elvira_and_jesula on Instagram

elvira and jesula

♡ Tessa, 12 jaar ♡ 1 eigen pony Elvira ♡ 1 paard Jesula ♡ lespony's ♡ opzoek naar sponsor

Similar users See full size profile picture

Report inappropriate content

@elvira_and_jesula photos and videos

Real love? 🐴💕🦄

1

Jesula ingraven 😂😝💕 Kunnen jullie ook gekke dingen bij je paardjes doen?

1

Deze edits zijn gemaakt door @equivids19 😍🥰❤️

1

Yes! Ik heb een edit! Wat vinden jullie er van? Vaker laten maken of niet?

0

😕 ik mis de zomer nu al 😂 Wat heb jij liever Zomer of Winter?

5

😂 een fail 😂 Deze val was op Jerika we hebben er niks ana overgehouden! Het was even schrikken maar ik kon er wel om lachen 😄😂💕

9

Gister rodeo gereden op Jesula 😂

6

Een paar galopjes van mij. Op het eerste filmpje zie je Lotte. En op de rest zie je Jerika. Lotte is een 3 jarige fjord merrie en Jerika een 5 jarige fjord merrie. Ze zijn alle 2 super lief.

1

Deze foto heb ik gemaakt met dit acc: @edits_pictures_and_videos volg zeker even en stuur even een foto in 😊💕

2

Super trots op mijn nieuwe vriend. Ik had vandaag wedstrijd op Happy. Het ging super goed. Alleen we gingen veel ste hard in de galop 😂 en daardoor kwamen we soms niet helemaal goed uit. Maar we zijn 3e geworden! Ik ben zo blij! Dinsdag ga ik weer op hem rijden!

5

Elvira in actie 😍🦄💕 het valt me op dat Elvira hele ruime draf passen heeft! Heeft jullie shetlander ook ruimere draf passen?

0

Knappe Elvira 😍 Deze foto is nog bij mijn opa en oma op stal. Nu staannze bij ons thuis en kan ik altijd naar haar toe 😁💕🐴 Heb jij je pony wel eens moeten verhuizen?

3

In ieder paard schuilt een eenhoorn 🐴💕🦄

1

Galopje zonder zadel op Lucky! Dit was mijn 1e keer galop op een paard en ik had wel eens op pony's zonder zadel gegalopeerd maar op een paard nog niet. Lucky is een brafe en lieve KWPN merrie. Wil je nou meer van Lucky zien volg dan @merlinda_ajax_ Heb je vraagjes over Lucky stel ze in de reacties

2

Gister kwam sinterklaas bij ons door de straat. En hij komt altijd met koets en dan 2 paarden er voor. Er rijd ook nog een auto rond met sinterklaas muziek. Dus de paardjes werden heel wild. Ik moest eerst gewoon lachen. Maar toen ging Jesula zich zelf opblazen. Ze is 27 en heeft een lekkend hartklep. En als ze heel wild opeens gaat doen en alles heel overdreven dan blaast ze zich zelf op. Niet letterlijk opblazen maar heel wild zijn en dan te snel gaan ademen. Het zweet droop van haar af want ze had haar winterdeken op en ja ik ga niet bij een wild paard in de paddock staan. Dus ik heb mijn moeder gebeld want ik was alleen. Ze kwam er meteen aan en toen hebben we ze in het land gedaan. Is jullie paard of pony ook wel eens zo wild?

4

Ik heb Zondag wedstrijd op deze knappe Happy 😍😄. Happy is de pony van @elizehappy het is een hele leuke pony. Het is een welsh ruintje die echt uit Engeland komt. Hij kan heel goed springen maar dressuur kan hij ook goed. Dus morgen of Maandag komt er een post over de wedstrijd. Hebben jullie vraagjes over Happy?

7

Dit is Jesula. Een 27 jarige KWPN merrie met 1 lekkend hartklep. Ze gedraagt zich als een 3 jarig paard. Zr heeft vroeger 2 ongelukken gehad en blaast zich zelf soms op. Dus dan gaat ze heel snel ademen en heel wild doen. Ze heeft ook nog atrose. Ze heeft vroeger iets van 6 veulens gehad. Mijn moeder heeft haar gekregen van mijn opa. Ze heeft 1 keer een wedstrijd springen gedaan maar Jesula was toen te wild dus gingen ze dressuur rijden. We rijden nu alleen maar recratief op haar. Dus een buitenritje. Hebben jullie vragen over Jesula stel ze in de reacties.

0

Dit is Elvira. Mijn 14 jarige shetland merrie. Ze is gevoelig voor Hoefbevangenheid. Ik wandel met haar en ik wio vrijheidsdressuur gaan doen. Vrij springen deden we ook maar haar hoefjes zijn gevoelig dus dat doet best zeer voor haar. Daarom ging ik longeren maar dan gaatbze steigeren 😂. Mijn opa heeft haar ooit gekocht voor mijn neefjes en nichtjes en ik. Maar uiteindelijk is ze mijn pony geworden. Ik heb jaar samen met mijn moeder zadelmak en verkeersmak gemaakt. Ze stond bij mijn opa en oma op stal maar die gingen verhuizen dus nu staat ze bij ons thuis. Hebben jullie vragen over Elvira? Stel ze dan maar in de reacties.

1
Next »