threetummies.id on Instagram

Food Blog Medan & Jakarta

THE 3 TUMMIES ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ฉ . Food Promotion? Invitation or Endorsement? DM us! Was #Foodiess_id .

Similar users

Report inappropriate content

Similar users

@bakmi_bumas
BAKMI BUMAS ๐Ÿœ๐Ÿ‘๐Ÿป
@plumdiet_langsingsehat
MUA SALON CAFE RESTO JOIN
@jogjabikinlaper
instagram kuliner jogja
@yusnita.erni.9
KIM-KIM

Morning ud pada makan? Kali ini sarapan ala orang bagan dulu yuk In frame ad Cai Bao, Lo Lia (Rujak Bagan) dan O Ee (Kue Keladi) Jadi Cai Bao bagan itu agak gendut" dibanding yang di Medan trus kulitny itu 95% dari ubi makany warnany ngejreng gt ๐Ÿ˜… . Lo Lia a.k.a rujak bagan, isiny ada nenas, kerupuk udang, timun, taoge, saos, kacang tanah dan cabe merah tumbuk. Jadi rasanya itu manis, asem pedes nyegerin terutama kerupuk udangny ๐Ÿ‘๐Ÿ‘ . Last, O Ee itu keladi yang direbus ditumbuk dicampur tepung trus di bulet"in macem cilok.. tpi gak sekenyal cilok. Dimakan bareng sama saos cabe bagan, bawang merah goreng, kacang tanah tumbuk dan yang paling penting He Bi halus (ebi yang dihalusin) . --------------------- ๐Ÿ“ Pasar Beruang ๐Ÿ“ธ Cai Bao, Lo Lia, O Ee ๐Ÿ’ฐ Lo Lia 19k, Cai Bao 16k, O Ee 12k #Caibao #Oee #Lolia #kuekeladi #rujakbagan #rujak #baganciak #ๅฅฝๅƒ #threetummiesid @dietmulaibesok #dietmulaibesok @laperbener #laperbener @lezatnikmat #lezatnikmat #eatstagram #reviewmakanan #foodreviewย  #eatery #goodeat #foodgasm #foodphotography #culinary #infokuliner #foodgram #foodlife #kulinermedan #indonesiafoods #makanenak #indonesian #foodaddict #culinary #vsco at Pasar Beruang

5

Uda ngikutin event dari @starbucksindonesia blm gengs? Yuk nebak" jumlah pohon yang akan didonasikan besok I have participated in the #artinacup campaign! My guess for 9th of April's total tree donation is #ArtinaCup41698 . ----------------------- ๐Ÿ“ธ Vanilla Sweet Cream Cold Brew (current fav) ๐Ÿ’ฐ 35k ๐Ÿ“ Starbucks, Medan #starbucks #vanillasweetcreamcoldbrew #coffee #coffeeday #coffeetime #threetummiesid @dietmulaibesok #dietmulaibesok @laperbener #laperbener @lezatnikmat #lezatnikmat #eatstagram #reviewmakanan #review #foodreviewย  #eatery #goodeat #foodgasm #foodphotography #culinary #infokuliner #foodgram #foodlife #kulinermedan #indonesiafoods #makanenak #indonesian #foodaddict #culinary #vsco at Starbucks Indonesia

6

@churrific.id quick hunt at MakerFest held by @tokopedia in Lapangan Benteng, Medan Ada RAN juga loh pas malam jam 9 - 10 ingat mampir yahhh Byk makanan, clothing even baju anjing! ------------------------ ๐Ÿ“ MarketFest, Lapangan Benteng, Medan ๐Ÿ’ฐ Strawberry Shake ๐Ÿ“ธ 28k #churrific #churros #strawberry #MakerFestMedan #tokopedia #threetummiesid @dietmulaibesok #dietmulaibesok @laperbener #laperbener @lezatnikmat #lezatnikmat #eatstagram #reviewmakanan #review #foodreviewย  #eatery #goodeat #foodgasm #foodphotography #culinary #infokuliner #foodgram #foodlife #kulinermedan #indonesiafoods #makanenak #indonesian #foodaddict #culinary #vsco at Medan, Indonesia

1

Mulut pengen gigit" tapi perut lagi gk laper... Jadinya makan ini dehh di @ayampenyetriamedan @thamrinplaza Tapi di bagi dua buta muasin mulut gatel ini aj ๐Ÿ˜‚ Kejuny bejibun buanyakk, ceresny juga gak pelit d tengah" roti plus krenyes! Itu faktor terpenting pada roti panggang gini rite? . -------------------- ๐Ÿ“ธ Roti Bakar Coklat Keju ๐Ÿ’ฐ +- 15k ๐Ÿ“ Ayam Penyet Ria, Thamrin Plaza #toast #chocolate #cheese #rotipanggang #rotibakarcoklatkeju #rotibakar #ayampenyetria #threetummiesid @dietmulaibesok #dietmulaibesok @laperbener #laperbener @lezatnikmat #lezatnikmat #eatstagram #reviewmakanan #review #foodreviewย  #eatery #goodeat #foodgasm #foodphotography #culinary #infokuliner #foodgram #foodlife #kulinermedan #indonesiafoods #makanenak #indonesian #foodaddict #culinary #vsco at Thamrin Plaza

3

Have you had your breakfast? . Here is the legendary pao from Bakpao Kacamata This pao is just so good with the right amount of everything.. savoury, sweet, the pork texture just everything! . -------------------- ๐Ÿ“ธ Bakpao Asin ๐Ÿ’ฐ 10k ๐Ÿ“ Bakpao Kacamata, Selat Panjang #bakpao #ๅŒ…ๅญ #่‚‰ๅŒ… #bakpaokacamata #nonhalal #threetummiesid @dietmulaibesok #dietmulaibesok @laperbener #laperbener @lezatnikmat #lezatnikmat #eatstagram #reviewmakanan #review #foodreviewย  #eatery #goodeat #foodgasm #foodphotography #culinary #infokuliner #foodgram #foodlife #kulinermedan #indonesiafoods #makanenak #indonesian #foodaddict #culinary #vsco at Bakpau Kaca Mata

1

"Singapore Trip" Srolling around Little India with this yummy drink Mango lassi from Ananda Bhavan Vegetarian Restaurant Have fallen in love with this mango drink from our previous trip in Penang and now we found one of there branches here in Singapore But its a bit sweeter here compared to the one in Penang . ---------------------- ๐Ÿ“ธ Mango Lassi ๐Ÿ“ Ananda Bhavan Vegetarian Restaurant ๐Ÿ’ฐ 3.8 SGD #mangolassi #mango #mangodrink #anandabhavanvegetarian #anandabhavan #threetummies_sg #threetummiesid @dietmulaibesok #dietmulaibesok @laperbener #laperbener @lezatnikmat #lezatnikmat #eatstagram #reviewmakanan #review #foodreviewย  #eatery #goodeat #foodgasm #foodphotography #culinary #infokuliner #foodgram #foodlife #kulinermedan #indonesiafoods #makanenak #indonesian #foodaddict #culinary #vsco at Ananda Bhavan

0

"Singapore Trip" The best tea drink eva Honey Greentea is a light and very great choice for you tea lover! For chocolate lover you should definitely try their Cacao Barry Macchiato w/ Half Sugar ------------------------ ๐Ÿ“ธ Honey Greentea ๐Ÿ’ฐ SGD 2.8 #koisingapore #koi #honeygreentea #cacaobarry #koidrink #threetummies_sg #threetummiesid @dietmulaibesok #dietmulaibesok @laperbener #laperbener @lezatnikmat #lezatnikmat #eatstagram #reviewmakanan #review #foodreviewย  #eatery #goodeat #foodgasm #foodphotography #culinary #infokuliner #foodgram #foodlife #kulinermedan #indonesiafoods #makanenak #indonesian #foodaddict #culinary #vsco at 313@somerset

1

"Malaysia Trip" Nasi Lemaknya yuk untuk sarapan! Ini tempatnya lumayan terkenal loh di area bukit bintang.. jdi kalau ad ke bukit bintang monggo mampir ke sini buat nyobain bedanya nasi lemak malaysia dan indonesia itu apaan hahaha . ---------------------- ๐Ÿ“ธ Nasi Lemak Ayam ๐Ÿ“ Capitol Cafe, Kuala Lumpur #nasilemak #malaysiacuisine #๋ง›์œผํƒ€๊ทธ๋žจ #ๅฅฝๅƒ #๋ง๋ ˆ์‹œ์•„ #้ฉฌๆฅ่ฅฟไบš #threetummiesid #threetummies_my @dietmulaibesok #dietmulaibesok @laperbener #laperbener @lezatnikmat #lezatnikmat #eatstagram #reviewmakanan #review #foodreviewย  #eatery #goodeat #foodgasm #foodphotography #culinary #infokuliner #foodgram #foodlife #kulinermedan #indonesiafoods #makanenak #indonesian #foodaddict #culinary #vsco at Capitol Cafe

0

"Malaysia Trip" Ini kita makannya di UM Specialist Centre.. yeap di hospital makan cheesecake.. coklat lagi.. Y ud lh yh haha yang penting enak trus gak kelaperan . --------------------- ๐Ÿ“ธChocolate Cheesecake ๐Ÿ“UM Specialist Centre, Kuala Lumpur #chocolatecheesecake #cheesecake #dessert #๋ง›์œผํƒ€๊ทธ๋žจ #๋ง› #๋””์ €ํŠธ #UMspecialistcentre #chocolate #threetummiesid #threetummies_my @dietmulaibesok #dietmulaibesok @laperbener #laperbener @lezatnikmat #lezatnikmat #eatstagram #reviewmakanan #review #foodreviewย  #eatery #goodeat #foodgasm #foodphotography #culinary #infokuliner #foodgram #foodlife #kulinermedan #indonesiafoods #makanenak #indonesian #foodaddict #culinary #vsco

5

"Malaysia Trip" Char Kwe Tiau a must-must-to-eat street food when you come to Malaysia There is this slightly smokey burned fragrance on the Kwe Tiau which I really love and the combination of sweet and savoury taste to it just makes it great food to feel up my tummy . #kwetiau #malaysiacuisine #malaysiaculinary #threetummies_my #charkwetiau #threetummiesid @dietmulaibesok #dietmulaibesok @laperbener #laperbener @lezatnikmat #lezatnikmat #eatstagram #reviewmakanan #review #foodreviewย  #eatery #goodeat #foodgasm #foodphotography #culinary #infokuliner #foodgram #foodlife #kulinermalaysia #indonesiafoods #makanenak #indonesian #foodaddict #culinary #vsco

6

"Critanya lagi main ke Johor" So ini seperti keliatannya polos banget makanannya karena stelah mesen yg jualan lupa sama orderan kita dan nasi hainamnya ud keburu habis kejual org lain, akhirnya dapet nasi putih. BUT Surprisingly ini enak lowwhhh Not bad lah buat yg keliatannya polos bets! Dan ini super murah. Bayangin aja makan nasi ayam cuma lima ringgit guys, 17 rebuu rupiahhh. So cincai la yakk. ๐Ÿ“ Kopitiam somewhere near Johor Bahru City Square ๐Ÿ’ธ RM 5 (Rp.17.500,-) . . . #threetummiesid #threetummies_my #curhat #nasiayam #chickenrice #cheapfood #jktfoodbang #ๆตทๅ—้ธก้ฅญ #็™ฝ้ธก #jktfooddestination #jktfooddestinations #food #foodies #foodhunter #anakjajan #foody #kuliner #kokokuliner #kulinerkoko #eatsandtreats #makan #makanan #makananmurah #foodpic #foodgram #foodporn #foodie at Johor Bahru City Square

3

Happy Sa Cap Meh (้™คๅค•ๅคœ)!! . Enjoy great dinner tonight with families and your loved one~ or as what we called ๅ›ขๅœ†้ฅญ / ๅนดๅคœ้ฅญ where families gather and eat the last meal of the year symbolizing togetherness and fullness throughout the year And Happy Chinese New Year in few hours to those who celebrate it~ ๆ–ฐๅนดๅฟซไน ๆญๅ–œๅ‘่ดข ็‹—ๅนดๆ—บๆ—บ #chinesenewyear #้™คๅค•ๅคœ #้™คๅค• #sacapmeh #cny2018 #็‹—ๅนด่กŒๅคง้‹ #็ซ้”… #์„ค๋‚  #threetummiesid @dietmulaibesok #dietmulaibesok @laperbener #laperbener @lezatnikmat #lezatnikmat #eatstagram #reviewmakanan #review #foodreviewย  #eatery #goodeat #foodgasm #foodphotography #culinary #infokuliner #foodgram #foodlife #kulinermedan #indonesiafoods #makanenak #indonesian #foodaddict #culinary #vsco

4

Night night ~ Uda pada cobain cream puff dari @misscreampuff_medan belum ?? . It taste so good and cocok buat midnight snack juga!! . Eventho isi nya banyak tpi gk bikin eneg kok ๐Ÿ˜„ 1 box 10pcs Variant: . - Vanilla - Nutella - Durian - Green Tea - Tiramisu And Happy Valentine ๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’– . #nutella #greentea #tiramisu #creampuff #dessert #threetummiesid @dietmulaibesok #dietmulaibesok @laperbener #laperbener @lezatnikmat #lezatnikmat #eatstagram #reviewmakanan #review #foodreviewย  #eatery #goodeat #foodgasm #foodphotography #culinary #infokuliner #foodgram #foodlife #kulinermedan #indonesiafoods #makanenak #indonesian #foodaddict #culinary #vsco

4

Morning~ Coffee and ice cream YES or NO? For me its a yes This time its from @ichidough . P.S. we hv changed our name to @threetummies.id ๐Ÿ˜„ ----------------- ๐Ÿ“Ichi Dough, Centre Point Ruko ๐Ÿ“ธ Affogato #affogato #ichidough #coffee #icecream #caffein #threetummiesid @dietmulaibesok #dietmulaibesok @laperbener #laperbener @lezatnikmat #lezatnikmat #eatstagram #reviewmakanan #review #foodreviewย  #eatery #goodeat #foodgasm #foodphotography #culinary #infokuliner #foodgram #foodlife #kulinermedan #indonesiafoods #makanenak #indonesian #foodaddict #culinary #vsco at Ichi Dough

3

Katsudon Teriyaki Curry from @dokioo.dessert The curry sauce was good, it has that fragrance unique japanese curry smell and it comes in good proportion of sauce and rice and eggs and chicken~~ ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹ ----------------------- ๐Ÿ“ Dokioo Spring, Cemara Asri ๐Ÿ’ฐ 30k #dokioodessert #dokioo #katsudonteriyakicurry #katsudonteriyaki #japanesecurry #japanese #foodiess_id @dietmulaibesok #dietmulaibesok @laperbener #laperbener @lezatnikmat #lezatnikmat #eatstagram #reviewmakanan #review #foodreviewย  #eatery #goodeat #foodgasm #foodphotography #culinary #infokuliner #foodgram #foodlife #kulinermedan #indonesiafoods #makanenak #indonesian #foodaddict #culinary #vsco at Dokioo Spring

7

@ichidough for their Tuna Melt Submarine Love the Delicate Sauce Love the Melting Tuna Love the Crisps And most importantly their fresh veggies beneath it (making it more guilty-free haha) -------------------- ๐Ÿ“ Ichi Dough #ichidough #tunamelt #tunameltsubmarine #mareemakan #foodiess_id @dietmulaibesok #dietmulaibesok @laperbener #laperbener @lezatnikmat #lezatnikmat #eatstagram #reviewmakanan #review #foodreviewย  #eatery #goodeat #foodgasm #foodphotography #culinary #infokuliner #foodgram #foodlife #kulinermedan #indonesiafoods #makanenak #indonesian #foodaddict #culinary #vsco at Ichi Dough

4
Next ยป