linda_kosmetik_murah on Instagram

linda lynn

๐Ÿ“ฑwhatssap linda 013-2923 205 ๐Ÿ“ฆ RM7 SEM, RM9 - 11 TO SS ๐Ÿ‘Œ 100 % ORI, NO FAKE ๐Ÿ˜š SERIES BUYER ONLY ๐Ÿ™… NO RETURN, NO REFUND

Similar users

Report inappropriate content

๐ŸŒธHONEY GLOW SOAP๐ŸŒธ Kelebihan : โœณ Menghilang Daki degil yg bertahun melekat dgn pantas โœณ Menghilangkan kesan Sunburn โœณ Cerahkan kulit dengan cepat โœณ Menyamankan tubuh badan โœณ Bau Wangi (Lavender) โœณ Diperbuat dari Madu Asli โœณ Boleh digunakan disemua kawasan badan โœณ Dari testimoni kulit gatal kurap semakin baik dan mengering โœณ Dari testimoni whitehead di hidung keluar sendiri slps menggunakan sabun HoneyGlow . Kuantiti 100Gram (cukup utk guna sebulan lebih) Boleh guna di bahagian: ๐Ÿ‘‰ celah ketiak ๐Ÿ‘‰ kaki / tangan ๐Ÿ‘‰ celah ehem-ehem ๐Ÿ‘‰ leher ๐Ÿ‘‰ peha / lutut. . Nak oder...klik sini naa..๐Ÿ‘‡ ๐Ÿ“ฒwww.wasap.my/60132923205

0

Testimoni #1mmf 1 minute miracle foundation Sapa yg blum cuba jommm lah pm sis..best tau..belummm cuba belum tahuuu ... โค1MinuteMiraclefoundation - Ringan , tak melekit - SPF 45 - Mesra Wuduk mudah dicuci & halal boleh di bawa solat - Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif - Mengecilkan pori - Agen perawat - Merawat jerawat - Mengurangkan kulit kusam, jeragat & eyebag - 8gm (tahan 2-3 bln) ikut cara penggunaan Parut , jeragat, jerawat, open pore ..semua boleh cover !!! Wajib berseri semulajadi sehingga 16 jam ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Full coverage ! Texture halus dan ringan . Kalau nak makeup nipis boleh, tebal pun boleh ! Janji glowing wing wing.. Dari jauh dah nampak muka BAHAN AKTIF DALAM #1MMF BERTINDAK SEBAGAI PERAWAN PALINH BERKESAN โœUvinul Easy ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ยท UV Filter โœVitamin E ๐Ÿ’‹Anti-oxidan ๐Ÿ’‹ Melembabkan kulit โœMethyl Metacrylate Crosspolymer ๐Ÿ’‹ Untuk melembutkan kulit ๐Ÿ’‹ยท Mengawal pengeluaran sebum (minyak) dan ๐Ÿ’‹menyerap pengeluaran minyak berlebihan. โœTitanium Dioxide ๐Ÿ’‹ยท Melindungi kulit dari sinaran UV. โœRice Bran Oil ๐Ÿ’‹ยท Anti-Oksida ๐Ÿ’‹ยท Membantu mengekalkan kelembapan pada kulit ๐Ÿ’‹ยท Membantu memperharui sel kulit yang baru dan memperbaiki permukaan kulit supaya lebih lembut . . . Tp part paling bessss... 1minute Miracle Foundation #1mmf foundation HD berevolusi terkini dengn 30% kandungan ekstrak mutiara khas untuk wajah GLOWING dan agen PERAWAT yang berkesan.. Wowww ! Best sgt ๐Ÿ˜ ๐Ÿ“ฒwww.wasap.my/60132923205

0

Kenduri kawin @telokGong #10/12/2017

0

Kenduri kawin @sepang ๐Ÿ’๐Ÿปโ€โ™€๏ธ #09/12/2017

0

Sapu sc di muka kelihatan lebih nampak muda๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Seriussss tau sebab nya sc ini ada collegen....boleh hilang kan kedutan di muka...makin cantik akak anis kita ni ....serupa anak dara umur 20an sedangan umur nya dah 40an tauu. Haaa awak awak tunggu apa lagi hii mehh try sc bukan sekadar untuk kurus TAPI BERSIFAT MULTIFUNGSI๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š ๐Ÿ“ฒwww.wasap.my/60132923205

0
0

Ridzskinโ„ข๏ธ Lipsmatte Lipsmatte kami adalah liquid to matte Matte yg creamy Tanpa bahan kimia Sesuai untuk kulit sensetif Tidak mengeringkan bibir Berminat utk mencuba Ridzskin Lipsmatte Boleh terus inbox kami atau boleh terus whatsapp ke ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป ๐Ÿ“ฒwww.wasap.my/60132923205 ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ’„๐Ÿ’„

0

CPG POWDER. [[[BEDAK VIRAL]]]. . Cpg Compact Powder!! Xlengkap makeup tanpa bedak ni tau! Xtau nk pilih code apa utk kulit sendiri? Jangan risau.. Sis boleh bantu..๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜˜ Famous MUA pon pakai bedak CPG ni..Sbb tekstur dia lembut, ringan dan aktif menyerap minyak. Menjadikan make up lebih flawless dan sekata. Cepat grab sebelum terlambat๐Ÿ˜‚ . โฌโฌโฌ ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60132923205 #cpgcosmeticklang #cpgcompactpowderklang

0
<

3 TAHUN KEKAL SEBAGAI LOSYEN KURUS YANG BERTAKHTA NO #1 DIPASARAN Anda mempunyai masalah Berat badan melampau? Anda mempunyai masalah gemuk geleber? Anda mempunyai masalah selera makan xkurang2? Anda mempunyai masalah nak TURUN berat badan? . Whatssap linda ๐Ÿคช ๐Ÿ“ฒwww.wasap.my/60132923205 #secretcorreaKlang #secretcorrea #dropshipwanted

0

I'Ols ILLUMINATOR . . Kami semua dh pun falling love dgn iols illuminator...๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Hampa semua bila lg...??? Best tau illuminator ni 4 in1.. Harga yg sgt2 murah dan berbaloi2 yg penting kualiti...U'Ols TERBAIK...๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Kini i'Ols dh pun menjadi buruan top2 MUA.....๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Apa kelebihan illuminator? i'Ols illuminator boleh dijadikan Sbg๐Ÿ‘‡ . ๐Ÿ’œhighlighter โคmakeup based โคeyebased โคblusher . love..love..love...๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . . . Nak order klik ๐Ÿ‘‡ ๐Ÿ“ฒwww.wasap.my/60132923205 . #iolsilluminator #kosmetikmurahbyLinda #kosmetikmurahKlang

0

Gunakan #SECRETCORREA ni time dalam pantang. #BUASIR pon kecut tauu sapu secret correa ni. Bukan tu je. #perut pon makin #kempis. ๐Ÿ’–๐Ÿ’– #baby #kembungperut pon ayu sapu jugak. Memang SUPER DUPER AWESOME kann. Seronok tengok ayu teruja sangat sampai akhirnya join team kami sebab nak sharing jugak kebaikan produk kt kwn2 dia ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Korang nak jadi macam ayu jugak. ๐Ÿ˜‰ Jom wasap sis cepat cepat. ๐Ÿ“ฒwww.wasap.my/60132923205 Rugi tauu tak cuba. ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹ #secretcorrea #dropshipwanted

0

I'Ols ILLUMINATOR . . Kami semua dh pun falling love dgn iols illuminator...๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Hampa semua bila lg...??? Best tau illuminator ni 4 in1.. Harga yg sgt2 murah dan berbaloi2 yg penting kualiti...U'Ols TERBAIK...๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Kini i'Ols dh pun menjadi buruan top2 MUA.....๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Apa kelebihan illuminator? i'Ols illuminator boleh dijadikan Sbg๐Ÿ‘‡ . ๐Ÿ’œhighlighter โคmakeup based โคeyebased โคblusher . love..love..love...๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . . . Nak order klik ๐Ÿ‘‡ ๐Ÿ“ฒwww.wasap.my/60132923205 . #iolsilluminator #kosmetikmurahbyLinda #kosmetikmurahKlang

0

Akibat tersalah pakai product di muka...sekitar mulut jadi elegik...adududu...pedih tak terkata... Haaaa nasib kata rumah ada stadby #secretcorrea๐Ÿ˜๐Ÿ˜ apa lagi cepat cepat sapu sc mula2 memang pedih TAPI setelah 4 hari sapu sc alhamdulilah elegik makin ok...lega rasa nya๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š SC Bukan sekadar untuk kurus tapi multifungsi tau rugi kalau tak grab๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š Jommm grab sekarang ada promosi 30%.. #freepostge #freegift๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ ๐Ÿ“ฒwww.wasap.my/60132923205

0

VCARE GLOSSY FOUNDATION CANTIK DAN GLOWING SEPANTAS 2MINIT!! KENAPA VCARE GLOSSY FOUNDATION BEST?? โ–บ Tekstur yang sangat ringan โ–บ Mudah di sapu dan di cuci โ–บ Mudah meresap โ–บ Tahan sehingga 24 jam โ–บ Kulit lebih glowing dan bertambah flawless sepantas 3 minit โ–บ Lebih sekata dan tidak bercapuk โ–บ Mengandungi SPF 30 ๐Ÿ’–Ini foundation sambil merawat!! PASTIKAN ANDA MILIKI Vcare glossy foundation Kulit FLAWLESS sepanjang hari Pasti ramai yang jeles dgn kulit anda Tak percaya?? Refer testimoni. KELEBIHAN VCARE FOUNDATION BERBANDING FOUNDATION LAIN โ–บ Mampu mencerahkan kulit โ–บ Mampu menghilangkan parut & jerawat โ–บ Menghilangkan jeragat / bintik hitam โ–บ Kulit lebih lembut & lembap โ–บ Menghilangkan blackhead & whitehead โ–บ Melindungi kulit dari pancaran UV โ–บ Boleh dibawa solat โ–บ HALAL. Cara Pakai : Apply secalit VCare foundation kemudian ratakan dengan span atau berus untuk wajah kelihatan flawless glowing.. Mempunyai tekstur yg sgt lembut, wangi & ringan. Sesuai utk semua kulit. Tak berminyak.. Tak bercampuk tau even berpeluh,makin glowing jer.. Psst : Nak cover parut jerawat, boleh pakai tebal sikit naaa โœ” Tahan sehingga 1-2bulan (bergantung atas penggunaan) Nak order boleh terus klik ๐Ÿ‘‡ ๐Ÿ“ฒWww.wasap.my/60132923205

0

HONEYBEE VENOM MULTI SOLUTION CREAM made in korea ๐Ÿ›ซ๐Ÿ›ฌ -This gel-based cream nih mengandungi: . 1) bee venom and propolis- untuk kulit yang lembut 2) honey dan royal jelly- memberikan nutrisi utk kulit 3) vitamin c- skin brilliance 4) collagen- untuk kulit yg anjal 5) hyaluronic acid-melembapkan kulit . So yg mana kulit sensitive tu, jgn risau, korang bleh pakai n insyaAllah bleh treat skali minor skin problems Apa kebaikan Honey Bee Venom Cream ni? ๐Ÿ sesuai sebagai krim pelembab untuk pagi dan malam, mengandungi Madu, Bisa Lebah(5%) Collagen , Propolis, Vitamin C,Asid Hyaluronic . semua kandungan nye macam magik coktail untuk buat kulit kita lembab ,bermaya dan bersinar lepas pakai Boleh mencerahkan kulit dan merawat kulit yang bermasalah seperti kulit kusam dan berjerawat. kesan jerawat pun senang pudar 5% Bee Venom kandungan ye yang sangat tinggi sebab Bee Venom sangat mahal macam Emas dipasaran Kenapa dia sangat baik? Sebab racun lebah Mujarab untuk semua sakit kulit seperti melecur, sunburn, kudis, jerawat, chicken pox, nappy rash. Dia jugak ubat untuk anti radang (anti inflammation) so tak payah risau untuk mencuba . Cuba baru tahu๐Ÿ˜œ Wasap linda ye ๐Ÿ‘‡ ๐Ÿ“ฒWww.wasap.my/60132923205

0

TRIAL PACK LEMONEX Disebabkan ada yang rasa nak cuba Saja untuk 10 Hari... Saya ada untuk trial set LEMONEX TRIAL PACK LEMONEX๐Ÿ‹๐Ÿ‹ Lemonex (10 SacHet) ๐Ÿ‹๐Ÿ‹Nak kurus?? WAJIB berLemonex!!! Order klik ๐Ÿ‘‡ ๐Ÿ“ฒWww.wasap.my/60132923205

0

KULIT MELECUR SELEPAS MANDI AIR TERJUN Adik ni pegi mandi air terjun raya baru ni, lepas tu tetiba kulit dia jadi pedih dan seolah2 melecur ๐Ÿ˜ž Orang kata sebab kena daun gatal, tapi tak dapat nk dipastikan, dah bawa pegi klinik 1 malaysia, disuruh nya pegi klinik desa untuk cek darah Mujur mak nya Sarah Shaari teringat ada lagi stok losyen sejuk, dan di sapu la pada kulit yg melecur dan pedih tu, Alhamdulillah bangun pagi melecur dah makin kering dan pulih ๐Ÿ˜Š Lega la hati mak nya ni, tak payah dah nak ke klinik ambik darah, mak mana yg tak risau tetiba anak macam tu kan, terima kasih jugak sebab sudi kongsi testimoni ni๐Ÿ˜ Semoga secret correa terus memberi manfaat pada ibuยฒ di luar sana, yang sangat prihatin dengan kesihatan anakยฒ korang tengok la sendiri๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ โฌ‡โฌ‡โฌ‡ ๐Ÿ“ฒwww.wasap.my/60132923205

0

Brush kabuki foundation single/Berus gemuk Sebab saiz dia yang comel,ramai panggil berus montok@berus gemukโ˜บ ๐Ÿ’˜bulu lembut dan padat ๐Ÿ’˜berus khas untuk makeup/foundation/bluser/bedak powder ๐Ÿ’˜menjimatkan foundation yg dipakai ๐Ÿ’˜bulu kukuh dan tak mudah tercabut ๐Ÿ’˜mudah nak ratakan dap2 atau sapu kat muka ๐Ÿ’˜foundation lebih sekata selepas diblendkan Nak order klik link dibawah yeโคต๏ธโคต๏ธ ๐Ÿ“ฒhttp://www.wasap.my/60132923205

0
Next ยป