caseybel on Instagram

Lady Cassandra Sihombing

Classical-crossover singer, pianist, public speaker born-lives in Jkt. Moonlightbae🌙Arianator. Biskies the yorkie🐶 Butterflies🦋 D.

http://www.cassandrasihombing.faith/ Similar users

Report inappropriate content

Terkadang begitu sukar Untuk dimengerti Semua ini Kita terlambat Meskipun tlah kau semaikan cinta Di balik senyuman indah Kau jadikan seakan nyata Seolah kau belahan jiwa.. . Ketika audit ccr disulap ala kondangan 👌🏻💐 Saxophone @tabah_arifr Piano @dindaarana_ Strings @mdhiko Violin @walrdhanarman Kamera goyang2 salahin @dennyaprilio haha . Thank you Statistika Ria!

16

(Pose geleuh😅) Who had fun with us last weekend on @masukkampus TryOut Chapter Jekardah?! 😝💕 Sorry it took me quite long to catch up with you guys again, been so busy especially after the sick, but I’m all good now 🤗 Anyway, pls let me know siapa aja yg blm aku folback? And I’ll reply your DMs soon! Thanks for all the love 😘 . Manggung kali ini seru bgt karna malam h-1nya trombosit drop, demam tinggi & literally terkapar di UGD, diinfus sampe jam 11 mlm. Lalu besok paginya udh joget2 jai ho di panggung 😂 I can get sick but when it comes to music, I’m insane 😚💕🎶 . Hittin’ another stage with my irreplaceable dancers @marisyafi @myaified @arivasatyani @larasatiayudia, my source of energy and cheerful (and weird) girls 💗 at UHAMKA Jakarta

7

Dancers kesayanganku!! 💋 @arivasatyani @myaified @larasatiayudia @marisyafi ade2 kecik yg aslinya imut2 emeshh lalu they turn so hot on stage 🔥🔥 • I’m open for follow backs! Please mention me kalau ada yg blm aku folback yah 😘 . Menurut aku, Jai Ho ini bener2 dream song for stage junkies! Really fun & enjoy bawain lagu ini 😍💃🏻🎶

12

The real us off stage ✌🏻 Eta kucing lewat lgsg diajak poto :(

0

#tentangAkma Sebenernya main lagu apapun dia selaluuu bagus bgt, bikin melting pokoknya 👌🏻 Tapi di lagu ini gw bnr2 jatuh hati sm pianonya @akmalazuardi ciaa😭💕 #tentangTabah Ini pertama kali gw main sm @tabah_arifr, lgsg hajar 2 stage dlm satu hari, pagi & malem. Dan meskipun diajaknya mendadak (h-1 manggung wkwk) he really learned & did his best. Welcome to the team bro 👍🏻 •Piano by @akmalazuardi •Sax by @tabah_arifr

10

My second time making new Japanese friends! Kawaii ne ☺️ Never thought that Music (and English) can really bring me to so many places & so many people. Can’t hardly wait for more experiences 🎶 • Japan has taken a special place in my heart, since I was just a lil kid. Not only that their animes are lovely or they have beautiful cultures & language, amazing travel sites, cute kimonos, tasty foods, anything you can mention... Turns out they also got brilliant music (If you’re a fan of Casiopea you’ll understand their insanity. But Maaya Sakamoto’s Purachina will forever be on my top list. A song invented by geniuses❤️) • So for me, making friendships to these cuties are just lovely! See you very soon, Japan 🇯🇵💕

10

Cantik itu dari hati 😘 Thanks for having me, @wbabogor 💖

4

I finally gained 3 kilos... (after so many years) ☺️ • wearing #mojangkabbogor sash. It’s an honor 🙏🏻 #mokakabbogor

2
<

Dewan juri Miss Inspiring Wardah Bogor 2017 🌸 Happy bgt bisa kenalan sama perempuan-perempuan cantik, cerdas & inspiratif ini! Sampai jumpa lagi di lain kesempatan yaa teteh2ku 💗 at Hotel Salak The Heritage

4

Mom&Dad's 24th Wedding Anniversary 🌸🌸🌸 Greatest couple and greatest parents on earth. Thank You Jesus for all the love! at Blue Jasmine Restaurant

1

Nerd by birth.

9

Thank you for loving me, eventho all that I do is just sleeping, or talking about aliens, outer-space, fictions, legends and myths. Sincerely, your weird & nerdy girlfriend.

4

"Charm is deceptive and beauty does not last. But a woman who fears the Lord will be greatly praised." Proverbs 31:30 💗 • moments from The 14th Hipotex-R. Thanks so so much for inviting me to sing for you 😘 • 📸 by @dennyaprilio with so much patience 😜

6

Musisi jalanan. Temukan kami di bis2 kota kesayangan anda.

1

Melukiskanmu saat senja Memanggil namamu ke ujung dunia Tiada yg lebih pilu Tiada yg menjawabku Selain hatiku dan ombak berderu.. Namun saat kau rasa Pasir yg kau pijak pergi Akulah lautan memeluk pantaimu erat. . / @deelestari / . #teamcaptionganyambung #edisipuitis

9

#YNWA ❤️ Ternyata setelah aku hitung2, udh hampir 20x nyanyi lagu ini dari panggung ke panggung. Semoga ga ada yg bosen yaa 😂🙏🏻 . Why Liverpool? Bcs my dad's a Liverpudlian by blood! ⚽️ #thisisanfield #liverpoolfc #lfcsupporters #lfcindonesia #liverpudlian #kopites . You'll Never Walk Alone • Liverpool Football Club at Liverpool FC YNWA

12

Betapa bahagianya hatiku saat Ku duduk berdua denganmu Selalu bersamamu Menarilah denganku... Namun bila hari ini adalah yg terakhir Namun ku tetap bahagia Selalu kusyukuri Begitulah adanya. 🙂

16

Thank you for singing with meee, I feel showered with so much love ❤️ Memperkenalkan kang tiup magnet penonton @bagusyuangga gocekan drum sedap oleh @ananda_billyy jedam jedum bass bikin deg2an oleh @samuelhsdngn dan alunan chord terbaper oleh bos @akmalazuardi. More videos soon 😘

24
Next »