jessicasicillia on Instagram

Jessica Sicillia

[ @ateam.management ] for endorsement/PP: @jessicasicillia (use the @) other business inquiries πŸ‘‡πŸΌ πŸ’Œ[email protected]

https://youtu.be/lhMxlN0Ui6M Similar users See full size profile picture

Report inappropriate content

@jessicasicillia photos and videos

Let me be the one to break it up.

26

It's like I loved you so much and now I just hate you Feeling stupid for all the time that I gave you

119

make it kinda hard not to stare.πŸ”₯

19

you dont have to be perfect to be amazing.πŸ”₯ #JSdailyreminder

13

Start each day with a grateful heart. sweater: @sweaterpolos.id πŸ‘Ÿ @daintyshoe

15

well because darling, I’m not a basic bitch.

25

β€œwhat’s a queen without her king?” well, historically speaking, more powerful.

26

other girls hated her but followed her every move, like peasants to their queen.

14

be a badass with a big heart.πŸ–€

53

#burlesque

38

..

6

Hiiii, Beautiful! ❀ Kalo kalian mau cantik + murah tapi kualitas bagus, kalian harus banget cek @beautybythesisterss Di sana ada berbagai treatment loh. 1. Sulam alis 2. Henna brow 3. Nail art 4. Eyelash extension 5. Sulam bibir Apalagi mereka lagi ada PROMO lhooo buat bulan desember ini 😍😍 So tunggu apalagiiii, yuk buruan bikin appointment! Oh iyaaa, disana juga buka kursus lho. Ada kursus apa aja sih? 1. Eyelash Extension 2. Henna Brow Kursusnya diajarin langsung lho sama ownernya! Nggak pelit ilmu sama sekali, dan bakalan diajarin teknik marketing. Bisa konsultasi seumur hidup 😍😍 Buat kalian yg mau pendapatan lebih, yuk buruan daftar kursusnya ❀ Untuk informasi dan appointment, bisa hubungi: [email protected]: @beautybythesisters (pake β€œ@β€œ ya) WA: 087723318884

21
Next Β»