fazimahosman on Instagram

🌻🌻 Stokis Ivmist Paka Dungun

🍉IV MIST Penawar ResdungJerawat 🌲IV KIDS 🐙IV SOAP ☔IV KOOL 💊Sembur2 Segar selalu... 🌷CELLFIPRO...calit2 comey selalu 💖SecretCorrea 📲0199142457

Similar users See full size profile picture

Report inappropriate content

Similar users

@natgeo
National Geographic
@badgalriri
badgalriri
@jlo
Jennifer Lopez
@nickiminaj
Barbie®

Iv mist Aromatic nano bio oil Ruginya jika anda belum menggunakan #ivmist dah ramai yg sedar akan kebaikan ivmist ni..ANDA bila lagi???? Cuba sebagai iktiar lebih baik daripada terus menanggung masalah..wang ringgit boleh dicari tetapi kesihatan lagi penting...Pastikan #Ivmist menjadi teman untuk kecemasan ketika di rumah. Ramai yg berpuas hati dengan 10 herba semulajadi,dengan 1001 khasiat..in sha ALLAH,masalah anda dapat ditangani ramai berpuas hati denagan keberkesanannya #ivmistmagicoil ✅murah ✅mudah ✅mujarab Berkualiti dan serbaguna👍👍 Wassap 0199142457 . . . #1rumah1ivmist #ivmistpelbagaiguna #murahmudahmujarab #stokisIvmistPaka #ivmisteamfazimah #ivmisteamaziana #agendropshipdiperlukan #whatApp019-9142457

0

🍀IVKIDS🍀 . LEBIH MESRA BAYI DAN KANAK2 . Tahukah anda bahawa ivkids agak berbeza sedikit dgn ivmist kerana ivkids . 💜Lebih wangi 💙Kurang panas 💚Lebih lembut dan boleh disapu terus pada bayi tanpa perlu dicampur dgn olive oil. . Namun begitu ia mempunyai fungsi dan kelebihan yg sama. Sangat sesuai untuk bayi dan kanak2 serta orang dewasa yang mempunyai kulit sensitif dan semestinya semua lapisan umur . Ia boleh digunakan jika anak anda ada masalah di bawah : . 👶 Demam 👶 Batuk2 👶 Kembung Perut 👶 Ruam2 👶 Demam Campak 👶 Selsema 👶 Luka 👶 Gatal2 . Dapatkan ivkids anda hari ini👶👶 . Harga rm23..promo combo rm33 sahaja 📲 WhatsApp 0199142457 #kembungperut #selamatpagi #gatalkulit #assalamualaikum #ruam #ivkids #ivkool #ivbright #stokisivmist #viralkan #igers #produkbayiselamat #ootd #minyakherba at Stokis Ivmist Paka Fazimah 0199142457

1

🎡 BADAN BERDAKI, PUNCA BADAN BERBAU❗ 🎡 Stressnyaaa kalau badan berbau kan? Walaupun dah spray minyak wangi, tapi bila berpeluh je, badan tetap berbau😷. 🎡 Kalau nak tahu, badan yang berdaki akan menyebabkan badan berbau. Cara untuk menghilangkan daki degil di badan ialah kita perlu RAJIN SCRUB BADAN. 🎡 Ala tak payah susah-susah. Sediakan je Darina Shower Scrub dalam bilik mandi. Setiap kali mandi, sental lembut DSS di seluruh badan. Confirm badan bersih dari daki, bau badan pun tak ada lagi! 🛒AWAK DAH ADA DSS KE? KALAU BELUM ADA, JOMLAH GRAB SEKARANG😍😍 👉🏻📲:www.wasap.my/6019142457 👉🏻📲:www.wasap.my/60199142457 #darina #darinashowerscrub at Dungun, Terengganu, Malaysia

0
0

Iv mist Aromatic nano bio oil Ruginya jika anda belum menggunakan #ivmist dah ramai yg sedar akan kebaikan ivmist ni..ANDA bila lagi???? Cuba sebagai iktiar lebih baik daripada terus menanggung masalah..wang ringgit boleh dicari tetapi kesihatan lagi penting...Pastikan #Ivmist menjadi teman untuk kecemasan ketika di rumah. Ramai yg berpuas hati dengan 10 herba semulajadi,dengan 1001 khasiat..in sha ALLAH,masalah anda dapat ditangani ramai berpuas hati denagan keberkesanannya #ivmistmagicoil ✅murah ✅mudah ✅mujarab Berkualiti dan serbaguna👍👍 Wassap 0199142457 . . . #1rumah1ivmist #ivmistpelbagaiguna #murahmudahmujarab #stokisIvmistPaka #ivmisteamfazimah #ivmisteamaziana #agendropshipdiperlukan #whatApp019-9142457

0

Ramai prospek Tanya: BERKESAN KE LOSYEN KURUS SEJUK SECRET CORREA NI? ?? Nak tau berkesan KE tidak. kenala Cuba [email protected] 2 tube dulu..bila sapu kita akan tau rasa sejuk macamna. Kadang2 niat nak turun berat badan. Tapi perkara lain yg kita rasa.. - SELESAI MASALAH SEMBELIT - LEGA LENGUH2 BADAN - LANCAR PEREDARAN DARAH - PERUT KEMPIS macam2 lg la. .nak tau lebih lanjut klik je link kat bawah ye... https://www.wasap.my/+60199142457/LosyenSejukSC #SecretCorrea0199142457 at Dungun, Terengganu, Malaysia

1

Selalu Mabuk laut ? . ini penyelesaiannya.. ivmist sudah memadai.. dengan izin Allah . bawak lah ivmist kemana mana, kelaut ke, mendaki ke, bersukan ke.. . sangat sesuai dan membantu.. serius saya cakap.. #WsapK_Imah0199142457 at Stokis Ivmist Paka Fazimah 0199142457

0

[ RAMBUT KEKAL HARUM WALAUPUN BERTUDUNG ] Ya ! Dengan #IvKool Hair Treatment Serum 🔥🔥 ✖Tiada lagi rambut kusam ✖Tiada lagi rambut gugur ✖Tiada lagi rambut bercabang ✖Tiada lagi rambut gatal2 ✖ Tiada lagi sakit kepala Bila lama bertudung & rambut berbau Wangi 😍😍 Memang Kool Nak mencuba ??? Whatsapp 📲019 142457 ✅ Tahan 2 bulan ✅ Kegunaan 2- 3X seminggu ✅ 50ml #IVMIST #IVKIDS #IVKOOL at Stokis Ivmist Paka Fazimah 0199142457

0

Bila kali terakhir awak guna skrub untuk skrub badan? Bila kali terakhir awak pergi ke spa? Sekali sekala tak salah nak belai diri di spa. Tu sebagai rewards untuk diri kita yang penat bekerja ni. Tapi lagi bagus kalau kita pandai berjimat. Berjimat macam mana? Beli je Darina Shower Scrub lepastu buat spa dekat rumah. Bau DSS dah la wangi menggoda! Bila guna setiap hari kesan dia sama macam awak pergi spa tau. Kulit jadi lembut, halus, cerah dan parut-parut pun makin pudar. Lagi best buat spa dekat rumah kan? 😍 whatsapp 0199142457 k.imah at Dungun, Terengganu, Malaysia

0

Assalamualaikum SELAMAT PAGI... Selamat berkerja....

0

Tak tahu nk masak apa??? Jangan risau..jom cuba #PesStimLimau ni.. mesti anda x kecewa... #PESTomyamThai #pesstimlimau #sayastokistPakaDungun #sayajualsayaGuna #WsapK_Imah0199142457 at Stokis Ivmist Paka Fazimah 0199142457

0

Iv mist Aromatic nano bio oil Ruginya jika anda belum menggunakan #ivmist dah ramai yg sedar akan kebaikan ivmist ni..ANDA bila lagi???? Cuba sebagai iktiar lebih baik daripada terus menanggung masalah..wang ringgit boleh dicari tetapi kesihatan lagi penting...Pastikan #Ivmist menjadi teman untuk kecemasan ketika di rumah. Ramai yg berpuas hati dengan 10 herba semulajadi,dengan 1001 khasiat..in sha ALLAH,masalah anda dapat ditangani ramai berpuas hati denagan keberkesanannya #ivmistmagicoil ✅murah ✅mudah ✅mujarab Berkualiti dan serbaguna👍👍 Wassap 0199142457 . . . #1rumah1ivmist #ivmistpelbagaiguna #murahmudahmujarab #stokisIvmistPaka #ivmisteamfazimah #ivmisteamaziana #agendropshipdiperlukan #whatApp019-9142457 at Stokis Ivmist Paka Fazimah 0199142457

0

Pernah tak terasa serabut?? nak marah jer?? kadang- kadang down sampai terabai suami dan anak-anak?? Anak2 pula nakal,tak dengar cakap,asyik bergaduh jee..asyik bertekak lidah.. Suami isteri pula sentiasa bergaduh??bermasam muka berhari,salah sikit pun asyik berperang jer.. Tak tahu nak uruskan macamna??jom cuba mandian aura ni..best sesangat..aura yang korang akan dapat lain dari yang lain..amat kuar biasa.. Nak tahu detail?? nak tya?? Jom.wassap K.Imah 0199142457😍 at Dungun, Terengganu, Malaysia

0

✨3hari buasir kecut , bintik-bintik merah pon hilang⭐️ . Ini adalah testimoni pelanggan kami yang telah mencuba #IVMist. Apa kebaikan iv mist ni? . Baca ni 👇👇👇👇👇 KEBAIKAN/KHASIAT IV MIST MAGIC OIL . ✖Resdung / Kerap bersin diwaktu pagi/ waktu sejuk, ✖Sakit Kepala / Migrain berpanjangan, ✖Kahak yang banyak dan berlendir ✖Selsema yang berpanjangan ✖Melegakan Asthma / Lelah ✖Ketidakselesaan akibat tidur yang berdengkur ✖Sengal –sengal badan, otot, sendi, ✖Kegatalan pada mata, hidung dan muka, ✖Membantu Mempercepatkan Perlangsingan badan, ✖Gigitan Serangga, Bisul dan Sakit Gigi . banyakkan khasiatnya? memang tak rugi kalau beli... kalau nak tau lebih lanjut leh WHATSAPP . 📲0199142457 📲0199142457 📲0199142457 . Harga Biasa : RM34.90 tak termasuk postage. . 💰Harga PROMOSI?? Jom whatsapp 0199142457 #ivmistteammarziana #ivmist #sakitpinggang #penawarresdungno1 #bisnesonlinemalaysia #resdungkronik0199142457 at Stokis Ivmist Paka Fazimah 0199142457

0

🎀💞💖: INFO IV KIDS C7: Cara penggunaan ivmist terhadap bayi . 1) Harian Sembur ivmist pada tapak tangan dan sapu pada perut, betis dan tapak kaki selepas mandi . 2) Demam Sembur sedikit ke dalam air mandian. Tambah potongan lemon (ataupun limau nipis). Gunakan untuk mandian bayi. . Ataupun . Ambil sebekas air suam dan Semburkan ivmist ke dalam air tersebut. Gunakan untuk mengelap badan bayi . 3) Selsema / Lelah / Asthma Sembur ivmist pada sapu tangan ataupun bantal bayi, letakkan berhampiran hidung bayi. Biarkan bayi sedut bau ivmist . Sapu sedikit di tapak kaki dan betis bayi serta dada. wasap je...019-9142457 . #ejenivmistPakaDungun0199142457 #ejendiperlukan #ivkids #ivmist #ivmistTerbaik 👍❤👍❤0199142457 at Stokis Ivmist Paka Fazimah 0199142457

0

Alhamdulillah... Pes stim Limau dan pes tomyam Thai dah sampai semalam..Stok sold out. Hari ni kita tunggu stok baru plok sampai. Yang dah oder tunggu k.imah delivery yer.. Hok nk try blh wsap k.imah 0199142457 at Stokis Ivmist Paka Fazimah 0199142457

3

IVMIst Aromatic Nano Oil minyak serbaguna untuk pelbagai masalah... Kebanyakan kita sering mengalami: ➡Selsema berpanjangan ➡Kerap bersin terutama diwaktu pagi ➡Gatal-gatal hidung dan muka ➡Hidung sering tersumbat ➡Gatal-gatal di mata ➡Migrain ➡Jerawat In shaa Allah IVMist boleh membantu Harga ivmist RM28 untuk satu unit RM50 untuk 2 unit RM75 untuk 3 unit + free post @ free gift Sebarang pertanyaan dan oder blh wsap k.imah 0199142457

1

🎀💞💖: INFO IV KIDS C7: Cara penggunaan ivmist terhadap bayi . 1) Harian Sembur ivmist pada tapak tangan dan sapu pada perut, betis dan tapak kaki selepas mandi . 2) Demam Sembur sedikit ke dalam air mandian. Tambah potongan lemon (ataupun limau nipis). Gunakan untuk mandian bayi. . Ataupun . Ambil sebekas air suam dan Semburkan ivmist ke dalam air tersebut. Gunakan untuk mengelap badan bayi . 3) Selsema / Lelah / Asthma Sembur ivmist pada sapu tangan ataupun bantal bayi, letakkan berhampiran hidung bayi. Biarkan bayi sedut bau ivmist . Sapu sedikit di tapak kaki dan betis bayi serta dada. wasap je...019-9142457 . #ejenivmistPakaDungun0199142457 #ejendiperlukan #ivkids #ivmist #ivmistTerbaik 👍❤👍❤ at Stokis Ivmist Paka Fazimah 0199142457

2
Next »