jeremyguntur on Instagram

Jeremy Guntur

📍 JKT-JOG LAW IUP UGM '18

Similar users

Report inappropriate content

Similar users

@michellaalvina
michella alvina
@desy_febryy
desyfebryana
@nadiarhm
Nutskow
@robbyvdb24
Robby.

[ACDC VER. 12 FIRST ANNOUNCEMENT] Calling all varsity and highschool debaters from all around Indonesia! ALSA LC UGM proudly presents : "The 12th ALSA Crushbone Debating Competition” For those who are interested, here are a few things you need to know : • Date: 2-4 November 2018 • Venue: Faculty of Law, Universitas Gadjah Mada, Jalan Sosio Yustisia No.1, Bulaksumur, Sleman, DIY • Format: British Parliamentary • Adj-Rule: N1 • Caps: 48 Teams (max. 4 teams/institution) & 15 Independent Adjudicators • Registration Fee: 450k/team (High School), 500k/team (Varsity), 100k/person (Independent Adjudicator) Register yourself or your team BEFORE 29th October 2018! The registration steps and payment details are available on the invitation letter (http://gg.gg/ACDCVER12) Grab your slot fast before it runs out! If you have any concerns, don’t hesitate to contact us! Shyva (082299146008) (LINE messenger): shyvaauray Oceano (081327192911) (LINE messenger): moceano Website: alsalcugm.org/acdc Email : acdc.ugm[at]gmail[dot]com We are waiting for your participation, and see you in Yogyakarta! Entrusting, Enabling, and Establishing Excellence ALSA, Always be One!

2

Foto sama para kofas & temen-temen yang sabi banget Goodluck kuliahnya! semoga pengalaman selama PPSMB ini ngga dilupain! note : hayo siapa yang dbk

19

"then make my joy complete by being like-minded, having the same love, being one in spirit and of one mind" Philippians 2 : 2 IPEKA CHRISTMAS CELEBRATION 2017 🎅🎅

14

Edufair 2017 "Write Your Future" ✨ at Smas Kristen Ipeka Sunter

6

SMAK IPEKA SUNTER PROUDLY PRESENTS: ✨✍🏻 "WRITE YOUR FUTURE" ✍🏻✨ Di acara EDUFAIR Ipeka Sunter tahun 2017 ini, kami mempersembahkan berbagai seminar universitas agar kalian tau mau melangkah kemana saat akan kuliah nanti. 📅 Tanggal: 15-16 September 2017 🕗 Waktu: 07.30 - 14.00 Edufair kami tidak dipungut biaya, ajak teman-teman kalian! ✨✨✨

2

Membela negara bisa dimulai dari hal-hal kecil yang berguna DIRGAHAYU INDONESIAKU 🇮🇩🇮🇩🇮🇩

6

Eh ada awan...! (Makasih mas2 tour guide yang udah mau photoin) at Gunung Merapi

36

That one friend who brings joy to us at The Rosemary

13

Best friends won't leak through times. Cr : @jessenjuan123 at Kawah Putih

6

KELAR! EDUFAIR 2016 💡 #CHEERS!

1

BERES! EDUFAIR IPSUN 2016 DAY 1 See you tomorrow!

3

KAMI JUARA! YANG LAIN MUNDUR AJA! IPSUN! IPSUN! #1

19

Halo !!! Ipeka sunter bakal adain EDUFAIR " cheers for the bright future " 2016 , edufair kali ini bakal lebih banyak lagi universitas" yang hadir di tambah seminar" nya lohh dan masih banyak lagii !! See you there guys !!! ✨✨🎉🎉🎉

0

Hey kamu, Iya kamu yang lagi liat photo ini Senyum dong 😉

32

U guys r awesome! SMP 2 YPK MANAA SUARANYAAA! at Smp 2 Ypk Malang

59

Get ready for PENGURUS OSIS periode 2016! Follow @sc_ipsun for more updates and info Ketua OSIS : Madison Lyman Wakil ketua OSIS : Nicholas Klein Sekretaris : Miracle Ellia Bendahara: Milka Florensia Divisi BELA NEGARA Koordinator: Tania Hutapea Jeremy Guntur Juan Vito Divisi PUBLIKASI & DOKUMENTASI Koordinator: Pricillia Lim Brynedicta Erina Teja Vionica Priskila Sengkey Divisi SENI & OLAHRAGA Koordinator : Livianti Ivan Christian David Wihardja Euodia Trifena Harijanto Keiko Divisi KEROHANIAN Koordinator : Revel Gabriel Tirza Ecclesia Orowitz Valerie Shelly F Divisi PERLENGKAPAN Koordinator: Crysanta Davin A Camilla Raymond H

4

Thankyouu buat yang udah siapin ini smua! U guys rock! XD

24

Xcape! #escapeindonesia #xcape

14
Next »