the_junniskincare on Instagram

The Junni Pinkish White

Skincare Bebas Mercury πŸ‘¨πŸ»β€πŸŽ“ Agent ID : #TJFB01 πŸ“² 013 335 1508 πŸš— Ampang,Gombak,PJ,Setapak,KL πŸ“¦ Postage Everyday ⚑️ FastRespond πŸ› KKM Approval

http://wasap.my/60133351508 Similar users

Report inappropriate content

Similar users

@hoko0115
Yuta Kaihoko
@rexion78
[email protected]
@shuji_s48
Shuji Sato
@omame0713

Putih Korea, suplemen harian yang sangat efektif! Just kemam dibawah lidah je dah boleh putih seluruh badan. Simple kan? Yessss uolss! Tak payah nak sakitkan diri buat injection semua. Kemam kemam je dah putih kalau consume putih korea 😍😍😍 . Kak ella jual & kak ella sendiri pakai tau! Disebabkan result dia memang sangat best sebab tu lah Kak ella jual dekat uolssss 😘 Jom cantik sama sama 😊 . PUTIH KOREA 🌸 Sesuai untuk semua peringkat umur Ibu mengandung Ibu menyusukan Ibu yang berpantang . . Sebotol RM 75 100g Tahan lebih sebulan . NAK ORDER? Boleh dapatkan dengan cara di bawah ya πŸ˜ŠπŸ‘‡πŸ» . To Order:- πŸ“² Whatsapp: 0133351508 🌹 #tjcodkl . Lotion Whitening RM37 Makeup Kit RM52 (CLEARANCE SALE RM35) Normal Pinkish White RM64 Mayla Skincare RM75 Mayla Advance RM106 Putih Korea RM75 . #thejunni #casingmurah #asianboys #asiangirl #kptmkl #kuptmkl #unikl #ipb #uitm #msu #mahsa #vitaminC #glutax #whitening #skincare #murah #ikea #scm #klcc #pavillion #tudung #shawl #zara #coach #model #thejunni #thejunnipinkishwhite #bazarpaknil at Taman Maluri, KL.

0

Best tak kalau kulit kita bersih, flawless & paling penting healty and glowing ? Syukur Sebab dengan adanya #thejunniMAYLA tak perlu lah invest duit terlalu banyak beli macam macam produk. #thejunniMAYLA ada 3 item jeeee itu pun kemainn glowing cerah & pelolesss lagiii 😍 . Ramai pengguna The Junni yang dah berjaya dapatkan kulit idaman mereka dengan Mayla Set ni! TJ Mayla mmg terlajak laris! The best skincare in Malaysia! Kalau tak percaya, uols kena cuba ya πŸ˜‰ . To Order:- πŸ“² Whatsapp: 0133351508 . #TheJunniPinkishWhite #TheJunniMAYLA #thejunni #casingmurah #asianboys #asiangirl #kptmkl #kuptmkl #unikl #ipb #uitm #msu #mahsa #vitaminC #glutax #whitening #skincare #murah #ikea #scm #klcc #pavillion #tudung #shawl #zara #coach #model #thejunni #thejunnipinkishwhite #bazarpaknil at KLCC twin tower Malaysia

3

Testimoni fresshhhhh ni uolsss! Tengok ni, takda dah kulit gelap. Putih serta merta! 😍 alhamdullilah, customer customer PK semua happy dah dapat kulit cerah yang macam diorang nak, PK mmg effect super laju uols 😍 . Ada yang detox sebab nak buang toksin di badan baru lah dapat putih gebu seluruh badan , ada yang dah dapat effect cerah walaupun hanya 2 hari consume 😍😍 . Masih tak percaya ?? KESAN SEAWAL 7 HARI !!! Alhamdulillah syukur belum sampai sebulan produk Putih Korea di pasarkan ramai yang bagi feedback positif & paling penting keyakinan pengguna terhadap produk Putih Korea yang sememangnya berkesan & PREMIUM QUALITY ! . . Tak sabar kak ella nak share testimoni selepas mereka consume 1 botol nanti. Stay Tuned ! 😘 Tunggu apa lagi ? whatsapp 0133351508 sekarang ! . #thejunni #casingmurah #asianboys #asiangirl #kptmkl #kuptmkl #unikl #ipb #uitm #msu #mahsa #vitaminC #glutax #whitening #skincare #murah #ikea #scm #klcc #pavillion #tudung #shawl #zara #coach #model #thejunni #thejunnipinkishwhite #bazarpaknil at IKEA Cheras

1

Testimoni fresshhhhh ni uolsss! Tengok ni, takda dah kulit gelap. Putih serta merta! 😍 alhamdullilah, customer customer PK semua happy dah dapat kulit cerah yang macam diorang nak, PK mmg effect super laju uols 😍 . Ada yang detox sebab nak buang toksin di badan baru lah dapat putih gebu seluruh badan , ada yang dah dapat effect cerah walaupun hanya 2 hari consume 😍😍 . Masih tak percaya ?? KESAN SEAWAL 7 HARI !!! Alhamdulillah syukur belum sampai sebulan produk Putih Korea di pasarkan ramai yang bagi feedback positif & paling penting keyakinan pengguna terhadap produk Putih Korea yang sememangnya berkesan & PREMIUM QUALITY ! . . Tak sabar kak ella nak share testimoni selepas mereka consume 1 botol nanti. Stay Tuned ! 😘 Tunggu apa lagi ? whatsapp 0133351508 sekarang ! . #thejunni #casingmurah #asianboys #asiangirl #kptmkl #kuptmkl #unikl #ipb #uitm #msu #mahsa #vitaminC #glutax #whitening #skincare #murah #ikea #scm #klcc #pavillion #tudung #shawl #zara #coach #model #thejunni #thejunnipinkishwhite #bazarpaknil at Kuala Lumpur

1

Testimoni fresshhhhh ni uolsss! Tengok ni, takda dah kulit gelap. Putih serta merta! 😍 alhamdullilah, customer customer PK semua happy dah dapat kulit cerah yang macam diorang nak, PK mmg effect super laju uols 😍 . Ada yang detox sebab nak buang toksin di badan baru lah dapat putih gebu seluruh badan , ada yang dah dapat effect cerah walaupun hanya 2 hari consume 😍😍 . Masih tak percaya ?? KESAN SEAWAL 7 HARI !!! Alhamdulillah syukur belum sampai sebulan produk Putih Korea di pasarkan ramai yang bagi feedback positif & paling penting keyakinan pengguna terhadap produk Putih Korea yang sememangnya berkesan & PREMIUM QUALITY ! . . Tak sabar kak ella nak share testimoni selepas mereka consume 1 botol nanti. Stay Tuned ! 😘 Tunggu apa lagi ? whatsapp 0133351508 sekarang ! . #thejunni #casingmurah #asianboys #asiangirl #kptmkl #kuptmkl #unikl #ipb #uitm #msu #mahsa #vitaminC #glutax #whitening #skincare #murah #ikea #scm #klcc #pavillion #tudung #shawl #zara #coach #model #thejunni #thejunnipinkishwhite #bazarpaknil at MyTOWN Shopping Centre

5

[ COMBO SET GLOWING ADVANCE ] . Hi gais! Siapa nak combo set ni? Confirm result dia PUTIH GLOWING satu badan uolssss! 😍 Uols akan dapat Putih Korea kemam kemam dah putih seluruh badan, Day Cream Mayla, Night Cream Mayla & Gel Soap! Harga cuma RM181 sahaja! . NAK ORDER? Boleh dapatkan dengan cara di bawah ya πŸ˜ŠπŸ‘‡πŸ» . To Order:- πŸ“² Whatsapp: 0133351508 🌹 #tjcodkl . Lotion Whitening RM37 Makeup Kit RM52 Normal Pinkish White RM64 Mayla Skincare RM75 Mayla Advance RM106 . #thejunni #casingmurah #asianboys #asiangirl #kptmkl #kuptmkl #unikl #ipb #uitm #msu #mahsa #vitaminC #glutax #whitening #skincare #murah #ikea #scm #klcc #pavillion #tudung #shawl #zara #coach #model #thejunni #thejunnipinkishwhite #bazarpaknil at lebuhraya PLUS Arah Selatan

1

[ COMBO SET GLOWING WHITE ] . Hi gais! Siapa nak combo set ni? Confirm result dia PUTIH GLOWING satu badan uolssss! 😍 Uols akan dapat Putih Korea kemam kemam dah putih seluruh badan, Day Cream Mayla, Night Cream Mayla & Gel Soap! Harga cuma RM150 sahaja! . NAK ORDER? Boleh dapatkan dengan cara di bawah ya πŸ˜ŠπŸ‘‡πŸ» . To Order:- πŸ“² Whatsapp: 0133351508 🌹 #tjcodkl . Lotion Whitening RM37 Makeup Kit RM52 Normal Pinkish White RM64 Mayla Skincare RM75 Mayla Advance RM106 . #thejunni #casingmurah #asianboys #asiangirl #kptmkl #kuptmkl #unikl #ipb #uitm #msu #mahsa #vitaminC #glutax #whitening #skincare #murah #ikea #scm #klcc #pavillion #tudung #shawl #zara #coach #model #thejunni #thejunnipinkishwhite #bazarpaknil at Kampung Baru LRT station

5

[ COMBO SET PUTIH GEBU FLAWLESS ] - Hi gais! Siapa nak combo set ni? Confirm result dia PUTIH GEBU FLAWLESS satu badan uolssss! 😍 Uols akan dapat Putih Korea kemam kemam dah putih seluruh badan, Day Cream Pinkish, Pinkish Cream & Pinkish Soap! Harga cuma RM139 sahaja! . NAK ORDER? Boleh dapatkan dengan cara di bawah ya πŸ˜ŠπŸ‘‡πŸ» . To Order:- πŸ“² Whatsapp: 0133351508 🌹 #tjcodkl . Lotion Whitening RM37 Makeup Kit RM52 Normal Pinkish White RM64 Mayla Skincare RM75 Mayla Advance RM106 . #thejunni #casingmurah #asianboys #asiangirl #kptmkl #kuptmkl #unikl #ipb #uitm #msu #mahsa #vitaminC #glutax #whitening #skincare #murah #ikea #scm #klcc #pavillion #tudung #shawl #zara #coach #model #thejunni #thejunnipinkishwhite #bazarpaknil

2

Putih Korea, suplemen harian yang sangat efektif! Just kemam dibawah lidah je dah boleh putih seluruh badan. Simple kan? Yessss uolss! Tak payah nak sakitkan diri buat injection semua. Kemam kemam je dah putih kalau consume putih korea 😍😍😍 . Kak ella jual & kak ella sendiri pakai tau! Disebabkan result dia memang sangat best sebab tu lah Kak ella jual dekat uolssss 😘 Jom cantik sama sama 😊 . PUTIH KOREA 🌸 Sesuai untuk semua peringkat umur Ibu mengandung Ibu menyusukan Ibu yang berpantang . . Sebotol RM 75 100g Tahan lebih sebulan . . NAK ORDER? Boleh dapatkan dengan cara di bawah ya πŸ˜ŠπŸ‘‡πŸ» . To Order:- πŸ“² Whatsapp: 0133351508 🌹 #tjcodkl . Lotion Whitening RM37 Makeup Kit RM52 (CLEARANCE SALE RM35) Normal Pinkish White RM64 Mayla Skincare RM75 Mayla Advance RM106 Putih Korea RM75 . #thejunni #casingmurah #asianboys #asiangirl #kptmkl #kuptmkl #unikl #ipb #uitm #msu #mahsa #vitaminC #glutax #whitening #skincare #murah #ikea #scm #klcc #pavillion #tudung #shawl #zara #coach #model #thejunni #thejunnipinkishwhite #bazarpaknil at Malaya Local Festival

1

RAMAI BETUL TANYA PUTIH KEKAL KEEEEE MAKAN PUTIH KOREA NIII ? . Mehhh sini kak ella nak bagi pencerahan sikit bab β€˜PUTIH KEKAL’ Putih kekal iaitu kesan yang kekal bila mandi pun putih tak luntur jadi hitam semula. Sebab produk PK suplemen dalaman kulit So memutihkan kulit kita dari dalam bukan macam kita pakai lotion instant whitening , putih bila basuh lunturrrr jadi kulit asal Haa bukan . . kak ella nak bukak minda awak luas2 kak ella dulu pun lahir putih Tapi bukan maksudnya putih tu tak kekal bila dewasa, KULIT memang kena jaga dek oii Cuba tengok mat salleh dok panas terik sehari pun kulit akan sunburn tauuu . Kulit ibarat gigi Kalau tak gosok gigi hari hari Jadi makin putih atau makin kuning ? Makin baik atau makin rosak ? . Tiap bulan perlu tak beli ubat gigi ? Sama juga macam kulit Pakai produk apa apa pun nak kekalkan kecantikan kena konsisten ☺️ Kalau tak nak jaga , macam mana nak cantik sayanggg . . PUTIH KOREA 🌸 Sesuai untuk semua peringkat umur Ibu mengandung Ibu menyusukan Ibu yang berpantang . . Sebotol RM 75 100g Tahan lebih sebulan . . Whatsapp 0133351508 atau klik link di BIO ! . . Anda juga boleh terus beli dengan Stokis & Agent kami klik #PutihKoreaRESELLER #ThejunniPUTIHKOREA #thejunni #casingmurah #asianboys #asiangirl #kptmkl #kuptmkl #unikl #ipb #uitm #msu #mahsa #vitaminC #glutax #whitening #skincare #murah #ikea #scm #klcc #pavillion #tudung #shawl #zara #coach #model #thejunni #thejunnipinkishwhite #bazarpaknil at Rembau

1

[ PUTIH KOREA! PUTIH MACAM AWEK KOREA! ] Hi #TheJunniLovers! Uols dah tahu belum pasal Putih Korea ni? Okay kalau uols belum tahu, Mekna kasitahu korang k πŸ˜‹ Putih Korea ni adalah sejenis serbuk kemam yang boleh putihkan seluruh badan uols! Yesssssss, satu badan okay! 😍 Best sangat Putih Korea ni sebab ianya detox badan kita yang penuh toksin ni. Baru lah boleh putih betul betul, kesan sangat efektif! Tak perlu risau, Putih Korea pun 100% tiada bahan terlarang ya! Rasa pun sedap uolsss πŸ˜‹ . Putih Korea ni kita open pre order ya uolsss! Estimated time akan mendarat di HQ dalam 5-7 hari atau 7-15 hari. Memang laku keras! Sekarang ni dah Batch Keempat tau! Setiap kali restock, mesti licin orang beli 😍 Bagi yang berminat nak putih satu badan, Mekna nak open pre order start hari ni ya. Harga cuma RM75 sahaja, FREE POSTAGE! Jom cepat cepat order sebelum melepas, stock terhad ya.. Siapa lambat, babai lah 😘 . NAK ORDER? Boleh dapatkan dengan cara di bawah ya πŸ˜ŠπŸ‘‡πŸ» . To Order:- πŸ“² Whatsapp: 0133351508 🌹 #tjcodkl . Lotion Whitening RM37 Makeup Kit RM52 (CLEARANCE SALE RM35) Normal Pinkish White RM64 Mayla Skincare RM75 Mayla Advance RM106 Putih Korea RM75 . #thejunni #casingmurah #asianboys #asiangirl #kptmkl #kuptmkl #unikl #ipb #uitm #msu #mahsa #vitaminC #glutax #whitening #skincare #murah #ikea #scm #klcc #pavillion #tudung #shawl #zara #coach #model #thejunni #thejunnipinkishwhite #bazarpaknil at Suria KLCC

4

Lepas cuci muka dengan Gel Soap, kulit automatik jadi licin! 😍 Best gila la uolssss, kulit bersih, dah tak berminyak dah bila pakai Mayla 😊 . NAK ORDER? Boleh dapatkan dengan cara di bawah ya πŸ˜ŠπŸ‘‡πŸ» . To Order:- πŸ“² Whatsapp: 0133351507 🌹 #tjcodkl . Lotion Whitening RM37 Makeup Kit RM52 (CLEARANCE SALE RM35) Normal Pinkish White RM64 Mayla Skincare RM75 Mayla Advance RM106 Putih Korea RM75 . #thejunni #casingmurah #asianboys #asiangirl #kptmkl #kuptmkl #unikl #ipb #uitm #msu #mahsa #vitaminC #glutax #whitening #skincare #murah #ikea #scm #klcc #pavillion #tudung #shawl #zara #coach #model #thejunni #thejunnipinkishwhite #bazarpaknil at KLCC Convention Centre

6

Lepas cuci muka dengan Gel Soap, kulit automatik jadi licin! 😍 Best gila la uolssss, kulit bersih, dah tak berminyak dah bila pakai Mayla 😊 . NAK ORDER? Boleh dapatkan dengan cara di bawah ya πŸ˜ŠπŸ‘‡πŸ» . To Order:- πŸ“² Whatsapp: 0133351507 🌹 #tjcodkl . Lotion Whitening RM37 Makeup Kit RM52 (CLEARANCE SALE RM35) Normal Pinkish White RM64 Mayla Skincare RM75 Mayla Advance RM106 Putih Korea RM75 . #thejunni #casingmurah #asianboys #asiangirl #kptmkl #kuptmkl #unikl #ipb #uitm #msu #mahsa #vitaminC #glutax #whitening #skincare #murah #ikea #scm #klcc #pavillion #tudung #shawl #zara #coach #model #thejunni #thejunnipinkishwhite #bazarpaknil at Poslaju Shamelin

1

Lepas cuci muka dengan Gel Soap, kulit automatik jadi licin! 😍 Best gila la uolssss, kulit bersih, dah tak berminyak dah bila pakai Mayla 😊 . NAK ORDER? Boleh dapatkan dengan cara di bawah ya πŸ˜ŠπŸ‘‡πŸ» . To Order:- πŸ“² Whatsapp: 0133351507 🌹 #tjcodkl . Lotion Whitening RM37 Makeup Kit RM52 (CLEARANCE SALE RM35) Normal Pinkish White RM64 Mayla Skincare RM75 Mayla Advance RM106 Putih Korea RM75 . #thejunni #casingmurah #asianboys #asiangirl #kptmkl #kuptmkl #unikl #ipb #uitm #msu #mahsa #vitaminC #glutax #whitening #skincare #murah #ikea #scm #klcc #pavillion #tudung #shawl #zara #coach #model #thejunni #thejunnipinkishwhite #bazarpaknil at Taman Maluri, KL.

4

Uols tak nak ke kulit 5x ganda pencerahan? Yes uolssss! Dari kulit wajah yang gelap kusam, boleh jadi kulit putih macam model The Junni ni! 😱 . Tak nak ke kulit licin, kulit cerah? Lepasni takda lah malu nak jumpa orang, nak keluar rumah pun bersemangat sbb kulit dah cantik 😘 . NAK ORDER? Boleh dapatkan dengan cara di bawah ya πŸ˜ŠπŸ‘‡πŸ» . To Order:- πŸ“² Whatsapp: 0133351508 🌹 #tjcodkl . Lotion Whitening RM37 Makeup Kit RM52 (CLEARANCE SALE RM35) Normal Pinkish White RM64 Mayla Skincare RM75 Mayla Advance RM106 . #thejunni #casingmurah #asianboys #asiangirl #kptmkl #kuptmkl #unikl #ipb #uitm #msu #mahsa #vitaminC #glutax #whitening #skincare #murah #ikea #scm #klcc #pavillion #tudung #shawl #zara #coach #model #thejunni #thejunnipinkishwhite #bazarpaknil at SMK Seri Bintang Utara

1

[ PUTIH KEKAL SEAWAL 7 HARI ] - - . Best nya product The Junni ni. Bukan boleh putih dekat bahagian muka je tapi satu badan pun boleh putih dengan menggunakan Lotion Whitening Ajaib! 😍 Siapa je yang tak kenal Lotion Ajaib ni kan, kesan nya memang power! Sekali sapuan je terus putih. Seawal 7 hari dah memang nampak perubahan KEKAL. Bukan biasa biasa tau lotion nih! 😱 Harga pula RM37 je. Aduhai, apa yang tak cukup lagi? Semuanya complete dengan The Junni! πŸ’— - . NAK ORDER? Boleh dapatkan dengan cara di bawah ya πŸ˜ŠπŸ‘‡πŸ» - . To Order:- πŸ“² Whatsapp: 0133351508 🌹 #tjcodkl . Lotion Whitening RM37 Makeup Kit RM52 (CLEARANCE SALE RM35) Normal Pinkish White RM64 Mayla Skincare RM75 Mayla Advance RM106 - . #thejunni #casingmurah #asianboys #asiangirl #kptmkl #kuptmkl #unikl #ipb #uitm #msu #mahsa #vitaminC #glutax #whitening #skincare #murah #ikea #scm #klcc #pavillion #tudung #shawl #zara #coach #model #thejunni #thejunnipinkishwhite #bazarpaknil at SMK Cochrane Perkasa

2

Kelebihan Pinkish White ni uols akan dapat kulit yang moist pinkish! Serious macam kulit bayi 😱 Pinkish white ni based Strawberry ye uols, memang sangat wangi! Rasa nak makan je 😜 . Pinkish White Normal Set ni sesuai untuk umur 12 tahun keatas, perempuan boleh pakai lelaki pun boleh pakai. Kesan seawal 1-2 minggu mengikut penerimaan kulit individu. Yang paling best, TIADA KESAN SAMPINGAN! 😍 . NAK ORDER? Boleh dapatkan dengan cara di bawah ya πŸ˜ŠπŸ‘‡πŸ» . To Order:- πŸ“² Whatsapp: 0133351508 🌹 #tjcodkl . Lotion Whitening RM37 Makeup Kit RM52 (CLEARANCE SALE RM35) Normal Pinkish White RM64 Mayla Skincare RM75 Mayla Advance RM106 . #thejunni #casingmurah #asianboys #asiangirl #kptmkl #kuptmkl #unikl #ipb #uitm #msu #mahsa #vitaminC #glutax #whitening #skincare #murah #ikea #scm #klcc #pavillion #tudung #shawl #zara #coach #model #thejunni #thejunnipinkishwhite #bazarpaknil at Smk Perempuan Pudu-SMKPP

1

Uols tak nak ke kulit 5x ganda pencerahan? Yes uolssss! Dari kulit wajah yang gelap kusam, boleh jadi kulit putih macam model The Junni ni! 😱 . Tak nak ke kulit licin, kulit cerah? Lepasni takda lah malu nak jumpa orang, nak keluar rumah pun bersemangat sbb kulit dah cantik 😘 . NAK ORDER? Boleh dapatkan dengan cara di bawah ya πŸ˜ŠπŸ‘‡πŸ» . To Order:- πŸ“² Whatsapp: 0133351508 🌹 #tjcodkl . Lotion Whitening RM37 Makeup Kit RM52 (CLEARANCE SALE RM35) Normal Pinkish White RM64 Mayla Skincare RM75 Mayla Advance RM106 . #thejunni #casingmurah #asianboys #asiangirl #kptmkl #kuptmkl #unikl #ipb #uitm #msu #mahsa #vitaminC #glutax #whitening #skincare #murah #ikea #scm #klcc #pavillion #tudung #shawl #zara #coach #model #thejunni #thejunnipinkishwhite #bazarpaknil at SMK Taman Klang Utama

1
Next Β»