tocce on Instagram

Torkild

http://www.wearejevi.com/ Similar users See full size profile picture

Report inappropriate content

@tocce photos and videos

Ikväll smäller det igen! #pizza

5

Full aktivitet i lokalen idag. Vi på JeVi har skapat denna fantastiska plats där vi ska få växa med @wearejevi och @govinyl.se bland andra roliga projekt som vi har. Gå in på våra sidor och kolla upp vad vi håller på med!

0

Utmanande utförslöpa igår. Idag cyklar vi runt i Marrakesh och är kulturella. Speed siteseeing i hela stan. Bra grej.

1

Atlasbergen i Marocko har visat sig i sin härligaste skepnad. Herdar, får och getter. Kvinnor och barn i bergsbyarna. Vyer som är överväldigande, kall luft och god lagad mat i det fria, fotboll med de lokala Berber barnen och allt detta med svår och utmanande cykling. Lyx.

0

Fina leder, fina dagar, bra gäng och god mat. Många bra saker helt enkelt!

2

Dagens cykling. Massiv klättring direkt efter lunch. Två skador (skråmor) och massor med fantastiska utförslöpor. @pathfindertravels levererar!

0

Upp i bergen och bort från internet och telefon. Jag och Herr Englund ska ut och trampa igen. Ni når mig sporadiskt på FB eller mail. Men inte på varken telefon eller sms. Tillbaka den 18 november. Då får ni gärna ringa!

3

Nu har vi fått nycklarna till vår lokal. Så fantastiskt! @wearejevi @govinyl.se kommer hänga där. Vi och Ni kommer hänga där!

18

Snart bär det av mot äventyr i Atlasbergen med @pathfindertravels, ser fantastiskt mycket fram emot att få trampa uppför och trixa nerför. Att möta ett land på cykel ger en ett unikt sätt att komma till platser och möta människor som man inte kommer åt annars. Bild baxad av @pathfindertravels @_jesajah_ och @jakobmarskog får hålla ställningarna med @govinyl.se medans jag är borta.

1

Sista timmarna på en öde ö. Nu - Mot infrastruktur och influensa. Wehoo!

4

BARACUDA!

7

Idag regnar och åskar det. Vi har varit på gudstjänst på en ö. Min första i livet, barnens första i livet. Mäktig sång och passionerat predikande på fiji. Bjuder på ännu en solnedgångsbild. at Mbuliya, Eastern, Fiji

4

Lazy days in paradise!

1

Livets lyx är att umgås med sin familj. Hemma och på resa. at Mbuliya, Eastern, Fiji

1

Är du intresserad av vinylskivor? Kolla in det senaste projektet GoVinyl och följ med på resan till lycka och framgång. Vi producerar vinylskivor i små exklusiva volymer. Allt för hand i realtid. @govinyl.se

2

@ahlberg_mats tack för en fantastisk helg!

2

Lyckades skrämma upp damen i 7,5 knop, fantastisk segling. Lyxsegling!

6

Cykla uppför köra nerför. Träningen inför höstens resa är här. #atlasmountains #hammarbybacken #pathfindertravels

0
Next »