puan_nana88 on Instagram

Nana Daus

🌸Personal Slimming Consultant🌸 🌸Beauty Consultant🌸 🌸Shaklee Agent🌸 🌸Nak kurus, sihat dan cantik?🌸 Klik link dibawah ini segera #nanasecretcorrea

http://www.wasap.my/60175984815 Similar users See full size profile picture

Report inappropriate content

Similar users

@massdamper.jp
Mass Damper
@eversoftsg
Eversoft Singapore
@bioessence_sg
Bio-essence
@puremodus
P U R E M O D U S

NAK KEMPISKAN PERUT AWAK? DAH PENAT CARI SELUAR SUSAH NAK ZIP, CARI BAJU ALWAZ SENDAT.. . . Kini dengan teknologi terbaru dari KOREA, menampilkan losyen kurus sejuk Secret Correa yang tak panas dan tak Pijar. . Kesan sangat superb sebab dah boleh nampak pada pengguna seawal 3 hari penggunaan saja tau. . Ada yang lost 2 KG, 3 HARI Ada yang lost 5 KG, 14 HARI😱 . Apapun Anda wajib cuba sendiri sebab kesan tak sama antara setiap orang. . Dah cuba anda pasti tersenyum puas hati dan gembira sebab baju dah longgar dan seluar dah kena tukar saiz lebih kecik😄 . . Dah jangan pikir panjang lagi tau Jom grab losyen kurus Sejuk Secret correa ni sekarang. Ada offer Special sempena October ini❤❤👇 . www.wasap.my/+60175984815 /NakCubaSC #SecretCorrea #nanasecretcorrea #losyensejuk #losyenkurus #losyenkurussejuk #kurus #kurustanpasengsara #kurustanpaberlapar #kurustanpaubat #SECRETCORREAPENANG

0

Kata orang mood waktu pagi menentukan mood seharian kita. Indahnya pagi kita, lancarlah semangat kita hari tu. Kalau sebaliknya, tu yang perit tu. Huhuhu. Sebenarnya kan kawan-kawan, ada satu perkara yang cukup indah untuk dikenang. Sesuatu yang mampu membuat kita tersenyum bila mengenangnya. Saat ketika kurus. Segalanya indah. Ketika itu, kita cukup cergas. Ligat dan penuh bertenaga. Tiada masalah untuk mencari saiz baju. Tidak timbul isu butang baju tercabut dan kerana menampung perut yang terlampau sendat. Tak timbul juga isu perut sangkut di stereng bila memandu. Bila duduk pula, tak la nampak 3 tingkat perut kita tu. Tapi tu la kan, tak kan nak sekadar mengenang saat-saat indah. Apa kata kita kembalikan zaman kegemilangan tu. 😍 Payah? Tak tahu macam mana? Komen je PM kat bawah. Nanti saya kongsikan cara yang yang telah proven, terbukti berkesan turunkan 5 kg dalam masa 2 minggu. Saya yakin sis nak tahu kan. Komen PM kat bawah sekarang juga tau. Ok Atau terus klik link ini tau Http://www.wasap.my/60175984815/NakSlimKembali #secretcorrea #slimmingafterconfinement #nanasecretcorrea #azamkurus2018 #kempenpukullemakkaw2 #losyenkurus #losyensejuk #losyenkurussejuk #setberpantang #krimbengkung #setbersalin #kurusselepasbersalin

0

Ya Allah nana nasib laa akk jumpa nana dlu. kalau tak da habis beribu riban kt #slimmingcenter. bes sangat kesan die. dalam 3 hari akak da nmpak kesan pengurangan inci dan berat nana.😍😍 Yang penting #konsisten macam yang nana habaq tu la.. ye la kalau akk p #slimming center sekalipon ad jugak jadual2 akk kne ikut. kalau tak buat ikut jadual die bagi tak nmpk gak kesan kan.😂 Tapi #secretcorrea ni bes sebab akk boleh #kurus dari rumah je. losyen pulak sejuk je tak panas macam lambakan losyen kurus lain. serius banyak sangat kelebihan die. paling bes tak payah susah2 nak naik kete p pusat kurus. Tq ye nana kenalkan akk dengan #sibiruajaiab yang super #awesome. nanti akk nak suggest kat kawan2 hakak yang lain untuk cuba. #secretcorreapenang #secretcoreamanjung #nanasecretcorrea

0

Tragedi KURUS KAW2 Bulan Oktober ini. Cepat2 limited gift for limited early birds. Lets slimming in the easy way. 10kg flew away with simple easy steps only. Hurry up dear. #secretcorrea #slimmingafterconfinement #SlimTanpaUbat #kurusselepasbersalin #setberpantang #confinement #nanasecretcorrea #kuruscepat #kurustanpaberlapar #kurussihat #letsslim #slim

0
0
0

Nak hilangkan perut muncit? Nak kecikkan peha pinggang dan lengan? Secret Correa kan ado. Sapu2 jer uolss. Promosi da start ni. Siapa cepat dia yang jimat. Gift menarik menanti uols terawal. 😍 #nanasecretcorrea #kempenpukullemakkaw2 #azamkurus2018 #losyenkurus #losyensejuk #losyenkurussejuk #Secretcorrea #setberpantang #kurusselepasbersalin #kuruscepat #kurustanpaberlapar #kurussihat #kurustanpaubat #kurustanpasengsara #kurus #nanasecretcorrea #SECRETCORREAPENANG

0

ATTN : WANITA YANG STRESS PEHA DAN LENGAN BESAR. . SIAPA SINI BERAT BADAN BAWAH 70 KILO? TAPI BAHAGIAN LENGAN DAN PEHA BERLEMAK DAN BERSELULIT. . NAK TAHU RAHSIA KURANGKAN INCH LEMAK DI LENGAN DAN PEHA TAK SAMPAI 30 HARI? . Kami nak pecahkan RAHSIA shortcut longgarkan baju bahagian lengan dan loose kan seluar 2 inch dengan mudah. . Siapa nak tahu rahsia best ni, PM Kami sekarang ye. http://www.wasap.my/+60175984815/NakTipsLoose2Inch #kurusselepasbersalin #nanasecretcorrea #kuruscepat #kurustanpaberlapar #kurustanpasengsara #SlimTanpaUbat #KurusLepasBersalin #kurus2018 #losyenkurussejuk #SECRETCORREAPENANG

1

Antara sebab UTAMA kenapa ramai terbeli #LotionKurusSejuk Secret Correa adalah kerana "Satu-satunya Lotion #kurus yang SEJUK dan ada COLLAGEN" Kebanyakkan mereka biasanya alahan pada lotion yang bersifat PANAS dan dikhuatiri RUAM pada tempat yang disapu. Juga mereka ingin MENIKMATI kesan COLLAGEN yang akan menganjalkan kembali bentuk badan yang telah KURUS, Tak adalah bila LEMAK dah cair tapi badan #MENGELEBER. Kalau nak guna urutan di #slimmingcentre yang mencecah ribuan ringgit tu berfikir 10 kali nak pergi. Jadi mereka memilih yang lebih mampu milik tetapi kesan yang sangat #AWESOME pada diri sendiri. SIapa kata susah nak KURUS? Kena #rajin dan #konsisten, itu saja. #SECRETCORREAPENANG #azamkurus2018 #KURUS2018 #jomkurus #kurus #nanasecretcorrea #kurusselepasbersalin #kurustanpaberlapar #kurustanpasengsara #kurustanpaubat #losyenkurussejuk #losyenkurus #krimbengkung #bersalin #setberpantang #setbersalin #confinement #slimmingafterconfinement #kurussihat #kuruscepat #kurusselamat #kuruscantik

1

Morning semua. 😍

0

Ado tanya nana.. Sis losyen ni besar ke kecil? Berapa ml 1 tiub? Okeh yang nak tau meh baca ni. Losyen ni besar tau... Die tak kecil. 1 tiub 130ml tau.. Haa tahan sebulan kalau korang ada fokus part yang nk kurus.. 1 tiub maksimum boleh loss weight hingga 10kg ad juga yang loss 12-13kg. Best tau.. Yang penting die sejuk tak panas. Nana tak tahan tau guna losyen panas. Nak2 bila dah jumpa losyen sejuk #secretcorrea ni. Memang x cari lain la. Korang nak jugak kan? Jangan malu2 naa.. Harga Promosi dok ada lagi ni.. Lambat habis promos harga kembali ke asal naa.. Masa tu menangis tepi bucu katil pon nana x leh wat apa dah. BYE. #KURUS2018 #LOSYENKURUSSEJUK #LOSYENKURUS #SECRETCORREAPENANG #NANASECRETCORREA #JOMKURUS #kurusselepasbersalin #kurustanpaberlapar #kurustanpasengsara #kurustanpaubat #krimbengkung #losyensejuk

1

Speechless today uolssss. Haaa berkat konsisten secret correa akhirnya berjaya loss weight. Best kan? Yang penting follow teknik rahsia yang nana share. Mesti uolss berjaya. Mau dengan dak je. Amacam uolss yg nak kurus ni jangan dok buang masa lama2 ramai dah customer nana yang update berjaya loss weight lepas apply teknik rahsia bersama losyen kurus sejuk secret correa ni. Uolss bila lagi? #nanasecretcorrea #losyenkurussejuk #kurusselepasbersalin #kurustanpaberlapar #kurustanpasengsara #kurus #slimming #slimmingcenter #jomkurus #SECRETCORREAPENANG #Secretcorrea #krimbengkung #losyenkurus #capaiberatideal #senangnakkurus

2

My baby girl😍🤗 sesekali melayan anak2. Hahaha..

0

" PILIHAN DI TANGAN ANDA" Dah banyak sapu losyen panas, tak turun-turun pun berat badan. Ada ke losyen kurus & sejuk ? Rilekss. Matahari masih memancar terang di rumah atau tingkap pejabat anda. Peluang syg2 nak turunkan berat badan yang merungsingkan anda tu, sedang melambai-lambai menanti anda. Pilihan di tangan anda 👇🏽 Losyen kurus sejuk @ losyen panas? ? Losyen #Secretcorrea memang sejuk dan diformulasi dari teknologi Korea. Bertindak sekarang! Klik link whatapp untuk kami bantu anda. www.wasap.my/60175984815/SecretCorrea #nanasecretcorrea #SECRETCORREAPENANG #losyenkurussejuk #losyenkurus #kurusselepasbersalin #kurustanpaberlapar #kurustanpasengsara #kurustanpaubat #kurus

0

Amacam. Best ke idok? Dulu macam tak percaya pakai losyen pon bleh kurus. Tapi lepas konsisten baju2 lama boleh pakai badan makin solid cantik gitu. Pipi pau pon dah hilang. Serius aahh losyen ajaib ni memang boleh cairkan lemak2. Paling best badan rasa makin ringan ajer lepas sapuan sebab losyen ni boleh melancarkan peredaran darah. So chuolss wajib cuba tau. Mana tau hujung tahun ni chuolss dapat la capai azam kurus. #secretcorrea #losyenkurus #nanasecretcorrea #losyenkurussejuk #secretcoffee #kopihijau #kopirahsia #SECRETCORREAPENANG #slimming #slimmingcenter #kurusselepasbersalin #kurus #jomkurus #azamkurus2018

0

Proses sorting parcel by abam posmen. Alhamdulillah tq semua atas order sempena Pay Day Sale. Kini impian anda untuk capai berat ideal makin mudah. Hanya sapu2 jer da hilang berat berlebihan. Jom capai berat ideal korang pulak. 😍 #nanasecretcorrea #SECRETCORREAPENANG #losyenkurussejuk #losyenkurus #slimming #jomkurus #azamkurus2018 #capaiberatideal #kurusselepasbersalin #kurustanpaberlapar #kurustanpasengsara #kurus

0

Mood PP today. Hope baby okay hari ni. Rindu kt baby comel umi.😍

0

Aduh tak tahan tengok feedback from the oven ni uolss! Panas2 baru terima dari customer. Happy tak terkata. Siapa kata susah nak kempiskan perut n kecikkan badan dengan teknik sapu2. Losyen ni dah dapat proven ramai since 2014 tau.😍 Uolss bila lagi nak rasa? #azamkurus2018 #losyenkurussejuk #losyenkurus #slimming #kurusselepasbersalin #kurus #kurustanpasengsara #kurustanpaberlapar #kurustanpaubat #SECRETCORREAPENANG #nanasecretcorrea #Secretcorrea #krimbengkung #bersalin #setberpantang

2
Next »