beauvita_hq on Instagram

BEAUVITA COSMETICS

BEST FOUNDATION IN THE WORLD πŸ“žHOTLINE : 019 672 6297 πŸ“¬POS: SUN-THURS πŸ“© [email protected] 🍊 AGEN/STOKIS/ DROPSHIP WANTED Click link πŸ‘‡to order

http://beauvitahq.wasap.my/ Similar users

Report inappropriate content

Similar users

Kenapa Anda Perlu Menggunakan DVINE Foundation? HALAL Tiada terdapat sebarang bahan yang terlarang ataupun bahan yang diragui di dalam produk DVINE Foundation ini. Ia diyakini selamat digunakan dan halal digunakan oleh wanita muslimah di luar sana yang ingin nampak cantik dengan mengenakan foundation sebagai makeup harian. Sekarang tgh promosi hanya RM79! cepat2 grab untuk raya 😘 Untuk mendapatkannya DVINE Foundation,boleh whatsapp HQ 019 672 6297 atau boleh hubungi mana-mana Agent/ Stokis/Dropship yang terdekat dengan anda! #BeauvitaXDvine #DvineFoundation #DareToBeDifferent

3

Ingin Kelihatan Cantik dengan Cepat? Dapatkan DVINE Foundation Terbaik Sekarang!!! Anda ingin tampil cantik? Nak nampak makeup macam professional? Nak cantik dengan cepat? DVINE Foundation ialah jawapannya! Dapatkan DVINE Foundation sekarang dan ubah penampilan anda supaya nampak lebih menarik. Bukan cantik biasa-biasa tapi cantik yang luar biasa!. Untuk mendapatkannya DVINE Foundation,boleh whatsapp HQ 019 672 6297 atau boleh hubungi mana-mana Agent/ Stokis/Dropship yang terdekat dengan anda! #BeauvitaXDvine #DvineFoundation #DareToBeDifferent

0

β€œSTOKIS DAN PENGEDAR DIPERLUKAN. PELUANG JANAPENDAPATAN 3-5K DARI RUMAH” . . Berminat nak tambahkan pendapatan dengan produk kami? Produk terhangat di pasaran. Beribu-ribu feedback customer berpuas hati. Boleh hubungi HQ 019-672 6297

0

Bercapuk bila pakai foundation? Melekit, berminyak, cair di tengah panas? Berbintik-bintik gatal, kalau tak serasi? Sentiasa sibuk & nak cepat? Tapi nak kulit nampak sentiasa glowing..? nahhh kami share #feedbackdvine 😘 #BeauvitaXDvine #DvineFoundation #DareToBeDifferent

0

Dvine Foundation ni full treatment kerana mengandungi argan oil , vitamin C, vitamin E dan SPF 30. yang penting full coverage! 😘 #BeauvitaXDvine #DvineFoundation #DareToBeDifferent boleh order dekat mana2 dropship beauvita atau terus whatsapp hq 019 672 6297

3

Harga promosi dengan hanya RM79! nak cantik masa raya? boleh cepat2 order sementara stok masih ada! 😘😘 whatsapp : 019 672 6297

1

Antara kelebihan Dvine Foundation 🌸 #DareToBeDifferent #BeauvitaXDvine #Dvinefoundation

2

BeauvitaxDvine: DVINE Foundation by Beauvita Cosmetics adalah PILIHAN saya dan rakan-rakan di Malaysia ❀ . Dvine Skinworks Foundation adalah bahan terbaik di dunia dan bila sis pakai akan menjadikan kulit muka sis lagi cantik drp sebelum ini terutama bagi yang bekerja lama dari pagi smpai petang. Walaupun kerja di bawah panas! . Bagi muka jenis bermasalah atau alahan dengan make up, sangat sesuai kerana Dvine merupakan full treatment foundation! . Jangan menyesal bila muka semakin kusam, kelihatan lebih tua dari usia! Cepat dapatkan harga promosi kepada 50 orang terawal sahaja!! . Dapatkan sekarang!! boleh whatsapp terus ke Hq 019 672 6297 atau boleh hubungi mana2 stokis/agent yang terdekat dengan anda! ada cara lagi mudah! hanya klik link di profile 😘 . #DvineFoundation #BeauvitaXDvine #DareToBeDifferent

0

Nih akk nak habaq mai ,πŸ’„ mata kita ni bila dok tgk org takde jerawat, parut jerawat lagi la takde, mesti puji cun nya , lawa gila ,semua jenis gila ada , dalam hati aku teringin nak mcm dia .. πŸ˜’πŸ˜’ . . Then apa usaha awak , telan tengok sampai mengutuk lagi ka ??😏 Mohon bukak mata , zaman skrg semua nak cantik cantik okey .. Tak dapat nak beli produk mahal2 dari oversea , tak pa akk bantu dgn satu cara lain πŸ€“ . Makan sebiji sehari weii. Tablet mcm gula2. Sekali kemam tak rasa mcam makan ubat pun. Semua kandungan daripada buah buahan 😱 sbb beauvita ni dpt bantu awak pelan pelan untuk bunuh jerawat gedik tu , sunburn yang menebal tu πŸ˜‚πŸ˜‚ Tak percaya tgk beribu testimoni akk yg berjuta2 tu smua real testimoni. Grab sebelum promo habis abis .. . . STOK TERHAD SIAPA CEPAT yg DAPAT πŸ˜‹ Boleh chck dkt @beauvita_hq atau nak cepat whatsapp 019 672 6297.boleh klik link kt profile naa..

50

RAMAI ORANG NAK BELI PRODUK TAPI NAK SAVE BUDGET. Nak kena beli skincare, losyen, ubat jerawat, ubat parut jerawat, ubat resdung, vitamin rambut, vitamin kuku.. Banyaknya kena belii 😰😰 mesti habis ribu riban ni. Baru dapat gaji tapi tak sampai separuh bulan dah nak habis 😱 . Jangan risau.. Dengan sebotol beauvita selesaikan semua masalah anda! Dengan harga mampu milik untuk semua peringkat taraf hidup. Sesuai untuk lelaki dan perempuan. Kalau tak elok, takkan saya nk perkatakan kan?? Semua pengguna jatuh hati dan testimoni2 yang dikongsi semuanya berjaya walaupun satu botol, tetap nampak perubahan πŸ˜„ . Kalau nak tahu lebih lanjut, boleh whatsapp 019-672 6297 atau terus klik link di profile 😊 . Bak kata orang, tak kenal maka tak cinta 😍

10

PART 2 Promo video for #beauvita . Sesunguhnya orang yang berusah untuk mengubah dirinya tanpa putus asa pasti akan berjaya. Put our tawakkal to Allah ❀

6

PART 1 Promo video for #beauvita . Sesunguhnya orang yang berusah untuk mengubah dirinya tanpa putus asa pasti akan berjaya. Put our tawakkal to Allah ❀

16

Siapa suka dapat hadiah?? Admin nak survey sikit.. Mana tahu ramai yang bertuah kan? Admin nak buat give away laaa sempena 10K followers πŸ˜πŸ’• siapa nak komen NAK πŸ‘‡

77

siapa belum dapatkan beauvita lagi?? πŸ‘€πŸ‘€πŸ‘€ cepat sebelum stok habis!! . admin dah pening stok macam air je sekarang. bukan selalu ada promosi tauu πŸ˜‹ . jom order sebelum tarikh promosi habis!! . cara order : whatsapp 019 672 6297 atau klik link di bio @beauvita_hq 😘

12

Jom dapatkan harga promosi sebelum tamat! Bukan selalu dapat harga promosi tauu 😘😘😘 . Boleh dapatkan dengan mana2 stokis dan dropship beauvita.. Atau whatsapp hq 019 672 6297 Atau klik link di profile @beauvita_hq πŸ’•

5

Salam jumaat πŸ˜ŠπŸ˜ƒ . Admin nak share before and after makan 2 botol beauvita ni.. Parut jerawat memang susah nak hilangg lagi lagi bila parut tu dah lama. Takut nk pakai skincare takut lagi teruk. Apa kata makan beauvita ni terus untuk satu badan dari hujung rambut hingga ke hujung kaki 😘😘. . Parut jerawat βœ… Bibir pinky βœ… Eyebag βœ… Bibir pecah βœ… Kukit lebih berseri βœ… Semakin cerah βœ… πŸ’― no filter no edit . Cara nk order? Boleh hubungi mana2 stokis atau dropship beauvita. Atau direct whatsapp hq 019 672 6297 Atau klik link dekat profile @beauvita_hq

7

Morningg 😘 dah kemam sebiji beauvita pagini?? Ramai orang tanya, lelaki boleh makan tak? Jangan risauu.. Lelaki pun boleh makan tauu 😊 memberi tenaga lagi πŸ’ͺ. . Cara order: Whatsapp 019 672 6297 atau klik link di instagram kami..

10

Esok Lastday postage untuk sampai sebelum CNY!! Cepat order dengan harga promosi sekarang! Boleh whatsapp ke 019 672 6297.

0
Next Β»