puan_nana88 on Instagram

Nana Daus

🌸Personal Slimming Consultant🌸 🌸Beauty Consultant🌸 🌸Shaklee Agent🌸 🌸Nak kurus, sihat dan cantik?🌸 Klik link dibawah ini segera👇 #nanasecretcorrea

http://www.wasap.my/60175984815 Similar users

Report inappropriate content

Similar users

@zatyzahari.my
JAMU TUN TEJA & CFSW
@sitisuraya622
nur suraya
@serojameka213
serojameka213
@zee_ji
Sheena

Bermulalah journey penyusuan eksklusif adawiyah fayha semoga Allah mudahkan journey yang bakal umi tempuh. Amin2

1

KURUS? KENA SAPU LOSYEN PANAS TAK NAK LAH? Nak kurus da tak perlu dah sapu losyen panas. Losyen sejuk dah ada. Kenapa nk siksa kulit badan dengan losyen panas ? Alami kesegaran bayu antartika yang luar biasa sepanjang sesi menguruskan badan. Tiada rasa pijar dan panas dah okeh. Diinovasikan dengan menggunakan teknik lipolisis bagi memecahkan lemak bawah lapisan kulit. Sekaligus memperbaiki, mencantikkan dan menganjalkan kembali kulit yang dah lama menggeleber tu. Kadang malu ditegur suami. Yunk apa tu macam langsir je abang tengok? Menggeleber je.. Omaigad. Malu kan? Losyen sejuk apa yang best? #secretcorrea la ofcourse.. LOSYEN KURUS SEJUK PERTAMA yang mendapat pengiktirafan Super Health Brand Award peringkat Asia Pasific tau. Ater moh leeee #tipskurus #slimmingcoffee #secretcorrea #secretcorreapenang #kurus #kurussihat #kurustanpalapar #kurustanpadiet #jk1m #kevinshaari #slimmingset #kuruslepasbersalin #krimbengkung #losyenkurus #losyensejuk #losyensejukkurus #kuruscaramudah #kopihijau #kopikurus #kopiasamkeping #kopikesihatan #kopikecantikan #kopidiet #langsing #kopilangsing #detoks #nanasecretcorrea #sakaantilemaks #tipskuruscepat

3

Siapa sangka ini la nana yang dulu. Hahaha membesau dengan jayanya semasa preggy.. Besau yang amat uii mau tak nye 100kg. Baby kecik je 2.6kg jer.. Lepas brsalin hbs cuti 3 bulan berat dok kt 82kg tu dekat 1 tahun.. Siapa cakap lepas bersalin hilang habis semua berat yang naik masa preggy. N tak mudah juga nk loss weight ye...apa2 pon berjaya juga sampai juling biji mata mulut2 yang berbunyi kata nana tak boleh punye nk kurus. Yakin je gayanya. Bila da dapat berat 69kg orang da mula tanya nana makan ubat kurus apa? Haha #secretcorrea terbaik da ramai berjaya loss weight. Just sapu2 jer.. Badan jadi firm dan no flabby parts da. #tipskurus #slimmingcoffee #secretcorrea #secretcorreapenang #kurus #kurussihat #kurustanpalapar #kurustanpadiet #jk1m #kevinshaari #slimmingset #kuruslepasbersalin #krimbengkung #losyenkurus #losyensejuk #losyensejukkurus #kuruscaramudah #kopihijau #kopikurus #kopiasamkeping #kopikesihatan #kopikecantikan #kopidiet #langsing #kopilangsing #detoks #nanasecretcorrea #sakaantilemaks #tipskuruscepat

1

SAKA BAYU ANTARTIKA BUAT RAMAI PENGGUNA JATUH HATI SELEPAS KALI PERTAMA MENGGUNAKANNYA "Ya Allah nana.. Akak mula² tak percaya apa nana cakap. Serius lepas da sapu untuk pertama kali akak rasa jatuh hati pandang pertama. Memang akak tak nak dah cari lain. Rasukan kesejukan bayu die yang sepoi² bahasa tu best yang amat nana ooii. Serius siapa yang belum cuba tu da boleh da fikir untuk dapatkannya sekarang sebelum terlambat. Dulu ingat nana propa jer dengan ayat² manis nak tarik pembeli. Tapi lepas da cuba sendiri serius memang akak pon rela dirasuk saka anti lemak ni. Hahaha. Tq nana kenalkan akk dengan saka terbaik ni. #secretcorrea memang best! #tipskurus #slimmingcoffee #secretcorrea #secretcorreapenang #kurus #kurussihat #kurustanpalapar #kurustanpadiet #jk1m #kevinshaari #slimmingset #kuruslepasbersalin #krimbengkung #losyenkurus #losyensejuk #losyensejukkurus #kuruscaramudah #kopihijau #kopikurus #kopiasamkeping #kopikesihatan #kopikecantikan #kopidiet #langsing #kopilangsing #detoks #nanasecretcorrea #sakaantilemaks #tipskuruscepat

2
0

Lemak laju je keluar ibarat roket yang dilancarkan ke angkasa. Sapu² jer dah boleh lancarkan roket lemak keluar dari badan secara alami. Bestnye. Tanpa hangat pijar dan tanpa rasa pedih. Bahagia ja rasa sekarang makin mudah nak singkirkan lemak degil bertahun2 tersimpan dengan hanya dengan teknik sapu² jer. Amacam? Terasa nk mencuba ke? #tipskurus #slimmingcoffee #secretcorrea #secretcorreapenang #kurus #kurussihat #kurustanpalapar #kurustanpadiet #jk1m #kevinshaari #slimmingset #kuruslepasbersalin #krimbengkung #losyenkurus #losyensejuk #losyensejukkurus #kuruscaramudah #kopihijau #kopikurus #kopiasamkeping #kopikesihatan #kopikecantikan #kopidiet #langsing #kopilangsing #detoks #nanasecretcorrea #sakaantilemaks #tipskuruscepat

1

Ada lagi yang tak tau pasal Saka Anti Lemak ni??? SECRET Correa,merupakan Slimming Cream, PERTAMA di Malaysia yang mempunyai kandungan Collagen Asli ANTARA KELEBIHAN ‘SECRET CORREA’ YANG UOLSS TAK BOLEH SANGKAL 💝 Memecahkan lemak dengan cepat 💝Menghilangkan selulit dan ‘Stretch Mark‘ 💝Melangsingkan dan mencantikkan bentuk badan 💝Memberi kesan V-Shape pada wajah 💝Menegangkan dan menganjalkan kulit 💝Menggebukan dan mencantikkan kulit Formulasi hebat dengan teknologi KOREA gabungan COLLAGEN ASLI & SUNFLOWER Kebaikan SUNFLOWER🌻:- 1) Membaiki sel rosak 2) Membina sel baru 3) Melembapkan kulit 4) Anti radang (untuk mereka yang mempunyai masalah kulit) 3 AGEN PEMBAKAR LEMAK TERBAIK SECRET CORREA 🌸Seed Oil 🌸Guarano 🌸Hedera Helix Pembakaran lemak dilakukan secara LIPOLISIS iaitu cara memecahkan sel-sel lemak dan selulit. Keberkesanan untuk kurus tu bukan janji tau. tapi uolsss pasti kurus. Jom kurus bersama Losyen Kurus Sejuk SECRET CORREA! Jangan tangguh2 da. #tipskurus #slimmingcoffee #secretcorrea #secretcorreapenang #kurus #kurussihat #kurustanpalapar #kurustanpadiet #jk1m #kevinshaari #slimmingset #kuruslepasbersalin #krimbengkung #losyenkurus #losyensejuk #losyensejukkurus #kuruscaramudah #kopihijau #kopikurus #kopiasamkeping #kopikesihatan #kopikecantikan #kopidiet #langsing #kopilangsing #detoks #nanasecretcorrea #sakaantilemaks #tipskuruscepat

1

Ada lagi yang tak tau pasal Saka Anti Lemak ni??? SECRET Correa,merupakan Slimming Cream, PERTAMA di Malaysia yang mempunyai kandungan Collagen Asli ANTARA KELEBIHAN ‘SECRET CORREA’ YANG UOLSS TAK BOLEH SANGKAL 💝 Memecahkan lemak dengan cepat 💝Menghilangkan selulit dan ‘Stretch Mark‘ 💝Melangsingkan dan mencantikkan bentuk badan 💝Memberi kesan V-Shape pada wajah 💝Menegangkan dan menganjalkan kulit 💝Menggebukan dan mencantikkan kulit Formulasi hebat dengan teknologi KOREA gabungan COLLAGEN ASLI & SUNFLOWER Kebaikan SUNFLOWER🌻:- 1) Membaiki sel rosak 2) Membina sel baru 3) Melembapkan kulit 4) Anti radang (untuk mereka yang mempunyai masalah kulit) 3 AGEN PEMBAKAR LEMAK TERBAIK SECRET CORREA 🌸Seed Oil 🌸Guarano 🌸Hedera Helix Pembakaran lemak dilakukan secara LIPOLISIS iaitu cara memecahkan sel-sel lemak dan selulit. Keberkesanan untuk kurus tu bukan janji tau. tapi uolsss pasti kurus. Jom kurus bersama Losyen Kurus Sejuk SECRET CORREA! Jangan tangguh2 da. #tipskurus #slimmingcoffee #secretcorrea #secretcorreapenang #kurus #kurussihat #kurustanpalapar #kurustanpadiet #jk1m #kevinshaari #slimmingset #kuruslepasbersalin #krimbengkung #losyenkurus #losyensejuk #losyensejukkurus #kuruscaramudah #kopihijau #kopikurus #kopiasamkeping #kopikesihatan #kopikecantikan #kopidiet #langsing #kopilangsing #detoks #nanasecretcorrea #sakaantilemaks #tipskuruscepat

0

Target Slimming selepas bersalin makin mudah dengan adanya SET SLIM WANITA KOREA. Pstt korang.. Tengok kan wanita korea cantik2 kan? Sebenarnya asal losyen ni diinspirasikan dan diinovasikan dari teknologi korea tau. Ha yang bestnye sepanjang die da bertapak di malaysia selama hampir 5 tahun #secretcorrea da berjaya mendapat feedback positif 9/10 wanita yang menggunakan losyen ini. Salah seorangnya nana. Hahah. Yes rasa sejuk bayu antartikanya mampu mencairkan lemak degil dalam masa 3 hari pemakaian. Amacam best kan? Dan paling penting ia adalah 100% organic tanpa bahan terlarang berstatus GMP , Halal, dan berkelulusan KKM. Sangat bagus pada anda yang nak slimming treatment pada harga yang lebih mampu milik #secretcorreapenang #tipskurus #slimmingcoffee #secretcorrea #secretcorreapenang #kurus #kurussihat #kurustanpalapar #kurustanpadiet #jk1m #kevinshaari #slimmingset #kuruslepasbersalin #krimbengkung #losyenkurus #losyensejuk #losyensejukkurus #kuruscaramudah #kopihijau #kopikurus #kopiasamkeping #kopikesihatan #kopikecantikan #kopidiet #langsing #kopilangsing #detoks #nanasecretcorrea #sakaantilemaks #tipskuruscepat

1

JOM BERKENALAN DENGAN KOPI HIJAU GABUNGAN BUKAN 1 TAPI 6 SLIMMING BOOSTER Mengandungi "6 slimming booster + Makanan Sunnah" . 🌸 Green coffee 🌸 Garcinia Cambogia 🌸 L -Carnitine 🌸 Kaktus Hoodia 🌸 Kurma 🌸 Madu "SECRET COFFEE by Secret Correa" dapat ❤Melangsingkan tubuh badan, ❤Menyahkan toksin ❤Memutihkan badan ❤Menghilangkan Jerawat & Parut ❤Melawaskan pencernaan Kesan seaawal 14 hari tanpa PERLU BERLAPAR & DIET KETAT!! KINI TERBUKTI! Sesuai untuk Ibu Menyusu, lelaki dan wanita yang ingin kurus. #secretcoffee #secretcorrea #secretcorreapenang #tipskuruscepat #tipskurus #kopikecantikan #kopihijau #kopidiet #dietibumenyusu

1

Nak kurus tapi korang bf baby? Asyik lapar je lepas menyusu. Mula la saka merasuk suruh nk makan je kan? Haha Perkenalkan kopi kurus slimming booster. Yang membantu ibu menyusu tambah susu dalam masa yang sama boleh kuruskan badan. Tau kan khasiat green coffee? Ia boleh menguruskan badan dalam masa yang sama boleh mencantikkan korang dari dalam. Nana dah cuba serius best. Tak phit dan rasany asedap seperti korang beli kopi yang mahal di kedai2 yang standard dunia tu. #secretcoffee #dietibumenyusu #bfmom #nanasecretcorrea #secretcorreapenang #secretcorrea #tipskuruscepat #tipskurus

0

Assalamualaikum selamat pagi.. Alhamdulillah feedback terbaru. Panas2 dari oben..haaa customer nana sendiri share tau... Syukur alhamdulillah makin ramai menyukai cara kurus bersama losyen kurus sejuk ni. Mudah jer kan? #tipskurus #slimmingcoffee #secretcorrea #secretcorreapenang #kurus #kurussihat #kurustanpalapar #kurustanpadiet #jk1m #kevinshaari #slimmingset #kuruslepasbersalin #krimbengkung #losyenkurus #losyensejuk #losyensejukkurus #kuruscaramudah #kopihijau #kopikurus #kopiasamkeping #kopikesihatan #kopikecantikan #kopidiet #langsing #kopilangsing #detoks #nanasecretcorrea #sakaantilemaks #tipskuruscepat

4

KENA MAKAN SUMPAHAN. Dah puas kena kutuk gemuk berisi. Siap disumpah ko tak boleh la nak kurus cam dulu. Ko tengok la nanti. Akhirnya seorang sis ni nekad guna Saka Anti Lemak. Die berjaya loss weight hampir 15kg tau masa tu. Dan orang sekeliling mula bertanya pulak. 'Eh Sya ko makan apa eh? Sampai kurus camni. Kalah anak dara tau. Share la kat kitorang' Sis tu tak lokek pon nak share die pon keluarkan saka anti lemak yang warna biru tu letak atas meja kawan die. 'Ni ha. Sya guna ni je.. Tak sampai hati pulak tak share kat korang yea la dah berjaya kurus dari korang kan. Tak payah susah2 nk diet or jaga makan. Just SAPU² JER PAKAI TEKNIK RAHSIA. Kalau nak tau korang grab la dlu ye saka anti lemak ni.' 'Anak sya selesema hari tu pon sya sapu nipis je kat hidung die. Alhamdulillah hilang. Sakit² pinggang mse kerja sya sapu kt pinggang. Banyak lagi kelebihan die tau. Bukan untuk kurus je..rugi korang tak grab.' 'Wah sya baiknye ko share ngan kitorang saka ni. Memang best je bunyinye. Meh la kitorang nak sorang 2 ye. ' Ha amacam kawan² sya dah dapat korang nak gak tak? #kurusmenjadi2

1

SAKA TENGAH ALAMI FENOMENA RIBUT TANPA HENTI Stok keluar laju macam ribut gara2 dijampi oleh abam hael ke ni. Mana taknye. Asal restok je habis. Asal habis je restok. Korang ni serius nk kurus da gamaknye. Sampai tak kasi nana can nak rehat. Katanya dah tak sanggup bawa badan yang beso dengan sakit kaki bagai. Nak kurus dan sihat bersama sc. Tapi jangan la sampai korang buat losyen mandi pulak ye. Da tu baru amik minggu lepas minggu ni dapat tau ada sales terjun klcc terus grab lagi. #secretcorrea

0
Next »