puan_nana88 on Instagram

Nana Daus

"Syukur atas segalanya.. Alhamdulillah.."

http://www.wasap.my/60175984815 Similar users

Report inappropriate content

Hangat lit lit la hari ni... sepanas stok #KOPIKURUS ni sejak2 diperkenalkan x dan nk dok sejuk dalam rumah.. smpai ja org grab teruih... ampa minum ka mandi niπŸ˜‚ Ramai dok bagi Feedback kata Kopikurus ni mmg sedap nyum2.. x rugi grab plak sampai 3 kotak... sambil #slimming boleh #cantik #putihkulit n #milkbooster utk ibu2 nyusu.. memang terbaik la...... part paling best lepa kata kopi #tanpagula ni buat kita #kenyang... ni lepa dok dm plk pakat nk #repeat order plk.. Stok kt hq pon licin habis tau bpe kali restok da....... setiap batch mesti full payment n underbook uolssss. Nk join ka mai dm nana kaih...😍

1

Tukar tangan sudah.. alhamdulillah... smoga manfaat kopi ni dapat sepenuhnye kepada customer😍 Berminat dm nana okehπŸ˜™ #kopitanpagula #kopiviral #secretcorreapenang #secretcorreamanjung #kopikurus #slimmingcoffee

0

#kopikurus #viral akan bertukar tuan esok.. Alhamdulillah rezeki... terbaik... #kopitanpagula sesuai untuk org #diabetis dan rendah #kafein bgus untuk org darah tinggi... pemanis kopi ni dari #makanansunnah haaaa ada yang nak grab lagi ke promosi pengenalan lepas ni kopi akan kembali ke harga asal... masa tu jangan nak merayu2 dapat harga promosi.. so jangan buang masa mai lekaih grab harga promosi ni..😍😍😍😍

1

#secretcoffee da smpai uolss... nak keee.. mai kita nyah toksin ramai2... lepas tu kurus beramai2.. yang paling besssss kopi ni tanpa gula tau... pemanis die makanan2 sunnah tau.. mcm kurma.. secara tak langsung da boleh jadi milkbooster utk mommy yg bf baby😍😍😍 #secretcorreapenang #secretcorreamanjung #secretcorrea #kuruscaraselamat #kuruscarasihat #kurus

1

Nak kurus ni mudah je... janji uolss rajin n tekad nk kurus.. kalau ampa da ready semua ni.. dm nana .. nana akan guide ampa betoi2 capai azam #kurus ampa.. JOM ADD NANA DI FB SYAZANA SHAHAROM LEKAIH FOLLOWER BERTUAH BULAN INI SEDANG DICARI UNTUK DAPATKAN HADIAH ISTIMEWA.. 😍😍😍 #berlariterus #usahawanlosyenkurus #kuruskanbadan #kurustanpaubat #losyenkurussejuk #bukanjanjitapipasti #slimming #viral #diet #dietatkin #kevinzahari #secretcoffee #slimmimgcoffee #sclovers #kempisperutczer #Lotionviral #losyensejuk #kopiviral #syukurselalu #kopiputihbadan #secretcorreapenang #secretcorreamanjung #losyenkurus #jomkurus #jomsihat #kurusecaraalami #SYAZANASHAHAROM

0

Alhamdulillah masuk order terus tgh panas2 sampai... hehhe😍😍😍 #secretcorrea terbaik.. #slimminglotion #viral #secretcorreapenang #slimming #losyenkurus #losyenkurussejuk #jomkurus

0

"RAHSIA KURUS & PUTIH" SERENTAK!! SELAMAT TANPA PERLU BERLAPAR!!!😱😱😱 KINI TERBONGKAR !!! DAN MENJADI FENOMENA & #VIRAL DI MALAYSIA!!! "SLIMMING COFFEE PER-1 DIMALYSIA yang menggabungkan 5 Ekstrak "SLIMMING BOOSTER" SEKALIGUS!!! "SECRET COFFEE by Secret Correa" dapat ❀MELANGSINGKAN, ❀MEMBUANG TOKSIN, ❀MEMUTIHKAN BADAN, ❀MENGHILANGKAN JERAWAT & PARUT, ❀MELAWASKAN PENCERNAAN, Seawal 14 hari tanpa PERLU BERLAPAR & DIET KETAT!! KINI TERBUKTI! FORMULA TERBARU GABUNGAN "5 SLIMMIMG BOOSTER + Makanan Sunnah" IAITU GABUNGAN "Biji Kopi Muda" + GARCINIA CAMBOGIA + L - CARNITINE + HOODIA +KURMA + MADU #secretcorreapenang #secretcoffee #secretcoffee #kopikurus #slimmingcoffee #slimminglotion #slimmingcenter #slim #coffee #thebestcoffee

0

Alhamdulillah stok baru #secretcorrea udah sampai... jom2 nak ngorder meh2😍😍😍 Cod area #georgetown n air itam naa.. #kurus #jomkurus #slimminglotion #secretcorreapenang #kempennyahtoksin #buangtoksin #kuruscarasihat #kuruscaraselamat

0
<

Tak konsisten sapu #losyenkurus pon boleh #kurus dengan sekelip mata tak payah #diet sapu2 ja dah kurus dah #slim.. tak payah p #slimmingcenter habis duit ribu riban... jom jimat $$$$ rugi tak grab #losyenkurus tengah #promosi uolsss.. jom #terjah lekaih.. #terbaik

0

#setbersalin murah dengan harga yang tak masuk akal... . Setiap pembelian set bersalin akan dapat percuma #tungkubaby . #setbersalinmurah #bersalin #confinement #setbersalinspanma #setbersalinafiat #setbersalinnr #setbersalinvasia #murah #grab #berbaloi

0

#bithdaycelebrations bersama sahabat baik dari skolah tq dear sharifah belanja kitewww... sayang shiraaaa... #13yearsfriendship #tilljannah

0

Omg kemana sahaja dengan #secretcorrea #terbaik uolsss #losyenkurus yang sejuk dan boleh buang #toksin dalam badan sekaligus firmkan balik #body uolss.. sekelip mata uolss da #cantik... nak ke NAK???? Nak jangan tunggu lama2 jom #grab #hargapromosi #mampumilik uolsssss😍

0

Ya Allah nana nasib laa akk jumpa nana dlu... kalau tak da habis beribu riban kt #slimmingcenter.. bes sangat kesan die.. dalam 3 hari akak da nmpak kesan pengurangan inci dan berat nana..😍😍 Yang penting #konsisten macam yang nana habaq tu la.. ye la kalau akk p #slimming center sekalipon ad jugak jadual2 akk kne ikut..kalau tak buat ikut jadual die bagi tak nmpk gak kesan kan..πŸ˜‚ Tapi #secretcorrea ni bes sebab akk boleh #kurus dari rumah je.. losyen pulak sejuk je tak panas macam lambakan losyen kurus lain.. serius banyak sangat kelebihan die.. paling bes x payah susah2 nak naik kete p pusat kurus... Tq ye nana kenalkan akk dengan #sibiruajaiab yang super #awesome.. nanti akk nak suggest kat kawan2 hakak yang lain untuk cuba.. #secretcorreapenang #secretcoreamanjung #losyen #losyenkurus

0

Hai2 korang yang da nk bersalin or da bersalin yang ada target nk #slim balik selepas bersalin? Nana nak share krim terbaik yang nana pernah guna ni uolss.. πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ alhamdulillah berat dari 100kg nana boleh dapat berat nana 67kg uolss.. part paling besttt sangat badan uolss jdi firm tau nak2.. xda flabby parts..😍 teruja kan😍😍😍 Haaa... kalau uolss pon berminat dan bru pertama kali nak cuba... nana nak bagi #promosi best harga pengenalan kt uolss.. bukan tu je.. uolss berpeluang dapat gift percuma lagi.. jangan tunggu lagi mai lekaih direct mesej nana naa... stok amat2 terhad.. siapa cepat dia dapat.. #secretcorrea #losyenkurussejuk #krimbengkung #bengkungsajat Www.wasap.my/60175984815

0

Minum susu #rizqi from #mamadil terbaik... alhamdulilllah.. Jom #sarapan...😍 #secretcorrea #secretcorreapenang #kelengkapanibudanbayicomelmurah #babybump

0

Jom siap2 nk tulis alamat n bagi kat customer tracking postage esok... #secretcorrea #secretcorreapenang #slimmingcenter #slimming #viral

0

Alhamdulillah. 3 krim tropika FREE Baby hair oil RM100. HARINI LAST TAU Ramai yg grab promo kali ni. 5hb last promo ya 😊 Rm100 free baby hair oil #krimherbatropika #kelengkapanibudanbayicomelmurah #syazanashaharom #bayi

0

Crazy sale uolsssss.. RM100 untuk 3 bekas ni dapat FREE Gift lagi... sangat bagus untuk baby2.. Elakkan selesema Bgus utk jdikan krim nk urut bayi Jom grab lekaih... sementara promosi msih ada.. 😍 #krimherbatropika #tropika #krimtelonbayi #bayi

0
Next Β»