dilla_delite on Instagram

dilla delite

🏠MA0159785-W 📱WA/Telegram 0136188850 🚗COD covers all over Melaka 🍰Wedding/Bday Cakes/Cuppies & etc...

http://www.wasap.my/+60136188850 Similar users See full size profile picture

Report inappropriate content

@dilla_delite photos and videos

Alhamdulillah... Jom oderrrrr!!!... #Repost @layermytummy • • • • • Assalamualaikum & good morning!! Start ur day with a bowl of bread pudding today 🍮 sos/kuah kita bg byk mmg x kedekut pnye 😉🤗 . . PUDING ROTI SOS KASTARD Hanya RM6 SAHAJA ❣❣ Hanya RM6 SAHAJA ❣❣ . . Meh order dgn just klik link di bio kami @layermytummy / whatsapp Zaza 0172276922 . . #layermytummy #withcreamydelight #melaka #homemade #masjidtanah #sungaiudang #alorgajah #uitmlendu #kuim #uniklmicet #uitmbandarayamelaka #utem #mmumelaka #fooddeliverymelaka #dessertmelaka #pudingrotimelaka

3

Alhamdulillah...terima kasih semua... #birthdaycakes #anniversarycake #keksedap #kekmelaka #melakabandarayabersejarah

3

Rugi sape x joint FREE SHARING ni... Jom laaa #Repost @arinoilermelaka • • • • • Apabila kita apply secara topikal YLeo , kita guna teknik feathering atau pun boleh juga guna teknik vitaflex. Dan bukan nya drop YLeo - sapu tonyoh guna tapak tangan . . Keberkesanan nya akan lain jika guna cara yang tonyoh sapu guna tapak tangan . . Jika anda di Melaka, marilah ke sharing Mom , We Love You pada 9.12.2018 dan saya akan tunjukkan cara betul untuk apply YLeo dan ada banyak lagi perkara yang akan dikongsikan . . anda boleh komen atau klik link : http://ArinYaacob.wasap.my di profile untuk info lanjut. Disclaimer : Maklumat yang terdapat di posting ini tidak dimaksudkan untuk mendiagnosis, merawat, mengubati, atau mencegah sebarang penyakit. Maklumat ini adalah saya sebagai Young Living Independent Distributor telah memilih untuk menguruskan kesihatan peribadi saya sendiri dan keluarga saya. #younglivingmelaka #younglivingessentialoils #teamYLgegau #teamylangelisya #jomoiling #touchofoils #touchone #teamyoniebonawi

3

Yeayyy!!! eo kita dah ade beg aaaa.... Tq @mahunny_myn Hakak happy!!!!!

9

Kita kasi bertenang dulu bila sampai umah, umah dah mcm kapal karam!!! Xmo stress2 hokay... #essentialoils #younglivingessentialoils #melakabandarayabersejarah

3

Snack petang ni....sambil layan tgk tv jap... Spicy tomyam cornflakes... Hakak nak open oder ni... WA 0136188850 dilla #spicytomyamcornflakes #bukitberuang #melakabandarayabersejarah

1

Assalamualaikum & Selamat Pagi... Jom oder... #Repost @layermytummy • • • • • Antara produk best seller kami.. PUDING ROTI SOS KASTARD.. almost everyday buat tp slalu cepat je ditempah org 😅 Mana nak selit order utk esok boleh klik link di bio kami @layermytummy /whatsapp Zaza 0172276922 🙇‍♀️ . . . ❣Puding roti sos kastard RM6 shj❣ . Selagi stok masih ada 😉🤗 . . #layermytummy #withcreamydelight #melaka #homemade #masjidtanah #sungaiudang #alorgajah #uitmlendu #uniklmicet #kuimmelaka #mmumelaka #fooddeliverymelaka #pudingrotimelaka #dessertmelaka

0

Alhamdulillah... WA 0136188850 dilla #slicecake #keksedap #mitcmelaka #melakabandarayabersejarah

1

Jom oder... Macam2 ade ni... Cepat tauuu... #Repost @layermytummy • • • • • 📣📣FAST SALE📣📣 . . ESOK 14/11/18 inshaAllah ada bermacam2 menu utk anda.. . LIST MENU . . .🍫 CHOC MOIST SQ250 | RM5 .🌽 CHEESEKUT NESTUM | RM5 .🍪 CHEESEKUT OREO | RM6 .🍰 PUDING ROTI SOS KASTARD | RM6 .🍦 VANILLA CHEESE LELEH | RM6 .🧀 LASAGNA BEEF/CHICKEN SMALL| RM8 . . 🚗Delivery with charge hari RABU start jam 10 pg ke atas .❣Pembelian lebih RM40 delivery percuma . Berminat just tekan link di @layermytummy atau whatsapp Zaza 0172276922 🙇‍♀️ . . #layermytummy #withfood #homemade #melaka #sungaiudang #masjidtanah #alorgajah #uitmlendu #uitmbandarayamelaka #kuimmelaka #utem #sayajualmakanan #fooddeliverymelaka #westernmelaka #dessertmelaka #lasagnamelaka #chocmoistmelaka #pudingrotimelaka #cheesekutmelakapadu

2

Assalamualaikum & Selamat Pagi... Fruitspastry cake kembali lagi... WA 0136188850 dilla #freshfromtheoven #fruitpastrycakemelaka #mitc #melakabandarayabersejarah

3

Assalamualaikum & Selamat Pagi... Hari ni jemput dtg ke Wisma Negeri Mitc ye... Macam2 ade... #Repost @layermytummy • • • • • Introducing the newest addition to our sweet line, #cheesekut❣ . . Rasa creamy cream cheese dgn biskut yg lembut dimakan sejuk2 memang sesuai jadi pencuci mulut yg lite2 gitew 😋😋 Harga murahh, cuma RM5 sahaja /box 😉 . . Esok 12.11 jemputlah ke booth kami di Wisma Negeri MITC.. Boleh dptkn cheesekut, lasagna & byk lg dessert lain esok ye dr jam 8.30pg - 3.30 ptg 🤗🤗 . . Berminat nk order in advance? Tekan je link di bio @layermytummy / whatsapp Zaza 0172276922 🙇‍♀️ Tq 😘 . . #layermytummy #withcomfortfood #melaka #homemade #masjidtanah #alorgajah #sungaiudang #uitmlendu #kuimmelaka #uitmbandarayamelaka #utem #mmumelaka #fooddeliverymelaka #dessertmelaka #cheesekutnestum

4

Alhamdulillah... Tq Amin & team Unt kudapan wayang pacak kat Karnival TM di Tehel... #Repost @layermytummy • • • • • Alhamdulillah freshly made today, popcorn ready utk delivery esok.. sesuai utk doorgift.. rangup & memang penuh diliputi karamel.. rasa pn sama cam kat wyg punya tauu 🤗🤗 . . Harga? Jangan risau.. 😇😇 @layermytummy sntiasa offer harga mampu milik seiring kualiti 😉😉 . . Yg mana berminat utk pertanyaan /runding2 harga boleh tekan link di bio @layermytummy /whatsapp Zaza 0172276922 🙇‍♀️ . . #layermytummy #withsweets #melaka #homemade #masjidtanah #sungaiudang #alorgajah #fooddeliverymelaka #doorgiftmelaka #popcornmelaka

2

Alhamdulillah... Done delivery 20 biji budget kek ke Sek Keb Ayer Keroh... Sempat ambik gambo kotak jeee Tq Cikgu Adlina #kekviral #kekbudget #melakabandarayabersejarah

3

Alhamdulillah... Garlic Butter Cornflakes

2

Alhamdulillah... Sesape yg teringinnnn.... WA 0136188850 dilla @ WA 0172276922 zaza #Repost @layermytummy • • • • • Assalamualaikum and good morning 🤗 pg2 nie nk share video lasagna yummy, cheesy and sedapp 😉😉 . . Harga mampu milikk 😊😋 Lasagna S - RM8 Lasagna L - RM15 . . Meh cepat2 grab.. utk order boleh click link di @layermytummy / whatsapp Zaza 0172276922 . . #layermytummy #withcomfortfood #melaka #homemade #uitmlendu #uitmbandarayamelaka #kuim #uniklmicet #fooddeliverymelaka #westernmelaka #lasagnamelaka #lasagna

2

Untuk bos yg selalu terliur tgk kek hakak!!! Hehhehe... #chocolatemoistcake #melakabandarayabersejarah

2

Terima kasih siti... Brownies & blueberry cheesetarts.. #browniessedap #browniesmelaka #blueberrycheesetart #melakabandarayabersejarah

0

Tq fathiyah... Pecan butterscotch cake.. #premiumcake #melakabandarayabersejarah

1
Next »