deantymr on Instagram

Deanty Mulia Ramadhani

🇲🇨📍🇳🇱 MSc Candidate of Environmental Science Wageningen University & Research http://deantymr.blogspot.nl/

https://www.linkedin.com/in/deanty-mulia-ramadhani-364503102 Similar users

Report inappropriate content

post-live concert-syndrome at Nijmegen, Netherlands

6

It’s been a year, second wageningen’s snows, one more Dutch’s winter. at Wageningen-Hoog, Gelderland, Netherlands

10

Salah satu cara menyeimbangkan otak kanan-kiri dan jadi hiburan sederhana di kala weekdays penuh baday, salah satunya nari bareng Sentari Wageningen. So, what’s the next dance I should learn?💃🏻 at Wageningen University & Research

11

riding bicycle in autumn feels like you were in korean drama, listening to Yiruma’s songs and seeing the falling leaves 🍁 at Wageningen

4

took a photo at one of the most phenomenal spot in Negeri van Oranje movie & Wageningen🍁 at Lumen Wageningen

5

a wrap-up! at Wageningen University & Research

12

Exploring the Netherlands. Credits to: @andyhendrata Special 📸: @arifmunandar7 @totosusilo11 at Amsterdam, Netherlands

20

(Disclaimer: Siap-siap, mau nulis caption rada panjang). 2 months of working as consultant for LTO Zuid-Twente (Dutch farmers organization) teaches me LOT OF VALUES & helps me to improve MY PERSONAL LEARNING GOALS. Awalnya sempet kecewa, karna topik nya ga sesuai dengan interest di awal, tentang CH4 & N2O di dairy farm, karena gue pilihnya project ttg Solar PV. Tapi, Allah emang selalu tau yang terbaik buat kita ya. Sampe akhirnya, gue ketemu orang-orang ini. Bukan cuma intercultural, tapi interdisciplinary communication. Beda isi kepala, beda bidang ilmu, tapi gimana caranya harus memuaskan client. Thank you @lau.rine.h my sweet momma manager! What a nice experience to work as the secretary of the team! Thank you for being really nice teammates! Thank you guys for trusting & giving me a chance at least to deliver a presentation! Thank you for becoming my Dutch language teacher, especially Bastiaan! First time experience, selama 2,5 jam, 2 jam full bahasa belanda, 30 menit bahasa inggris. Jadi, ada kejadian menarik sebenernya dibalik final presentasi hari ini (panjang, jadi di blog aja). Mereka sampe bilang jangan pulang, stay disini, learn dutch more fluently, I know u can! I take them as compliments, tapi bakal pulang kok, udah ngidam pecel lamongan🤤 I’m gonna share this ACT project in my blog soon (kalau gak males). ACT now is wrapped up! Thanks @uniwageningen for makin’ me having an international working experience. There are 2 periods left and I am more in love living in the Netherlands🌷 #WUR #wurlife at LTO Noord

6
<

morning routine: campus lift-selfie is a way to feel closer when it is far indeed.

27

NEXT 2k19 at Santorini, Kamari

15

(Bantuin bikin caption dong) at Zagreb, Croatia

8

Intangible world heritage: Indonesian Batik Day in Wageningen with Indonesian students of WUR February 2017👩🏻‍🎓👨🏻‍🎓 at Wageningen University and Research Centre

5

My very first autumn. at Amsterdam, Netherlands

7

The vow. at Santorini - Greece

11

Halo adik-adik ESL! Gimana nih kuliahnya? Lancar? Pernah kepikiran gak sih setelah lulus di ESL nanti bakal nerusin kuliah di luar negeri? Beasiswa? Mau tau tips and trick nya? Himpunan Alumni Ekonomi Sumberdaya dan Lingkungan present: Talkshow Berisik-Berisik Berisi! Eps. Deanty Mulia Ramadhani (ESL48) - Wageningen University, Belanda. Live on youtube: bit.ly/deantyMR Live on instagram: @deantymr Hari Minggu, tgl 24 September 2017 pukul 19.30. kalian bisa langsung tanya tanya dengan narasumber kita lewat chat interaktif loh! So, don't miss it!

21

My morning face looks like this everytime I bike to campus........you wish........... at Santorini - Greece

13

Yuk. Merapat di website www.radioppidunia.org dan join di chatbox. Kita akan bahas perempuan dan dunia luar, peran perempuan, perempuan dan politik, perempuan dan kesehariannya bareng SS Deanty. Jangan lupa download apps Radio PPI Dunia di appstore atau google store dulu ya!

30

Reunie IPB 48 in Van Oranje Land. From left to right: Deanty (ESL 48), Kaisar (ITK 48), Adhiet (BDP 48), Parara (MTK 48), Iqbal (AGH 48), Elvira (PTN 48), Ikrom (GFM 48). #infoipb #sudutipb #fotoipb #beritaipb #wurlife at Den Haag

6
Next »