shidah2484 on Instagram

secret correa malaysia

-Losyen kurus Sejuk No 1 Asia -Wassap 011-1686 3455

Similar users

Report inappropriate content

Similar users

@m_indahh
usopfans_manseppp
@aniezry
Ani Ezry
@barbara_petit_
Barbara Petit
@florentheraclide
Flo Heraclide

Selamat Hari Ibu 😍😘😊

1

Assalamualaikum...Selamat pagi.😊

1

Gd nite...

0

Selamat malam semua..

0

Assalamualaikum..Selamat pagi.😊

3

Selamat petang..😊

0

CONTEST BELI & MENANG LOKET EMAS! . Syaratnya: 1. Beli produk Secret Correa minimum RM100 dari mana mana agent #RFLegacy 2. Selfie bersama produk 3. Hantar gambar kepada agent #RFLegacy. 4. Cabutan Bertuah akan dibuat setiap SABTU mulai 24 Februari 2018. . Jom beli produk Secret Correa dengan agent #RFLegacy. Mana tahu rezeki korang boleh menang LOKET EMAS kan 😊😍 . #SlimTanpaDiet #SecretCorrea #SecretCoffee #RFLegacy

0

Wow...bestnya lagu ni.Lirik lagu yg berunsurkan ketuhanan. Dari OST filem Badang lagu #namaterindah by @usopofficial7 . #namaterindah #usopofficial7 #ostfilembadang

0

Testimoni Losyen SC👇

0

Testimoni Losyen SC👇

0

LOSYEN KIKIS LEMAK MENCARI ORANG YANG : ✔ malas bersenam ✔ tak suka makan pil kurus atau ubat ✔ tak suka diet sebab makanan semua sedap ✔ nak mudah dan selesa FUNGSI LOSYEN NI : ✔ mencairkan lemak ✔ reshape body ✔ melawaskan sistem pembuangan ✔ menegangkan balik struktur badan JIKA APPLY LOSYEN APA PERLU DIBUAT : ✔ sapu 2x sehari ✔ minum air masak secukupnya ✔ ikut cara sapuan yang betul JADI SUSAH TAK NAK KURUS DENGAN SC , SEMUANYA MUDAH JE TAUU 😘😘😘 Meh Whatsapp atau klik link www.wasap.my/601116863455/KikisLemak #losyenSecretCorrea

0

Assalamualaikum.. Slmt pg.

0

Baru nk say gd nite tetiba cite ni pulak dh muncul.huhu...

2

⛄SECRET CORREA *LOSYEN KURUS SEJUK NO.1 MALAYSIA* 🌬LOSYEN PENCAIR LEMAK MENJADI TUBUH LEBIH RAMPING DAN LANGSING👯 💙membantu menghilangkan selulit 💙mencantik dan menegangkan kulit 💙menjadikan dagu nampak runcing 💙hilangkan strechmark 💙melawaskan proses 'pembuangan' 💙menghalus dan melembutkan kulit 💙melegakan batuk dan sesak nafas 💙melegakan gatal resedung diwajah 💙melegakan ekzema kulit 💙melancar peredaran darah 💙menghilang sengal badan 💙membuang angin dalam badan 💙mengurangkan rasa stress 💙agen kurus & memberi shape pada badan 💙melegakan sakit kepala 💙melegakan senggugut 💙sesuai untuk warga tua ada masalah sakit sendi dan lutut www.wasap.my/601116863455

1

BAYAR SEKALI UNTUNG BERKALI-KALI . Bila dikira-kira semula, UNTUNG sebenarnya beli Losyen Kurus Sejuk Secret Correa (SC) ni. . Bukan saja pakar MENCAIRKAN LEMAK DEGIL tapi SATU FAMILY boleh gunakan. . 💎Anak kembung perut? 💃sapu SC . 💎Ibu nak kuruskan badan dan kempiskan perut? 💃sapu SC . 💎Abah migrain sibuk dengan kertas kerja? 💃sapu SC . 💎Atok sakit lutut sakit sendi? 💃sapu SC . 💎Opah tak boleh Solat Berdiri? 💃sapu SC . 💎Mama nak hilangkan stretchmark lepas bersalin? 💃sapu SC . 💎Kakak2/ Abang2/ Adik2/ Makcik2/ Pakcik2 malu dengan lengan besar, peha besar, double chin? perut boroi, 💃sapu SC . 💎Untung ke xuntung? 1 produk sesiapa saja boleh guna 😊😊 . 💎Tak perlu beli banyak2 produk. SEJUK plak tu bila sapu. . Whatsapp 011-1686 3455 😊😊 #SCTrillionsEmpire #RFlegacy #LosyenKurusSejuk #losyenmultifungsi

0

Assalamualaikum & Slmt pg.Alhamdulillah.. Masih dberi umr bernafas dbumi Allah.

0

Assalamualaikum.. Jom mulakan hari ini dengan penghulu istighfar.

0

Untuk Ibu Mengandung ~ BELAILAH DIRI DGN Secret Correa Ibu mengandung boleh guna losyen #SecretCorrea? Saya ngandung ni😍 Ibu ibu mengandung selalu bengkak kat kaki kannn... kesian ibu bawa beban berat. Ibu-ibu sapu jerr losyen ni di kawasan yang bengkak dan kembang. Jika sapu di kaki, boleh elakkan simpul biawak. Jika ada banyak angin dalam badan, boleh sapu losyen ni juga untuk buang angin yang terperangkap. Dalam losyen SC ni ada bahan namanya Hedera Helix, yang mampu melegakan masalah kejang otot dan melancarkan peredaran darah. Since losyen ni juga diadun dengan kolagen, maka boleh juga sapu di bahagian yang ada strechmark untuk memudarkan parut. Hasilnya kulit lebih cantik. 😆☺ www.wasap.my/601116863455 #SecretCorrea #LosyenKurusSejuk #KurusSecaraSihatdgnSc

0
Next »