sronogeist on Instagram

Elisabet

f i n l a n d we are just a bunch of freaksđź‘˝ views. faces. people. me. everything. đź“ą

https://www.lily.fi/blogit/kaikki-varikset Similar users See full size profile picture

Report inappropriate content

@sronogeist photos and videos

Oon superiloinen, kun @lasse_jeh on Oulussa. Oon superiloinen, että @banjobasenji on kotiutunut hyvin. Aurinkokin paistaa. Ei siis harmita, vaikka niskat on jumissa ja yskä vaivaa.

3

Aina kun bongaan oravia, mun mieleen tulee yks opettaja, joka totes, että oravat varmasti suunnittelee jotain pahaa.

1

Eilinen oli pitkä päivä, kun käytiin siskoloisen kanssa hakemassa Turusta asti tämä kaveri. Vaikka ajomatka oli pitkä Ouluun, poju jaksoi vielä yöllä ruveta rohkeasti tutkimaan paikkoja uudessa kodissa. Pallot on parhaita (niitä kannettiin yöllä minunkin viereen). Eiköhän tästä ala suuri seikkailu valloittavalla Banjolla!

7

Vaikka sitä toivoisi, että tällaisia kelejä olisi aina, on ihan ok, että on niitä loskasiakin. Osaa arvostaa enemmän tällaista. Hyvää päivää vain jokaiselle! Olkoon lumiukko ohjaamassa teitä eteenpäin.

3

Oon taas tehnyt sen virheen, että oon ruvennut kattomaan ihan urakalla rikos- ja murhamysteerivideoita parin päivän aikana. Ihmiset on melkoisia.

8

Tänään kävin ostamassa tulevalle koiraloiselle kamppeita. Hurjaa ajatella, että ihan pian mun ikuisuusunelma tulee toteen, ja pääsen asustelemaan koiran kanssa. En malta odottaa.

1

Aina on joku, joka ei pidä sinusta, aina on joku, josta et pidä. Sen kanssa ei auta kuin diilata. Älä haaskaa energiaasi sellaisiin ihmisiin. Helpottaa tätä tuskien taivalta, jota elämäksikin kutsutaan, huomattavasti.

4

Tänään pakkasta about 20 astetta, eli täydellinen keli ulkoiluun. Helppo hengittää, eikä ole tungosta missään. Ps. Tehdasmaisemat ovat mystisiä ja viehättäviä. at Oulu, Finland

1

Arvostan sitä, että keho jaksaa pysyä hereillä niin pitkän ajan jälkeen. Ihan parasta, kun saa herätä aikaisin, ja esim. viettää kaupassa aamulla aikaa sieluntovereiden (eli vanhempien ihmisten) kanssa. Tästä tykkään. at Oulu, Finland

1

Eilen oli melkoisen väsynyt (ja kiukkunen) olo, kun alkuviikko meni reissatessa ja olemalla sosiaalinen. Oli kuitenkin ihan jees olla rauhassa kiukkunen, sillä tänään on ollut hyvä fiilis. Kokekaa rauhassa vain teidän tunteitanne, vaikka kuinka negatiivisia ne olisikaan.

3

Jäykkä posetus, mutta #Teekkariseminaari on hellinyt. Tuntuu kliseeltä todeta, että on ollut kyllä aivan mahtavia puhujia, mutta totean sen silti. Mahtia, että saa semmosta tietoa, mistä maksetaan, ja mitä voi käyttää omassa elämässä.

1

Voin kertoa, että on vähän väsy, kun on muuttanut kaks päivää. Silti oon melkoisen onnellinen. Sain kaikki paikoilleen, ja tää kämppä tuntuu nyt jo kodilta. Ps. Saa tulla kylään, mutta tarjolla on vain teetä ja huonoja juttuja. Ja niin, tuparilahjaks kelpuutan huonekasveja ilomielin.

2

Tänään paluu Ouluun, mutta onneksi saa vielä nauttia kauniista auringonnoususta Vaasassa. Tämä viikko vähän jännittää, sillä tiedossa olisi muutto. Onnekseni en omista kamalasti tavaraa, niin eiköhän tuo muutto onnistu vaikka yhdellä kädellä.

2

Eilinen oli aivan ihana päivä. Käytiin @lasse_jeh'n kanssa tervehtimässä kasvattajia ja pentuetta, josta meille tulee pentu. Jokainen hauveli kyllä valloitti sydämen ihan täysin! ❤

5

I call this look: Eye infection.

1

Join the club!

4

Mulle kävi vähän hassusti eilen illalla. Kaadoin kiehuvaa vettä jaloilleni (kiitos muki, joka päätti päättää päivänsä). Lähdin päivystykseen, mutta sitä ennen lukitsin itseni ulos kämpästä, ja kännykän akku oli lopuillaan. Kaikesta huolimatta pääsin lääkäriin. Istuttuani odottamassa vuoroani monta tuntia, mua rupes huvittamaan koko tilanne suuresti. Jalat oli vesirakoilla ja kipu oli valtava, mutta naureskelin yksinäni aulassa. Mun housut oli väärinpäin ja hoitaja sanoi mun sukunimen: "Ssssss hoooo noro". Lopulta pääsin lääkärin luo ja hän tutki ja totesi, että mun on parempi aamulla tulla vielä kirurgin juttusille. Kirurgi totesi tänä aamuna, ettei ihoa tarvitse operoida. Tästä jokaiselle neuvo: kaada kuumat juomat aina pöydällä olevaan mukiin ja tee se ajatuksen kanssa. Jos poltat itsesi, mene lääkäriin. Ja opi nauramaan itsellesi ja elämälle.

11

Tämä paita on supermukava, joten varmaan pidän tätä koko kevään. Tällä hetkellä odotan ensi kuuta superisti. Näillä näkymin tiedossa siis uusi kämppä ja uusi perheenjäsen, joka tulee olemaan basenji. Koirasta on tullut haaveiltua muksusta asti, joten on aika mahtia, kun tämä unelma toteutuu viimein. (Next month: new apartment and a puppy!)

11
Next »