seluruh keluarga. Dan kalian dipaksa pindah kehabitat baru yang lebih sempit. Pasti sakit. Pasti kalian akan sangat sedih. Maka dari itu mulai sekarang mari kita lindungi satwa langka indonesia seperti badak. Dan cegah perburuan liar. Kita dukung program prograt seperti wwf. Supaya tetap asri bumi pertiwi indonesia ini. Indonesia cinta alam #worldrhinoday #daruratbadakindonesia #wwfid

0
@ala_tiara

Sorry~Reapload for detail > swipe until the end < ☺ . Badak Jawa (Rhinoceros Sondaicus) merupakan salah satu mamalia langka di dunia yg terancam punah berdasarkan Daftar Merah International Union for Conservation of Nature (IUCN), seperti dilansir dalam www.wwf.or.id dan www.pikiran-rakyat.com populasi Badak Jawa atau lbh akrab disapa 'Rhino' tidak lebih dari 50-60 ekor saja di dunia 😢 dan hanya ada di Taman Nasional Ujung Kulon @tnujungkulon Provinsi Banten . . Yuuk jadi sahabat Rhino dgn menyuarakan #daruratbadakindonesia bersama @wwf_id dalam menyambut #worldrhinoday #2017 😉 #comicstrip #comics . Materials : #medibangapp #styluspen #samsungj3 at Banten

2
@rizkiansyah_riki13

#Repost @wwf_id (@get_repost) ・・・ Selamat Hari Badak Sedunia! Sobat, saat ini kondisi badak dalam darurat akibat habitat menyempit, bencana alam dan penyakit. Ayo dukung terus upaya pelestarian badak untuk selamatkan badak di Indonesia dari kondisi darurat. #WorldRhinoDay #daruratbadakIndonesia #wwfid

0
@bondansugiantara

A rhinoceros (/raɪˈnɒsərəs/, from Greekrhinokeros, meaning 'nose-horned', from rhinos, meaning 'nose', and keratos, meaning 'horn'), often abbreviated to rhino, is one of any five extant species of odd-toed ungulatesin the family Rhinocerotidae, as well as any of the numerous extinct species. Two of the extant species are native to Africa and three to Southern Asia. [Wikipedia] #WorldRhinoDay at World Wildlife Fund

0
@norative

"Rasa itu tak akan berganti. Aku tetap percaya" #WorldRhinoDay #daruratbadakIndonesia #wwfid

45
@virtualrunid

@Regranned from @wwf_id - Tahukah Sobat, ternyata badak Sumatera juga hidup di Kalimantan! Sejarah bumi kita menunjukkan bahwa Sumatera dan Kalimantan dahulu adalah satu kesatuan. Sayangnya keberadaannya di sana juga tak lepas dari ancaman. Kondisi Badak Sumatera kini terisolasi karena hutan disekitarnya telah berubah menjadi perkebunan dan pertambangan. Pemindahan badak ke tempat aman sangat diperlukan untuk menyelamatkan kelestarian Badak Sumatera di Kalimantan. Dengan jumlah hanya 12 ekor, bukan tak mungkin nasibnya sama seperti harimau jawa. Yuk kenali dan dukung kelestariannya! #WorldRhinoDay #daruratbadakIndonesia #wwfid - #regrann

20
@ambarradya

Halo, Sobat! Kabar gembira bagi kamu yang belum mendaftarkan karya komik strip badak, karena perdaftaran kompetisi Rhino Comic Strip DIPERPANJANG hingga tanggal 15 Oktober 2017. Tunggu apa lagi? Ayo segera kirimkan komik strip terbaikmu dan tunjukan kepedulianmu terhadap badak di Indonesia melalui komik strip ala kamu! Tema: DARURAT BADAK INDONESIA Caranya: 1. Buat dan upload karyamu ke Instagram, sertakan caption menarik, tambahkan tagar #WorldRhinoDay #daruratbadakIndonesia #wwfid. Jangan lupa tandai akun @wwf_id dalam postingan tersebut; 2. Karya hanya boleh dibuat oleh perseorangan, BUKAN KELOMPOK dan hanya boleh mengirimkan satu karya saja; 3. Komik terdiri dari minimal 4 strip dan maksimal 6 strip; 4. Karya dibuat dengan ukuran Instagram. Square (1080px X 1080px), Vertical (1080px X 1350px), Horizontal (1080px X 566px); 5. Kirimkan komik stripmu ke nurarinta12@gmail.com dan cc ke dsulistiowati@wwf.id; 6. Tulis data berupa nama, nomor HP (yang bisa dihubungi), dan akun instagrammu pada body email. Subjek email WRD_Nama. Karya paling lambat diunggah dan didaftarkan pada 15 Oktober 2017. 5 komik strip paling keren akan memenangkan hadiah perjalanan ke Habitat Badak Jawa di Ujung Kulon, Banten, bersama WWF-Indonesia lho! #daruratbadakIndonesia #wwfid

0
@satriwara

hai para kawula muda ..apa jadi nya kalau salah satu bagian dari bumi ini menghilang atau punah? salah satu contoh nya adalah Badak Jawa, anak dan cucu kalian tidak bisa melihat keluguan makhluk makhluk ini, anak cucu kalian belajar lebih lebih melalui penglihatan yg nyata. mungkin cuma gambar atau ilustrasi yang "pernah nyata" yang anak cucu kalian akan lihat di 10 tahun mendatang. ayoolaah Indonesia dikagumi akan banyak nya keragaman budaya, SDA dan satwa dsb. hanya karena manusia adalah makhluk pintar kita bisa seenaknya?, kita ini sama sama makhluk hidup lagi ..sekarang aku mulai yakin kalau manusia itu bukan lagi makhluk "pintar" tapi makhluk yg "gragas" dan tidak punya rasa puas. @wwf_id #worldrhinoday #daruratbadakindo esia #wwfid #komikstripindo #komikinajah #sianginajah

1
@rhino_movie

We’ve partnered with community leaders throughout the region we’re filming in. This township is on the border of a national park that is at the forefront of the poaching crisis. By incorporating the community in the filmmaking process and screening the film for them upon completion, we can not only create global awareness but can also educate on a grassroots level. #SidesofaHorn at South Africa

2
@syenitenita

Dua jenis badak di Indonesia, Badak Jawa dan Badak Sumatera sudah termasuk dalam kategori Kritis menurut IUCN (International Union of Conservation of Nature and Natural Resources). Masalah utama menurunnya populasi badak di Indonesia adalah hilangnya habitat bagi Badak yang digunakan untuk perkebunan, pertanian, ataupun pembangunan. @wwf_id #daruratbadakindonesia #worldrhinoday #wwfid

9
@raditarighi

Yuk selamatkan badak di Indonesia biar tidak punah, biar anak cucu kita bisa tau "ooh badak tuh yang kayak gini toh" 😊😊 #daruratbadakindonesia #worldrhinoday #wwfid #nationalgeographic #natgeo at Special Region of Yogyakarta

2
@wontrueland

Nggak mau, kan, Bakja si Badak Jawa tambah sedih lagi karena habitatnya makin sempit dan bikin dia nggak bisa senang-senang lagi seperti teman-temannya? Makanya, ayo mulai peduli dan bantu lestarikan badak di Indonesia! Tunjukin kalau kamu peduli, caranya? Nggak harus bertemu badaknya langsung kok, ada banyak cara yang bisa kita lakukan untuk membantu hewan yang terancam populasinya ini. Salah satunya, dengan berdonasi. Yuk, bantu jaga dan lestarikan badak di Indonesia! #WorldRhinoDay #daruratbadakIndonesia #wwfid

0
@rhino_movie

This is real. This is happening. Please help us bring awareness to the poaching crisis through the power of film. Make a donation of any size to our @kickstarter campaign (link in bio). Only 8 days left to raise the funds to bring this film life. at South Africa

8
@rhino_movie

#Repost @rhinolivesmatter ・・・ “Earth does not belong to us; we belong to earth. Humankind has not woven the web of life. We are but one thread within it. Whatever we do to the web, we do to ourselves. All things are bound together. All things connect. What is man without the beasts? If all the beasts were gone, man would die from a great loneliness of spirit. For whatever happens to the beasts, soon happens to man. All things are connected.” - Chief Seattle at South Africa

9
@american_rhino

Shop American Rhino and help put an end to poaching. 💪🏼

4
@rhino_movie

We have the full support of the royal family of the Bakubung region where we’ll be filming our township scenes. #SidesofaHorn at South Africa

2
@rhino_movie

#SidesofaHorn aims to humanize the characters most directly affected by the rhino poaching war: the ranger, the poacher, the rhino... and their families. at South Africa

7
@dolphins_belong_in_the_ocean

#WhenTheBuyingStopsTheKillingCanToo 💔🦏🦏💔 #Repost @wildaid (@get_repost) ・・・ Happy #WorldRhinoDay help us spread the word that these beautiful animals still need our help. #rhinos #rhino #jointheherd #saynotopoaching

0
@everydayextinction

Image by Sergio Pitamitz @pitamitz DSWT/KWS Mobile Veterinary Unit treating a giraffe (Giraffa camelopardalis) with a poacher's snare on its rear right leg in the Lualenyi Game Reserve, bordering the Tsavo West National Park in Kenya. The world’s tallest animal is facing a “silent extinction” after suffering a dramatic decline in numbers. The giraffe remains widespread across southern and eastern Africa, with a very few populations in western and central Africa. Now under threat, the iconic giraffe is assessed as Vurnerable in the IUCN Red List. This wonderful animal had a dramatic population decline of almost 40% in the last 30 years due mainly to poaching and habitat loss and conversion of land for human development. Not too late with the right conservation action to ensure their future on our planet. ———————————— #everydayextinction #sixthextinction #biodiversity #extinction #africa #kenya #giraffe #conservation #worldrhinoday #wildlife #poaching #wildlifeconservation #conservationphotography @kenyawildlifeservice @dswt

19
@american_rhino

Selling style & saving rhinos. Buy your own rhino gear online and in stores today!

3
@mlbestor

#Repost @rhinofunduganda (@get_repost) ・・・ Keep sharing the #rhino love and let's raise awareness! Awareness for us at @rhinofunduganda and for rhinos worldwide. Let's do this! 🦏 Repost @meredithhazan ・・・ For #worldrhinoday, consider a world without these majestic mammals. It's a grave possibility that without action, they could be wiped out in our lifetime. Slaughtered for their horn, which is worth more than Gold because of the belief in some cultures that it holds miraculous medicinal powers (it doesn't), poachers hack them off their faces, leaving the animals to die a horrible, painful death. At Ziwa Rhino Sanctuary in Uganda, whose rhinos pictured here I had the great honor of visiting, brave Rangers risk their lives guarding those in their care. Follow their new IG account @rhinofunduganda and thank them for their tireless work. #🦏 #rhinosofinstagram #uganda #africa #eastafrica #africanwildlife #extinct #endangered #family #awareness #nature #wildlife #conservation #wildlifeplanet #ecology #model #poaching #follow #wildlifephotography

1
@fairycakesza

I definitely have the best job! Getting to make this lil guy for @rhinoafrica for #worldrhinoday was an absolute dream! Any ideas on what to name him? #fairycakes #cakeartist #cake #rhino #rhinoafrica #savetherhino #conservation #curveyunicorn #wildlife #big5 #africa #southafrica #southafrican

7
@pugfashions

Model by @ollydayz - 💯Imagine hearing “Happy Birthday” sung to you 100 times. Apart from the embarrassment of hearing that dreaded song that many times, 100 years (or more) of life on Earth is something around 300,000 people on Earth are currently experiencing, making them a sort of time capsule within themselves! Centenarian’s Day is that one day we can all wish a collective Happy Brithday to all who have made it to 100 years and beyond. And as Olly has found, the older you get, the bigger fire hazard you become! #centenariansday 👄Pink Hope is an Australian preventative organisation working to reduce the risk of breast and ovarian cancer, and providing families with the support they need. Each year, @pinkhopeaus host their Bright Pink Lipstick Day, to not only raise money for their lifesaving programs, but to make you look and feel fabulous while doing it. #brightpinklipstickday 🦏And while we’re on the subject of powdering your nose, it’s World Rhino Day, although it would take an awfully huge tub of foundation to paint that huge snozz. Today, we celebrate this amazing and unique animal, working to eliminate the demand for rhino horn used for medicinal and ornamental purposes, and ensuring the survival of this horny beast. #worldrhinoday . . . #centenarian #100years #100yearsold #birthdaycandles #firefighterlife

0
@linettebeaumont

I fell in love with these guys, especially the little baby rhino! Wonderful news as 8 black rhinos have been #BackToTheWild? Happy #WorldRhinoDay! 😘 We can make a difference and help support these endangered animals. #ShareTheLove @portlympnepark

5
@rhinofunduganda

Keep sharing the #rhino love and let's raise awareness! Awareness for us at @rhinofunduganda and for rhinos worldwide. Let's do this! 🦏 Repost @meredithhazan ・・・ For #worldrhinoday, consider a world without these majestic mammals. It's a grave possibility that without action, they could be wiped out in our lifetime. Slaughtered for their horn, which is worth more than Gold because of the belief in some cultures that it holds miraculous medicinal powers (it doesn't), poachers hack them off their faces, leaving the animals to die a horrible, painful death. At Ziwa Rhino Sanctuary in Uganda, whose rhinos pictured here I had the great honor of visiting, brave Rangers risk their lives guarding those in their care. Follow their new IG account @rhinofunduganda and thank them for their tireless work. #🦏 #rhinosofinstagram #uganda #africa #eastafrica #africanwildlife #extinct #endangered #family #awareness #nature #wildlife #conservation #wildlifeplanet #ecology #model #poaching #follow #wildlifephotography

1
@trailtowild

She is massive, armed with horns and protected by thick skin, and yet she is utterly vulnerable. 😭 Raise your hand if you want to save this amazing species. 📷© @franslanting Use #TrailToWild to show us your photos.

1
@youth4africanwildlife

“Rhino conservation efforts in Kenya demonstrate that it is possible to overcome poaching. As the world marked the 2017 World Rhino Day on September 22 to celebrate all five species of the rhino Kenya’s Lewa Wildlife Conservancy celebrated four years of successful protection of their rhino against poaching.” Full article: https://www.fairobserver.com/region/africa/kenya-wildlife-conservation-rhino-poaching-ivory-trade-africa-latest-news-009181/ #worldrhinoday #rhino

1
@s.memail2004

Happy Friday 💕 From @boleyn86 - Babyyyy 🦏💙 #Repost @unitedforwildlife ・・・ Happy #worldrhinoday! We wanted to share our favourite rhino gif and fact to celebrate! #didyouknow that if a baby rhino wants to play, they will toss or wave their head from side to side as they approach their desired playmate! #love #wildlife #rhino #savetherhino #savelives

1
@rhinoguru

- On May 25th, a black rhino was born to 14-year-old parents Circe and Eddie. The baby girl is the 13th successful birth at Zoo Miami for this highly endangered species. - 😪 TAG A FRIEND👇 - #regrann @Regrann from 📸 from ilovepeanut on Pinterest 👕 If you would like to have a t-shirt for your self or a 🎁gift for someone special😘, please click on the link in my bio (profil)@rhinoguru and check all collection * 👉 Choose your best photo 👉Start to Follow us and use Tag 👉 #rhinoguru Click the link in my bio👉 🌈 #rhino #rhinoceros #rhinos #animal #animals #wildlife #africanwildlife #animalplanet 🍀 TAG A FRIEND👇

22
@gonzoanhizreluctantmom

@Regrann from @bambilicious06 - Shout LOUD AND CLEAR!! #Repost @the_crash_kids (@get_repost) ・・・ #Repost @actionforrhinos Good luck to everyone attending #GMFER2017 events today and the coming week as we internationally unite to march, demonstrate, lobby and publicly challenge our governments to turn the tide of the environmental, humanitarian, economic, but ultimately political crisis driving our magnificent elephants and rhinos closer to extinction. In November 2012, the U.S. State Department held an unprecedented event on illegal wildlife trafficking and conservation. The then Secretary of State, Hilary Clinton called for an end to illicit wildlife trafficking emphasising "This is a global challenge that spans continents and crosses oceans, and we need to address it with partnerships that are as robust and far-reaching as the criminal networks we seek to dismantle" Today, thousands of supporters will join together in more than 140 countries. Just like previous years we will join together and watch the small ripples of awareness we created become huge waves of change in an ocean of apathy, inaction and political disregard for our planet's iconic wildlife. Our collective, far reaching voices will span the continents and cross the oceans as we become the catalysts for change. Today, we won't just aspire to make a difference, we will aspire to be the difference. We will encourage, persuade and ultimately influence the decisions which will pave the way for the conservation and preservation of the world's most iconic, ecologically important and irreplacable species and we will only succeed together as one united voice. Your voice matters. Make it count. 🦏🐘🦁 PHOTO CREDIT: Global March For Elephants & Rhinos (& the organisers and attendees of previous annual events) #ActionForRhinos #creatinghopefromhurt #EverySingleRhinoCounts #Every8 #saveafricanrhinos #SaveOurRhinos #unitedforwildlife #WorldRhinoDay #Extinction2025 #RhinoGenocide #rhinosalive #wildlife #Rally4Rhinos #KillTheTrade #EyesOnRhinos #StopKillingRhinos #SaveAfricanWildlife #RhinoFriday #LifeNotExtinction #StopKillingRhinos #EyesOnRhinos #kidsagainstpoaching #thecrashkids #thecrashkidsjhb #t

1
@bambilicious06

Shout LOUD AND CLEAR!! #Repost @the_crash_kids (@get_repost) ・・・ #Repost @actionforrhinos Good luck to everyone attending #GMFER2017 events today and the coming week as we internationally unite to march, demonstrate, lobby and publicly challenge our governments to turn the tide of the environmental, humanitarian, economic, but ultimately political crisis driving our magnificent elephants and rhinos closer to extinction. In November 2012, the U.S. State Department held an unprecedented event on illegal wildlife trafficking and conservation. The then Secretary of State, Hilary Clinton called for an end to illicit wildlife trafficking emphasising "This is a global challenge that spans continents and crosses oceans, and we need to address it with partnerships that are as robust and far-reaching as the criminal networks we seek to dismantle" Today, thousands of supporters will join together in more than 140 countries. Just like previous years we will join together and watch the small ripples of awareness we created become huge waves of change in an ocean of apathy, inaction and political disregard for our planet's iconic wildlife. Our collective, far reaching voices will span the continents and cross the oceans as we become the catalysts for change. Today, we won't just aspire to make a difference, we will aspire to be the difference. We will encourage, persuade and ultimately influence the decisions which will pave the way for the conservation and preservation of the world's most iconic, ecologically important and irreplacable species and we will only succeed together as one united voice. Your voice matters. Make it count. 🦏🐘🦁 PHOTO CREDIT: Global March For Elephants & Rhinos (& the organisers and attendees of previous annual events) #ActionForRhinos #creatinghopefromhurt #EverySingleRhinoCounts #Every8 #saveafricanrhinos #SaveOurRhinos #unitedforwildlife #WorldRhinoDay #Extinction2025 #RhinoGenocide #rhinosalive #wildlife #Rally4Rhinos #KillTheTrade #EyesOnRhinos #StopKillingRhinos #SaveAfricanWildlife #RhinoFriday #LifeNotExtinction #StopKillingRhinos #EyesOnRhinos #kidsagainstpoaching #thecrashkids #thecrashkidsjhb #thecrashkidsuk #thecrashkidsusa #

4
@_leonardodicarprio_

#Regram #RG @wwf_uk: Jamuna, a rehabilitated rhino in #India, has been spotted out with her calf. A lovely sight to share this #WorldRhinoDay! #Rhino #Wildlife #FridayFeeling #Hope #Conservation #wwfuk #

0
@belinda_vegan

@Regranned from @worldanimalnews - Our charity @Peace_4Animals' partner @DamienMander, Founder of @int.anti.poaching.foundation #IAPF in #Africa. - Help us save the last of our #Rhinos & #Elephants from extinction in the wild! - - Visit: 👉donate.iapf.org👈 to contribute! 🦏❤️🐘 - 🙏🌍🙌@worldanimalnews @peace_4animals @dp4k.m #worldrhinoday #stoprhinopoaching #ourhornisnotmedicine - #regrann

1
@rhinofunduganda

#Repost @actionforrhinos Today, we are thankful for those taking part in the #GMFER2017 raft race in Jinja. The race is fundraising for @rhinofunduganda and @ugandaconservationfoundation. And thanks to everyone who supports us globally! Let's make change! 🦏 ・・・ Good luck to everyone attending #GMFER2017 events today and the coming week as we internationally unite to march, demonstrate, lobby and publicly challenge our governments to turn the tide of the environmental, humanitarian, economic, but ultimately political crisis driving our magnificent elephants and rhinos closer to extinction. In November 2012, the U.S. State Department held an unprecedented event on illegal wildlife trafficking and conservation. The then Secretary of State, Hilary Clinton called for an end to illicit wildlife trafficking emphasising "This is a global challenge that spans continents and crosses oceans, and we need to address it with partnerships that are as robust and far-reaching as the criminal networks we seek to dismantle" Today, thousands of supporters will join together in more than 140 countries. Just like previous years we will join together and watch the small ripples of awareness we created become huge waves of change in an ocean of apathy, inaction and political disregard for our planet's iconic wildlife. Our collective, far reaching voices will span the continents and cross the oceans as we become the catalysts for change. Today, we won't just aspire to make a difference, we will aspire to be the difference. We will encourage, persuade and ultimately influence the decisions which will pave the way for the conservation and preservation of the world's most iconic, ecologically important and irreplacable species and we will only succeed together as one united voice. Your voice matters. Make it count. 🦏🐘🦁 PHOTO CREDIT: Global March For Elephants & Rhinos (& the organisers and attendees of previous annual events) #ActionForRhinos #saveafricanrhinos #SaveOurRhinos #unitedforwildlife #extinctionisforever #WorldRhinoDay #RhinoGenocide #rhinosalive #wildlife #Rally4Rhinos #KillTheTrade #EyesOnRhinos #StopKillingRhinos #SaveAfricanWildlife #StopKillingRhinos at Uganda

2
@the_crash_kids

#Repost @actionforrhinos Good luck to everyone attending #GMFER2017 events today and the coming week as we internationally unite to march, demonstrate, lobby and publicly challenge our governments to turn the tide of the environmental, humanitarian, economic, but ultimately political crisis driving our magnificent elephants and rhinos closer to extinction. In November 2012, the U.S. State Department held an unprecedented event on illegal wildlife trafficking and conservation. The then Secretary of State, Hilary Clinton called for an end to illicit wildlife trafficking emphasising "This is a global challenge that spans continents and crosses oceans, and we need to address it with partnerships that are as robust and far-reaching as the criminal networks we seek to dismantle" Today, thousands of supporters will join together in more than 140 countries. Just like previous years we will join together and watch the small ripples of awareness we created become huge waves of change in an ocean of apathy, inaction and political disregard for our planet's iconic wildlife. Our collective, far reaching voices will span the continents and cross the oceans as we become the catalysts for change. Today, we won't just aspire to make a difference, we will aspire to be the difference. We will encourage, persuade and ultimately influence the decisions which will pave the way for the conservation and preservation of the world's most iconic, ecologically important and irreplacable species and we will only succeed together as one united voice. Your voice matters. Make it count. 🦏🐘🦁 PHOTO CREDIT: Global March For Elephants & Rhinos (& the organisers and attendees of previous annual events) #ActionForRhinos #creatinghopefromhurt #EverySingleRhinoCounts #Every8 #saveafricanrhinos #SaveOurRhinos #unitedforwildlife #WorldRhinoDay #Extinction2025 #RhinoGenocide #rhinosalive #wildlife #Rally4Rhinos #KillTheTrade #EyesOnRhinos #StopKillingRhinos #SaveAfricanWildlife #RhinoFriday #LifeNotExtinction #StopKillingRhinos #EyesOnRhinos #kidsagainstpoaching #thecrashkids #thecrashkidsjhb #thecrashkidsuk #thecrashkidsusa #thecrashkidsmp #thecrashkidskzn #thecrashkidswc

1
@actionforrhinos

Good luck to everyone attending #GMFER2017 events today and the coming week as we internationally unite to march, demonstrate, lobby and publicly challenge our governments to turn the tide of the environmental, humanitarian, economic, but ultimately political crisis driving our magnificent elephants and rhinos closer to extinction. In November 2012, the U.S. State Department held an unprecedented event on illegal wildlife trafficking and conservation. The then Secretary of State, Hilary Clinton called for an end to illicit wildlife trafficking emphasising "This is a global challenge that spans continents and crosses oceans, and we need to address it with partnerships that are as robust and far-reaching as the criminal networks we seek to dismantle" Today, thousands of supporters will join together in more than 140 countries. Just like previous years we will join together and watch the small ripples of awareness we created become huge waves of change in an ocean of apathy, inaction and political disregard for our planet's iconic wildlife. Our collective, far reaching voices will span the continents and cross the oceans as we become the catalysts for change. Today, we won't just aspire to make a difference, we will aspire to be the difference. We will encourage, persuade and ultimately influence the decisions which will pave the way for the conservation and preservation of the world's most iconic, ecologically important and irreplacable species and we will only succeed together as one united voice. Your voice matters. Make it count. 🦏🐘🦁 PHOTO CREDIT: Global March For Elephants & Rhinos (& the organisers and attendees of previous annual events) #ActionForRhinos #creatinghopefromhurt #EverySingleRhinoCounts #Every8 #saveafricanrhinos #SaveOurRhinos #unitedforwildlife #extinctionisforever #WorldRhinoDay #Extinction2025 #RhinoGenocide #rhinosalive #wildlife #Rally4Rhinos #KillTheTrade #EyesOnRhinos #StopKillingRhinos #SaveAfricanWildlife #RhinoFriday #LifeNotExtinction #StopKillingRhinos #EyesOnRhinos

2
@rescuemom77

Happy Friday 💕 From @boleyn86 - Babyyyy 🦏💙 #Repost @unitedforwildlife ・・・ Happy #worldrhinoday! We wanted to share our favourite rhino gif and fact to celebrate! #didyouknow that if a baby rhino wants to play, they will toss or wave their head from side to side as they approach their desired playmate! #love #wildlife #rhino #savetherhino #savelives

12
@american_rhino

The results are in... the embroidered crewnecks are a hit! Shop online to get your very own.

6
@galapagos__islands

It’s #WorldRhinoDay! #DYK the word rhinoceros actually comes from the Greek words rhino (nose) and ceros (horn)? Today, few rhinos survive outside national parks and reserves because they are being poached for the very horns that give them their name. Discover more in our Instagram story

15
@boleyn86

Babyyyy 🦏💙 #Repost @unitedforwildlife ・・・ Happy #worldrhinoday! We wanted to share our favourite rhino gif and fact to celebrate! #didyouknow that if a baby rhino wants to play, they will toss or wave their head from side to side as they approach their desired playmate! #love #wildlife #rhino #savetherhino

14
@sean_viljoen

A behind the scenes clips that @garthdbaustin edited from some of our recent filming with @disunitythefilm on location. Unbelievably exciting to see the pieces of the puzzle coming together!! This has been the most challenging project I've been involved in to date and I think it will also be the most rewarding with a bit of luck on our side 🤞🏼FORWARD!! All shot on the UrsaMini Pro and UrsaMini 4.6K

9
@wellyandreas_

Repost @wwf_id Bisa buka di @wwf_id untuk lebih jelas. Meriahkan #WorldRhinoDay dengan lari & kampanye #DaruratBadakIndonesia dalam @VirtualRunID #RunRhinoRun Caranya: 1) Daftar di virtualrun.id 2) Lari dimanapun kamu berada sejauh 10km pada rentang waktu tanggal 21-29 Oktober 2017 Seluruh keuntungan dari acara ini akan digunakan untuk upaya pelestarian badak di Indonesia. Ayo daftarkan dirimu segera! Ada hadiah Trip ke @tnujungkulon untuk 3 (tiga) orang yang beruntung. ❤️🦏 #wwfid #togetherposibble #eventLari #runevent

0