linda_kosmetik_murah on Instagram

linda lynn

๐Ÿ“ฑwhatssap linda 013-2923 205 ๐Ÿ“ฆ RM7 SEM, RM9 - 11 TO SS ๐Ÿ‘Œ 100 % ORI, NO FAKE ๐Ÿ˜š SERIES BUYER ONLY ๐Ÿ™… NO RETURN, NO REFUND

Similar users

Report inappropriate content

Similar users

@atharkayla
New : Kayla Shawl
@deinasenangjerkurus
KURUS.RAMPING.CANTIK
@najmiklang
Najmi Klang
@zura_zyra
Mrs_Uyaaa ๐Ÿ’ž

๐Ÿ˜˜

1

Tq uolsss ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹

1

๐ŸŒทCHARMS CLEANSER & MAKEUP REMOVER๐ŸŒท โœ”Paling best tentang Cleanser & Make Up Remover Charms ni ianya betul2 membersih & membantutkan pertumbuhan blackhead/ whitehead/ jerawat2 sampai ke akar2nya โœ”Membersih mendalam membuang sisa2 kotoran di wajah serta minyak berlebihan akibat pori2 terbuka..Selepas cucian kulit semakin lembut & tegang โœ”Bahan2 seperti collagen & apple steamcell sgt baik utk kulit...Tahan lama penggunaan sbb ianya dlm bentuk gel...Sgt berbaloi2 mudah dibawa ke mana2 Memang best tak payah nak tenyeh2 muka pakai wet tissue/make up remover dlu. pakai je cleanser ni terus. 2in1! ๐ŸŽ‰Jangan lupa & jangan malas ye nak cuci muka dengan Charms Cleanser & Makeup Remover utk kulit kekal sihat & bersih ๐Ÿ˜‰ RM59 Nak klik link dibawah โคต๏ธโคต๏ธ www.wasap.my/60132923205

0

๐ŸŒทCHARMS CLEANSER & MAKEUP REMOVER๐ŸŒท โœ”Paling best tentang Cleanser & Make Up Remover Charms ni ianya betul2 membersih & membantutkan pertumbuhan blackhead/ whitehead/ jerawat2 sampai ke akar2nya โœ”Membersih mendalam membuang sisa2 kotoran di wajah serta minyak berlebihan akibat pori2 terbuka..Selepas cucian kulit semakin lembut & tegang โœ”Bahan2 seperti collagen & apple steamcell sgt baik utk kulit...Tahan lama penggunaan sbb ianya dlm bentuk gel...Sgt berbaloi2 mudah dibawa ke mana2 Memang best tak payah nak tenyeh2 muka pakai wet tissue/make up remover dlu. pakai je cleanser ni terus. 2in1! ๐ŸŽ‰Jangan lupa & jangan malas ye nak cuci muka dengan Charms Cleanser & Makeup Remover utk kulit kekal sihat & bersih ๐Ÿ˜‰ RM59 Nak klik link dibawah โคต๏ธโคต๏ธ www.wasap.my/60132923205

0

Losyen Sejuk Secret correa sangat bagus untuk melancarkan perjalanan darah. Memang betul, jika ada ibu dlm pantang yang alami bengkak susu, cuba sapu & urut sedikit sekitar payudara yang membengkak, insyaAllah susu akan cair dan bengkak mulai kurang Azab sgt kan klau bengkak susu dibiarkan lama2, bole bawak ke demam jadinua. Jgn lupa stanby losyen kurus sejuk Secret Correa ya ibu2 semua๐Ÿ˜Šโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธ Jom wasap linda๐Ÿ‘‡ www.wasap.my/60132923205 #losyenkurussejuk #ibuberpantang #agentwanted

0

JAMU KACIP MALAM 100 % ORIGINAL

1

NAK MERAHKAN BIBIR SECARA SEMULAJADI? ๐Ÿ‘„ NAK RAWAT MASALAH BIBIR KERING? PRODUK MESRA WUDHUK.. 100% ORGANIK.. Bahan2 semulajadi seperti minyak zaitun, vitamin E, argan dan lain2 lagi.. HARGA MAMPU MILIK RM25 ! 3 CODE COLOR AVAILABLE ๐Ÿ’„ 01 sexy pink ๐Ÿ’„ 02 orange ๐Ÿ’„ 03 sexy red ๐Ÿ“ฒwww.wasap.my/60132923205

0

NAK MERAHKAN BIBIR SECARA SEMULAJADI? ๐Ÿ‘„ NAK RAWAT MASALAH BIBIR KERING? PRODUK MESRA WUDHUK.. 100% ORGANIK.. Bahan2 semulajadi seperti minyak zaitun, vitamin E, argan dan lain2 lagi.. HARGA MAMPU MILIK RM25 ! 3 CODE COLOR AVAILABLE ๐Ÿ’„ 01 sexy pink ๐Ÿ’„ 02 orange ๐Ÿ’„ 03 sexy red ๐Ÿ“ฒwww.wasap.my/60132923205

0

PATUT LA BULU MATA GADIS TURKEY NI MENCANAK KE LANGIT . . . Masa akak1minute sibuk shoot #1minuteMiracleMascara hri tu kat TURKEY,ada sekempulan remaja Turkey ni datang kat akak1minute.. Dia tnya apa ni(bahasa omputih la xkan turkey kan ๐Ÿคฃ) Pastu akak cakap laaa ni mascara... wow..the packging so colourfull.diaaa kataaa.. Pastu akak1minute terus calit #1mmm kat diaaa..terkejuttt dik nonnnn..bulu mata minah turkey ni mncanak naikkk oittt.(sila ZOOM).. power kaannnn Oleh sebab dia suka,akak suh dia selepi laaa sedas๐Ÿคฃkalau x ingat senang2 depa nk selfii kannn.. ๐Ÿ“ฒwww.wasap.my/60132923205 #1minitjer #1MMM #Iminutemiraclemaskaraklang

0

OMG MASCARA ORIGINAL HQ 1 X RM25 10pcs harga best ๐Ÿ’• Whatssap linda ๐Ÿ“ฒwww.wasap.my/60132923205

0
0

NAK MERAHKAN BIBIR SECARA SEMULAJADI? ๐Ÿ‘„ NAK RAWAT MASALAH BIBIR KERING? PRODUK MESRA WUDHUK.. 100% ORGANIK.. Bahan2 semulajadi seperti minyak zaitun, vitamin E, argan dan lain2 lagi.. HARGA MAMPU MILIK RM25 ! 3 CODE COLOR AVAILABLE ๐Ÿ’„ 01 sexy pink ๐Ÿ’„ 02 orange ๐Ÿ’„ 03 sexy red

0

NAK MERAHKAN BIBIR SECARA SEMULAJADI? ๐Ÿ‘„ NAK RAWAT MASALAH BIBIR KERING? PRODUK MESRA WUDHUK.. 100% ORGANIK.. Bahan2 semulajadi seperti minyak zaitun, vitamin E, argan dan lain2 lagi.. HARGA MAMPU MILIK RM25 ! 3 CODE COLOR AVAILABLE ๐Ÿ’„ 01 sexy pink ๐Ÿ’„ 02 orange ๐Ÿ’„ 03 sexy red

0

HONEYBEE MOISTURIZER Tengok macam nak makan je kan tengok krim pelembab madu ni haha. Sepakej dengan bau dia yang honey honey tu emphh, sangat menenangkan. Ini saya punya bekas ke-6 dah. Kulit muka yang kering sgt sgt digalakkan beli krim hbv ni, yaAllah sgt membantu. Orang biasa guna ni sebagai make up base je tapiiii fungsi dia sgt banyak ok. Boleh meredakan keradangan kulit yang merah2 tu, kalau ada part yang gatal2 sapu je hari2 sampai dia pulih sepenuhnya. insyaAllah jadii. Jangan skip pakai pelembab sebab kulit yg kering akn mengundang banyak masalah yg lain contoh bila kulit kering awak akan rasa gatal2 kan. Soo untuk mengelakkan kulit dari kering pelembab wajib ada. Konsisten pakai hari2. Kulit yang berminyak pun sama, perlu jugak pemakaian pelembab. Kulit you all macam mana? Senang je, kalau kering beli hbv ni kalau berminyak beli alaska ok. meh sini wasap linda REPLY lelaju ok ๐Ÿ‘‡ ๐Ÿ“ฒWww.wasap.my/60132923205

0

PERFUME PARADISE X MUA BELLAZ SPECIAL EDITION tau dari kami Awak..awak nampak tak kat box siap ada gambar dan autograf MUA BELLAZ ??? Dan lagi special , Memang MUA BELLAZ sendiri yang request keluarkan wangian ni sebab Bellaz pun nak share wangian yang dia suka dengan peminat Bellaz kan ?? ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ PERFUME PARADISE EXCLUSIVE BELLA BY MUA BELLAZ Tiada pen perfume , hanya ada perfume exclusive ๐ŸŒผ Moderate ( tak strong dan tak soft ) ๐ŸŒผ Baunya: fruity + sweet + woody ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ ๐ŸŒทutk top note : Ada strawberry, blackcurrent, citrus sikit ๐ŸŒท Middle : Ada bau rasberry , rose sikit ๐ŸŒท Base note : Ada sandalwood Jom la order ๐Ÿ˜ ๐Ÿ“ฒwww.wasap.my/60132923205

0

๐ŸŒธMinyak Argan Emas ๐ŸŒธ . #IFlawless memang TERBAIK.. . *Apa yang BEST NYA...* ================= . IFlawless Minyak Argan Emas adalah PELEMBAB No 1 yang di diformulasi khusus utk mencantikkn kulit wajah.. Ia seumpama produk *DOKTOR PAKAR KECANTIKKAN* yang dpt mengawal pengeluaran minyak dikulit punca MAKEUP CEPAT PUDAR.. Disamping kulit lebih glowing lebih JELITA lepas makeup. ๐Ÿ˜‰ . . ๐ŸŒทSelain itu Exclusivenya Iflawless ini .. Ia mengandungi *KEPINGAN EMAS 24k*.. Ia diformulasi khusus utk melembab dan mencantikkan kulit wajah agar lebih sihat dan AWET MUDA. Kulit lebih GLOWING serta Makeup Tahan Tempoh yang Lama.. . . ๐ŸŒทMinyak Argan Emas walaupun dasar nya adalah MINYAK, namum ia TIDAK membuatkan kulit kita lagi berminyak kerana ia meresap cepat ke dalam kulit dan mengawal pengeluaran minyak yg berlebihan.... *Menarik kan*โ—.. ๐Ÿ˜‰.. Order disini ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ ๐Ÿ“ฒwww.wasap.my/60132923205

1

TESTIMONI DYXY โค๐Ÿ’ฅโค๐Ÿ’ฅ LAGI!!! . . "DYXY kalau tak bagi FEEDBACK rasa serba salah. Calit2..sembur dah glowing natural jee.. Memang BEST sangat DYXY ni๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜. Tak sabar lah nak repeat order๐Ÿ˜"-customer . . " I LOVE DYXY!!!.. habis shift pun punya tak berminyak walau pakai mask setiap masa. I love โค it ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜"- cust . . "BCCREAM PALING BEST๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ Tak bercapukkk pakai dyxy, satu lagi muka ada pori terbuka dan jerawat pasir..bila pakai dyxy dia cover semuanya. Makin lama pakai makin glowing acah2 flawlesss. SERIUSS best sangat dan nanti nak repeat order lagi๐Ÿ˜"-cust Tq uols.. tq lover โค DYXY. Orde now ๐Ÿ“ฒwhatsapp www.wasap.my/60132923205 #dyxycosmeticsklang

1

My love ๐Ÿ˜†๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ at Ground Cabin Cafe

0
Next ยป