lotta78 on Instagram

Lotta Edvardsson

Similar users See full size profile picture

Report inappropriate content

@lotta78 photos and videos

Det finns katter. Och det finns Tage. at Bromma

0

Semester = reda ut dom stora frågorna.

0

Toppen om du tar av dig skorna så att dom inte smutsar ner i stolen.

0

Idag förtydligade Sally att jag, aka “Låta”, fyller furtiet år. Om ni undrar 🥳

0

Tack ALLA. Ni vet vilka ni är. Och ni är bäst. Puss! #talangSE

0

Jag vet, jag vet. Hur går det med din behandling? Tack det går bra. Vad händer med dina porer? Dom blir mindre och mindre. Så. Jädra. Glad. Och då har det bara gått 5 veckor! @zoskinhealthsweden @klinikestockholm 🧖🏻‍♀️💁🏻‍♀️💅🏻

0

Jag vet, jag vet. Är hon ett geni frågar ni. Förmodligen är det så svarar jag. Och katten är inte så tokig han heller.

0

Ernst Hugo gör sitt yttersta för att Tage ska fatta att han är en riktig hedersknyffel. Poletten verkar sakta trilla ner.

0

Mummig känsla ändå: Fredag. TV4. Talang! Världens bästa recept för lyckad kväll! 🥳🤩😍❤️

0

Så många personer har gett allt dom har för att kunna bjuda på fredagsunderhållningarnas fredagsunderhållning! Ikväll 20.00 smäller det!!! Lyfter på hatten för samtliga i teamet, både på Fremantle, Ratata och TV4. Och för den sprakande skaran superstjärnor som tar oss med på resan - både på och vid sidan av scen. Hurra för er!!! 🤩🥳❤️😍💥👊🍿

0

Hoppla! Nu är det klart - 2019 kommer att bli årets år och en avgörande orsak till det är att Talang kommer tillbaka 11 januari!

0

Nu lägger vi 2018 till handlingarna. Känns faktiskt rätt skönt. Mycket som var bra. Mycket som var utmanande. Men allt på dessa bilder = fenomenalt!

0

Det här var det värsta av det värsta. Från ingenstans blev Hasse sjuk. Fina, gosiga, lilla kraken Hasse. Han med läppen som hakade upp sig på tanden, han som alltid ville sitta på axeln och som var försiktig om det vankades nåt obekant. Som gärna följde Tages äventyr på behörigt avstånd genom fönsterrutan. Idag fick han somna in. Alldeles för tidigt och alldeles förfärligt. Har ont i hjärtat på ett sätt som jag faktiskt inte trodde var möjligt. Vår lilla katt. En så viktig del av vår familj.

0

När december nalkas smyger barnet fram till osten.

0

at Bomans Hotell Trosa

0

Nio dagar kvar. Och jag är världens lyckligaste. Grattis till mig.

0

HAPPY HALLOWEEN PÅ ER! 🎃 at Santa Barbara, California

0

Om ni frågar mig så är Theo rätt lik min mamma när hon var liten (swipe). Och på frågan hur mycket jag längtar efter honom och resten av min familj just nu så är svaret: OBESKRIVLIGT MYCKET!

0
Next »