amelitayonathan on Instagram

Amelita Yonathan

Fashion | Beauty | Lifestyle | Inspiration ๐ŸŒŽ amelita.co.id ๐ŸŽฅ youtube.com/amelitayonathan

http://tokopedia.by/amelitayonathan Similar users See full size profile picture

Report inappropriate content

@amelitayonathan photos and videos

๐Ÿฅฐ Create the situation where you have no choice but to do your passion passionately, till it works. #EAYwords __ Top: @pullandbear Pants: @thefthingworld (Noho x Lovo) Bag: @berrybenka Shoes: @berrybenka Eyeglasses: @jillstuart @nikonasia __ #ootd #ootdindo #fashion #fashionblogger #fashionvlogger #vlogger

0

๐Ÿฅฐ Cute emojis overload! Photobooth corner nya @smartfrenworld ini selalu rame digandrungi orang-orang yang mupeng pingin foto ๐Ÿ˜Ž Anyways Smartfren lagi ada promo kuota cm Rp 2.000 per GB, gratis nelpon ke semua operator, dan masih banyak promo seru lainnya yang bikin orang pada penasaran juga loh! ๐Ÿ™„ Hayoo siapa yang ada rencana ke @jakartafairid? Mampir yuk ke boothny Smartfren di Hall D (booth utama), pintu 9 ๐Ÿค— #kuotakanyangbaik #kuotakanmaumu #smartfrendijakartafair

0

Just went to @smartfrenworld booth tonight @jakartafairid ๐Ÿฅฐ Was wow-ed karna banyak banget promo dari Smartfren, salah satunya promo voucher data super 4G LTE UNLIMITED cuma Rp 2.000 per GB dan juga GRATIS NELPON ke semua operator! Gila banget ga sih?! Dan masih banyak banget juga promo-promo lainnya. Anyways, other than that, booth mereka juga unik banget ๐Ÿ˜ญ Their photobooth backdrop was crazily unique! Salah satunya booth ini! Kece banget eventho degdegan rasanya di atas ๐Ÿ™„โค๏ธ Pokoknya wajib banget deh mampir ke boothnya Smartfren di Hall D (booth utama), Pintu 9! #kuotakanyangbaik #kuotakanmaumu #smartfrendijakartafair

0

Giveaway time, again! ๐ŸŽ‰ For you who either haven't joined in my previous giveaway or haven't won it, it's time for you to join (/again)! ๐Ÿฅณ 1 org pemenang akan mendapatkan paket skin care dan makeup senilai +/- IDR 500k (detail hadiah ada di slide ke-2) ___ How to join? ๐Ÿฅฐ 1. Subscribe my Youtube Channel (youtube.com/amelitayonathan) 2. Like & Comment apapun ke 5 video youtube aku 3. Follow my Instagram account (@amelitayonathan) 4. Like & Comment "Yeay" di post ini Periode Giveaway akan berakhir tanggal 17 Juni 2019 dan pengumuman pemenang 2-3 hari setelahnya. #giveaway #giveawayindonesia #giveawayindo Good luck! โค๏ธ

0

๐Ÿ‘ฃ People who are worth knowing your progress? The ones who will not blink when you tell 'em your dreams โค๏ธ #EAYwords __ Loving the top from @berrybenka, my fav marketplace lately! ๐Ÿฅฐ __ #ootd #ootdindo #lookbook #lookbookindo #wiwt #wiwtindo

0

๐Ÿ‘Œ Hustle, but let your mind set in peace and happiness โค๏ธ #EAYwords Bag from: @jims_honey. Love it that much! ๐Ÿ˜ #amelitawears #ootd #ootdindo #wiwt #wiwtindo

0

๐Ÿ‘€๐Ÿ‘‚๐Ÿป As long as it inspires people to do good when they see, look at, or hear it, do it. #EAYwords Anyway, how's your day? Udah pada liburankah? ๐Ÿ™†โ€โ™€๏ธ๐Ÿ™†โ€โ™€๏ธ . Hairpin: @stroberiteen Gel Nail Art: @ollabeauty.id Eyelash Extension: @ollabeauty.id Pants: @zaloraid #amelitawears #fashion #beauty #beautyvlogger #indobeautyvlogger

0

๐Ÿ’• Life is too short to doubt on yourself โฃ๏ธ (lately loving this emoji haha โฃ๏ธ) __ Dolled up in this pretty outer from one or my fav brand, @berrybenka ๐Ÿ™†โ€โ™€๏ธ #amelitawears #ootdindo #wiwtindo #lookbookindonesia

0

๐Ÿ™†โ€โ™€๏ธ Still can't forget last friday night! Seru banget di acaranya 'Kumpul Pinggir Kolam' bareng @fwdlife_id x @kumparancom dengan dekorasi dan juga photobooth yang super fun! ๐Ÿ˜ Dimulai dari main game dari FWD yang merupakan simulasi cara mengatur keuangan dengan berinvestasi, nabung, dan juga ber asuransi. I feel that the simulation is really related to the actual life conditions dimana setiap action yang kita lakuin itu ada value dan risk nya masing2 ๐Ÿ˜‰ Nextnya adalah talkshow dari kak @kadekarini sang travel blogger dan juga night live music yang keren! ๐Ÿ˜ฑ She told us bahwa menjadi travel blogger itu, travelling menjadi kebutuhan primer dan bukan lagi sekunder ataupun tersier, jadi harus pinter2 ngatur keuangan supaya kebutuhan rumah tangga bs terpenuhi juga ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป Jadi makin confirmed betapa pentingnya investasi dan pake asuransi buat meminimalisir resiko kehidupan dari @fwdlife_id, btw! ๐Ÿ˜ฑโค๏ธ #RamadanYangBeda #KumpulPinggirKolam

0

โฃ๏ธ A bag could describe a woman, agree! Anyway, I lately bring this hard case bag from @jims_honey for any hangouts! It's super elegant and classy! #tapfordetails

0

๐Ÿ’• Learn to love yourself first before you love others so you would be a master of loving people so genuinely. #EAYwords __ Dress: @madeinblanc Clutch: @pomelofashion

0

GIVEAWAY TIME! Hi peeps, aku baru aja upload video baru di youtube aku! ๐Ÿ™† Jadi aku nge-review Ponds Glitter Glow yang akhir-akhir ini lagi booming dan cocok buat bikin glowing makeup look! โค Anyway, aku juga ngadain giveaway loh! โœจ Cara ikutan giveaway: 1. Subscribe ke Youtube channel aku: youtube.com/amelitayonathan 2. Like & Comment di 5 video aku di Youtube (link on bio) 3. Follow instagram aku @amelitayonathan 2 orang pemenang akan mendapatkan 2 set lengkap Ponds Glitter Glow! ๐Ÿ˜ __ Periodenya akan berakhir di tanggal 31 Mei 2019 dan pemenangnya bakal diumumin beberapa hari setelahnya. Good luck! โค

0

THE MOST AWAITED DAY, FINALLY! Ga nyangka banget HARI INI (17 MEI) Tokopedia ngadain Ramadan Ekstra yang merupakan TRADISI BELANJA ONLINE TERBESAR dan paling dinanti-nantikan orang! ๐Ÿ˜ฑ KHUSUS DI HARI INI kita semua bisa dapetin: - Free Ongkir Sepuasnya tanpa minimum transaksi - Ekstra Cashback - Berbagai Promo Lainnya Isn't it really appealing? I feel like purchasing everything I need to buy (like seriously ๐Ÿ˜‚)! Kalian juga kalo mau belanja mendingan belanja sekarang deh kapan lagi dan dimana lagi gratis ongkir tanpa minimum transaksi, iya ga sih? ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ Klik Link di Bio aku yaa buat belanja dan dapetin semua keuntungan yang tadi ๐Ÿค— #RamadanEkstra17Mei #RamadanEkstraJadiLebih

0

๐Ÿ‘€ Eyes are the door to your dreams. What do you like to see everyday? Is it something informative and useful? Anyway I love my eyelash extension from @ollabeauty.id! I used to hate eyelash extension but this one is so comfy I can't deny! ๐Ÿ˜ Will update the closer look next time!

0

๐Ÿ’• Happiness is not a condition, it's a combination of choices. #EAYwords _____ Wearing pants from @nohothelabel @thefthingworld ๐Ÿ˜ I love how I can unbutton it and it automatically becomes a split side pants! โค

0

๐Ÿ“ . Pants: @zaloraid Shoes: @zaloraid Hair pins: @stroberiteen . Thinking of yourself and looking at it on the mirror, what do you see? All the things you regret having? All the asymmetrical that you find out clinging on your body? That's totally okay and normal. All people must've felt that way too. But be quick to move on. Be quick to point out the motivation to the purpose that you are working on. You can read someone's inspiring story and be amazed and touched and thinking you want to create a beautiful story of your life, too. But isn't every inspiring story has its hardest part too? Maybe you're just steps away to finish that part! And the pretty things are coming all the way to you. Be nice to yourself, be enthusiastic to meet your dreams. #EAYwords

0

๐Ÿ™† I'm finally back with trailer video published on instagram! Haha ๐Ÿ‘€ Anyways, I just published a New Youtube Video: Blackpink 'Kill This Love' Jisoo Inspired Makeup ๐Ÿ™† Hope you guys enjoy as much as I do! โค __ The link will be on bio for only a few days so.. make sure you tap on it! ๐Ÿ‘† __ #beautyvlogger #youtuber #beautyblogger #makeuptutorial #koreanmakeup #koreanmakeuptutorial #jisoo #blackpink #indobeautygram #indobeautyvlogger #indovidgram

0

๐Ÿ’… There are gemstones in life that you might anathemize whenever you accidentally step on it, cause it hurts. Cause you don't look down to take it, so you don't know its worth. Sometimes you don't know it's a new opportunity that leads you to a new journey ๐Ÿ’ซ And that is, practically the story behind why I designed this 'Gem, Marble and Pearls' themed nail art on my mind, and let @ollabeauty.id transforms it into reality. Thank you! They are super pretty ๐Ÿ’• #EAYwords #nailart

0
Next ยป