linda_kosmetik_murah on Instagram

linda lynn

📱whatssap linda 013-2923 205 📦 RM7 SEM, RM9 - 11 TO SS 👌 100 % ORI, NO FAKE 😚 SERIES BUYER ONLY 🙅 NO RETURN, NO REFUND

Similar users

Report inappropriate content

Similar users

@natsnetasmerom
Natsi
@gabrieldrab
Gabriel Dráb
@muhannaddabbas
Muhannad Dabbas
@lubnaa1

CubreMi matte ni walaupn kecik, 7g jer. Tapi boleh tahan 1-2 bulan ok 😍 CubreMi foundation ni best sangat tau, Sebab ape best??? Sebab foundation ni ringan sangat..Sesuai utk daily makeup ke tempat kerja atau keluar jalan2. Jadi kenapa pikir lagi. Jom la beli satu 😀 Nak order klik je link ni 📲www.wasap.my/60132923205 at Shah Alam, Malaysia

0

ALHA ALFA PROPOLIS FOUNDATION FOUNDATION CANTIK SAMBIL MERAWAT‼️‼️ nak cantik bermakeup nak cantik tanpa makeup FD ALHA ALFA merawat walaupun bermakeup 😱😱 Foundation alha alfa ni bersifat matte finishing, amat amat sesuai untuk kulit yang berminyak,boleh menutupi liang pori yg besar. Foundation ni juga ada royal propolis iaitu pure madu yang merawat kulit sensitif yang breakout dengan produk kimia berbahaya. Foundation yang tahan lama, sesuai untuk makeup pegantin, makeup daily keluar jalan jalan. Foundation ni testur cecair matte bukan creamy matte, amat mudah keje blend foundation, tak perlu campur argan oil pon dah okey. 😍😍 Nak???? Terus klik link 📲www.wasap.my/60132923205

0

💗 VCARE MASKER KUNYIT & BERAS PULUT kalo dulu2 zaman mak2 kita, mereka ambi beras rendam semalaman esoknya tumbuk bersama kunyit hidup kemudian keringkan dan masuk dlm bekas. Itu dulu sekarang kita nak buat cm tu agak jenuh juga dgn masa kita yg overload mmg xde masa nak buat. Jadi sekarang ni bermcm2 masker dpasaran namun VCARE juga yg menjadi pilihan hati dkalangan pengguna tegar produk vcare. Antara 3 ramuan utama vcare masker: 👉Kunyit mencerah mengecutkan Jerawat 👉Beras untuk menegang dan menganjalkan 👉Kayu manis untuk pudarkan parut & juga jerawat @ jeragat Mane geng jerawat Resdung? Meh kita merawat. Masker kunyit vcare akan sedut nyut nyut sampai sembuh.. 📲www.wasap.my/60132923205 at Klang

0

ROSETYARA®️ POWER CORRECTOR BERWAJAH BARU MINI SAIZ, HARGA MAMPU MILIK - Cover EYEBAG/ MATA PANDA 🐼 - Cover parut2 hitam / kawasan2 lebam - Cover misai / bulu2 halus di muka wanita yang terlebih hormon pon boleh tau!😁 -after apply corrector, uolls just dap3 je😘 . Berminat untuk order whatsapp kami 📲www.wasap.my/60132923205 at Klang

0

🌸SYOK MASCARA🌸 Tak perlu lagi bulu mata uols 😍 Kalau pakai SYOK MASCARA ni !!! Memang superb. SEKALI SIKAT TERUS LENTIK DUA KALI SIKAT MELENTIK LENTIK! Apa kelebihan Syok Mascara ni?? ✅BERUS special yg berbentuk SIKAT yg memudahkan pemakaian mascara ✅Teknologi terkini 'TUBING MASCARA' yg digunakan dpt mengelakkan hitam bawah ✅Gel yg bewarna hitam pekat membantu melebatkan bulu mata ✅Fiber Halus yg menggelakkan mascara menjadi berketul atau bergumpal ✅Mesra Wuduk kerana mudah utk dicuci TANPA perlu menggunakan makeup remover atau tisu basah, hanya guna air biasa Harga: RM48 Nak order terus whatsapp kami tau 📲www.wasap.my/60132923205 at Klang

0

😘SERI ORKED BY SOBELLA😘 Warna soft pink dan juga boleh menjadi hot soft pink kalau kita pakai tebal uolls.. Memang menawan bak bunga orked yang segar di pagi hari.. hehe memang sesuai mana2 kulit untuk pergi keluar dating giterr.. bukan dating saja tau. majlis2 formal dan santai pun ngam gilerrr dengan warna seri orked ni 🤗 Dah ada koleksi seri orked sis2 semua ? or dah nak habis ? jom grab selagi stok masih ada.. ORDER SEKARANG . Klik link dibawah yerr untuk fast order sekarang ☺️👇 📲www.wasap.my/60132923205/sobellalipsmatte #sobella #sobellaklang at Selangor

0

OMG MASKARA dah ada yang FAKE gaiss 😱 Dapatkan Dari Ann confirm original 😜 Rm25 jurr Apa yg best dengan OMG MASKARA ?? ❎ tak mengatalkan mata ❎tak menanggalkan bulu mata ✅ senang untuk dicuci ✅mudah di bawa ke mana sahaja ✅melentikan bulu mata ✅melebatkan bulu mata ✅berus tebal ✅boleh digunakan di bawah mata ✅tahan melebihi 12 jam ✅kalis air Kenapa nak guna bulu mata palsu kalau OMG Maskara boleh lentikkan dan memanjangkan bulu mata? 😜 Nak oder klik link 📲www.wasap.my/60132923205 at Selangor

0

OKAYA INSTANT POWDER Okaya Malaysia ada mengeluarkan produk terbaru *InstantPowder* iaitu bedak compact 2 in 1 (foundation & bedak) *Kelebihan Instant Powder Okaya* 💋Berasaskan Minyak Marula Oil 💋2 in 1 foundation & bedak 💋Tekstur yang ringan dan halus 💋Wangi dan mudah di sapu membantu menyerap minyak 💋Merawat dan melembabkan kulit wajah 💋Sesuai untuk kulit berminyak/kering dan berjerawat 💋Mudah di cuci 💋Menutup cela di wajah 💋Tahan lama sehingga 4 / 5 bln walaupun dgn penggunaan yg maksima 💋Mudah dan cepat digunakan, tidak mengambil masa yg lama utk bersiap. sesuai untuk ibu² bekerja yang selalu mengejar masa 💋15 gram 💋Anti-Aging KOD YANG ADA ; Light Medium Memang Terbaik Wangi Dan Tak Pudar Bila Kita Sapu..Dap dap Sikit Ja Terus Full Coverage..😄😄 📲www.wasap.my/60132923205 at Klang

0

“EYEBROW ON FLEEK “ ⁉️ Cubalah EYEBROW GEL by OKAYA ni!! EYEBROW GEL by OKAYA best ; ✅ Kering ✅ Mudah di apply ✅ Waterproof - tidak cair dengan peluh or kene hujan ! ✅ Kualiti setanding jenama antarabangsa ✅ Harga sangat BERPATUTAN ✅ Mesra wudhu - senang di tanggalkan Siap dapat FREE BRUSH + FREE POSTAGE SM🎁 Dan paling bestt,sebekas ni tahan berbulan2. Memang jimat sangat. WHASSUP KAMI⤵️⤵️ 📲 www.wasap.my/60132923205 at Klang

0

“EYEBROW ON FLEEK “ ⁉️ Cubalah EYEBROW GEL by OKAYA ni!! EYEBROW GEL by OKAYA best ; ✅ Kering ✅ Mudah di apply ✅ Waterproof - tidak cair dengan peluh or kene hujan ! ✅ Kualiti setanding jenama antarabangsa ✅ Harga sangat BERPATUTAN ✅ Mesra wudhu - senang di tanggalkan Siap dapat FREE BRUSH + FREE POSTAGE SM🎁 Dan paling bestt,sebekas ni tahan berbulan2. Memang jimat sangat. WHASSUP KAMI⤵️⤵️ 📲 www.wasap.my/60132923205 at Selangor

0

RAMAI SGT MUA2 DOK LIVE PKAI OKAYA LIQUID FOUNDATION KANN..😍 . BEST SGTTT KE HAMPAA❓❓ ======================= Ada 3 CODE : 🎈LIGHT 🎈MEDIUM 🎈DARK ❎ . ✔Bahan utama di dalam Okaya Liquid Foundation adalah minyak marula. . ✔Minyak marula berasal dari buah marula. Dari segi kandungannya, minyak ini tinggi antioksidan, vitamin C, vitamin E dan flavonoids. . ✔ Malah, minyak marula juga mengandungi antioksidan 60 peratus lebih tinggi daripada argan dan biji anggur. Kiranya, minyak ini berfungsi dengan baik dari rambut sehinggalah ke kaki. . . Sebenar nyee banyak lagii tau kelebihan foundation ny tau.. 😬😬😬 . Korang WAJIB cuba sendiri baru tahu kann..😍😍😍😍😍😍 Berminat boleh whatsapp dibawah👇 📲Www.wasap.my/60132923205

0

Tuppeware brands Open Kutu RM38 X 10bulan FREE KEAHLIAN + FREE POS 📲www.wasap.my/60132923205 at Klang

0

Ferrarossa melter😘 Ni dah bukan 2 in 1 (makeup remover + cleanser) lagi dah ni. Ni dah jadi ALL IN ONE 😱😱😱 ✅Cepat dan mudah menanggalkan mekap setebal 10 inci! ✅Membersihkan kulit muka secara mendalam sehingga ke liang pori. ✅Melicinkan kulit dengan menanggalkan kulit kering di wajah. ✅Bertindak memberikan kelembapan kepada kulit wajah yang kering. ✅Mengurangkan penghasilan sebum berlebihan. ✅Mengeluarkan blackhead dan whitehead di wajah Full pack RM 79 Fuhhh, banyak fungsinya. Ni semua berdasarkan testimoni pengguna okayy. 👉 www.wasap.my/60132923205/FRmelter

0

Ferrarossa melter😘 Ni dah bukan 2 in 1 (makeup remover + cleanser) lagi dah ni. Ni dah jadi ALL IN ONE 😱😱😱 ✅Cepat dan mudah menanggalkan mekap setebal 10 inci! ✅Membersihkan kulit muka secara mendalam sehingga ke liang pori. ✅Melicinkan kulit dengan menanggalkan kulit kering di wajah. ✅Bertindak memberikan kelembapan kepada kulit wajah yang kering. ✅Mengurangkan penghasilan sebum berlebihan. ✅Mengeluarkan blackhead dan whitehead di wajah Full pack RM 79 Fuhhh, banyak fungsinya. Ni semua berdasarkan testimoni pengguna okayy. 👉 www.wasap.my/60132923205/FRmelter

0

*MRS IRON SPRAY AJAIB* Apa yg ajaib nye ? 😱 Tudung awning dh kelepet kelepot spray dgn mrs iron jadi cantik semula. Terbentuk kemas spt tdung baru 😍😍 Tak jadi nak buang tudung memahal . Cari balik tudung2 lama. Boleh dpakai kembali. Dgn mrs iron pasti boleh 👍👍👍 Tak caya try dlu. Dh pakai pasti repeat order. 😎 Wasap sis utk info lebih lanjut 👇 Www.wasap.my/60132923205 at Klang

0

Sobella lipsmatte code vampire red & puspa wangii ,lawa namateyyy uolsss😱😱😱 Yg penting sobella sangat ringan,sedap dipakai dan tak menghitamkan bibir 😍 Wasap laju2 kaihhhh 📫pos seluruh Malaysia Nak order,klik link di bawah 👇👇 www.wasap.my/60132923205/sobellalipsmatte at Klang

0

READY STOK !!! PIPI PINK BLUSHER 💋💋 1- PipiPink blusher ni produk mana ? 🌺PipiPink blusher dikilangkan di korea dan dibawa masuk ke Malaysia kerana pengasasnya orang Malaysia melayu dan beragama islam.. bukan pengasas org korea ya.. sbb tu la ia dinamakan PIPIPINK. 2- HALAL tak ? 🌺100% selamat , kita x dapat nak cert halal.. tapi PipiPink blusher ni takde guna bhan terlarang. Even blusher lain MAC, NARS etc. pun xde cert halal untuk dijual di Malaysia.. mostly makeup mmg xde cert halal. 3- Senang cuci tak ? 🌺 Blusher ni mmg tahan lama kalau kena air pun masih tahan.. tapi ianya mudah dicuci dengan hanya menggunakan pencuci muka. Akn hilang sepenuhnya.. tak perlu makeup remover. 4 - Apa kebaikkan blusher nie ? 🌺- hasil yang natural ,wajah akan nampak lebih natural macam pipi asal yang kemerah-merahan. Lebih berseri seri dan gl0wingggg gituueee. 🌺 kekal lama , tahan sehingga 7-8 jam, tak perlu t0uch up banyak kali. 🌺senang digunakan, kalau nk t0uch up just dap dap dap jur kt pipi . lpas tu boleh ratakan dengan jari atau berus. Boleh guna kat mana mana je.. dalam kerete mcm awek tu pakai pun boleyy. 🌺sesuai untuk semua , bahan2 digunakan dari extract tumbuh tumbuhan takkan mer0sakkan kulit . Ditambah lagi ianya mengandungi vitamin untuk penjgaan kulit agar tidak r0sak. 🌺mudah dibawa , didatangi dengan saiz yg mudah dibawa kemana sahaja. Letak dalam p0ket pun boleyy.. 🌺tidak comot time nak guna sbb ianya jenis cream dan tak kan berterabur atas pipi. 5- Boleh tahan berapa lama PipiPink blusher nie ? 🌺1 stick bluhser boleh tahan 2-4 bulan bergantung pada cara penggunaan dan kekerapan... 🌺kalau belum buka penutup ianya tahan selama 2 tahun.. kalau sudah dibuka dan diguna.. ianya akan expired dalam masa 12 bulan. 6- berapa berat blusher Pipi Pinj ni ? 🌺 berat isi kandungannya " nett weight 6g " 7- Blusher ni ada KKM tak? 🌺 takde mostly makeup mmg takde KKM. 8- Ada detail psal PipiPink ni? 🌺🔎 *Kelebihan PIPI PINK* 💕 📌 Natural sheer texture 📌 Moisturizing 📌 Natural plants extract 📌 Dewy finish Www.wasap.my/60132923205 at Klang

0

ROYAL PINE FLAWLESS CREAM😍😍 🌸Alyla Angel Royal Pine Flawless 🌸cream texture lembut sejuk, sesuai jd agen pelembab kulit muka . 🎈fungsi:- 1. MemperBaiki tekstur kulit yg rosak 2. Pudarkan cela & parut jerawat pd lapisan kulit 3. Hilangkan kemerahan & kegatalan pd kulit akibat alahan 4. Menyegarkan kulit,agar nmpak lbh bersih 5. Kulit glowing & berseri tanpa kesan parut & jerawat . 🎈teksture:- cream to gel, transparent. Pekat likat sgt tahan lama 4 - 5 bulan . 🎈sesuai untuk:- org yg bermasalah kulit kusam, berjerawat, kemerahan, cela & darkspot . 🎈bila pkai:- Pagi & mlm as the last step in skincare 🎈kandungan:- willow bark extract calming effect & clear from blemishes, wintergreen leaf extract for exfoliating properties, reduce sebum, speed up healing d scars & boosted MSM ; an antibacterial to correct d imperfections..gituu😘 👍🏼 FREE FROM MINERAL OIL, TRIETHANOLAMINERAL & SULFATE BASED INGREDIENT ! . Kandungan: 50ml 📲Www.wasap.my/60132923205 at Klang

0
Next »