amiinramli on Instagram

shahirul amin ramli

SEL/PHG 🇲🇾 znr2129 shahirul amin ramli

Similar users See full size profile picture

Report inappropriate content

Similar users

@block_calaqq
block_calaqq
@an.ngel__
Angelicca Eyan.
@_.emmaea
سیتی نور ایمر فرحنه
@schahmy.mansor
schah

lama x bergambo ngan orang umah☺️ at Puchong

3

hai cantik ❤️ @ecahrasid nak masak ape malam ni? Aku cantiq ku dapat dari emak💞~~~~~

7

aku ingat tajudin ngan bini dia x datang,nasib baik mari last minit👏🏻👏🏻 tq tq at Subang Jaya

4

dinda oh dinda selamat hari jadi💋

3

untuk tatapan anak cucu

2

saja nk bagitau tepat pukul 12 tadi genaplah umur isteri saya 26 tahun.. Selamat hari lahir Sayang❤️🌹 semoga berjaya dunia akhirat, jadi Isteri yg solehah,jadi contoh yg baik untuk anak2 kita nanti..jangan garang sgt hahahaaha..terima kasih jadi #pelengkap 👸🏻 xde ayat dah,good night makwe sebelah💋💤 ILY #AmanahAllah #babyinprogress

9

50rm penuh troli bai😏 #malaysiabaharu #janganmengeluh at Subang Jaya

2

andai ada tersalah bahasa tersilap tutur kata mintak maaf byk2 naa jgn simpan dalam hati jgn post kt moment bagitau depan2 terus😊 -selamat hari raya aidiladha kawan2-

0

nasib baik x kena NGAP bluehippo tepi ni😚 at Meru Ipoh

3

merah menyala oh jantungku berdegup pantas berlari🏃🏃🏃 at Ipoh, Perak

0

syok oi deraih nikah😁 at Kinta Riverfront Hotel & Suites

6

saya sayang bini saya at Maran, Pahang

6

aok koi punya👫 at Temerloh

19

saya janji ✋🏻 akan jadi suami yg terbaik #amindahjadilakiorang at Temerloh

16

belum tentu ✖️⚖

4

bersama YH datok @fairuzperoo terima kasih boss👌

0

nampak perut sikit apedehal😏

1

tahniah kawan gaduh..semoga kekal hingga ke akhir hayat🌹hang tunggu aku beraksi pulak hahahhahahaa at Machang

8
Next »