ariffkarim on Instagram

LAGENDA

The Unique Freestyler in The World 🌍 . . . [email protected] @lagenda.gallery

https://youtu.be/yHF1Ky09mlI See full size profile picture

Report inappropriate content

@ariffkarim photos and videos

👇🏼Kopi Tadi👇🏼 ................................................................................... Gua mula selak langsir, suasana makin getir, awan gelap biru bertukar asap kelabu, Gua lihat setiap penjuru, langsung ke tombol pintu, berteman kopi secawan, panas jingga putung bercandu, Minda pinta settle solusi, kertas putih masih menanti, selalu standby pena dijari, pelan versi visi sendiri, jauh gua lari dari badi , perangkap diri . Siapa Tahu? Bagi masa gua hirup sedikit kopi tadi, dahaga hilang boleh sambung apa cerita tadi? buka tv lihat apa yang sedang terjadi, makin ramai mati, tapi masih bebal lagi ! Apa yang terjadi sebalik konspirasi, mungkin dikawal rapi, ceritanya belum pasti, semua tercatat catit , Makna dalam kitab suci, Sebentar 🤚🏻 Izin ku hirup kopi sekali lagi ☕️ #stayhome #dudukrumahchallenge #staysafe #rap #lpkgfreebars1minit #myhhcode #malaysiahiphop #convid19 #lockdownrapchallenge #juststayhomelah #thelive100creators #rap #kopitadi @juststayhomelah

8

Okay guys sapa yang tengah boring tu duduk rumah , kalau ada bola korang boleh cuba cara baru nak pergi amik air dekat dapur . apa pun #Juststayhomelah #stayhome #dudukrumahchallenge #staysafe #thelive100creators @juststayhomelah

9

👇🏽KECHI👇🏽 ............................................................................................. Gua bangun pagi tadi, Syukur gua celik lagi, Wa belek handphone wa, apa cerita hari ini? ada satu selebriti , minta itu - minta ini, Dah macam tikus cari pasal dengan Tommy. Ibu jari telunjuk Malaya, Ajar saja yang mana yang yaya! Mungkin korang lupa hari ini jadi apa, Dunia hampir mati, Korang lebih pula nak meminta, Tapi tak semua, amik yang baik jadi contoh, Ini legend-legend memang steady dari dulu, gerak dalam sunyi, bukan main tarik tali, apa yang dikerjakan ikhlas dari hati 🙏🏻 BRONT PALARAE salut 👊🏻 ROSYAM NOOR salut 👊🏻 NAM RON salut 👊🏻 JOHAN salut 👊🏻 Yo, Di sana hilang seketika, muncul secara tiba, kerana hiba sementara hidupkan cahaya, aku tiupkan api biar jangan jadi bara, sebelum jadi cerita biar ku jadikan NOTA 👇🏽 * * beat by @lpkgworldwide #stayhome #dudukrumahchallenge #staysafe #rap #lpkgfreebars1minit #myhhcode #juststayhomelah #thelive100creators @juststayhomelah

27

“Lets Pray For The Better Day” Terima kasih kepada Perdana Menteri Malaysia kita, @muhyiddinyassin_official kerana telah menjalankan tanggungjawab dengan sebaiknya dan prihatin tentang kebajikan rakyat dengan adil. Kalau korang nak tahu , Negara kita adalah diantara yang terbaik di Dunia dalam pengurusan krisis Covid 19. Taniah kepada barisan hadapan .🙌🏼 Tak usah dilayan perkara remeh temeh terutamanya seperti kerenah “selebriti” yang masih ingin hak khas mereka. Walhal, Lebih baik utamakan orang yang lebih memerlukan dan Hero Malaysia yang sedang bertugas serta sanggup bertarung nyawa untuk rakyat. Bagi pendapat saya, disaat darurat ini sepatutnya semua beri kerjasama. Yang mana masih tak chill tu , saya cadangankan korang layan Netflix untuk hilang kan rasa bosan 😉 Movie apa best erk? 🙊 apa pun korang #juststayhomelah #staysafe #stayhome #coronavirus #kitajagakita #thelive100creators @juststayhomelah

27

“KITA JAGA KITA” Oraitt guys jom bantu kurangkan lagi dan kalau boleh hentikan terus wabak virus Corona ni guys . Macam macam benda kita boleh buat dekat rumah . Jom ringankan beban pihak pihak yang bertanggungjawab. Mudah je , korang #JustStayHomeLah #kitajagakita #stayhome #staysafe @juststayhomelah #thelive100creators

30

Dari zaman : ➡️Budak Getah ➡️Double U ➡️Dr.Freestyler Crew ➡️Twinstylerz (AK) ➡️Street Stylerz ➡️Kaki Style Crew ➡️SB “👇🏼” #untiltomorrow #dairyoflife #longlifefreestyle

31

😂Bangun Tidur , Tidur Lagi 😂 Lama perintah berkurung ni , Harap semua masih steady👌🏻 #staysafe #stayhome #JustStayHomeLah #thelive100creators @juststayhomelah

25

“Moving Your Body is a form of Self Care”. Lets fight this Corona virus together 👊🏻 #stayhome #staysafe #coronavirus #thelive100creators #JustStayHomeLah @juststayhomelah This is my #livingroomsgottalent . Submission for @yestheory

12