medinadesire_mahdia on Instagram

TURUNKAN BERAT|PERUT KEMPIS

POSTAGE MON-SAT 🚩Slimming & Detox tea ™ RM15 🚩Kakicantiq Tea ™ Rm25 😘Maryam rm35 ✒kod STOKIS : S 018MED AGENT & DROPSHIP DIPERLUKAN !! WA0162199742

http://nakdetailsproduk.wasap.my/ Similar users

Report inappropriate content

Similar users

@nnbabystore
NN baby store
@projekbuku
BukuFixi|Dubook|Lejen
@lyns.linda
Lyns Linda
@premix_biskutraya
Aqirabiz - Dunia Tepung Segera

Power betul teh by medinadesire ni..tiap2 hari turun ni ha..klu berat badan atas 65 kg memang kena ambil set combo..baru berdesup2 lelemak tu hilang.. HARGA : COMBO SET : RM40 (ADA 2 PACK TEH) 👉1) SLIMMING DETOX TEA™ RM15 👉2) KAKI CANTIQ™(SLIM LEG TEA) RM25 👉 POSTAGE ADD : RM7 (SM) / RM11(SS) WA 0162199742 #naturalherbs #sayajual #jomcantik #shoppingonline #jualmurah #kurus #produkkurus #tehviral #tehajaib #tehkecikkankaki #tehkecilkanpehadanlenganmalaysia #letskurus #kurusdancantik #kurusdansihat #kuruscaraselamat #slimmingtea #tehkurusrm15 #tehkurusmalaysia #teamilafazila #kurussebelumraya #cikguseo

1

Satu set combo ja dah nampak perbezaan ketara. Best bukan?😍 Bila dah kurus pakai baju apa pon tak kesah sebab dah ada confident kan. Minum 1 Set COMBO RM40 ja dah nampak banyak loss weight . 😄 Siapa nk order DETOX TEA MURAH & BERKESAN WA sekarang 0162199742 COMBO SET : RM40 (ADA 2 PACK TEH) 👉1) SLIMMING DETOX TEA™ RM15 👉2) KAKI CANTIQ™(SLIM LEG TEA) RM25 👉 POSTAGE ADD : RM7 (SM) / RM11(SS) #naturalherbs #sayajual #jomcantik #shoppingonline #jualmurah #kurus #produkkurus #tehviral #tehajaib #tehkecikkankaki #tehkecilkanpehadanlenganmalaysia #letskurus #kurusdancantik #kurusdansihat #kuruscaraselamat #slimmingtea #tehkurusrm15 #tehkurusmalaysia #teamilafazila

1

Jangan teragak-agak untuk turunkan berat badan 😄 BUAT BETUL-BETUL... kalau teragak-agak... HASILNYA PUN TERAGAK-AGAK... Mari saya bantu guide awak turunkn berat badan.. Set combo hanya RM40 + FREE GIFT ❤ HARGA : COMBO SET : RM40 (ADA 2 PACK TEH) 👉1) SLIMMING DETOX TEA™ RM15 👉2) KAKI CANTIQ™(SLIM LEG TEA) RM25 👉 POSTAGE ADD : RM7 (SM) / RM11(SS) WA0162199742 #cantik #tehdetoxmalaysia #kakicantiqtea #sayajualmurah #buanglemak #trustedseller #kilangkosmetik #jutawanproduk #produkjenamasendiri #dietatkins #dietsihat #jomsihat #sayajual #slimfittea #produkmuslim #lotionmalaysia #teamurah #teakuruscepat #kakicantiq #slimmingtea #sayajuallosyen #losyenkurus #losyenmaryammurah #perutbuncit #secretcorreaglobal #teamilafazila #kurussebelumraya #cikguseo

0

ni jgn lupa minum sebelum tidur ya..KENAPA? slimming detox tea bantu cuci usus dan kepiskan perut.. byk lagi kelebihan slimming detox ni.. saya bantu anda cara berkesan turunkan berat badan.. WA 0162199742 #sayajual #produkkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #jamukurus #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #kurusketatmampat #jamuketatkurus #setberpantang #teamilafazila #kurussebelumraya #cikguseo

3

Macam2 cara dah cuba nak turunkan berat,tp masih tak TURUN-TURUN..😱😱 Makan sikit pun berat naik,makan lebih..berkilo2 naik..😅 Sy bantu guide pada yang betul-betul azam nak kurus... Set combo hanya RM 40 sahaja...ramai testimoni dh berjaya..😊 HARGA : COMBO SET : RM40 (ADA 2 PACK TEH) 👉1) SLIMMING DETOX TEA™ RM15 👉2) KAKI CANTIQ™(SLIM LEG TEA) RM25 👉 POSTAGE ADD : RM7 (SM) / RM11(SS) WA 0162199742 #sayajual #produkkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #jamukurus #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #kurusketatmampat #jamuketatkurus #setberpantang #teamilafazila #kurussebelumraya #cikguseo

1

Slimming detox tea RM15 yang kuning amek mlm sblm tido. Ni utk detox, cuci usus,kempus perut & turunkan berat badan. Kesan lawas pembuangan pagi2 tapi tak cirit-birit.. Kakicantiq tea yg kaler pink Rm25 amek pagi sblm sarapan. Yg ini utk kecikkan lengan & peha,buang lemak air..kesannya kerap kencing & kawal selera makan ) Set combo Rm 40 utk yg nk loss lebih dari 5 kg.. Wa 0162199742.. #cantik #tehdetoxmalaysia #kakicantiqtea #sayajualmurah #buanglemak #trustedseller #kilangkosmetik #jutawanproduk #produkjenamasendiri #dietatkins #dietsihat #jomsihat #sayajual #slimfittea #produkmuslim #lotionmalaysia #teamurah #teakuruscepat #kakicantiq #slimmingtea #sayajuallosyen #losyenkurus #losyenmaryammurah #perutbuncit #secretcorreaglobal #teamilafazila #kurussebelumraya #cikguseo

1

set combo punya pasal lah ni.. Ramai pulak org tegur mcm mana boleh kurus!! Sampai mak dorg pun nk order 😘 Nak kurus jgk? Jom order hari ni..jgn tangguh2.. Pasti puas hati 👍👍👍 HARGA : COMBO SET : RM40 (ADA 2 PACK TEH) 👉1) SLIMMING DETOX TEA™ RM15 👉2) KAKI CANTIQ™(SLIM LEG TEA) RM25 👉 POSTAGE ADD : RM7 (SM) / RM11(SS) WA 0162199742 #legstea #legsteamurah #legsteamalaysia #legsteakl #legsteamurahmalaysia #kurusdengancepat #buncit #kempisperut #perutkempis #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #detoxtea #slimming #slimmingtea #slimmingproduct #slimmingdetox #produkkurus #atasimasalahgemuk #skinnyteatox #teamilafazila #kurussebelumraya #cikguseo

1

Kegemukan dan lemak lelaki terletak pada perut. Bila nampak ‘boroi’, maka selalunya kita kata dia gemuk. Sebaliknya, lemak perempuan tidak terkumpul di perut tetapi di paha. Oleh kerana itu, ada orang perempuan yang nampak kurus di muka, tapi sebenar masih mengalami masalah berat badan berlebihan. Maka inilah yang paling mereka risaukan! Bukan sahaja peha yang besar, ada juga yang mempunyai punggung yang lebar. Dengan consume set combo ni,in shaa Allah akan dapat menyelesaikan masalah awak semua..ramai testimoni berjaya.. HARGA : COMBO SET : RM40 (ADA 2 PACK TEH) 👉1) SLIMMING DETOX TEA™ RM15 👉2) KAKI CANTIQ™(SLIM LEG TEA) RM25 👉 POSTAGE ADD : RM7 (SM) / RM11(SS) WA0162199742 #naturalherbs #sayajual #jomcantik #shoppingonline #jualmurah #kurus #produkkurus #tehviral #tehajaib #tehkecikkankaki #tehkecilkanpehadanlenganmalaysia #letskurus #kurusdancantik #kurusdansihat #kuruscaraselamat #slimmingtea #tehkurusrm15 #tehkurusmalaysia #teamilafazila #kurussebelumraya #cikguseo

1

Macam2 cara dah cuba nak turunkan berat,tp masih tak TURUN-TURUN..😱😱 Makan sikit pun berat naik,makan lebih..berkilo2 naik..😅 Sy bantu guide pada yang betul-betul azam nak kurus... Set combo hanya RM 40 sahaja...ramai testimoni dh berjaya..😊 HARGA : COMBO SET : RM40 (ADA 2 PACK TEH) 👉1) SLIMMING DETOX TEA™ RM15 👉2) KAKI CANTIQ™(SLIM LEG TEA) RM25 👉 POSTAGE ADD : RM7 (SM) / RM11(SS) WA 0162199742 #legstea #legsteamurah #legsteamalaysia #legsteakl #legsteamurahmalaysia #kurusdengancepat #buncit #kempisperut #perutkempis #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #detoxtea #slimming #slimmingtea #slimmingproduct #slimmingdetox #produkkurus #atasimasalahgemuk #skinnyteatox #teamilafazila #kurussebelumraya #cikguseo

2

Slimming detox tea RM15 yang kuning amek mlm sblm tido. Ni utk detox, cuci usus,kempus perut & turunkan berat badan. Kesan lawas pembuangan pagi2 tapi tak cirit-birit.. Kakicantiq tea yg kaler pink Rm25 amek pagi sblm sarapan. Yg ini utk kecikkan lengan & peha,buang lemak air..kesannya kerap kencing & kawal selera makan ) Set combo Rm 40 utk yg nk loss lebih dari 5 kg.. HARGA : COMBO SET : RM40 (ADA 2 PACK TEH) 👉1) SLIMMING DETOX TEA™ RM15 👉2) KAKI CANTIQ™(SLIM LEG TEA) RM25 👉 POSTAGE ADD : RM7 (SM) / RM11(SS) Wa 0162199742.. #legstea #legsteamurah #legsteamalaysia #legsteakl #legsteamurahmalaysia #kurusdengancepat #buncit #kempisperut #perutkempis #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #detoxtea #slimming #slimmingtea #slimmingproduct #slimmingdetox #produkkurus #atasimasalahgemuk #skinnyteatox #teamilafazila #kurussebelumraya #cikguseo

1

77 kg sebelum,55kg selepas...nak hilangkan lemak tepu dlm badan tak perlu habis beribu2..hanya set combo Rm40 shj awak..nk order tak? HARGA : COMBO SET : RM40 (ADA 2 PACK TEH) 👉1) SLIMMING DETOX TEA™ RM15 👉2) KAKI CANTIQ™(SLIM LEG TEA) RM25 👉 POSTAGE ADD : RM7 (SM) / RM11(SS) WA 0162199742 #kurusselamat #kurusselepasraya #kuruscepat #sayanakkurus #kuruscarasihat #ubatkurus #jomkurus #kuruskanbadan #kuruslangsing #lotionmalaysia #teamurah #teakuruscepat #kakicantiq #slimmingtea #sayajuallosyen #losyenkurus #losyenmaryammurah #perutbuncit #teamilafazila #cikguseo

3

Kalau yg duk tanya saya,betul ke berkesan tea yg saya jual ni. Jujur saya nak bagi tahu,alhamdulillah,so far feedback yg saya dpt semua yg positif. And ramaiii sgt yg repeat order. In shaa Allah berkesan utk semua. Siapa2 nk join postage ,boleh wasap saya.. POSTAGE ISNIN - SABTU. HARGA : COMBO SET : RM40 (ADA 2 PACK TEH) 👉1) SLIMMING DETOX TEA™ RM15 👉2) KAKI CANTIQ™(SLIM LEG TEA) RM25 👉 POSTAGE ADD : RM7 (SM) / RM11(SS) 0162199742 #legstea #legsteamurah #legsteamalaysia #legsteakl #legsteamurahmalaysia #kurusdengancepat #buncit #kempisperut #perutkempis #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #detoxtea #slimming #slimmingtea #slimmingproduct #slimmingdetox #produkkurus #atasimasalahgemuk #skinnyteatox #teamilafazila #kurussebelumraya #cikguseo

2

Ada yang Dah Cuba teh by Medina desire ni asalnya bukan untuk jadi cantik..melainkan sebab faktor nak sihat.. Untung customers macam ni..last skali,sihat pun dapat...pakej dengan jd cantik..inilah BONUS !!! HARGA : COMBO SET : RM40 (ADA 2 PACK TEH) 👉1) SLIMMING DETOX TEA™ RM15 👉2) KAKI CANTIQ™(SLIM LEG TEA) RM25 👉 POSTAGE ADD : RM7 (SM) / RM11(SS) wasap order 0162199742 POSTAGE ISNIN - SABTU #langsing #kurussihat #kuruscantik #kurussebelumkawin #kuruskanbadan #kurusdengansihat #kuruslangsing #kuruspantas #kurustanpadiet #nakkurus #sayanakkurus #jomkurus #kurusselamat #kuruscepat #detoxteamalaysia #detoxmurah #detoxslim #detoxmalaysia #ramping #teamilafazila #kurussebelumraya #cikguseo

1

Diet memang perkara yg susah,tak semua orang boleh melakukan diet. Perlu motivasi & komitmen yang kuat. kunci Utama diet "JANGAN MENYERAH"!! In Shaa Allah,dgn SET COMBO ni..dpt membantu awak dlm mendapat berat ideal..tak perlu diet ketat..ikut GUIDE yg saya berikan.. HARGA : COMBO SET : RM40 (ADA 2 PACK TEH) 👉1) SLIMMING DETOX TEA™ RM15 👉2) KAKI CANTIQ™(SLIM LEG TEA) RM25 👉 POSTAGE ADD : RM7 (SM) / RM11(SS) WA 0162199742 #naturalherbs #sayajual #jomcantik #shoppingonline #jualmurah #kurus #produkkurus #tehviral #tehajaib #tehkecikkankaki #tehkecilkanpehadanlenganmalaysia #letskurus #kurusdancantik #kurusdansihat #kuruscaraselamat #slimmingtea #tehkurusrm15 #tehkurusmalaysia #teamilafazila #kurussebelumraya #cikguseo

2

Buat apa nk susah2 cari duit beribu2 utk buang lemak dlm badan tu.. set combo serendah RM40 dan yang paling BEST.. Teh kurus kami terbukti berkesan dgn beribu feedback dr customer..😘 NAK ORDER?? WA 0162199742 #sayajual #produkkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #jamukurus #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #kurusketatmampat #jamuketatkurus #setberpantang #teamilafazila #kurussebelumraya #cikguseo

5

Minum dulu slimming detox tea sebelum nk tidur..biar "dia" cuci usus kita ☺ Pastikan tidak tidur dalam keadaan perut yang lapar atau terlampau kenyang. Klu awak2 minum kafein sebelum tidur boleh melambatkan gerak sel-sel tubuh sehingga membuatkan uols tidak mengantuk dan lebih bertenaga. Kesannya boleh mengganggu tidur dan menyebabkan anda rasa tidak selesa pada badan.. Jom kurus & sihat dgn consume teh by medinadesire.. WA 0162199742 #cantik #tehdetoxmalaysia #kakicantiqtea #sayajualmurah #buanglemak #trustedseller #kilangkosmetik #jutawanproduk #produkjenamasendiri #dietatkins #dietsihat #jomsihat #sayajual #slimfittea #produkmuslim #lotionmalaysia #teamurah #teakuruscepat #kakicantiq #slimmingtea #sayajuallosyen #losyenkurus #losyenmaryammurah #perutbuncit #secretcorreaglobal #teamilafazila #kurussebelumraya #cikguseo

1

susah nak shooping cari saiz baju ?? awak sekarang pakai baju size apa? XXL?XL?L?M? nak merasa pakai baju size s/xs..tak mustahil..jom kurus & cantik.. HARGA : COMBO SET : RM40 (ADA 2 PACK TEH) 👉1) SLIMMING DETOX TEA™ RM15 👉2) KAKI CANTIQ™(SLIM LEG TEA) RM25 👉 POSTAGE ADD : RM7 (SM) / RM11(SS) WA0162199742 #legstea #legsteamurah #legsteamalaysia #legsteakl #legsteamurahmalaysia #kurusdengancepat #buncit #kempisperut #perutkempis #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #detoxtea #slimming #slimmingtea #slimmingproduct #slimmingdetox #produkkurus #atasimasalahgemuk #skinnyteatox #teamilafazila #kurussebelumraya #cikguseo

2

Top Instagram content video compilation!

Next »