uipmalaysia on Instagram

UIP Malaysia

Official Instagram account for United International Pictures πŸ‡²πŸ‡Ύ. ☠ Watch THE FIRST PURGE in cinemas 2 August!

https://youtu.be/Jh0xuUP7CKw Similar users

Report inappropriate content

Similar users

@wanyhasrita
WH
@aamyrarosli
Madam Amar
@jepsepahtu
Jepsepahtu
@dominosmy
Domino's Pizza Malaysia

Jaga-jaga, mungkin jiran korang sendiri cuba nak purge korang masa malam #TheFirstPurgeMY..😈πŸ”ͺ #NowShowing #UIPMalaysia

1

Siapa ada rasa nak buat macam ni bila jumpa β€œkura-kura” masa drive?πŸ˜… 🎬 #JohnnyEnglish3MY di pawagam 13 September!πŸ”₯ #UIPMalaysia

2

Apa reaksi korang kalau tetiba nampak macam ni dekat tingkap malam-malam.. #TheFirstPurgeMY?😈 #NowShowing #UIPMalaysia

8

Bila korang terlampau excited untuk #JohnnyEnglish3MY keluar pawagam..πŸ˜… β € β € Tinggal sebulan je lagi guys!πŸ˜‰πŸ‘ #UIPMalaysia

11

Jangan la korang berani nak keluar sorang-sorang masa malam #TheFirstPurgeMY.. Takut ada yang jadi mangsa nanti..πŸ˜– #NowShowing #UIPMalaysia

6

Setiap orang pasti ada sebab tersendiri untuk join #TheFirstPurgeMY ni.. Apa sebab korang?πŸ€” #NowShowing #UIPMalaysia

5

Inilah antara scene yang terbaik dalam #MissionImpossible6MY!πŸ”₯ Korang setuju tak?πŸ˜ŽπŸ‘ #NowShowing #UIPMalaysia

4

Macam-macam boleh jadi masa malam #TheFirstPurgeMY ni.πŸ˜– Yelah, 12 jam takde law kan..😰 #NowShowing #UIPMalaysia

6

Komen 😈 kalau korang peminat #TheFirstPurgeMY! Power tak poster ni?? #NowShowing #UIPMalaysia

11

#MYMammaMia2 memang happening kan?!πŸŽ‰πŸ‘πŸ» Antara 4 moment best ni, yang mana satu favorite korang?😍 #NowShowing #UIPMalaysia

17

Malam #TheFirstPurgeMY memang menakutkan!πŸ˜– Jaga-jaga, jangan sampai jadi mangsa tau..😰 #NowShowing #UIPMalaysia

10

Jom penuhkan weekend korang dengan aksi terbaik @TomCruise, @HenryCavill dan ramai lagi dalam #MissionImpossible6MY!🎬πŸ”₯ #NowShowing #UIPMalaysia

4

Lepas bunyi siren ni, 🚨 tiada lagi malam yang tenang!πŸ˜ˆπŸ—‘Hati-hati semua.. #TheFirstPurgeMY #NowShowing #UIPMalaysia

8

Betul ke #TheFirstPurgeMY ni boleh buat negara lebih selamat? Apa kata korang?πŸ€” #NowShowing #UIPMalaysia

1

12 jam tanpa undang-undang?😱 Berani ke korang nak join malam #TheFirstPurgeMY ni?πŸ˜– #NowShowing #UIPMalaysia

6

Nak tengok filem blockbuster terbaik?πŸ€” #MissionImpossible6MY la jawapannya!!πŸ˜ŽπŸ‘ #NowShowing #UIPMalaysia

1

Fuhh, @RottenTomatoes bagi #MissionImpossible6MY 97% tau!πŸ˜πŸ‘ Korang rate berapa pulak?πŸ€” #NowShowing #UIPMalaysia

4

"The scariest, most realistic and most relevant!"β € Semua ni korang boleh dapat dalam #TheFirstPurgeMY tau!πŸ˜ˆπŸ‘ #NowShowing #UIPMalaysia

1
Next Β»