medinadesire_mahdia on Instagram

TEH KURUS | TURUNKAN BERAT

Kurus Teh no 1 👬Slimming & detox tea ™RM15 👬Kakicantiq Tea ™ Rm25 📲Whatsapps 0162199742 👉ID : 222MED #postage isnin-sabtu #trusted seller

http://nakdetailsproduk.wasap.my/ Similar users

Report inappropriate content

nak hilangkan buncit?? nak kurus?? ada masalah tak lawas bila membuang?? jom try produk terbaik " SLIMMING DETOX TEA & KAKICANTIQ TEA WA 0162199742 #langsing #kurussihat #kuruscantik #kurussebelumkawin #kuruskanbadan #kurusdengansihat #kuruslangsing #kuruspantas #kurustanpadiet #nakkurus #sayanakkurus #jomkurus #kurusselamat #kuruscepat #detoxteamalaysia #detoxmurah #detoxslim #detoxmalaysia #ramping

0

cepat-cepat dapatkan sekarang !!! AKHIRNYA..bg uolls yang mengalami masalah berat badan yang berlebihan,teringin nak kurus..tapi tak tahu cara yang betul? JANGAN RUNSING..dengan pembelian Set Combo..produk yang dihasilkan untuk MENYELESAIKAN masalah awak. SELAMAT DIGUNAKAN !! WA 0162199742 #legstea #legsteamurah #legsteamalaysia #legsteakl #legsteamurahmalaysia #kurusdengancepat #buncit #kempisperut #perutkempis #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #detoxtea #slimming #slimmingtea #slimmingproduct #slimmingdetox #produkkurus #atasimasalahgemuk #skinnyteatox

0

Hari2 makan.. Hari2 minum... Makan pon tak banyak.. Tapi badan naik jugak... Org kata jangan makan nasi.. Makan sayur je.. Tapi aku tengok gajah tu makan sayur jgk hari2.. Gemuk jgk dia... Hahaha... Tu gajah..tak sama mcm kte yg gajah ni....gajah..😂 kita bantu kempiskan perut dan buang toksin dlm badan.. Jgk kecilkan peha dan lengan.. Order skang jom.. Set combo semurah Rm 40 shj..siap dpt free gift lagi ☺ WA 0162199742 #langsing #kurussihat #kuruscantik #kurussebelumkawin #kuruskanbadan #kurusdengansihat #kuruslangsing #kuruspantas #kurustanpadiet #nakkurus #sayanakkurus #jomkurus #kurusselamat #kuruscepat #detoxteamalaysia #detoxmurah #detoxslim #detoxmalaysia #ramping

0

kadang-kadang bila badan dah tahap obesiti ada yang terima seadanya. Rasa memang dah tak boleh buat apa dah. Mari saya bantu awak selesaikan masalah tu.. dah ramai custemr saya dh berjaya turunkan berat mereka.. WA 0162199742 set combo semurah Rm40 & hadiah percuma menjadi milik awak #legstea #legsteamurah #legsteamalaysia #legsteakl #legsteamurahmalaysia #kurusdengancepat #buncit #kempisperut #perutkempis #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #detoxtea #slimming #slimmingtea #slimmingproduct #slimmingdetox #produkkurus #atasimasalahgemuk #skinnyteatox

0

TEH KURUS & KECILKAN PEHA & LENGAN NO 1 MALAYSIA 😘 Terbukti telah berjaya mengatasi berat badan berlebihan & masalah lemah di bahagian peha dan lengan. teh yang MUDAH di bancuh..1 uncang dalam satu hari 😊 Set Combo SEMURAH RM 40 SAHAJA !!! BERTINDAK SEKARANG!!! WA 0162199742 #cantik #tehdetoxmalaysia #kakicantiqtea #sayajualmurah #buanglemak #trustedseller #kilangkosmetik #jutawanproduk #produkjenamasendiri #dietatkins #dietsihat #jomsihat #sayajual #slimfittea #produkmuslim #lotionmalaysia #teamurah #teakuruscepat #kakicantiq #slimmingtea #sayajuallosyen #losyenkurus #losyenmaryammurah #perutbuncit #secretcorreaglobal

0

KakiChantiq tea is BEST teatox untuk mengecilkan Lengan menggeleber & Paha besar / bergesel.Yang paling best sekali bila consume KC tea ni, perut memang kenyang & energy pun maintain je. Dalam 1 minggu pun dah boleh nampak perubahan  Harga semurah Rm 25 shj.. WA 0162199742 #langsing #kurussihat #kuruscantik #kurussebelumkawin #kuruskanbadan #kurusdengansihat #kuruslangsing #kuruspantas #kurustanpadiet #nakkurus #sayanakkurus #jomkurus #kurusselamat #kuruscepat #detoxteamalaysia #detoxmurah #detoxslim #detoxmalaysia #ramping

1

Bagi yang Dh Ada Azam nk kurus & Turunkan berat badan..JANGAN TUNDA-TUNDA!! BUAT TINDAKAN HARI NI JUGAK!! Bukannya esok,lusa atau minggu Depan.. SET COMBO hanya rm 40 jer awak.. Saya Bantu awak hingga dpt badan idaman.. Wasap 0162199742 SLIMMING DETOX TEA & KAKICANTIQ TEA #cantik #tehdetoxmalaysia #kakicantiqtea #sayajualmurah #buanglemak #trustedseller #kilangkosmetik #jutawanproduk #produkjenamasendiri #dietatkins #dietsihat #jomsihat #sayajual #slimfittea #produkmuslim #lotionmalaysia #teamurah #teakuruscepat #kakicantiq #slimmingtea #sayajuallosyen #losyenkurus #losyenmaryammurah #perutbuncit #secretcorreagloba

0

Kegemukan dan lemak lelaki terletak pada perut. Bila nampak ‘boroi’, maka selalunya kita kata dia gemuk. Sebaliknya, lemak perempuan tidak terkumpul di perut tetapi di paha. Oleh kerana itu, ada orang perempuan yang nampak kurus di muka, tapi sebenar masih mengalami masalah berat badan berlebihan. Maka inilah yang paling mereka risaukan! Bukan sahaja peha yang besar, ada juga yang mempunyai punggung yang lebar. Dengan consume set combo ni,in shaa Allah akan dapat menyelesaikan masalah awak semua..ramai testimoni berjaya.. WA 0162199742 SLIMMING DETOX TEA & KAKICANTIQ TEA #sayajualslimmingtea #detoxtea #detoxscrub #kempiskanperut #buanglemak #skinnytea #detoxtea #skinnyleg #legstea #perfectleg #kecilkanpeha #perutbuncit #hilangkanselulit #scrub #bodyscrub #facescrub #teatox #kurus #sayanakkurus #tipskurus #jomkurus #pelangsingan #eatclean #menusihat #menukurus

1
<

minum set combo jer dah nampak perubahan ketara. yg ada masalh berat badan..dh cuba banyak product..tp tak nampakkan hasil..meh saya guide anda cara turun yg berkesan.. SET COMBO HANYA RM40 WASAP 0162199742 #sayajual #sayajualbodyless #supplementkurus #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #ubatkurus

1

Kehilangan yang paaling mengembirakan adalah kehilangan berat badan 😊 byk testimoni2 yg sudah berjaya.. masih ragu-ragu??? jangan runsing..saya bantu guide awak..😊 Set combo serendah RM 40 + FREE GIFT.. WA 0162199742 #legstea #legsteamurah #legsteamalaysia #legsteakl #legsteamurahmalaysia #kurusdengancepat #buncit #kempisperut #perutkempis #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #detoxtea #slimming #slimmingtea #slimmingproduct #slimmingdetox #produkkurus #atasimasalahgemuk #skinnyteatox

0

Hampir semua orang menilai kalau orang gemuk & berbadan Besar tu mesti banyak makan..Padahal tak semua individu berbadan Besar mcm tu.. Jom transform diri ke arah yg lebih positive.. Saya Bantu guide anda.. Dengan SET COMBO NI.. IN SHAA ALLAH..BERBALOI2.. SLIMMING DETOX TEA & KAKICANTIQ TEA WA 0162199742 POSTAGE ISNIN - SABTU #langsing #kurussihat #kuruscantik #kurussebelumkawin #kuruskanbadan #kurusdengansihat #kuruslangsing #kuruspantas #kurustanpadiet #nakkurus #sayanakkurus #jomkurus #kurusselamat #kuruscepat #detoxteamalaysia #detoxmurah #detoxslim #detoxmalaysia #ramping

1

Kalau yg duk tanya saya,betul ke berkesan tea yg saya jual ni. Jujur saya nak bagi tahu,alhamdulillah,so far feedback yg saya dpt semua yg positif. And ramaiii sgt yg repeat order. In shaa Allah berkesan utk semua. Siapa2 nk join postage ,boleh wasap saya.. POSTAGE ISNIN - SABTU. 0162199742 #cantik #tehdetoxmalaysia #kakicantiqtea #sayajualmurah #buanglemak #trustedseller #kilangkosmetik #jutawanproduk #produkjenamasendiri #dietatkins #dietsihat #jomsihat #sayajual #slimfittea #produkmuslim #lotionmalaysia #teamurah #teakuruscepat #kakicantiq #slimmingtea #sayajuallosyen #losyenkurus #losyenmaryammurah #perutbuncit #secretcorreaglobal

0

Dari Pagi saampai mlm..kita ni kurangkan kalori ke..atau tambahkn kalori pada badan..😱 Jom uolls mulakn proses penurunan dgn teh by medina desire ni...slimming detox tea,Murah, selamat & berkesan..☺ RAMAI YG DAH BERJAYA.. BERMINAT? WA 0162199742 SAYA BANTU GUIDE UOLS.. #cantik #tehdetoxmalaysia #kakicantiqtea #sayajualmurah #buanglemak #trustedseller #kilangkosmetik #jutawanproduk #produkjenamasendiri #dietatkins #dietsihat #jomsihat #sayajual #slimfittea #produkmuslim #lotionmalaysia #teamurah #teakuruscepat #kakicantiq #slimmingtea #sayajuallosyen #losyenkurus #losyenmaryammurah #perutbuncit #secretcorreaglobal

0

semakin hari ramai yg memberikan feedback positif selepas consume " SET COMBO" ni..😊 happy nya bila dengar awak dpt turunkn berat badan..😄 bg yg nk mencuba "SET COMBO " ini..boleh wasap 0162199742 SLIMMING DETOX TEA & KAKICANTIQ TEA #cantik #tehdetoxmalaysia #kakicantiqtea #sayajualmurah #buanglemak #trustedseller #kilangkosmetik #jutawanproduk #produkjenamasendiri #dietatkins #dietsihat #jomsihat #sayajual #slimfittea #produkmuslim #lotionmalaysia #teamurah #teakuruscepat #kakicantiq #slimmingtea #sayajuallosyen #losyenkurus #losyenmaryammurah #perutbuncit #secretcorreaglobal

0

Kakicantiq tea dirumus khas daripada 100% bahan semula jadi dan 4 herba terpilih (dry herbs) dan bebas dari bahan kimia untuk mengecilkan paha, lengan, pinggul, dan spare tyre di badan. Bukan setakat mengecilkan malahan membuang angin dan lebihan air serta melawaskan kencing. Mempunyai rasa campuran teh bersama lite ribena dan lemongrass sedap. KHASIAT DAN FUNGSI KAKICANTIQ TEA : Mengecilkan peha Mengecilkan lengan Mengurangkan air berlebihan dalam badan Melawaskan kencing Mengurangkan selera makan Cepat kenyang 1 pack ada 17 sachet 1 sachet boleh guna 2 kali Minum pagi sehari sekali Tidak cirit birit Harga serendah RM 25 WA 0162199742 #langsing #kurussihat #kuruscantik #kurussebelumkawin #kuruskanbadan #kurusdengansihat #kuruslangsing #kuruspantas #kurustanpadiet #nakkurus #sayanakkurus #jomkurus #kurusselamat #kuruscepat #detoxteamalaysia #detoxmurah #detoxslim #detoxmalaysia #ramping

0

Bila kita minum kakicantiq lepas tu byk bergerak,so metabolisme kita akan meningkat..jadi kadar pembakaran lemak akan menjadi sangat cepat..yg paling penting kakicantiq tea ni..fokus utk kecilkan bahagian peha & lemak di bahagian lengan..😘 WA 0162199742 #cantik #tehdetoxmalaysia #kakicantiqtea #sayajualmurah #buanglemak #trustedseller #kilangkosmetik #jutawanproduk #produkjenamasendiri #dietatkins #dietsihat #jomsihat #sayajual #slimfittea #produkmuslim #lotionmalaysia #teamurah #teakuruscepat #kakicantiq #slimmingtea #sayajuallosyen #losyenkurus #losyenmaryammurah #perutbuncit #secretcorreaglobal

0

Anda pernah Cuba diet??? Tapi takde hasil..berat turun sikit,berat payah nak turun,berat macam yoyo atau payah nak konsisten.. Mari Cuba teh by medina desire yg awesome ni..SET COMBO dapat 2 jenis teh.. Saya Bantu guide awak.. WA 0162199742 POSTAGE ISNIN - SABTU #cantik #tehdetoxmalaysia #kakicantiqtea #sayajualmurah #buanglemak #trustedseller #kilangkosmetik #jutawanproduk #produkjenamasendiri #dietatkins #dietsihat #jomsihat #sayajual #slimfittea #produkmuslim #lotionmalaysia #teamurah #teakuruscepat #kakicantiq #slimmingtea #sayajuallosyen #losyenkurus #losyenmaryammurah #perutbuncit #secretcorreaglobal

0

kakicantiq tea ni ada 3 bahan utama iaitu serai,dry herb & rebina. bila uolls minum kct ni perut uolls akn rasa kenyang jer sepanjang hari. tp uolls akan kerap rasa haus. jadi dah haus akan minum banyak memang akan kerap kencing. itu normal kalau minum kct. jgn risau sesayang ya..rs dia hopkos lah rasa rebina dan serai..xkn jus oren pulakkn..hiks ! 😘 WA 0162199742 #cantik #tehdetoxmalaysia #kakicantiqtea #sayajualmurah #buanglemak #trustedseller #kilangkosmetik #jutawanproduk #produkjenamasendiri #dietatkins #dietsihat #jomsihat #sayajual #slimfittea #produkmuslim #lotionmalaysia #teamurah #teakuruscepat #kakicantiq #slimmingtea #sayajuallosyen #losyenkurus #losyenmaryammurah #perutbuncit #secretcorreaglobal

0
Next »