medinadesire_mahdia on Instagram

TEH KURUS | TURUNKAN BERAT

Kurus Teh no 1 👬Slimming & detox tea ™RM15 👬Kakicantiq Tea ™ Rm25 📲Whatsapps 0162199742 👉ID : 222MED #postage isnin-sabtu #trusted seller

http://nakdetailsproduk.wasap.my/ Similar users

Report inappropriate content

susah nak shooping cari saiz baju ?? awak sekarang pakai baju size apa? XXL?XL?L?M? nak merasa pakai baju size s/xs..tak mustahil..jom kurus & cantik.. COMBO SET : RM40 (ADA 2 PACK TEH) 👉1) SLIMMING DETOX TEA™ RM15 👉2) KAKI CANTIQ™(SLIM LEG TEA) RM25 👉 POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12(SS) #cantik #tehdetoxmalaysia #kakicantiqtea #sayajualmurah #buanglemak #trustedseller #kilangkosmetik #jutawanproduk #produkjenamasendiri #dietatkins #dietsihat #jomsihat #sayajual #slimfittea #produkmuslim #lotionmalaysia #teamurah #teakuruscepat #kakicantiq #slimmingtea #sayajuallosyen #losyenkurus #losyenmaryammurah #perutbuncit #secretcorreaglobal

0

makin cun melecun sis kita ni bila dah slim..consume teh ikut panduan,pastu timbang..tup2 hilang dah 8 kilo..kan syok tu..jom order.. COMBO SET : RM40 (ADA 2 PACK TEH) 👉1) SLIMMING DETOX TEA™ RM15 👉2) KAKI CANTIQ™(SLIM LEG TEA) RM25 👉 POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12(SS) WA 0162199742 #legstea #legsteamurah #legsteamalaysia #legsteakl #legsteamurahmalaysia #kurusdengancepat #buncit #kempisperut #perutkempis #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #detoxtea #slimming #slimmingtea #slimmingproduct #slimmingdetox #produkkurus #atasimasalahgemuk #skinnyteatox

0

semurah rm25 ja harga 1 pek kakicantiq tea ni awak. kenapa teh ni lagi mahal dari slimming detox ? sebab teh ni dirumus khas untuk attack kawasan2 yg susah buang lemak..😘 wasap 0162199742 #legstea #legsteamurah #legsteamalaysia #legsteakl #legsteamurahmalaysia #kurusdengancepat #buncit #kempisperut #perutkempis #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #detoxtea #slimming #slimmingtea #slimmingproduct #slimmingdetox #produkkurus #atasimasalahgemuk #skinnyteatox

0

Siapa cakap Baju zaman-zaman muda tu tinggal sejarah? Inilah masanya untuk awak menghidupkan kembali era kegemilangan uols 😊 Jom kurus & cantik dgn consume teh by medina desire..free gift menarik bakal jd milik uols ya..👍 Set combo serendah RM 40 WA 0162199742 #cantik #tehdetoxmalaysia #kakicantiqtea #sayajualmurah #buanglemak #trustedseller #kilangkosmetik #jutawanproduk #produkjenamasendiri #dietatkins #dietsihat #jomsihat #sayajual #slimfittea #produkmuslim #lotionmalaysia #teamurah #teakuruscepat #kakicantiq #slimmingtea #sayajuallosyen #losyenkurus #losyenmaryammurah #perutbuncit #secretcorreaglobal

1

kadang-kadang bila badan dah tahap obesiti ada yang terima seadanya. Rasa memang dah tak boleh buat apa dah. Mari saya bantu awak selesaikan masalah tu.. dah ramai custemr saya dh berjaya turunkan berat mereka.. WA 0162199742 #langsing #kurussihat #kuruscantik #kurussebelumkawin #kuruskanbadan #kurusdengansihat #kuruslangsing #kuruspantas #kurustanpadiet #nakkurus #sayanakkurus #jomkurus #kurusselamat #kuruscepat #detoxteamalaysia #detoxmurah #detoxslim #detoxmalaysia #ramping

2

Pergh!!! memang powerlah..6hari loss 6kg,klu 10 hari?? 20 hari?? jom kurus & cantik dgn teatox.. COMBO SET : RM40 (ADA 2 PACK TEH) 👉1) SLIMMING DETOX TEA™ RM15 👉2) KAKI CANTIQ™(SLIM LEG TEA) RM25 👉 POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12(SS) WA 0162199742 #cantik #tehdetoxmalaysia #kakicantiqtea #sayajualmurah #buanglemak #trustedseller #kilangkosmetik #jutawanproduk #produkjenamasendiri #dietatkins #dietsihat #jomsihat #sayajual #slimfittea #produkmuslim #lotionmalaysia #teamurah #teakuruscepat #kakicantiq #slimmingtea #sayajuallosyen #losyenkurus #losyenmaryammurah #perutbuncit #secretcorreaglobal

0

114 kg sebelum,95kg selepas...nak hilangkan lemak tepu dlm badan tak perlu habis beribu2..hanya set combo Rm40 shj awak..nk order tak? COMBO SET : RM40 (ADA 2 PACK TEH) 👉1) SLIMMING DETOX TEA™ RM15 👉2) KAKI CANTIQ™(SLIM LEG TEA) RM25 👉 POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12(SS) WA 0162199742 #cantik #tehdetoxmalaysia #kakicantiqtea #sayajualmurah #buanglemak #trustedseller #kilangkosmetik #jutawanproduk #produkjenamasendiri #dietatkins #dietsihat #jomsihat #sayajual #slimfittea #produkmuslim #lotionmalaysia #teamurah #teakuruscepat #kakicantiq #slimmingtea #sayajuallosyen #losyenkurus #losyenmaryammurah #perutbuncit #secretcorreaglobal

0

Lepas jumpa set combo yg awesome ni..dia punya power fuhh lain mcm. Bukan setakat lengan hilang..perut pun makin kempis..ni hasilnya lepas konsisten hari2 minum ikut guide yg diberikn..minum jer hari2..tau2 dh kurus.. COMBO SET : RM40 (ADA 2 PACK TEH) 👉1) SLIMMING DETOX TEA™ RM15 👉2) KAKI CANTIQ™(SLIM LEG TEA) RM25 👉 POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12(SS) Wa 0162199742 #langsing #kurussihat #kuruscantik #kurussebelumkawin #kuruskanbadan #kurusdengansihat #kuruslangsing #kuruspantas #kurustanpadiet #nakkurus #sayanakkurus #jomkurus #kurusselamat #kuruscepat #detoxteamalaysia #detoxmurah #detoxslim #detoxmalaysia #ramping

0
<

Dulu saya pernah share gambar akak ni loss..ingat tak? klu scroll semula..sis kita ni loss 20kg tau..ni gambar latest dia..nk tak jadi mcm ni? jom try set combo.. COMBO SET : RM40 (ADA 2 PACK TEH) 👉1) SLIMMING DETOX TEA™ RM15 👉2) KAKI CANTIQ™(SLIM LEG TEA) RM25 👉 POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12(SS) WA 0162199742 #legstea #legsteamurah #legsteamalaysia #legsteakl #legsteamurahmalaysia #kurusdengancepat #buncit #kempisperut #perutkempis #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #detoxtea #slimming #slimmingtea #slimmingproduct #slimmingdetox #produkkurus #atasimasalahgemuk #skinnyteatox

0

sehingga ke hari ni 5 set combo yg miera dah consume. Dari 96 kg kini tinggal 77kg. saiz seluar jean miera pun dh berubah..sbb tu,penting sangat konsinten & tidak mudah putus asa.. jom mulakan misi kurus sekarang.. COMBO SET : RM40 (ADA 2 PACK TEH) 👉1) SLIMMING DETOX TEA™ RM15 👉2) KAKI CANTIQ™(SLIM LEG TEA) RM25 👉 POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12(SS) WA 0162199742 #legstea #legsteamurah #legsteamalaysia #legsteakl #legsteamurahmalaysia #kurusdengancepat #buncit #kempisperut #perutkempis #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #detoxtea #slimming #slimmingtea #slimmingproduct #slimmingdetox #produkkurus #atasimasalahgemuk #skinnyteatox

1

Kenapa di namakan SUPER SET COMBO?? Bagi yg nk kurus,masalah nak turunkn berat badan,peha & pinggul Besar. Lemak bahagian lengan pun semakin berisi..wajib kena Ambil super set combo ni.. Ramai customers saya Dh berjaya..Mari sy Bantu guide uolls.. WA 0162199742 #langsing #kurussihat #kuruscantik #kurussebelumkawin #kuruskanbadan #kurusdengansihat #kuruslangsing #kuruspantas #kurustanpadiet #nakkurus #sayanakkurus #jomkurus #kurusselamat #kuruscepat #detoxteamalaysia #detoxmurah #detoxslim #detoxmalaysia #ramping

1

Macam2 cara dah cuba nak turunkan berat,tp masih tak TURUN-TURUN..😱😱 Makan sikit pun berat naik,makan lebih..berkilo2 naik..😅 Sy bantu guide pada yang betul-betul azam nak kurus... Set combo hanya RM 40 sahaja...ramai testimoni dh berjaya..😊 WA 0162199742 #cantik #tehdetoxmalaysia #kakicantiqtea #sayajualmurah #buanglemak #trustedseller #kilangkosmetik #jutawanproduk #produkjenamasendiri #dietatkins #dietsihat #jomsihat #sayajual #slimfittea #produkmuslim #lotionmalaysia #teamurah #teakuruscepat #kakicantiq #slimmingtea #sayajuallosyen #losyenkurus #losyenmaryammurah #perutbuncit #secretcorreaglobal

0

Slimming detox tea RM15 yang kuning amek mlm sblm tido. Ni utk detox, cuci usus,kempus perut & turunkan berat badan. Kesan lawas pembuangan pagi2 tapi tak cirit-birit.. Kakicantiq tea yg kaler pink Rm25 amek pagi sblm sarapan. Yg ini utk kecikkan lengan & peha,buang lemak air..kesannya kerap kencing & kawal selera makan ) Set combo Rm 40 utk yg nk loss lebih dari 5 kg.. Wa 0162199742.. #cantik #tehdetoxmalaysia #kakicantiqtea #sayajualmurah #buanglemak #trustedseller #kilangkosmetik #jutawanproduk #produkjenamasendiri #dietatkins #dietsihat #jomsihat #sayajual #slimfittea #produkmuslim #lotionmalaysia #teamurah #teakuruscepat #kakicantiq #slimmingtea #sayajuallosyen #losyenkurus #losyenmaryammurah #perutbuncit #secretcorreaglobal

0

Berbaloi ke tak RM40 ??? . Mudah2 je SET COMBO tu boleh kikis lemak dalam badan awak tu. . Yang penting KONSISTEN dan amalkan semua tips2 yg saya berikan WA 0162199742 #legstea #legsteamurah #legsteamalaysia #legsteakl #legsteamurahmalaysia #kurusdengancepat #buncit #kempisperut #perutkempis #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #detoxtea #slimming #slimmingtea #slimmingproduct #slimmingdetox #produkkurus #atasimasalahgemuk #skinnyteatox

1

Walaupun busy dalam aktiviti seharian, customer kita ni berjaya jugak turunkan berat badan....😁 . Awak busy dgn kerja? . Sibuk uruskan anak2? . Tak sempat nak senam? . TAPI nak KURUS....Jom kurus dgn SET COMBO..hanya semurah RM40 sahaja... . Whatsapp 0162199742 . Jom kurus dan nampak muda. #cantik #tehdetoxmalaysia #kakicantiqtea #sayajualmurah #buanglemak #trustedseller #kilangkosmetik #jutawanproduk #produkjenamasendiri #dietatkins #dietsihat #jomsihat #sayajual #slimfittea #produkmuslim #lotionmalaysia #teamurah #teakuruscepat #kakicantiq #slimmingtea #sayajuallosyen #losyenkurus #losyenmaryammurah #perutbuncit #secretcorreaglobal

0

Selalu sangat jadi bahan dengan kawan-kawan. Kena gelar "boyot,boroi,gergasi,kuat makan" Dan macam2 lagi jolokkan.. Sampai bila nak memendam rasa dengan gurauan macam ni..Mari saya Bantu awak Turunkan badan. Ramai testimoni yg dah berjaya..malah kehidupan mereka lebih bahagia.. Set combo hanya serendah Rm40.. sekali belanja Kat pasar malam pun lg byk dr ni..hehe Jom kurus,sihat & ceria WA 0162199742 #cantik #tehdetoxmalaysia #kakicantiqtea #sayajualmurah #buanglemak #trustedseller #kilangkosmetik #jutawanproduk #produkjenamasendiri #dietatkins #dietsihat #jomsihat #sayajual #slimfittea #produkmuslim #lotionmalaysia #teamurah #teakuruscepat #kakicantiq #slimmingtea #sayajuallosyen #losyenkurus #losyenmaryammurah #perutbuncit #secretcorreaglobal

0

Hampir semua orang menilai kalau orang gemuk & berbadan Besar tu mesti banyak makan..Padahal tak semua individu berbadan Besar mcm tu.. Jom transform diri ke arah yg lebih positive.. Saya Bantu guide anda.. Dengan SET COMBO NI.. IN SHAA ALLAH..BERBALOI2.. SLIMMING DETOX TEA & KAKICANTIQ TEA WA 0162199742 POSTAGE ISNIN - SABTU #legstea #legsteamurah #legsteamalaysia #legsteakl #legsteamurahmalaysia #kurusdengancepat #buncit #kempisperut #perutkempis #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #detoxtea #slimming #slimmingtea #slimmingproduct #slimmingdetox #produkkurus #atasimasalahgemuk #skinnyteatox

0
Next »