teknikpedagogik on Instagram

teknikpedagogik

Similar users See full size profile picture

Report inappropriate content

@teknikpedagogik photos and videos

Det blev ingen Octokopter och inte heller någon Quadrokopter... Det blev en fluga som inte kan flyga men vifta på vingarna!

4

Den 3:e augusti kommer en 5-dagars sommarkurs att startas som är gjord för hungriga personer som vill bita i kunskapen om hur man skapar med mekanismer och elektronik. Inga förkunskaper behövs. Läs mer: Www.aurell.se

1

Vackra Barbro

2

Så här ser det ut när småtjejer skapar teknik!

1

Makerworkshop på Kista Galleria Ett får som lyser förtjust med ögonen då det blir klappat. Gjort med påsybara lysdioder, med ledande sytråd och en hemmagjord tryckkontakt.

0

En liten rostbiffsmacka och ett litet glas tjeckiskt öl på den suveräna träffpunkten Två små svin i Årsta :)

3

Wow!! KomTek som jag utvecklade tillsammans med en kollega i början på 2000-talet har fått Mensapriset 2014! Men så har det också varit hundratals eldsjälar över hela landet som drivit KomTekverksamheten runt om i landet under alla år!

6

Man kan pckså göra en nötautomat med samma metod...

1

Sparbössa som man inte behöver slå sönder för att få sin magra krona ur...

0

Kolla vilken ruskig reklam jag fick från en hemtjänstfirma! Först rev jag itu den för att kasta i soppåsen men sen tänkte jag att den här sortens äcklig reklam måste dolumenteras.

2

Häftiga Berlin

2

Skönhet

2

Fritidssysselsättning: bilderna i boken består av NaknaBarbieflickskonturer medjättestora långfransiga ögon. Sen kan man rita på dem smachiga kläder ock klistra på glittriga attribut. Din dröm för blivande Top Model

1

Mimis napprobot

3

Med Karin i Finnhamnp at Finnhamnss

1

Karins odlarkraft!

0

Sötnos va?

1

Mimis julklapp till mej! "För att den är mormor"

1
Next »