fazimahosman on Instagram

🌻🌻 Stokis Ivmist Paka Dungun

🍉IV MIST Penawar ResdungJerawat 🌲IV KIDS 🐙IV SOAP ☔IV KOOL 💊Sembur2 Segar selalu... 🌷CELLFIPRO...calit2 comey selalu 💖SecretCorrea 📲0199142457

Similar users

Report inappropriate content

Similar users

@marissa_artajo
marissaartajo
@tearhisen
Tear Hisen
@harbymayah
Harby Mayah
@ahmednsreldin
Ahmed Nsr El Din

Assalamualaikum Selamat pagi... Dah mandi ke belum??? Jangan lupa tau #DARINAShowerScrub #dss0199142457 at Dungun, Terengganu, Malaysia

0

- Nak tanya, awak pakai sabun mandi untuk apa? - Untuk bersihkan badan je kan? Untuk wangi? - Cuba awak guna Darina Shower Scrub. Gel mandian DSS, bukan untuk bersihkan badan je tapi untuk: - ✅Tanggalkan daki. ✅Cerahkan badan. ✅Lembutkan kulit. ✅Mengurangkan bau badan. ✅Pudarkan parut dan stretchmark. - Eh banyak lagi lah kelebihan dia. Senang cerita, awak mandi-mandi pun kulit dah boleh cantik tau. Pst, tapi kalau dah cantik nanti jangan lupa share rahsia dengan kawan-kawan. Lepastu ajak semua oder DSS dengan akak okey.😄 - #darina #darinashowerscrub #wsapK_Imah0199142457 at Dungun, Terengganu, Malaysia

1

Ramai yang berebut-rebut nak jadi cantik sampai ada yang terlupa nak pastikan produk yang mereka gunakan itu selamat. _ Salah satu perkara penting yang kita perlu ambil berat sebelum menggunakan sebarang produk kecantikan adalah pastikan ianya selamat. _ Contohnya seperti produk Darina. Produk Darina selamat digunakan untuk seisi keluarga tau. Bahan-bahan premium yang terkandung dalam produk Darina juga dapat membantu melembutkan, membersihkan, menghaluskan dan mencantikkan kulit dengan lebih selamat. _ Jomlah bertukar ke Darina sekarang!😉 _ Nak tahu detail, wasap ye ke 0199142457 #DarinaTeamMarziana #darinashowerscrub #Terapiinstagram #mencerahkan #hilangkanstretchmark #ajimaurabaru #Assalamualaikum at Dungun, Terengganu, Malaysia

2

Bila kali terakhir awak guna skrub untuk skrub badan? Bila kali terakhir awak pergi ke spa? Sekali sekala tak salah nak belai diri di spa. Tu sebagai rewards untuk diri kita yang penat bekerja ni. Tapi lagi bagus kalau kita pandai berjimat. Berjimat macam mana? Beli je Darina Shower Scrub lepastu buat spa dekat rumah. Bau DSS dah la wangi menggoda! Bila guna setiap hari kesan dia sama macam awak pergi spa tau. Kulit jadi lembut, halus, cerah dan parut-parut pun makin pudar. Lagi best buat spa dekat rumah kan?😍 whatsapp 0199142457 k.imah at Dungun, Terengganu, Malaysia

1

Stretchmark degil ? Selulit kasar ? Kulit buah oren ? . Jangan risau. Secret correa kan hado 😇 . Whatsapp 0199142457 for fast response 😍 at Dungun, Terengganu, Malaysia

2

Kurus sebelum raya lebih mudah dengan secret correa 🤗 . Whatsapp Only 0199142457 at Dungun, Terengganu, Malaysia

1

LOSYEN AJAIB SECRET CORREA Secret Correa merupakan satu-satunya Losyen Kurus Sejuk Pertama di Asia.Losyen nie selamat digunakan oleh semua golongan kerana bahannya yang terkandung adalah bahan berkualiti dan juga semulajadi. Seperti, Minyak Bunga Matahari, Guarano dan Hedra Helix. Losyen juga bukan sekadar utk kurus malahan sangat bagus utk mencantikkan kulit dan juga melancarkan peredaran darah. Dapat mengatasi masalah2 lain SEPERTI :- Ekzema,Sengugut,Sembelit,Gastrik,Ruam Bayi,Pening Kepala,Lenguh2 Badan DAN BANYK LAGI YG LAIN... ✔ KKM LULUS ✔ KKB LULUS ✔️100% BAHAN SEMULAJADI ✔️1001 MANFAAT Bagi anda yang ingin mendapatkan Losyen Secret Correa ini blh dptkan terus dari cikTa dengan menghubungi nombor berikut 👇🏼 📲 WhatApps +60199142457 📲 WhatApps +60199142457 📲 WhatApps +60199142457 at Dungun, Terengganu, Malaysia

2

"Saya kena BUASIR 🤒😭 tahap 4,Rasa SAKIT😣,PEDIH😖 tidak Terkata😫,Saya buat teknik tuan ajar 3 kali sehari dan dapati bengkak buasir semakin surut AWAS❗❗❗ JANGAN ABAIKAN POSTING INI BUASIR ANCAMAN TERHADAP WANITA MENGANDUNG,BAKAL BAPA DAN BAKAL IBU PERLU TAHU. 💥ANDA BERISIKO TINGGI JIKA TIDAK DIAMBIL BERAT Selalu kita dengar buasir mengakibatkan gejala-gejala seperti sakit, pedih dan gatal di dubur. Jika buasir ini tersepit (bekalan darah akan terputus), bekuan darah akan terjadi di dalamnya menyebabkan ia terasa amat sakit.Gejala-gejala beginilah yang menyebabkan buasir jenis ini memerlukan perhatian dan rawatan perubatan. Namum rawatan yang melibatkan kos rawatan yang tinggi bukanlah kemampuan untuk semua orang.🚫💵Jauhi Kos Perubatan yang tinggi..banyak lagi duit nak pakai. Oleh itu pihak kami mencari solusi terbaik,agar pengidap tidak menjadi seperti "SUDAH JATUH DITIMPA TANGGA,SUDAH SAKIT DUIT NAK KELUAR PULA"😭💸💸💸💸 👍🙋🏻Biar saya bantu anda..Kerana anda tidak memerlukan kos rawatan yang tinggi,tidak memerlukan pembedahan yang menyakitkan.. Memperkenalkan #IVMist dengan kaedah penggunaan yang simple anda tidak memerlukan jadual ruting penggunaan yang terikat Spray IVMist kehujung jari anda dan sapu pada benjolan buasir...berikut adalah maklumbalas pengguna sebelum ini: BERDASARKAN TESTIMONI SEBENAR: TESTIMONI 1 📝 "Suami ada buasir TRY guna semalam..dia cakap dah kurang tak macam sebelum ni masuk tandas mesti lama,kesian😧 gak tengok lepas keluar tandas terus kena baring😌😌😌😌,Ni alhamdulillah xde macam dulu lagi"-Nama minta dirahsiakan. TESTIMONI 2 📝 "Assalamualaikum,saya😀 baru pakai #ivmist tu dah tunjuk kesan,saya pakai memang terasa pedih sikit sebab bengkak buasir😫 agar besar..tapi lepas berapa saat rasa sejuk nyaman..terus tertidur..masa bangun pagi buang air perasan BENGKAK BESAR TU DAH SURUT,memang puas hatila saya beli #ivmist ni..ingat nak terus hilang penyakit buasir ni"- dapatkan wh 0199142457 #organik #ivmistmujarab #ivmistpelbagaikegunaan #ajimaura #terapiinstagram #comelpipimerah #sembur2 #dramasangat #dukunsaka #fattzurafairytales #fattzura #bazaarmalaysia #bazaaronline #bazaarpaknilmu at Stokis Ivmist Paka Fazimah 0199142457

0

kenapa anda perlukan ivkids? 👌Utk tidak mendatangkan lagi kerisauan yang selalunya panas berangin ivmist utk kanak2 👌Masalah yang sememangnya akan dijangkiti oleh kanak2 mampu di rawat oleh ivkids - insyaALLAH 👌 Baunya lebih mesra kanak2.. selalunya kanak2 sangat suka 👌 jika Ivmist dapat membantu walaupun agak kurang selesa sebab panas.. apatah lagi ivkids yang lebih sejuk dan sesuai 👌 satu rumah satu ivmist + ivkids . iv kids pelbagai fungsi. sangat berkesan. bertindak sebagsi first aids di kala kecemasan. Wssp utk order 0199142457 #ivkidsterbaik #berkesan #ivkidspelbagaifungsi #segar #firstaids #nanoaromaticoil #ajimaura #terapiinstagram #bazaarmalaysia #bazaaronline #fattzura #fattzurafairytales #bazaarpaknilmurah #organik #comelpipimerah #eusahawan #neelofarhijab #dramasangat #trending #viralkan #dukusaka at Stokis Ivmist Paka Fazimah 0199142457

0

Ramai ibubapa yang tidak tahu #ubat #batuk dan #selesema tidak selamat bagi #bayi berumur kurang 2 tahun. . #ivmist merupakan satu #alternatif yang berkesan untuk meredakan batuk selesema bayi anda dengan #selamat . . (Pemeriksaan oleh #doktor perlu dilakukan untuk menentukan sama ada bayi anda perlu dirawat dengan #antibiotik atau tidak) . Cara menggunakan iv mist untuk bayi batuk dan selesema :- 🌷spray iv mist pada tapak tangan 🌷campurkan beberapa titik #minyak zaitun untuk mengurangkan kepanasan 🌷sapu dan urut pada leher, #dada dan belakang 🌷biarkan bayi menyedut bau iv mist dari tapak tangan atau sapu tangan yg disembur iv mist 🌹spray iv mist dalam air mandian bayi . Berminat? Ingin tahu dengan lebih lanjut wassap k.imah 019 9142457 . . #ivkids #ivmist #ivsoap #ivmistmagicoil #ajimaura #ivmistterbaik #berkesan #ejendiperlukan #dukusaka #stokisdiperlukan #organik #comelpipimerah #fattzura #bazaarmalaysia #bazaaronline at Stokis Ivmist Paka Fazimah 0199142457

1

Hadiah kasih sayang dari HQ sempena ulang tahun ke 4 ivmist di pasaran Iv Mist Seunit Rm 28 Ni beli 3 unit Rm 60 freee lagi 1ivkids tu 😱😱😱 Nak order sila laju2 naaaaa WhatsApp 0199142457 #IvMistTeamMarziana #ivmistmujarab #ivmistmurah #promosiivmist #komboivmist #sayapakaisayajual #sayajualivmist #bazaarmalaysia #bazarpaknil #ruangrezekihanania #cintafatamorgana #makcun4 #dropshipdiperlukan #ejendiperlukan at Stokis Ivmist Paka Fazimah 0199142457

0
2

SEGAR KEMBALI DARI MENGANTUK DENGAN IV MIST Mengantuk sangat ni 😞 Semalam tidur lambat 😳 Sekarang baru mengantuk 😴 Ade keje nak dibuat 💻 #ivmist mana mana #ivmistmujarab Sembur sembur kasi segar 👁 Spray kat tapak tngn ✋ Ambik bau 👃 Sapu leher & telinga 👂 Best sapu kat muka 👩 Cerah biji mata 👀 Terbaikk,, I.Allah boleh fokus nak buat keje, stress pon xde sebab rasa fresh n cool guna iv mist ni 😊👍👍 Kawan2 dah ade IV Mist ke belum? Jom siapkan iv mist utk diri dan keluarga tersayang. WA 019 9142457 #ivmist #ivmistmujarab #IvMistTeamMarziana #penawarserbaguna #mengantuk #hilangkanstress #aromamenyegarkan #bahansemulajadi #penawarresdung #legaadaivmist #jomgunaivmist #promoivmist #ejendropshipdiperlukan at Stokis Ivmist Paka Fazimah 0199142457

1

Menyesal beli 3 botol ! sis.. alhamdulillah.. dr pagi smp lah blk nie sy sakit sgt2 kepala. mcm nk meletop tpi lps sembur dn urut sedikit, sakit kepala sy trs hilang.. syukur sgt2.. tk myesal sy beli 3botol skaligus 😘terbaek iv mist nie.. 👍👍👍👏👏👏👏 - shahida PJ Janganlah gunaaa ivmist nano oil!!! Sebab.. Ia sangat MUJARABBB!! InsyAllah. Sembur sembut sembuhh. WhatsApp "IVMIST" ke 0199142457 Peluang join team kami masih dibuka . Dropship dan ejen diperlukan #stokisivmistPakaDungun0199142457 #ivmistteamfazimah #ivmistteammarziana #ejendiperlukan #dropshipdiperlukansegera #dropshipmalaysia #ivmist #ivmistmujarab at Stokis Ivmist Paka Fazimah 0199142457

1

Ramadhan telah menjelma *SAYA ADA MASALAH GASTRIK* Risau nak hadapi bulan ramadhan sebab anda ada masalah gastrik? Gunalah IVMIST bila rasa pedih hulu hati.. sakit perut.. Cara2 guna IVMist untuk GASTRIK 1. Sembur IVMIST pada tapak tangan 2. Gosok pada kawasan yang sakit, bhg ulu hati.. 3. Urut perut dari arah pinggang ke pusat dan keliling perut ikut arah lawan jam Insya allah masalah gastrik dan pedih ulu hati akan lega selepas seketika. Anda boleh teruskan berpuasa tanpa bergantung kepada ubat ataupun meninggalkan puasa. Insya Allah #ivmist #bazarpaknil #gastrik #bazaaronline #sihat #ivmistteamfazimah #stokisivmistpaka #WsapK_Imah0199142457 at Stokis Ivmist Paka Fazimah 0199142457

1

Ahlan Wasahlan Ya Ramadhan.... semoga kedatangan ramadhan menjadi penghapus dosa-dosa kita yang lalu..aamiin. at Stokis Ivmist Paka Fazimah 0199142457

1
2
Next »