skuy_fashion on Instagram

Fashion And Makeup

Similar users See full size profile picture

Report inappropriate content

@skuy_fashion photos and videos

Happy sunday guys Waktunya relax sejenak, family time, holiday bersama orang-orang terkasih ☺️ Liburan di musim dingin butuh nih coat ada dari #mango model, warna yang tetep nice 😍 Iconic Irreverence | Discover the new arrivals at mango.com Coat: 67070605 #MangoFW19 #Mango

0

Yes, super glow nih Oversized. Seamless. It's glow time ✨ Dust O!Mega Glaze on cheekbones, collarbones and shoulders for an all-over radiant look.

0

Happy Saturday guys #stradivarius ngeluarin outfit green nih sebelumnya blue yang kece green nya juga gak mau kalah dong.. Keren sudah pasti πŸ’š If you look for the right color is GREEN πŸ’š

0

Hi guys Happy friday Kenapa ya kalo cewek itu nggak bisa lepas dari make up, hmm Yayaya...mereka akan merasa lebih percaya diri dengan itu, cantik happy bahagia deh Tak lepas dari itu lipstik adalah hal yang penting dong Dimana kalian bisa bermain warna 🌈 kali ya πŸ˜ƒ Lipstik cetar kilau klip klip gitu dari #narsissist terbaru warnanya yang elegan dan berkelas πŸ₯° Cussss dibeli kuy 😊 Star power. Featuring Disco Dust Lipstick named after '70s stunners Bianca, Jerry, Lisa, Andy, Debbie, and Pat.

0

Yuhuuu versi palette nya nih guys Gilaakk bener cantik sempurna Siap holiday deh kuy ❀️ glitz, glimmer, and holiday shimmer βœ¨πŸŽπŸŽ‰ Pop Goes The Glow Palette for Face & Eye does it all! #BECCAPopOfTheParty πŸ“·: @ydcherie #Repost

0

Yes, aku butuh ini Warna nude fav untuk tampilan natural guys so cute deh 😍 The nude lip you need! πŸ‘„ Double tap if you’ve tried #superstaymatteink in β€˜poet’.

0

Hi guys Biru biru lagi nih guys πŸ’™ Ini cute banget , atasan bawahan sepatu , tas πŸ‘Œpunya 😁 Eitsss aksesoris juga dong enggak boleh ketinggalan ✨ Outfit keren dari #stradivarius All Blue. All New. All you πŸ’™

0

Hello πŸ‘‹πŸ» Ini sudah jelas tidak usah diragukan lagi ya guys, kualitas dan harga menentukan banget Super cute n stunning Kemasannya juga lucu banget 😁❀️ FINAL HOURS πŸ’— up to 50% off sale ends TONIGHT 11:59pm pst! ✨ plus get FREE @kylieskin Makeup Wipes with any purchase! grab everything you’ve had on your list πŸ’• KylieCosmetics.com @pink4passions

0

Hi guys Ini nih yang pasti kalian tunggu, kapan lagi coba #esteelauderid Ngeluarin lipstick holiday sets Cocok banget di akhir tahun bawa liburan deh...buruan ke store nya πŸ˜πŸ’ƒ No girl is ever happy with dull lips during festive season. Want #LipsToEnvy? Our #PureColorEnvy Sculpting Lipstick has that rich formula and vibrant colors you'd want on your lips, all day every day. πŸ’„ Get our exclusive holiday sets for Rp 600.000,- , available now at all counters and official boutiques near you. #EsteeID

0

Winter ❄️ Pilihan kalian yang mana guys Red or brown? Your choice ⁣😁 #newin #pullandbear

0

Happy Tuesday guys Warna baru warna cantik lips dari #maybelline Gemeessss deh 🌹 β€˜DUSK ROSE’ 🌹 from the color sensational #smokedroses collection. These new lipstick shades give you a rich, vibrant look while hydrating your lips! Shop them now in select European markets.

0

Welcome December Bahagia datang darimana saja Cetar bersama #narsissist Wow πŸ’œ Have you met Lunar Hardwired Eyeshadow? The soft, iridescent violet imparts high pigment and high shine while an ultrafine blend of shimmer, glitter, and pearl reflects light for the ultimate eye-catching effect.

0

Outfit cocok di segala cuaca Cihuyy 😁 living in this outfit all season πŸ’• tag someone who needs this! #LoveGUESS #ootd

0

Yuhuuu fav nih guys Warna dan design yang cantik 😍 Glow galore at 50% OFF! ✨✨✨ Get your #BECCAGlow on. Tag a friend to drop a hint πŸ˜‰

0

Happy friday guys Good looking from #stradivarius @noholita knows which trends will put in her #BlackFriday basket, and you? Jump to our website and make your wishlist now! πŸ’₯

0

Hello Warna cantik warna natural Suka suka suka When you’re fresh, then you are loved. Wear Soft Matte Lip Cream shades β€˜Antwerp’ dan buat makeupmu tampil lebih segar. Beli Soft Matte Lip Cream dari NYX Professional Makeup sekarang di @ayubeautyhouse_ atau klik link di bio ya girls! #NYXCosmeticsID #MyFirstLoveLipsNYX

0

Yaayy...kabar gembira bagi kalian yang bingung untuk nentuin jenis bedak apa yang sesuai dengan kulit kalian, ini nih make over mengeluarkan lebih banyak lagi untuk pilihannya.. Jadi tunggu apalagi guys πŸ’ƒπŸ”₯ #repost #makeoverid Welcome our #MakeOverNewBae , Make Over Powerstay Total Cover Matte Cream Foundation! This #StayTotallyCovered gorgeous bae is a complexion must have because it has: - Blendable-ultra coverage (covering textures, bumps, and uneven skin tone while avoiding unwanted cracks throughout the day) - Soft focus & oil absorber technology (locking in flawless skin with perfection) - SPF 30 PA++++ & Antioxidants (keeping skin protected from UV A & UV B, also from pollution!) - Non comedogenic (we only use the professionally approved ingredients) - Available in 8 shades (for every skin in need πŸ˜‰) Try one now, and see how you like to #StayTotallyCovered !

0

Baru baru terbaru nih guys Highlighting dalam bentuk powder nih tinggal touch di wajah yang kalian inginkan glowing...πŸ₯° Super deh cute ✨ #repost #wetnwildbeauty All about that glow. Leave a ⚑️ if you've tried one of our MegaGlo Highlighting Powders! #wetnwildbeauty #megaGlo #highlightingpowders

0
Next Β»