splycedesign on Instagram

splyce design

modern homes + interiors + landscapes vancouver | whistler principal @nigelparish

https://www.westernliving.ca/Vote-for-Western-Livings-2019-Home-of-the-Year Similar users See full size profile picture

Report inappropriate content

@splycedesign photos and videos

We’re happy to announce that our Cunningham Renovation - “Modern Makeover” - has been selected as one of the finalists for the @westernliving Home of the Year It’s a readers’ choice awards and we’d appreciate your support - please vote for our project, #1 “Modern Makeover” and see all of the other projects via the link in our bio. build: @blackfishhomes structural: @whmengineers photos: @silentsama #splyce_cunningham

0

#tbt 2007- the plan view of the Shuswap Cabin, basswood model, with the roof peeled off showing the exposed rafters. #splyce_shuswap . . . . . . #model #basswood #architecturalmodel #modercabin #westcoastmodern #timberframe #splycedesign

0

Buried behind the finishes are the silent structural components- the heavy lifters that allow for large open spaces and cantilevers. #splyce_halifax . . . . . #sitevisit #eastcoastmodern #halifaxmodern #modernhome #steeltruss #steelframe #construction

0

exiting the Highridge House pc: @silentsama #splyce_highridge

0

The kitchen addition cozying up to the forest. pc: @silentsama #splyce_woodgreen

0

Outside-In #splyce_woodgreen furniture: @informinteriors glazing: @atlasmeridian builder: @westerncraftcontracting structural: @aspectengineers photo: @silentsama

0

Golden in the summer, green with new growth in the spring and blanketed with snow in the winter, the views to the rolling grasslands from the circulation spine in this house are animated with seasonal variation. pc: @silentsama #splyce_vernon

0

Sitting amongst the native grasslands, sagebrush and pines, above Kalamalka Lake in Vernon. pc: @silentsama #splyce_vernon

0

Deep overhangs and large side walls at our Thompson house. pc: @silentsama #splyce_thompson

0

Logs and plants at our 550 sf Whistler renovation. pc: @upperleftphotographi #splyce_alta

0

This deep recess at the rear of the house creates private deck space for the home office and a view corridor for the library nook above. Covered and sheltered from the elements, it allows for extended use throughout the year. pc: @silentsama #splyce_thompson

0

the B side of the cantilever- progress at #splyce_halifax pc: @michaelkroyle

0

landscape meets house #splyce_vernon

0

The Pivot House interior, animated by the sunlight pc: @silentsama #splyce_pivot

0

Pivot House front entry pc: @silentsama #splyce_pivot

0
Next »