tocce on Instagram

Torkild

Jobbar med @wearejevi @govinyl.se @efntv @brillor och sportlinser

http://www.sportlinser.se/ Similar users See full size profile picture

Report inappropriate content

@tocce photos and videos

Danmarks västkust. Sol och tshirt. Påsken 2019 levererar!, imorgon mot Svanholm och bondgårdsliv med Far. Fint!

3

På besök i Köpenhamn. Autogena, en oas mitt i den kungliga danska huvudstaden. Ofattbar lyx. #autogena

1

Nice! @drifting_starfish at Restaurant Pelikan

1

Solen och bergen. at Åre, Sweden

3

Mitt företag GoVinyl har producerat 100 handgjorda numrerade vinylskivor till artistduon Rebecca & Fiona. Nu ligger några ex uppe på Merchworlds hemsida. De har inte släppt några andra vinylskivor på detta album så in och köp om du vill ha ett samlarexemplar.

0

Härlig julpulka med vänner och familj med efterföljande jullunch. Lätt att skapa traditioner med så trevliga och härliga människor. God Jul! @ahlbergjenny @ahlberg_mats @matslagerholm @malin.lagerholm

1

Nu är det mindre än en timme kvar att buda på @amasonband s julskiva på Musikhjälpen!. Fin musik, för en bra sak och det är mitt företag @govinyl.se som graverat vinylen. Vi har även gjort eller ska göra vinyler för musikhjälpen till Markus Krunegård och Satan Takes a Holiday. Jag måste erkänna att jag känner viss stolthet.

0

För att citera en god vän. En ljuvlig person! @martinakander

0

Ikväll smäller det igen! #pizza

6

Full aktivitet i lokalen idag. Vi på JeVi har skapat denna fantastiska plats där vi ska få växa med @wearejevi och @govinyl.se bland andra roliga projekt som vi har. Gå in på våra sidor och kolla upp vad vi håller på med!

0

Utmanande utförslöpa igår. Idag cyklar vi runt i Marrakesh och är kulturella. Speed siteseeing i hela stan. Bra grej.

1

Atlasbergen i Marocko har visat sig i sin härligaste skepnad. Herdar, får och getter. Kvinnor och barn i bergsbyarna. Vyer som är överväldigande, kall luft och god lagad mat i det fria, fotboll med de lokala Berber barnen och allt detta med svår och utmanande cykling. Lyx.

0

Fina leder, fina dagar, bra gäng och god mat. Många bra saker helt enkelt!

2

Dagens cykling. Massiv klättring direkt efter lunch. Två skador (skråmor) och massor med fantastiska utförslöpor. @pathfindertravels levererar!

0

Upp i bergen och bort från internet och telefon. Jag och Herr Englund ska ut och trampa igen. Ni når mig sporadiskt på FB eller mail. Men inte på varken telefon eller sms. Tillbaka den 18 november. Då får ni gärna ringa!

3

Nu har vi fått nycklarna till vår lokal. Så fantastiskt! @wearejevi @govinyl.se kommer hänga där. Vi och Ni kommer hänga där!

18

Snart bär det av mot äventyr i Atlasbergen med @pathfindertravels, ser fantastiskt mycket fram emot att få trampa uppför och trixa nerför. Att möta ett land på cykel ger en ett unikt sätt att komma till platser och möta människor som man inte kommer åt annars. Bild baxad av @pathfindertravels @_jesajah_ och @jakobmarskog får hålla ställningarna med @govinyl.se medans jag är borta.

1

Sista timmarna på en öde ö. Nu - Mot infrastruktur och influensa. Wehoo!

4
Next »