kontaminacio on Instagram

K O N T A M I N A C I Ó

Ska | Rock | Band <<>><<>><<>><<>><<>> Contractació: [email protected] <<>><<>><<>><<>><<>> ✊ _ #GiraCarrers _ ✊ NOU CLIP - OCTUBRE ⬇

https://m.youtube.com/watch?v=WdfrH5bS61I Similar users See full size profile picture

Report inappropriate content

Similar users

@bigmark186
BIG MARK 186 빅맑
@somcanvies
CSA Can Vies
@sonarfestival
Sónar Festival
@lassexpeares
Las Sexpeares

⚠️ @fma_santcugat superada!! ⚠️ . . Molt de gust tocar en un espai autogestionat com el de Sant Cugat amb penya que tracta amb carinyo els músics i els dona a sopar un jabalí sencer! . . Molt a gust xe! Ara parem unes setmanetes fins a @iboga_summer_festival on farem aturada el dia 29/07, de 00 a 01, aneu preparant el cos per a vindre als balkans del País Valencià! opaaaaa!! . . Salut i carrers!

2

⚠️ @fma_santcugat ⚠️ . . Què passa gentola? Només queda un dia per estrenar-nos al nord del país a les #FMA de Sant Cugat, hi serem a partir de les 22:30, t'ho perdràs? . . . Salut i carrers!

3

⚠️ DISSABTE a @fma_santcugat ⚠️ . . Ens veiem aquest dissabte 30 a les Festa Major Alternativa que s'han currat les joves de Sant Cugat! A les 22:30 i de baes! . . Primer cop que xapem Catalunya! Com el Vallès no hi ha res! . . Foto: @botijeta . . Salut i carrers! . . #Kontaminacio #ComSempre #Octubre #GiraCarrers

3

🔥Gràcies Alacant 🔥 . . Altra nit de categoria, tocant en la nostra ciutat. Gràcies a @escolavalenciana @marearockfest @pupilesoficial @vadebogrup [email protected] per fer-nos un lloguet al seu costat. . . Propera parada Dissabte 30 a @fma_santcugat . . Salut i carrers! at Alicante, Spain

0

1

0

⚠️ :::::::: MERXAN///FRESQUET :::::::: ⚠️ . . Des de @marearockmanagement a @tdastore a Sant Vicent del Raspeig (a no-res de la @ua_universidad . . Si voleu posar-vos mudades i asseats, ja sabeu on heu d'anar! . . Salut i carrers! ( Enrecordeu-vos que demà a la 1:00 omplirem la Plaça del Convent de #Biar no siga cosa que no vingueu i tingueu un susto 😘🖖🏻)

1

⚠️ Dissabte a BIAR⚠️ . . Senyores i senyoretes, ens veiem aquest dissabte a partir de les 00 a la plaça del convent . . Convideu a qui vulgueu, que és de bades! . . Salut! . . Foto de: @andalopa

1

⚠️ La puta S E R ⚠️ Avui tenim a @eloytheguitarboy i a @carpanta_konta contant mentides per la ràdio de Villena, entre d'altres els bolos d'aquest mes de juny, el primer, aquest dissabte a #Biar Seguim!!

0

⚠️G I R A | C A R R E R S ⚠️ . . Queda no-res perquè comence el juny kontaminat: . 09/06 - Biar 22/06 - Alacant 30/06 - Sant Cugat . . A quin lloc ens veurem? Comenteu a quin concert vindreu i etiqueteu algun/a col.lega que vos acompanye! . . Salut i carrers! . PD: Somos los nietos de los que perdieron la guerra civil. #Evaristo referent.

2

⚠️ G I R A | C A R R E R S⚠️ . . A partir del 9 de juny tornem a la càrrega amb concerts molt especials, entre altres, com el de les @fma_santcugat o l' @iboga_summer_festival . . Anem afegint parades a la #GiraCarrers mentre no deixem de preparar el proper disc, açò no para! On vindreu? . . Salut i carrers!

3

No és la millor foto que tenim d'ahir pero sí la que és la que millor reflecteix com ens ho vam passar amb @andalopa als comandaments fotogràfics! . . En beeus anirem mostrant-vos els llocs que vam triar! . . Passeu bon diumenge i recordeu que ens veiem el 09/06 a Biar a les #Trobades d' @escolavalenciana . . Salut i carrers!

4

Hui hem estat de sessió de fotos, redescobrint el terreny des d'Alacant, a Sant Vicent, passant pel Salze i Beneixama . . Ara, després de la fartera en Beneixama, Carpanta vos patrocina el cafenet. Serà l'única foto amb careta de bon xic. . . Recordeu que ens tornem a veure el dia 09/06 a Biar a les #trobades d' @escolavalenciana . . Salut i carrers!

0

⚠️ Tornem a casa⚠️ . . La mare pàtria sempre s'ha de visitar una vegada a l'any, però en comptes de Nadal, tornem per l'estiu i amb el millor motiu possible, les #trobades d' @escolavalenciana . . . Ens acompanyarà #Skletxa els companys de la pedrera biaruda . . Dissabte 9 de juny, de bades ( gratis, pals internacionals) a la Plaça del Convent . . Salut i carrers!

0

Ens queda just un mes per tornar als escenaris, serà a casa, a Biar en les #trobades el 9 de juny . . Mentres, seguim netejant el directe i preparant les nous temes que conformaran el disc que ixirà a la tardor . . Hem tingut bones sensacions damunt dels escenaris presentant #ComSempre i #Octubre i tenim ganes d'aprofitar-les . . Salut i Carrers!

0

▫️Noves dates #GiraCarrers ▪️ . . . Com anem bona gent? Seguim afegint concerts al calendari de la nostra gira abans de tancar-nos a gravar el #noudisc . Ens veiem al #juny . . - 09/06 - #Trobades - Biar - 22/06 - #fogueres - Alacant -🔻30/06 - Primera data a #Catalunya🔻 . . Açò no para! Salut i carrers!

5

🎧K O N T A M I N A C I Ó a @spotify 🎧 #comsempre i #octubre han arribat ja a #spotify . . Recordeu que els altres dos discs encara estan dins de Kontaminació Akústika, però els nous temes ja estan al compte oficial KONTAMINACIÓ . . Salut i carrers!

2

🔥Heu sentit els nous temes?🔥 . . #ComSempre i #Octubre estan descarregables a www.kontaminacio.com junt als anteriors treballs #Voraviu i #vestitsambparaulesnoves . . També ens podeu trobar a #spotify : . https://open.spotify.com/artist/1VdQVYWaZDXROGGoEHrx3E?si=vY_tM772QU2OuuBVmhISrg . I al nostre canal de #youtube : . https://www.youtube.com/channel/UC4CdWDHYx0FYK7-gu4m6_lA . . Foto: @somosrockeros . Salut i carrers!

3
Next »