tres.voltes.rebel on Instagram

TRES VOLTES REBEL

🎨 Il·lustradora. Dibuixe per a ser lliure. 🔥 BRAVAS @bravasilustracion 👤 Em dic Ame. 📍D'Almussafes i vivint a Barcelona.

http://tresvoltesrebel.bigcartel.com/ Similar users See full size profile picture

Report inappropriate content

Similar users

@ebriknight
Ebri Knight
@insmartifranques
Antoni De Martí Franquès
@unidestroyer
Unidestroyer
@zooposse
ZOO POSSE

"Tia però com no el deixares abans?" "Es que estaves tonta, si t'alça la mà que feies seguint amb ell?" "Però no te n'adonaves o què?" "Era evident..." Un punyal. Dos punyals. Tres punyals. Quatre punyals. Aquestes van ser algunes de les paraules que vaig escoltar les primeres vegades que em vaig atrevir a parlar de maltractament en primera persona. Em van fer tornar a sagnar. La culpa mata. Culpabilitzar a una víctima de violència del maltractament, d'una violació o d'un assetjament només fa que més mal. Fa tornar a sentir-se menuda, dèbil i fràgil. Ja prou. LA CULPA MATA

33

SORTEIG D'UN RETRAT PERSONALITZAT! T'agradaria regalar un retrat personalitzat aquestos nadals? O millor encara regalar-te'l a tu? Com que tinc l'agenda de retrats tancada fins 2019, aquesta és l'única oportunitat d'aconseguir-ne un. Els pasos són senzills: 1. Seguix @tres.voltes.rebel 2. Comenta en aquesta publicació mencionant a 3 persones a qui penses que els agradaria participar 3. Comparteix aquesta imatge als teus stories etiquetant a @tres.voltes.rebel Podeu participar fins el dia 18 de novembre. Moltíssimes gràcies pel suport. És gràcies a vosaltres que aquest projecte seguix endavant! 💜 La imatge és un retrat que li vaig fer a Èlia. Li'l va regalar la seua germana Anna.

7k

És temps de bruixes. Les bruixes eren, segons Silvia Federici, subjectes femenins que s'allunyaven del model establert i desafiaven l'estructura de poder, des de l'heretge, la llevadora o la curandera fins la dona desobedient, la prostituta, la llibertina, l'adúltera o la promiscua, és a dir, bruixa era tota dona que practicara la sexualitat fora dels vincles de matrimoni i procreació. “La caça de bruixes fou una guerra contra les dones: un intent coordinat de degradar-les, demonitzar-les i destruir el seu poder social”, afirma Federici. D'haver nascut en aquella època se'm consideraria una bruixa. I orgullosa. Seguim fent por, pels mateixos motius que fa segles. I tu, vols ser part de l'aquelarre? . . . Foto de referència: @billiondollabillie

128

Ni un pas enrere, companyes.

15

Per les que lluitaren, lluiten i hauran de lluitar. GUERRERES.

33

Avui, 12 d'octubre no tenim RES A CELEBRAR. Amèrica ja existia abans del saqueig i el genocidi, amb cultura, història i creences pròpies.

57

El País Valencià és i serà ANTIFEIXISTA. ✊ #9dOctubre

104

LUZ DE GAS. Fa molt temps que volia parlar d'aquest tipus de maltractament i fa uns dies vaig trobar una bona definició de què era i com et fa sentir al compte de @feminnist_ . . "Es un retrat de la violència masclista psicòlogica, la manipulació subtil fins convèncer a la víctima que s'imagina coses, recorda malament les discusions o inclús la fa dubtar de la seua cordura. En açò, bàsicament, consisteix aquest tipus de maltractament. Provoca que no siga conscient que pateix un maltractament o una situació que deu denunciar. El mateix abusador manipula constatment les interaccions amb la parella. Si la víctima li recorda alguna cosa com 'Es que em vas prometre quelcom...', ell respon amb expressions com 'jo no et vaig prometre res' o 'perquè t'inventes coses?', 'ESTÀS BOJA!'. També invalida el punt de vista de la dona quan expressa els seus sentiments o es queixa d'alguna cosa. 'Jo no vaig veure aixo, ets una exagerada; quines pel·lícules et montes, com pots dir això?' Tot açò es sosté amb discussions constants que desgasten fins l'extrem i deixen sense forces a la dona, que dubta fins i tot del seu propi criteri i es sent poc fiable i inútil. Aquest tipus de maltractament és molt més freqüent del que es veu o es pot percebre. També en gent jove. Es perpetua i respon als rols que tenim assumits dins la parella." . . El nom 'Llum de Gas' amb el que s'anomena aquest maltractament li ve donat d'una pel·lícula amb el mateix nom 'Gaslight' de 1944. Recomane molt vore-la!

44

He fet aquesta il·lustració per a la cançó 'Mediterrània' de @lafumiga. Si no l'heu escoltat vos recomane molt fort que ho feu. És un homentage a la Mediterrània, la mar que li dóna sentit a la nostra cultura, font de tantes alegries, i malauradament, escenari de tantíssimes injustícies.

40

FELIÇ DIADA ✊ . "Allò que val és la consciència de no ser res si no s'és poble." Vicent Andrés Estellés

20

Som les bruixes que volen sense granera. Les bruixes eren aquelles que molestaven al sistema. Les dones lliures, les que sabien més del compte, les que no servien per a tenir fills o a les que al no tindre marit o descendència se'ls podia furtar les propietats. Avui som orgulloses descendents d'aquelles bruixes, de vegades també se'ns intenta cremar, però estem aprenent a fer front a la foguera, a fer nostres les flames i a volar sense granera.

31

Som les pesades, les exagerades. Som a les que ens diuen que veiem masclisme on no hi ha. Som les que no parlen d'altra cosa. Som les que no entenen que l'humor és humor (sí, humor que normalitza comentaris i conductes masclistes reforçant estereotips). Però realment som aquelles que han dit no a la cultura cisheteropatriarcal en la qual ens han criat, les que naden a contracorrent cada dia, les que tenen converses en què se'ns intenta desacreditar contínuament perquè hi ha persones a qui els incomoda que ja no callem. Som les que anem despertant cada dia. Som a les que ens queda molt per deconstruir-nos, però anem fent-ho a poc a poc. Som el futur, perquè estem lluitant el present i estem infinitament agraïdes a les que en el passat ens van obrir el camí.

56
Next »