iw.wm on Instagram

Wahyu Mahendra

a travel content creator. based in Bali, Indonesia. currently 𖤥 home. next > Uzbekistan, China, North Korea. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

http://iwwmphotography.com/project-10-universal-studios-japan-osaka.php Similar users See full size profile picture

Report inappropriate content

@iw.wm photos and videos

Just had a great time at #magnumbali Privilege Party! We got a chance to try a new variant from Magnum Bali Series, with extra creamy ice cream from raspberry and coconut with chocolate sauce and covered with Belgian chocolate. It taste like a piece of heaven in your mouth! so tasty and delightful. And last but not least, its only available in Bali and packed with exclusive Batik Bali😉😉 #magnumindonesia @magnum.idn #ad at IBIZA IN BALI

0

Just floating at the saltiest sea (lake) on earth ✨ 2 tahun yg lalu, pertama kali ngesave salah satu foto yg aku temuin di explore instagram. Nggak nyangka, mimpi untuk menapaki dan floating di tempat ajaib ini terwujud. Ternyataaaa tempatnya tidak ‘semenyangkan’ seperti di foto. Karena dead ini sudah mulai kering, jadi air danaunya mulai menyusut jauuuuh banget. Kita harus turun tebing yg mayan jauh dari tempat parkir. Sangat aku sarankan untuk pake sepatu! Kristal garamnya tajam tajam, mayan sakit kena telapak kaki. Terus karena penasaran, akhirnya aku iseng nyobain setitik air di sini. Cuma setitik air lho ya, rasanya kayak minum air yg dicampur 1 karung garam 🥴 Pulang pulang badan superrrr lengket, berasa gak mandi 1 bulan. Pengalaman yg super weird, tapi worth to try! at Dead sea, Jordan

0

Bringing some tropical vibes to the weekend🍃 We were staying in one of the coolest eco bamboo houses in East Bali @hideoutbali What is your plan for this weekend? . 🕶 Tommy Hilfiger collection @optik_melawai Thanks for the shots @backpackertampan at Hideout Bali

0

I never put Hong Kong on my bucketlist. One year ago, me and some of my local friends were hiking one of the mountains, pretty tired but the view was incredibly beautiful. We were chasing sunset, it took us around 2 hours to get to this spot. Hong Kong itu menurutku salah satu destinasi yg unik. Untuk yg suka foto street, ada banyak human interest di sini. Makanannya jg menurutku masuk lidah orang Indo & masih affordable. Menariknya, kota Hong Kong dikelilingi oleh gunung dan perbukitan. Dari Atas puncak suicide cliff ini, bisa kelihatan keseluruhan kota Hong Kong yg...sangat sayang untuk dilewatkan! Khususnya buat yg demen trekking, spot ini bisa masuk ke top destinasi kalian pas ke Hong Kong! Thanks for this photo @shafiqanaksaleh at Suicide Cliff - 飛鵝山

0

Probably one of the most beautiful National Parks I have ever seen in my life... Some facts : - Zhangjiajie National Forest Park was the first national park in China, established in 1982. -It's famous for its 3000 vertical pillars. -There are 45 columns taller than 300 m, 198 between 200-300m, and the tallest pillar is Jinbian rock which is 380 m. Have you been dreaming to visit the Avatar Park ? at The Avatar Park At Halleluya Mountain Zhangjiajie

0

If you can dream it, you can do it ✨ Postcard from a dreamy sunset in my home, Bali. Hope everyone has a great weekend! at Bali, Indonesia. Island of Gods

0

Hanging out in the Swiss Alps with my bro @doeeme Thank God, I had a chance to see our beautiful Earth, learning more from my travels. Kalo diinget inget rasanya mau nangis lihat sunset dari spot ini, langsung menghadap ke deretan pegunungan Eiger. It’s too beautiful to be real 😭✨ Shoutout to @doeeme who made this trip happened, you are legend bro! at Grindelwald, Switzerland

0

Sunrise on a beautiful frosty, misty mornings ...✨ Does anyone plan to travel to some tropical destinations this year? I’d like to visit Hawaii, hike some mountains or just chill at the beach. How about you? 🌴 at Bali Indonesia

0

Missed everything about New Zealand! 3 words that describe New Zealand : camper van, mountains & seals! What’s your dream destination if you have a chance to visit New Zealand? Thanks for the shot @joeleep 🙌🏻 at Kaikora, New Zealand

0

My favourite place to escape from the hectic city. Thank you for having us! Definitely come back here next time 🍃🐱 @hideoutbali thanks for the shot @backpackertampan at Hideout Bali

0

Buat gue, traveling itu udah jadi part of my life deh! Gue bersyukur, sejak kecil dididik oleh ortu untuk selalu berhemat. Hemat itu buat gue salah satunya menabung, berinvestasi di bidang yg menjadi prioritas kita. Intinya kalo mau traveling terus, harus bisa nabung & investasi terus! Sisihkan 10-30% pendapatan kita perbulan. Jgn terlalu diinget-inget, lama lama kita gak akan sadar udah punya nominal sekian di rekening kita ! Harus sabar & jgn cepat tergoda untuk beli barang ABCD yg gak bener bener kita butuhin. By the way, gak ada alasan takut untuk nabung hasil jerih payah kita di Bank! Ada Lembaga Penjamin Simpanan ( LPS ) yg menjamin simpanan nasabah bank & ikut serta menjaga sistem perbankan. Nggak perlu ragu, karena LPS adalah lembaga independen yg merangkul semua bank konvensional & Syariah. Jadi semua bentuk simpanan yg kita serahkan di Bank, entah itu bentuknya tabungan, deposito, giro, sertifikat deposito dan lainnya dijamin keamanannya oleh LPS. #AyoNabungDiBank for better life experience in the future! @lps_idic Thanks for the shot @aronreijnders at Bali

0

India is not only familiar with curry and musical movies, but also their aesthetically pleasing architectures. Their buildings are really have a perfect detail. If you are looking for a country with beautiful cultures and buildings, India have to be on your toplist! One of the good spots is in Rajasthan District. There is alot of town with magnificent buildings with breathtaking interior design. This one was taken in Jaipur. Here, your eyes will be spoiled with the sweet pastel colors everywhere. So get ready to be amazed with Indian artists, they were the greatest artist in the world. Thanks for the shot 🙌🏻 @backpackertampan at Jaipura, Rajasthan, India

0
Next »