simpelkaffe.dk on Instagram

Simpel Kaffe

Hjælper dig til at forstå en kompliceret kaffe verden Link til den store sammenligning af håndkværne👇👇👇

https://youtu.be/ljPrUjLQ0tM Similar users See full size profile picture

Report inappropriate content

@simpelkaffe.dk photos and videos

Håber du har haft en god weekend! Nu begynder endnu en uge. Hvordan ser din uge ud? Bliver den travl? Og bliver der tid til kaffe?

0

Den her kværn vand min test af kværne i mellemprisklassen 🎉 og nu kan den blive din. I samarbejde med @crushgrind udlodder jeg en kværn til en heldig vinder. Måske det er dig? Det eneste du skal gøre er at følge siden, like billedet og skrive en kommentar om hvilken kaffe du brygger. Har du venner som også skal være med i konkurrencen så tag dem i en kommentar, så deltager de også i konkurrencen. Pøj pøj, hele og lykke, god vind, may the force be with you!

0

Afgørelsens time er kommet! Jeg har testet 4 forskellige håndkværne i mellemprisklassen, og nu er pointene talt sammen. Colombia fra CrushGrind vindere med 4 point, efterfulgt at Loveramics med 3 point. På tredjepladsen finder vi Porlex Mini med 2 point. Hario Skerton Pro slutter på absolut sidste plads med 0 point. Pointene kan være lidt misvisende alt efter dit behov, så hvis du vil have en uddybende forklaring, så ligger der en grundig forklaring på YouTube. Som altid er der et link i biografien.

0

Det vigtigste om morgenen er kaffe. Sådan er det bare, det kan vi ikke lave om på. Så er spørgsmålet bare, hvordan skal vi brygge kaffe om morgenen. Hvis du har travlt, så er espressomaskinen den hurtigste til at levere. Når den altså har varmet op i 20-30 minutter 😬 Hjemme hos os er det V60 kaffe der bliver lavet for tiden. Det tager længere tid, tilgengæld så holder den sig længere varm end f.eks. en latte eller er Espresso shot. Det giver derfor et bredere vindue hvor kaffen er god, end med kaffen fra en espressomaskine. Det er smart når børnene ikke altid vil som jeg vil 😂 Hvad er dine tricks til at få en god start på dagen?

0

Er du tid til at holde ferie og slappe af? Det er faktisk noget jeg selv er ret dårlig til. Det er bare en lidt underlig kontrast til, at jeg elsker billedet af, at sidde i en lille solbeskinnet krog i et sommerhus og drikke en kop kaffe og nyde roen. Jeg er bare ret dårlig til at sætte farten ned og slappe af. Heldigvis har jeg opdaget at kaffe hjælper mig til at stoppe op og slappe af. Hvordan er dit forhold til ferie kontra hverdagen?

0

Hvad ser du i skummet? Et hjerte blev det ikke til, men hvad ligner det så?🤔

0

Vi havde en kort tur i sommerhus i weekenden. Hvis du skal det samme i efterårsferien, så vil jeg helt klar anbefale at lave V60 kaffe. Det tager sig altså godt i et lille sommerhus køkken😎☕

0

Holder du efterårsferie i næste uge? Hvis ja har du så allerede taget forskud på ferien?

0

Så er det snart weekend, får du tid til at slappe af med en kop kaffe? Eller bliver der fart på i weekenden?

0

Har du prøvet at brygge kaffe på en Chemex? Den laver virkelig en speciel kop kaffe, som er meget anderledes for den almindelige danske sorte kop kaffe.

0

Jeg havde en overnatning i Kolding og havde selvfølgelig medbragt kaffe! Har du kaffe med når du rejser eller har overnatninger med arbejdet?

0

Er du god til latte art? Jeg har virkelig behov for et kursus 😂

0

Den nye kop er også flot med kaffe i😮 hvad står din søndag på? Jeg skal grave rødder op i haven. Kommer til at kræve en del kaffe 😎☕

0

Har du svært ved at gennemskue hvilken kværn der er rigtigt for dig? Så kan du jo overveje bare at bruge dine hænder som kværn. Det er smart når man skal rejse, så fylder en kværn ikke i kufferten 😂 Hvis du syntes det er hårdt at kværne kaffe med de bare næver. Så har jeg testet og anmeldt 4 manuelle kværne over på YouTube. Nu mangler den store finale. Nemlig sammenligningen mellem alle 4 kværne 😮

0

Nu er det snart weekend og forhåbentlig tid til at slappe af. Ofte i weekenderne der er tid til en rolig morgen med kaffen i centrum. Får du en rolig weekend? Eller er der mange projekter?

0

Vores naboer har været på ferie, og har taget gaver med hjem. De kender mig bare så godt 😎♥️ spørgsmålet er bare, hvor skal den stå?🤔

0

Er du på jagt efter en manuel kaffekværn? Jeg har testet 4 forskellige og nu mangler der bare dine store finale hvor kværne skal sammenlignes 😮 Her et lille klip fra den sidste video som handler om kværnen fra @loveramics Hvis ikke du vil se alle 4 anmeldelser, så er der som altid et link i bio👍

0

Er du kommet godt fra start i dag? Solen skinner men som om varmen er væk 😮🥶 Hvis du fryser og dagen virker lang, så husk kaffen! For at fejre den internationale kaffe dag i går lavede jeg en kode til webshoppen, så du kan få 20%. Den kode gælder også i dag 👍 brug kode "KAFFEDAG" ved check out.

0
Next »