fazimahosman on Instagram

🌻🌻 Stokis Ivmist Paka Dungun

🍉IV MIST Penawar ResdungJerawat 🌲IV KIDS 🐙IV SOAP ☔IV KOOL 💊Sembur2 Segar selalu... 🌷CELLFIPRO...calit2 comey selalu 💖SecretCorrea 📲0199142457

Similar users

Report inappropriate content

Similar users

@wna_aqilah94
Wan Nur Aqilah
@brahimzainon
Zainon Brahim
@sitihajar4931
siti ainsyah90
@iospital.ishop
IPHONE MURAH & ACCESSORIES

Alhamdulillah... Pes stim Limau dan pes tomyam Thai dah sampai semalam..Stok sold out. Hari ni kita tunggu stok baru plok sampai. Yang dah oder tunggu k.imah delivery yer.. Hok nk try blh wsap k.imah 0199142457 at Stokis Ivmist Paka Fazimah 0199142457

2

IVMIst Aromatic Nano Oil minyak serbaguna untuk pelbagai masalah... Kebanyakan kita sering mengalami: ➡Selsema berpanjangan ➡Kerap bersin terutama diwaktu pagi ➡Gatal-gatal hidung dan muka ➡Hidung sering tersumbat ➡Gatal-gatal di mata ➡Migrain ➡Jerawat In shaa Allah IVMist boleh membantu Harga ivmist RM28 untuk satu unit RM50 untuk 2 unit RM75 untuk 3 unit + free post @ free gift Sebarang pertanyaan dan oder blh wsap k.imah 0199142457

1

🎀💞💖: INFO IV KIDS C7: Cara penggunaan ivmist terhadap bayi . 1) Harian Sembur ivmist pada tapak tangan dan sapu pada perut, betis dan tapak kaki selepas mandi . 2) Demam Sembur sedikit ke dalam air mandian. Tambah potongan lemon (ataupun limau nipis). Gunakan untuk mandian bayi. . Ataupun . Ambil sebekas air suam dan Semburkan ivmist ke dalam air tersebut. Gunakan untuk mengelap badan bayi . 3) Selsema / Lelah / Asthma Sembur ivmist pada sapu tangan ataupun bantal bayi, letakkan berhampiran hidung bayi. Biarkan bayi sedut bau ivmist . Sapu sedikit di tapak kaki dan betis bayi serta dada. wasap je...019-9142457 . #ejenivmistPakaDungun0199142457 #ejendiperlukan #ivkids #ivmist #ivmistTerbaik 👍❤👍❤ at Stokis Ivmist Paka Fazimah 0199142457

2

Jika lelah atau semput InsyaAllah bleh Guna ivmist sebagai alternatif untuk mengatasinya . Sapu didada leher Dan sedut baunya kerap InsyaAllah membantu . Banyak testimoni yang berkesan dgn ivmist . 0199142457 . Walaupun ivmist bukan ubat tetapi aromanya memberi kesan yang baik . 10 herba terbaik terkandung dalam ivmist at Stokis Ivmist Paka Fazimah 0199142457

0

Selalu Mabuk laut ? . ini penyelesaiannya.. ivmist sudah memadai.. dengan izin Allah . bawak lah ivmist kemana mana, kelaut ke, mendaki ke, bersukan ke.. . sangat sesuai dan membantu.. serius saya cakap.. #WsapK_Imah0199142457 at Stokis Ivmist Paka Fazimah 0199142457

0

Nak tanya, awak pakai sabun mandi untuk apa? - Untuk bersihkan badan je kan? Untuk wangi? - Cuba awak guna Darina Shower Scrub. Gel mandian DSS, bukan untuk bersihkan badan je tapi untuk: - ✅Tanggalkan daki. ✅Cerahkan badan. ✅Lembutkan kulit. ✅Mengurangkan bau badan. ✅Pudarkan parut dan stretchmark. - Eh banyak lagi lah kelebihan dia. Senang cerita, awak mandi-mandi pun kulit dah boleh cantik tau. Pst, tapi kalau dah cantik nanti jangan lupa share rahsia dengan kawan-kawan. Lepastu ajak semua oder DSS dengan akak okey.😄 - #darina #darinashowerscrub #wsap0199142457 at Dungun, Terengganu, Malaysia

3

Kenapa perlu dapatkan IV KIDS? SEBAB 😯😯😯😯 💥Masalah kesihatan yang biasa dialami bayi & kanak-kanak mampu disembuhkan dengan IV KIDS, insya Allah. _ ✔ Baunya lebih mesra kanak-kanak. Kanak-kanak pasti suka ✔ IV KIDS selesa dipakai oleh kanak-kanak kerana ianya lebih sejuk, lembut & selesa. ✔ Ramai ibu bapa sudah mencubanya dan mereka sangat puas hati. IV KIDS, rawatan alternatif yang tanpa ubat. Sembur-sembur je, insya Allah sembuh. ✔Wangi, lembut, sejuk & mesra kanak-kanak. _ Sesuai untuk bayi seawal umur 1 bulan. Ramai sudah cuba, dan ianya berkesan! Insya Allah. _ Kandungan IV KIDS: 💊 Ekstrak jerangau 💊 Ekstrak cekor 💊 Limau purut 💊 Habbatus Sauda 💊 Minyak Kelapa Dara 💊 Saffaron 💊 Minyak kayu putih . Hilangkan kegusaran di hati anda dengan IV KIDS, teman setia anak anda. Berminat utk order Whatsapp ☎ : 0199142457 @ Klik www.wasap.my/60199142457 #ivmist #ivkids #ivmistpenawarpelbagai #IvMistTeamMarziana #Terapiinstagram #Ajimaurabaru #sitiaafiyahkhalid #yusufiskandar #sayajualonlineoffline at Stokis Ivmist Paka Fazimah 0199142457

3

Nak Tau cara2 teknik Nak kecilkan. .bdn....bukan bengkung saja ya. waktu berpantang ini laa masa nya tuk slim melim balik jangan biarkan perut bun.cit menghantui anda .pm kami...rahsia teknik sapu losyen kami.. WSSP 0199142457 at Agen Secret Correa Paka 0199142457

2

. ========================== JOM KURUS & LANSING RAYA NI ========================== . 1) Sapu selepas mandi 2) buat urutan lawan arah jam secara membulat di kawasan bermasalah. 3) buat 20-30 pusingan. Nak kurus kena rajin kan. Silap hb, lengan pun boleh mengecil sekali.😘 4) Sapu sebaik²nya 2kali sehari. 5) Ambil ukuran sebelum dan selepas . ⚠ At least ukur 3/5 hari sekali. ⚠ Pengurangan bergantung kadar metabolisma badan seseorang. ⚠ JANGAN PUTUS ASA . 📌 SAYA GUNA SAYA JUAL . Jom whatapps : 0199142457 (K.Imah) ==================== Dapatkan sekarang dan nikmati promotion kali ini dengan sapuan losyen sejuk yang pasti MENGHAKIS lemak2 yang membuatkan anda tak perlu tahan lapar lagi !!! ===================== . #losyenkurussejuk #lemakhilang #cantikmenawan #bukanselalu #kurussihat #kuruscepat #reshape #vshape #Berpantang #perutbuncit #DaguRuncing #berpantang #eczema #scPaka #losyensejuk #sapusapukurus #secretcorrea #rayanakkurus #taknakgemuk #jomkurus2017 #jomkurus #kurustanpaubat #lemakjahatkenatampo at Agen Secret Correa Paka 0199142457

2

MITOS: IBU MENGANDUNG MESTI KUSAM. Orang selalu cakap kalau mengandung jangan pakai apa-apa. Takut nanti effect dekat baby dalam kandungan. Jadi akak pun tak pakai la apa-apa masa mengandung dulu. Kulit tak cantik, kusam, gelap semua cukup. Memang tak lawa! Tapi haritu akak tengok iklan Darina Shower Scrub. ✅Mandian dan scrub yang boleh mencantikkan kulit. ✅Ada KKM. ✅Selamat untuk ibu mengandung. Akak pun cuba la. Lepas je cuba, alhamdulillah memang kulit jadi lembut, cerah dan tak kusam! Sapa cakap ibu mengandung tak boleh cantik? Boleh tau! Yang penting pastikan guna produk yang selamat. Guna DSS je, diyakini selamat untuk ibu mengandung tau!😘 #wsap0199142457 at Dungun, Terengganu, Malaysia

2

losyen_kurus_secretcorrea Part paling susah nak ejas lemak ialah peha. Betul tak? 😁 . Tapi tidak dengan secret correa. Tiada lagi masalah mengelecet atau seluar ketat selepas ni 😘 . Lekas whatsapp terus k.imah di 019914245. 💪 . . at Dungun, Terengganu, Malaysia

2

losyen_kurus_secretcorrea Mudahnya berpantang dengan Secret Correa 😍 . Cepat je lemak ibu lesap. Baby kembung pun selesa dengan sapuan losyen sc 😘 . Jom kembali kurus dan langsing hanya dengan sapuan losyen sejuk Secret Correa. Whatsapp ke 0199142457 segera utk promosi pre-Syawal yg sedang berlangsung 🤗 at Dungun, Terengganu, Malaysia

2

Niat hati nak kurus macam pelakon cita Patahnya sebelah sayap...tp tak tahan nak diet sebab makanan semua sedap.. Nak makan pil kurus takut efek kat buat pinggang...... Nak bersenam dan berzumba susah plak sebab anak kecik lagi.... Nak buat camne nie stress akak fikir...? Jangan stress akak ade losyen kurus sejuk nie yg boleh jadikn bentuk badan macam heroin patahnya sebelah sayap tu... Losyen nie tak panas dan juga tak pijar.. Mencairkan tanpa kita sedar...tau2 berat dh trun... Nak tau lebih lanjut mai [email protected] whatsapp akak 0199142457 at Dungun, Terengganu, Malaysia

1

Assalamualaikum Selamat pagi sahabat k.imah semua.... at Stokis Ivmist Paka Fazimah 0199142457

1

Assalamualaikum Selamat pagi... Dah mandi ke belum??? Jangan lupa tau #DARINAShowerScrub #dss0199142457 at Dungun, Terengganu, Malaysia

0

- Nak tanya, awak pakai sabun mandi untuk apa? - Untuk bersihkan badan je kan? Untuk wangi? - Cuba awak guna Darina Shower Scrub. Gel mandian DSS, bukan untuk bersihkan badan je tapi untuk: - ✅Tanggalkan daki. ✅Cerahkan badan. ✅Lembutkan kulit. ✅Mengurangkan bau badan. ✅Pudarkan parut dan stretchmark. - Eh banyak lagi lah kelebihan dia. Senang cerita, awak mandi-mandi pun kulit dah boleh cantik tau. Pst, tapi kalau dah cantik nanti jangan lupa share rahsia dengan kawan-kawan. Lepastu ajak semua oder DSS dengan akak okey.😄 - #darina #darinashowerscrub #wsapK_Imah0199142457 at Dungun, Terengganu, Malaysia

1

Ramai yang berebut-rebut nak jadi cantik sampai ada yang terlupa nak pastikan produk yang mereka gunakan itu selamat. _ Salah satu perkara penting yang kita perlu ambil berat sebelum menggunakan sebarang produk kecantikan adalah pastikan ianya selamat. _ Contohnya seperti produk Darina. Produk Darina selamat digunakan untuk seisi keluarga tau. Bahan-bahan premium yang terkandung dalam produk Darina juga dapat membantu melembutkan, membersihkan, menghaluskan dan mencantikkan kulit dengan lebih selamat. _ Jomlah bertukar ke Darina sekarang!😉 _ Nak tahu detail, wasap ye ke 0199142457 #DarinaTeamMarziana #darinashowerscrub #Terapiinstagram #mencerahkan #hilangkanstretchmark #ajimaurabaru #Assalamualaikum at Dungun, Terengganu, Malaysia

2

Bila kali terakhir awak guna skrub untuk skrub badan? Bila kali terakhir awak pergi ke spa? Sekali sekala tak salah nak belai diri di spa. Tu sebagai rewards untuk diri kita yang penat bekerja ni. Tapi lagi bagus kalau kita pandai berjimat. Berjimat macam mana? Beli je Darina Shower Scrub lepastu buat spa dekat rumah. Bau DSS dah la wangi menggoda! Bila guna setiap hari kesan dia sama macam awak pergi spa tau. Kulit jadi lembut, halus, cerah dan parut-parut pun makin pudar. Lagi best buat spa dekat rumah kan?😍 whatsapp 0199142457 k.imah at Dungun, Terengganu, Malaysia

1
Next »