fazimahosman on Instagram

🌻🌻 Stokis Ivmist Paka Dungun

🍉IV MIST Penawar ResdungJerawat 🌲IV KIDS 🐙IV SOAP ☔IV KOOL 💊Sembur2 Segar selalu... 🌷CELLFIPRO...calit2 comey selalu 💖SecretCorrea 📲0199142457

Similar users

Report inappropriate content

Similar users

@rosannapansino
Rosanna Pansino
@danbilzerian
Dan Bilzerian
@kevinhart4real
Kevin Hart
@bretmanrock
Bretman Rock

__🌿🌹🌹🌹🌿__ Assamualaikum Salam jumaat semua Semoga Allah memberi rezeki seluas lautan serta permudahkan urusan buat sahabat2 K.Imah semua..Aminn __🌿🌹🌹🌹🌿__ #stokisivmist #monsterstokisDarina #agensecretcorrea #agenLidaslimmherb #agenBeFit #agenMandianAura

0

Ada nyamuk ke ? Sembur ivmist atau ivkids nyamuk tak berani dekat. Aromaterapi dalam bilik tidur Anda dan anak-anak. #wsap0199142457

0

Iv mist Aromatic nano bio oil Ruginya jika anda belum menggunakan #ivmist dah ramai yg sedar akan kebaikan ivmist ni..ANDA bila lagi???? Cuba sebagai iktiar lebih baik daripada terus menanggung masalah..wang ringgit boleh dicari tetapi kesihatan lagi penting...Pastikan #Ivmist menjadi teman untuk kecemasan ketika di rumah. Ramai yg berpuas hati dengan 10 herba semulajadi,dengan 1001 khasiat..in sha ALLAH,masalah anda dapat ditangani ramai berpuas hati denagan keberkesanannya #ivmistmagicoil ✅murah ✅mudah ✅mujarab Berkualiti dan serbaguna👍👍 Wassap 0199142457 . . . #1rumah1ivmist #ivmistpelbagaiguna #murahmudahmujarab #stokisIvmistPaka #ivmisteamfazimah #ivmisteamaziana #agendropshipdiperlukan #whatApp019-9142457

0

#Ivmist pun boleh merawat #ULSER #wsap0199142457

0

Krim kurus sejuk Formula TERBARU mengempiskan PERUT : ✅ Sapu-Sapu saja ✅ Sejuk ❌ No Chery Berry ❌ No pantang-pantang ❌ Senaman Semoga dipermudahkan mendapat berat badan yang ideal😊 Whatsapp . http://krimsejukjurus.wasap.my http://krimsejukjurus.wasap.my http://krimsejukjurus.wasap.my . Testimoni.. 😍😍😍😍😍😍😍 #krimsejukkurus #losyensejukkurus #cantikkurusmenawan #secreatcorrea #seriusbuyer #dijaminhalal #penjualyangsah #berstatusgmp #kkm #dropshipdiperlukan #kekallangsing #sado #slimming #shahalam #negerisembilan #jempol #seksyen7 #cod #kurustanpadiet #lemakterhapus #lemakcair #kuruscantik #nakramping #pecahlemak #daguruncing #10199142457

0

krim.sejuk.kurus - Formula TERBARU mengempiskan PERUT : ✅ Sapu-Sapu saja ✅ Sejuk ❌ No Chery Berry ❌ No pantang-pantang ❌ Senaman Semoga dipermudahkan mendapat berat badan yang ideal😊 Whatsapp . http://krimsejukjurus.wasap.my http://krimsejukjurus.wasap.my http://krimsejukjurus.wasap.my . Testimoni.. 😍😍😍😍😍😍😍 #krimsejukkurus #losyensejukkurus #cantikkurusmenawan #secreatcorrea #seriusbuyer #dijaminhalal #penjualyangsah #berstatusgmp #kkm #dropshipdiperlukan #kekallangsing #sado #slimming #shahalam #negerisembilan #jempol #seksyen7 #cod #kurustanpadiet #lemakterhapus #lemakcair #kuruscantik #nakramping #pecahlemak #daguruncing #0199142457 at Dungun, Terengganu, Malaysia

0

krim.sejuk.kurus... Formula TERBARU mengempiskan PERUT : ✅ Sapu-Sapu saja ✅ Sejuk ❌ No Chery Berry ❌ No pantang-pantang ❌ Senaman Semoga dipermudahkan mendapat berat badan yang ideal😊 Whatsapp http://krimsejukjurus.wasap.my/60199142457 . Testimoni.. 😍😍😍😍😍😍😍 #krimsejukkurus #losyensejukkurus #cantikkurusmenawan #secreatcorrea #seriusbuyer #dijaminhalal #penjualyangsah #berstatusgmp #kkm #dropshipdiperlukan #kekallangsing #sado #slimming #shahalam #negerisembilan #jempol #seksyen7 #cod #kurustanpadiet #lemakterhapus #lemakcair #kuruscantik #nakramping #pecahlemak #daguruncing #0199142457 at Paka, Malaysia

1

Alhamdullilah..cuba bertatih selangkah lagi ..harap mendapat restu dan sokongan kawan2. Ya Allah cukupkan rezeki ku..cukupkan rezeki sahabat2ku dengan rezeki yang halal dari mu. Berminat dengan mandian aura adelia boleh hubungi k.imah 0199142457 #mandianauraadelia #sayajual #sayaguna at Terengganu

0

wah iv mist pun boleh menghalau semut! . iv mist menggunakan teknologi nano, mempunyai molekul yang halus, mudah meresap ke dalam kulit dan tidak berminyak. . iv mist diadun daripada herba terpilih; 🌻habbatussauda 🌻minyak kelapa dara 🌻minyak argan 🌻halia bara 🌻halia 🌻saffron 🌻serai 🌻limau purut jom simpan di rumah sebagai first aid. kegunaan seisi keluarga. #ivmistmujarab #sembur2 #nanoaromatikoil #segar #ivmistpelbagaifungsi #viral #terapiinstagram #ajimaura #bazaarpaknilmurah #organik #neelofarhijab #bazaaronline #bazaarmalaysia #dukunsaka #dramasangat #fattzura #trending #bazaaronline0199142457 at Terengganu

3

Rasa sangat tenang, wangi dan fresh mandi dengan menggunakannya darina?😱 . FEEDBACK CUSTOMER . "Dah guna Darina Shower Scrub. Bau darina wangi dan fresh. kulit jadi lembap walaupun cuaca sejuk dan kering ". . Alhamdulillah akak ni bagi feedback dia seronok sangatt mandi dengan Darina sebab Darina bau wangi dan fresh. Kulit makin lembap. . KELEBIHAN PRODUK . 🌸 Membantu menghaluskan kulit 🌸 Membantu memudarkan parut di badan 🌸 Membantu memgatasi masalah selulit 🌸 Menghilangkan stretchmark 🌸 Selamat digunakan oleh ibu-ibu mengandung . CARA GUNA . 🌹 Mandi dan ratakan gel dan scrub mandian ini ke seluruh badan 🌹 Gunakan seelok-eloknya pagi dan petang (2 kali sehari) . Nak kulit lembap ?? Jangan biarkan lama-lama. Jom bersihkan diri dengan Darina Shower Scrub. Whatsapp cecepat tau 019-9142457 sebab k.imah nak bagi diskaun kalau awak whatsapp sekarang 😘 . #DarinaShowerScrub #darinateamfazimah #scrubbadan #kecantikan #bazarpaknil #kulitputih #bodyscrub #scrubs #ejendiperlukan #ejendropshipdiperlukan👩👨 at Kampong Padang Selising, Kelantan, Malaysia

0

Lunch dulu...kat sini... Laksa lemak + Cendol Tok Janggut... Bismillahirahmaanirahim... at Cendol Tok Janggut

0

KETUAT (WARTS)????.... . " BAGAIMANA MERAWAT KETUAT DENGAN IVMIST? Sembur IVMist pada ketuat yang telah dikikis sedikit dan sekurang-kurangnya 2 kali sehari (pagi dan malam sebelum tidur). Ulang beberapa hari sehingga ketuat hilang. . Berkesan seawal selepas hanya 2 kali semburan IVMist (bergantung saiz dan keserasian pengguna) Anda belum ada IVMist? . Boleh SMS/Whatsapp +60199142457 @ http://www.wasap.my/60199142457 #wassap0199142457

0

MITOS: IBU MENGANDUNG MESTI KUSAM. Orang selalu cakap kalau mengandung jangan pakai apa-apa. Takut nanti effect dekat baby dalam kandungan. Jadi akak pun tak pakai la apa-apa masa mengandung dulu. Kulit tak cantik, kusam, gelap semua cukup. Memang tak lawa! Tapi haritu akak tengok iklan Darina Shower Scrub. ✅Mandian dan scrub yang boleh mencantikkan kulit. ✅Ada KKM. ✅Selamat untuk ibu mengandung. Akak pun cuba la. Lepas je cuba, alhamdulillah memang kulit jadi lembut, cerah dan tak kusam! Sapa cakap ibu mengandung tak boleh cantik? Boleh tau! Yang penting pastikan guna produk yang selamat. Guna DSS je, diyakini selamat untuk ibu mengandung tau!😘 at Kuala Terengganu

0

💖IV Mist Aromatic Nano Oil💖 . ✳100% organik ✳Semula jadi ✳Bebas bahan kimia ✳Lulus KKM . Rumusan terhebat Nano Bio Teknologi 🌟Menghasilkan zarah minyak yang lebih HALUS! 🌟Boleh sembur seperti air 🌟Kadar serapan ke dalam kulit begitu pantas boleh dirasai . Bahan2: 🌷Habbatus sauda 🌷Saffron 🌷Ekstrak argan 🌷Serai 🌷Eucalyptus 🌷Halia 🌷Halia bara 🌷Kelapa dara 🌷Limau purut 🌷Pudina . Merawat/Menyembuh: 💖 Jerawat 💖 Migrain 💖 Selsema 💖 Resdung 💖 Batuk 💖 Gatal2 muka 💖 Jerawat 💖 Jeragat 💖 Buasir 💖 Sakit gigi 💖 Sakit sendi 💖 Gout 💖 Kuku cekam 💖 Panas badan 💖 Kekejangan, sakit urat & sendi 💖 Sakit pinggang 💖 Senggugut 💖 Kurap, panau 💖 Gigitan serangga bisa 💖 Mengawal rambut gugur 💖 Dan byk lagi . WhatsApp sis: 📲Whatsapp 0199142457 Klik link dibwh utk direct wassap https://api.whatsapp.com/send?phone=60199142457&text=Boleh+bagi+details . #ivmist #Ivmistteamshima #ivmistaromaterapioil #ivmistaromaterapi #jerawat #migrain #selsema #resdung #resdungkronik0199142457 at Kuala Terengganu

0

RAMBUT GUGUR . Risau rambut banyak gugur. Terutama sekali ibu2 yang baru melahirkan. . Cuba petua ni Campur 10ml ivmist dengan 60ml minyak zaitun ataupun minyak kelapa dara. . Gunakan sebagai minyak rambut. InsyaAllah rambut gugur akan berkurangan dan kelemumur pun hilang. . WhatsApp "IVMIST" ke +6019-9142457 #IVMist #IVKids #IVSoap #sembursembursembuh #stokisivmist #ejendiperlukan #stokisdiperlukan #resdungkronik #penawarresdung #sakitkepala #migrain #ivmist # #gatalmata #sayajualivmist #stokisivmist0199142457 at Kuala Terengganu

0

Punca utama jerawat liat nak hilang ialah sebab resdung❗❗❗ 4 jenis jerawat akan terjadi pada wajah jika u olls biarkan ULAT RESDUNG ini terus bersarang,antaranya: ✔ Jerawat bernanah. ✔ Jerawat jenis ketulan besar ✔ Jerawat halus ✔ Jerawat berdarah Bagaimana Mengenali Resdung Muka❓ Ia nya adalah satu benda putih yang berbau busuk di bawah lapisan kulit muka. Kalau anda picit keluar putih-putih itulah kuman resdung yang menyerang muka anda. Adakah anda rasa geli? Itulah hakikatnya.... RESDUNG BOLEH MENYERANG 3 BAHAGIAN UTAMA TUBUH MANUSIA: (1) Muka/Wajah. ► Muka berjerawat dan susah nak hilang. ► Kerap bersin pada waktu pagi & malam. ► Hidung gatal-gatal,tersumbat dan terasa seperti selsema. ► Mempunyai lendir dari hidung dan tekak. ► Sakit atau rasa berat muka terutama kawasan diantara mata. ► Nafas berbau. ► Alergi seafood/habuk. .................. (2) Kepala. ► Sering sakit kepala. ► Kulit kepala berkelumumur, gatal dan rambut gugur. ► Kerap pening dan migrain. .................. (3) Tubuh Badan. ► Berjerawat di bahagian badan. ► Sakit tekak yang berpanjangan dan berulang. ► Demam atau rasa tidak sedap badan yang berpanjangan. Jika anda mengalami salah satu simptom resdung ini, boleh cuba ivmist ye 📲0199142457

0

Antara bahan yang terdapat dalam IV Mist. Bring IV Mist always with you everywhere😉 RM28 je sebotol 12ml Beli 3 dapat 🎁 😉😉😉😉😉 Whatsapps0199142457 #ivmistpopular #ivmistmujarab #wassap0199142457 at Terengganu

0

assalamualaikum sahabat. selamat pagi. semoga terbuka pintu2 kebaikan buat kita at Dungun, Terengganu, Malaysia

0
Next »