beauvita_hq on Instagram

BEAUVITA COSMETICS OFFICIAL

THE ONE AND ONLY BEAUVITA NOW PROMO PRICE!! ๐Ÿ“žHOTLINE : 019 672 6297 ๐Ÿ“ฉ [email protected] ๐Ÿ“Œ NOT180600034K Click link ๐Ÿ‘‡to order

http://beauvitahq.wasap.my/ Similar users See full size profile picture

Report inappropriate content

Similar users

@evashealthytakeaway
Eva's Healthy Take Away
@floreac_uk
Floreac UK Sales Team
@dtwighi
Twighi
@valentine.jewellery
Valentine Jewellery

Nak berubah bukan senang, tapi kena laa rajin dan konsisten. Kalau orang lain boleh. Takkan kita tak boleh kan? . Cepat grab sbb stok beauvita cepat lesupp!! ๐Ÿ˜ฑ . Cara order : Hubungi mana2 agent/dropshipp beauvita atau whatsapp ke 019 672 6297

2

admin tak menang tangan masa promosi ni ๐Ÿ˜‹ . whatsapp 019-672 6297 @ klik link dkt profile

0

esok lastday promosi! cepat grab tau! bukan senang nak tunggu time promosi ni ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜ boleh whatsapp admin 019-672 6297 atau klik link dkt profile

0

CUACA PANAS โ˜€โ˜€ Nak keluar rumah takut muka burn! Bila sunburn sehari sajaa. Tapi bila nak pulihkan balik berbulan-bulan!! Arghhh!! So stress!! ๐Ÿ˜ฅ๐Ÿ˜ฅ๐Ÿ˜ฅ ADAKAH ANDA MENGALAMI MASALAH DI ATAS? ๐Ÿ‘† JANGAN BIMBANG!! dgn menggunakan BEAUVITA anda mampu mengubahnya ๐Ÿ˜‰ Kenapa dengan BEAUVITA ni? โœ” membantu mengecutkan jerawat โœ” menyingkirkan parut2 seluruh badan terutamanya pada muka anda! Cth prut jerawat,luka โœ” memulihkan kesan sunburn โœ” melembutkan wajah โœ” mencerahkan kulit bahkan satu badan โœ” sesuai untuk llki / perempuan โœ” memberi khasiat yg cukup kepada kuku. (Kuku berkilat & tak mudah rosak) โœ” menjaga rambut daripada bercabang . BEAUVITA sangat hebat kerana โ™ฅ menggunakan bahan semula jadi โ™ฅ mengaktifkan kolagen dlm badan (xpayah nk tambah lg kolagen) . Nak order? Wassap 019 672 6297

1

๐Ÿ’‹HANYA 30 BIJI PENGUNAAN BEAUVITA SEPERTI SUNTIK KAN VITAMIN YANG MAHAL..SANGAT BERKESAN UNTUK KULIT WAJAH DAN 1BADAN DALAM MASA TERDEKAT DAH NAMPAK KESAN DAN MENGGEBUKAN WAJAH TAMPIL BERGAYA TIDAK KIRA USIA TUA ATAU MUDA DAN TAK KIRA LELAKI PEREMPUAN SEMUA BOLEH M'CUBA.. . Hanya ambil 1biji untuk sehari pasti nampak berkesan pada kulit GLOWING.. ๐Ÿ’๐Ÿป . ๐ŸŒธ BEAUVITA ๐ŸŒธ . โœจ Kandungannya grape seed, pomegranate, mixed berries, vitamin C, fructose & maltodextrin โœจ . โœ… Membantu melicinkan kulit wajah โœ… Membantu hilangkan parut dan jeragat โœ… Menggantikan sel-sel mati pada wajah โœ… Membantu kurangkan jerawat โœ… Mengurangkan garis-garis halus dan kedutan โœ… Bertindak mencerah dengan pantas. โœ… Vitamin C untuk membantu memulihkan masalah kulit dan memberikan tenaga didalam badan. โœ… Fungsi grape seed mengurangkan kedutan dan meningkatkan keanjalan kulit . ๐Ÿ”ฎ Cara makan BEAUVITA ๐Ÿ”ฎ . ๐Ÿ’Š Makan 1bji sehari. Gittuww ๐Ÿ’งJangan lupa Minum air masak banyak banyak kay ..๐Ÿ˜˜

0

make up tebal tebal pun kulit tak break out, tak rosak, tak kusam sebab amalkan beauvita ๐Ÿ˜˜๐Ÿ’•

1

pelanggan yang bertuah akan grab RM500 cashhh sempena promosi ni tauuu! jangan terkejut dalam parcel ada duit tau ๐Ÿ˜˜ lagi2 customer yang order secara borongg. fuhhh. berpeluh admin ๐Ÿ˜๐Ÿ˜. nak order cepat2 whatsapp 019-672 6297

1

everyday ๐Ÿ’ช๐Ÿป cepat grab harga promo gais! . nak order boleh whatsapp 019-672 6297

0

SURPRISE!! Kami rasa teruja sangat nak bagi RM500 cash kepada pelanggan yang order Vitamin C Beauvita atau Dvine Foundations sepanjang promosi ni!! . Kami akan letak dalam parcel yang bertuah nanti tau! Jangan terkejut ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜ . Kita tengok siapa yang bertuah tu nanti!!

4

Jangan terkejut! Harga ni memang tak masuk dek akal sebab promosi ni khas untuk beauvita lovers!! ๐Ÿ˜˜ . Apa yang surprise tu ya?? Wait for next post ๐Ÿ˜ . Promosi tamat sehingga 20/8/18. . Harga promosi ini sementara stok terkini masih ada sahaja. Jika habis sebelum tarikh promosi tamat, admin akan umumkan ๐Ÿ˜š in shaa Allah cukup untuk anda semua!! . Cara nak order : Whatsapp 019 672 6297 .

0

Siapa tak sabar nak beli Beauvita Vitamin C dan Dvine Foundation dengan harga tak masuk akal ni?! . Admin ada surprise untuk pembeli bertuah! ๐Ÿ˜‹ . Nak harga promo dan nak tahu tak surprise apa ni? ๐Ÿ˜ . Cepat komen nak!! ๐Ÿ‘‡๐Ÿป

2

Boleh check nombor NOT untuk Dvine Foundation dan semestinya bukan produk kilo! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜

1

Kenapa Anda Perlu Menggunakan DVINE Foundation? SESUAI UNTUK SEMUA JENIS KULIT Disebabkan DVINE Foundation ni berasaskan argan oil, ianya sesuai untuk semua jenis kulit terutamanya untuk anda mempunyai jenis kulit yang berminyak dan berjerawat. Tambahan lagi, ia mengandungi SPF30 sebagai perlindungan dari sinaran UV dan UVB bagi menjaga kulit wajah anda. Untuk mendapatkannya DVINE Foundation,boleh whatsapp HQ 019 672 6297 atau boleh hubungi mana-mana Agent/ Stokis/Dropship yang terdekat dengan anda! #BeauvitaXDvine #DvineFoundation #DareToBeDifferent

1

Testimoni Pengguna DVINE Foundation Terbaik Hasil penggunaan DVINE Foundation tidak pernah mengecewakan mana-mana penggunanya. Selepas memakai DVINE Foundation pada kulit wajah mereka buat pertama kali, mereka terus rasa teruja untuk memakainya berkali-kali. Dengan menggunakan DVINE Foundation memberikan hasil makeup mereka nampak lebih cantik seperti hasil juru makeup professional dan wangi. Tidak percaya? Anda boleh lihat sebahagian testimoni daripada mereka di bawah ini. Untuk mendapatkannya DVINE Foundation,boleh whatsapp HQ 019 672 6297 atau boleh hubungi mana-mana Agent/ Stokis/Dropship yang terdekat dengan anda! #BeauvitaXDvine #DvineFoundation #DareToBeDifferent

0

Testimoni Pengguna DVINE Foundation Terbaik Hasil penggunaan DVINE Foundation tidak pernah mengecewakan mana-mana penggunanya. Selepas memakai DVINE Foundation pada kulit wajah mereka buat pertama kali, mereka terus rasa teruja untuk memakainya berkali-kali. Dengan menggunakan DVINE Foundation memberikan hasil makeup mereka nampak lebih cantik seperti hasil juru makeup professional dan wangi. Tidak percaya? Anda boleh lihat sebahagian testimoni daripada mereka di bawah ini. Untuk mendapatkannya DVINE Foundation,boleh whatsapp HQ 019 672 6297 atau boleh hubungi mana-mana Agent/ Stokis/Dropship yang terdekat dengan anda! #BeauvitaXDvine #DvineFoundation #DareToBeDifferent

2

siapa belum dapatkan beauvita lagi?? ๐Ÿ‘€๐Ÿ‘€๐Ÿ‘€ cepat sebelum stok habis!! . admin dah pening stok macam air je sekarang. bukan selalu ada promosi tauu ๐Ÿ˜‹ . jom order sebelum tarikh promosi habis!! . cara order : whatsapp 019 672 6297 atau klik link di bio @beauvita_hq ๐Ÿ˜˜

11

sekarang beauvita tengah mengadakan promosi tau! jom grab cepat sebelum stok habis ๐Ÿ˜˜

2

siapa suka consume beauvita? dah makan ke harini ๐Ÿ˜‹? jangan lupa kemam sebiji sehari tau! ๐Ÿ˜˜ . STOK TERHAD SIAPA CEPAT DIA DAPAT ๐Ÿ˜‹ Harga PROMO. Boleh chck dkt @beauvita_hq atau nak cepat whatsapp 019 672 6297 atau nak cepat lagi boleh contact mana2 agent/dropship beauvita ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Bak kata orang, tak kenal maka tak cinta ๐Ÿ˜

5
Next ยป